PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Διεθνής άδεια οδήγησης
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάρ 2005, 13:43:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

LuNa έγραψε:
STELIOS έγραψε:
To αμαξι με ποιο διπλομα το νοικιασατε?

Εγώ πάντως με το Ευρωπαϊκό μου.....

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και Σπύρο.....
Ισως.... ΙΣΩΣ λέω.... δυσκολευθείς να βρεις να νοικιάσεις αυτοκίνητο με ταχύτητες ........ το 90% των αυτοκινήτων εκεί είναι αυτόματα Laughing

Βρε δεν θέλω να νοικιάσω...
Με περιμένουν εκεί μια Mustang και μια Corvete!!! Twisted evil Να μην τις τιμήσω???

®
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάρ 2005, 13:44:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γιατι ειπε ο σπυρος οτι θα νοικιασει?? οτι θα οδηγησει ειπε... οτι του δωσουν οι συγγενεις του, ή την mustang ή την corvette... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάρ 2005, 13:45:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

με προλαβε ο αλητης... Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάρ 2005, 17:20:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
Ως international πλέον ... έχω και εγώ την international άδεια της ΕΛΠΑ ... (ευτυχώς τα έξοδα τα ανέλαβαν άλλοι ... Rolling eyes )

Λοιπόν με σταμάτησαν και στην Γερμανία αλλά και στην Αμερική ...
Στην Γερμανία απλά σε ένα μπλόκο ... για αναγνώριση στοιχείων ... Τίποτα το ιδιαίτερο ... όλα καλά λόγω Ευρωπαϊκής Ενωσης ... Μέτρησε η international άδεια ... Smile

Στην Αμερική ... μετά από μερική καταδίωξη ... με κάτι ντουντούκες μας σταμάτησε ένα περιπολικό με τον γνωστό Αμερικάνικο τρόπο! Ελικόπτερο τους ειδοποιήσε ότι περάσαμε 1 STOP και πήγαμε μέσα μία φτωχογειτονιά στο Μαϊάμι με την υπερβολική ταχύτητα των 50km/h ... Το ελικόπτερο και το περιπολικό (λέει) ενημερώθηκε από το γραφείο ενοικιάσεως για το ποιοι πρέπει να έχουν το αυτοκίνητο και να το οδηγούν! (από το online σύστημα ασφαλείας!) Ολα αυτά μέσα σε 5 λεπτά ... Shocked)

Κάναμε μισή ώρα για να τους εξηγήσουμε ότι χαθήκαμε και ότι είμαστε από μία χώρα που λέγεται Ελλάδα ... Φυσικά τα περί EΛΠΑ και international license τα είδαν και γέλαγαν ... Ολόκληρο βιβλιαράκι για μια άδεια οδήγησης όταν στην Αμερική έχουν άδεια τύπου κάρτας ... Exclamation

Το λοιπόν ... επειδή δεν καταλάβαιναν και πολύ την Ελληνική χαρτούρα μας άφησαν ελεύθερους επειδή αν μας έγραφαν δεν θα μπρούσαμε να ξανανοικιάσουμε τουτού στο Αμέρικα !!!

... Από την άλλη στην Ελλάδα όλοι οι ξένοι νοικιάζουν οτιδήποτε χωρίς κανένα έλεγχο!!! ...

και καθεσαι ακομα εκει ;
χεστους και γυρνα στο πατριδα !!! Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης