PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Μπάρα θόλων
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 28, 29, 30  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Ιούλ 2005, 09:41:08    Θέμα δημοσίευσης: Re: Ξεκούμπωμα του κλιπ της οροφής... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kouzman έγραψε:
...Επισης ξερετε ποιοι φτιαχνουν roll-cages και μπάρες? Ηξερα τον Herby αλλα δεν ξερω που ειναι το μαγαζι του... Δυστυχως το cage της ΠΣ ειναι αρκετα ακριβουλι...

Οχι μονο ξερω που ειναι, αλλα εχω και κονε... Very happy
Αν θες πες το μου και κανονιζουμε....! Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Ιούλ 2005, 10:58:05    Θέμα δημοσίευσης: Re: Ξεκούμπωμα του κλιπ της οροφής... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ghost Dog έγραψε:
Kouzman έγραψε:
...Επισης ξερετε ποιοι φτιαχνουν roll-cages και μπάρες? Ηξερα τον Herby αλλα δεν ξερω που ειναι το μαγαζι του... Δυστυχως το cage της ΠΣ ειναι αρκετα ακριβουλι...

Οχι μονο ξερω που ειναι, αλλα εχω και κονε... Very happy
Αν θες πες το μου και κανονιζουμε....! Wink

τιγκα στο κλουβι μιλαμε... Silly

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

Ένταξη: 26 Μάϊ 2003
Τόπος: Piraeus, Nea Smyrni, NYC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Ιούλ 2005, 11:52:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το θεμα ειναι οτι θελω κλουβι one-off για cabrio... Ειδα ορισμενες πολυ καλες λυσεις απο αμερικη πλευρα σε corvette, mustang, camaro, miata ολα ανοιχτα χωρις να χρειαζεται να καταργησουμε την οροφη...

Θυμαται κανεις την εταιρια που φτιαχνει υποπλαισια για japans κυριως που κουμπωνουν απο κατω και δενουν το αμαξωμα? ειχε ενα σετ για impreza και το ΡΤ σε καποιο τευχος...

για κατι τετοιο σαν απο πανω σκεφτομαι. και ουτε κλιπακια θα ξεκουμπωνουν ουτε τιποτα. Φυσικα καταργω τα πισω καθισματα αλλα ετσι κι αλλιως μονο για ψωνια χρησιμευουν...

με το κλιπ της οροφης δεν μου εχει απαντησει κανενας...

2006 Wicked White Mitsubishi Evolution IX GSR
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Mimis (Δημήτρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XS 1,4lt 16v 90hp

Ένταξη: 07 Σεπ 2002
Τόπος: Ν.Ιωνία, Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Αύγ 2005, 14:44:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μιας και μιλάτε για μπάρες εγώ έχω ηλιοροφή στο 206 μου, στο οποίο έχω σκληρές αναρτήσεις, όταν την έχω ανοιχτή με την παραμικρή ανωμαλία του δρόμου ακούω κουδουνίσματα και μάλιστα πολύ μπάσα, λέτε αν βάλω θωλόμπαρα να σταματήσει το πρόβλημα. ΑΝ ναι ποιά μπάρα αξίζει;

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Αύγ 2005, 15:35:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οποια μπαρα και να βαλεις θα δεις διαφορα. Κατα προτιμηση επελεξε αλουμινενια μιας και ειναι αρκετα πιο ελαφριες...

εμεις τωρα δυστυχως αλλαζουμε την μπαρα που φορουσαμε μιας και τωρα βρισκει πανω στην βαση της ντιζας του γκαζιου... Καπου ειδα οτι η ΜΟΜΟ εχει μια μπαρα σε σχημα Π οπου κουμπωνει απο την επανω πλευρα στους θολους και δεν χρειαζεται ουτε καν να τρυπησουμε τον αεραγωγο στο πλαι που χρειαζεται για καποιους τυπους θολομπαρων...

Επιστροφή στην κορυφή
206ccsimos (Σίμος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.6 (16V) CC 2002

Ένταξη: 05 Σεπ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Αύγ 2005, 15:49:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kouzman έγραψε:
οποια μπαρα και να βαλεις θα δεις διαφορα. Κατα προτιμηση επελεξε αλουμινενια μιας και ειναι αρκετα πιο ελαφριες...

εμεις τωρα δυστυχως αλλαζουμε την μπαρα που φορουσαμε μιας και τωρα βρισκει πανω στην βαση της ντιζας του γκαζιου... Καπου ειδα οτι η ΜΟΜΟ εχει μια μπαρα σε σχημα Π οπου κουμπωνει απο την επανω πλευρα στους θολους και δεν χρειαζεται ουτε καν να τρυπησουμε τον αεραγωγο στο πλαι που χρειαζεται για καποιους τυπους θολομπαρων...

Αυτη φοραω..

Οχι μονο η MOMO εχει μια πολυ ωραια ο DRAGO αλουμινιου.
Αυτη..

Επιστροφή στην κορυφή
Mimis (Δημήτρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XS 1,4lt 16v 90hp

Ένταξη: 07 Σεπ 2002
Τόπος: Ν.Ιωνία, Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Αύγ 2005, 23:36:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το λάστιχο του αεραγωγού το έχετε κόψει ή απλά το πατάει η μπάρα; Πόσο περίπου κοστίζει μια μπάρα; Μόνο η ΜΟΜΟ βγάζει για 206 ή έχω κ επιλογή;

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
206ccsimos (Σίμος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Αύγ 2005, 08:40:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mimis έγραψε:
Το λάστιχο του αεραγωγού το έχετε κόψει ή απλά το πατάει η μπάρα; Πόσο περίπου κοστίζει μια μπάρα; Μόνο η ΜΟΜΟ βγάζει για 206 ή έχω κ επιλογή;

Ναι το εχουμε κοψει εμεις, η ασημενια δεν ειναι ΜΟΜΟ. Οι τιμες και των
2 ειναι στα 100€.

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Αύγ 2005, 11:00:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για τον Drago δες στους συνεργάτες μας στο e-shop.
Υπάρχει διεύθυνση και τηλέφωνο (πρέπει να πας σε ένα προιόν του για να σου δείξει τα στοιχεία του συνεργάτη) Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την MEMsound στις Τρι 02 Αύγ 2005, 16:19:16, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Αύγ 2005, 13:21:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η μπαρα σχετιζεται αμεσα με το προβληματακι της οροφης μιας και η διαφορα στην ακαμψια που κανει ειναι πολυ μεγαλη και τα αγκιστρα της οροφης δεν περνουν τοσο ζορι ωστε να χαλαρωνουν... Wink

anyway...

τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπε πως η αλουμινενια ασιμενια μπαρα ειναι της sabelt και δεν την φερνουν πια... αρα drago... yok...

παμε τωρα για την momo που παιζει πιο ευρεως στην αγορα...

Επιστροφή στην κορυφή
206ccsimos (Σίμος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Αύγ 2005, 13:46:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kouzman έγραψε:
σιμο την momo απο που την πηρες? η drago απο που? κοιταω για να την βαλω οσο πιο γρηγορα γινεται να ξεμπερδευω απο αυτο το κερατο...

Την εχω βαλει εδω και 3 χρονια περιπου. Την πηρα απο τον LOUI στην
Λ. Κηφισιας , στην διχαλα που πας αριστερα για μαρουσι.

Επιστροφή στην κορυφή
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Αύγ 2005, 13:57:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μολις τωρα τον εκλεισα απο το τηλεφωνο και δεν την εχει εκει και πρεπει να την φερει. Εμενα ομως μου ειπε οτι η μπαρα ειναι μαυρη και εχει 167 ευρω!!!! Rolling eyes Rolling eyes

αυριο μαλλον θα του πω να την φερει στο μαγαζι να την δω αν μπαινει...

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Αύγ 2005, 16:30:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kouzman έγραψε:
.....τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπε πως η αλουμινενια ασιμενια μπαρα ειναι της sabelt και δεν την φερνουν πια... αρα drago... yok...

παμε τωρα για την momo που παιζει πιο ευρεως στην αγορα...

o Drago δεν συνεργάζεται πλέον με την Sabelt για αυτό και δεν την φέρνει πια.

Πάρε ένα τηλέφωνο στον αντιπρόσωπο της Sabelt (δεν θυμάμαι αυτήν την στιγμή ποιος είναι αλλά το βρήσκεις ευκολα σε ένα περιοδικό βελτιώσεων πψ Power) να ρωτήσεις αν εξακολουθεί να παράγεται/εισάγεται. Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Αύγ 2005, 07:37:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κατι ακουσα οτι υπαρχει κατι αντιστοιχο με την μπαρα θολων για το πισω μερος του αυτοκινητου...πιανει δηλαδη στα 2 ακρα του αμαξωματος και μειωνει την ακαμψια του αυτοκινητου...Ξερει κανεις κατι για αυτο?
Νομιζω πως αφου η μπαρα θολου κανει δουλεια τοσο καλη απο μονη της,σε συνδυασμο με αυτο θα ειναι πολυ καλο αποτελεσμα...

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Αύγ 2005, 07:48:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
Κατι ακουσα οτι υπαρχει κατι αντιστοιχο με την μπαρα θολων για το πισω μερος του αυτοκινητου...πιανει δηλαδη στα 2 ακρα του αμαξωματος και μειωνει την ακαμψια του αυτοκινητου...Ξερει κανεις κατι για αυτο?
Νομιζω πως αφου η μπαρα θολου κανει δουλεια τοσο καλη απο μονη της,σε συνδυασμο με αυτο θα ειναι πολυ καλο αποτελεσμα...

Είχα δει σε ένα παλιό punto νομίζω θολόμπαρα για τους πίσω... Ή κάτι τέτοιο! Φαντάσου μια θολόμπαρα στο πίσω κάθισμα, στο σημείο που έχουν τα πόδια τους να γατζώνει από άκρη σε άκρη.... Πολύ άβολο για τους πίσω.

Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Αύγ 2005, 07:49:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν εννοω οτι μπαινει μεσα στον χωρο του αυτοκινητου.... στο σασι (κατω απο τα καθισματα) μπαινει...

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Αύγ 2005, 08:02:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
δεν εννοω οτι μπαινει μεσα στον χωρο του αυτοκινητου.... στο σασι (κατω απο τα καθισματα) μπαινει...

Αυτή που είχα δει εγώ ήταν στον χώρο του αυτοκινήτου και ήταν πολύ χάλια. Παίζει ανάλογα κ το αυτοκίνητο λογικά!

Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Αύγ 2005, 11:43:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:

Aυτο παιζει με τ'αυτοκινητο.
Συνηθος (οχι παντα) μπαινει στο πορτ παγκαζ. Παντως για 206 δεν υπαρχει στη αγορα ετοιμη πισω μπαρα γιατι δεν εχει θολους πισω αφου τα αμορτισερ ειναι υπο γωνια.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Οκτ 2005, 12:29:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

(μεταφέροντας από το τοπικ για τα ψαλίδια ps τα σχετικά ποστ...) Wink

Για τα μέλη του PSClub από την JSV Racing υπάρχει αλουμινένια μπάρα θόλων για το 206 (ρυθμιζόμενη, όχι σπαστή) με τιμή 85€ (από 105€)
Φωτογραφίες εδώ: ftp://kentitos.com/ pic00033 και pic00044 (σύντομα και στο e-shop)

ultra-one έγραψε:
....μου φαίνεται πολύ ψεύτικη και εύθραυστη!!!!
Δεν ξέρω αν αυτή την εντύπωση την έχω επειδή δεν είναι βαμμένη και ξεγελάει το χρώμα του αλουμινίου!!!!!! Shocked

Την είδατε από κοντά και μονταρισμένη? Να υποθέσω ότι από την πλευρά του φίλτρου A/C μπαίνει χωρίς να χρειαστεί να τρυπηθεί ο θόλος ή να κοπούν οι λαστιχένιες τσιμούχες???????? Confused

Και γω όταν την πρωτοείδα σε φωτογράφία μου φάνηκε ψευτικη αλλά δεν είναι.

Βάρος πρέπει να έχει γύρω 1,5-2 κιλά.

Δεν την έχουμε δοκιμάει πάνω σε 206 να δούμε αν θέλει τρυπήμα/κόψιμο.

Μόλις γίνει η δοκιμή θα σου πω.

Βασικά μπορούμε να το δοκιμάσουμε και στην έκθεση στο 206 που έχουμε εκεί για να δούμε στο περίπου.

Αυτά προς το παρόν.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Οκτ 2005, 15:17:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Puke right

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 28, 29, 30  Επόμενη
Σελίδα 11 από 30

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης