Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Tiesto (Vassilis) Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo
Ένταξη: 02 Ιούν 2005 Δημοσιεύσεις: 758 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 01 Νοέ 2005, 19:51:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ομορφο απο μπροστα...
"The world's best Dj! Dj Tiesto!" - Cream Amnesia Ibiza 10/08/2002
www.tiesto.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 01 Νοέ 2005, 20:04:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
...αν και στην φωτογραφία είναι το παλιό.... 
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Tiesto (Vassilis) Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo
Ένταξη: 02 Ιούν 2005 Δημοσιεύσεις: 758 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 01 Νοέ 2005, 20:33:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
χαχαχαχαχαχα σοβαρα? παιζει γι αυτο να μ αρεσε!
"The world's best Dj! Dj Tiesto!" - Cream Amnesia Ibiza 10/08/2002
www.tiesto.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
tirokomos (Να μας γραφεις...) Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs
Ένταξη: 07 Μάρ 2005 Δημοσιεύσεις: 668 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 01 Νοέ 2005, 22:28:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Περιμενουμε μια καπως πιο νεα foto...αλλα οτι και να λεμε....mother HONDA!!!!! 
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
brz20 (Κωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)
Ένταξη: 04 Οκτ 2005 Δημοσιεύσεις: 4519 Τόπος: Τρικαλα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Νοέ 2005, 14:53:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ολα καλα με την Honda αλλα παλι γιαπωνεζικη θα ειναι οτι και να κανει!Απο κινητηρα διαμαντι.Και εγω Honda θα ηθελα να εχω κατω απο το καπο αλλα μονο μεχρι εκει.Απο χωρους,λεπτομεριες και σχεδιαση εσωτερικου και ολα τα αλλα ειναι χαλια.Κατα τα γουστα μου παντα!Π.χ ο ξαδερφος μου εχει το 16αρι το Civic.Ειναι 1ος χρονου.Την πρωτη μερα μπαινω μεσα και εχω συνηθεια να τα πειραζω ολα σε ενα καινουργιο αμαξι.Μολις εκανα κατω και ξανα ανεβασα πανω αυτο για τον ηλιο κρεμασε και επαιζε.Δεν το κρατουσε σφιχτα.Βεβαια ειναι πολυ λεπτομερια και μπορει να μην το προσεξει ποτε κανεις αλλα εκεινη την στιγμη σκεφτηκα "κοιταξε να δεις 19500 ευρω αμαξι και κρεμασε".Αλλο ενα ειναι οτι εχουν κακης ποιοτητας πλαστικα.Πολυ σκληρα!Ολα τα μοντελα τους.Ακομα και το Accord που κανει 30000!!!Επισης το δερμα ειναι σαν να μην το εχουν ανακαλυψη ακομα.Παιδια η γνωμη μου ειναι Ευρωπαικο αμαξι.ΜΟΝΟ!!!!Εχουν αλλη φιλοσοφια!
The Ubuntu it's a way of life. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 307 1.4 (16v) xs
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Νοέ 2005, 15:49:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Την δικια μου γνωμη δε θες να τη μαθεις......Οσον αφορα την εργονομια εχεις δικιο...για τα πλαστικα θα διαφωνισω...σκεψου τι εχουν τα δικα μας!Παντως,οπως και να το κανουμε ειναι αλλα αμαξια...ΣΚΥΛΙΑ!!!Γί'αυτο αλλωστε σε δινουν και 7 χρονια εγγυηση τα HONDA.Οπως εχω ξαναπει,προσωπικα,το ιδανικο αυτοκινητο εχει γιαπωνεζικο κινητηρα,ιταλικη φινετσα,γερμανικο σκαφος και τεχνολογια και γαλλικο "περπατημα"!Ειστε μαζι μου????? 
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
brz20 (Κωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)
Ένταξη: 04 Οκτ 2005 Δημοσιεύσεις: 4519 Τόπος: Τρικαλα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Νοέ 2005, 16:07:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μεσα ειμαι.Δεν μπορεις να τα εχεις ολα.Αλλα σου λεω οτι αν δεν αλλαξουν σχηστοματικο αυτοκινητο δεν περνω.Τα ιταλικα ειναι πολυ ζημιαρικα αλλα απο σχεδιο δινουν ρεστα.Τα γερμανικα ειναι λιτα στο εσωτερικο αλλα πολυ στιβαρα και δυνατα.Σε κινητηρα τουλαχιστον δεν παθαινουν τιποτα.Τα γαλλικα ειναι τρελα.Δεν το συζητω.Δεν εχουν κανενα κακο!!!!!Πλακα κανω.Στα ηλεκτρικα τα χαλανε λιγο.Τελικα ειναι αυτο που λες.Αλλα οσο για τα πλαστικα τα δικα μας ειναι πολυ καλυτερα!!!!
Βεβαια τα Honda εχω ακουσει απο ανθρωπους που τα βελτιωνουν και τα επισκευαζουν οτι κατα την βελτιωση ειναι λιγο δυστροπα.Το Vtec λενε κανει λιγο ζημια σε καποια θεματα.Οπως επισης το ιδιο εχω ακουσει και για το RC που και αυτο εχει μεταβλητο χρονισμο.Μηπως ξερεις τα χαρακτηριστικα των εκκεντροφορων του 16αρι Civic On και Off Vtec.Απο απορια ρωταω.
The Ubuntu it's a way of life. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 307 1.4 (16v) xs
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Νοέ 2005, 16:30:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
brz20 έγραψε: | Βεβαια τα Honda εχω ακουσει απο ανθρωπους που τα βελτιωνουν και τα επισκευαζουν οτι κατα την βελτιωση ειναι λιγο δυστροπα.Το Vtec λενε κανει λιγο ζημια σε καποια θεματα.Οπως επισης το ιδιο εχω ακουσει και για το RC που και αυτο εχει μεταβλητο χρονισμο. | Υπαρχουν υπερβολικα πολλα kit για βελτιωση των vtec,απλα αμα θελει καποιος να παιξει με τον εγκεφαλο θα πρεπει καλυτερα να περασει αυτον του 16αριου με τα 125hp του οποιου ο κινητηρας ειναι ο πιο εξελιξιμος μαζι με τον 2.2lt του prelude.Γι'αυτο και τα περισσοτερα turbισια ειναι τα esi.Oχι πως και τα vtec με τα 160 δεν ανεβαινουν ευκολα....απλα μιλαω παντα για μια πιο αξιοπιστη μετατροπη.Με τα εκκεντροφορια δεν εχω ακουσει αλλα μπορω πολυ ευκολα να ρωτησω ενα φιλο που ειχε πολλα honda...Oλα πλεον διαθετουν μεταβλητο χρονισμο βαλβιδων,και το RC και το δικο σου και το δικο μου 1,4lt 16v.
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|