Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
Ένταξη: 21 Φεβ 2005 Δημοσιεύσεις: 4577
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιούλ 2005, 17:46:54 Θέμα δημοσίευσης: Κινέζικα αυτοκίνητα!! |
|
|
Ήρθαν τα πρώτα κινέζικα αυτοκίνητα
Αποβιβάστηκε ο πρώτος στόλος κινέζικων αυτοκινήτων στην Αμβέρσα του Βελγίου. Μάλιστα Ολλανδός έμπορος δηλώνει ότι έχει ήδη βρει αγοραστές για τα περίπου 2.000 πεντάθυρα μοντέλα Landwind 2,0 λίτρων, τα οποία θα στοιχίζουν τα μισά λεφτά σε σχέση με άλλα μοντέλα της κατηγορίας.
Η τιμή του κινέζικου SUV εκτιμάται ότι θα είναι γύρω στα 17.000 ευρώ μαζί με τους φόρους. Το μοντέλο θα εφοδιάζεται με έναν diesel κινητήρα 2,8 λίτρων και δύο βενζινοκινητήρες 2,0 και 2,4 λίτρων.
autotriti.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti
Ένταξη: 07 Ιαν 2005 Δημοσιεύσεις: 3142 Τόπος: στους αγωνες
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιούλ 2005, 18:07:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
η τιμη του οφειλω να ομολογησω οτι ειναι δελεαστικοτατη!Βεβαια με τον τομεα ποιοτητα δεν ξερω τι γινεται αν και πλεον εχουν μπει για τα καλα στη ζωη μας προιοντα made in china τα οποια ειναι μια χαρα!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιούλ 2005, 20:07:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τωρα παρακολουθουσα ειδησεις και εκαναν αναφορα στο θεμα...
Μαλιστα στον ΑΝΤ1 ειχαν παρει συνεντευξη απο τον εισαγωγεα που τα εφερε στην Ευρωπη και ειπε οτι οι τιμες θα ξεκινουν σε ορισμενες χωρες απο τα 15.000 με 16.000 ευρω με πολυ πλουσιο εξοπλισμο(clima,δερμα,ολες τις ηλεκτρικες ευκολιες κ.α.)και οτι οι κινητηρες προερχονται απο την General motors και απο την Mitsubishi....
Στην Κινα το εργοστασιο παραγει 100.000 αυτοκινητα το χρονο,και στοχος τους ειναι μεχρι το τελος αυτης της χρονιας (δηλαδη μεσα στο εξαμηνο)να εχουν διαθεσει 2.000 αυτοκινητα στην Ευρωπη...
Ηδη οι ευρωπαικες αυτοκινητοβιομηχανιες που παραγουν SUV εχουν αρχισει να ανησυχουν εντονοτατα... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 205 rallye/gti
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιούλ 2005, 20:38:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
vinman έγραψε: | Τωρα παρακολουθουσα ειδησεις και εκαναν αναφορα στο θεμα...
Μαλιστα στον ΑΝΤ1 ειχαν παρει συνεντευξη απο τον εισαγωγεα που τα εφερε στην Ευρωπη και ειπε οτι οι τιμες θα ξεκινουν σε ορισμενες χωρες απο τα 15.000 με 16.000 ευρω με πολυ πλουσιο εξοπλισμο(clima,δερμα,ολες τις ηλεκτρικες ευκολιες κ.α.)και οτι οι κινητηρες προερχονται απο την General motors και απο την Mitsubishi....
Στην Κινα το εργοστασιο παραγει 100.000 αυτοκινητα το χρονο,και στοχος τους ειναι μεχρι το τελος αυτης της χρονιας (δηλαδη μεσα στο εξαμηνο)να εχουν διαθεσει 2.000 αυτοκινητα στην Ευρωπη...
Ηδη οι ευρωπαικες αυτοκινητοβιομηχανιες που παραγουν SUV εχουν αρχισει να ανησυχουν εντονοτατα... |
Mανο εν μερει καλο θα τους κανει λιγη ανησυχια γιατι ορισμενες το εχουν ξεφτυλισει απο θεμα ποιοτητας και τιμων.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
manosm3 (manos) Τρελλαμένο μέλος

207 RC F/L '10 & Peugeot 206 1.4 XT
Ένταξη: 17 Ιούν 2005 Δημοσιεύσεις: 908 Τόπος: Βριλησσια
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιούλ 2005, 00:05:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Lef205 έγραψε: | vinman έγραψε: | Τωρα παρακολουθουσα ειδησεις και εκαναν αναφορα στο θεμα...
Mανο εν μερει καλο θα τους κανει λιγη ανησυχια γιατι ορισμενες το εχουν ξεφτυλισει απο θεμα ποιοτητας και τιμων. |
Ακριβως!!! Για καποιες πληρωνουμε μονο το ονομα χωρις να παιρνουμε αντισοιχη ποιοτητα που μας εχουν συνηθισει! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Baphomet (Πέτρος) Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)
Ένταξη: 06 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 4616 Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιούλ 2005, 00:08:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
κινέζοι ξεκινέζοι άλλο αυτοκίνητα και άλλο τοστιέρες... για να μη μιλήσω για τα ατμοσίδερα τους!
εγώ πιστεύω πως θα ακολουθήσουν την πορεία της huyndai... δηλαδη αυτοκινητα για καθε βαλάντιο με τον αναλογο συμβιβασμο σε άνεση,ασφαλεια,επιδοσεις,αξιοπιστια κτλ... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιούλ 2005, 00:48:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Lef205 έγραψε: | vinman έγραψε: | Τωρα παρακολουθουσα ειδησεις και εκαναν αναφορα στο θεμα...
Mανο εν μερει καλο θα τους κανει λιγη ανησυχια γιατι ορισμενες το εχουν ξεφτυλισει απο θεμα ποιοτητας και τιμων. |
Δεν εχεις αδικο Λευτερη σ'αυτο που γραφεις..  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιούλ 2005, 07:50:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Baphomet έγραψε: | κινέζοι ξεκινέζοι άλλο αυτοκίνητα και άλλο τοστιέρες... για να μη μιλήσω για τα ατμοσίδερα τους!
εγώ πιστεύω πως θα ακολουθήσουν την πορεία της huyndai... δηλαδη αυτοκινητα για καθε βαλάντιο με τον αναλογο συμβιβασμο σε άνεση,ασφαλεια,επιδοσεις,αξιοπιστια κτλ... |
Αν ακολουθησουν πορεια αναλογη της Huyndai Πετρο πιστευω ιτι θα πετυχουν πολυ γρηγορα να πλασαριστουν αναμεσα στις εταιρειες με τα πιο καλοπουλημενα οχηματα...
Επειδη ειμαι κατοχος ενος Accent και ειχα και για δυο χρονια και ενα Elantra θα σου πω οτι μπορει να πονανε αρκετα εως πολυ σε θεματα οδικης συμπεριφορας και ποιοτητας (το Elantra οχι τοσο οσο το Accent)ομως εχουν να αντιπαραθεσουν κινητηρες ''σκυλια'',μεγαλη αξιοπιστια στα μηχανικα και στα ηλεκτρικα τους μερη (το Accent χωρις καθολου συντηρηση τα τελευταια δυο χρονια δεν εχει βγαλει στα σχεδον 7 χρονια που το εχω απολυτως τιποτα),χωρους και παρα πολυ καλα και αποδοτικα air conditions....Αν βαλεις μεσα σε ολα αυτα και την πολυ προσιτη τιμη τους δεν εχεις παρα να πεις οτι εχεις να κανεις με ενα ακρως ''τιμιο''αυτοκινητο που δικαιολογει στο επακρο τα χρηματα που κοστιζει...
Για αυτο αναφερω πως αν και οι Κινεζοι παρουσιασουν πορεια αναλογη της Huyndai θα βρεθουν συντομα αρκετα ψηλα...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SnakeMJK (Ζήσης) Άντε γεια !!!

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)
Ένταξη: 27 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 5109 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιούλ 2005, 09:42:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και η Huyndai στα νέα της μοντέλα προσφέρει εγγύηση ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ (όχι, δεν είναι διαφήμιση της ΤΙΜ). Οπότε αν έχεις άλλες προτεραιότητες στο αυτοκίνητο... y not?? 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιούλ 2005, 09:44:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
και ασφάλεια 0... αμα τρακάρεις σε κλαινε οι ρέγγες
τέλοσπαντων...κινέζοι ειναι αυτοί, τον κόσμο θα κατακτήσουν, ας δουμε τι φτιαχνουν... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 205 rallye/gti
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιούλ 2005, 12:04:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
SnakeMJK έγραψε: | Και η Huyndai στα νέα της μοντέλα προσφέρει εγγύηση ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ (όχι, δεν είναι διαφήμιση της ΤΙΜ). Οπότε αν έχεις άλλες προτεραιότητες στο αυτοκίνητο... y not??  |
Zηση νομιζω οτι προσφερει σερβις για παντα και οχι εγγυηση. 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SnakeMJK (Ζήσης) Άντε γεια !!!

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)
Ένταξη: 27 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 5109 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιούλ 2005, 12:08:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Lef205 έγραψε: | Zηση νομιζω οτι προσφερει σερβις για παντα και οχι εγγυηση.  |
Ε ναι, αυτό εννοώ! Σόρυ, τα μπέρδεψα 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ultra-one (Χάρης) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)
Ένταξη: 13 Οκτ 2004 Δημοσιεύσεις: 1792 Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιούλ 2005, 12:54:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Baphomet έγραψε: | και ασφάλεια 0... αμα τρακάρεις σε κλαινε οι ρέγγες
. |
Δεν νομίζω πλέον να ισχύει αυτό.....
Από τα τεστ του Euroncap το Hyuindai Getz έχει 4 αστέρια, όπως και το 206...... 
Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιούλ 2005, 13:20:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Lef205 έγραψε: | SnakeMJK έγραψε: | Και η Huyndai στα νέα της μοντέλα προσφέρει εγγύηση ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ (όχι, δεν είναι διαφήμιση της ΤΙΜ). Οπότε αν έχεις άλλες προτεραιότητες στο αυτοκίνητο... y not??  |
Zηση νομιζω οτι προσφερει σερβις για παντα και οχι εγγυηση.  | Ολίγον off-topic αλλά μιας και το αναφέρατε....
Hyundai: «Δωρεάν συντήρηση εφ' όρου ζωής»
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
Ένταξη: 18 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 2664
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιούλ 2005, 15:06:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Απο Flash.gr
Εναλλακτικά, για τον υποψήφιο αγοραστή που δεν επιθυμεί να επιλέξει το πρόγραμμα «Δωρεάν σέρβις εφ' όρου ζωής» ισχύουν μέχρι και τις 31 Ιουλίου 2005 νέες, προνομιακές τιμές για όλα τα μοντέλα Hyundai. Πιο συγκεκριμένα ισχύουν οι κάτωθι εκπτώσεις ανά μοντέλο:
Ουσιαστικα προπληρωνεις τα σερβις σε "καλη τιμη".
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιούλ 2005, 19:12:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Baphomet έγραψε: |
τέλοσπαντων...κινέζοι ειναι αυτοί, τον κόσμο θα κατακτήσουν, ας δουμε τι φτιαχνουν... |
Ας μην ξεχναμε ομως οτι οι Κινεζοι αποτελουν το 1/6 του πληθυσμου της γης σχεδον! Οποτε μπορουν να μας κατακτησουν. Εδω μας κανουν οι αμερικανοι ο,τι θελουν, δε θα μας κανουν οι Κινεζοι; Α και κατι αλλο, δειτε ποσο εργατικοι ειναι οι Κινεζοι! Μιλαμε για σκυλια εργασιας με φτηνα εργατικα! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιούλ 2005, 22:23:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
manosm3 έγραψε: | Baphomet έγραψε: |
Ας μην ξεχναμε ομως οτι οι Κινεζοι αποτελουν το 1/6 του πληθυσμου της γης σχεδον! Οποτε μπορουν να μας κατακτησουν. Εδω μας κανουν οι αμερικανοι ο,τι θελουν, δε θα μας κανουν οι Κινεζοι; Α και κατι αλλο, δειτε ποσο εργατικοι ειναι οι Κινεζοι! Μιλαμε για σκυλια εργασιας με φτηνα εργατικα! |
καλά, είδες να λέω εγώ κάτι διαφορετικό...? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 08 Ιούλ 2005, 11:01:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Baphomet έγραψε: | manosm3 έγραψε: | Baphomet έγραψε: |
καλά, είδες να λέω εγώ κάτι διαφορετικό...? |
οχι ρε! Απλα βασει του σχολιου σου ειπα ο,τι ειπα!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 205 rallye/gti
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 08 Ιούλ 2005, 12:32:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
manosm3 έγραψε: | Baphomet έγραψε: |
Παιδια οι κινεζοι ειναι το ακρο απο πλευρας εργατικοτητας.Σκεφτειτε πως οταν κανουν απεργια φορανε απλα ενα περιβραχιονιο με τα αιτηματα τους και τιποτε αλλο,συνεχιζουν τη δουλεια κανονικα.Παντως το συγκεκριμενο αυτοκινητο θα "δωσει λυση" σε πολλες οικογενειες που θελουν χωρους ανεση και ηρεμο ταξιδι,επισης οπως ανεφερα και παραπανω,θα τσουρουφλιστουν πολλες αυτοκινητοβιομηχανιες γιατι με 15000 ευρα με τη σημερινη κατασταση,οχι τζιπ δεν παιρνεις . . .
Παρατηρησατε οτι τις τελευταιες μερες στην τηλεοραση και μαλιστα στη ζωνη 21-23 που θεωρειται υψηλης θεαματικοτητας υπαρχει ενα μπαραζ διαφημισεων απο εταιρειες αυτοκινητου?-Η σκοντα η νισσαν και η χιουνται ειναι καποιες απο αυτες- που διαφημιζουν εκπτωσεις κλπ?
Η ελευση του αυτοκινητου αυτου θυμιζει την ελευση την δεκαετια του 70 και 80 των ντατσουν τα οποια πολλοι κομπλεξικοι -κατα τη γνωμη μου-
κοροιδεψαν,ομως καποιες οικογενειες πηγαν με αυτα για μπανιο,διακοπες στη δουλεια κλπ αδιαμαρτηριτα!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
TZAG Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) (2002)
Ένταξη: 25 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 451 Τόπος: Theva
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 11 Ιούλ 2005, 18:10:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Datsun = Nissan και πολύ καλή εταιρία!
Το θέμα είναι τα κινέζικα αυτοκίνητα να μην είναι σαν τα κινέζικα πυροτεχνήματα Κατά τα άλλα θα το γούσταρα πολύ το "σχιστόχημα"
Minus the roof, the sky is the limit.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|