Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
crusader (Σπύρος) Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004 Δημοσιεύσεις: 2806
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάρ 2005, 13:43:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
LuNa έγραψε: | STELIOS έγραψε: | To αμαξι με ποιο διπλομα το νοικιασατε? |
Εγώ πάντως με το Ευρωπαϊκό μου.....
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και Σπύρο.....
Ισως.... ΙΣΩΣ λέω.... δυσκολευθείς να βρεις να νοικιάσεις αυτοκίνητο με ταχύτητες ........ το 90% των αυτοκινήτων εκεί είναι αυτόματα  |
Βρε δεν θέλω να νοικιάσω...
Με περιμένουν εκεί μια Mustang και μια Corvete!!! Να μην τις τιμήσω???
® |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Baphomet (Πέτρος) Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)
Ένταξη: 06 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 4616 Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάρ 2005, 13:44:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
γιατι ειπε ο σπυρος οτι θα νοικιασει?? οτι θα οδηγησει ειπε... οτι του δωσουν οι συγγενεις του, ή την mustang ή την corvette...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Baphomet (Πέτρος) Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)
Ένταξη: 06 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 4616 Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάρ 2005, 13:45:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
με προλαβε ο αλητης...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5259 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάρ 2005, 17:20:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Vini έγραψε: | Ως international πλέον ... έχω και εγώ την international άδεια της ΕΛΠΑ ... (ευτυχώς τα έξοδα τα ανέλαβαν άλλοι ... )
Λοιπόν με σταμάτησαν και στην Γερμανία αλλά και στην Αμερική ...
Στην Γερμανία απλά σε ένα μπλόκο ... για αναγνώριση στοιχείων ... Τίποτα το ιδιαίτερο ... όλα καλά λόγω Ευρωπαϊκής Ενωσης ... Μέτρησε η international άδεια ...
Στην Αμερική ... μετά από μερική καταδίωξη ... με κάτι ντουντούκες μας σταμάτησε ένα περιπολικό με τον γνωστό Αμερικάνικο τρόπο! Ελικόπτερο τους ειδοποιήσε ότι περάσαμε 1 STOP και πήγαμε μέσα μία φτωχογειτονιά στο Μαϊάμι με την υπερβολική ταχύτητα των 50km/h ... Το ελικόπτερο και το περιπολικό (λέει) ενημερώθηκε από το γραφείο ενοικιάσεως για το ποιοι πρέπει να έχουν το αυτοκίνητο και να το οδηγούν! (από το online σύστημα ασφαλείας!) Ολα αυτά μέσα σε 5 λεπτά ... )
Κάναμε μισή ώρα για να τους εξηγήσουμε ότι χαθήκαμε και ότι είμαστε από μία χώρα που λέγεται Ελλάδα ... Φυσικά τα περί EΛΠΑ και international license τα είδαν και γέλαγαν ... Ολόκληρο βιβλιαράκι για μια άδεια οδήγησης όταν στην Αμερική έχουν άδεια τύπου κάρτας ...
Το λοιπόν ... επειδή δεν καταλάβαιναν και πολύ την Ελληνική χαρτούρα μας άφησαν ελεύθερους επειδή αν μας έγραφαν δεν θα μπρούσαμε να ξανανοικιάσουμε τουτού στο Αμέρικα !!!
... Από την άλλη στην Ελλάδα όλοι οι ξένοι νοικιάζουν οτιδήποτε χωρίς κανένα έλεγχο!!! ... |
και καθεσαι ακομα εκει ;
χεστους και γυρνα στο πατριδα !!! 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|