PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Να βοηθήσουμε ως κλάμπ κατά του Aids και του καρκίνου!:idea:

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
206xs (Χρήστος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Chevrolet Cruze 1.8 Auto (2009)

Ένταξη: 13 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Σεπόλια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Νοέ 2005, 12:05:22    Θέμα δημοσίευσης: Να βοηθήσουμε ως κλάμπ κατά του Aids και του καρκίνου!:idea: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα σε όλους,

Πιθανώς αρκετοί θα γνωρίζετε για το grid computing: Την προσπάθεια να επιταχυνθεί επιστημονική έρευνα σπάζοντας δεδομένα προς ανάλυση σε μικρά κομμάτια που αναλύονται στους υπολογιστές εθελοντών απο προγράμματα που εκμεταλεύονται την αχρησιμοποιήτη δύναμη του επεξεργαστή των εθελοντών. Πρώτος διδάξας το Seti@home για την έυρεση εξωγήινης ζωης. Τώρα όμως έχει ξεκινήσει ένας πολύ πιο σημαντικός και ενδιαφέρον αγώνας με το www.worldcommunitygrid.org όπου τρέχουν δύο πολύ χρήσιμα και κρίσιμα πρότζεκτ ένα κατά του aids και ένα κατά του καρκίνου. Γιατί λοιπόν να μην κατεβάσουμε όλοι στον υπολογιστή του σπιτιού μας (και όσοι μπορούν και σε αυτόν της εργασίας) το προγραμματάκι και να συμβάλουμε σε μια προσπάθεια τα αποτελέσματα της οποίας αφορούν όλους μας. Μπορούμε επίσης να φτιάξουμε ομάδα psclub.gr στο worldcommunitygrid.org ώστε να βλέπουμε και τα αποτελέσματα που έχει η προσπάθεια μας. (έχουν αναπτύξει ένα τρόπο βαθμολόγησης της συμμετοχής ώστε να ξυπνήσουν τα 'ανταγωνιστικά' ένστικτα του καθενός μας με στόχο να μας κάνουν να συμμετέχουμε όσο περισσότερο μπορούμε). Επίσης ο καθένας μπορεί να επιλέξει σε ποιό πρότζεκτ θέλει να συμμετέχει. Εμπρός ας κινητοποιηθούμε λοιπόν αξίζει και δεν κοστίζει! Idea
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
206xs (Χρήστος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Νοέ 2005, 12:12:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να προχωρήσει αυτή η πρωτοβουλία περεταίρω έφτιαξα και ομάδα psclub.gr στο worldcommunitygrid.org

όσοι πιστοί προσέλθετε

http://www.worldcommunitygrid.org/team/viewTeamInfo.do?teamId=C2HHX25VRP1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Νοέ 2005, 12:26:38    Θέμα δημοσίευσης: Re: Να βοηθήσουμε ως κλάμπ κατά του Aids και του καρκίνου!:i Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206xs έγραψε:
.........αναλύονται στους υπολογιστές εθελοντών απο προγράμματα που εκμεταλεύονται την αχρησιμοποιήτη δύναμη του επεξεργαστή των εθελοντών.
........................................
Γιατί λοιπόν να μην κατεβάσουμε όλοι στον υπολογιστή του σπιτιού μας (και όσοι μπορούν και σε αυτόν της εργασίας) το προγραμματάκι....

Φίλε Χρήστο εγώ προσωπικά είμαι επιφυλακτικός στο να κάνω τα παραπάνω γιατί δεν υπάρχει καμία εγγύηση όσον αφορά την ασφάλεια του υπολογιστή μου.
Μπορεί όντως να είναι αγνές οι προθέσεις τους, αλλά πάντα θα υπάρχει η αμφιβολία από μέρους μου. Rolling eyes

®
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Νοέ 2005, 13:25:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω θελω να βοηθησω....... με τον τροπο μου

Λοιπον εχουμε και λεμε:

ΚΑΤΑ ΤΟΥ AIDS

KAΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Νοέ 2005, 14:38:47    Θέμα δημοσίευσης: Re: Να βοηθήσουμε ως κλάμπ κατά του Aids και του καρκίνου!:i Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

crusader έγραψε:
206xs έγραψε:
.........αναλύονται στους υπολογιστές εθελοντών απο προγράμματα που εκμεταλεύονται την αχρησιμοποιήτη δύναμη του επεξεργαστή των εθελοντών.
........................................
Γιατί λοιπόν να μην κατεβάσουμε όλοι στον υπολογιστή του σπιτιού μας (και όσοι μπορούν και σε αυτόν της εργασίας) το προγραμματάκι....

Φίλε Χρήστο εγώ προσωπικά είμαι επιφυλακτικός στο να κάνω τα παραπάνω γιατί δεν υπάρχει καμία εγγύηση όσον αφορά την ασφάλεια του υπολογιστή μου.
Μπορεί όντως να είναι αγνές οι προθέσεις τους, αλλά πάντα θα υπάρχει η αμφιβολία από μέρους μου. Rolling eyes

ετσι ειναι ... ποτε δεν ξερεις τι κρυβεται πισω απ ολα αυτα... εγω ειμαι αντιθετος ... μην πιστευετε οτι διαβαζετε ...

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
206xs (Χρήστος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Νοέ 2005, 18:26:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως υποστηρίζεται απο σοβαρές εταιρίες όπως η IBM και προσωπικά δεν έχω παρατηρήσει το παραμικρό πρόβλημα στον υπολογιστή μου. Το πρόγραμμα απλά αναλύει κάποια δεδομένα χρησιμοποιόντας τους διαθέσιμους κύκλους ρολογιού. Έχω πολύ καλό antivirus,antispyware,firewall αν υπήρχε κάτι θα το είχα βρει νομίζω. Επίσης δεν ανταλάσει άλλα δεδομένα παρα μόνο τα δεδομένα που ανέλυσε ούτε cookies ούτε τίποτα. Δεν νομίζω οτι πρέπει πάντα να είμαστε καχύποπτοι.
Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Νοέ 2005, 20:28:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206xs έγραψε:
Πάντως υποστηρίζεται απο σοβαρές εταιρίες όπως η IBM και προσωπικά δεν έχω παρατηρήσει το παραμικρό πρόβλημα στον υπολογιστή μου. Το πρόγραμμα απλά αναλύει κάποια δεδομένα χρησιμοποιόντας τους διαθέσιμους κύκλους ρολογιού. Έχω πολύ καλό antivirus,antispyware,firewall αν υπήρχε κάτι θα το είχα βρει νομίζω. Επίσης δεν ανταλάσει άλλα δεδομένα παρα μόνο τα δεδομένα που ανέλυσε ούτε cookies ούτε τίποτα. Δεν νομίζω οτι πρέπει πάντα να είμαστε καχύποπτοι.

τι μου θυμισες !!! οταν ημουν μικροτερος και λιγο πιο βλακας απο τωρα Very happy Very happy Very happy ειχα εγκαταστησει στην κοπελα μου εναν server απιστευτα μικρο το οποιο εξουδετερωνε καθε λογης firewall και antivirus και ειχα απ το pc μου απολυτο ελεγχο του υπολογιστη της !! Δεν το καταλαβε ποτε και σταματησα να το κανω οταν εκανε φορματ .... φυσικα ηταν εντελως απαραδεκτο αυτο που εκανα και εννοειται πως το χω μετανιωσει αλλα ημουν τρελος ζηλιαρογατος ...
Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
Pug_306 (Ευάγγελος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 306 1.8 16v(παμε για αλλαγη)

Ένταξη: 18 Ιαν 2005
Τόπος: Γέρακας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Νοέ 2005, 02:46:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν εχω προβλημα να συμμετασχω προσωπικα.Αν και το θεωρω ασκοπο,διοτι για μενα ολα αυτα ειναι ψεμματα.Οσον αφορα π.χ. το SETΙ@HOME....Η κοροιδια η ιδια Evil .Μην αναλυσω τους λογους ...δε θελω να βγω off-topic.Οσον αφορα την ασφαλεια του υπολογιστη....παιδια μη τρελενεστε.Και μονο που μπαινετε στο internet διατρεχετε αμεσοτατο κινδυνο προσβολης απο καποιο ιο.Οτι firewall και ναχετε.....Οσον αφορα προσωπικα δεδομενα κλπ....Αν θελετε να'σθε ησυχοι για τη διαφυλαξη τους....ΜΗ χρησιμοποιειτε κινητο,σταθερο,η οποιουδηποτε ειδους payphone.Μη μπαινετε internet, μην συζητατε την ωρα που ειστε σε κεντρικες λεωφορους.Καλυψτε τη ταρατσα σας με 3 στρωσεις διαφορετικων μεταλλων (δε τα θυμαμαι τωρα,παντως το ενα ειναι αλουμινιο) για προστασια απο δορυφορους.Σας εχω μια καλυτερη λυση Μετακομιστε σε αλλον πλανητη.ΑΠΛΑ..... Rolling eyes

Ετσι εχουν τα πραγματα.Δυστυχως.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης