PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Καταζητούμαι?
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
lepou (lefteris)
Μέλος
Μέλος

206 GTi

Ένταξη: 28 Δεκ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Ιούν 2005, 13:16:27    Θέμα δημοσίευσης: Καταζητούμαι? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χθες το βραδυ στην Αττικη οδο βλεπω τον δρομο αδειο μπροστα και αρχιζω να το παταω . Φθανω τα 180 και εντωμεταξη ειμαι σε ετοιμοτητα παντα μπας και δω τιποτα μπατσους. Ξαφνικα απο το πουθενα μεσα στο σκοταδι πεταγετε ενας μπατσος χωρις κατι που να τον προδιδει οπως τα φωσφιριζε ρουχα η καποιο φαρο απο περιπολικο ουτε εστω αναμενα αλαρμ στην ακρη του δρομου δεν ειχε το μπατσικο. Μου κανει νοημα να σταματησω αλλα εγω που !Τον ειδα στα 100 μετρα περιπου και απο πισω μου ερχοταν και αλλο αμαξι. Εκοψα οσο μπορουσα (120-130 ) αλλα δεν σταματησα.Δεν μπορεσα να δω μεσα στο σκοταδι αν ειχε μπιστολι ρανταρ .
Τωρα τι γινετε? Νουμερα πινακιδας δεν νομιζω να προλαβε να παρει οποτε ?

ΠΕΖΟΥΛΑΣΣΣΣΣΣΣ ΜΕ Κ 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Ιούν 2005, 13:40:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε αυτες τις περιπτωσεις σβηνουμε φωτα, παταμε το γκαζι οοοσο παει και βγαινουμε στην πρωτη δυνατη εξοδο Wink
Και πιστολι-ρανταρ να ειχε, δεν μπορει να κανει τιποτα Very happy
(Υπαρχουν περιπτωσεις βεβαια που εχουν σταλει κλισεις ταχυδρομικως αλλα σε ενα δικαστηριο τη βγαζεις καθαρη συνηθως... Wink)
Στην προκειμενη περιπτωση τη γλυτωσες Cool , αλλα γενικα "ΦΟΒΟΥ ΤΑ ΦΩΤΟΡΑΝΤΑΡ"

(Παντως μην ανυσηχεις, αυτο δεν ειναι τιιιιποτα... W00t Razz Razz Razz Wink Wink )
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Ιούν 2005, 17:06:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ghost Dog έγραψε:
Σε αυτες τις περιπτωσεις σβηνουμε φωτα, παταμε το γκαζι οοοσο παει και βγαινουμε στην πρωτη δυνατη εξοδο Wink
Και πιστολι-ρανταρ να ειχε, δεν μπορει να κανει τιποτα Very happy
(Υπαρχουν περιπτωσεις βεβαια που εχουν σταλει κλισεις ταχυδρομικως αλλα σε ενα δικαστηριο τη βγαζεις καθαρη συνηθως... Wink)
Στην προκειμενη περιπτωση τη γλυτωσες Cool , αλλα γενικα "ΦΟΒΟΥ ΤΑ ΦΩΤΟΡΑΝΤΑΡ"

(Παντως μην ανυσηχεις, αυτο δεν ειναι τιιιιποτα... W00t Razz Razz Razz Wink Wink )

Μιλαει η πειρα Wink Laughing Γεια σου ρε Αρουλη Wink Wink Wink Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Ιούν 2005, 14:03:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Μιλαει η πειρα Wink Laughing Γεια σου ρε Αρουλη Wink Wink Wink Razz

Εγω??? Δεν εχω την παραμικρη ιδεα.... W00t Tease
Απ'οτι ακουω απο τους αλλους μωρε!!! Rotfl Rotfl Rotfl
Wink Wink Wink Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
TiMoRiS (Argiris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Mini Cooper S R56

Ένταξη: 06 Ιαν 2004
Τόπος: Πειραιας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Ιούν 2005, 14:11:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι οτι σου λενε τα υπολοιπα 4 αδερφια σου!(Daltons) Laughing Laughing Laughing

www.asfaleia365.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Ιούν 2005, 14:20:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TiMoRiS έγραψε:
Ναι οτι σου λενε τα υπολοιπα 4 αδερφια σου!(Daltons) Laughing Laughing Laughing

Looollll Laughing Laughing Laughing
Ρε εγω δεν εχω καμια σχεση με αυτους τους παλιο-καταζητουμενους!! Shocked
Απλως εμφανισιακα μοιαζουμε και υπαρχει αυτο το προβληματακι... Very happy (Δεν φαινεται να σε επεισα Rolling eyes ,ε? Razz )
Επιστροφή στην κορυφή
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V

Ένταξη: 23 Νοέ 2004
Τόπος: JAMAICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Ιούν 2005, 17:51:56    Θέμα δημοσίευσης: Re: Καταζητούμαι? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

lepou έγραψε:
Χθες το βραδυ στην Αττικη οδο βλεπω τον δρομο αδειο μπροστα και αρχιζω να το παταω . Φθανω τα 180 και εντωμεταξη ειμαι σε ετοιμοτητα παντα μπας και δω τιποτα μπατσους. Ξαφνικα απο το πουθενα μεσα στο σκοταδι πεταγετε ενας μπατσος χωρις κατι που να τον προδιδει οπως τα φωσφιριζε ρουχα η καποιο φαρο απο περιπολικο ουτε εστω αναμενα αλαρμ στην ακρη του δρομου δεν ειχε το μπατσικο. Μου κανει νοημα να σταματησω αλλα εγω που !Τον ειδα στα 100 μετρα περιπου και απο πισω μου ερχοταν και αλλο αμαξι. Εκοψα οσο μπορουσα (120-130 ) αλλα δεν σταματησα.Δεν μπορεσα να δω μεσα στο σκοταδι αν ειχε μπιστολι ρανταρ .

Ετοιμοτητα στα 180 τι σημαινει???Οτι πατας τερμα φρενο αν δεις μπατσο μπροστα και προκαλεις χαροπαλεμα στους οδηγους που ερχονται απο πισω??
Καλυτερα να προσεχουμε η να ειμαστε ετοιμοι για τα ρισκα, που σημαινει στην προκειμενη περιπτωση οτι πας τεζες και ετσι και πετυχεις μπατσους, δε σταματας ουτε σε σημα ουτε σε μπατσικο...

ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
nido (Νίκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 2.0 RC (2005)

Ένταξη: 10 Δεκ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Ιούν 2005, 20:54:46    Θέμα δημοσίευσης: Re: Καταζητούμαι? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RASTAVIPER έγραψε:
lepou έγραψε:

Ετοιμοτητα στα 180 τι σημαινει???Οτι πατας τερμα φρενο αν δεις μπατσο μπροστα και προκαλεις χαροπαλεμα στους οδηγους που ερχονται απο πισω??

Καλά λες!....
"Ετοιμότητα" θα έπρεπε να σημαίνει "έχουμε πατήσει το διακοπτάκι που γυρίζει τις πινακίδες μας ανάποδα!!" Wink Very happy Laughing

Πλάκα, πλάκα, σε λίγους μήνες θα είναι πολύ χρήσιμο ένα τέτοιο "αξεσουάρ", με τις σχεδόν 400 νέες gatso-κάμερες που θα "κοσμούν" τις Ε.Ο.
Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
lepou (lefteris)
Μέλος
Μέλος

206 GTi

Ένταξη: 28 Δεκ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Ιούν 2005, 16:22:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ετοιποτητα ισον προσευχη !
Παρακαλαμε τον Μεγαλοδυναμο να μην εχεις μπατσους στον διαβα μας.
Παντως εναν δικηγορο που ρωτησα ακομα και αν μου σημειωσαν νουμερα και να γινει δικη 99% αθωωνωμε λογο ελλειψεις στοιχειων για το πιος οδηγουσε το αμαξι.

ΠΕΖΟΥΛΑΣΣΣΣΣΣΣ ΜΕ Κ 1
Επιστροφή στην κορυφή
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Ιούν 2005, 19:55:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

lepou έγραψε:
και να γινει δικη 99% αθωωνωμε λογο ελλειψεις στοιχειων για το πιος οδηγουσε το αμαξι.

Βρε δεν μπορουυυν να σου κανουν ΤΙΠΟΤΑ! Cool
Μην ανησυχεις...Very happy Wink
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Ιούν 2005, 20:05:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ghost Dog έγραψε:
lepou έγραψε:
και να γινει δικη 99% αθωωνωμε λογο ελλειψεις στοιχειων για το πιος οδηγουσε το αμαξι.

Βρε δεν μπορουυυν να σου κανουν ΤΙΠΟΤΑ! Cool
Μην ανησυχεις...Very happy Wink

Ο ειδικος μιλησε... Twisted evil Twisted evil
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
vio (Alex)
Μέλος
Μέλος

Seat Leon 2.0 TFSi

Ένταξη: 14 Ιούλ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Ιούν 2005, 10:47:57    Θέμα δημοσίευσης: Re: Καταζητούμαι? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RASTAVIPER έγραψε:
lepou έγραψε:

Καλυτερα να προσεχουμε η να ειμαστε ετοιμοι για τα ρισκα, που σημαινει στην προκειμενη περιπτωση οτι πας τεζες και ετσι και πετυχεις μπατσους, δε σταματας ουτε σε σημα ουτε σε μπατσικο...

sorry Tom αλλά δεν νομίζω οτι οταν πηγαίνει κάποιος με 180 έχει και πολλούς πίσω του.. ιδίως βράδυ και Αττική οδό.. εκτός εαν έχει κάποιον που ανοίγουνε μαζί οπότε είναι και αυτός στην ίδια ....ετοιμότητα.. Πάντως το νόημα είναι οτι εαν καταφέρουν και σε σταματήσουν με τέτοια χιλιόμετρα.... sagionara amaxaki !!

It's not the spoon that bends....
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Ιούν 2005, 12:08:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

έχω περάσει από στρουμφακια έτσι 2 φορές και δε μου εκαναν τιποτα... don't worry Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Ιούν 2005, 13:59:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα μπορούσες να του κάνεις και μια μύνηση επείδη σε σημάδεψε με ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία... Shocked

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Ιούν 2005, 14:42:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον, επειδη το κουρασατε το θεμα. Λευτερη, θα σε δωσω ΣΤΕΓΝΑ στους μπατσους Shocked και θα παρω κοψοχρονια το 206 σου απ'τον ΟΔΔΥ, οπου θα το εχουν κατασχεσει.
Μετα βεβαια αν θες στο πουλαω. Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Ιούν 2005, 22:28:00    Θέμα δημοσίευσης: Re: Καταζητούμαι? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nido έγραψε:
Καλά λες!....
"Ετοιμότητα" θα έπρεπε να σημαίνει "έχουμε πατήσει το διακοπτάκι που γυρίζει τις πινακίδες μας ανάποδα!!" Wink Very happy Laughing

Πλάκα, πλάκα, σε λίγους μήνες θα είναι πολύ χρήσιμο ένα τέτοιο "αξεσουάρ", με τις σχεδόν 400 νέες gatso-κάμερες που θα "κοσμούν" τις Ε.Ο.
Rolling eyes

Υπαρχει ηδη <γνωστη> supra με οδηγο εναν παππουλη που φοραει αυτο το συστηματακι... Wink Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V

Ένταξη: 23 Νοέ 2004
Τόπος: JAMAICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Ιούν 2005, 17:26:39    Θέμα δημοσίευσης: Re: Καταζητούμαι? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vio έγραψε:

sorry Tom αλλά δεν νομίζω οτι οταν πηγαίνει κάποιος με 180 έχει και πολλούς πίσω του.. ιδίως βράδυ και Αττική οδό.. εκτός εαν έχει κάποιον που ανοίγουνε μαζί οπότε είναι και αυτός στην ίδια ....ετοιμότητα.. Πάντως το νόημα είναι οτι εαν καταφέρουν και σε σταματήσουν με τέτοια χιλιόμετρα.... sagionara amaxaki !!

Καλα μη το δενεις οτι εισαι μονο εσυ γρηγορος στις ευθειες!! Razz Razz
Εχω πετυχει σε ευθειες (πηγαινοντας παντα χαλαρα) πολλους οδηγους να σκιζουν τα αμαξακια τους, οποτε δεν ειναι δυσκολο να πετυχεις αμαξια σε αυτες τις ταχυτητες.

ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Ιούλ 2005, 11:41:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κυριακή γύργανα από Βόλο.. Κάποια φάση βλέπω μπατσικό στα 500 μέτρα να με σημαδεύει, έκοψα όσο μπορούσα κ κρύφτηκα πίσω από έναν άλλο. Προσπερνώντας τους, είδα ότι ήταν ένας που κράταγε το γνωστό όπλο-ραντάρ κ ένας πίσω του να μιλάει συνέχεια σε ένα ασύρματο. Υπέθεσα ότι θα έχει μπόκο πιο κάτω κ είχα αράξει πίσω από μια νταλίκα κ πήγαινα.. Μετά έπιασε μία τρελή βροχή... Κ μετά από 30-40χλμ πέρασα ένα μπλόκο (που είχαν σταματήσει πολύ λαό) κ παρόλο ότι ήταν αστυνομικός που τσέκαρε τα διερχόμενα αυτοκίνητα, εμένα δεν μου έκανα σήμα να σταματήσω. Την γλίτωσα ή παίζει να έρθει σπίτι; Το ραντάρ που κράταγε ο τύπος είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ήταν το κλασικό που δεν τραβάει φώτο, απλά "πιάνει" την ταχύτητα. Η ταχύτητα που πήγαινα δεν ήταν εξωφρενική... Με όριο τα 100 ήμουν γύρω στα 120-130....

Επιστροφή στην κορυφή
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Ιούλ 2005, 11:44:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
Κυριακή γύργανα από Βόλο.. ............. Με όριο τα 100 ήμουν γύρω στα 120-130....

Oooooooχι! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
TiMoRiS (Argiris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Mini Cooper S R56

Ένταξη: 06 Ιαν 2004
Τόπος: Πειραιας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Ιούλ 2005, 14:34:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχουν γνωση οι φυλακες!!! Laughing

www.asfaleia365.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης