Steve έγραψε: | ||
Διότι, είναι χοντράδα να πας να πληρώσεις το ίδιο σου το πρόγραμμα σε κάποιον που αντιγράφει τα προγράμματα σου από τους ίδιους σου τους πελάτες! Για να λέμε και του στραβού το δίκαιο, βέβαια, όπως αναφέρεις παραπάνω, αν κάποτε δώσει γραπτή εγγύηση ο ανταγωνιστής σου, όντως, θα είναι ισχυρό δέλεαρ για όλο το καταναλωτικό κοινό με αποτέλεσμα να χάσεις κι άλλο κόσμο από αυτόν που έχεις ήδη χάσει με τα clopyright! ![]() ![]() |
….είναι χοντράδα να πας να πληρώσεις το ίδιο σου το πρόγραμμα σε κάποιον που αντιγράφει τα προγράμματα σου από τους ίδιους σου τους πελάτες! |
bagosgt έγραψε: |
δε νομιζω οτι ειμαστε μικρα παιδια,κ ο καθενας μας(εφοσον εχουμε παρει κ ενα αμαξι) μπορουμε να αποφασισουμε κ που θα το παμε για βελτιωση,κ υπευθυνοι θα ειμαστε μονο εμεις ![]() |
turborabbit έγραψε: |
ΥΓ. Αφού προηγηθεί συνεννόηση με τους συνεταίρους, αν υπάρχει τεχνική δυνατότητα, και εφόσον μέχρι τότε δεν υπάρξει κάποια αντίδραση από την διοίκηση, διατηρώ το δικαίωμα να κινηθώ νομικά για την συκοφαντική δυσφήμηση που δέχτηκα. |
Steve έγραψε: |
turborabbit (Κύριλλε),
αφού απαντήσεις στα ερωτήματα του kane, θα ήθελα βέβαια να απαντήσεις και σε κάποια άλλα ερωτήματα. Κυρ 06 Σεπ, 2009 20:03 κάνεις την θεαματική σου είσοδο με το 1ο σου post, ενώ 21:03, μόλις 1 ώρα αργότερα, συστήνεσαι ως συνέταιρος/συνιδιοκτήτης της Overload (μιας που χρησιμοποιείς την φράση "έχουμε"). 1 ώρα πιο μετά περίπου, κάνεις πρόταση για λίστα συνεργασιών... Ο χρόνος είναι χρήμα βέβαια, και δείχνεις να το εκμεταλλεύεσαι στο έπακρο. Ακολούθως, σου εξηγεί ο μισητός για εσένα και ανταγωνιστής συνάδελφος, με τεχνικούς όρους, για ποιούς λόγους ΔΕΝ είναι δυνατό να ισχύουν τα όσα γράφεις. Εσύ επιμένεις, θέλοντας να παρουσιάσεις τον εαυτό σου ως αποδιοπομπαίο τράγο ότι όλοι σε κατακρίνουμε κλπ. κλπ. Λογικό δεν είναι, από την στιγμή που, όπως είπες, είσαι προγραμματιστής, να ΜΗΝ έχεις μηχανολογικές γνώσεις ώστε να μπορείς να εξηγήσεις? Αλήθεια, για να είσαστε 3 άτομα σε μια επιχείρηση, αυτό ονομάζεται Ανώνυμος εταιρία (εκτός κι αν δεν είσαστε και οι 3 σας μέσα στην επιχείρηση, αλλά πνευματικά και μόνο). Δ.Σ. έχετε? Εγγυητική στην τράπεζα (150.000 ευρώ) καταθέσατε? Γραφήκατε στο Φ.Ε.Κ. όταν ιδρυθήκατε? Κόψατε ποτέ κάποια Απόδειξη Παροχής Υπηρεσιών, για να δούμε και εμείς πώς είναι αυτά τα χαρτάκια? Σφραγίδα εταιρίας, έχετε? Επίσης, όπως παρουσιάζεις τα καλά, δεν θα ήταν πρέπον να παρουσιάσεις και τα άσχημα? Γιατί αποσύρθηκε η προσφορά σου από το seatclub καθώς και έγινε ban στον λογαριασμό σου? Τέλος, πόσο καιρό γνωρίζεσαι με τον Thomas από εδώ μέσα και τί σχέση έχεις με το 207 του? Και, επειδή είσαι αρκετά νέος στον χώρο των δικαστικών και των μηνύσεων, σου κάνω μια απλή χρονική τοποθέτηση των γεγονότων: κάνεις την μήνυση, ορίζεται στο 1 με 1μιση έτος η εκδίκαση, η αντίθετη πλευρά παίρνει αναβολή, και πάμε για άλλο 1 έτος. Αμέσως αμέσως, είμαστε στα 2 έτη, χωρίς να έχει συζητηθεί η υπόθεση. Φυσικά, στα 2-2,5 έτη που θα γίνει το δικαστήριο, θα πρέπει να περιμένεις να βγεί και η απόφαση, μισό με ένα χρόνο ακόμα. Άρα 3-3,5 έτη με μια απόφαση που, είναι αμφίβολο, αν θα βγει στο τέλος υπέρ σου. Και φυσικά, αν σε κάποια από τις 2 πλευρές, δεν υπάρχει συμφωνία, υπάρχει το δικαίωμα της έφεσης όπως γίνεται συνέχεια σε όλα τα δικαστήρια. Οπότε βάλε ξανά την ιστορία από την αρχή, και μετά χαράς, πας στα 5 με 5μιση χρόνια περίπου. Οπότε ξεκινάς σήμερα την μήνυση, και τα ξαναλέμε σε 5-5μιση χρόνια, στα οποία θα έχεις ζητήσει 5ψήφιο ποσό, και ΑΝ τυχόν βγει υπέρ σου το δικαστήριο σου, θα πας σε 4ψήφιο ποσό ύστερα από την έφεση (για να μην πω το 3ψήφιο). Και? Τί θα γίνει? Με αυτό το ποσό βέβαια, αποκαθίσταται η υπόληψη σου, και είναι σαν να μην έγινε τίποτα ποτέ ε? Βασικά, στα 5-5,5 χρόνια, ίσως να μην υπάρχει καν η overload ακόμα και να έχει φύγει από τον χάρτη γενικότερα ![]() Αν όμως αυτό που πας να κάνεις γυρίσει και σε βρει μπούμερανγκ? Αν βγεις χρεωμένος αντί για κερδισμένος? Θα το αντέξεις? Είσαι έτοιμος? Επίσης, καλό θα ήταν να κάνεις αγωγή αντί για μήνυση, μιας και έχεις να "επιτεθείς" με συγκεκριμένα στοιχεία. Αλλά ανάλογα με το ύψος του ποσού που θα ζητήσεις, θα έχεις και το ανάλογο δικόσημο. Μην βλέπεις αυτά τα 5.000.000 ευρώ που ζητάνε στις τηλεοράσεις και χαίρεσαι. Έχουν ήδη δώσει τα 500.000 ευρώ σε δικόσημο και μόνο. Αν βέβαια το κρίνεις σκόπιμο, ξεκίνα τα "νομικά για συκοφαντίες και λοιπά", και μην ανησυχείς, εδώ είμαστε όλοι. Και αν το συνεχίσεις έτσι, ίσως να ξεκινήσουμε εμείς τα νομικά πρώτοι, πριν από εσένα. Και είμαστε περισσότεροι από εσένα, και έχουμε αρκετά λεφτά για πέταμα ![]() Φιλικά, Σταύρος. ![]() |
volvos έγραψε: |
επισης κυριλλε επειδη παρακολουθω και το vw club θα ηθελα να μου δωσεις και εδω μια επισημη απαντηση στο θεμα με συγκεκριμενο tsi Που υπηρχε εκει στο οποιο παλι ελεγες οτι δουλευει τερμα φτωχο και μετρηθηκε αρκετα πιο νορμαλ με wideband εξατμισης με αποτελεσμα να σφαχτειτε με το κριτωνα.
συμπερασμα εγω ακομα δεν εβγαλα για εκεινη την ιστορια |
επισης μη ξεχνας κατι πολυ βασικο. etuners εδω εχουν φτιαξει πανω απο 200αυτοκινητα. ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ δεν εσπασε. αυτο για να κανει το Δ.Σ καποιον συνεργατη ειναι απο τα σημαντικοτερα. εμας χεστηκαμε αν ειναι καποιος μπρος στις κοντρες . αυτο που μας νοιαζει ειναι η προστασια των μελων μας και για αυτο και φοβομαστε παντα σε καθε νεα συνεργασια.
δε νομιζω οτι λεω κατι παραλογο 'η κατι περιεργο - κακοηθες? |
====
Κάθε πράγμα στον καιρό του κι ο κολιός τον Αύγουστο. Όσο συνεζίχεις να με αποκαλείς δημόσια κλέφτη - διάλογος δεν μπορεί να υπάρχει. |
kane έγραψε: |
ΠΟΥ ησουν φιλε μου ΟΛΟΝ αυτον τον καιρο που τα Χ,Ψ παιδια,οπου παιδια βλ. τους e-tuners,τον ανδριανακη,τον τον τον, προγραμματιζαν 207 ραλλυ (με το νεο εγκεφαλο) και ας μη ξεχασω το πιο σημαντικο 207 ΡΣ ? Που ησουν οταν καποιοι απο δω μεσα σε πηραν τηλεφωνο προσφατως για προγραμματισμο 207 ρς την εποχή που ΜΟΝΟ e-tuners ειχαν ξεκλειδωσει τον εγκεφαλο και ειπες "φιλε ακομη δν μπορω να ασχοληθω με 207 ρς" , ας μιλησει και ο ιδιος που στο ρωτησε. Ολα αυτα πολυ ή λιγο ποσώς με ενδιαφέρουν,απλως το αναφερω για να μην νομιζουν μερικοι ευπιστοι πως ανακαλυψες τον τροχο. |
Byakuya έγραψε: |
Αν θυμαμαι καλα σε κανενα ποστ του ο Στεβε δεν σε αποκαλεσε κλεφτη....γενικα μια τοποθετηση εκανε και δεν βλεπω πουθενα να αναφερεται στο ονομα σου ή στο ψευδονυμο , εκτος απο το τελευταιο ποστ οπου δεν βλεπω να σε αποκαλει "κλεφτη".
Φιλικα Χαρης |
….είναι χοντράδα να πας να πληρώσεις το ίδιο σου το πρόγραμμα σε κάποιον που αντιγράφει τα προγράμματα σου από τους ίδιους σου τους πελάτες! |
|
Αν το παραπάνω δεν πήγαινε σε μένα βγές και πες το ξεκάθαρα. |
Αν ήθελα και σε αυτό το κομμάτι που παραθέτεις, να αναφερθώ σε εσένα, θα το έκανα όπως και εδω: http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=340073#340073 |
kostas207rc έγραψε: |
Κύριλε όσο το συνεχίζεις τόσο θα βγαίνεις χαμένος...όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο το καλίτερο |
andreaspunto έγραψε: | ||
|
kostas207rc έγραψε: | ||||
Όχι φιλαράκι αλλά ακόμα δεν έχετε καταλάβει ότι ο κόσμος δεν είναι χαζός και ιδιαιτερα ο καταναλωτής...Έχετε μία χ.ψ εταιρία με το μοναδικό πρόβλημα ότι δεν ξέρεται να πουλάτε!!! Ο τρόπος αυτός μόνο κακό σας κάνει στο θέμα του πελατολογίου σας. Αυτό ενούσα πιο πάνω και επιμένω όταν λέω ότι βγαίνει χαμένος... |
salex έγραψε: |
Αναρωτιόμουνα τόσο καιρό τί ρόλο έπαιζε ο Ανδρέας, αλλά φαίνεται ότι ξεκαθάρισε τη θέση του!
Το θέατρο του παραλόγου σε όλο του το μεγαλείο. Υπερασπίζεται λοιπόν τον εαυτό του από τη λασπολογία που δέχθηκε. Εγώ δηλαδή τί επρεπε να κάνω διαβάζοντας του τόνους λάσπης και ασυναρτησίας που εκσφενδονίζει ο κούνελος σε κάθε ευκαιρία εναντίον μου; Κι όχι μόνο εμού αλλά και της εταιρείας μου. Πάντως υπάρχουν δύο παροιμίες που μου ήρθαν κατευθείαν στο μυαλό διαβάζοντας τη στοιχομυθία: 1) Ο Θεος αγαπάει τον κλέφτη, αγαπάει όμως και το νοικοκύρη 2) Ο κλέφτης κι ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται. Αυτό να θυμάστε και θα καταλάβετε στο τέλος γιατί. Ο εν λόγω μπορεί να μην έχει ως πρώτη γλώσσα του την Ελληνική, νομίζω όμως ότι θα το πιάσει το υπονοούμενο. |
andreaspunto έγραψε: | ||||||
|
kostas207rc έγραψε: | ||||||||
Αφού λοιπόν ο κόσμος ξέρει τότε τα νούμερα μιλούν από μόνα τους γιατί τα 207 που έχει φτιάξει η συγκεκριμένη εταιρία είναι μετρημένα στα δάχτυλα...Ενώ των e\tuners είναι εκατοντάδες... |
andreaspunto έγραψε: |
Σαν αλλος ηρακλης πουαρο εξιχνιασες τον κρυφο μου ρολο μπραβο σου επεσες διανα!!Δεχτηκα λασπολογια αφου αναφερθηκε το αυτοκινητο μου χλευαστικα σε αλλα ποστ γι αυτο εξαλλου εκανα και εγγραφη για ολα τα αλλα που αναφερεις δεν ξερω τιποτα και δεν απαντω. |
|
andreaspunto έγραψε: | ||||||||||
|
andreaspunto έγραψε: |
...βλ. αυτοκινητο του θωμα... |
ΑΥΤΟ που λες προσβαλει την overload που αναφερει οτι ασχολειται χρονια με τα 207 |
Δεν δηλώνω άγιος ούτε θεός, δεν δηλώνω ξερόλας ούτε πανεμπειρία, δεν δηλώνω ότι έχω φτιάξει "εκατονδάδες", ζήτημα να έχω φτιάξει πάνω από 30, έχω όμως κάποιες αρχές τις οποίες τις λέω δημόσια και ευθέως. |
turborabbit έγραψε: | ||
==== 'Εχω ξανασχοληθεί... όχι "εκατονδάδες" αυτοκίνητα, μερικές δεκάδες μόνο... |
Και εννοείται ότι δεν ανακάλυψα τροχό. Το αντίθετο προσπαθώ να πω, δεν χρειάζεται να ανακαλύψεις τον τροχό και δεν χρειάζεται να φτιάξεις 207 207άρια για να μάθεις πως σηκώνεις την πίεση χωρίς misfires, safe modes, λαμπάκια και τις υπόλοιπες σαχλαμάρες. Ναι, μόλις τώρα ξεκίνησα να ασχολούμαι με αυτά, κακό είναι; |
οτι εχει λυσει καιρο προβληματα που υπηρχαν σε αλλα προγραμματα |
Κατάφερα να κάνω αυτό που δεν μπόρεσαν οι αλλοι. |
black7monster έγραψε: |
Τελικα η ολη υποθεση εχει ενδιαφερον και οι αποψεις ποικιλουν,να ρωτησω και κατι,αφου το παιδι ειναι τοσο ''μαπας''προς τι τοση επιθετικοτητα??Αφου τα αμαξια που προγραμματισε θα ''ανατιναχθουν''κατα τα λεγομενα μερικων και θα κλεισει και σε λιγο καιρο κατα τα λεγομενα αλλων.Μηπως αν δεν γινουν αυτα θα υπαρχει θεμα???? |
MEMsound έγραψε: | ||
Θα ηθελα κάποια στιγμή να μάθω δημόσια και οχι με πμ την ιστορία αυτου του αυτοκινητου (αρκει ο ιδιοκτήτης του να μην εχει πρόβλημα - πραγμα που θα ειναι απόλυτα σεβαστό) |
Επειδή τόσο καιρό κρατιέμαι και δεν μιλάω...αν θέλετε μπορώ να βρω και εγώ έναν πρώην πελάτη του Κύριλου που τυχαίνει και γνώρισα το καλοκαίρι εντελώς τυχαία στα μέρη μου....Να μας πει και ίδιος την εμπειρία του που ίσως μας λύσει πολλές απορίες.... Να πω ότι το παιδί δεν γράφει εδώ μέσα... |
Επειδή τόσο καιρό κρατιέμαι και δεν μιλάω...αν θέλετε μπορώ να βρω και εγώ έναν πρώην πελάτη του Κύριλου που τυχαίνει και γνώρισα το καλοκαίρι εντελώς τυχαία στα μέρη μου....Να μας πει και ίδιος την εμπειρία του που ίσως μας λύσει πολλές απορίες.... Να πω ότι το παιδί δεν γράφει εδώ μέσα... |
bagosgt έγραψε: |
![]() ![]() ![]() πρωτα απολα να πω σε ολους εδω μεσα οτι το αμαξι μου το ρυθιζει ο στελιος,οποτε δεν εχω λογο να υπερασπιστω τον κυριλο.μεχρι στιγμης,το αυτοκινητο του θωμα,οτι κ να φοραει αυτο,ειναι πολυ δυνατο.εμαθα οτι εχει ανοιξει κ με 207 με φτερωτη(μετα απο ρυθμισμα κ φουλ εξατμηση) κ ηταν μπροστα ο θωμας.εγω προσωπικα(κ πιστευω να ισχυει κ για τους περισσοτερους) το θεωρω απο τα πιο δυνατα 207,μεχρι την στιγμη που θα,κ αν,σπασει.μεχρι τωρα που δεν εχει προβλημα,απλα ειναι ενα 207 πολυ δυνατο,ρυθμισμενο απο οβερλοουντ.αν παθει ζημια,τοτε θα εχω δικαιωμα να κατηγορησω,κ οχι πιο πριν. κ να απαντησω στον φιλο κωστα,που θελει να φερει πρωην πελατη του κυριλου,να σου θυμισω περιστατικο με μελος του κλαμπ,που σε ειχε πιασει κ κατηγορουσε τον προγραμματιστη μας.αυτο ομως δεν εμποδισε ουτε εσενα αλλα ουτε κ εμενα(κ δε ξερω σε ποσους αλλους το ειχε πει) να προγραμματισουμε το αμαξι μας στον στελιο.εγω ειμαι ευχαριστημενος,ασχετο τι σχολια εχουν κανει για το στελιο.ειμαι ευχαριστημενος κ απο το αμαξι,αλλα με εχει πεισει κ για το επαγγελματισμο του.αν ο κυριλος εχει την ιδια αντιμετωπιση στους πελατες του,τοτε γιατι να τον αλλαξουν? απλα δε μου αρεσει το πολυ "κατινιστικο" στυλ,του κανω ενα quote κ πιανομαι απο μια λεξη κ ενα κομα. αν τυχει ζημια σε αμαξι,ειτε απο e-tuners,ειτε απο overload,εγω θα το αναφερω.πιο καυστικα βεβαια αν ειναι απο οβερλοουντ(γιατι ειναι "αντιπαλος" προγραμματιστης"),αλλα θα σχολιαστει κ αν παθει κατι απο τον δικο μας.μεχρι στιγμης ειναι κ τα 2 προγραμματα αξιοπιστα,κ περιμενουμε να δουμε στην πορεια.ο στελιος που τα εχει προγραμματισει πιο νωρις,το εχει αποδειξει,ας περιμενουμε λιγακι καιρο,να δουμε τι γινεται κ με του κυριλου. κ το ξαναλεω το αμαξι μου φοραει προγραμμα e-tuners |
Σε κάθε δημοσίευσή του βρίσκω μέσα κομμάτια από πράγματα που έχω γράψει στο παρελθόν, σχόλια για το πρόσωπό μου και ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς από τεχνικές ιστορίες για λόγους εντυπωσιασμού. |
MEMsound έγραψε: | ||||||
Κώστα για να μην παρεξηγηθείς εσυ και "κατυγορηθείς" για "ραδιο αρβυλα" αν θελει το εν λόγω παιδι που λες ας γράψει μόνο του. Μην αναμιχθεις περισσότερο δεν υπάρχει λόγος. ![]() |
recife_rallye έγραψε: |
Ο Κυριλλος απο το πρωτο κιολας ποστ του |
,εκανε κινηση εντυπωσιασμου εις βαρος του στελιου |
με αποτελεσμα να φαινονται προς τα εξω 2 πραγματα..
1ον οτι αυτος εχει τη λυση του ''κυπριακου'' και 2ον οτι ο στελιος ειναι κατωτερος του αφου δεν μπορεσε να κανει αυτο που εκανε αυτος |
kostas207rc έγραψε: |
ο Κύριλλος προφανώς θα καταλαβε για ποιον μιλάμε.Αν θέλει το ίδιο το παιδί ας το πει αν και απότι ξέρω δεν γράφει εδω μέσα καθόλου. |
Ας επιστρέψουμε λοιπόν στο αρχικό θέμα με την GT28RS, αφού τόσο επίμονα ζητάς τεχνικώς τεκμηριωμένη γνώμη:
0) Η αναφορά έγινε σε ένα αυτοκίνητο με μαμά σωθικά. Στην προκειμένη περίπτωση όμως, μόνο εργοστασιακός δεν ήταν ο κινητήρας από ότι μαθεύτηκε. |
Άλλο να γράφεις είναι μαμά και θα γίνει σφυρήλατο και αλλο να γράψεις οτι ήταν ήδη σφυρήλατο πρωτού ρυθμιστεί. Δημιουργούνται εντυπωσεις... |
1) Παρουσιάζεις μια δυναμομέτρηση που έχει μέγιστη ροπή στις 4800rpm. |
Συγγνώμη που το γράφω, αλλά η GT28RS πάνω σε 207 έχει από τις 2500 ήδη 1 bar. |
Πώς κατάφερε λοιπόν να έχει μέγιστη πίεση 1.5bar στις σχεδόν 5000rpm; |
2) Για να βγάλεις 40κιλά ροπής από ένα κινητήρα 1.6 λίτρων ξέρεις πόση πίεση χρειάζεται; |
Άσε με να σε βοηθήσω: 1.7 με 1.8bar τουλάχιστον. |
Που αποκλείεται να αντέξει εργοστασιακό μοτέρ 207, στο υπογράφω με σφραγίδα και αριθμό μητρώου αν θέλεις. |
Άρα πού είναι το 1.5bar οεο; |
Δεν έχει Overboost στις 5000rpm καρδιά μου να πεις ότι σήκωσε λιγάκι παραπάνω! |
3) Εις ό,τι αφορά τα misfires, εσύ γράφεις ότι δεν υπάρχουν ενώ ο Βαγγέλης -που έφτιαξε το αυτοκίνητο- έγραψε το αντίθετο, ότι υπάρχουν! Αποφάσισε καλέ μου, τελικά τί συνέβη στις ψηλές στροφές; Γιατί εγώ είδα μόνο την ισχύ να πέφτει |
Τις υπόλοιπες ανακρίβειες θα τις εκθέσω αναλυτικά στο επόμενο ποστ, αφού θέλεις να γίνεται λόγος και είσαι τόσο φιλικός στη συζήτηση. |
Χαίρομαι ιδιαίτερα που μετά από 2 χρόνια δοκιμών πάνω σε 207 βρέθηκε στις αρχές Σεπτεμβρίου ο υπερμάστορας που έχει όλες τις απαντήσεις ετοιμες! ![]() |
SAKIS-LEMANS έγραψε: |
Θεωρώ ότι ως "προγραμματιστής" εγκεφάλων αυτοκινήτων δεν μπορεί να υπάρξει κάποιος αν δεν έχει γνώσεις μηχανικού και δεν ασχολείται γενικά με τα μηχανολογικά. Και αυτό για ασφάλεια του κάθε πελάτη. Αλλιώς και εγώ προγραμματιστής είμαι και θα μπορούσα κάλιστα να κάνω προγράμματα για αυτοκίνητα. Να σηκώνω πιέσεις και να ακούω τον καθένα και να κάνω ότι μου ζητά... δεν το κάνω καθώς δεν έχω γνώσεις μηχανολογικές και δεν ξέρω την τύφλα μου για τους εκάστοτε κινητήρες που θα "προγραμματιζα". Ξέρω όμως να ασχολούμαι με sql, C++ Java και όχι, με μπιέλες, πιστόνια, και να έχω απόψεις για αντοχές κινητήρων αυτοκινήτων. Δεν μπορεί απλά να μου λένε πιέσεις και avance να πειράζω και να μην έχω ευθύνη. Τώρα προσωπικά θα έβαζα πρόγραμμα σε κάποιον ο οποίος θα είχε γνώσεις για τον κινητήρα μου και τις αντοχές του.Δηλαδή να το πάρουμε και εμπορικά το θέμα, κάποιος πουλάει ένα προϊόν (πρόγραμμα) έρχεται ένας πελάτης και του λέει το τρόπο που θα το πουλήσει (π.χ με πίεση τόσο με avance τόσο) και το κάνω? Δεν τσεκάρει ο έμπορος (προγραμματιστής) αν είναι καλός ο τρόπος και αν θα δυσφημίσει την εταιρία του? |
recife_rallye έγραψε: | ||
Εισαι εκτος θεματος αδερφε..δεν εχεις καταλαβει τπτ απολυτως |