PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Η μειωμένη ζήτηση του 206 φέρνει 850 απολύσεις

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
307cc alu 
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 307 1.6 (16V) CC (2004)

Ένταξη: 04 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Μάρ 2005, 12:47:22    Θέμα δημοσίευσης: Η μειωμένη ζήτηση του 206 φέρνει 850 απολύσεις Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...............Αν και θεωρείται ένα από τια πιο εμπορικά μοντέλα της Peugeot η μείωση της ζήτησης του τον τελευταίο καιρό οδηγεί την εταιρεία σε δραστικές και σκληρές αποφάσεις.

Ο λόγος για το 206 και για 850 εργαζόμενους στο εργοστάσιο της Peugeot στο Coventry της Μεγάλης Βρετανίας. Οι τελευταίοι ειδοποιήθηκαν πως λόγω της μείωσης της ζήτησης του 206 θα επέλθει και μείωση της παραγωγής του από το καλοκαίρι.

Κατόπιν τούτου οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι θα πρέπει να αναζητήσουν αλλού την τύχη τους..................

Μήπως πρέπει να πάρουμε όλοι από ένα 206 για να τους ενισχύσουμε Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΙΑΚΩΒΟΣ 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206CC 1.6

Ένταξη: 23 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Μάρ 2005, 16:40:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μήπως θα πρέπει η Πεζό να βγάλει τον αντικαταστάτη του 206; Καλό το αυτοκίνητό μας, αλλά έχει αρχίσει να δείχνει τα χρόνια του. Αλλά και ανταγωνιστικό να ήταν, αφού οι αγοραστές στρέφονται αλλού, πρέπει η Πεζό να ενεργήσει έξυπνα, ώστε να μη χάσει πωλήσεις σε αυτή τη σημαντική κατηγορία.
Έτσι κι εμείς που συμπαθούμε τη Πεζό θα είμαστε ευχαριστημένοι, και άνθρωποι δε θα χάσουν τη δουλειά τους.
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Μάρ 2005, 22:11:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δυστυχως ετσι λειτουργουν οι μεγαλες εταιρειες ανα τον κοσμο....
Μολις υπαρξει μειωση λειτουργικων κερδων,το πρωτο πραγμα που κανουν ειναι μειωση προσωπικου για αμμεση περικοπη εξοδων για να παρουσιασουν αμμεση αυξηση της κερδοφοριας τους....
Φυσικα βεβαια υπαρχουν και αλλες λυσεις για να αντιμετωπιστει μια κριση,αλλα οι απολυσεις προσωπικου ειναι σαφως παντα πιο ανωδυνες απο οτι π.χ. η περικοπη μεγαλων μισθων υψηλοβαθμων στελεχων σε μια εταιρεια,η'μειωση δαπανων οπως περιορισμος καποιων εξοδων που μπορουν να ελεγχθουν ευκολα...
Ετσι την πληρωνουν παντα οι εργαζομενοι... Sad Sad
Επιστροφή στην κορυφή
nickzotos (Νίκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1400 (8V) ΧΤ 2001

Ένταξη: 07 Ιούν 2004
Τόπος: ΝΙΚΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Μάρ 2005, 14:56:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γι'αυτο και εγω οταν θα μεγαλωσω θα γινω αφεντικο...να μην με απολυσει κανενας Cool Cool

http://www.quad-atv.gr

Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ, ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Μάρ 2005, 15:20:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nickzotos έγραψε:
γι'αυτο και εγω οταν θα μεγαλωσω θα γινω αφεντικο...να μην με απολυσει κανενας Cool Cool

Σωστος.... Thumb right Thumb right Thumb right
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Μάρ 2005, 23:52:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nickzotos έγραψε:

The boy has got skills....
Αδικείσαι αγόρι μου...
Πες τους να σου δώσουν το πτυχίο από τώρα.!!!
Έχεις μια θέση διευθυντή που σε περιμένει ...
ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ!!!!!
Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
_subasound_ (subas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 206

Ένταξη: 19 Μάρ 2005
Τόπος: athina

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Μάρ 2005, 23:06:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

entaksi tha kratisi ligo akoma kai mexri twra paei kala!!! Very happy

_SuBaSoUnD_
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V

Ένταξη: 23 Νοέ 2004
Τόπος: JAMAICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Μάρ 2005, 17:17:56    Θέμα δημοσίευσης: Re: Η μειωμένη ζήτηση του 206 φέρνει 850 απολύσεις Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

307cc alu έγραψε:
...............Αν και θεωρείται ένα από τια πιο εμπορικά μοντέλα της Peugeot η μείωση της ζήτησης του τον τελευταίο καιρό οδηγεί την εταιρεία σε δραστικές και σκληρές αποφάσεις.

Ο λόγος για το 206 και για 850 εργαζόμενους στο εργοστάσιο της Peugeot στο Coventry της Μεγάλης Βρετανίας. Οι τελευταίοι ειδοποιήθηκαν πως λόγω της μείωσης της ζήτησης του 206 θα επέλθει και μείωση της παραγωγής του από το καλοκαίρι.

Κατόπιν τούτου οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι θα πρέπει να αναζητήσουν αλλού την τύχη τους..................

Μήπως πρέπει να πάρουμε όλοι από ένα 206 για να τους ενισχύσουμε Laughing Laughing Laughing Laughing

Αν θυμαμαι καλα απο την πτυχιακη μου που τελειωσα τον Δεκεμβρη (δυστυχως νουμερα δε θυμαμαι), ηδη απο το 2002 ειχε πεσει σε πολυ χαμηλη θεση το 206 για την κατηγορια του.Οποτε καπου λογικο ειναι.Τοσο χρονια εξω....

ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Μάρ 2005, 18:17:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια τι να λεμε τωρα? το 206 εχει σπασει ρεκορ με τις πωλησεις του. Μιλάμε για ενα αμαξι που βγαινει απο 60 μεχρι 180 αλογα, με 7 διαφορετικους κινητηρες και τουλαχιστον 5 εκδοσεις εξοπλισμων και πρωταγωνιστει στην κατηγορια χρονια τωρα...λογικο ειναι να πεφτουν σιγα σιγα οι πωλησεις.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Μάρ 2005, 18:20:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
παιδια τι να λεμε τωρα? το 206 εχει σπασει ρεκορ με τις πωλησεις του. Μιλάμε για ενα αμαξι που βγαινει απο 60 μεχρι 180 αλογα, με 7 διαφορετικους κινητηρες και τουλαχιστον 5 εκδοσεις εξοπλισμων και πρωταγωνιστει στην κατηγορια χρονια τωρα...λογικο ειναι να πεφτουν σιγα σιγα οι πωλησεις.

....και μην ξεχνατε οτι οι περισσοτερες αυτοκινητοβιομηχανιες εχουν παρουσιασει σ'αυτην την κατηγορια ολοκαινουρια μοντελα,και παρολο οτι το 206 ειναι απο τα πλεον ''γηρασμενα''της κατηγοριας ακομα ''κραταει''παρα πολυ καλα....και φυσικα παει πολυ καλυτερα απο παρα πολλα καινουρια... Exclamation Wink
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Μάρ 2005, 16:45:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ξερω περι μειωμενης ζητησης κλπ, αλλα αυτη η απολυση μου εκατσε καπως βαρια!!! Γιαυτο κιεγω παρηγγειλα σημερα ενα 206 για να αναβαθμισω το 205 μου!!! Σε 2 βδομαδουλες θα ειναι στα χερια μου... Twisted evil

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Μάρ 2005, 17:22:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster έγραψε:
Δεν ξερω περι μειωμενης ζητησης κλπ, αλλα αυτη η απολυση μου εκατσε καπως βαρια!!! Γιαυτο κιεγω παρηγγειλα σημερα ενα 206 για να αναβαθμισω το 205 μου!!! Σε 2 βδομαδουλες θα ειναι στα χερια μου... Twisted evil

Έτσι ακριβώς το σκέφτηκα και ΄γω όταν παράγγειλα το ... 2ο δικό μου!

Μεγειά σου!

Αλλά εσύ είσαι τυχερός και θα το έχεις γρήγορα....

Εγώ περιμένω να μου το κατασκευάσουν...
(και έλεγα ότι μετά το στρατό δεν θα ξαναμετρήσω μέρες....αλλά κάποιος είχε αντίθετη άποψη... Rolling eyes Rolling eyes )

Πάντως για τους εργαζόμενους στην Peugeot αλλά και σε κάθε αυτοκινητοβιομηχανία έτσι γίνεται.

Όποτε υπάρχει ζήτηση και απαιτείται αύξηση της παραγωγή γίνονται προσλήψεις και τούμπαλιν.

Η παραγωγή του 206 δεν είναι η μόνη περίπτωση.
Στην General Motors που η συγχώνευση ήταν μεγαλύτερη οι απολύσεις ηταν πολύ περισσότερες.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Μάρ 2005, 19:54:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ante με το καλο γιωργαρα να ερθει το τουτου σου

Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Μάρ 2005, 20:00:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster έγραψε:

Με το καλο να σου ερθει το Λιονταρακι σου... Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης