PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Βελτίωση Μ3 σε 1100 άλογα!
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC F/L '10 & Peugeot 206 1.4 XT

Ένταξη: 17 Ιούν 2005
Τόπος: Βριλησσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Οκτ 2005, 01:15:28    Θέμα δημοσίευσης: Βελτίωση Μ3 σε 1100 άλογα! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.da-motorsport.com/projeler/evolutionm3/index.htm
Κοιταχτε παλαβο δημιουργημα!
Ακουω στοιχηματα σε ποσες μερες θα εχει σπασει... Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

Ένταξη: 02 Ιούν 2005
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Οκτ 2005, 03:05:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χε! πιστευω θ αντεξει αρκετα χλμ!!!

"The world's best Dj! Dj Tiesto!" - Cream Amnesia Ibiza 10/08/2002

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
MaGeLaNoS (Νίκος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 28 Αύγ 2005
Τόπος: Θεσσαλονίκη-Μακεδονία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Οκτ 2005, 10:34:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απο τα τεχνικα χαρακτηριστικα του πακετου που παραθετει μπορω να πω οτι εχουν φυγει τρελλα λεφτα για την κατασκευη του κορμου του μοτερ και τα περιφερειακα,οποτε θα συμφωνησω με τον φιλο πιο πανω οτι θα εχει αρκετα απροβληματιστα χλμ αυτη τη "μπεμπα".

If you don't know what speed means,don't get out in the streets!You'd better stay home!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Οκτ 2005, 11:36:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικά οι φίλτατοι Τούρκοι βελτιώτές έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά και το πιο καλό από όλα είναι ότι εμφανισιακά το αυτοκίνητο δεν δείχνει τι έχει κάτω από το καπό......

αναρωτιέμαι αν με λάστιχα που φοράει πατάει καθόλου κάτω...

Πάντως νομίζω ότι κάτι θα πρέπει να γίνει με την θερμομόνωση της τουρμπίνας αλλά και του plenum της εισαγωγής.

Λόγω της κλίσης του μπλοκ δεν υπάρχει χώρος για την τοποθέτηση της τουρμπίνας από την πλευρά του συνοδηγού οπότε αναγκαστικά μπήκε εκεί που μπήκε αλλά "παραείναι" κοντά στην εισαγωγή.... Shocked

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Οκτ 2005, 12:02:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νομίζω μας δουλεύουν σε αρκετά σημεία οι Τουρκαλάδες.

245/40/17 λάστιχο "ειδικής" μάρκας είναι αρκετό για 1000 άλογα??!! Rotfl Rotfl Rotfl

Και αυτό το πράγμα θα στρίβει ή θα κάνει συνέχεια τετ-α-κε!

Επίσης πόσα χιλιόμετρα θα αντέξει ο κινητήρας?!

Μια ξεκάθαρη βλακεία που λένε είναι για το "A better fuel economy than any other exotic sports car: 3.200 cc engine displacement combined with the turbocharger's efficiency."

Όλοι ξέρουμε ότι στους κινητήρες βενζίνης τα Turbo ΔΕΝ είναι efficient.
Δηλαδή για παράδειγμα για να πάρεις 30% περισσότερη ισχύ, η κατανάλωση θα αυξηθεί κατά 50%!!!!!!!!!!! Άρα που είναι το Efficiency!!! Rotfl Rotfl Rotfl

Μάλλον οι Τουρκαλάδες κάπου τα μπέρδεψαν με τη χρήση Turbo σε Ντίζελ κινητήρες όπου πράγματι ανεβαίνει το Efficiency!!!!

Δεν πάνε να μαγειρέψουν κανένα Ιμάμ Μπαϊλντί λέω γω! Silly Silly Silly

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Οκτ 2005, 12:13:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:
.......................Δεν πάνε να μαγειρέψουν κανένα Ιμάμ Μπαϊλντί λέω γω! Silly Silly Silly

LooooL Laughing Laughing Laughing Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Οκτ 2005, 12:45:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οταν λεει efficient εννοει αξιοπιστο. To turbo ειναι πολυ αξιοπιστο αν ειναι απο καλη εταιρεια (ειναι απο Garrett οποτε...).

Σχετικα με την καταναλωση, απ οτι καταλαβα λεει οτι καιει λιγοτερο απο αλλα γρηγορα αυτοκινητα. Αλλα να πω την αληθεια εμενα αυτο θα ηταν το τελευταιο που θα μ ενοιαζε αν ειχα τετοιο αυτοκινητο.

Συμφωνω με τον Μανθο σχετικα με την θερμομονωση.

Περα απ ολα αυτα, προσωπικα, θεωρω ιεροσυλια τη χρηση turbo σε κινητηρα BMW M αλλα τι να κανουμε :p

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Οκτ 2005, 14:00:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tiesto έγραψε:
οταν λεει efficient εννοει αξιοπιστο.

ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!! Το Efficiency είναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που λέω πιο πάνω και σημαίνει αποδοτικότητα! Cool

Αξιοπιστία είναι το Reliability που επιμελώς δεν αναφέρουν......... Confused

Επιστροφή στην κορυφή
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Οκτ 2005, 15:05:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:

Σιγα που θα το αναφερανε.... Laughing Ειδατε τιμουλα; 22.000 ευρω Laughing Laughing Laughing
Μου κανει εντυπωσει που λεει οτι συμπεριφερεται σαν αυτοκινητο κανονικης αποδοσης, δλδ δε χαζοσπιναρει κλπ χαρις στο ειδικο του στησιμο...

Επιστροφή στην κορυφή
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Οκτ 2005, 15:30:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:
Tiesto έγραψε:

ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!! Το Efficiency είναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που λέω πιο πάνω και σημαίνει αποδοτικότητα! Cool

οπ ναι sorry λαθος μ***κια μου.

Και ετσι, το turbo πιστευω ειναι αποδοτικο και σε κινητηρες βενζινης (μιλαω περισσοτερο για εργοστασιακους κινητηρες). Σχετικα με την καταναλωση, ενας τουρμπατος 1.8 με 225 αλογα πες, εχει λιγοτερη καταναλωση απτον αναλογο αποδοτικα ατμοσφαιρικο (3λιτρο πχ).

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Οκτ 2005, 16:45:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aν τη δει καποιος σταματημενη, νομιζει οτι ειναι καγκουρεμενη 316, εν κινησει,οποιος προλαβει ισως καταλαβει κατι! Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Οκτ 2005, 16:58:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tiesto έγραψε:
ultra-one έγραψε:
Tiesto έγραψε:

οπ ναι sorry λαθος μ***κια μου.

Και ετσι, το turbo πιστευω ειναι αποδοτικο και σε κινητηρες βενζινης (μιλαω περισσοτερο για εργοστασιακους κινητηρες). Σχετικα με την καταναλωση, ενας τουρμπατος 1.8 με 225 αλογα πες, εχει λιγοτερη καταναλωση απτον αναλογο αποδοτικα ατμοσφαιρικο (3λιτρο πχ).

Δεν είναι το κατάλληλο post για να συζητήσουμε θερμοδυναμική αλλά στους κινητήρες βενζίνης η χρήση Turbo δίνει λιγότερη % αύξηση στην απόδοση από το % που αυξάνεται η κατανάλωση άντίθετα με τους Ντίζελ.

Αυτό (πολύ μπακαλίστικα) ωφείλεται στο ότι η συμπίεση (συνεπώς και το efficiency) υποχρεωτικά χαμηλώνεται στον κινητήρα (λόγο της αυξημένης πίεσης που δίνει το Turbo σε Full Boost) και στο ότι ο αέρας που φτάνει στους κυλίνδρους από την εισαγωγή είναι θερμός. Cool

Ένας αποδοτικός (efficient) κινητήρας, αποδίδει πολλά καίγοντας λίγο (Βλέπε Civic Type-R..........) Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Οκτ 2005, 17:22:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε ποσοστα ισως οντως η καταναλωση αυξανεται πιο πολυ σε σχεση με την αυξηση της ιπποδυναμης. Το θεμα δεν ειναι αυτο ομως. Το θεμα ειναι οτι ενας ατμοσφαιρικος με την ιδια ιπποδυναμη καιει περισσοτερο απο εναν turbo με την ιδια ιπποδυναμη.

Παραδειγμα ο TFSI του Golf GTi σε συγκριση με τον 2λιτρο του TypeR.

Αντιστοιχα:

ελαχιστη καταναλωση 9 8.5
Μεγιστη 15.9 16.5
Μεση 11.5 11.9

Εκτος αυτου, οσοι εχουμε διαβασει συγκριτικο αυτων των αυτοκινητων ξερουμε πως ο TFSI αποδιδει την ροπη και την δυναμη πολυ πιο γραμμικα οπως και συνολικα ειναι καλυτερος.

Anyway, οντως δεν ειναι εδω το καλυτερο μερος για τετοια κουβεντα οποτε καλυτερα φτιαξε ενα αλλο topic να το συζητησουμε εκει.

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Οκτ 2005, 20:03:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΑΤΑΡΧΗΝ...... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ το αμάξι..... Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation μα καλά ... κανείς δεν πρόσεξε το F στην πινακίδα..και το μπλέ (Ευρωπαικό) τμήμα της???

Οι τούρκοι το μόνο που ξέρουν να κάνουν .... είναι ιμαμ μπαιλντί , Σαματά , Μercedes και αεραγωγούς F16.. ShockedShocked Shocked πότε έμαθαν να βελτιώνουν θερμοδυναμικά κινητήρες αυτοκινήτων???? Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Δεύτερον .... το ολο project.. 99% πρόκειται περι πατάτας τουλάχιστον οχι 1000 άλογα.....Δηλαδή έλεος... λες ότι βγάζει 1000 άλογα στα 3200 κυβικα..με της Παναγιάς τα μάτια πάνω (Στριμωγμένα)..δηλ...312,5 Άλογα/λίτρο Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked και όλα αυτά με FUEL OCTANE 96 (όπως λέει).... που πάτε ρε γίδια...

Αν ψάξετε.. και άλλο το Site.. θα δείτε οτι υπάρχει και ελληνική συμμετοχή στα projects.. τώρα τι να πω... ΚΟΥΛΟ μου φαίνεται!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Οκτ 2005, 22:57:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και πιστες ξερουν να φτιαχνουν Smile

Δεν πιστευω να λεει ψεματα στο site.

1000 αλογα μπορουν να βγουν απο 3.2 μοτερ. Η τουρμπινα που χει ειναι τεραστια οποτε ειναι πολυ πιθανο να τα βγαζει αυτα τ αλογα. το θεμα ειναι πως παταει τ αμαξι που δεν πιστευω να παταει

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Οκτ 2005, 23:44:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο βελτιωτης ειναι Τουρκος! Υπαρχει ενα Ζ3Μ που κυκλοφορει στην Ελλαδα με κομπρεσσορα απο τον Τουρκο.

Επιστροφή στην κορυφή
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Οκτ 2005, 23:51:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tiesto έγραψε:
και πιστες ξερουν να φτιαχνουν Smile

Δεν πιστευω να λεει ψεματα στο site.

1000 αλογα μπορουν να βγουν απο 3.2 μοτερ. Η τουρμπινα που χει ειναι τεραστια οποτε ειναι πολυ πιθανο να τα βγαζει αυτα τ αλογα. το θεμα ειναι πως παταει τ αμαξι που δεν πιστευω να παταει

Εδω δεν παταει καλα-καλα το Μ3 Ε46 με τα 750 αλογα και θα παταει αυτο;
Ουτε του καντινιερη δεν παταει....
Στελιο δες τα αυτοκινητα με ροτορες και 700 αλογα ποσα αλογα/λιτρο εχουν...

Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Οκτ 2005, 15:24:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με Βενζίνη .. 96 Οκτανίων .... στην WONDER LAND και στον Πλανήτη Krypton ίσως... στην ΓΗ με Τ.Ι.Π.Ο.Τ.Α.

θα φάω το πτυχίο μου (που κοντεύω να πάρω δηλ......)και θα κλάνω AFTERBURNER... με αυτά τα νούμερα που παρουσιαζεί ο τύπος!

Βρε όσο και να το ζορίσουνε.. ένα αμάξι με αυτά τα νούμερα .. (ότι ισχύει τουλάχιστον) ..δεν προκείται ποτέ να γίνει Street Legal...
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Οκτ 2005, 09:04:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να επιτευχθει αυτο εχουν περασει πολλα σταδια εξελιξης!!! Εχουν δοκιμαστει ατμοσφαιρικες βελτιωσεις, κομπρεσσορας και τωρα τουρμπο!!! Και ολα αυτα πανω στο προσωπικο Ε36 Μ3 coupe του Τουρκου βελτιωτη, ο οποιος δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα μετα απο παρα πολλες δοκιμες που εχει κανει!!! Αφου εξασφαλισε την αξιοπιστια τωρα το πουλαει και σαν κιτ!!! Αυτο το 4πορτο Μ3 ειναι το δευτερο με αυτα τα χαρακτηριστικα!!!
Wink
Οι Τουρκοι εχουν κανει αψογη δουλεια και δεν αποκλειεται το μοτερ να εχει την αποδοση αυτη!!! Το αυτοκινητο, το λενε και οι ιδιοι αλλωστε, δεν ειναι για να στριβεις για να μην παρεξηγουμαστε!!! Ειναι για να τσαγιαζει ο,τι βρεθει μπροστα του στην ευθεια!!! Twisted evil

Οσο για την αξιοπιστια του μοτερ δε νομιζω οτι θα υπαρχει προβλημα!!! Δεν εμεινε και τιποτα εργοστασιακο πανω!!! Ολα εχουν αλλαξει προς την κατευθυνση της δυναμης που εικαζεται ο βελτιωτης!!! Και εχουν γινει και πολλες δοκιμες μεχρι να βγει το κιτ προς πωληση!!! Wink

Γιαυτους που δεν πιστευουν οτι το αυτοκινητο δεν παταει ή εχουν αμφιβολια σχετικα με τα αλογα ας δουν τα σχετικα videακια που τσαγιαζει διαφορα γρηγορα (ΒΜW E60 M5, E46 M3 και μια πειραγμενη Modena)!!!

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ

Ένταξη: 07 Νοέ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Οκτ 2005, 09:51:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Oλα καλά και όλα ωραία αλλά γιατί εμένα αυτή η βελτίωση όσο και αξιοπιστη και αν ακούγεται " σε μένα δουλεύει " το είπε και ο μάστορας Rolling eyes

Μερικές απορίες

1.Απο που την πέρασε την εξάτμιση για να πάει τουρμπίνα ???
2.οταν περνάς δύο σωλήνες εξάτμισης που έρχονται απο μεγάλη τουρμπίνα κάτω απο το κάρτερ τότε μπορείς να αναφέρεσαι στο κάρτερ και σαν "σουβλιστό αρνάκι" ή "ψητό κατσαρόλας" ?? τυλίγεις το μοτέρ με τις εξατμίσεις και περιμένεις αξιοπιστία και απόδοση ??
3.τουρμπίνα και εισαγωγή ΄θέλουν να παίξουν στα "Φιλαράκια"?
4.οταν αριστερά έχεις τουρμπίνα , ειναι εξακύλινδρο και βγάζει χιλιάρικα αλόγων τότε το μοτόρι λέγεται RB26 και δεν είναι Μπέμπα .Τι είναι ??
Ελληνικά το λένε Ουρανογραμμή Twisted evil

Δεν λέω ότι δεν βγάζουν άλογα οι μπέμπες αλλά έτσι μπααααααα

αν και για μένα απόλυτη μετατροπή θα ήταν μια Ζ3 με τον 5,0 V12 με τα 300 άλογα και τα 51 κιλα ροπή

Με την ρόδα στον αέρα ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης