PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αρυθμίες στο ρελαντί
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
CC-Gio (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)

Ένταξη: 31 Αύγ 2004
Τόπος: Κέντρο-Εξάρχεια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Σεπ 2005, 19:55:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tασο ετσι οπως το εγραψες μπορουσαν παρα πολλοι να το παρεξηγησουν!

και γενικοτερα το πρωτο σου ποστ δεν ηταν καθολου ευγενικο! Ο Γιαννης εκανε μια πλακα,δινοντας να καταλαβουμε οτι και σε αυτον κανει αρυθμιες! και εσυ τον αποπηρες!
Μετα ο Δημητρης ειπε την γνωμη του και τον αποπηρες και αυτον!
Και αποτι ειδα δεν υπηρχαν e-motions για να δειξουν οτι κανεις χαβαλε!

Εγω τη γνωμη μου την λεω και θελω μεσα απο αυτο το φορουμ να μου λεει καποιος αν ειμαι λαθος οτι ειμαι λαθος και να μου τεκμηριωνει την απαντηση του!

Νομίζω πως 2 πράγματα είναι χειρότερα για μια απόφαση,η βιασύνη και η οργή...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Σεπ 2005, 20:33:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

CC-Gio έγραψε:
Tασο ετσι οπως το εγραψες μπορουσαν παρα πολλοι να το παρεξηγησουν!

και γενικοτερα το πρωτο σου ποστ δεν ηταν καθολου ευγενικο! Ο Γιαννης εκανε μια πλακα,δινοντας να καταλαβουμε οτι και σε αυτον κανει αρυθμιες! και εσυ τον αποπηρες!
Μετα ο Δημητρης ειπε την γνωμη του και τον αποπηρες και αυτον!
Και αποτι ειδα δεν υπηρχαν e-motions για να δειξουν οτι κανεις χαβαλε!

Εγω τη γνωμη μου την λεω και θελω μεσα απο αυτο το φορουμ να μου λεει καποιος αν ειμαι λαθος οτι ειμαι λαθος και να μου τεκμηριωνει την απαντηση του!

Να παρεξηγήσουν τί; Παιδιά χαλαρώστε λίγο γιατί δίνετε την εντύπωση ότι ψάχνεστε.

Εξάλλου δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιος που γνωρίζει απαντάει, και μετά πετάγονται 5-6 να πούν την σαχλαμάρα τους και αυτός που ψάχνει λύση μπερδεύεται. Ποιός δεν είναι ευγενικός σε αυτή την περίπτωση;

Eγώ καλά τα λέω ότι αυτά τα forum μόνο κακό κάνουν. Ιδιαίτερα στα χέρια αυτών που αισθάνονται θερμόαιμοι Wink

Και τα emoticon δεν είναι για να δείχνεις ότι κάνεις χαβαλέ!
Το μυαλό του άλλου είναι!

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Σεπ 2005, 20:39:07    Θέμα δημοσίευσης: Re: Μικρές αρρυθμίες στο ρελαντί! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Spyros_L έγραψε:
Όλα το κάνουν αυτό οταν δουλεύει το βεντιλατέρ του αυτοκινήτου και είναι στο ρελαντί...Και το Peugeot που έχω και το Toyota έτσι κάνουν. Όσον αφορά τις βραδυνές ώρες είναι πραγματικά αξιοπερίεργο.

Για το πρόβλημα του Γιώργου, το πιο πιθανό είναι αυτό και έχει λογική εξήγηση.

Το βράδυ, έχεις αναμένα φώτα, στερεο, κλπ κλπ. Οταν βρίσκεσαι στην κίνηση, κάποια στιγμή ανοίγει η μικρή σκάλα του βεντιλατέρ που δεν την ακούς. Ομως αυτό μπορεί να προκαλέσει ενα μικρό σκαμπανέβασμα στις στροφές του κινητήρα απο αυξημένο ηλεκτρικό φορτίο.

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
tsikis (Νικος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6

Ένταξη: 03 Νοέ 2004
Τόπος: ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Σεπ 2005, 14:28:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ότι και αν είναι εμένα μου αρέσει που το κάνει !! Wink
Αν ήταν κάποιο σοβαρό πρόβλημα θα μου ο έλεγαν στην peugeot οταν το πηγαίνω και το ακούνε ! Cool

http://img.photobucket.com/albums/v648/tsikis/100_5601n.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v648/tsikis/100_5608n.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v648/tsikis/100_5763.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v648/tsikis/DSC03391.jpg
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 2.0 (16V) RC (2004) Α7

Ένταξη: 30 Δεκ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Σεπ 2005, 17:37:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εμενα το κανει συνεχεια ειτε μερα ειναι ειτε νυχτα ειναι ειτε ειναι κρυο ειτε ειναι ζεστο ειτε βαζω 100αρα βενζινη ειτε βαζω μη επωνυμη ειτε βαζω καθαριστηκο βεζινης ειτε οχι επισεις το κανει απο τοτε που το πηρα δεν νομιζω οτι ειναι κατι σημαντικο αλλα ειναι σπαστικο μηπως πρεπει να το παω στην πεζω να το περασω καμια τελευταια εκδοση στον εγκεφαλο; Επισεις εχει δυο βδομαδες που εκανα και καθαριζμο μπεκ και ρυθμιση βαλβιδων και καθαριζμο του παππα.

DBH ENERGY SOLUTIONS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ROM206 (ΙΓΝΑΤΙΟΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 1.6ΧΤ '03( EVOLUTIONISED )

Ένταξη: 16 Απρ 2004
Τόπος: Παραλία πλευρά !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Σεπ 2005, 18:11:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εμένα μου τα έκανε μια εποχή αυτά και στο τέλος μου κατάντησε να κάνει διακοπές στο γκάζι...

Το πρόβλημα...

Είχε βρωμίσει ο αισθήτηρας πιέσης αέρος( κάπως έτσι λέγεται) γιατί ο κόπανος είχα ξεχάσει να καθαρίσω μετά τα 7000 χλμ το φίλτρο της σκούπας και έμπαζε βρώμα απο εκεί....

Για καλο και κακό δεν το κοιτάς... ποτέ δεν ξέρεις και ας έχεις φιλτροκούτι

ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΑΛΑΤΕΣ !!!! Silly Silly Silly

My Baby !!!!!
http://www.psclub.gr/forum/album_personal.php?user_id=1196
CURIOCITY DIDN'T KILL THE CAT!
MY PEUG 206 DID!!!!!
(Θέλω καινούργιοοοο αμάξι...!!! )
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Σεπ 2005, 20:15:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπα ουτε αυτο ειναι και με το φιλτροκουτι μου το εκανε αυτο και με τη σκουπα που φοραω εδω και 40000χιλ και το φιλτρο το καθαριζω τακτικα με τα ειδικα καθαριστηκα οποτε ουτε αυτο παιζει

DBH ENERGY SOLUTIONS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Οκτ 2005, 17:39:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ε,εεεε, για πειτε μου τι γνωμη σας για καποια νεωτερη εκδοση στον εγκεφαλο ποσο κοστιζει; γιατι το εχω δυο χρονια και κατι μηνες και εγγυηση δεν παιζει επισεις μου γραζει καπου καπου και τις γνωστες παυλες στο καντραν, και κατι τελευταιο εχω βαλει μεγαλυτερες ζαντες και πιο πλατι λαστιχο και κατι ακουσα οτι και αυτο θελει το προγραμμα του για να συχρονιζεται καλυτερα το abs, αααααα!!!!!!!!!!! εχω βαλει και πισω δισκοφρενα μηπως θελουν και αυτα καποιο προγραμμα αν ειναι να παω στην πεζω μια και καλη και για τις αρυθμιες, και για τις παυλες, και για τα ζαντολαστιχα και για τα δισκοφρενα.

DBH ENERGY SOLUTIONS
Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Οκτ 2005, 20:59:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bakclima έγραψε:
Ε,εεεε, για πειτε μου τι γνωμη σας για καποια νεωτερη εκδοση στον εγκεφαλο ποσο κοστιζει; γιατι το εχω δυο χρονια και κατι μηνες και εγγυηση δεν παιζει επισεις μου γραζει καπου καπου και τις γνωστες παυλες στο καντραν, και κατι τελευταιο εχω βαλει μεγαλυτερες ζαντες και πιο πλατι λαστιχο και κατι ακουσα οτι και αυτο θελει το προγραμμα του για να συχρονιζεται καλυτερα το abs, αααααα!!!!!!!!!!! εχω βαλει και πισω δισκοφρενα μηπως θελουν και αυτα καποιο προγραμμα αν ειναι να παω στην πεζω μια και καλη και για τις αρυθμιες, και για τις παυλες, και για τα ζαντολαστιχα και για τα δισκοφρενα.

την αναβαθμιση στην ecu και bsi εμενα μου την εκαναν δωρεαν .

οι παυλες ειναι η ποσοτητα λαδιου . απλα αλλαζε τα καθε 8-10000 χλμ.

δηλαδη τι διασταση εχεις βαλει ;;; δεν ισχυει κατι τετοιο παντως απ οσο ξερω .

πιθανολογω σαν προγραμμα να εννοεις τον κατανεμητη βαρους ...

για τις αρρυθμιες πιθανολογω map sensor χωρις τυψεις ...

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Οκτ 2005, 17:14:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

H συζητηση για το Trip Computer και την αλλαγη διαστασης μεταφερθηκε εδω: http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=4556&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight= Προφιλ ΕΛαστικου

STELIOS
Μοd Team

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Οκτ 2005, 17:33:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στέλιο απλά.... Thumb right Nod

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Οκτ 2005, 08:01:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για τις παυλες εχει 2 βδομαδες που αλλαξα τα λαδια οποτε δεν παιζει αυτο Sad .
εχω βαλει απο 185/65/14 195/50/15 (δεν εχω υπολογιστη ταξιδιου οποτε μαλλον δεν χρειαζεται να το πειραξω) Wink .
οχι δεν εννοω τον κατανεμητη γιατι το αυτοκινητο παει μια χαρα λεω μηπως ο εγκεφαλος διαβασει οτι φοραω ακομα ταμπουρα πισω ενω εχω δισκους.
map sensor μηπως μπορεις να μου το κανεις πιο λιανα δηλαδη που ειναι; τι ειναι; πως δουλυει; αν ξερεις και ποσο εχει;
ευχαριστω για την βοηθεια σας.

DBH ENERGY SOLUTIONS
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Οκτ 2005, 08:24:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bakclima έγραψε:
map sensor μηπως μπορεις να μου το κανεις πιο λιανα δηλαδη που ειναι; τι ειναι; πως δουλυει;

ΜΑΡ: Μanifold Absolute Pressure Sensor
Ειναι σενσορας στην εισαγωγη που μετραει τη ποσοστητα (μαζα & πιεση) του αερα που μπαινει στο κινητηρα. Τα στοιχεια που παιρνει επαιξεργαζοντε στον εγκεφαλο για να καθοριστει η ποσοτητα του καυσιμου που πρεπει να ψεκαστει και ο χρονος της αναφλεξης.
Οποτε καταλαβαινεις πως αν εχει προβλημα οδηγει σε κομπιασματα, αρρυθμιες κτλ.
Απο τιμη δεν ειμαι σιγουρος για τoυ 206 αλλα συνηθος παιζουν γυρο στα 200κατι ευρο.

Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Οκτ 2005, 11:25:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
bakclima έγραψε:
map sensor μηπως μπορεις να μου το κανεις πιο λιανα δηλαδη που ειναι; τι ειναι; πως δουλυει;

ΜΑΡ: Μanifold Absolute Pressure Sensor
Ειναι σενσορας στην εισαγωγη που μετραει τη ποσοστητα (μαζα & πιεση) του αερα που μπαινει στο κινητηρα. Τα στοιχεια που παιρνει επαιξεργαζοντε στον εγκεφαλο για να καθοριστει η ποσοτητα του καυσιμου που πρεπει να ψεκαστει και ο χρονος της αναφλεξης.
Οποτε καταλαβαινεις πως αν εχει προβλημα οδηγει σε κομπιασματα, αρρυθμιες κτλ.
Απο τιμη δεν ειμαι σιγουρος για τoυ 206 αλλα συνηθος παιζουν γυρο στα 200κατι ευρο.

ΝΟ ΝΟ ΝΟ ... βγαλε ενα μηδενικο και εισαι μεσα. ναι ναι καλα ειδατε 20 euros μου στοιχησε στο εξουσιοδοτημενο της πατρας ο ΜΑΡ !

Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
giannis_13 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2000)

Ένταξη: 06 Νοέ 2005
Τόπος: Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Νοέ 2005, 19:59:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδή είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με τις αρρυθμίες και ενώ δεν έβρισκα τη λύση, ο μηχανικός μου είπε οτι πιθανότατα οφείλεται σε παρεμβολές από κεραίες κινητής τηλεφωνίας (τα τούμπανα στις ταράτσες πολυκατοικιών!) γιατί το είχε αντιμετωπίσει ξανά σε ένα Cherokee. Πλάκα πλάκα, απ'ότι παρατήρησα και εγώ, οι αρρυθμίες γίνονταν όταν ήμουν σταματημένος στα φανάρια και σε συγκεκριμένα σημεία που σε κοντινές πολυκατοικίες υπήρχαν τέτοιες κεραίες... Τι να πεις?!
Επιστροφή στην κορυφή
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Νοέ 2005, 20:51:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μπα δεν πιστευω, οτι πως ειναι καποιο σοβαρο προβλημα

DBH ENERGY SOLUTIONS
Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Νοέ 2005, 20:58:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannis_13 έγραψε:
Επειδή είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με τις αρρυθμίες και ενώ δεν έβρισκα τη λύση, ο μηχανικός μου είπε οτι πιθανότατα οφείλεται σε παρεμβολές από κεραίες κινητής τηλεφωνίας (τα τούμπανα στις ταράτσες πολυκατοικιών!) γιατί το είχε αντιμετωπίσει ξανά σε ένα Cherokee. Πλάκα πλάκα, απ'ότι παρατήρησα και εγώ, οι αρρυθμίες γίνονταν όταν ήμουν σταματημένος στα φανάρια και σε συγκεκριμένα σημεία που σε κοντινές πολυκατοικίες υπήρχαν τέτοιες κεραίες... Τι να πεις?!

Shocked

Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
tirokomos (Να μας γραφεις...)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

Ένταξη: 07 Μάρ 2005
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Νοέ 2005, 21:03:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannis_13 έγραψε:
Πρωτη φορα το ακουω αυτο!!!!!Ειναι δυνατον????

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2005, 08:24:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Shocked

Δεν πάτε να καθαρίσετε μερικοί την πεταλούδα γκαζιού;

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
_205rallye_ (Γιαννης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

205Gti-206RG-106rallye

Ένταξη: 26 Σεπ 2005
Τόπος: Aθηνα-Χαιδαρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2005, 11:47:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν υπαρχει λογος να τσακωνομαστε ρε συς.μηχανικοι δεν ειμαστε,λεμε ο καθενας την γνωμη του για καποια πιθανη αιτια.δεν ειναι ωραιο να τρελλαινομαστε και να υποστηριζουμε κατι θερμοαιμα απο την στιγμη που δεν το εχουμε σπουδασει αυτο.τελος παντων για να πω και εγω την γνωμη μου περι του θεματος ολα μα ολα τα peugeot οταν δουλεπσει λιγο ο κινητηρας και ζεσταθει εχουν καποιες αρρυθμιεςστο ρελαντι.δεν εχεται δει που καλοκαιρι οταν το σβησουμε και το ξαναβαλουμε μπροστα σε μικρο χρονικο διαστημα οι στροφεσ πεφτουν ακομα και 400rpm.και μην ξεχνας φιλε μου οτι τι μοτερακι σου ειναι και λιγο σφιγμενο ακομα λογο του οτι ειναι καινουργιο.δεν πιστευω να παρεξηγη8ει κανενας τωρα...; Smile))))))
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης