Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ghost Dog (John Φυστίκης) Ταμίας

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130
Ένταξη: 18 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 5423 Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 22 Ιούλ 2005, 09:41:08 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ξεκούμπωμα του κλιπ της οροφής... |
|
|
Kouzman έγραψε: | ...Επισης ξερετε ποιοι φτιαχνουν roll-cages και μπάρες? Ηξερα τον Herby αλλα δεν ξερω που ειναι το μαγαζι του... Δυστυχως το cage της ΠΣ ειναι αρκετα ακριβουλι... |
Οχι μονο ξερω που ειναι, αλλα εχω και κονε...
Αν θες πες το μου και κανονιζουμε....!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002
Ένταξη: 09 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 2116 Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 22 Ιούλ 2005, 10:58:05 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ξεκούμπωμα του κλιπ της οροφής... |
|
|
Ghost Dog έγραψε: | Kouzman έγραψε: | ...Επισης ξερετε ποιοι φτιαχνουν roll-cages και μπάρες? Ηξερα τον Herby αλλα δεν ξερω που ειναι το μαγαζι του... Δυστυχως το cage της ΠΣ ειναι αρκετα ακριβουλι... |
Οχι μονο ξερω που ειναι, αλλα εχω και κονε...
Αν θες πες το μου και κανονιζουμε....!
 |
τιγκα στο κλουβι μιλαμε... 
"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..." |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Kouzman (Yiannis) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG
Ένταξη: 26 Μάϊ 2003 Δημοσιεύσεις: 710 Τόπος: Piraeus, Nea Smyrni, NYC
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 22 Ιούλ 2005, 11:52:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
το θεμα ειναι οτι θελω κλουβι one-off για cabrio... Ειδα ορισμενες πολυ καλες λυσεις απο αμερικη πλευρα σε corvette, mustang, camaro, miata ολα ανοιχτα χωρις να χρειαζεται να καταργησουμε την οροφη...
Θυμαται κανεις την εταιρια που φτιαχνει υποπλαισια για japans κυριως που κουμπωνουν απο κατω και δενουν το αμαξωμα? ειχε ενα σετ για impreza και το ΡΤ σε καποιο τευχος...
για κατι τετοιο σαν απο πανω σκεφτομαι. και ουτε κλιπακια θα ξεκουμπωνουν ουτε τιποτα. Φυσικα καταργω τα πισω καθισματα αλλα ετσι κι αλλιως μονο για ψωνια χρησιμευουν...
με το κλιπ της οροφης δεν μου εχει απαντησει κανενας...
2006 Wicked White Mitsubishi Evolution IX GSR |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Mimis (Δημήτρης) Δραστήριο μέλος

206 XS 1,4lt 16v 90hp
Ένταξη: 07 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 217 Τόπος: Ν.Ιωνία, Βόλος
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 01 Αύγ 2005, 14:44:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μιας και μιλάτε για μπάρες εγώ έχω ηλιοροφή στο 206 μου, στο οποίο έχω σκληρές αναρτήσεις, όταν την έχω ανοιχτή με την παραμικρή ανωμαλία του δρόμου ακούω κουδουνίσματα και μάλιστα πολύ μπάσα, λέτε αν βάλω θωλόμπαρα να σταματήσει το πρόβλημα. ΑΝ ναι ποιά μπάρα αξίζει;
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 206 CC RG
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 01 Αύγ 2005, 15:35:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
οποια μπαρα και να βαλεις θα δεις διαφορα. Κατα προτιμηση επελεξε αλουμινενια μιας και ειναι αρκετα πιο ελαφριες...
εμεις τωρα δυστυχως αλλαζουμε την μπαρα που φορουσαμε μιας και τωρα βρισκει πανω στην βαση της ντιζας του γκαζιου... Καπου ειδα οτι η ΜΟΜΟ εχει μια μπαρα σε σχημα Π οπου κουμπωνει απο την επανω πλευρα στους θολους και δεν χρειαζεται ουτε καν να τρυπησουμε τον αεραγωγο στο πλαι που χρειαζεται για καποιους τυπους θολομπαρων...
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
206ccsimos (Σίμος) Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.6 (16V) CC 2002
Ένταξη: 05 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 90
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 01 Αύγ 2005, 15:49:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Kouzman έγραψε: | οποια μπαρα και να βαλεις θα δεις διαφορα. Κατα προτιμηση επελεξε αλουμινενια μιας και ειναι αρκετα πιο ελαφριες...
εμεις τωρα δυστυχως αλλαζουμε την μπαρα που φορουσαμε μιας και τωρα βρισκει πανω στην βαση της ντιζας του γκαζιου... Καπου ειδα οτι η ΜΟΜΟ εχει μια μπαρα σε σχημα Π οπου κουμπωνει απο την επανω πλευρα στους θολους και δεν χρειαζεται ουτε καν να τρυπησουμε τον αεραγωγο στο πλαι που χρειαζεται για καποιους τυπους θολομπαρων... |
Αυτη φοραω..
Οχι μονο η MOMO εχει μια πολυ ωραια ο DRAGO αλουμινιου.
Αυτη..

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Mimis (Δημήτρης) Δραστήριο μέλος

206 XS 1,4lt 16v 90hp
Ένταξη: 07 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 217 Τόπος: Ν.Ιωνία, Βόλος
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 01 Αύγ 2005, 23:36:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το λάστιχο του αεραγωγού το έχετε κόψει ή απλά το πατάει η μπάρα; Πόσο περίπου κοστίζει μια μπάρα; Μόνο η ΜΟΜΟ βγάζει για 206 ή έχω κ επιλογή;
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 02 Αύγ 2005, 08:40:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Mimis έγραψε: | Το λάστιχο του αεραγωγού το έχετε κόψει ή απλά το πατάει η μπάρα; Πόσο περίπου κοστίζει μια μπάρα; Μόνο η ΜΟΜΟ βγάζει για 206 ή έχω κ επιλογή; |
Ναι το εχουμε κοψει εμεις, η ασημενια δεν ειναι ΜΟΜΟ. Οι τιμες και των
2 ειναι στα 100€.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31102 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 02 Αύγ 2005, 11:00:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Για τον Drago δες στους συνεργάτες μας στο e-shop.
Υπάρχει διεύθυνση και τηλέφωνο (πρέπει να πας σε ένα προιόν του για να σου δείξει τα στοιχεία του συνεργάτη) 
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την MEMsound στις Τρι 02 Αύγ 2005, 16:19:16, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 206 CC RG
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 02 Αύγ 2005, 13:21:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
η μπαρα σχετιζεται αμεσα με το προβληματακι της οροφης μιας και η διαφορα στην ακαμψια που κανει ειναι πολυ μεγαλη και τα αγκιστρα της οροφης δεν περνουν τοσο ζορι ωστε να χαλαρωνουν...
anyway...
τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπε πως η αλουμινενια ασιμενια μπαρα ειναι της sabelt και δεν την φερνουν πια... αρα drago... yok...
παμε τωρα για την momo που παιζει πιο ευρεως στην αγορα...
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 02 Αύγ 2005, 13:46:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Kouzman έγραψε: | σιμο την momo απο που την πηρες? η drago απο που? κοιταω για να την βαλω οσο πιο γρηγορα γινεται να ξεμπερδευω απο αυτο το κερατο... |
Την εχω βαλει εδω και 3 χρονια περιπου. Την πηρα απο τον LOUI στην
Λ. Κηφισιας , στην διχαλα που πας αριστερα για μαρουσι.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 206 CC RG
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 02 Αύγ 2005, 13:57:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
μολις τωρα τον εκλεισα απο το τηλεφωνο και δεν την εχει εκει και πρεπει να την φερει. Εμενα ομως μου ειπε οτι η μπαρα ειναι μαυρη και εχει 167 ευρω!!!!
αυριο μαλλον θα του πω να την φερει στο μαγαζι να την δω αν μπαινει...
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206gti
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 02 Αύγ 2005, 16:30:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Kouzman έγραψε: | .....τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπε πως η αλουμινενια ασιμενια μπαρα ειναι της sabelt και δεν την φερνουν πια... αρα drago... yok...
παμε τωρα για την momo που παιζει πιο ευρεως στην αγορα... |
o Drago δεν συνεργάζεται πλέον με την Sabelt για αυτό και δεν την φέρνει πια.
Πάρε ένα τηλέφωνο στον αντιπρόσωπο της Sabelt (δεν θυμάμαι αυτήν την στιγμή ποιος είναι αλλά το βρήσκεις ευκολα σε ένα περιοδικό βελτιώσεων πψ Power) να ρωτήσεις αν εξακολουθεί να παράγεται/εισάγεται. 
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kanelj (Γιαννης) Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?
Ένταξη: 27 Μάρ 2003 Δημοσιεύσεις: 2206 Τόπος: Γαλατσι
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 09 Αύγ 2005, 07:37:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κατι ακουσα οτι υπαρχει κατι αντιστοιχο με την μπαρα θολων για το πισω μερος του αυτοκινητου...πιανει δηλαδη στα 2 ακρα του αμαξωματος και μειωνει την ακαμψια του αυτοκινητου...Ξερει κανεις κατι για αυτο?
Νομιζω πως αφου η μπαρα θολου κανει δουλεια τοσο καλη απο μονη της,σε συνδυασμο με αυτο θα ειναι πολυ καλο αποτελεσμα...
www.secret-rooms.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SnakeMJK (Ζήσης) Άντε γεια !!!

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)
Ένταξη: 27 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 5109 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 09 Αύγ 2005, 07:48:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kanelj έγραψε: | Κατι ακουσα οτι υπαρχει κατι αντιστοιχο με την μπαρα θολων για το πισω μερος του αυτοκινητου...πιανει δηλαδη στα 2 ακρα του αμαξωματος και μειωνει την ακαμψια του αυτοκινητου...Ξερει κανεις κατι για αυτο?
Νομιζω πως αφου η μπαρα θολου κανει δουλεια τοσο καλη απο μονη της,σε συνδυασμο με αυτο θα ειναι πολυ καλο αποτελεσμα... |
Είχα δει σε ένα παλιό punto νομίζω θολόμπαρα για τους πίσω... Ή κάτι τέτοιο! Φαντάσου μια θολόμπαρα στο πίσω κάθισμα, στο σημείο που έχουν τα πόδια τους να γατζώνει από άκρη σε άκρη.... Πολύ άβολο για τους πίσω.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kanelj (Γιαννης) Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?
Ένταξη: 27 Μάρ 2003 Δημοσιεύσεις: 2206 Τόπος: Γαλατσι
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 09 Αύγ 2005, 07:49:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
δεν εννοω οτι μπαινει μεσα στον χωρο του αυτοκινητου.... στο σασι (κατω απο τα καθισματα) μπαινει...
www.secret-rooms.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SnakeMJK (Ζήσης) Άντε γεια !!!

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)
Ένταξη: 27 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 5109 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 09 Αύγ 2005, 08:02:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kanelj έγραψε: | δεν εννοω οτι μπαινει μεσα στον χωρο του αυτοκινητου.... στο σασι (κατω απο τα καθισματα) μπαινει... |
Αυτή που είχα δει εγώ ήταν στον χώρο του αυτοκινήτου και ήταν πολύ χάλια. Παίζει ανάλογα κ το αυτοκίνητο λογικά!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
Ένταξη: 18 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 2664
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 09 Αύγ 2005, 11:43:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kanelj έγραψε: | Κατι ακουσα οτι υπαρχει κατι αντιστοιχο με την μπαρα θολων για το πισω μερος του αυτοκινητου...πιανει δηλαδη στα 2 ακρα του αμαξωματος και μειωνει την ακαμψια του αυτοκινητου...Ξερει κανεις κατι για αυτο?
Νομιζω πως αφου η μπαρα θολου κανει δουλεια τοσο καλη απο μονη της,σε συνδυασμο με αυτο θα ειναι πολυ καλο αποτελεσμα... |
Aυτο παιζει με τ'αυτοκινητο.
Συνηθος (οχι παντα) μπαινει στο πορτ παγκαζ. Παντως για 206 δεν υπαρχει στη αγορα ετοιμη πισω μπαρα γιατι δεν εχει θολους πισω αφου τα αμορτισερ ειναι υπο γωνια.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206gti
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Οκτ 2005, 12:29:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
(μεταφέροντας από το τοπικ για τα ψαλίδια ps τα σχετικά ποστ...)
Για τα μέλη του PSClub από την JSV Racing υπάρχει αλουμινένια μπάρα θόλων για το 206 (ρυθμιζόμενη, όχι σπαστή) με τιμή 85€ (από 105€)
Φωτογραφίες εδώ: ftp://kentitos.com/ pic00033 και pic00044 (σύντομα και στο e-shop)
ultra-one έγραψε: | ....μου φαίνεται πολύ ψεύτικη και εύθραυστη!!!!
Δεν ξέρω αν αυτή την εντύπωση την έχω επειδή δεν είναι βαμμένη και ξεγελάει το χρώμα του αλουμινίου!!!!!!
Την είδατε από κοντά και μονταρισμένη? Να υποθέσω ότι από την πλευρά του φίλτρου A/C μπαίνει χωρίς να χρειαστεί να τρυπηθεί ο θόλος ή να κοπούν οι λαστιχένιες τσιμούχες????????  |
Και γω όταν την πρωτοείδα σε φωτογράφία μου φάνηκε ψευτικη αλλά δεν είναι.
Βάρος πρέπει να έχει γύρω 1,5-2 κιλά.
Δεν την έχουμε δοκιμάει πάνω σε 206 να δούμε αν θέλει τρυπήμα/κόψιμο.
Μόλις γίνει η δοκιμή θα σου πω.
Βασικά μπορούμε να το δοκιμάσουμε και στην έκθεση στο 206 που έχουμε εκεί για να δούμε στο περίπου.
Αυτά προς το παρόν.
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
|