PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Κινέζικα αυτοκίνητα!!
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιούλ 2005, 17:46:54    Θέμα δημοσίευσης: Κινέζικα αυτοκίνητα!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ήρθαν τα πρώτα κινέζικα αυτοκίνητα

Αποβιβάστηκε ο πρώτος στόλος κινέζικων αυτοκινήτων στην Αμβέρσα του Βελγίου. Μάλιστα Ολλανδός έμπορος δηλώνει ότι έχει ήδη βρει αγοραστές για τα περίπου 2.000 πεντάθυρα μοντέλα Landwind 2,0 λίτρων, τα οποία θα στοιχίζουν τα μισά λεφτά σε σχέση με άλλα μοντέλα της κατηγορίας.

Η τιμή του κινέζικου SUV εκτιμάται ότι θα είναι γύρω στα 17.000 ευρώ μαζί με τους φόρους. Το μοντέλο θα εφοδιάζεται με έναν diesel κινητήρα 2,8 λίτρων και δύο βενζινοκινητήρες 2,0 και 2,4 λίτρων.

autotriti.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιούλ 2005, 18:07:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η τιμη του οφειλω να ομολογησω οτι ειναι δελεαστικοτατη!Βεβαια με τον τομεα ποιοτητα δεν ξερω τι γινεται αν και πλεον εχουν μπει για τα καλα στη ζωη μας προιοντα made in china τα οποια ειναι μια χαρα!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιούλ 2005, 20:07:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τωρα παρακολουθουσα ειδησεις και εκαναν αναφορα στο θεμα...
Μαλιστα στον ΑΝΤ1 ειχαν παρει συνεντευξη απο τον εισαγωγεα που τα εφερε στην Ευρωπη και ειπε οτι οι τιμες θα ξεκινουν σε ορισμενες χωρες απο τα 15.000 με 16.000 ευρω με πολυ πλουσιο εξοπλισμο(clima,δερμα,ολες τις ηλεκτρικες ευκολιες κ.α.)και οτι οι κινητηρες προερχονται απο την General motors και απο την Mitsubishi....
Στην Κινα το εργοστασιο παραγει 100.000 αυτοκινητα το χρονο,και στοχος τους ειναι μεχρι το τελος αυτης της χρονιας (δηλαδη μεσα στο εξαμηνο)να εχουν διαθεσει 2.000 αυτοκινητα στην Ευρωπη...
Ηδη οι ευρωπαικες αυτοκινητοβιομηχανιες που παραγουν SUV εχουν αρχισει να ανησυχουν εντονοτατα...
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιούλ 2005, 20:38:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vinman έγραψε:
Μαλιστα στον ΑΝΤ1 ειχαν παρει συνεντευξη απο τον εισαγωγεα που τα εφερε στην Ευρωπη και ειπε οτι οι τιμες θα ξεκινουν σε ορισμενες χωρες απο τα 15.000 με 16.000 ευρω με πολυ πλουσιο εξοπλισμο(clima,δερμα,ολες τις ηλεκτρικες ευκολιες κ.α.)και οτι οι κινητηρες προερχονται απο την General motors και απο την Mitsubishi....
Στην Κινα το εργοστασιο παραγει 100.000 αυτοκινητα το χρονο,και στοχος τους ειναι μεχρι το τελος αυτης της χρονιας (δηλαδη μεσα στο εξαμηνο)να εχουν διαθεσει 2.000 αυτοκινητα στην Ευρωπη...
Ηδη οι ευρωπαικες αυτοκινητοβιομηχανιες που παραγουν SUV εχουν αρχισει να ανησυχουν εντονοτατα...

Mανο εν μερει καλο θα τους κανει λιγη ανησυχια γιατι ορισμενες το εχουν ξεφτυλισει απο θεμα ποιοτητας και τιμων.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC F/L '10 & Peugeot 206 1.4 XT

Ένταξη: 17 Ιούν 2005
Τόπος: Βριλησσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιούλ 2005, 00:05:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:
vinman έγραψε:

Mανο εν μερει καλο θα τους κανει λιγη ανησυχια γιατι ορισμενες το εχουν ξεφτυλισει απο θεμα ποιοτητας και τιμων.

Ακριβως!!! Για καποιες πληρωνουμε μονο το ονομα χωρις να παιρνουμε αντισοιχη ποιοτητα που μας εχουν συνηθισει!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιούλ 2005, 00:08:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κινέζοι ξεκινέζοι άλλο αυτοκίνητα και άλλο τοστιέρες... για να μη μιλήσω για τα ατμοσίδερα τους! Evil
εγώ πιστεύω πως θα ακολουθήσουν την πορεία της huyndai... δηλαδη αυτοκινητα για καθε βαλάντιο με τον αναλογο συμβιβασμο σε άνεση,ασφαλεια,επιδοσεις,αξιοπιστια κτλ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιούλ 2005, 00:48:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:
vinman έγραψε:

Δεν εχεις αδικο Λευτερη σ'αυτο που γραφεις.. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιούλ 2005, 07:50:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
κινέζοι ξεκινέζοι άλλο αυτοκίνητα και άλλο τοστιέρες... για να μη μιλήσω για τα ατμοσίδερα τους! Evil
εγώ πιστεύω πως θα ακολουθήσουν την πορεία της huyndai... δηλαδη αυτοκινητα για καθε βαλάντιο με τον αναλογο συμβιβασμο σε άνεση,ασφαλεια,επιδοσεις,αξιοπιστια κτλ...

Αν ακολουθησουν πορεια αναλογη της Huyndai Πετρο πιστευω ιτι θα πετυχουν πολυ γρηγορα να πλασαριστουν αναμεσα στις εταιρειες με τα πιο καλοπουλημενα οχηματα... Wink
Επειδη ειμαι κατοχος ενος Accent και ειχα και για δυο χρονια και ενα Elantra θα σου πω οτι μπορει να πονανε αρκετα εως πολυ σε θεματα οδικης συμπεριφορας και ποιοτητας (το Elantra οχι τοσο οσο το Accent)ομως εχουν να αντιπαραθεσουν κινητηρες ''σκυλια'',μεγαλη αξιοπιστια στα μηχανικα και στα ηλεκτρικα τους μερη (το Accent χωρις καθολου συντηρηση τα τελευταια δυο χρονια δεν εχει βγαλει στα σχεδον 7 χρονια που το εχω απολυτως τιποτα),χωρους και παρα πολυ καλα και αποδοτικα air conditions....Αν βαλεις μεσα σε ολα αυτα και την πολυ προσιτη τιμη τους δεν εχεις παρα να πεις οτι εχεις να κανεις με ενα ακρως ''τιμιο''αυτοκινητο που δικαιολογει στο επακρο τα χρηματα που κοστιζει... Wink
Για αυτο αναφερω πως αν και οι Κινεζοι παρουσιασουν πορεια αναλογη της Huyndai θα βρεθουν συντομα αρκετα ψηλα... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιούλ 2005, 09:42:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και η Huyndai στα νέα της μοντέλα προσφέρει εγγύηση ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ (όχι, δεν είναι διαφήμιση της ΤΙΜ). Οπότε αν έχεις άλλες προτεραιότητες στο αυτοκίνητο... y not?? Smile

Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιούλ 2005, 09:44:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και ασφάλεια 0... αμα τρακάρεις σε κλαινε οι ρέγγες Confused
τέλοσπαντων...κινέζοι ειναι αυτοί, τον κόσμο θα κατακτήσουν, ας δουμε τι φτιαχνουν...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιούλ 2005, 12:04:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
Και η Huyndai στα νέα της μοντέλα προσφέρει εγγύηση ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ (όχι, δεν είναι διαφήμιση της ΤΙΜ). Οπότε αν έχεις άλλες προτεραιότητες στο αυτοκίνητο... y not?? Smile

Zηση νομιζω οτι προσφερει σερβις για παντα και οχι εγγυηση. Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιούλ 2005, 12:08:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:

Ε ναι, αυτό εννοώ! Σόρυ, τα μπέρδεψα Smile

Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιούλ 2005, 12:54:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
και ασφάλεια 0... αμα τρακάρεις σε κλαινε οι ρέγγες Confused
.

Δεν νομίζω πλέον να ισχύει αυτό.....

Από τα τεστ του Euroncap το Hyuindai Getz έχει 4 αστέρια, όπως και το 206...... Silly

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιούλ 2005, 13:20:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:
SnakeMJK έγραψε:

Ολίγον off-topic αλλά μιας και το αναφέρατε....
Hyundai: «Δωρεάν συντήρηση εφ' όρου ζωής»

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιούλ 2005, 15:06:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απο Flash.gr

Εναλλακτικά, για τον υποψήφιο αγοραστή που δεν επιθυμεί να επιλέξει το πρόγραμμα «Δωρεάν σέρβις εφ' όρου ζωής» ισχύουν μέχρι και τις 31 Ιουλίου 2005 νέες, προνομιακές τιμές για όλα τα μοντέλα Hyundai. Πιο συγκεκριμένα ισχύουν οι κάτωθι εκπτώσεις ανά μοντέλο:

Ουσιαστικα προπληρωνεις τα σερβις σε "καλη τιμη".

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιούλ 2005, 19:12:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:

τέλοσπαντων...κινέζοι ειναι αυτοί, τον κόσμο θα κατακτήσουν, ας δουμε τι φτιαχνουν...

Ας μην ξεχναμε ομως οτι οι Κινεζοι αποτελουν το 1/6 του πληθυσμου της γης σχεδον! Οποτε μπορουν να μας κατακτησουν. Εδω μας κανουν οι αμερικανοι ο,τι θελουν, δε θα μας κανουν οι Κινεζοι; Α και κατι αλλο, δειτε ποσο εργατικοι ειναι οι Κινεζοι! Μιλαμε για σκυλια εργασιας με φτηνα εργατικα!
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιούλ 2005, 22:23:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

manosm3 έγραψε:
Baphomet έγραψε:

Ας μην ξεχναμε ομως οτι οι Κινεζοι αποτελουν το 1/6 του πληθυσμου της γης σχεδον! Οποτε μπορουν να μας κατακτησουν. Εδω μας κανουν οι αμερικανοι ο,τι θελουν, δε θα μας κανουν οι Κινεζοι; Α και κατι αλλο, δειτε ποσο εργατικοι ειναι οι Κινεζοι! Μιλαμε για σκυλια εργασιας με φτηνα εργατικα!

καλά, είδες να λέω εγώ κάτι διαφορετικό...?
Επιστροφή στην κορυφή
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Ιούλ 2005, 11:01:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
manosm3 έγραψε:
Baphomet έγραψε:

καλά, είδες να λέω εγώ κάτι διαφορετικό...?

οχι ρε! Απλα βασει του σχολιου σου ειπα ο,τι ειπα! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Ιούλ 2005, 12:32:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

manosm3 έγραψε:
Baphomet έγραψε:

Παιδια οι κινεζοι ειναι το ακρο απο πλευρας εργατικοτητας.Σκεφτειτε πως οταν κανουν απεργια φορανε απλα ενα περιβραχιονιο με τα αιτηματα τους και τιποτε αλλο,συνεχιζουν τη δουλεια κανονικα.Παντως το συγκεκριμενο αυτοκινητο θα "δωσει λυση" σε πολλες οικογενειες που θελουν χωρους ανεση και ηρεμο ταξιδι,επισης οπως ανεφερα και παραπανω,θα τσουρουφλιστουν πολλες αυτοκινητοβιομηχανιες γιατι με 15000 ευρα με τη σημερινη κατασταση,οχι τζιπ δεν παιρνεις . . .
Παρατηρησατε οτι τις τελευταιες μερες στην τηλεοραση και μαλιστα στη ζωνη 21-23 που θεωρειται υψηλης θεαματικοτητας υπαρχει ενα μπαραζ διαφημισεων απο εταιρειες αυτοκινητου?-Η σκοντα η νισσαν και η χιουνται ειναι καποιες απο αυτες- που διαφημιζουν εκπτωσεις κλπ?
Η ελευση του αυτοκινητου αυτου θυμιζει την ελευση την δεκαετια του 70 και 80 των ντατσουν τα οποια πολλοι κομπλεξικοι -κατα τη γνωμη μου-
κοροιδεψαν,ομως καποιες οικογενειες πηγαν με αυτα για μπανιο,διακοπες στη δουλεια κλπ αδιαμαρτηριτα!

Επιστροφή στην κορυφή
TZAG 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) (2002)

Ένταξη: 25 Σεπ 2002
Τόπος: Theva

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Ιούλ 2005, 18:10:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Datsun = Nissan και πολύ καλή εταιρία!
Το θέμα είναι τα κινέζικα αυτοκίνητα να μην είναι σαν τα κινέζικα πυροτεχνήματα Exclamation W00t Κατά τα άλλα θα το γούσταρα πολύ το "σχιστόχημα"

Minus the roof, the sky is the limit.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης