Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
Ένταξη: 21 Φεβ 2005 Δημοσιεύσεις: 4577
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Μάρ 2005, 00:25:35 Θέμα δημοσίευσης: Όμορφα μέρη για διακοπές! |
|
|
Οπως ειναι γνωστο σε ολους μας η χωρα μας εχει απειρες τοποθεσιες με εκπληκτικες ομορφιες που αξιζει πραγματικα να τις γνωρισουμε ολοι μας.
Επειδη λοιπον ολοι μας εχουμε επισκεφθει κατα καιρους ομορφα μερη ειτε για εκδρομη ειτε για διακοπες ,πιο ηταν το πιο ομορφο μερος που εχετε παει και τι σας εντυπωσιασε  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
madjas (ΚΩΝ/ΝΟΣ) Νέος χρήστης

206 GTi 1.6 - Golf GT
Ένταξη: 09 Μάρ 2004 Δημοσιεύσεις: 94 Τόπος: ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Μάρ 2005, 01:47:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Για μένα ένα από τα πιο όμορφα μέρη που έχω επισκεφθεί (πριν 2 χρόνια) είναι η Μήλος. Φοβερές και πάρα πολλές παραλίες. Αν θυμάμαι καλά γύρω στις 10+ παραλίες και όλες μοναδικές..Όλα τα λεφτά! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Μάρ 2005, 10:26:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
madjas έγραψε: | Για μένα ένα από τα πιο όμορφα μέρη που έχω επισκεφθεί (πριν 2 χρόνια) είναι η Μήλος. Φοβερές και πάρα πολλές παραλίες. Αν θυμάμαι καλά γύρω στις 10+ παραλίες και όλες μοναδικές..Όλα τα λεφτά! |
....ειδικα το Σαρακηνικο που μοιαζει με σεληνιακο τοπιο...και φυσικα το πανεμορφο και γραφικο χωριο Κλημα.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
shiba (giwrgos) Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 1069 Τόπος: γαλατσι
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Μάρ 2005, 14:11:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
καταρχασ καλημερα σε ολουσ..εγω ειμαι κατα το ημισυ απο ναξο..θα μπορουσα να πω οτι ειναι ενα πανεμορφο νησι με πολυ ωραια και γραφικα χωριουδακια οπωσ η απειρανθοσ(να μην παινεψω το σπιτι μου).αππολωνασ,κλπ και ωραιεσ παραλιεσ..λιγο οι ανθρωποι ειναι ψιλοσκατα αλλα τι να κανει κανεισ....
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
COOL ALEXIS (Aleki) Τμήμα Συνεργασιών

C3 Cowmooflage
Ένταξη: 10 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 2776 Τόπος: Fathercare
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Μάρ 2005, 14:26:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
madjas έγραψε: | Για μένα ένα από τα πιο όμορφα μέρη που έχω επισκεφθεί (πριν 2 χρόνια) είναι η Μήλος. Φοβερές και πάρα πολλές παραλίες. Αν θυμάμαι καλά γύρω στις 10+ παραλίες και όλες μοναδικές..Όλα τα λεφτά! |
ΜΗΛΟΣ
Εκπληκτικό νησί μόνο για ζευγάρια
Οι παραλίες είναι εκπληκτικές αν έχεις ειδικά την νέα έκδοση 206 S.O.K. Skarfalono Opou Katsei μπορείς να δεις μέρη απίστευτα (800+ χλμ σε μια βδομάδα 13 παραλίες).....
Διασκέδαση μηδέν
Όποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες ας στείλει πμ
Θέλω ένα και ένα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
madjas (ΚΩΝ/ΝΟΣ) Νέος χρήστης

206 GTi 1.6 - Golf GT
Ένταξη: 09 Μάρ 2004 Δημοσιεύσεις: 94 Τόπος: ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Μάρ 2005, 14:44:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
COOL ALEXIS έγραψε: | madjas έγραψε: | Για μένα ένα από τα πιο όμορφα μέρη που έχω επισκεφθεί (πριν 2 χρόνια) είναι η Μήλος. Φοβερές και πάρα πολλές παραλίες. Αν θυμάμαι καλά γύρω στις 10+ παραλίες και όλες μοναδικές..Όλα τα λεφτά! |
ΜΗΛΟΣ
Οι παραλίες είναι εκπληκτικές αν έχεις ειδικά την νέα έκδοση 206 S.O.K. Skarfalono Opou Katsei μπορείς να δεις μέρη απίστευτα (800+ χλμ σε μια βδομάδα 13 παραλίες).....
Διασκέδαση μηδέν
Όποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες ας στείλει πμ |
Σίγουρα μόνο για ζευγάρια και από διασκέδαση όντως μηδέν(εκτός από κάποια πολύ όμορφα και γραφικά μπαράκια). Αλλά εγώ τρελάθηκα με τις παραλίες. Δεν πήρα το 206 μαζί γιατί δεν υπήρχε τότε στην κατοχή μου!!! Αλλά έπρεπε οπωσδήποτε να έχεις την έκδοση S.O.K.! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Μάρ 2005, 15:30:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
madjas έγραψε: | COOL ALEXIS έγραψε: | madjas έγραψε: | Για μένα ένα από τα πιο όμορφα μέρη που έχω επισκεφθεί (πριν 2 χρόνια) είναι η Μήλος. Φοβερές και πάρα πολλές παραλίες. Αν θυμάμαι καλά γύρω στις 10+ παραλίες και όλες μοναδικές..Όλα τα λεφτά! |
ΜΗΛΟΣ
Διασκέδαση μηδέν
Όποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες ας στείλει πμ |
Σίγουρα μόνο για ζευγάρια και από διασκέδαση όντως μηδέν(εκτός από κάποια πολύ όμορφα και γραφικά μπαράκια). Αλλά εγώ τρελάθηκα με τις παραλίες. Δεν πήρα το 206 μαζί γιατί δεν υπήρχε τότε στην κατοχή μου!!! Αλλά έπρεπε οπωσδήποτε να έχεις την έκδοση S.O.K.! |
Η Μηλος θελει σκαφος.....δεν υπαρχει περιπτωση να χασετε καμμια απο τις πανεμορφες παραλιες της  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Μάρ 2005, 16:29:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγώ πάλι "γουστάρω" απίστευτα την Πάρο.
Πολλές παραλίες για όλα τα γουστα και διασκέδαση για το βράδυ πάλι για όλα τα γούστα. 
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
argonaftis (Ηλίας) Μέλος

208 gti
Ένταξη: 08 Ιαν 2004 Δημοσιεύσεις: 115 Τόπος: Αθήνα-Βύρωνας
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Μάρ 2005, 08:47:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Όλοι στα νησιά τρέχετε...Στο βουνό δεν παέι κανένας??
Argonaftis |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nikapos Μέλος

rallye - 307
Ένταξη: 15 Ιαν 2003 Δημοσιεύσεις: 117 Τόπος: athens
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Μάρ 2005, 10:11:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
βουνά:
Πήλιο, ειδικά το φθινόπωρο, βόλτα στα δρομάκια της τσαγκαράδας, στρωμένα με φύλλα που έχουν πέσει σε όλες τις αποχρώσεις κόκκινου πορτοκαλί καφέ. Πολύ ωραίες παραλίες
Λουτρά Αριδαίας, Άγιος Αθανάσιος (καθημερινή), Καιμακτσαλάν (τηλ. πρώτα μην ειναι κλειστό λόγω ομίχλης
Δυτική Ελλάδα, Πάργα Σύββοτα, για καλοκαίρι, στροφιλίκια από το Μεσολόγγι μέχρι τη Λευκάδα μέσω Αστακού και Μύτικα, ζαγοροχώρια το χειμώνα, μικρο χιονοδρομικό στο Μέτσοβο
Κρήτη, πολλές μέρες για να τη γυρίσεις, από τα φαλάσερνα μεχρι τη χρυσή απέναντι από την ιεράπετρα, φαράγγι Σαμαριάς
Πελοπόνησσος, Ανδρίτσαινα, Δημητσάνα, επίσκεψη στο μουσείο νερού στην καρύταινα ράφτιν στο λούσιο. Για Μπάνιο Ζαχάρω, Κυπαρισία για ψάρι
Γρεβενά, γεφύρια στη γύρω περιοχή, το καλοκαίρι βάλια κάλντα
Βοβούσα και βάλια κάλντα, μπάνιο στον Αωό.
Σέρρες Ξάνθη, λίμνη κερκίνη
Λίμνη Πλαστήρα στην καρδίτσα, φαί καφέ στην Πύλη τρικάλων
Λιτόχωρο, ανέβασμα στην κορυφή του Ολύμπου, για μπάνο κάτω έχει πολύ ωραίες παραλίες με πολύ ζωή
Μην υποτιμάτε την πάρνηθα, πολύ ωραίο βουνό, είναι κοντά, έχει καταφύγια και πολλά μέρη για περπάτημα.
pour que l' automobile soit toujours un plaisir |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kanelj (Γιαννης) Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?
Ένταξη: 27 Μάρ 2003 Δημοσιεύσεις: 2206 Τόπος: Γαλατσι
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
crusader (Σπύρος) Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004 Δημοσιεύσεις: 2806
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Μάρ 2005, 11:08:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κι εμένα μου είχε κάνει φοβερή εντύπωση η Σκόπελος!!!
Πάρα πολύ όμορφο νησί, με πολύ πράσινο αλλά και ωραίες παραλίες! 
® |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nickzotos (Νίκος) Τρελλαμένο μέλος

206 1400 (8V) ΧΤ 2001
Ένταξη: 07 Ιούν 2004 Δημοσιεύσεις: 824 Τόπος: ΝΙΚΑΙΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Μάρ 2005, 12:00:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εγω προτιμω τα επτανησα......ή καποια ωραια λιμνη..... 
http://www.quad-atv.gr
Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ, ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
crusader (Σπύρος) Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004 Δημοσιεύσεις: 2806
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Μάρ 2005, 12:51:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλά εννοείτε πως και τα επτάνησα είναι πανέμορφα και ειδικά η Κέρκυρα!!!
αν δεν παινεύσω το σπίτι μου θα πέσει να με πλακώσει...
®
Έχει επεξεργασθεί από τον/την crusader στις Δευ 07 Μάρ 2005, 15:47:14, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Val (Maria) Μέλος

Ένταξη: 24 Ιούν 2004 Δημοσιεύσεις: 155 Τόπος: Αthens
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Μάρ 2005, 14:13:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Λογω του 3ημερου φευγω για Γαλαξιδι. Εχω ακουσει τα καλυτερα! Θα σας πω απο βδομαδα αν αληθευουν... 
Shark Attack... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Μάρ 2005, 14:19:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ομορφο το Γαλαξιδι,αλλα αυτο που βλεπω με πολυ χαρα ειναι οτι ολοι εχετε να πειτε μια καλη κουβεντα για παρα πολλα διαφορετικα μερη της Ελλαδας,και αυτο ενισχυει την αποψη μου οτι η χωρα μας διαθετει εκπληκτικες ομορφιες....  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
TiMoRiS (Argiris) Τρελλαμένο μέλος

Mini Cooper S R56
Ένταξη: 06 Ιαν 2004 Δημοσιεύσεις: 420 Τόπος: Πειραιας
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Μάρ 2005, 15:01:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
MEMsound. έγραψε: | Εγώ πάλι "γουστάρω" απίστευτα την Πάρο.
Πολλές παραλίες για όλα τα γουστα και διασκέδαση για το βράδυ πάλι για όλα τα γούστα.  |
Ετσι μπραβο το καλυτερο νησι για νεολερα! Πηγαινω τα τελευταια 3 χρονια με την παρεα μου(10 ατομα) και μενουμε σε γκαρσονιερα! Οποτε πηγαινω περναω απιστευτα! Και φετος εκει θα με βρειτε!
www.asfaleia365.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
argonaftis (Ηλίας) Μέλος

208 gti
Ένταξη: 08 Ιαν 2004 Δημοσιεύσεις: 115 Τόπος: Αθήνα-Βύρωνας
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Μάρ 2005, 15:43:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Karpe-island for ever...
Argonaftis |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
shiba (giwrgos) Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 1069 Τόπος: γαλατσι
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Μάρ 2005, 15:53:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εγω πιστευω παντωσ παιδια πωσ το ιδανικο μεροσ για να περασεισ απλα απιστευτα εινα ιη μυκονοσ...το μοναδικο νησι που εχει απιστευτη ζωη απο τον μαη μεχρι και τον σεπτεμβρη.5ολοκληροι μηνεσ
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ultra-one (Χάρης) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)
Ένταξη: 13 Οκτ 2004 Δημοσιεύσεις: 1792 Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Μάρ 2005, 16:53:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
shiba έγραψε: | εγω πιστευω παντωσ παιδια πωσ το ιδανικο μεροσ για να περασεισ απλα απιστευτα εινα ιη μυκονοσ...το μοναδικο νησι που εχει απιστευτη ζωη απο τον μαη μεχρι και τον σεπτεμβρη.5ολοκληροι μηνεσ |
Κάθε χρόνο και χειρότερα η Μύκονος!
Είχα πάει πρώτη φορά το 1996 και από τότε μόνο φέτος το καλοκαίρι ΔΕΝ πήγα. Κάθε χρόνο ήταν χειρότερα από τον προηγούμενο!!!
Οι τιμές πήγαν στο θεό, η διασκέδαση έχει λιγοστέψει πολύ και έχει κατακληστεί από οικογένειες με παιδάκια
Καμία σχέση με τη Μύκονο της διασκέδασης και του σεξ που θυμόμουν από το 1996.....
Μέχρι και το διάσημο after hours "Yacht Club" έχει κλείσει και έγινε εστιατόριο!!
Αίσχος!!!!
Δώστε τη Μύκονο πίσω στη νεολαία!
Από θέμα διασκέδασης πάντως νομίζω η Ίος δεν παίζεται 
Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|