PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Νέο Seat Leon μέσα στο 2005 και Leon Cupra το 2006
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Απρ 2005, 19:59:42    Θέμα δημοσίευσης: Νέο Seat Leon μέσα στο 2005 και Leon Cupra το 2006 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Από www.automoto.flash.gr

Μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μετά την πρώτη παρουσίαση του Leon concept στις αρχές του περασμένου Μαρτίου στη Γενεύη, η Seat δίνει στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες του νέου της μοντέλου στην έκδοση παραγωγής του. Όπως ήταν σαφές από τη Γενεύη, το μοντέλο αυτό ελάχιστα θα διέφερε από το πρωτότυπο, όπως και έγινε τελικά. Ωστόσο, το νέο Leon φροντίζει να διατηρεί πιο χαμηλούς τόνους από το concept της Γενεύης, καθώς απουσιάζουν η επιθετική μάσκα και οι μεγάλοι τροχοί, στοιχεία που είναι πιθανό να εμφανιστούν ξανά στις γρήγορες εκδόσεις του μοντέλου.

Οι πρώτες εκδόσεις του νέου Leon, θα έρθουν στην αγορά το φθινόπωρο και θα είναι 4 όσον αφορά στους διαθέσιμους κινητήρες. Οι υποψήφιοι αγοραστές θα έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο σύνολα βενζίνης και δύο ντίζελ. Στην πρώτη περίπτωση, έχουμε τους κινητήρες 1.6 με 102 ίππους και 2.0 FSI με 150 ίππους, ενώ στη δεύτερη έχουμε έναν 1.9 με 104 ίππους και έναν 2.0 με 138 ίππους. Να σημειωθεί πως αμφότερες οι δίλιτρες εκδόσεις θα διαθέτουν χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων.

Παράλληλα, η έκδοση με τον δίλιτρο κινητήρα βενζίνης, θα μπορεί προαιρετικά να εφοδιαστεί με αυτόματο κιβώτιο διαδοχικών σχέσεων, ενώ η δίλιτρη ντίζελ με το κιβώτιο DSG. Η Seat δεν έδωσε ακόμη στη δημοσιότητα στοιχεία που αφορούν στον εξοπλισμό, ωστόσο θα πρέπει να περιμένουμε στάνταρ 6 αερόσακους, κλιματισμό, ABS, ηλεκτρικά παράθυρα και ηχοσύστημα. Παράλληλα, έγινε γνωστό πως οι εκδόσεις επιδόσεων του νέου Leon, θα ακολουθήσουν σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα, δεδομένης της απήχησης που είχαν μέχρι στιγμής οι εκδόσεις Cupra των διάφορων μοντέλών της Seat.

Να θυμίσουμε πως το πρωτότυπο που παρουσιάστηκε στη Γενεύη, ήταν εφοδιασμένο με τον δίλιτρο κινητήρα τούρμπο FSI, που τοποθετείται και στο Golf GTI. Πάντως, όπως αφήνουν να διαρρεύσει πηγές μέσα από τη Seat, δεν θα πρέπει να εκπλαγούμε αν το Leon Cupra στην έκδοση παραγωγής του, διαθέτει ακόμη πιο ισχυρό κινητήρα, δεδομένου και του ανταγωνισμού που στις περιπτώσεις του Focus ST και του Astra GTC επέλεξε κινητήρες με ισχύ 220 και 240 ίππων αντίστοιχα.

Αυτό το τελευταίο είναι πολύ πιθανό αφού με το μοτερ 2,0ΤFSI έχουν ήδη παρουσιαστεί από πολλούς ανεξάρτητους βελτιωτές αυτοκίνητα με 240+ps...

Μεγαλύτερες φώτο στην σελίδα http://automoto.flash.gr/news/models/2005/4/27/4501id/

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την MEMsound στις Παρ 06 Μάϊ 2005, 15:34:45, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Απρ 2005, 12:01:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραιο το μοτερ της VW, αλλα το καινουριο Leon μονο ωραιο δεν ειναι!!! Ειπαμε να παρει στοιχεια απο το Salsa η Seat, αλλα οχι κιετσι... Αφηστε που με το Altea διαφερουν, ουσιστικα, μονο πισω!!!

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Απρ 2005, 12:09:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster έγραψε:
Ωραιο το μοτερ της VW, αλλα το καινουριο Leon μονο ωραιο δεν ειναι!!! Ειπαμε να παρει στοιχεια απο το Salsa η Seat, αλλα οχι κιετσι... Αφηστε που με το Altea διαφερουν, ουσιστικα, μονο πισω!!!

και πισω ειναι ιδιο με την alfa 147...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Απρ 2005, 12:29:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:

.........και πισω ειναι ιδιο με την alfa 147...

Μην ξεχνατε οτι o DaSilva δεν κανει κατι αλλο στην Seat απο το να αντιγραφει τον εαυτο του απο οταν ηταν στην Alfa Romeo...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Απρ 2005, 13:23:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως εμένα αν και οι παραπάνω φωτογραφίες το αδικούν πολύ στο auto motor und sport που το έχει μου αρέσει πολύ.
Θα κοιτάξω να βρω μερικές ακόμα όταν μπορέσω....

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Απρ 2005, 13:28:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και εγώ από αυτά που βλέπω, το θεωρώ πολύ καλό, τόσο που μου μπαίνουν σκέψεις αλλαγής στρατοπέδου.....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Απρ 2005, 13:36:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vinman έγραψε:
Baphomet έγραψε:

.........και πισω ειναι ιδιο με την alfa 147...

Μην ξεχνατε οτι o DaSilva δεν κανει κατι αλλο στην Seat απο το να αντιγραφει τον εαυτο του απο οταν ηταν στην Alfa Romeo...

Σωστό....πρώτο παράδειγμα το Ibiza....αντριγραφή της 147.(για το πίσω τμήμα μιλάω)

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
TZAG 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) (2002)

Ένταξη: 25 Σεπ 2002
Τόπος: Theva

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Απρ 2005, 08:30:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η παρούσα τελευταία μορφή του καλύτερη απο την μελλοντικά αναμενόμενη. Sad Πιό δυναμική και με προσωπικότητα. Ήξερες τι αυτοκίνητο οδηγούσες. Άλλα τώρα όλα αχταρμάς κι άγιος ο Θεός. Razz

Minus the roof, the sky is the limit.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
zippy (Βασιλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 GTI (2004)

Ένταξη: 08 Μάρ 2004
Τόπος: newcastle & Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Απρ 2005, 19:07:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ειναι και ασχημο.Αν σκεφτεις οτι θα φωρα και το 2.0 TFSI.Και ειδικα αν ειναι και τετρακινητο καλο θα ειναι. Laughing Παρα αυτα δεν θα το επερνα γιατι ειναι ΣΕΑΤ. Confused

Πειτε με κολλημενο αλλα αμα βγαινει τα ιδια λεφτα με το γκολφ εγω θα επερνα το γερμανικο και ας ειναι πιο αργο. Cool

zippy the lion
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Μάϊ 2005, 15:36:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Από automoto.flash.gr

Αν και βρισκόμαστε μόλις 1-2 εβδομάδες μετά την παρουσίαση της τελικής μορφής του νέου Leon, η Seat φροντίζει να βάλει στην «πρίζα» από τώρα τους φαν των επιδόσεων, ανακοινώνοντας πως η έλευση της κορυφαίας έκδοσης Cupra θα έρθει στην αγορά την άνοιξη του 2006. Η υπομονή των ενδιαφερομένων μάλιστα, θα ανταμειφθεί από τον κινητήρα του αυτοκινήτου που θα έχει ισχύ περί τους 240 ίππους. Το νούμερο αυτό φέρνει το Leon Cupra στα ίσια απέναντι στο κορυφαίο Astra GTC και πάνω από το νέο Focus ST (220 ίπποι) και το Golf GTI (200 ίπποι) στο οποίο και βασίζεται.

Το μόνο μοντέλο που αναμένεται να προσεγγίζει την ισχύ του Leon, είναι το αναμενόμενο Mazda 3 MPS. Ένα ακόμη ενδιαφέρον στοιχείο, είναι η εμφάνιση του Leon Cupra, η οποία παραπέμπει ευθέως στο πρωτότυπο που παρουσιάστηκε πρόσφατα στη Γενεύη (επιθετική μάσκα, μεγάλες ζάντες). Πάντως, θα πρέπει να αναφέρουμε πως εκτός από την έκδοση Cupra, θα υπάρξει μία ακόμη έκδοση επιδόσεων του Leon, η FR, με απόδοση που θα κυμαίνεται γύρω στους 200 ίππους.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
zippy (Βασιλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 GTI (2004)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Μάϊ 2005, 18:27:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
Από automoto.flash.gr

Αν και βρισκόμαστε μόλις 1-2 εβδομάδες μετά την παρουσίαση της τελικής μορφής του νέου Leon, η Seat φροντίζει να βάλει στην «πρίζα» από τώρα τους φαν των επιδόσεων, ανακοινώνοντας πως η έλευση της κορυφαίας έκδοσης Cupra θα έρθει στην αγορά την άνοιξη του 2006. Η υπομονή των ενδιαφερομένων μάλιστα, θα ανταμειφθεί από τον κινητήρα του αυτοκινήτου που θα έχει ισχύ περί τους 240 ίππους. Το νούμερο αυτό φέρνει το Leon Cupra στα ίσια απέναντι στο κορυφαίο Astra GTC και πάνω από το νέο Focus ST (220 ίπποι) και το Golf GTI (200 ίπποι) στο οποίο και βασίζεται.

Το μόνο μοντέλο που αναμένεται να προσεγγίζει την ισχύ του Leon, είναι το αναμενόμενο Mazda 3 MPS. Ένα ακόμη ενδιαφέρον στοιχείο, είναι η εμφάνιση του Leon Cupra, η οποία παραπέμπει ευθέως στο πρωτότυπο που παρουσιάστηκε πρόσφατα στη Γενεύη (επιθετική μάσκα, μεγάλες ζάντες). Πάντως, θα πρέπει να αναφέρουμε πως εκτός από την έκδοση Cupra, θα υπάρξει μία ακόμη έκδοση επιδόσεων του Leon, η FR, με απόδοση που θα κυμαίνεται γύρω στους 200 ίππους.

Εεεεε αμα μιλαμε για 240 ιππους και 4χ4 τοτε κατι γινετε Laughing .Ρε παιδια μπορει να μου πει καποιος ποσο ασφαλες ειναι το αμαξι?Το ρωταω αυτο γιατι εχει 240 αλογα που ειναι υπεραρκετα.Εχει ομως και το καταληλο αμαξωμα αν συμβει τιποτα? Rolling eyes

zippy the lion
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Μάϊ 2005, 10:47:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zippy έγραψε:
Ρε παιδια μπορει να μου πει καποιος ποσο ασφαλες ειναι το αμαξι?Το ρωταω αυτο γιατι εχει 240 αλογα που ειναι υπεραρκετα.Εχει ομως και το καταληλο αμαξωμα αν συμβει τιποτα? Rolling eyes

Το Leon σίγουρα θα είναι ασφαλές στα Crash Test αφού και το μικρότερο Altea έχει πάρει 5 αστέρια.

Κάπως άσχετο εδώ αλλά το Lancer EVO που είναι παλιοντενεκές και πολύ ανασφαλές έχει ακόμη περισσότερα άλογα! Shocked

Για το νέο μοντέλο διαβάστε εδώ: http://www.mitsubishisucks.com/cars/crash/news/lancer/side-impact.html

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
zippy (Βασιλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 GTI (2004)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Μάϊ 2005, 13:09:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν μπορω να πω μου την ελυσες την απορια. Cool Οι γερμανοι κανανε καλη δουλεια...................... Cool

zippy the lion
Επιστροφή στην κορυφή
GTA 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 28 Μάρ 2005
Τόπος: Και όπως θα παίρνω τις στροφές,εσύ αν θέλεις κοίταζε με...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Μάϊ 2005, 20:58:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
netblaster έγραψε:

και πισω ειναι ιδιο με την alfa 147...

Ώς Ιταλός Razz ,έχω μάθει στο θεμα ντιζαιν να είμαι απαιτητικός Cool

Κάτι εντελώς ουδέτερο,ούτε όμορφο,ούτε άσχημο είναι για μένα το νέο Λεόν...

Μην ξεχνάτε οτι και τα Σκόντα φοράνε αντίστοιχους κινητήρες...πάρτε σκόντα λοιπόν να σας έρθει και πιο φθηνά Idea
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Μάϊ 2005, 10:10:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

WTCC: Αποκάλυψη για το Seat Leon WTCC

To αγωνιστικό Leon πρόκειται να είναι ένα από τα ομορφότερα μοντέλα στο πρωτάθλημα WTCC ενώ η Seat ευελπιστεί σε μεγαλύτερες διακρίσεις

To Leon WTCC εξελίχθηκε σε ισπανικό έδαφος από το αγωνιστικό τμήμα της Seat σε συνεργασία με την Audi Sport

Μερικούς μήνες πριν η νέα γενιά Leon κυκλοφορήσει στους ευρωπαϊκούς δρόμους, η Seat παρουσίασε δίπλα στο μοντέλο παραγωγής, στην έκθεση αυτοκινήτου στην Βαρκελώνη, την αγωνιστική έκδοση που θα την εκπροσωπεί στο πρωτάθλημα WTCC (World Touring Car Championship ήΠαγκόσμο Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού).

Το Leon WTCC θα αντικαταστήσει την αντίστοιχη έκδοση του Toledo Cupra ενώ θα πραγματοποίηση την πρώτη εμφάνιση στην πίστα αυτή την αγωνιστική περίοδο χωρίς ωστόσο να έχει ακόμα ανακοινωθεί σε ποιόν συγκεκριμένα αγώνα.

Το αγωνιστικό Leon έχει εξελιχθεί και κατασκευάζεται από την Seat Sport στο Matorell και θα βρεθεί αντιμέτωπο με τα υπόλοιπα αγωνιστικά, όπως οι Alfa Romeo 156, BMW 320i, Daewoo Laccetti, Ford Focus ST170 και Honda Accord Euro-R και Civic Type-R.

Πηγή: in.gr/auto

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιούλ 2005, 13:42:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παρουσίαση του νέου Leon

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Ιούλ 2005, 10:01:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα γιατί η κεντρική κονσόλα μου φέρνει κάτι απο 306,μπορείτε να μου πείτε? Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Αύγ 2005, 12:01:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Seat Leon WTCC 2006

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Αύγ 2005, 16:47:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παλι δεν θα βγαλουν 3θυρο??? Τι περιεργο πραγμα κιαυτο... Confused

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Νοέ 2005, 13:22:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η πρώτη ισχυρή έκδοση του νέου Leon 2.0TFSI 185ps

- - -

Παράθεση:
Ο εξοπλισμός είναι πλήρης, ωστόσο η Seat επέλεξε να μην προκαλέσει με την εμφάνιση της συγκεκριμένης έκδοσης, καθώς δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως σειρά έχουν οι ακόμη ισχυρότερες εκδόσεις FR και Cupra.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης