Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
lepou (lefteris) Μέλος

206 GTi
Ένταξη: 28 Δεκ 2004 Δημοσιεύσεις: 159
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Ιούν 2005, 13:16:27 Θέμα δημοσίευσης: Καταζητούμαι? |
|
|
Χθες το βραδυ στην Αττικη οδο βλεπω τον δρομο αδειο μπροστα και αρχιζω να το παταω . Φθανω τα 180 και εντωμεταξη ειμαι σε ετοιμοτητα παντα μπας και δω τιποτα μπατσους. Ξαφνικα απο το πουθενα μεσα στο σκοταδι πεταγετε ενας μπατσος χωρις κατι που να τον προδιδει οπως τα φωσφιριζε ρουχα η καποιο φαρο απο περιπολικο ουτε εστω αναμενα αλαρμ στην ακρη του δρομου δεν ειχε το μπατσικο. Μου κανει νοημα να σταματησω αλλα εγω που !Τον ειδα στα 100 μετρα περιπου και απο πισω μου ερχοταν και αλλο αμαξι. Εκοψα οσο μπορουσα (120-130 ) αλλα δεν σταματησα.Δεν μπορεσα να δω μεσα στο σκοταδι αν ειχε μπιστολι ρανταρ .
Τωρα τι γινετε? Νουμερα πινακιδας δεν νομιζω να προλαβε να παρει οποτε ?
ΠΕΖΟΥΛΑΣΣΣΣΣΣΣ ΜΕ Κ 1 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ghost Dog (John Φυστίκης) Ταμίας

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130
Ένταξη: 18 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 5423 Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Ιούν 2005, 13:40:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σε αυτες τις περιπτωσεις σβηνουμε φωτα, παταμε το γκαζι οοοσο παει και βγαινουμε στην πρωτη δυνατη εξοδο
Και πιστολι-ρανταρ να ειχε, δεν μπορει να κανει τιποτα
(Υπαρχουν περιπτωσεις βεβαια που εχουν σταλει κλισεις ταχυδρομικως αλλα σε ενα δικαστηριο τη βγαζεις καθαρη συνηθως... )
Στην προκειμενη περιπτωση τη γλυτωσες , αλλα γενικα "ΦΟΒΟΥ ΤΑ ΦΩΤΟΡΑΝΤΑΡ"
(Παντως μην ανυσηχεις, αυτο δεν ειναι τιιιιποτα... ) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ) Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!
Ένταξη: 09 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 2111 Τόπος: Were the Eagles fly higher
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Ιούν 2005, 17:06:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ghost Dog έγραψε: | Σε αυτες τις περιπτωσεις σβηνουμε φωτα, παταμε το γκαζι οοοσο παει και βγαινουμε στην πρωτη δυνατη εξοδο
Και πιστολι-ρανταρ να ειχε, δεν μπορει να κανει τιποτα
(Υπαρχουν περιπτωσεις βεβαια που εχουν σταλει κλισεις ταχυδρομικως αλλα σε ενα δικαστηριο τη βγαζεις καθαρη συνηθως... )
Στην προκειμενη περιπτωση τη γλυτωσες , αλλα γενικα "ΦΟΒΟΥ ΤΑ ΦΩΤΟΡΑΝΤΑΡ"
(Παντως μην ανυσηχεις, αυτο δεν ειναι τιιιιποτα... ) |
Μιλαει η πειρα Γεια σου ρε Αρουλη 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Ένταξη: 18 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 5423 Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 06 Ιούν 2005, 14:03:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | Μιλαει η πειρα Γεια σου ρε Αρουλη  |
Εγω??? Δεν εχω την παραμικρη ιδεα....
Απ'οτι ακουω απο τους αλλους μωρε!!!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
TiMoRiS (Argiris) Τρελλαμένο μέλος

Mini Cooper S R56
Ένταξη: 06 Ιαν 2004 Δημοσιεύσεις: 420 Τόπος: Πειραιας
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 06 Ιούν 2005, 14:11:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ναι οτι σου λενε τα υπολοιπα 4 αδερφια σου!(Daltons) 
www.asfaleia365.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 06 Ιούν 2005, 14:20:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
TiMoRiS έγραψε: | Ναι οτι σου λενε τα υπολοιπα 4 αδερφια σου!(Daltons)  |
Looollll
Ρε εγω δεν εχω καμια σχεση με αυτους τους παλιο-καταζητουμενους!!
Απλως εμφανισιακα μοιαζουμε και υπαρχει αυτο το προβληματακι... (Δεν φαινεται να σε επεισα ,ε? ) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
RASTAVIPER (THOMAS) Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V
Ένταξη: 23 Νοέ 2004 Δημοσιεύσεις: 904 Τόπος: JAMAICA
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 06 Ιούν 2005, 17:51:56 Θέμα δημοσίευσης: Re: Καταζητούμαι? |
|
|
lepou έγραψε: | Χθες το βραδυ στην Αττικη οδο βλεπω τον δρομο αδειο μπροστα και αρχιζω να το παταω . Φθανω τα 180 και εντωμεταξη ειμαι σε ετοιμοτητα παντα μπας και δω τιποτα μπατσους. Ξαφνικα απο το πουθενα μεσα στο σκοταδι πεταγετε ενας μπατσος χωρις κατι που να τον προδιδει οπως τα φωσφιριζε ρουχα η καποιο φαρο απο περιπολικο ουτε εστω αναμενα αλαρμ στην ακρη του δρομου δεν ειχε το μπατσικο. Μου κανει νοημα να σταματησω αλλα εγω που !Τον ειδα στα 100 μετρα περιπου και απο πισω μου ερχοταν και αλλο αμαξι. Εκοψα οσο μπορουσα (120-130 ) αλλα δεν σταματησα.Δεν μπορεσα να δω μεσα στο σκοταδι αν ειχε μπιστολι ρανταρ .
Τωρα τι γινετε? Νουμερα πινακιδας δεν νομιζω να προλαβε να παρει οποτε ? |
Ετοιμοτητα στα 180 τι σημαινει???Οτι πατας τερμα φρενο αν δεις μπατσο μπροστα και προκαλεις χαροπαλεμα στους οδηγους που ερχονται απο πισω??
Καλυτερα να προσεχουμε η να ειμαστε ετοιμοι για τα ρισκα, που σημαινει στην προκειμενη περιπτωση οτι πας τεζες και ετσι και πετυχεις μπατσους, δε σταματας ουτε σε σημα ουτε σε μπατσικο...
ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nido (Νίκος) Τρελλαμένο μέλος

206 2.0 RC (2005)
Ένταξη: 10 Δεκ 2004 Δημοσιεύσεις: 662
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 06 Ιούν 2005, 20:54:46 Θέμα δημοσίευσης: Re: Καταζητούμαι? |
|
|
RASTAVIPER έγραψε: | lepou έγραψε: | Χθες το βραδυ στην Αττικη οδο βλεπω τον δρομο αδειο μπροστα και αρχιζω να το παταω . Φθανω τα 180 και εντωμεταξη ειμαι σε ετοιμοτητα παντα μπας και δω τιποτα μπατσους. Ξαφνικα απο το πουθενα μεσα στο σκοταδι πεταγετε ενας μπατσος χωρις κατι που να τον προδιδει οπως τα φωσφιριζε ρουχα η καποιο φαρο απο περιπολικο ουτε εστω αναμενα αλαρμ στην ακρη του δρομου δεν ειχε το μπατσικο. Μου κανει νοημα να σταματησω αλλα εγω που !Τον ειδα στα 100 μετρα περιπου και απο πισω μου ερχοταν και αλλο αμαξι. Εκοψα οσο μπορουσα (120-130 ) αλλα δεν σταματησα.Δεν μπορεσα να δω μεσα στο σκοταδι αν ειχε μπιστολι ρανταρ .
Ετοιμοτητα στα 180 τι σημαινει???Οτι πατας τερμα φρενο αν δεις μπατσο μπροστα και προκαλεις χαροπαλεμα στους οδηγους που ερχονται απο πισω??
|
Καλά λες!....
"Ετοιμότητα" θα έπρεπε να σημαίνει "έχουμε πατήσει το διακοπτάκι που γυρίζει τις πινακίδες μας ανάποδα!!"
Πλάκα, πλάκα, σε λίγους μήνες θα είναι πολύ χρήσιμο ένα τέτοιο "αξεσουάρ", με τις σχεδόν 400 νέες gatso-κάμερες που θα "κοσμούν" τις Ε.Ο.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
lepou (lefteris) Μέλος

206 GTi
Ένταξη: 28 Δεκ 2004 Δημοσιεύσεις: 159
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 07 Ιούν 2005, 16:22:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ετοιποτητα ισον προσευχη !
Παρακαλαμε τον Μεγαλοδυναμο να μην εχεις μπατσους στον διαβα μας.
Παντως εναν δικηγορο που ρωτησα ακομα και αν μου σημειωσαν νουμερα και να γινει δικη 99% αθωωνωμε λογο ελλειψεις στοιχειων για το πιος οδηγουσε το αμαξι.
ΠΕΖΟΥΛΑΣΣΣΣΣΣΣ ΜΕ Κ 1 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 07 Ιούν 2005, 19:55:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
lepou έγραψε: | και να γινει δικη 99% αθωωνωμε λογο ελλειψεις στοιχειων για το πιος οδηγουσε το αμαξι. |
Βρε δεν μπορουυυν να σου κανουν ΤΙΠΟΤΑ!
Μην ανησυχεις...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
Ένταξη: 21 Φεβ 2005 Δημοσιεύσεις: 4577
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 07 Ιούν 2005, 20:05:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ghost Dog έγραψε: | lepou έγραψε: | και να γινει δικη 99% αθωωνωμε λογο ελλειψεις στοιχειων για το πιος οδηγουσε το αμαξι. |
Βρε δεν μπορουυυν να σου κανουν ΤΙΠΟΤΑ!
Μην ανησυχεις...  |
Ο ειδικος μιλησε...
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vio (Alex) Μέλος

Seat Leon 2.0 TFSi
Ένταξη: 14 Ιούλ 2004 Δημοσιεύσεις: 130
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 08 Ιούν 2005, 10:47:57 Θέμα δημοσίευσης: Re: Καταζητούμαι? |
|
|
RASTAVIPER έγραψε: | lepou έγραψε: | Χθες το βραδυ στην Αττικη οδο βλεπω τον δρομο αδειο μπροστα και αρχιζω να το παταω . Φθανω τα 180 και εντωμεταξη ειμαι σε ετοιμοτητα παντα μπας και δω τιποτα μπατσους. Ξαφνικα απο το πουθενα μεσα στο σκοταδι πεταγετε ενας μπατσος χωρις κατι που να τον προδιδει οπως τα φωσφιριζε ρουχα η καποιο φαρο απο περιπολικο ουτε εστω αναμενα αλαρμ στην ακρη του δρομου δεν ειχε το μπατσικο. Μου κανει νοημα να σταματησω αλλα εγω που !Τον ειδα στα 100 μετρα περιπου και απο πισω μου ερχοταν και αλλο αμαξι. Εκοψα οσο μπορουσα (120-130 ) αλλα δεν σταματησα.Δεν μπορεσα να δω μεσα στο σκοταδι αν ειχε μπιστολι ρανταρ .
Καλυτερα να προσεχουμε η να ειμαστε ετοιμοι για τα ρισκα, που σημαινει στην προκειμενη περιπτωση οτι πας τεζες και ετσι και πετυχεις μπατσους, δε σταματας ουτε σε σημα ουτε σε μπατσικο... |
sorry Tom αλλά δεν νομίζω οτι οταν πηγαίνει κάποιος με 180 έχει και πολλούς πίσω του.. ιδίως βράδυ και Αττική οδό.. εκτός εαν έχει κάποιον που ανοίγουνε μαζί οπότε είναι και αυτός στην ίδια ....ετοιμότητα.. Πάντως το νόημα είναι οτι εαν καταφέρουν και σε σταματήσουν με τέτοια χιλιόμετρα.... sagionara amaxaki !!
It's not the spoon that bends.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Baphomet (Πέτρος) Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)
Ένταξη: 06 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 4616 Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 08 Ιούν 2005, 12:08:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
έχω περάσει από στρουμφακια έτσι 2 φορές και δε μου εκαναν τιποτα... don't worry  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
teoman (Τεό) Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor
Ένταξη: 19 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 2143 Τόπος: Jurassic Park
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 08 Ιούν 2005, 13:59:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Θα μπορούσες να του κάνεις και μια μύνηση επείδη σε σημάδεψε με ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία... 
Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
Ένταξη: 18 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 2664
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 08 Ιούν 2005, 14:42:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Λοιπον, επειδη το κουρασατε το θεμα. Λευτερη, θα σε δωσω ΣΤΕΓΝΑ στους μπατσους και θα παρω κοψοχρονια το 206 σου απ'τον ΟΔΔΥ, οπου θα το εχουν κατασχεσει.
Μετα βεβαια αν θες στο πουλαω. 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 08 Ιούν 2005, 22:28:00 Θέμα δημοσίευσης: Re: Καταζητούμαι? |
|
|
nido έγραψε: | Καλά λες!....
"Ετοιμότητα" θα έπρεπε να σημαίνει "έχουμε πατήσει το διακοπτάκι που γυρίζει τις πινακίδες μας ανάποδα!!"
Πλάκα, πλάκα, σε λίγους μήνες θα είναι πολύ χρήσιμο ένα τέτοιο "αξεσουάρ", με τις σχεδόν 400 νέες gatso-κάμερες που θα "κοσμούν" τις Ε.Ο.
 |
Υπαρχει ηδη <γνωστη> supra με οδηγο εναν παππουλη που φοραει αυτο το συστηματακι...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
RASTAVIPER (THOMAS) Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V
Ένταξη: 23 Νοέ 2004 Δημοσιεύσεις: 904 Τόπος: JAMAICA
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 10 Ιούν 2005, 17:26:39 Θέμα δημοσίευσης: Re: Καταζητούμαι? |
|
|
vio έγραψε: |
sorry Tom αλλά δεν νομίζω οτι οταν πηγαίνει κάποιος με 180 έχει και πολλούς πίσω του.. ιδίως βράδυ και Αττική οδό.. εκτός εαν έχει κάποιον που ανοίγουνε μαζί οπότε είναι και αυτός στην ίδια ....ετοιμότητα.. Πάντως το νόημα είναι οτι εαν καταφέρουν και σε σταματήσουν με τέτοια χιλιόμετρα.... sagionara amaxaki !! |
Καλα μη το δενεις οτι εισαι μονο εσυ γρηγορος στις ευθειες!!
Εχω πετυχει σε ευθειες (πηγαινοντας παντα χαλαρα) πολλους οδηγους να σκιζουν τα αμαξακια τους, οποτε δεν ειναι δυσκολο να πετυχεις αμαξια σε αυτες τις ταχυτητες.
ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SnakeMJK (Ζήσης) Άντε γεια !!!

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)
Ένταξη: 27 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 5109 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 05 Ιούλ 2005, 11:41:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κυριακή γύργανα από Βόλο.. Κάποια φάση βλέπω μπατσικό στα 500 μέτρα να με σημαδεύει, έκοψα όσο μπορούσα κ κρύφτηκα πίσω από έναν άλλο. Προσπερνώντας τους, είδα ότι ήταν ένας που κράταγε το γνωστό όπλο-ραντάρ κ ένας πίσω του να μιλάει συνέχεια σε ένα ασύρματο. Υπέθεσα ότι θα έχει μπόκο πιο κάτω κ είχα αράξει πίσω από μια νταλίκα κ πήγαινα.. Μετά έπιασε μία τρελή βροχή... Κ μετά από 30-40χλμ πέρασα ένα μπλόκο (που είχαν σταματήσει πολύ λαό) κ παρόλο ότι ήταν αστυνομικός που τσέκαρε τα διερχόμενα αυτοκίνητα, εμένα δεν μου έκανα σήμα να σταματήσω. Την γλίτωσα ή παίζει να έρθει σπίτι; Το ραντάρ που κράταγε ο τύπος είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ήταν το κλασικό που δεν τραβάει φώτο, απλά "πιάνει" την ταχύτητα. Η ταχύτητα που πήγαινα δεν ήταν εξωφρενική... Με όριο τα 100 ήμουν γύρω στα 120-130....
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 05 Ιούλ 2005, 11:44:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
SnakeMJK έγραψε: | Κυριακή γύργανα από Βόλο.. ............. Με όριο τα 100 ήμουν γύρω στα 120-130.... |
Oooooooχι!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
TiMoRiS (Argiris) Τρελλαμένο μέλος

Mini Cooper S R56
Ένταξη: 06 Ιαν 2004 Δημοσιεύσεις: 420 Τόπος: Πειραιας
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 05 Ιούλ 2005, 14:34:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|