PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πρόβλημα με το λαμπάκι του αερόσακου
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
dor (dora)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 xs 1.4 90hp

Ένταξη: 04 Σεπ 2004
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Οκτ 2005, 15:53:37    Θέμα δημοσίευσης: Πρόβλημα με το λαμπάκι του αερόσακου Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα.Δεν ξέρω αν έχει τύχει σε κανένα αλλά το αμάξι χθές όταν ξεκίνησα μου έκανε έναν σαν προειδοποιητικό ήχο και μου άναψε ένα λαμπάκι με τη ζώνη και ένα 2 δίπλα μου τα κάνει για 3 φορά.Διάβασα ότι είναι του αερόσακου.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Οκτ 2005, 16:17:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σωστά.
Αυτό το λαμπάκι ανάβει σε 2 περιπτώσεις:
Περίπτωση α.) Όταν έχεις απενεργοποιήσει τον αερόσακο του συνοδηγού.
Περίπτωση β.)΄Οταν ο αερόσακος έχει κάποιο πρόβλημα , σε αυτή την περίπτωση συνοδέυεται απο το εξής μήνημα στην οθόνη πολλαπλών ενδείξεων "passenger airbag fault".

Σε εσένα τί απο τα δύο συμβαίνει??

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
tirokomos (Να μας γραφεις...)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

Ένταξη: 07 Μάρ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Οκτ 2005, 18:44:18    Θέμα δημοσίευσης: Re: Τι είναι????? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dor έγραψε:
Καλησπέρα.Δεν ξέρω αν έχει τύχει σε κανένα αλλά το αμάξι χθές όταν ξεκίνησα μου έκανε έναν σαν προειδοποιητικό ήχο και μου άναψε ένα λαμπάκι με τη ζώνη και ένα 2 δίπλα μου τα κάνει για 3 φορά.Διάβασα ότι είναι του αερόσακου.
Mιας και εχουμε ακριβως το ιδιο μοτερ οποτε και τα ηλεκτρονικα λογικα θα ειναι παρομοια.....οταν εμενα μου το εκανε αυτο μου πετουσε και την ενδειξη οτι εχει προβλημα ο αεροσακος....οταν το πηγα στο συνεργειο μου ειπαν οτι ειχε καει η πλακετα των ηλεκτρονικων...αλλα επειδη μου εχουν πει κατα καιρους διαφορες μαλ***ες......ριξε για καλο και κακο μια ματια στον BSI.

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Οκτ 2005, 19:48:35    Θέμα δημοσίευσης: Re: Τι είναι????? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tirokomos έγραψε:
dor έγραψε:
Mιας και εχουμε ακριβως το ιδιο μοτερ οποτε και τα ηλεκτρονικα λογικα θα ειναι παρομοια.....οταν εμενα μου το εκανε αυτο μου πετουσε και την ενδειξη οτι εχει προβλημα ο αεροσακος....οταν το πηγα στο συνεργειο μου ειπαν οτι ειχε καει η πλακετα των ηλεκτρονικων...αλλα επειδη μου εχουν πει κατα καιρους διαφορες μαλ***ες......ριξε για καλο και κακο μια ματια στον BSI.

Το ότι έχετε το ίδιο μοτέρ δεν σημαίνει ότι όλα είναι ίδια , μπορεί η φιλοσοφία και η αρχή λειτουργίας να είναι σχεδόν ίδια αλλά μέχρι εκεί. Από εκεί και πέρα κατασκευαστικά είναι πολύ διαφορετικά.

Όσο για το λαμπάκι το πιο πιθανό είναι να έχει πρόβλημα ο διακόπτης που απενεργοποιεί τον αερόσακο του συνοδηγού.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Οκτ 2005, 20:26:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γι'αυτο ειπα και γω οτι μαλλον θα ειναι παρομοια.... Wink Λογικο να μην ειναι ιδια!!!!

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 2.0 (16V) RC (2004) Α7

Ένταξη: 30 Δεκ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Οκτ 2005, 21:05:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dor ξερεις για βολτα στη Μπακανιαρη βρησκεις το Μημη και στο πεταει και βαζει αλλο Wink .Παντως αν θες επειδει σου βγαζει προβληματακια, μικρα μεν μπορουμε να ανταλλαξουμε (εξαλλου στη φωτο φαινεται πιο ειναι πιο ομορφο)

DBH ENERGY SOLUTIONS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Οκτ 2005, 21:07:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mη φας εσυ!Εχουμε γλαρο!Καλα ρε χαμενε????Rc δεν ονειρευεσαι????Θα μας χαζεψεις???? Laughing Wink Παρε ρε ενα 307 να γουσταρεις!

Επιστροφή στην κορυφή
dor (dora)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 xs 1.4 90hp

Ένταξη: 04 Σεπ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Νοέ 2005, 14:07:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Stevon έγραψε:
Σωστά.
Αυτό το λαμπάκι ανάβει σε 2 περιπτώσεις:
Περίπτωση α.) Όταν έχεις απενεργοποιήσει τον αερόσακο του συνοδηγού.
Περίπτωση β.)΄Οταν ο αερόσακος έχει κάποιο πρόβλημα , σε αυτή την περίπτωση συνοδέυεται απο το εξής μήνημα στην οθόνη πολλαπλών ενδείξεων "passenger airbag fault".

Σε εσένα τί απο τα δύο συμβαίνει??

Εμένα είναι ενεργοποιημένος ο αερόσακος και δεν μου βγάζει αυτήν την ένδειξη που λες παρα μόνο κάνει ένα θόρυβο και ανάβει το λαμπάκι που σας είπα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Νοέ 2005, 14:41:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dor έγραψε:
μόνο κάνει ένα θόρυβο και ανάβει το λαμπάκι που σας είπα.

Scratch

........
ϊσως να είναι αυτό που είχε γράψει ο Αργύρης ποιο πάνω...
Παράθεση:
Όσο για το λαμπάκι το πιο πιθανό είναι να έχει πρόβλημα ο διακόπτης που απενεργοποιεί τον αερόσακο του συνοδηγού.
άλλωστε ξέρει κάτι παραπάνω .... Whistling

οπώτε ...βούρ στο πλησιέστρο <<ιατρείο>>.

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Νοέ 2005, 22:04:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αφου σε ειπα ρε πουλακι μου:dor ξερεις για βολτα στη Μπακανιαρη βρησκεις το Μημη και στο πεταει και βαζει αλλο . ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ και ξερεις να ηταν κατι αλλο π.χ. σκουπα, ηλεκτρολογικα, φαναρια, λαδια, φιλτρα κανενα λαστιχο Laughing θα στο εφτιαχνα εγω αλλα με τα ηλεκτρονικα δεν τα παω τοσο καλα Embarassed

DBH ENERGY SOLUTIONS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Νοέ 2005, 22:22:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bakclima έγραψε:
Αφου σε ειπα ρε πουλακι μου:dor ξερεις για βολτα στη Μπακανιαρη βρησκεις το Μημη και στο πεταει και βαζει αλλο . ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχα!!!!!!ΕΤΣΙ!Δορα οποτε μαλλον καλυτερα να ριξεις μια ματια στον BSI...... Sad παρεπιπτοντως τωρα που ειπατε για Μπακανιαρη....πηγα το 307 για το προκαθορισμενο ραντεβου(εγκεφαλο,πεταλουδα,ιμαντα δυναμο,μπουζι),οπως προειπα οι πρωτες εντυπωσεις απο χθες μεχρι σημερα απο τη δουλεια του Μιμη και του αλλου μηχανικου ειναι αριστες...Αλλα γινεται ο τιροκομος να κανει κατι και να μην εχει προβλημα καπου αλλου????ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!!!!!!!Λοιπον οπως καποιοι απο εσας παρατηρησατε ειχα το σφυριγμα της εξατμισης απο την αλλαγη της μπουκας...τωρα το αμαξι μετα τις αλλαγες που εγιναν στη Μπακανιαρη το αμαξι σφυριζει και απο μπροστα.Ηδη υπαρχουν ατομα που το ακουσαν και ψαρωσαν νομιζοντας οτι κατω απο το καπω σιγοτραγουδαει μια τουρμπινιτσα...αλλα εχω την εντυπωση οτι ακουγεται ο ιμαντας....εχει κανεις καμια ιδεα???Θα χαζεψω....δεν μπορω αλλους ηχους!Παντως οφειλω να πω οτι μετα τις αλλαγες εχω την εντυπωση οτι οδηγαω αλλο αυτοκινητο....μαλλον ο bakclima ειχε δικιο...με τον εγκεφαλο και ιμαντα το αμαξι θα στρωσει....Ειδομεν!!!! Cool Cool Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Νοέ 2005, 22:25:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sorry αλλα ειμαι Off Topic Τωρα το πηρα χαμπαρι.... Embarassed

Επιστροφή στην κορυφή
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Νοέ 2005, 20:05:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ξερω οτι ειμαστε εκτος topic, αλλα μηπως το αμαξι σου εχει γινει φλογερα απο παντου σφυριζει ή εχει τρυπες Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

DBH ENERGY SOLUTIONS
Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Νοέ 2005, 20:10:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To να ζηλευεις το βρισκω απολυτως φυσιολογικο....δε παραξηγω!χαχαχαχαχαχαχα!ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!Τωρα που το θυμηθηκα.....τι θα γινει ρε με τη σκουπα που μου υποσχεθηκες????Μιας και το πηραμε χαμπαρι οτι ειμαστε Off Topic δε πειραζει να παρασυρθουμε λιγο ακομα... Wink

Επιστροφή στην κορυφή
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Νοέ 2005, 19:15:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κυριακη δοκιμαζουμε την δικια μου Wink .ΤΕΛΟΣ Off Topic

DBH ENERGY SOLUTIONS
Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Νοέ 2005, 21:42:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε αγιογδυτη,φραγκοφονια,γερολαδα.....απο μενα θα βγαλεις τις δοσεις του rc???? Shoot Shoot Shoot Shoot Shoot W00t W00t W00t

Επιστροφή στην κορυφή
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Νοέ 2005, 00:54:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να την δοκιμασουμε ειπα οχι να στην πουλησω

DBH ENERGY SOLUTIONS
Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Νοέ 2005, 01:45:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μεγαλος παπατζης.....

Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Νοέ 2005, 23:07:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παρακαλώ επιστρέψτε στο θέμα αυτής της ενότητας
Ευχαριστώ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Ilias83 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Citroen C3 1.1

Ένταξη: 03 Ιούλ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Δεκ 2005, 01:37:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επισημαίνω οτι έχω C3.
Αλλά μιας και το προβληματάκι μου έχει παρουσιαστεί γράφω...
Είχα το ίδιο ακριβώς σύμπτωμα...΄
Το πήγα στο συνεργείο και μετά τον έλεγχο τα βρήκαν όλα normal...
Δεν ξέρω ρε παιδιά, αλλά εσάς έχει αισθητήρα για τη ζώνη του οδηγού;
Γιατί εμένα ένας γάτος μηχανικός που ρώτησα, με το που το άκουσε έσκηψε κάτω από το κάθισμα του οδηγού και κούμπωσε ένα φυσάκι του αισθητήρα της ζώνης που απλά δεν έκανε καλή επαφή...
Και όντως ήταν αυτο!!!
(Ελπίζω να βοήθησα)

No one told you when to run
you miseed the starting gun
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης