PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Επιστροφή του Honda Legend το 2006

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Νοέ 2005, 19:46:49    Θέμα δημοσίευσης: Επιστροφή του Honda Legend το 2006 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://automoto.flash.gr/news/models/2005/11/1/4677id/

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

Ένταξη: 02 Ιούν 2005
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Νοέ 2005, 19:51:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ομορφο απο μπροστα...

"The world's best Dj! Dj Tiesto!" - Cream Amnesia Ibiza 10/08/2002

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Νοέ 2005, 20:04:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...αν και στην φωτογραφία είναι το παλιό.... Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

Ένταξη: 02 Ιούν 2005
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Νοέ 2005, 20:33:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χαχαχαχαχαχα σοβαρα? παιζει γι αυτο να μ αρεσε!

"The world's best Dj! Dj Tiesto!" - Cream Amnesia Ibiza 10/08/2002

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
tirokomos (Να μας γραφεις...)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

Ένταξη: 07 Μάρ 2005
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Νοέ 2005, 22:28:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Περιμενουμε μια καπως πιο νεα foto...αλλα οτι και να λεμε....mother HONDA!!!!! Worthy Worthy Worthy Worthy Worthy

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Νοέ 2005, 14:53:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ολα καλα με την Honda αλλα παλι γιαπωνεζικη θα ειναι οτι και να κανει!Απο κινητηρα διαμαντι.Και εγω Honda θα ηθελα να εχω κατω απο το καπο αλλα μονο μεχρι εκει.Απο χωρους,λεπτομεριες και σχεδιαση εσωτερικου και ολα τα αλλα ειναι χαλια.Κατα τα γουστα μου παντα!Π.χ ο ξαδερφος μου εχει το 16αρι το Civic.Ειναι 1ος χρονου.Την πρωτη μερα μπαινω μεσα και εχω συνηθεια να τα πειραζω ολα σε ενα καινουργιο αμαξι.Μολις εκανα κατω και ξανα ανεβασα πανω αυτο για τον ηλιο κρεμασε και επαιζε.Δεν το κρατουσε σφιχτα.Βεβαια ειναι πολυ λεπτομερια και μπορει να μην το προσεξει ποτε κανεις αλλα εκεινη την στιγμη σκεφτηκα "κοιταξε να δεις 19500 ευρω αμαξι και κρεμασε".Αλλο ενα ειναι οτι εχουν κακης ποιοτητας πλαστικα.Πολυ σκληρα!Ολα τα μοντελα τους.Ακομα και το Accord που κανει 30000!!!Επισης το δερμα ειναι σαν να μην το εχουν ανακαλυψη ακομα.Παιδια η γνωμη μου ειναι Ευρωπαικο αμαξι.ΜΟΝΟ!!!!Εχουν αλλη φιλοσοφια!

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Νοέ 2005, 15:49:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Την δικια μου γνωμη δε θες να τη μαθεις......Οσον αφορα την εργονομια εχεις δικιο...για τα πλαστικα θα διαφωνισω...σκεψου τι εχουν τα δικα μας!Παντως,οπως και να το κανουμε ειναι αλλα αμαξια...ΣΚΥΛΙΑ!!!Γί'αυτο αλλωστε σε δινουν και 7 χρονια εγγυηση τα HONDA.Οπως εχω ξαναπει,προσωπικα,το ιδανικο αυτοκινητο εχει γιαπωνεζικο κινητηρα,ιταλικη φινετσα,γερμανικο σκαφος και τεχνολογια και γαλλικο "περπατημα"!Ειστε μαζι μου????? Laughing Laughing Laughing

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Νοέ 2005, 16:07:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μεσα ειμαι.Δεν μπορεις να τα εχεις ολα.Αλλα σου λεω οτι αν δεν αλλαξουν σχηστοματικο αυτοκινητο δεν περνω.Τα ιταλικα ειναι πολυ ζημιαρικα αλλα απο σχεδιο δινουν ρεστα.Τα γερμανικα ειναι λιτα στο εσωτερικο αλλα πολυ στιβαρα και δυνατα.Σε κινητηρα τουλαχιστον δεν παθαινουν τιποτα.Τα γαλλικα ειναι τρελα.Δεν το συζητω.Δεν εχουν κανενα κακο!!!!!Πλακα κανω.Στα ηλεκτρικα τα χαλανε λιγο.Τελικα ειναι αυτο που λες.Αλλα οσο για τα πλαστικα τα δικα μας ειναι πολυ καλυτερα!!!!

Βεβαια τα Honda εχω ακουσει απο ανθρωπους που τα βελτιωνουν και τα επισκευαζουν οτι κατα την βελτιωση ειναι λιγο δυστροπα.Το Vtec λενε κανει λιγο ζημια σε καποια θεματα.Οπως επισης το ιδιο εχω ακουσει και για το RC που και αυτο εχει μεταβλητο χρονισμο.Μηπως ξερεις τα χαρακτηριστικα των εκκεντροφορων του 16αρι Civic On και Off Vtec.Απο απορια ρωταω.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Νοέ 2005, 16:30:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Βεβαια τα Honda εχω ακουσει απο ανθρωπους που τα βελτιωνουν και τα επισκευαζουν οτι κατα την βελτιωση ειναι λιγο δυστροπα.Το Vtec λενε κανει λιγο ζημια σε καποια θεματα.Οπως επισης το ιδιο εχω ακουσει και για το RC που και αυτο εχει μεταβλητο χρονισμο.
Υπαρχουν υπερβολικα πολλα kit για βελτιωση των vtec,απλα αμα θελει καποιος να παιξει με τον εγκεφαλο θα πρεπει καλυτερα να περασει αυτον του 16αριου με τα 125hp του οποιου ο κινητηρας ειναι ο πιο εξελιξιμος μαζι με τον 2.2lt του prelude.Γι'αυτο και τα περισσοτερα turbισια ειναι τα esi.Oχι πως και τα vtec με τα 160 δεν ανεβαινουν ευκολα....απλα μιλαω παντα για μια πιο αξιοπιστη μετατροπη.Με τα εκκεντροφορια δεν εχω ακουσει αλλα μπορω πολυ ευκολα να ρωτησω ενα φιλο που ειχε πολλα honda...Oλα πλεον διαθετουν μεταβλητο χρονισμο βαλβιδων,και το RC και το δικο σου και το δικο μου 1,4lt 16v.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης