PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Όμορφα μέρη για διακοπές!
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3 ... 20, 21, 22  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Μάρ 2005, 00:25:35    Θέμα δημοσίευσης: Όμορφα μέρη για διακοπές! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οπως ειναι γνωστο σε ολους μας η χωρα μας εχει απειρες τοποθεσιες με εκπληκτικες ομορφιες που αξιζει πραγματικα να τις γνωρισουμε ολοι μας.
Επειδη λοιπον ολοι μας εχουμε επισκεφθει κατα καιρους ομορφα μερη ειτε για εκδρομη ειτε για διακοπες ,πιο ηταν το πιο ομορφο μερος που εχετε παει και τι σας εντυπωσιασε Question Question
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
madjas (ΚΩΝ/ΝΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 GTi 1.6 - Golf GT

Ένταξη: 09 Μάρ 2004
Τόπος: ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Μάρ 2005, 01:47:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για μένα ένα από τα πιο όμορφα μέρη που έχω επισκεφθεί (πριν 2 χρόνια) είναι η Μήλος. Φοβερές και πάρα πολλές παραλίες. Αν θυμάμαι καλά γύρω στις 10+ παραλίες και όλες μοναδικές..Όλα τα λεφτά!
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Μάρ 2005, 10:26:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

madjas έγραψε:
Για μένα ένα από τα πιο όμορφα μέρη που έχω επισκεφθεί (πριν 2 χρόνια) είναι η Μήλος. Φοβερές και πάρα πολλές παραλίες. Αν θυμάμαι καλά γύρω στις 10+ παραλίες και όλες μοναδικές..Όλα τα λεφτά!

....ειδικα το Σαρακηνικο που μοιαζει με σεληνιακο τοπιο...και φυσικα το πανεμορφο και γραφικο χωριο Κλημα....
Επιστροφή στην κορυφή
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Μάρ 2005, 14:11:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καταρχασ καλημερα σε ολουσ..εγω ειμαι κατα το ημισυ απο ναξο..θα μπορουσα να πω οτι ειναι ενα πανεμορφο νησι με πολυ ωραια και γραφικα χωριουδακια οπωσ η απειρανθοσ(να μην παινεψω το σπιτι μου).αππολωνασ,κλπ και ωραιεσ παραλιεσ..λιγο οι ανθρωποι ειναι ψιλοσκατα αλλα τι να κανει κανεισ....

Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Μάρ 2005, 14:26:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

madjas έγραψε:

ΜΗΛΟΣ

Εκπληκτικό νησί μόνο για ζευγάρια Exclamation Exclamation Exclamation
Οι παραλίες είναι εκπληκτικές αν έχεις ειδικά την νέα έκδοση 206 S.O.K. Skarfalono Opou Katsei μπορείς να δεις μέρη απίστευτα (800+ χλμ σε μια βδομάδα 13 παραλίες).....
Διασκέδαση μηδέν Shocked Shocked Shocked

Όποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες ας στείλει πμ

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
madjas (ΚΩΝ/ΝΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 GTi 1.6 - Golf GT

Ένταξη: 09 Μάρ 2004
Τόπος: ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Μάρ 2005, 14:44:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

COOL ALEXIS έγραψε:
madjas έγραψε:

ΜΗΛΟΣ

Οι παραλίες είναι εκπληκτικές αν έχεις ειδικά την νέα έκδοση 206 S.O.K. Skarfalono Opou Katsei μπορείς να δεις μέρη απίστευτα (800+ χλμ σε μια βδομάδα 13 παραλίες).....

Σίγουρα μόνο για ζευγάρια και από διασκέδαση όντως μηδέν(εκτός από κάποια πολύ όμορφα και γραφικά μπαράκια). Αλλά εγώ τρελάθηκα με τις παραλίες. Δεν πήρα το 206 μαζί γιατί δεν υπήρχε τότε στην κατοχή μου!!! Αλλά έπρεπε οπωσδήποτε να έχεις την έκδοση S.O.K.!
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Μάρ 2005, 15:30:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

madjas έγραψε:
COOL ALEXIS έγραψε:
madjas έγραψε:

ΜΗΛΟΣ

Σίγουρα μόνο για ζευγάρια και από διασκέδαση όντως μηδέν(εκτός από κάποια πολύ όμορφα και γραφικά μπαράκια). Αλλά εγώ τρελάθηκα με τις παραλίες. Δεν πήρα το 206 μαζί γιατί δεν υπήρχε τότε στην κατοχή μου!!! Αλλά έπρεπε οπωσδήποτε να έχεις την έκδοση S.O.K.!

Η Μηλος θελει σκαφος.....δεν υπαρχει περιπτωση να χασετε καμμια απο τις πανεμορφες παραλιες της Wink Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Μάρ 2005, 16:29:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ πάλι "γουστάρω" απίστευτα την Πάρο.
Πολλές παραλίες για όλα τα γουστα και διασκέδαση για το βράδυ πάλι για όλα τα γούστα. Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
argonaftis (Ηλίας)
Μέλος
Μέλος

208 gti

Ένταξη: 08 Ιαν 2004
Τόπος: Αθήνα-Βύρωνας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Μάρ 2005, 08:47:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όλοι στα νησιά τρέχετε...Στο βουνό δεν παέι κανένας??

Argonaftis
Επιστροφή στην κορυφή
nikapos 
Μέλος
Μέλος

rallye - 307

Ένταξη: 15 Ιαν 2003
Τόπος: athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Μάρ 2005, 10:11:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βουνά:

Πήλιο, ειδικά το φθινόπωρο, βόλτα στα δρομάκια της τσαγκαράδας, στρωμένα με φύλλα που έχουν πέσει σε όλες τις αποχρώσεις κόκκινου πορτοκαλί καφέ. Πολύ ωραίες παραλίες

Λουτρά Αριδαίας, Άγιος Αθανάσιος (καθημερινή), Καιμακτσαλάν (τηλ. πρώτα μην ειναι κλειστό λόγω ομίχλης

Δυτική Ελλάδα, Πάργα Σύββοτα, για καλοκαίρι, στροφιλίκια από το Μεσολόγγι μέχρι τη Λευκάδα μέσω Αστακού και Μύτικα, ζαγοροχώρια το χειμώνα, μικρο χιονοδρομικό στο Μέτσοβο

Κρήτη, πολλές μέρες για να τη γυρίσεις, από τα φαλάσερνα μεχρι τη χρυσή απέναντι από την ιεράπετρα, φαράγγι Σαμαριάς

Πελοπόνησσος, Ανδρίτσαινα, Δημητσάνα, επίσκεψη στο μουσείο νερού στην καρύταινα ράφτιν στο λούσιο. Για Μπάνιο Ζαχάρω, Κυπαρισία για ψάρι

Γρεβενά, γεφύρια στη γύρω περιοχή, το καλοκαίρι βάλια κάλντα

Βοβούσα και βάλια κάλντα, μπάνιο στον Αωό.

Σέρρες Ξάνθη, λίμνη κερκίνη

Λίμνη Πλαστήρα στην καρδίτσα, φαί καφέ στην Πύλη τρικάλων

Λιτόχωρο, ανέβασμα στην κορυφή του Ολύμπου, για μπάνο κάτω έχει πολύ ωραίες παραλίες με πολύ ζωή

Μην υποτιμάτε την πάρνηθα, πολύ ωραίο βουνό, είναι κοντά, έχει καταφύγια και πολλά μέρη για περπάτημα.

pour que l' automobile soit toujours un plaisir
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Μάρ 2005, 10:18:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΣΚΟΠΕΛΟΣ EVER!

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Μάρ 2005, 11:08:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κι εμένα μου είχε κάνει φοβερή εντύπωση η Σκόπελος!!!
Πάρα πολύ όμορφο νησί, με πολύ πράσινο αλλά και ωραίες παραλίες! Wink

®
Επιστροφή στην κορυφή
nickzotos (Νίκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1400 (8V) ΧΤ 2001

Ένταξη: 07 Ιούν 2004
Τόπος: ΝΙΚΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Μάρ 2005, 12:00:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω προτιμω τα επτανησα......ή καποια ωραια λιμνη..... Exclamation

http://www.quad-atv.gr

Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ, ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Μάρ 2005, 12:51:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά εννοείτε πως και τα επτάνησα είναι πανέμορφα και ειδικά η Κέρκυρα!!! Cheers

αν δεν παινεύσω το σπίτι μου θα πέσει να με πλακώσει...

®

Έχει επεξεργασθεί από τον/την crusader στις Δευ 07 Μάρ 2005, 15:47:14, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Val (Maria)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 24 Ιούν 2004
Τόπος: Αthens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Μάρ 2005, 14:13:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λογω του 3ημερου φευγω για Γαλαξιδι. Very happy Cool Εχω ακουσει τα καλυτερα! Θα σας πω απο βδομαδα αν αληθευουν... Wink

Shark Attack...
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Μάρ 2005, 14:19:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ομορφο το Γαλαξιδι,αλλα αυτο που βλεπω με πολυ χαρα ειναι οτι ολοι εχετε να πειτε μια καλη κουβεντα για παρα πολλα διαφορετικα μερη της Ελλαδας,και αυτο ενισχυει την αποψη μου οτι η χωρα μας διαθετει εκπληκτικες ομορφιες.... Wink Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
TiMoRiS (Argiris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Mini Cooper S R56

Ένταξη: 06 Ιαν 2004
Τόπος: Πειραιας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Μάρ 2005, 15:01:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound. έγραψε:
Εγώ πάλι "γουστάρω" απίστευτα την Πάρο.
Πολλές παραλίες για όλα τα γουστα και διασκέδαση για το βράδυ πάλι για όλα τα γούστα. Wink

Ετσι μπραβο το καλυτερο νησι για νεολερα! Πηγαινω τα τελευταια 3 χρονια με την παρεα μου(10 ατομα) και μενουμε σε γκαρσονιερα! Shocked Οποτε πηγαινω περναω απιστευτα! Και φετος εκει θα με βρειτε!

www.asfaleia365.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
argonaftis (Ηλίας)
Μέλος
Μέλος

208 gti

Ένταξη: 08 Ιαν 2004
Τόπος: Αθήνα-Βύρωνας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Μάρ 2005, 15:43:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Karpe-island for ever...

Argonaftis
Επιστροφή στην κορυφή
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Μάρ 2005, 15:53:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω πιστευω παντωσ παιδια πωσ το ιδανικο μεροσ για να περασεισ απλα απιστευτα εινα ιη μυκονοσ...το μοναδικο νησι που εχει απιστευτη ζωη απο τον μαη μεχρι και τον σεπτεμβρη.5ολοκληροι μηνεσ

Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Μάρ 2005, 16:53:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shiba έγραψε:
εγω πιστευω παντωσ παιδια πωσ το ιδανικο μεροσ για να περασεισ απλα απιστευτα εινα ιη μυκονοσ...το μοναδικο νησι που εχει απιστευτη ζωη απο τον μαη μεχρι και τον σεπτεμβρη.5ολοκληροι μηνεσ

Κάθε χρόνο και χειρότερα η Μύκονος!
Είχα πάει πρώτη φορά το 1996 και από τότε μόνο φέτος το καλοκαίρι ΔΕΝ πήγα. Κάθε χρόνο ήταν χειρότερα από τον προηγούμενο!!!

Οι τιμές πήγαν στο θεό, η διασκέδαση έχει λιγοστέψει πολύ και έχει κατακληστεί από οικογένειες με παιδάκια Shocked

Καμία σχέση με τη Μύκονο της διασκέδασης και του σεξ που θυμόμουν από το 1996.....

Μέχρι και το διάσημο after hours "Yacht Club" έχει κλείσει και έγινε εστιατόριο!! Shocked

Αίσχος!!!!

Δώστε τη Μύκονο πίσω στη νεολαία!

Από θέμα διασκέδασης πάντως νομίζω η Ίος δεν παίζεται Twisted evil

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3 ... 20, 21, 22  Επόμενη
Σελίδα 1 από 22

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης