Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
307cc alu Δραστήριο μέλος

Peugeot 307 1.6 (16V) CC (2004)
Ένταξη: 04 Νοέ 2004 Δημοσιεύσεις: 229
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 21 Μάρ 2005, 12:47:22 Θέμα δημοσίευσης: Η μειωμένη ζήτηση του 206 φέρνει 850 απολύσεις |
|
|
...............Αν και θεωρείται ένα από τια πιο εμπορικά μοντέλα της Peugeot η μείωση της ζήτησης του τον τελευταίο καιρό οδηγεί την εταιρεία σε δραστικές και σκληρές αποφάσεις.
Ο λόγος για το 206 και για 850 εργαζόμενους στο εργοστάσιο της Peugeot στο Coventry της Μεγάλης Βρετανίας. Οι τελευταίοι ειδοποιήθηκαν πως λόγω της μείωσης της ζήτησης του 206 θα επέλθει και μείωση της παραγωγής του από το καλοκαίρι.
Κατόπιν τούτου οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι θα πρέπει να αναζητήσουν αλλού την τύχη τους..................
Μήπως πρέπει να πάρουμε όλοι από ένα 206 για να τους ενισχύσουμε 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ΙΑΚΩΒΟΣ Μόλις έγραψα

Peugeot 206CC 1.6
Ένταξη: 23 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 20
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 21 Μάρ 2005, 16:40:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μήπως θα πρέπει η Πεζό να βγάλει τον αντικαταστάτη του 206; Καλό το αυτοκίνητό μας, αλλά έχει αρχίσει να δείχνει τα χρόνια του. Αλλά και ανταγωνιστικό να ήταν, αφού οι αγοραστές στρέφονται αλλού, πρέπει η Πεζό να ενεργήσει έξυπνα, ώστε να μη χάσει πωλήσεις σε αυτή τη σημαντική κατηγορία.
Έτσι κι εμείς που συμπαθούμε τη Πεζό θα είμαστε ευχαριστημένοι, και άνθρωποι δε θα χάσουν τη δουλειά τους. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
Ένταξη: 21 Φεβ 2005 Δημοσιεύσεις: 4577
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 21 Μάρ 2005, 22:11:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δυστυχως ετσι λειτουργουν οι μεγαλες εταιρειες ανα τον κοσμο....
Μολις υπαρξει μειωση λειτουργικων κερδων,το πρωτο πραγμα που κανουν ειναι μειωση προσωπικου για αμμεση περικοπη εξοδων για να παρουσιασουν αμμεση αυξηση της κερδοφοριας τους....
Φυσικα βεβαια υπαρχουν και αλλες λυσεις για να αντιμετωπιστει μια κριση,αλλα οι απολυσεις προσωπικου ειναι σαφως παντα πιο ανωδυνες απο οτι π.χ. η περικοπη μεγαλων μισθων υψηλοβαθμων στελεχων σε μια εταιρεια,η'μειωση δαπανων οπως περιορισμος καποιων εξοδων που μπορουν να ελεγχθουν ευκολα...
Ετσι την πληρωνουν παντα οι εργαζομενοι...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nickzotos (Νίκος) Τρελλαμένο μέλος

206 1400 (8V) ΧΤ 2001
Ένταξη: 07 Ιούν 2004 Δημοσιεύσεις: 824 Τόπος: ΝΙΚΑΙΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 23 Μάρ 2005, 14:56:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
γι'αυτο και εγω οταν θα μεγαλωσω θα γινω αφεντικο...να μην με απολυσει κανενας 
http://www.quad-atv.gr
Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ, ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 23 Μάρ 2005, 15:20:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
nickzotos έγραψε: | γι'αυτο και εγω οταν θα μεγαλωσω θα γινω αφεντικο...να μην με απολυσει κανενας  |
Σωστος....  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 23 Μάρ 2005, 23:52:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
nickzotos έγραψε: | γι'αυτο και εγω οταν θα μεγαλωσω θα γινω αφεντικο...να μην με απολυσει κανενας  |
The boy has got skills....
Αδικείσαι αγόρι μου...
Πες τους να σου δώσουν το πτυχίο από τώρα.!!!
Έχεις μια θέση διευθυντή που σε περιμένει ...
ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ!!!!!

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
_subasound_ (subas) Μόλις έγραψα

peugeot 206
Ένταξη: 19 Μάρ 2005 Δημοσιεύσεις: 10 Τόπος: athina
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Μάρ 2005, 23:06:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
entaksi tha kratisi ligo akoma kai mexri twra paei kala!!! 
_SuBaSoUnD_ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
RASTAVIPER (THOMAS) Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V
Ένταξη: 23 Νοέ 2004 Δημοσιεύσεις: 904 Τόπος: JAMAICA
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 28 Μάρ 2005, 17:17:56 Θέμα δημοσίευσης: Re: Η μειωμένη ζήτηση του 206 φέρνει 850 απολύσεις |
|
|
307cc alu έγραψε: | ...............Αν και θεωρείται ένα από τια πιο εμπορικά μοντέλα της Peugeot η μείωση της ζήτησης του τον τελευταίο καιρό οδηγεί την εταιρεία σε δραστικές και σκληρές αποφάσεις.
Ο λόγος για το 206 και για 850 εργαζόμενους στο εργοστάσιο της Peugeot στο Coventry της Μεγάλης Βρετανίας. Οι τελευταίοι ειδοποιήθηκαν πως λόγω της μείωσης της ζήτησης του 206 θα επέλθει και μείωση της παραγωγής του από το καλοκαίρι.
Κατόπιν τούτου οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι θα πρέπει να αναζητήσουν αλλού την τύχη τους..................
Μήπως πρέπει να πάρουμε όλοι από ένα 206 για να τους ενισχύσουμε  |
Αν θυμαμαι καλα απο την πτυχιακη μου που τελειωσα τον Δεκεμβρη (δυστυχως νουμερα δε θυμαμαι), ηδη απο το 2002 ειχε πεσει σε πολυ χαμηλη θεση το 206 για την κατηγορια του.Οποτε καπου λογικο ειναι.Τοσο χρονια εξω....
ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Baphomet (Πέτρος) Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)
Ένταξη: 06 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 4616 Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 28 Μάρ 2005, 18:17:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
παιδια τι να λεμε τωρα? το 206 εχει σπασει ρεκορ με τις πωλησεις του. Μιλάμε για ενα αμαξι που βγαινει απο 60 μεχρι 180 αλογα, με 7 διαφορετικους κινητηρες και τουλαχιστον 5 εκδοσεις εξοπλισμων και πρωταγωνιστει στην κατηγορια χρονια τωρα...λογικο ειναι να πεφτουν σιγα σιγα οι πωλησεις. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 28 Μάρ 2005, 18:20:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Baphomet έγραψε: | παιδια τι να λεμε τωρα? το 206 εχει σπασει ρεκορ με τις πωλησεις του. Μιλάμε για ενα αμαξι που βγαινει απο 60 μεχρι 180 αλογα, με 7 διαφορετικους κινητηρες και τουλαχιστον 5 εκδοσεις εξοπλισμων και πρωταγωνιστει στην κατηγορια χρονια τωρα...λογικο ειναι να πεφτουν σιγα σιγα οι πωλησεις. |
....και μην ξεχνατε οτι οι περισσοτερες αυτοκινητοβιομηχανιες εχουν παρουσιασει σ'αυτην την κατηγορια ολοκαινουρια μοντελα,και παρολο οτι το 206 ειναι απο τα πλεον ''γηρασμενα''της κατηγοριας ακομα ''κραταει''παρα πολυ καλα....και φυσικα παει πολυ καλυτερα απο παρα πολλα καινουρια...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
netblaster (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)
Ένταξη: 14 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 1763 Τόπος: Αθήνα-Άλιμος
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 29 Μάρ 2005, 16:45:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν ξερω περι μειωμενης ζητησης κλπ, αλλα αυτη η απολυση μου εκατσε καπως βαρια!!! Γιαυτο κιεγω παρηγγειλα σημερα ενα 206 για να αναβαθμισω το 205 μου!!! Σε 2 βδομαδουλες θα ειναι στα χερια μου... 
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 29 Μάρ 2005, 17:22:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
netblaster έγραψε: | Δεν ξερω περι μειωμενης ζητησης κλπ, αλλα αυτη η απολυση μου εκατσε καπως βαρια!!! Γιαυτο κιεγω παρηγγειλα σημερα ενα 206 για να αναβαθμισω το 205 μου!!! Σε 2 βδομαδουλες θα ειναι στα χερια μου...  |
Έτσι ακριβώς το σκέφτηκα και ΄γω όταν παράγγειλα το ... 2ο δικό μου!
Μεγειά σου!
Αλλά εσύ είσαι τυχερός και θα το έχεις γρήγορα....
Εγώ περιμένω να μου το κατασκευάσουν...
(και έλεγα ότι μετά το στρατό δεν θα ξαναμετρήσω μέρες....αλλά κάποιος είχε αντίθετη άποψη... )
Πάντως για τους εργαζόμενους στην Peugeot αλλά και σε κάθε αυτοκινητοβιομηχανία έτσι γίνεται.
Όποτε υπάρχει ζήτηση και απαιτείται αύξηση της παραγωγή γίνονται προσλήψεις και τούμπαλιν.
Η παραγωγή του 206 δεν είναι η μόνη περίπτωση.
Στην General Motors που η συγχώνευση ήταν μεγαλύτερη οι απολύσεις ηταν πολύ περισσότερες.
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
shiba (giwrgos) Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 1069 Τόπος: γαλατσι
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 29 Μάρ 2005, 19:54:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ante με το καλο γιωργαρα να ερθει το τουτου σου
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 29 Μάρ 2005, 20:00:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
netblaster έγραψε: | Δεν ξερω περι μειωμενης ζητησης κλπ, αλλα αυτη η απολυση μου εκατσε καπως βαρια!!! Γιαυτο κιεγω παρηγγειλα σημερα ενα 206 για να αναβαθμισω το 205 μου!!! Σε 2 βδομαδουλες θα ειναι στα χερια μου...  |
Με το καλο να σου ερθει το Λιονταρακι σου...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|