Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
dor (dora) Νέος χρήστης

206 xs 1.4 90hp
Ένταξη: 04 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 58 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 31 Οκτ 2005, 15:53:37 Θέμα δημοσίευσης: Πρόβλημα με το λαμπάκι του αερόσακου |
|
|
Καλησπέρα.Δεν ξέρω αν έχει τύχει σε κανένα αλλά το αμάξι χθές όταν ξεκίνησα μου έκανε έναν σαν προειδοποιητικό ήχο και μου άναψε ένα λαμπάκι με τη ζώνη και ένα 2 δίπλα μου τα κάνει για 3 φορά.Διάβασα ότι είναι του αερόσακου. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...) Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων

VF7 + VF3 = P.S.A.
Ένταξη: 22 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 2584
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 31 Οκτ 2005, 16:17:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σωστά.
Αυτό το λαμπάκι ανάβει σε 2 περιπτώσεις:
Περίπτωση α.) Όταν έχεις απενεργοποιήσει τον αερόσακο του συνοδηγού.
Περίπτωση β.)΄Οταν ο αερόσακος έχει κάποιο πρόβλημα , σε αυτή την περίπτωση συνοδέυεται απο το εξής μήνημα στην οθόνη πολλαπλών ενδείξεων "passenger airbag fault".
Σε εσένα τί απο τα δύο συμβαίνει??
Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
tirokomos (Να μας γραφεις...) Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs
Ένταξη: 07 Μάρ 2005 Δημοσιεύσεις: 668 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 31 Οκτ 2005, 18:44:18 Θέμα δημοσίευσης: Re: Τι είναι????? |
|
|
dor έγραψε: | Καλησπέρα.Δεν ξέρω αν έχει τύχει σε κανένα αλλά το αμάξι χθές όταν ξεκίνησα μου έκανε έναν σαν προειδοποιητικό ήχο και μου άναψε ένα λαμπάκι με τη ζώνη και ένα 2 δίπλα μου τα κάνει για 3 φορά.Διάβασα ότι είναι του αερόσακου. | Mιας και εχουμε ακριβως το ιδιο μοτερ οποτε και τα ηλεκτρονικα λογικα θα ειναι παρομοια.....οταν εμενα μου το εκανε αυτο μου πετουσε και την ενδειξη οτι εχει προβλημα ο αεροσακος....οταν το πηγα στο συνεργειο μου ειπαν οτι ειχε καει η πλακετα των ηλεκτρονικων...αλλα επειδη μου εχουν πει κατα καιρους διαφορες μαλ***ες......ριξε για καλο και κακο μια ματια στον BSI.
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Touristas (Αργύρης) Τεχνικός Σύμβουλος
Peugeot Geopolis RS 300
Ένταξη: 15 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 3273 Τόπος: Νικαια-Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 31 Οκτ 2005, 19:48:35 Θέμα δημοσίευσης: Re: Τι είναι????? |
|
|
tirokomos έγραψε: | dor έγραψε: | Καλησπέρα.Δεν ξέρω αν έχει τύχει σε κανένα αλλά το αμάξι χθές όταν ξεκίνησα μου έκανε έναν σαν προειδοποιητικό ήχο και μου άναψε ένα λαμπάκι με τη ζώνη και ένα 2 δίπλα μου τα κάνει για 3 φορά.Διάβασα ότι είναι του αερόσακου. | Mιας και εχουμε ακριβως το ιδιο μοτερ οποτε και τα ηλεκτρονικα λογικα θα ειναι παρομοια.....οταν εμενα μου το εκανε αυτο μου πετουσε και την ενδειξη οτι εχει προβλημα ο αεροσακος....οταν το πηγα στο συνεργειο μου ειπαν οτι ειχε καει η πλακετα των ηλεκτρονικων...αλλα επειδη μου εχουν πει κατα καιρους διαφορες μαλ***ες......ριξε για καλο και κακο μια ματια στον BSI. |
Το ότι έχετε το ίδιο μοτέρ δεν σημαίνει ότι όλα είναι ίδια , μπορεί η φιλοσοφία και η αρχή λειτουργίας να είναι σχεδόν ίδια αλλά μέχρι εκεί. Από εκεί και πέρα κατασκευαστικά είναι πολύ διαφορετικά.
Όσο για το λαμπάκι το πιο πιθανό είναι να έχει πρόβλημα ο διακόπτης που απενεργοποιεί τον αερόσακο του συνοδηγού. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 307 1.4 (16v) xs
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 31 Οκτ 2005, 20:26:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Γι'αυτο ειπα και γω οτι μαλλον θα ειναι παρομοια.... Λογικο να μην ειναι ιδια!!!!
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ) Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 2.0 (16V) RC (2004) Α7
Ένταξη: 30 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 1084 Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 31 Οκτ 2005, 21:05:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
dor ξερεις για βολτα στη Μπακανιαρη βρησκεις το Μημη και στο πεταει και βαζει αλλο .Παντως αν θες επειδει σου βγαζει προβληματακια, μικρα μεν μπορουμε να ανταλλαξουμε (εξαλλου στη φωτο φαινεται πιο ειναι πιο ομορφο)
DBH ENERGY SOLUTIONS |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 307 1.4 (16v) xs
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 31 Οκτ 2005, 21:07:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Mη φας εσυ!Εχουμε γλαρο!Καλα ρε χαμενε????Rc δεν ονειρευεσαι????Θα μας χαζεψεις???? Παρε ρε ενα 307 να γουσταρεις!
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
dor (dora) Νέος χρήστης

206 xs 1.4 90hp
Ένταξη: 04 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 58 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 01 Νοέ 2005, 14:07:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Stevon έγραψε: | Σωστά.
Αυτό το λαμπάκι ανάβει σε 2 περιπτώσεις:
Περίπτωση α.) Όταν έχεις απενεργοποιήσει τον αερόσακο του συνοδηγού.
Περίπτωση β.)΄Οταν ο αερόσακος έχει κάποιο πρόβλημα , σε αυτή την περίπτωση συνοδέυεται απο το εξής μήνημα στην οθόνη πολλαπλών ενδείξεων "passenger airbag fault".
Σε εσένα τί απο τα δύο συμβαίνει?? |
Εμένα είναι ενεργοποιημένος ο αερόσακος και δεν μου βγάζει αυτήν την ένδειξη που λες παρα μόνο κάνει ένα θόρυβο και ανάβει το λαμπάκι που σας είπα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...) Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων

VF7 + VF3 = P.S.A.
Ένταξη: 22 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 2584
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 01 Νοέ 2005, 14:41:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
dor έγραψε: | μόνο κάνει ένα θόρυβο και ανάβει το λαμπάκι που σας είπα. |
........
ϊσως να είναι αυτό που είχε γράψει ο Αργύρης ποιο πάνω... Παράθεση: | Όσο για το λαμπάκι το πιο πιθανό είναι να έχει πρόβλημα ο διακόπτης που απενεργοποιεί τον αερόσακο του συνοδηγού. | άλλωστε ξέρει κάτι παραπάνω ....
οπώτε ...βούρ στο πλησιέστρο <<ιατρείο>>.
Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 01 Νοέ 2005, 22:04:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αφου σε ειπα ρε πουλακι μου:dor ξερεις για βολτα στη Μπακανιαρη βρησκεις το Μημη και στο πεταει και βαζει αλλο . ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ και ξερεις να ηταν κατι αλλο π.χ. σκουπα, ηλεκτρολογικα, φαναρια, λαδια, φιλτρα κανενα λαστιχο θα στο εφτιαχνα εγω αλλα με τα ηλεκτρονικα δεν τα παω τοσο καλα 
DBH ENERGY SOLUTIONS |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 307 1.4 (16v) xs
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 01 Νοέ 2005, 22:22:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
bakclima έγραψε: | Αφου σε ειπα ρε πουλακι μου:dor ξερεις για βολτα στη Μπακανιαρη βρησκεις το Μημη και στο πεταει και βαζει αλλο . ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ | χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχα!!!!!!ΕΤΣΙ!Δορα οποτε μαλλον καλυτερα να ριξεις μια ματια στον BSI...... παρεπιπτοντως τωρα που ειπατε για Μπακανιαρη....πηγα το 307 για το προκαθορισμενο ραντεβου(εγκεφαλο,πεταλουδα,ιμαντα δυναμο,μπουζι),οπως προειπα οι πρωτες εντυπωσεις απο χθες μεχρι σημερα απο τη δουλεια του Μιμη και του αλλου μηχανικου ειναι αριστες...Αλλα γινεται ο τιροκομος να κανει κατι και να μην εχει προβλημα καπου αλλου????ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!!!!!!!Λοιπον οπως καποιοι απο εσας παρατηρησατε ειχα το σφυριγμα της εξατμισης απο την αλλαγη της μπουκας...τωρα το αμαξι μετα τις αλλαγες που εγιναν στη Μπακανιαρη το αμαξι σφυριζει και απο μπροστα.Ηδη υπαρχουν ατομα που το ακουσαν και ψαρωσαν νομιζοντας οτι κατω απο το καπω σιγοτραγουδαει μια τουρμπινιτσα...αλλα εχω την εντυπωση οτι ακουγεται ο ιμαντας....εχει κανεις καμια ιδεα???Θα χαζεψω....δεν μπορω αλλους ηχους!Παντως οφειλω να πω οτι μετα τις αλλαγες εχω την εντυπωση οτι οδηγαω αλλο αυτοκινητο....μαλλον ο bakclima ειχε δικιο...με τον εγκεφαλο και ιμαντα το αμαξι θα στρωσει....Ειδομεν!!!! 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 307 1.4 (16v) xs
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 01 Νοέ 2005, 22:25:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Sorry αλλα ειμαι Τωρα το πηρα χαμπαρι.... 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 02 Νοέ 2005, 20:05:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το ξερω οτι ειμαστε εκτος topic, αλλα μηπως το αμαξι σου εχει γινει φλογερα απο παντου σφυριζει ή εχει τρυπες 
DBH ENERGY SOLUTIONS |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 307 1.4 (16v) xs
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 02 Νοέ 2005, 20:10:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
To να ζηλευεις το βρισκω απολυτως φυσιολογικο....δε παραξηγω!χαχαχαχαχαχαχα!ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!Τωρα που το θυμηθηκα.....τι θα γινει ρε με τη σκουπα που μου υποσχεθηκες????Μιας και το πηραμε χαμπαρι οτι ειμαστε δε πειραζει να παρασυρθουμε λιγο ακομα... 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Νοέ 2005, 19:15:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κυριακη δοκιμαζουμε την δικια μου .ΤΕΛΟΣ 
DBH ENERGY SOLUTIONS |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 307 1.4 (16v) xs
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Νοέ 2005, 21:42:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ρε αγιογδυτη,φραγκοφονια,γερολαδα.....απο μενα θα βγαλεις τις δοσεις του rc???? 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Νοέ 2005, 00:54:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Να την δοκιμασουμε ειπα οχι να στην πουλησω
DBH ENERGY SOLUTIONS |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 307 1.4 (16v) xs
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Νοέ 2005, 01:45:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μεγαλος παπατζης.....
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Touristas (Αργύρης) Τεχνικός Σύμβουλος
Peugeot Geopolis RS 300
Ένταξη: 15 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 3273 Τόπος: Νικαια-Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Νοέ 2005, 23:07:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παρακαλώ επιστρέψτε στο θέμα αυτής της ενότητας
Ευχαριστώ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ilias83 Μόλις έγραψα

Citroen C3 1.1
Ένταξη: 03 Ιούλ 2005 Δημοσιεύσεις: 5
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 20 Δεκ 2005, 01:37:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Επισημαίνω οτι έχω C3.
Αλλά μιας και το προβληματάκι μου έχει παρουσιαστεί γράφω...
Είχα το ίδιο ακριβώς σύμπτωμα...΄
Το πήγα στο συνεργείο και μετά τον έλεγχο τα βρήκαν όλα normal...
Δεν ξέρω ρε παιδιά, αλλά εσάς έχει αισθητήρα για τη ζώνη του οδηγού;
Γιατί εμένα ένας γάτος μηχανικός που ρώτησα, με το που το άκουσε έσκηψε κάτω από το κάθισμα του οδηγού και κούμπωσε ένα φυσάκι του αισθητήρα της ζώνης που απλά δεν έκανε καλή επαφή...
Και όντως ήταν αυτο!!!
(Ελπίζω να βοήθησα)
No one told you when to run
you miseed the starting gun |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|