Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
CC-Gio (Γιώργος) Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)
Ένταξη: 31 Αύγ 2004 Δημοσιεύσεις: 600 Τόπος: Κέντρο-Εξάρχεια
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 27 Σεπ 2005, 19:55:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Tασο ετσι οπως το εγραψες μπορουσαν παρα πολλοι να το παρεξηγησουν!
και γενικοτερα το πρωτο σου ποστ δεν ηταν καθολου ευγενικο! Ο Γιαννης εκανε μια πλακα,δινοντας να καταλαβουμε οτι και σε αυτον κανει αρυθμιες! και εσυ τον αποπηρες!
Μετα ο Δημητρης ειπε την γνωμη του και τον αποπηρες και αυτον!
Και αποτι ειδα δεν υπηρχαν e-motions για να δειξουν οτι κανεις χαβαλε!
Εγω τη γνωμη μου την λεω και θελω μεσα απο αυτο το φορουμ να μου λεει καποιος αν ειμαι λαθος οτι ειμαι λαθος και να μου τεκμηριωνει την απαντηση του!
Νομίζω πως 2 πράγματα είναι χειρότερα για μια απόφαση,η βιασύνη και η οργή... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sidobre (Τάσος) Πρόεδρος - Webmaster

Peugeot 206 XS evo2
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 6846 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 27 Σεπ 2005, 20:33:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
CC-Gio έγραψε: | Tασο ετσι οπως το εγραψες μπορουσαν παρα πολλοι να το παρεξηγησουν!
και γενικοτερα το πρωτο σου ποστ δεν ηταν καθολου ευγενικο! Ο Γιαννης εκανε μια πλακα,δινοντας να καταλαβουμε οτι και σε αυτον κανει αρυθμιες! και εσυ τον αποπηρες!
Μετα ο Δημητρης ειπε την γνωμη του και τον αποπηρες και αυτον!
Και αποτι ειδα δεν υπηρχαν e-motions για να δειξουν οτι κανεις χαβαλε!
Εγω τη γνωμη μου την λεω και θελω μεσα απο αυτο το φορουμ να μου λεει καποιος αν ειμαι λαθος οτι ειμαι λαθος και να μου τεκμηριωνει την απαντηση του! |
Να παρεξηγήσουν τί; Παιδιά χαλαρώστε λίγο γιατί δίνετε την εντύπωση ότι ψάχνεστε.
Εξάλλου δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιος που γνωρίζει απαντάει, και μετά πετάγονται 5-6 να πούν την σαχλαμάρα τους και αυτός που ψάχνει λύση μπερδεύεται. Ποιός δεν είναι ευγενικός σε αυτή την περίπτωση;
Eγώ καλά τα λέω ότι αυτά τα forum μόνο κακό κάνουν. Ιδιαίτερα στα χέρια αυτών που αισθάνονται θερμόαιμοι
Και τα emoticon δεν είναι για να δείχνεις ότι κάνεις χαβαλέ!
Το μυαλό του άλλου είναι!
If everything seems under control, you're just not going fast enough... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sidobre (Τάσος) Πρόεδρος - Webmaster

Peugeot 206 XS evo2
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 6846 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 27 Σεπ 2005, 20:39:07 Θέμα δημοσίευσης: Re: Μικρές αρρυθμίες στο ρελαντί! |
|
|
Spyros_L έγραψε: | Όλα το κάνουν αυτό οταν δουλεύει το βεντιλατέρ του αυτοκινήτου και είναι στο ρελαντί...Και το Peugeot που έχω και το Toyota έτσι κάνουν. Όσον αφορά τις βραδυνές ώρες είναι πραγματικά αξιοπερίεργο. |
Για το πρόβλημα του Γιώργου, το πιο πιθανό είναι αυτό και έχει λογική εξήγηση.
Το βράδυ, έχεις αναμένα φώτα, στερεο, κλπ κλπ. Οταν βρίσκεσαι στην κίνηση, κάποια στιγμή ανοίγει η μικρή σκάλα του βεντιλατέρ που δεν την ακούς. Ομως αυτό μπορεί να προκαλέσει ενα μικρό σκαμπανέβασμα στις στροφές του κινητήρα απο αυξημένο ηλεκτρικό φορτίο.
If everything seems under control, you're just not going fast enough... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
tsikis (Νικος) Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6
Ένταξη: 03 Νοέ 2004 Δημοσιεύσεις: 366 Τόπος: ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ) Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 2.0 (16V) RC (2004) Α7
Ένταξη: 30 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 1084 Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 28 Σεπ 2005, 17:37:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και εμενα το κανει συνεχεια ειτε μερα ειναι ειτε νυχτα ειναι ειτε ειναι κρυο ειτε ειναι ζεστο ειτε βαζω 100αρα βενζινη ειτε βαζω μη επωνυμη ειτε βαζω καθαριστηκο βεζινης ειτε οχι επισεις το κανει απο τοτε που το πηρα δεν νομιζω οτι ειναι κατι σημαντικο αλλα ειναι σπαστικο μηπως πρεπει να το παω στην πεζω να το περασω καμια τελευταια εκδοση στον εγκεφαλο; Επισεις εχει δυο βδομαδες που εκανα και καθαριζμο μπεκ και ρυθμιση βαλβιδων και καθαριζμο του παππα.
DBH ENERGY SOLUTIONS |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ROM206 (ΙΓΝΑΤΙΟΣ) Φανατικό μέλος

206 1.6ΧΤ '03( EVOLUTIONISED )
Ένταξη: 16 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 342 Τόπος: Παραλία πλευρά !!!
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 28 Σεπ 2005, 18:11:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και εμένα μου τα έκανε μια εποχή αυτά και στο τέλος μου κατάντησε να κάνει διακοπές στο γκάζι...
Το πρόβλημα...
Είχε βρωμίσει ο αισθήτηρας πιέσης αέρος( κάπως έτσι λέγεται) γιατί ο κόπανος είχα ξεχάσει να καθαρίσω μετά τα 7000 χλμ το φίλτρο της σκούπας και έμπαζε βρώμα απο εκεί....
Για καλο και κακό δεν το κοιτάς... ποτέ δεν ξέρεις και ας έχεις φιλτροκούτι
ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΑΛΑΤΕΣ !!!!
My Baby !!!!!
http://www.psclub.gr/forum/album_personal.php?user_id=1196
CURIOCITY DIDN'T KILL THE CAT!
MY PEUG 206 DID!!!!!
(Θέλω καινούργιοοοο αμάξι...!!! ) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Σεπ 2005, 20:15:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μπα ουτε αυτο ειναι και με το φιλτροκουτι μου το εκανε αυτο και με τη σκουπα που φοραω εδω και 40000χιλ και το φιλτρο το καθαριζω τακτικα με τα ειδικα καθαριστηκα οποτε ουτε αυτο παιζει
DBH ENERGY SOLUTIONS |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Οκτ 2005, 17:39:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ε,εεεε, για πειτε μου τι γνωμη σας για καποια νεωτερη εκδοση στον εγκεφαλο ποσο κοστιζει; γιατι το εχω δυο χρονια και κατι μηνες και εγγυηση δεν παιζει επισεις μου γραζει καπου καπου και τις γνωστες παυλες στο καντραν, και κατι τελευταιο εχω βαλει μεγαλυτερες ζαντες και πιο πλατι λαστιχο και κατι ακουσα οτι και αυτο θελει το προγραμμα του για να συχρονιζεται καλυτερα το abs, αααααα!!!!!!!!!!! εχω βαλει και πισω δισκοφρενα μηπως θελουν και αυτα καποιο προγραμμα αν ειναι να παω στην πεζω μια και καλη και για τις αρυθμιες, και για τις παυλες, και για τα ζαντολαστιχα και για τα δισκοφρενα.
DBH ENERGY SOLUTIONS |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
gianic (Γιάννης) Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8
Ένταξη: 02 Ιούλ 2004 Δημοσιεύσεις: 835 Τόπος: Αγ.Παρασκευη
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Οκτ 2005, 20:59:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
bakclima έγραψε: | Ε,εεεε, για πειτε μου τι γνωμη σας για καποια νεωτερη εκδοση στον εγκεφαλο ποσο κοστιζει; γιατι το εχω δυο χρονια και κατι μηνες και εγγυηση δεν παιζει επισεις μου γραζει καπου καπου και τις γνωστες παυλες στο καντραν, και κατι τελευταιο εχω βαλει μεγαλυτερες ζαντες και πιο πλατι λαστιχο και κατι ακουσα οτι και αυτο θελει το προγραμμα του για να συχρονιζεται καλυτερα το abs, αααααα!!!!!!!!!!! εχω βαλει και πισω δισκοφρενα μηπως θελουν και αυτα καποιο προγραμμα αν ειναι να παω στην πεζω μια και καλη και για τις αρυθμιες, και για τις παυλες, και για τα ζαντολαστιχα και για τα δισκοφρενα. |
την αναβαθμιση στην ecu και bsi εμενα μου την εκαναν δωρεαν .
οι παυλες ειναι η ποσοτητα λαδιου . απλα αλλαζε τα καθε 8-10000 χλμ.
δηλαδη τι διασταση εχεις βαλει ;;; δεν ισχυει κατι τετοιο παντως απ οσο ξερω .
πιθανολογω σαν προγραμμα να εννοεις τον κατανεμητη βαρους ...
για τις αρρυθμιες πιθανολογω map sensor χωρις τυψεις ...
bye bye cc , welcome miata
Fuck army... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
Ένταξη: 18 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 2664
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 07 Οκτ 2005, 17:33:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Στέλιο απλά.... 
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Οκτ 2005, 08:01:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Για τις παυλες εχει 2 βδομαδες που αλλαξα τα λαδια οποτε δεν παιζει αυτο .
εχω βαλει απο 185/65/14 195/50/15 (δεν εχω υπολογιστη ταξιδιου οποτε μαλλον δεν χρειαζεται να το πειραξω) .
οχι δεν εννοω τον κατανεμητη γιατι το αυτοκινητο παει μια χαρα λεω μηπως ο εγκεφαλος διαβασει οτι φοραω ακομα ταμπουρα πισω ενω εχω δισκους.
map sensor μηπως μπορεις να μου το κανεις πιο λιανα δηλαδη που ειναι; τι ειναι; πως δουλυει; αν ξερεις και ποσο εχει;
ευχαριστω για την βοηθεια σας.
DBH ENERGY SOLUTIONS |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
Ένταξη: 18 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 2664
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Οκτ 2005, 08:24:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
bakclima έγραψε: | map sensor μηπως μπορεις να μου το κανεις πιο λιανα δηλαδη που ειναι; τι ειναι; πως δουλυει; |
ΜΑΡ: Μanifold Absolute Pressure Sensor
Ειναι σενσορας στην εισαγωγη που μετραει τη ποσοστητα (μαζα & πιεση) του αερα που μπαινει στο κινητηρα. Τα στοιχεια που παιρνει επαιξεργαζοντε στον εγκεφαλο για να καθοριστει η ποσοτητα του καυσιμου που πρεπει να ψεκαστει και ο χρονος της αναφλεξης.
Οποτε καταλαβαινεις πως αν εχει προβλημα οδηγει σε κομπιασματα, αρρυθμιες κτλ.
Απο τιμη δεν ειμαι σιγουρος για τoυ 206 αλλα συνηθος παιζουν γυρο στα 200κατι ευρο.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

mx-5 1.8
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Οκτ 2005, 11:25:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
STELIOS έγραψε: | bakclima έγραψε: | map sensor μηπως μπορεις να μου το κανεις πιο λιανα δηλαδη που ειναι; τι ειναι; πως δουλυει; |
ΜΑΡ: Μanifold Absolute Pressure Sensor
Ειναι σενσορας στην εισαγωγη που μετραει τη ποσοστητα (μαζα & πιεση) του αερα που μπαινει στο κινητηρα. Τα στοιχεια που παιρνει επαιξεργαζοντε στον εγκεφαλο για να καθοριστει η ποσοτητα του καυσιμου που πρεπει να ψεκαστει και ο χρονος της αναφλεξης.
Οποτε καταλαβαινεις πως αν εχει προβλημα οδηγει σε κομπιασματα, αρρυθμιες κτλ.
Απο τιμη δεν ειμαι σιγουρος για τoυ 206 αλλα συνηθος παιζουν γυρο στα 200κατι ευρο. |
ΝΟ ΝΟ ΝΟ ... βγαλε ενα μηδενικο και εισαι μεσα. ναι ναι καλα ειδατε 20 euros μου στοιχησε στο εξουσιοδοτημενο της πατρας ο ΜΑΡ !
Fuck army... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
giannis_13 Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2000)
Ένταξη: 06 Νοέ 2005 Δημοσιεύσεις: 4 Τόπος: Ηράκλειο
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Νοέ 2005, 19:59:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Επειδή είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με τις αρρυθμίες και ενώ δεν έβρισκα τη λύση, ο μηχανικός μου είπε οτι πιθανότατα οφείλεται σε παρεμβολές από κεραίες κινητής τηλεφωνίας (τα τούμπανα στις ταράτσες πολυκατοικιών!) γιατί το είχε αντιμετωπίσει ξανά σε ένα Cherokee. Πλάκα πλάκα, απ'ότι παρατήρησα και εγώ, οι αρρυθμίες γίνονταν όταν ήμουν σταματημένος στα φανάρια και σε συγκεκριμένα σημεία που σε κοντινές πολυκατοικίες υπήρχαν τέτοιες κεραίες... Τι να πεις?! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Νοέ 2005, 20:51:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
μπα δεν πιστευω, οτι πως ειναι καποιο σοβαρο προβλημα
DBH ENERGY SOLUTIONS |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

mx-5 1.8
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Νοέ 2005, 20:58:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
giannis_13 έγραψε: | Επειδή είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με τις αρρυθμίες και ενώ δεν έβρισκα τη λύση, ο μηχανικός μου είπε οτι πιθανότατα οφείλεται σε παρεμβολές από κεραίες κινητής τηλεφωνίας (τα τούμπανα στις ταράτσες πολυκατοικιών!) γιατί το είχε αντιμετωπίσει ξανά σε ένα Cherokee. Πλάκα πλάκα, απ'ότι παρατήρησα και εγώ, οι αρρυθμίες γίνονταν όταν ήμουν σταματημένος στα φανάρια και σε συγκεκριμένα σημεία που σε κοντινές πολυκατοικίες υπήρχαν τέτοιες κεραίες... Τι να πεις?! |

Fuck army... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
tirokomos (Να μας γραφεις...) Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs
Ένταξη: 07 Μάρ 2005 Δημοσιεύσεις: 668 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Νοέ 2005, 21:03:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
giannis_13 έγραψε: | Επειδή είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με τις αρρυθμίες και ενώ δεν έβρισκα τη λύση, ο μηχανικός μου είπε οτι πιθανότατα οφείλεται σε παρεμβολές από κεραίες κινητής τηλεφωνίας (τα τούμπανα στις ταράτσες πολυκατοικιών!) γιατί το είχε αντιμετωπίσει ξανά σε ένα Cherokee. Πλάκα πλάκα, απ'ότι παρατήρησα και εγώ, οι αρρυθμίες γίνονταν όταν ήμουν σταματημένος στα φανάρια και σε συγκεκριμένα σημεία που σε κοντινές πολυκατοικίες υπήρχαν τέτοιες κεραίες... Τι να πεις?! | Πρωτη φορα το ακουω αυτο!!!!!Ειναι δυνατον????
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Miltellas (Μίλτος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001
Ένταξη: 24 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 3657 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
_205rallye_ (Γιαννης) Νέος χρήστης

205Gti-206RG-106rallye
Ένταξη: 26 Σεπ 2005 Δημοσιεύσεις: 98 Τόπος: Aθηνα-Χαιδαρι
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2005, 11:47:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
δεν υπαρχει λογος να τσακωνομαστε ρε συς.μηχανικοι δεν ειμαστε,λεμε ο καθενας την γνωμη του για καποια πιθανη αιτια.δεν ειναι ωραιο να τρελλαινομαστε και να υποστηριζουμε κατι θερμοαιμα απο την στιγμη που δεν το εχουμε σπουδασει αυτο.τελος παντων για να πω και εγω την γνωμη μου περι του θεματος ολα μα ολα τα peugeot οταν δουλεπσει λιγο ο κινητηρας και ζεσταθει εχουν καποιες αρρυθμιεςστο ρελαντι.δεν εχεται δει που καλοκαιρι οταν το σβησουμε και το ξαναβαλουμε μπροστα σε μικρο χρονικο διαστημα οι στροφεσ πεφτουν ακομα και 400rpm.και μην ξεχνας φιλε μου οτι τι μοτερακι σου ειναι και λιγο σφιγμενο ακομα λογο του οτι ειναι καινουργιο.δεν πιστευω να παρεξηγη8ει κανενας τωρα...; )))))) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|