PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - offtopik - απο το θεμα για την βελτιωση του 207THP

Steve - Παρ 25 Σεπ 2009, 13:52:18
Θέμα δημοσίευσης: offtopik - απο το θεμα για την βελτιωση του 207THP
συνεχεια των οφφτοπικ από εδω:
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=338099#338099
μιας και δεν αφορουν ΑΜΕΣΑ την βελτίωση του THP
Εκ της MOD Team
MEMsound

kane - Παρ 25 Σεπ 2009, 21:08:39
Θέμα δημοσίευσης:
χμμμ ξερεις κατι που δεν ξερουμε συνονοματε??? Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
android - Παρ 25 Σεπ 2009, 22:45:12
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
salex έγραψε:
Για αυτό όταν αρχίσει να δίνει γραπτή εγγύηση ο κούνελος θα βάλω κι εγώ πρόγραμμα σε εκείνον! Και όχι μόνο εγώ αλλά και όλοι μου οι πελάτες! Και τα ξαδέρφια τους. Και τα ανήψια τους και όλο τους το σόι! Very happy

Δυστυχώς όμως ξέρουμε ότι αυτό είναι δύσκολο να γίνει.
Φυσικά και είναι δύσκολο να γίνει Στέλιο και συμφωνώ μαζί σου 100%.

Διότι, είναι χοντράδα να πας να πληρώσεις το ίδιο σου το πρόγραμμα σε κάποιον που αντιγράφει τα προγράμματα σου από τους ίδιους σου τους πελάτες!

Για να λέμε και του στραβού το δίκαιο, βέβαια, όπως αναφέρεις παραπάνω, αν κάποτε δώσει γραπτή εγγύηση ο ανταγωνιστής σου, όντως, θα είναι ισχυρό δέλεαρ για όλο το καταναλωτικό κοινό με αποτέλεσμα να χάσεις κι άλλο κόσμο από αυτόν που έχεις ήδη χάσει με τα clopyright! Very happy Ετοιμάσου για ανεργίαααααααααααα Evil

αμεσως εσυ ...ο ανθρωπος ηθελε απλα να δει αν ειναι safe το προγραμμα για καλο δικο μας Laughing
MEMsound - Σαβ 26 Σεπ 2009, 13:11:59
Θέμα δημοσίευσης: a
Νομιζω οτι τα "ΜΗ 100% ΑΠΟΔΕΙΞΙΜΑ" πράγματα δεν ειναι σωστό να συζητιουνται σε αυτό το φορουμ...
turborabbit - Δευ 28 Σεπ 2009, 14:08:33
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
salex έγραψε:
….Για αυτό όταν αρχίσει να δίνει γραπτή εγγύηση ο κούνελος θα βάλω κι εγώ πρόγραμμα σε εκείνον!....

….είναι χοντράδα να πας να πληρώσεις το ίδιο σου το πρόγραμμα σε κάποιον που αντιγράφει τα προγράμματα σου από τους ίδιους σου τους πελάτες!

====
Μάλιστα.
Ξεκινώντας να γράφω στο φόρουμ αυτό, υποψιαζόμουν την αρνητική αντιμετώπιση προς τα γραφόμενα μου, λόγω της κατάλληλης «προεργασίας» που υπέστη. Πράγμα που σαφώς και επιβεβαιώθηκε από τα πρώτα μου ποστς. Όταν λοιπόν ακόμα «λίγη η ζημιά» είχαν τα ποστς μου εδώ μέσα (με «ψεύτικα» διαγράμματα από «άκυρα» δυναμόμετρα) τρέξατε να με βγάλετε ψεύτη και τα αυτοκίνητα ανύπαρκτα, προκαλούσατε δημόσια και με ΠΜ για κόντρες κοκ. Όταν δε, μερικά από αυτά τα «ανύπαρκτα» αυτοκίνητα τελικά δείξανε λίγο (όσο πατάει η γάτα) τα δοντάκια τους, και μετά από μια μέρα σιγής, το status άλλαξε στο «ανεπιθύμητο πρόσωπο». Η αλήθεια είναι πως περίμενα δικαιολογίες του τύπου «περιμένετε και θα σπάσουν», «είναι ξυραφισμένα» κλπ.
Είναι θλιβερό όμως να διαβάζω τα γραπτά των φίλων/οπαδών/υποστηρικτών ενός ανταγωνιστή περί αντιγραφής (που δε νομίζω να τα βγάζουν μόνοι τους από το μυαλό τους),
- όταν ο ίδιος o ανταγωνιστής αυτός δηλώνει δημόσια ότι τα 207 δεν μπορούν να περάσουν το όριο των 240 ίππων λόγω αδυναμίας πολλαπλασιαστών ενώ σας παρουσιάζω 303 «ψεύτικα» (έστω 283 μετρημένα),
- όταν ο ίδιος o ανταγωνιστής αυτός στα 207 του έχει κοψίματα, misfires και safe modes στις ψηλές στροφές μόλις πάει να σηκώσει κάποια σοβαρή πίεση ενώ κανένα δικό μου δεν έχει τέτοιο θέμα,
- όταν ο ίδιος o ανταγωνιστής αυτός δηλώνει δημόσια ότι δουλεύει με μείγμα 11.8 στις μεσαίες και 11.1 «ξερό» ψηλά ενώ τελικά έχει 13 στις μεσαίες και 11.6 ψηλά και ξαφνικά με αφρούς στο στόμα υποστηρίζει ότι μείγμα 13:1 με 1.7bar πίεση υπερπλήρωσης είναι ΜΙΑ ΧΑΡΆ…
Και αρκετά ακόμα…
Είναι θλιβερό να διαβάζω μπηχτές περί μαύρου Σεπτέμβρη και παγκόσμιου recession όταν μετακομίζω σε νέες, μεγαλύτερες εγκαταστάσεις και ενώ περιμένω (ο χομπύστας!) δικό μου δυναμόμετρο…
Είναι θλιβερό να διαβάζω, πόσο εύκολα και ανώδυνα τελικά μερικοί εδώ μέσα μετατρέπουν την λέξη ΑΓΝΟΙΑ σε λέξη ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ…

Επειδή όμως βλέπω ότι συνεχίζετε να είστε κάθετα και αρνητικά προκατελλημένοι εναντίον μου, θέλοντας να «σπάσω τον πάγο», αφιερώνω λοιπόν τους παρακάτω στίχους σ’αυτούς τους «λίγους και εκλεκτούς» που κοιμούνται και σκέφτονται νέους τρόπους να με προσβάλλουν, να με μειώσουν και δεν ξέρω ποια άλλη κακία να κάνουν.

http://tbr.gr/ps.mp3

ΥΓ. Αφού προηγηθεί συνεννόηση με τους συνεταίρους, αν υπάρχει τεχνική δυνατότητα, και εφόσον μέχρι τότε δεν υπάρξει κάποια αντίδραση από την διοίκηση, διατηρώ το δικαίωμα να κινηθώ νομικά για την συκοφαντική δυσφήμηση που δέχτηκα.
ROUKETASPUG - Δευ 28 Σεπ 2009, 19:47:54
Θέμα δημοσίευσης:
Πως στο καλο αντιγραφεις ενα προγραμμα οταν ο καθενας το κλειδωνει???
kostas207rc - Δευ 28 Σεπ 2009, 21:08:04
Θέμα δημοσίευσης:
Κύριλε θα σου πω κάτι εντελώς φιλικά...
Το να μας λες συνεχώς για μείγματα,αριθμούς και πεταλούδες πίστεψε με δεν μας αφορούν γιατί απλά δεν καταλαβαίνουμε τίποτα από αυτά οι πιο πολλοί είναι κάτι το οποίο το έχεις σπουδάσει προφανώς και είναι και η δουλειά σου.Εμάς δεν μας αφορά και πιστεύω καταλαβαίνεις τον λόγο.
Οπότε ανούσια παλεύεις τόσο καιρό να αποδείξεις πράγματα μέσα από αριθμούς(δεν ενοώ άλογα).
Όσο αναφορά τους etuners μην ξεχνάς ότι από μόνος σου μπήκες στην διαδικασία σύγκρισης με τα ποστ που έγραφες.
Αν η δουλειά που κάνεις είναι πραγματικά καλή θα φανεί στον μέλον δεν χρειάζεται να έρχεσαι σε αντιπαραθεση με ανταγωνιστές.
Στο κάτω κάτω εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι το 90% των 207 thp είναι προγραμματισμένα από Κρίτωνα και Στέλιο και αυτό το ξέρεις και εσύ καλά.
επήσεις γνωρίζοντας αρκετό κόσμο με 207 κανένας δεν έχει να πει κακή κουβέντα για το πρόγραμμα των e-tuners.
Εμένα πιο πολύ θα με προβλημάτιζε αυτό παρά το πως θα κινηθώ νομικά για συκοφαντίες και λοιπά...
Steve - Δευ 28 Σεπ 2009, 21:10:17
Θέμα δημοσίευσης:
post edited by MOD Team

Αφηστε το ΔΣ να λυνει τετοια θεματα με τον τρόπο που γνωρίζει.

kane - Δευ 28 Σεπ 2009, 21:25:36
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπον κυριλλε και καθε κυριλλε που διαβαζει το φορουμ...

Ολον αυτον τον μηνα προσπαθω να βγαλω μια ακρη,που φυσικα μεσες ακρες ολοι μας εχουμε καταλαβει...

ΠΟΥ ησουν φιλε μου ΟΛΟΝ αυτον τον καιρο που τα Χ,Ψ παιδια,οπου παιδια βλ. τους e-tuners,τον ανδριανακη,τον τον τον, προγραμματιζαν 207 ραλλυ (με το νεο εγκεφαλο) και ας μη ξεχασω το πιο σημαντικο 207 ΡΣ ?

Που ησουν οταν καποιοι απο δω μεσα σε πηραν τηλεφωνο προσφατως για προγραμματισμο 207 ρς την εποχή που ΜΟΝΟ e-tuners ειχαν ξεκλειδωσει τον εγκεφαλο και ειπες "φιλε ακομη δν μπορω να ασχοληθω με 207 ρς" , ας μιλησει και ο ιδιος που στο ρωτησε.

Ολα αυτα πολυ ή λιγο ποσώς με ενδιαφέρουν,απλως το αναφερω για να μην νομιζουν μερικοι ευπιστοι πως ανακαλυψες τον τροχο.

Αυτο που με ενδιαφέρει ειναι πως απτο πουθενα,εμφανιστηκαν 5-10 χρηστες στο φορουμ,ενας εσυ φυσικα, και παμπολλοι αλλοι υποστηρικτές σου και εγινε το φορουμ ενα μικρο μπουρδελο.

ΟΠΩΣ σου ξανάπα σε παλιοτερο ποστ μου,και δικιο να χεις και καλυτερος προγραμματιστης νασαι επιπεδου Φ1, το δικιο σου θα το χασεις, γιατι δεν εχεις τροπο, και ολοι μα ολοι βλεπουν τον τελευταιο καιρό τι γινεται.

Να μιλησω και για μενα προσωπικα? το στελιο το γνωρισα σα στελιο απτο σαξοκλαμπ,τον ξαναβρηκα στο πςκλαμπ, τον συμπαθησα "ιντερνετικα",γνωριστηκαμε απο κοντα κτλ κτλ...Οποτε μπορω κι εχω μια πληρη αποψη για το ατομο του,που αυτα που γραφει αντικατοπτριζουν το χαρακτηρα του...(και παλι αν εχω λαθος θα το δειξει ο χρονος)

Κατι που εσύ δεν μπορείς να το κάνεις,τουλάχιστο με αυτο το τροπο...

Να σου το πω και πιο αναλυτικα...

ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ που σχολιαζεις αρνητικα συνεδελφο σου (που δεν ειστε,γιατι εσυ ανεφερες οτι εισαι χομπιστας και οτι μαζι με αλλους εχεις μια "εταιρια") ειναι το χειριστο ολων...Αυτο ειναι το πιο χονδροειδες λαθος καποιου "επαγγελματια".

Δεν θυμαμαι να αναφεραν ποτε oi e-tuners, "α φιλε μη πας εκει,ελα σε μενα που ειμαι και επισημος συνεργατης του κλαμπ,εκεινος δεν ειναι καλος,ελα σε μας", κατι που εσύ εμμέσως κάνεις...

Φανταζεσαι να κανω εγω μια συνεργασια εδω μεσα στο κλαμπ,και να πω "συντασσω τοπογραφικα" αλλα μην πατε στο σπυρο-sps γιατι τα κανει μπαλαμουτι ολα?

Ελπιζω να πιανεις το σκεπτικο μου...

Οπως ξαναπα,η εμπιστοσυνη κερδίζεται με το χρονο,και ο στελιος - κριτωνας την εχουν κερδισει τουλάχιστο εδω μεσα, και 20 πελατες που του στειλα εγω και αλλοι τοσοι που του στειλανε φιλοι και γνωστοι μου, δεν γυρισαν να μου πουνε "ρε μαλ**α σταυρο,τι απατεωνες ειναι αυτοι που μας εστειλες..."

Αυτα απο μενα παιδια...
bagosgt - Δευ 28 Σεπ 2009, 21:35:16
Θέμα δημοσίευσης:
δε μπορω να καταλαβω τι εχει γινει τωρα?γιατι ολη αυτη η αναταραχη?δε νομιζω οτι ειμαστε μικρα παιδια,κ ο καθενας μας(εφοσον εχουμε παρει κ ενα αμαξι) μπορουμε να αποφασισουμε κ που θα το παμε για βελτιωση,κ υπευθυνοι θα ειμαστε μονο εμεις Smile
παντα φιλικα κ με προσπαθεια να ηρεμησουν λιγακι τα πνευματα.
recife_rallye - Δευ 28 Σεπ 2009, 22:02:21
Θέμα δημοσίευσης:
bagosgt έγραψε:
δε νομιζω οτι ειμαστε μικρα παιδια,κ ο καθενας μας(εφοσον εχουμε παρει κ ενα αμαξι) μπορουμε να αποφασισουμε κ που θα το παμε για βελτιωση,κ υπευθυνοι θα ειμαστε μονο εμεις Smile

Εισαι λαθος εδω βαγγελη μου..υπαρχουν εδω μεσα παιδια που δεν εχουν τεκμηριωμενη αποψη στο θεμα αυτο και αναζητουν μια λυση και μια εξηγηση που θα τους πεισει για το τι να κανουν..δεν ειναι ολοι σαν εσενα και καποιους αλλους που γνωριζουν 5 πραγματα και ξερουν εμπειρικα πως θα κινηθουν!
Η παραμικρη τοποθετηση επι του θεματος απο οποιονδηποτε μπορει να τους επιρεασει..
MEMsound - Δευ 28 Σεπ 2009, 22:19:39
Θέμα δημοσίευσης:
turborabbit έγραψε:
ΥΓ. Αφού προηγηθεί συνεννόηση με τους συνεταίρους, αν υπάρχει τεχνική δυνατότητα, και εφόσον μέχρι τότε δεν υπάρξει κάποια αντίδραση από την διοίκηση, διατηρώ το δικαίωμα να κινηθώ νομικά για την συκοφαντική δυσφήμηση που δέχτηκα.

Γενικώς καθένας ειναι ελευθερος να κάνει οτι θέλει κι εσυ φυσικά, πρόσεξε ομως μην εμπλέξεις σε οτι κάνεις τον Συλλογο μπερδευοντας ή συγχέοντας ή ανακατευοντας (ενδεχομένως και χωρις να το καταλάβεις) τα ποστ/λεγόμενα του όποιου χρήστη με την επίσημη θεση του Συλλόγου.
Steve - Τρι 29 Σεπ 2009, 07:48:05
Θέμα δημοσίευσης:
turborabbit (Κύριλλε),

αφού απαντήσεις στα ερωτήματα του kane, θα ήθελα βέβαια να απαντήσεις και σε κάποια άλλα ερωτήματα.

Κυρ 06 Σεπ, 2009 20:03 κάνεις την θεαματική σου είσοδο με το 1ο σου post, ενώ 21:03, μόλις 1 ώρα αργότερα, συστήνεσαι ως συνέταιρος/συνιδιοκτήτης της Overload (μιας που χρησιμοποιείς την φράση "έχουμε"). 1 ώρα πιο μετά περίπου, κάνεις πρόταση για λίστα συνεργασιών... Ο χρόνος είναι χρήμα βέβαια, και δείχνεις να το εκμεταλλεύεσαι στο έπακρο.

Ακολούθως, σου εξηγεί ο μισητός για εσένα και ανταγωνιστής συνάδελφος, με τεχνικούς όρους, για ποιούς λόγους ΔΕΝ είναι δυνατό να ισχύουν τα όσα γράφεις. Εσύ επιμένεις, θέλοντας να παρουσιάσεις τον εαυτό σου ως αποδιοπομπαίο τράγο ότι όλοι σε κατακρίνουμε κλπ. κλπ.

Λογικό δεν είναι, από την στιγμή που, όπως είπες, είσαι προγραμματιστής, να ΜΗΝ έχεις μηχανολογικές γνώσεις ώστε να μπορείς να εξηγήσεις?

Αλήθεια, για να είσαστε 3 άτομα σε μια επιχείρηση, αυτό ονομάζεται Ανώνυμος εταιρία (εκτός κι αν δεν είσαστε και οι 3 σας μέσα στην επιχείρηση, αλλά πνευματικά και μόνο). Δ.Σ. έχετε? Εγγυητική στην τράπεζα (150.000 ευρώ) καταθέσατε? Γραφήκατε στο Φ.Ε.Κ. όταν ιδρυθήκατε?

Κόψατε ποτέ κάποια Απόδειξη Παροχής Υπηρεσιών, για να δούμε και εμείς πώς είναι αυτά τα χαρτάκια? Σφραγίδα εταιρίας, έχετε?

Επίσης, όπως παρουσιάζεις τα καλά, δεν θα ήταν πρέπον να παρουσιάσεις και τα άσχημα? Γιατί αποσύρθηκε η προσφορά σου από το seatclub καθώς και έγινε ban στον λογαριασμό σου?

Τέλος, πόσο καιρό γνωρίζεσαι με τον Thomas από εδώ μέσα και τί σχέση έχεις με το 207 του?

Και, επειδή είσαι αρκετά νέος στον χώρο των δικαστικών και των μηνύσεων, σου κάνω μια απλή χρονική τοποθέτηση των γεγονότων: κάνεις την μήνυση, ορίζεται στο 1 με 1μιση έτος η εκδίκαση, η αντίθετη πλευρά παίρνει αναβολή, και πάμε για άλλο 1 έτος. Αμέσως αμέσως, είμαστε στα 2 έτη, χωρίς να έχει συζητηθεί η υπόθεση.

Φυσικά, στα 2-2,5 έτη που θα γίνει το δικαστήριο, θα πρέπει να περιμένεις να βγεί και η απόφαση, μισό με ένα χρόνο ακόμα.

Άρα 3-3,5 έτη με μια απόφαση που, είναι αμφίβολο, αν θα βγει στο τέλος υπέρ σου. Και φυσικά, αν σε κάποια από τις 2 πλευρές, δεν υπάρχει συμφωνία, υπάρχει το δικαίωμα της έφεσης όπως γίνεται συνέχεια σε όλα τα δικαστήρια. Οπότε βάλε ξανά την ιστορία από την αρχή, και μετά χαράς, πας στα 5 με 5μιση χρόνια περίπου.

Οπότε ξεκινάς σήμερα την μήνυση, και τα ξαναλέμε σε 5-5μιση χρόνια, στα οποία θα έχεις ζητήσει 5ψήφιο ποσό, και ΑΝ τυχόν βγει υπέρ σου το δικαστήριο σου, θα πας σε 4ψήφιο ποσό ύστερα από την έφεση (για να μην πω το 3ψήφιο). Και? Τί θα γίνει? Με αυτό το ποσό βέβαια, αποκαθίσταται η υπόληψη σου, και είναι σαν να μην έγινε τίποτα ποτέ ε? Βασικά, στα 5-5,5 χρόνια, ίσως να μην υπάρχει καν η overload ακόμα και να έχει φύγει από τον χάρτη γενικότερα Smile

Αν όμως αυτό που πας να κάνεις γυρίσει και σε βρει μπούμερανγκ? Αν βγεις χρεωμένος αντί για κερδισμένος? Θα το αντέξεις? Είσαι έτοιμος?

Επίσης, καλό θα ήταν να κάνεις αγωγή αντί για μήνυση, μιας και έχεις να "επιτεθείς" με συγκεκριμένα στοιχεία. Αλλά ανάλογα με το ύψος του ποσού που θα ζητήσεις, θα έχεις και το ανάλογο δικόσημο. Μην βλέπεις αυτά τα 5.000.000 ευρώ που ζητάνε στις τηλεοράσεις και χαίρεσαι. Έχουν ήδη δώσει τα 500.000 ευρώ σε δικόσημο και μόνο.

Αν βέβαια το κρίνεις σκόπιμο, ξεκίνα τα "νομικά για συκοφαντίες και λοιπά", και μην ανησυχείς, εδώ είμαστε όλοι. Και αν το συνεχίσεις έτσι, ίσως να ξεκινήσουμε εμείς τα νομικά πρώτοι, πριν από εσένα.

Και είμαστε περισσότεροι από εσένα, και έχουμε αρκετά λεφτά για πέταμα Wink Και μάντεψε, δεν έχουμε καμία σχέση με το Δ.Σ., ούτε με τον Σύλλογο!

Φιλικά, Σταύρος. Cool
volvos - Τρι 29 Σεπ 2009, 09:39:56
Θέμα δημοσίευσης:
επισης κυριλλε επειδη παρακολουθω και το vw club θα ηθελα να μου δωσεις και εδω μια επισημη απαντηση στο θεμα με συγκεκριμενο tsi Που υπηρχε εκει στο οποιο παλι ελεγες οτι δουλευει τερμα φτωχο και μετρηθηκε αρκετα πιο νορμαλ με wideband εξατμισης με αποτελεσμα να σφαχτειτε με το κριτωνα.
συμπερασμα εγω ακομα δεν εβγαλα για εκεινη την ιστορια

επισης μη ξεχνας κατι πολυ βασικο. etuners εδω εχουν φτιαξει πανω απο 200αυτοκινητα. ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ δεν εσπασε. αυτο για να κανει το Δ.Σ καποιον συνεργατη ειναι απο τα σημαντικοτερα. εμας χεστηκαμε αν ειναι καποιος μπρος στις κοντρες . αυτο που μας νοιαζει ειναι η προστασια των μελων μας και για αυτο και φοβομαστε παντα σε καθε νεα συνεργασια.
δε νομιζω οτι λεω κατι παραλογο 'η κατι περιεργο - κακοηθες?

υ.γ. δεν ανηκω σε κανενα δ.σ εδω μεσα. απλο μελος ειμαι και mod στα τεχνικα
turborabbit - Τρι 29 Σεπ 2009, 10:35:51
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
turborabbit (Κύριλλε),

αφού απαντήσεις στα ερωτήματα του kane, θα ήθελα βέβαια να απαντήσεις και σε κάποια άλλα ερωτήματα.

Κυρ 06 Σεπ, 2009 20:03 κάνεις την θεαματική σου είσοδο με το 1ο σου post, ενώ 21:03, μόλις 1 ώρα αργότερα, συστήνεσαι ως συνέταιρος/συνιδιοκτήτης της Overload (μιας που χρησιμοποιείς την φράση "έχουμε"). 1 ώρα πιο μετά περίπου, κάνεις πρόταση για λίστα συνεργασιών... Ο χρόνος είναι χρήμα βέβαια, και δείχνεις να το εκμεταλλεύεσαι στο έπακρο.

Ακολούθως, σου εξηγεί ο μισητός για εσένα και ανταγωνιστής συνάδελφος, με τεχνικούς όρους, για ποιούς λόγους ΔΕΝ είναι δυνατό να ισχύουν τα όσα γράφεις. Εσύ επιμένεις, θέλοντας να παρουσιάσεις τον εαυτό σου ως αποδιοπομπαίο τράγο ότι όλοι σε κατακρίνουμε κλπ. κλπ.

Λογικό δεν είναι, από την στιγμή που, όπως είπες, είσαι προγραμματιστής, να ΜΗΝ έχεις μηχανολογικές γνώσεις ώστε να μπορείς να εξηγήσεις?

Αλήθεια, για να είσαστε 3 άτομα σε μια επιχείρηση, αυτό ονομάζεται Ανώνυμος εταιρία (εκτός κι αν δεν είσαστε και οι 3 σας μέσα στην επιχείρηση, αλλά πνευματικά και μόνο). Δ.Σ. έχετε? Εγγυητική στην τράπεζα (150.000 ευρώ) καταθέσατε? Γραφήκατε στο Φ.Ε.Κ. όταν ιδρυθήκατε?

Κόψατε ποτέ κάποια Απόδειξη Παροχής Υπηρεσιών, για να δούμε και εμείς πώς είναι αυτά τα χαρτάκια? Σφραγίδα εταιρίας, έχετε?

Επίσης, όπως παρουσιάζεις τα καλά, δεν θα ήταν πρέπον να παρουσιάσεις και τα άσχημα? Γιατί αποσύρθηκε η προσφορά σου από το seatclub καθώς και έγινε ban στον λογαριασμό σου?

Τέλος, πόσο καιρό γνωρίζεσαι με τον Thomas από εδώ μέσα και τί σχέση έχεις με το 207 του?

Και, επειδή είσαι αρκετά νέος στον χώρο των δικαστικών και των μηνύσεων, σου κάνω μια απλή χρονική τοποθέτηση των γεγονότων: κάνεις την μήνυση, ορίζεται στο 1 με 1μιση έτος η εκδίκαση, η αντίθετη πλευρά παίρνει αναβολή, και πάμε για άλλο 1 έτος. Αμέσως αμέσως, είμαστε στα 2 έτη, χωρίς να έχει συζητηθεί η υπόθεση.

Φυσικά, στα 2-2,5 έτη που θα γίνει το δικαστήριο, θα πρέπει να περιμένεις να βγεί και η απόφαση, μισό με ένα χρόνο ακόμα.

Άρα 3-3,5 έτη με μια απόφαση που, είναι αμφίβολο, αν θα βγει στο τέλος υπέρ σου. Και φυσικά, αν σε κάποια από τις 2 πλευρές, δεν υπάρχει συμφωνία, υπάρχει το δικαίωμα της έφεσης όπως γίνεται συνέχεια σε όλα τα δικαστήρια. Οπότε βάλε ξανά την ιστορία από την αρχή, και μετά χαράς, πας στα 5 με 5μιση χρόνια περίπου.

Οπότε ξεκινάς σήμερα την μήνυση, και τα ξαναλέμε σε 5-5μιση χρόνια, στα οποία θα έχεις ζητήσει 5ψήφιο ποσό, και ΑΝ τυχόν βγει υπέρ σου το δικαστήριο σου, θα πας σε 4ψήφιο ποσό ύστερα από την έφεση (για να μην πω το 3ψήφιο). Και? Τί θα γίνει? Με αυτό το ποσό βέβαια, αποκαθίσταται η υπόληψη σου, και είναι σαν να μην έγινε τίποτα ποτέ ε? Βασικά, στα 5-5,5 χρόνια, ίσως να μην υπάρχει καν η overload ακόμα και να έχει φύγει από τον χάρτη γενικότερα Smile

Αν όμως αυτό που πας να κάνεις γυρίσει και σε βρει μπούμερανγκ? Αν βγεις χρεωμένος αντί για κερδισμένος? Θα το αντέξεις? Είσαι έτοιμος?

Επίσης, καλό θα ήταν να κάνεις αγωγή αντί για μήνυση, μιας και έχεις να "επιτεθείς" με συγκεκριμένα στοιχεία. Αλλά ανάλογα με το ύψος του ποσού που θα ζητήσεις, θα έχεις και το ανάλογο δικόσημο. Μην βλέπεις αυτά τα 5.000.000 ευρώ που ζητάνε στις τηλεοράσεις και χαίρεσαι. Έχουν ήδη δώσει τα 500.000 ευρώ σε δικόσημο και μόνο.

Αν βέβαια το κρίνεις σκόπιμο, ξεκίνα τα "νομικά για συκοφαντίες και λοιπά", και μην ανησυχείς, εδώ είμαστε όλοι. Και αν το συνεχίσεις έτσι, ίσως να ξεκινήσουμε εμείς τα νομικά πρώτοι, πριν από εσένα.

Και είμαστε περισσότεροι από εσένα, και έχουμε αρκετά λεφτά για πέταμα Wink Και μάντεψε, δεν έχουμε καμία σχέση με το Δ.Σ., ούτε με τον Σύλλογο!

Φιλικά, Σταύρος. Cool

====
Κάθε πράγμα στον καιρό του κι ο κολιός τον Αύγουστο.
Όσο συνεζίχεις να με αποκαλείς δημόσια κλέφτη - διάλογος δεν μπορεί να υπάρχει.
turborabbit - Τρι 29 Σεπ 2009, 10:45:10
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
επισης κυριλλε επειδη παρακολουθω και το vw club θα ηθελα να μου δωσεις και εδω μια επισημη απαντηση στο θεμα με συγκεκριμενο tsi Που υπηρχε εκει στο οποιο παλι ελεγες οτι δουλευει τερμα φτωχο και μετρηθηκε αρκετα πιο νορμαλ με wideband εξατμισης με αποτελεσμα να σφαχτειτε με το κριτωνα.
συμπερασμα εγω ακομα δεν εβγαλα για εκεινη την ιστορια

====
Οι μετρήσεις που κάναμε (αποτελέσματα των οποίων αναρτήθηκαν) επαληθεύτηκαν από τους ίδιους που μου επιτέθηκαν περί απάτης (βέβαια άνδρες δεν υπάρχουν, συγνώμη δεν βγήκε κανένας να ζητήσει). Απλώς ξαφνικά το μείγμα 13:1 με 1.7bar πίεση έγινε «έτσι πρέπει, είναι καλό» (ενώ παλιά δηλώνανε περί 11.8:1). Την υπόλοιπη εξέλιξη της ιστορίας μπορείς να τα διαβάσεις ίδιος στο vwclub μιας και το παρακολουθείς.

volvos έγραψε:
επισης μη ξεχνας κατι πολυ βασικο. etuners εδω εχουν φτιαξει πανω απο 200αυτοκινητα. ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ δεν εσπασε. αυτο για να κανει το Δ.Σ καποιον συνεργατη ειναι απο τα σημαντικοτερα. εμας χεστηκαμε αν ειναι καποιος μπρος στις κοντρες . αυτο που μας νοιαζει ειναι η προστασια των μελων μας και για αυτο και φοβομαστε παντα σε καθε νεα συνεργασια.
δε νομιζω οτι λεω κατι παραλογο 'η κατι περιεργο - κακοηθες?

====
Δεν είπα πουθενά το αντίθετο.
Ούτε διαφώνησα με την επίσημη στάση του ΔΣ.
Steve - Τρι 29 Σεπ 2009, 10:48:10
Θέμα δημοσίευσης:
turborabbit έγραψε:
====
Στα παραπάνω που κάνεις παράθεση δεν σε αποκάλεσα δημόσια κλέφτη, άσχετα με το αν θέλεις να το λαμβάνεις έτσι.

Διάλογος φυσικά και δεν μπορεί να υπάρχει, αφού σου έχουν γίνει τόσες ερωτήσεις και δεν έχεις δώσει απάντηση ακόμα! Όταν αρχίσεις να δίνεις απαντήσεις και με την σειρά σου να κάνεις ερωτήσεις, τότε θα γίνει διάλογος!

Είμαστε όλοι εν αναμονή λοιπόν Wink
Byakuya - Τρι 29 Σεπ 2009, 10:48:21
Θέμα δημοσίευσης:
Αν θυμαμαι καλα σε κανενα ποστ του ο Στεβε δεν σε αποκαλεσε κλεφτη....γενικα μια τοποθετηση εκανε και δεν βλεπω πουθενα να αναφερεται στο ονομα σου ή στο ψευδονυμο , εκτος απο το τελευταιο ποστ οπου δεν βλεπω να σε αποκαλει "κλεφτη".
Φιλικα Χαρης
turborabbit - Τρι 29 Σεπ 2009, 11:01:38
Θέμα δημοσίευσης:
kane έγραψε:

ΠΟΥ ησουν φιλε μου ΟΛΟΝ αυτον τον καιρο που τα Χ,Ψ παιδια,οπου παιδια βλ. τους e-tuners,τον ανδριανακη,τον τον τον, προγραμματιζαν 207 ραλλυ (με το νεο εγκεφαλο) και ας μη ξεχασω το πιο σημαντικο 207 ΡΣ ?

Που ησουν οταν καποιοι απο δω μεσα σε πηραν τηλεφωνο προσφατως για προγραμματισμο 207 ρς την εποχή που ΜΟΝΟ e-tuners ειχαν ξεκλειδωσει τον εγκεφαλο και ειπες "φιλε ακομη δν μπορω να ασχοληθω με 207 ρς" , ας μιλησει και ο ιδιος που στο ρωτησε.

Ολα αυτα πολυ ή λιγο ποσώς με ενδιαφέρουν,απλως το αναφερω για να μην νομιζουν μερικοι ευπιστοι πως ανακαλυψες τον τροχο.

====
Εννοείται ότι σε ενδιαφέρουν αλλιώς δεν θα τα έγραφες.
Και εννοείται ότι δεν ανακάλυψα τροχό.
Το αντίθετο προσπαθώ να πω, δεν χρειάζεται να ανακαλύψεις τον τροχό και δεν χρειάζεται να φτιάξεις 207 207άρια για να μάθεις πως σηκώνεις την πίεση χωρίς misfires, safe modes, λαμπάκια και τις υπόλοιπες σαχλαμάρες.
Ναι, μόλις τώρα ξεκίνησα να ασχολούμαι με αυτά, κακό είναι;
Δεν έπρεπε δηλαδή;
Δεν έπρεπε να μηλίσω καθόλου αν δεν φτιάξω 207 207άρια και εγώ;
Έπρεπε και εγώ να παίζω με τις ψευτοπιέσεις στο <50% δυνατοτήτων τουρμπίνας;
Μήπως έπρεπε να ζητήσω και άδεια από το κλάμπ για να φτιάχνω τον σωστό σπινθήρα ώστε να μην έχω misfires ?
Να μη ρυθμίζω σωστά την διαχείρηση πίεσης ώστε να μη πεύτει το safe?
Να μη παραμεπροποιώ τα οικολογικά flags ώστε να μην έχω σφάλμα καταλύτη στα decat?
Πείτε το ρε παιδια ξεκάθαρα, μη προσπαθείτε να μου το πείτε έμμεσα.
Σας έχω κουράσει, κάνω κακό στο φόρουμ;
Είναι το φόρουμ του Στέλιου και όποιος έχει άλλη άποψη είναι persona non grata ?
Μέχρι και κλέφτη με λέτε τώρα, τι άλλο θα ακούσω...
turborabbit - Τρι 29 Σεπ 2009, 11:03:28
Θέμα δημοσίευσης:
Byakuya έγραψε:
Αν θυμαμαι καλα σε κανενα ποστ του ο Στεβε δεν σε αποκαλεσε κλεφτη....γενικα μια τοποθετηση εκανε και δεν βλεπω πουθενα να αναφερεται στο ονομα σου ή στο ψευδονυμο , εκτος απο το τελευταιο ποστ οπου δεν βλεπω να σε αποκαλει "κλεφτη".
Φιλικα Χαρης

Εδώ φίλε μου. Ξεκάθαρα.

Steve έγραψε:
salex έγραψε:
….Για αυτό όταν αρχίσει να δίνει γραπτή εγγύηση ο κούνελος θα βάλω κι εγώ πρόγραμμα σε εκείνον!....

….είναι χοντράδα να πας να πληρώσεις το ίδιο σου το πρόγραμμα σε κάποιον που αντιγράφει τα προγράμματα σου από τους ίδιους σου τους πελάτες!

Μή μου πείς μόνο ότι δεν πήγαινε σε μένα !
turborabbit - Τρι 29 Σεπ 2009, 11:10:17
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
turborabbit έγραψε:
====
Στα παραπάνω που κάνεις παράθεση δεν σε αποκάλεσα δημόσια κλέφτη, άσχετα με το αν θέλεις να το λαμβάνεις έτσι.

====
Δίαβασέ το ως :

"Όσο υπάρχει το πόστ όπου με αποκαλείς κλέφτη"

Steve έγραψε:
salex έγραψε:

Αν το παραπάνω δεν πήγαινε σε μένα βγές και πες το ξεκάθαρα.
Steve - Τρι 29 Σεπ 2009, 11:23:40
Θέμα δημοσίευσης:
turborabbit έγραψε:
Εκεί που απευθύνθηκα σε εσένα, ανέφερα το όνομα σου.

Αν ήθελα και σε αυτό το κομμάτι που παραθέτεις, να αναφερθώ σε εσένα, θα το έκανα όπως και εδω: http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=340073#340073
turborabbit - Τρι 29 Σεπ 2009, 11:35:01
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
turborabbit έγραψε:
Εκεί που απευθύνθηκα σε εσένα, ανέφερα το όνομα σου.

Αν ήθελα και σε αυτό το κομμάτι που παραθέτεις, να αναφερθώ σε εσένα, θα το έκανα όπως και εδω: http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=340073#340073

====
Άρα με λίγα λόγια στο φόρουμ υπάρχει κάποιος άλλος κούνελος-κλέφτης των προγραμάτων του Στέλιου;
kostas207rc - Τρι 29 Σεπ 2009, 13:32:09
Θέμα δημοσίευσης:
Κύριλε όσο το συνεχίζεις τόσο θα βγαίνεις χαμένος...όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο το καλίτερο
andreaspunto - Τρι 29 Σεπ 2009, 15:02:24
Θέμα δημοσίευσης:
kostas207rc έγραψε:
Κύριλε όσο το συνεχίζεις τόσο θα βγαίνεις χαμένος...όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο το καλίτερο
Πειραζει που υπερασπιζει την λασπολογια που δεχθηκε??
salex - Τρι 29 Σεπ 2009, 18:14:27
Θέμα δημοσίευσης:
Αναρωτιόμουνα τόσο καιρό τί ρόλο έπαιζε ο Ανδρέας, αλλά φαίνεται ότι ξεκαθάρισε τη θέση του!

Το θέατρο του παραλόγου σε όλο του το μεγαλείο. Υπερασπίζεται λοιπόν τον εαυτό του από τη λασπολογία που δέχθηκε.

Εγώ δηλαδή τί επρεπε να κάνω διαβάζοντας του τόνους λάσπης και ασυναρτησίας που εκσφενδονίζει ο κούνελος σε κάθε ευκαιρία εναντίον μου; Κι όχι μόνο εμού αλλά και της εταιρείας μου.

Πάντως υπάρχουν δύο παροιμίες που μου ήρθαν κατευθείαν στο μυαλό διαβάζοντας τη στοιχομυθία:
1) Ο Θεος αγαπάει τον κλέφτη, αγαπάει όμως και το νοικοκύρη
2) Ο κλέφτης κι ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται.

Αυτό να θυμάστε και θα καταλάβετε στο τέλος γιατί. Ο εν λόγω μπορεί να μην έχει ως πρώτη γλώσσα του την Ελληνική, νομίζω όμως ότι θα το πιάσει το υπονοούμενο.
kostas207rc - Τρι 29 Σεπ 2009, 20:29:38
Θέμα δημοσίευσης:
andreaspunto έγραψε:
kostas207rc έγραψε:

Όχι φιλαράκι αλλά ακόμα δεν έχετε καταλάβει ότι ο κόσμος δεν είναι χαζός και ιδιαιτερα ο καταναλωτής...Έχετε μία χ.ψ εταιρία με το μοναδικό πρόβλημα ότι δεν ξέρεται να πουλάτε!!!
Ο τρόπος αυτός μόνο κακό σας κάνει στο θέμα του πελατολογίου σας.
Αυτό ενούσα πιο πάνω και επιμένω όταν λέω ότι βγαίνει χαμένος...
andreaspunto - Τρι 29 Σεπ 2009, 20:59:36
Θέμα δημοσίευσης:
kostas207rc έγραψε:
andreaspunto έγραψε:
kostas207rc έγραψε:

Όχι φιλαράκι αλλά ακόμα δεν έχετε καταλάβει ότι ο κόσμος δεν είναι χαζός και ιδιαιτερα ο καταναλωτής...Έχετε μία χ.ψ εταιρία με το μοναδικό πρόβλημα ότι δεν ξέρεται να πουλάτε!!!
Καταρχην εγω δεν ειμαι μετοχος στην εταιρεια τι αλλο θα ακουσουμε μην λες λοιπον οτι να ναι οπως "εχετε μια εταιρεια".Οι καρποι των προιοντων της εταιρεις που αναφερεις φαινονται καθημερινα στον δρομο αυτο εμπορευεται και αυτο το κανει καλα..Και φυσικα ο κοσμος δεν ειναι χαζος γι αυτο ξερει να επιλεγει και να κρινει μονος τους οχι με θιασωτες και αυλικους.
andreaspunto - Τρι 29 Σεπ 2009, 21:01:40
Θέμα δημοσίευσης:
salex έγραψε:
Αναρωτιόμουνα τόσο καιρό τί ρόλο έπαιζε ο Ανδρέας, αλλά φαίνεται ότι ξεκαθάρισε τη θέση του!

Το θέατρο του παραλόγου σε όλο του το μεγαλείο. Υπερασπίζεται λοιπόν τον εαυτό του από τη λασπολογία που δέχθηκε.

Εγώ δηλαδή τί επρεπε να κάνω διαβάζοντας του τόνους λάσπης και ασυναρτησίας που εκσφενδονίζει ο κούνελος σε κάθε ευκαιρία εναντίον μου; Κι όχι μόνο εμού αλλά και της εταιρείας μου.

Πάντως υπάρχουν δύο παροιμίες που μου ήρθαν κατευθείαν στο μυαλό διαβάζοντας τη στοιχομυθία:
1) Ο Θεος αγαπάει τον κλέφτη, αγαπάει όμως και το νοικοκύρη
2) Ο κλέφτης κι ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται.

Αυτό να θυμάστε και θα καταλάβετε στο τέλος γιατί. Ο εν λόγω μπορεί να μην έχει ως πρώτη γλώσσα του την Ελληνική, νομίζω όμως ότι θα το πιάσει το υπονοούμενο.
Σαν αλλος ηρακλης πουαρο εξιχνιασες τον κρυφο μου ρολο μπραβο σου επεσες διανα!!Δεχτηκα λασπολογια αφου αναφερθηκε το αυτοκινητο μου χλευαστικα σε αλλα ποστ γι αυτο εξαλλου εκανα και εγγραφη για ολα τα αλλα που αναφερεις δεν ξερω τιποτα και δεν απαντω.
kostas207rc - Τρι 29 Σεπ 2009, 21:41:13
Θέμα δημοσίευσης:
andreaspunto έγραψε:
kostas207rc έγραψε:
andreaspunto έγραψε:
kostas207rc έγραψε:

Καταρχην εγω δεν ειμαι μετοχος στην εταιρεια τι αλλο θα ακουσουμε μην λες λοιπον οτι να ναι οπως "εχετε μια εταιρεια".Οι καρποι των προιοντων της εταιρεις που αναφερεις φαινονται καθημερινα στον δρομο αυτο εμπορευεται και αυτο το κανει καλα..Και φυσικα ο κοσμος δεν ειναι χαζος γι αυτο ξερει να επιλεγει και να κρινει μονος τους οχι με θιασωτες και αυλικους.

Αφού λοιπόν ο κόσμος ξέρει τότε τα νούμερα μιλούν από μόνα τους γιατί τα 207 που έχει φτιάξει η συγκεκριμένη εταιρία είναι μετρημένα στα δάχτυλα...Ενώ των e\tuners είναι εκατοντάδες...
andreaspunto - Τρι 29 Σεπ 2009, 21:48:22
Θέμα δημοσίευσης:
kostas207rc έγραψε:
andreaspunto έγραψε:
kostas207rc έγραψε:
andreaspunto έγραψε:
kostas207rc έγραψε:

Αφού λοιπόν ο κόσμος ξέρει τότε τα νούμερα μιλούν από μόνα τους γιατί τα 207 που έχει φτιάξει η συγκεκριμένη εταιρία είναι μετρημένα στα δάχτυλα...Ενώ των e\tuners είναι εκατοντάδες...
γιατι ασχοληθηκε προσφατα με το συγκεκριμενο μοντελο.Ποσα corsa opc εχει φτιαξει η αλλη εν λογω εταιρεια??
Steve - Τετ 30 Σεπ 2009, 00:37:31
Θέμα δημοσίευσης:
andreaspunto έγραψε:
Σαν αλλος ηρακλης πουαρο εξιχνιασες τον κρυφο μου ρολο μπραβο σου επεσες διανα!!Δεχτηκα λασπολογια αφου αναφερθηκε το αυτοκινητο μου χλευαστικα σε αλλα ποστ γι αυτο εξαλλου εκανα και εγγραφη για ολα τα αλλα που αναφερεις δεν ξερω τιποτα και δεν απαντω.
Εδώ όμως γιατί χώθηκες και γιατί απάντησες?
ps0f0r - Τετ 30 Σεπ 2009, 08:55:15
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
andreaspunto έγραψε:
Εδώ όμως γιατί χώθηκες και γιατί απάντησες?

Γιατί ο κούνελος είναι ο άνθρωπος που επιμελήθηκε του προγράμματος του αυτοκινήτου του, άρα έμμεσα θίγεται διαβάζοντας πως πλήρωσε τον κόπο του σ'έναν (κατά την κρίση "σων") κομπογιαννίτη.
Smile
volvos - Τετ 30 Σεπ 2009, 09:17:12
Θέμα δημοσίευσης:
andreaspunto έγραψε:
kostas207rc έγραψε:
andreaspunto έγραψε:
kostas207rc έγραψε:
andreaspunto έγραψε:
kostas207rc έγραψε:

γιατι ασχοληθηκε προσφατα με το συγκεκριμενο μοντελο.Ποσα corsa opc εχει φτιαξει η αλλη εν λογω εταιρεια??

ΑΥΤΟ που λες προσβαλει την overload που αναφερει οτι ασχολειται χρονια με τα 207 οτι εχει λυσει καιρο προβληματα που υπηρχαν σε αλλα προγραμματα και βγαζει αληθινους οσους λενε διαφορα για την ιστορια του θωμα Confused [/img]
andreaspunto - Τετ 30 Σεπ 2009, 09:25:34
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν γνωριζω το ακριβες διαστημα που ασχολειται με τα 207 μπορει να εκανα και λαθος παντως ασχολειται επιτυχως αν κρινουμε απο τα αποτελεσματα που υπαρχουν βλ. αυτοκινητο του θωμα.Απο κει και περα απαντησα στα λογια του salex που ανεφερε"τοσο καιρο αναρωτιομουν τι ρολο βαραει ο ανδρεας αλλα τωρα ξεκαθαρισε την θεση του".
MEMsound - Τετ 30 Σεπ 2009, 10:05:00
Θέμα δημοσίευσης:
andreaspunto έγραψε:
...βλ. αυτοκινητο του θωμα...

Θα ηθελα κάποια στιγμή να μάθω δημόσια και οχι με πμ την ιστορία αυτου του αυτοκινητου (αρκει ο ιδιοκτήτης του να μην εχει πρόβλημα - πραγμα που θα ειναι απόλυτα σεβαστό)
volvos - Τετ 30 Σεπ 2009, 10:13:00
Θέμα δημοσίευσης:
eγω παλι οχι καθως δε θεωρω οτι ο θωμας και ο καθε θωμας ειναι σε θεση να καταλαβει τι εχουν κανει στο αμαξι του...ποσο μαλλον αν δε ξερουμε και τη πληρη αληθεια για το αμαξι του θωμα(δικο μου θεμα να εχω καποιες επιφυλαξεις...)
turborabbit - Τετ 30 Σεπ 2009, 10:58:52
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
ΑΥΤΟ που λες προσβαλει την overload που αναφερει οτι ασχολειται χρονια με τα 207

turborabbit έγραψε:

Δεν δηλώνω άγιος ούτε θεός, δεν δηλώνω ξερόλας ούτε πανεμπειρία, δεν δηλώνω ότι έχω φτιάξει "εκατονδάδες", ζήτημα να έχω φτιάξει πάνω από 30, έχω όμως κάποιες αρχές τις οποίες τις λέω δημόσια και ευθέως.

turborabbit έγραψε:
kane έγραψε:
Υ.Γ. αληθεια,τοσο καιρό πριν δν ειχες ξαναασχοληθεί με 1.6ΤΗΡ ? κατευθειαν στα βαθιά πήγες ?

====
'Εχω ξανασχοληθεί... όχι "εκατονδάδες" αυτοκίνητα, μερικές δεκάδες μόνο...

turborabbit έγραψε:

Και εννοείται ότι δεν ανακάλυψα τροχό.
Το αντίθετο προσπαθώ να πω, δεν χρειάζεται να ανακαλύψεις τον τροχό και δεν χρειάζεται να φτιάξεις 207 207άρια για να μάθεις πως σηκώνεις την πίεση χωρίς misfires, safe modes, λαμπάκια και τις υπόλοιπες σαχλαμάρες.
Ναι, μόλις τώρα ξεκίνησα να ασχολούμαι με αυτά, κακό είναι;

====
Πές μου σε παρακαλώ που αναφέρω ότι ασχολούμαι χρόνια με τα 207;
Μην αλλάξεις θέμα, πες μου που είπα κάτι τέτοιο ;;;

volvos έγραψε:
οτι εχει λυσει καιρο προβληματα που υπηρχαν σε αλλα προγραμματα

====
Σας πειράζει δηλαδή που δεν ακολούθησα κομπογιανίτικο τρόπο αλλά επίσημα manuals και τεχνογνωσία της bosch?
Σας πειράξε που δεν χρειάστικά 200 πειραματόζωα για να λύσω το θέμα των misfires, safe modes κλπ?
Σας πειράζει που δεν έβγαλα DIY regap manuals και σελίδες ολόκληρες με θεωρίες και δικαιολογίες και απλώς σήκωσα την πίεση;
Αυτό θέλετε να μου πείτε τόση ώρα;
Από εκεί πηγάζει η βρώμα για το κλέψιμο;
Αν είναι έτσι, μόνο διαφήμηση μου κάνετε με αυτά που λέτε.
Κατάφερα να κάνω αυτό που δεν μπόρεσαν οι αλλοι.
Εγω που ξέρω πως και τι έκανα, εγω θα το ξανακάνω και κάθε φορά όλο και καλύτερο. Στο chiptuning αυτοί που κλέβουν μένουν εκεί που είναι, με αυτό που κέψανε, δεν ξέρουν να πάνε μπροστά αν δεν ξανακλέψουν.
Εγώ πάντως προτείνω να χαλαρώσετε λίγο με την πάρτη μου, δεν είμαι τόσο κακός όσο νομίζετε.
kane - Τετ 30 Σεπ 2009, 13:29:30
Θέμα δημοσίευσης:
turborabbit έγραψε:
Κατάφερα να κάνω αυτό που δεν μπόρεσαν οι αλλοι.

Με το καλό τοτε και εις ανώτερα...

Χαιρομαι να συναντώ εστω και ιντερνετικα ανθρωπους,που σαν χομπυστες κανουν ρομπα τεχνολογικα αλλους που ασχολουνται με αυτο επαγγελματικα.

Καλή συνεχεια στη δουλεια σου,στα υπολοιπα φορουμς,και με το καλό να πας σε μια μεγαλη ομαδα του εξωτερικου σαν προγραμματιστής/εξελικτής.

Χαραμιζεσαι στην ελλαδιτσα με τα ψωρο 500ε του προγράμματος,ας κανεις και 10 τη μερα...

I rest my case...
black7monster - Τετ 30 Σεπ 2009, 14:02:33
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικα η ολη υποθεση εχει ενδιαφερον και οι αποψεις ποικιλουν,να ρωτησω και κατι,αφου το παιδι ειναι τοσο ''μαπας''προς τι τοση επιθετικοτητα??Αφου τα αμαξια που προγραμματισε θα ''ανατιναχθουν''κατα τα λεγομενα μερικων και θα κλεισει και σε λιγο καιρο κατα τα λεγομενα αλλων.Μηπως αν δεν γινουν αυτα θα υπαρχει θεμα????
recife_rallye - Τετ 30 Σεπ 2009, 14:09:16
Θέμα δημοσίευσης:
black7monster έγραψε:
Τελικα η ολη υποθεση εχει ενδιαφερον και οι αποψεις ποικιλουν,να ρωτησω και κατι,αφου το παιδι ειναι τοσο ''μαπας''προς τι τοση επιθετικοτητα??Αφου τα αμαξια που προγραμματισε θα ''ανατιναχθουν''κατα τα λεγομενα μερικων και θα κλεισει και σε λιγο καιρο κατα τα λεγομενα αλλων.Μηπως αν δεν γινουν αυτα θα υπαρχει θεμα????

Εισαι εκτος θεματος αδερφε..δεν εχεις καταλαβει τπτ απολυτως
kostas207rc - Τετ 30 Σεπ 2009, 15:31:56
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
andreaspunto έγραψε:

Θα ηθελα κάποια στιγμή να μάθω δημόσια και οχι με πμ την ιστορία αυτου του αυτοκινητου (αρκει ο ιδιοκτήτης του να μην εχει πρόβλημα - πραγμα που θα ειναι απόλυτα σεβαστό)

Επειδή τόσο καιρό κρατιέμαι και δεν μιλάω...αν θέλετε μπορώ να βρω και εγώ έναν πρώην πελάτη του Κύριλου που τυχαίνει και γνώρισα το καλοκαίρι εντελώς τυχαία στα μέρη μου....Να μας πει και ίδιος την εμπειρία του που ίσως μας λύσει πολλές απορίες....
Να πω ότι το παιδί δεν γράφει εδώ μέσα...
kane - Τετ 30 Σεπ 2009, 17:57:36
Θέμα δημοσίευσης:
kostas207rc έγραψε:
MEMsound έγραψε:
andreaspunto έγραψε:

Επειδή τόσο καιρό κρατιέμαι και δεν μιλάω...αν θέλετε μπορώ να βρω και εγώ έναν πρώην πελάτη του Κύριλου που τυχαίνει και γνώρισα το καλοκαίρι εντελώς τυχαία στα μέρη μου....Να μας πει και ίδιος την εμπειρία του που ίσως μας λύσει πολλές απορίες....

Ασε μην μπαινεις σ'αυτην την διαδικασια...

Μην πει κανεις μετα "ασε εφερες και συ τα τσιρακια σου?"...

ΓΑ**ΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ,οτι ηταν να δουμε το ειδαμε,οποιος καταλαβε καταλαβε...οποιος οχι,ας ασχολειται μονο με το αμαξι του.Μεχρι για κει ειναι το αι κιου του.

Αι κιου,θερμοκρασιας εισαγωγής αέρα... Rolling eyes
kostas207rc - Τετ 30 Σεπ 2009, 19:41:56
Θέμα δημοσίευσης:
Πια τσιράκια μου ρε Σταύρο εγώ ανήκω στους καταναλωτές και στους φίλους του Στέλιου...τίποτα παραπάνω.Ούτε μέτοχος είμαι ούτε εταιρίες έχω ούτε τίποτα...Πίστευω ότι δεν είναι κακό να ακούγονται γνώμες πελατών από την στιγμή που ισχύουν...
MEMsound - Τετ 30 Σεπ 2009, 20:23:08
Θέμα δημοσίευσης:
kostas207rc έγραψε:
MEMsound έγραψε:
andreaspunto έγραψε:

Κώστα για να μην παρεξηγηθείς εσυ και "κατυγορηθείς" για "ραδιο αρβυλα" αν θελει το εν λόγω παιδι που λες ας γράψει μόνο του.
Μην αναμιχθεις περισσότερο δεν υπάρχει λόγος. Wink
bagosgt - Τετ 30 Σεπ 2009, 20:34:15
Θέμα δημοσίευσης:
Shocked Shocked Shocked ρε παιδια προς θεου,τι εχετε παθει?κ γιατι εχετε πεσει να φατε τον ανθρωπο?εγω θα πω το εξης κ ελπιζω να αλλαξει λιγακι η σταση σας απεναντι στον κυριλο.το εχω ξαναπει οτι τον ανθρωπο δε τον ξερω,απλα δε μου αρεσει η σταση καποιον απεναντι του.αν εχουμε τυχον αμφιβολιες τις κραταμες για τον εαυτο μας,μεχρι να αποδειχτει η γνωμης.
πρωτα απολα να πω σε ολους εδω μεσα οτι το αμαξι μου το ρυθιζει ο στελιος,οποτε δεν εχω λογο να υπερασπιστω τον κυριλο.μεχρι στιγμης,το αυτοκινητο του θωμα,οτι κ να φοραει αυτο,ειναι πολυ δυνατο.εμαθα οτι εχει ανοιξει κ με 207 με φτερωτη(μετα απο ρυθμισμα κ φουλ εξατμηση) κ ηταν μπροστα ο θωμας.εγω προσωπικα(κ πιστευω να ισχυει κ για τους περισσοτερους) το θεωρω απο τα πιο δυνατα 207,μεχρι την στιγμη που θα,κ αν,σπασει.μεχρι τωρα που δεν εχει προβλημα,απλα ειναι ενα 207 πολυ δυνατο,ρυθμισμενο απο οβερλοουντ.αν παθει ζημια,τοτε θα εχω δικαιωμα να κατηγορησω,κ οχι πιο πριν.
κ να απαντησω στον φιλο κωστα,που θελει να φερει πρωην πελατη του κυριλου,να σου θυμισω περιστατικο με μελος του κλαμπ,που σε ειχε πιασει κ κατηγορουσε τον προγραμματιστη μας.αυτο ομως δεν εμποδισε ουτε εσενα αλλα ουτε κ εμενα(κ δε ξερω σε ποσους αλλους το ειχε πει) να προγραμματισουμε το αμαξι μας στον στελιο.εγω ειμαι ευχαριστημενος,ασχετο τι σχολια εχουν κανει για το στελιο.ειμαι ευχαριστημενος κ απο το αμαξι,αλλα με εχει πεισει κ για το επαγγελματισμο του.αν ο κυριλος εχει την ιδια αντιμετωπιση στους πελατες του,τοτε γιατι να τον αλλαξουν? απλα δε μου αρεσει το πολυ "κατινιστικο" στυλ,του κανω ενα quote κ πιανομαι απο μια λεξη κ ενα κομα.
αν τυχει ζημια σε αμαξι,ειτε απο e-tuners,ειτε απο overload,εγω θα το αναφερω.πιο καυστικα βεβαια αν ειναι απο οβερλοουντ(γιατι ειναι "αντιπαλος" προγραμματιστης"),αλλα θα σχολιαστει κ αν παθει κατι απο τον δικο μας.μεχρι στιγμης ειναι κ τα 2 προγραμματα αξιοπιστα,κ περιμενουμε να δουμε στην πορεια.ο στελιος που τα εχει προγραμματισει πιο νωρις,το εχει αποδειξει,ας περιμενουμε λιγακι καιρο,να δουμε τι γινεται κ με του κυριλου.
κ το ξαναλεω το αμαξι μου φοραει προγραμμα e-tuners
recife_rallye - Τετ 30 Σεπ 2009, 20:46:49
Θέμα δημοσίευσης:
bagosgt έγραψε:
Shocked Shocked Shocked ρε παιδια προς θεου,τι εχετε παθει?κ γιατι εχετε πεσει να φατε τον ανθρωπο?εγω θα πω το εξης κ ελπιζω να αλλαξει λιγακι η σταση σας απεναντι στον κυριλο.το εχω ξαναπει οτι τον ανθρωπο δε τον ξερω,απλα δε μου αρεσει η σταση καποιον απεναντι του.αν εχουμε τυχον αμφιβολιες τις κραταμες για τον εαυτο μας,μεχρι να αποδειχτει η γνωμης.
πρωτα απολα να πω σε ολους εδω μεσα οτι το αμαξι μου το ρυθιζει ο στελιος,οποτε δεν εχω λογο να υπερασπιστω τον κυριλο.μεχρι στιγμης,το αυτοκινητο του θωμα,οτι κ να φοραει αυτο,ειναι πολυ δυνατο.εμαθα οτι εχει ανοιξει κ με 207 με φτερωτη(μετα απο ρυθμισμα κ φουλ εξατμηση) κ ηταν μπροστα ο θωμας.εγω προσωπικα(κ πιστευω να ισχυει κ για τους περισσοτερους) το θεωρω απο τα πιο δυνατα 207,μεχρι την στιγμη που θα,κ αν,σπασει.μεχρι τωρα που δεν εχει προβλημα,απλα ειναι ενα 207 πολυ δυνατο,ρυθμισμενο απο οβερλοουντ.αν παθει ζημια,τοτε θα εχω δικαιωμα να κατηγορησω,κ οχι πιο πριν.
κ να απαντησω στον φιλο κωστα,που θελει να φερει πρωην πελατη του κυριλου,να σου θυμισω περιστατικο με μελος του κλαμπ,που σε ειχε πιασει κ κατηγορουσε τον προγραμματιστη μας.αυτο ομως δεν εμποδισε ουτε εσενα αλλα ουτε κ εμενα(κ δε ξερω σε ποσους αλλους το ειχε πει) να προγραμματισουμε το αμαξι μας στον στελιο.εγω ειμαι ευχαριστημενος,ασχετο τι σχολια εχουν κανει για το στελιο.ειμαι ευχαριστημενος κ απο το αμαξι,αλλα με εχει πεισει κ για το επαγγελματισμο του.αν ο κυριλος εχει την ιδια αντιμετωπιση στους πελατες του,τοτε γιατι να τον αλλαξουν? απλα δε μου αρεσει το πολυ "κατινιστικο" στυλ,του κανω ενα quote κ πιανομαι απο μια λεξη κ ενα κομα.
αν τυχει ζημια σε αμαξι,ειτε απο e-tuners,ειτε απο overload,εγω θα το αναφερω.πιο καυστικα βεβαια αν ειναι απο οβερλοουντ(γιατι ειναι "αντιπαλος" προγραμματιστης"),αλλα θα σχολιαστει κ αν παθει κατι απο τον δικο μας.μεχρι στιγμης ειναι κ τα 2 προγραμματα αξιοπιστα,κ περιμενουμε να δουμε στην πορεια.ο στελιος που τα εχει προγραμματισει πιο νωρις,το εχει αποδειξει,ας περιμενουμε λιγακι καιρο,να δουμε τι γινεται κ με του κυριλου.
κ το ξαναλεω το αμαξι μου φοραει προγραμμα e-tuners

Βαγγο και συ εισαι εκτος θεματος!
Αυτο το τοπικ εχει ανοιχτει για αλλο λογο..
salex - Τετ 30 Σεπ 2009, 23:02:06
Θέμα δημοσίευσης:
Βρε παιδιά, σε όλη αυτή την ανακατωσούρα εγώ ένα πράγμα δεν κατάλαβα:

Σε τί ενόχλησα με τη δουλειά μου τη δουλειά του Κύριλλου ή του κάθε Κύριλλου;

Σε κάθε δημοσίευσή του βρίσκω μέσα κομμάτια από πράγματα που έχω γράψει στο παρελθόν, σχόλια για το πρόσωπό μου και ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς από τεχνικές ιστορίες για λόγους εντυπωσιασμού.

Η στάση μας είναι μια: Όποιος έχει κάτι να δείξει, το δείχνει στο δρόμο. Με τα αυτοκίνητα που φτιάχνει και με τους ευχαριστημένους πελάτες του.

Αν τα αυτοκίνητα πηγαίνουν καλά, τότε αποδεικνύονται οι επιλογές του.
Αν τα αυτοκίνητα λειτουργούν απροβλημάτιστα τότε έχει επιλέξει καλώς.
Αν υπάρξουν προβλήματα (που είναι αυτονόητο να υπάρξουν σε μεγάλο αριθμό περιπτώσεων) και τα διορθώσει ή σκύψει πάνω τους για να βρει τί συμβαίνει, τότε αυτό δείχνει σοβαρότητα.

Είδατε πουθενά να κατηγορώ τον Α ή Β ότι είναι ανίκανος ή επικίνδυνος προγραμματιστής; Να γράφω ότι αυτός είναι κακός κι εγώ καλός;
Όχι βέβαια.

Αν είναι καλός κι έχει κάνει κάτι παραπάνω, μπράβο του! Μακάρι να υπάρχει συναγωνισμός για να γινόμαστε όλοι καλύτεροι μέσα από τη διαδικασία. Κι αν είναι κακός, θα φανεί. Με το να μπαίνεις στη διαδικασία να σχολιάζεις τον Α ή τον Β δεν γίνεσαι ο ίδιος καλύτερος.

Σε τελική ανάλυση αφού εισαι τόσο καλός χρυσός και άγιος, ιδού η Ρόδος - ιδού και το πήδημα! Very happy
recife_rallye - Τετ 30 Σεπ 2009, 23:57:50
Θέμα δημοσίευσης:
salex έγραψε:

Σε κάθε δημοσίευσή του βρίσκω μέσα κομμάτια από πράγματα που έχω γράψει στο παρελθόν, σχόλια για το πρόσωπό μου και ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς από τεχνικές ιστορίες για λόγους εντυπωσιασμού.

Eκει ακριβως ειναι το θεμα..

Ο Κυριλλος απο το πρωτο κιολας ποστ του,εκανε κινηση εντυπωσιασμου εις βαρος του στελιου με αποτελεσμα να φαινονται προς τα εξω 2 πραγματα..
1ον οτι αυτος εχει τη λυση του ''κυπριακου'' και
2ον οτι ο στελιος ειναι κατωτερος του αφου δεν μπορεσε να κανει αυτο που εκανε αυτος

Θα ηταν πιο πρεπον απο τη μερια του Κυριλλου να παρουσιαζε τη δουλεια του ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ και χωρις να υπαινισεται την αποτυχια του στο θεμα..
Ετσι οπως εξελιχθηκε το θεμα και με την εισοδο μερικων υποστηρικτων σου στο φορουμ,φανηκε πως το εγκλημα ηταν προμελετημενο..και λυπαμαι πραγματικα που το λεω γιατι υποτιμαει τη νοημοσυνη ολων εδω μεσα!

Ειμαι σιγουρος Κυριλλε και γω και πολλοι ακομη εδω μεσα(ακομη και ο στελιος και βαζω το χερι μου στη φωτια),οτι θα ειχες κερδισει το θαυμασμο μας αν ησουν αυτος που επρεπε να εισαι..αν εδειχνες το προφιλ που επρεπε να δειξεις σαν σωστος επαγγελματιας που θελει να ειναι ανταγωνιστικος στην αγορα!
Να σαι σιγουρος γι αυτο

Και προς θεου ολα αυτα δεν σημαινουν οτι ενδεχομενως δεν εισαι καλος προγραμματιστης..αυτο δεν το ξερω αλλωστε γιατι δεν εχω δει δουλεια σου..σημαινουν οτι δεν εισαι τοσο επαγγελματιας οσο πρεπει!

Αυτα απολυτως αντικειμενικα και φιλικα απο μενα!
kostas207rc - Πεμ 01 Οκτ 2009, 00:31:13
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
kostas207rc έγραψε:
MEMsound έγραψε:
andreaspunto έγραψε:

Κώστα για να μην παρεξηγηθείς εσυ και "κατυγορηθείς" για "ραδιο αρβυλα" αν θελει το εν λόγω παιδι που λες ας γράψει μόνο του.
Μην αναμιχθεις περισσότερο δεν υπάρχει λόγος. Wink

Ακριβώς Μάνθο δεν έχω να πω κάτι γιατί απλά δεν συνέβει κάτι σε μένα.
Απλά το αναφέρω γιατί ο Κύριλλος προφανώς θα καταλαβε για ποιον μιλάμε.Αν θέλει το ίδιο το παιδί ας το πει αν και απότι ξέρω δεν γράφει εδω μέσα καθόλου.
turborabbit - Πεμ 01 Οκτ 2009, 11:25:50
Θέμα δημοσίευσης:
recife_rallye έγραψε:
Ο Κυριλλος απο το πρωτο κιολας ποστ του

====
Λευτέρη, αυτό είναι το πρώτο μου ποστ :

Παράθεση:
salex έγραψε:
Πώς σκ@τ@ θα βγάλουμε 300 άλογα αφού δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε τα 240 με τους εργοστασιακούς πολλαπλασιαστές μας?

Θα χαρώ πολύ να διαβάσω τον αντίλογο

====
Καλησπέρα Στέλιο.
Κάπως έτσι...

207rallye (αυτό με τα μάπα πιστόνια), garrett 28r με 1.5bar ct...
Είναι αρύθμιστό ακόμα, με 10.2 μείγμα και φυλαγμένο αβάνς (700άρια EGT)... Επίσης δεν έχει boost controller και το 1.5μπαρ είναι η ελάχιστη πίεση που σηκώνει...
Το θέμα των missfires είναι προγραμματιστικό θέμα κατά την γνώμη μου.

recife_rallye έγραψε:
,εκανε κινηση εντυπωσιασμου εις βαρος του στελιου

====
Εις βάρος του Στέλιου;
Ο ίδιος ο Στέλιος ζήτησε να διαβάσει τον αντίλογο! Αν το είπε ειρωνικά – ακόμα χειρότερα!
Και στο τέλος διάβασα να γράφει ότι δεν έκανα και τίποτα…

recife_rallye έγραψε:
με αποτελεσμα να φαινονται προς τα εξω 2 πραγματα..
1ον οτι αυτος εχει τη λυση του ''κυπριακου'' και
2ον οτι ο στελιος ειναι κατωτερος του αφου δεν μπορεσε να κανει αυτο που εκανε αυτος

====
Όχι φίλε μου, αυτό που φαίνεται προς τα έξω είναι :

1) Δεν υπάρχει κανένα "κυπριακό"
2) Επειδή ο Στέλιος δεν έχει κάνει κάτι – αυτομάτως σημαίνει ότι δεν γίνεται και δεν πρέπει να το κάνει κανείς άλλος. Αν το κάνει είναι κακός.

Αυτό προσπαθείτε να περάσετε στον κόσμο και αυτό είναι το θέμα. Μια και μοναδική απόλυτη γνώμη θέλετε να περάσετε, χωρίς διάλογο και χωρίς αντίλογο.

Στα υπόλοιπα, ξαναδιαβάζοντας αντικειμενικά, συμφωνώ ότι σαφώς και φέρνω ένα μέρος ευθύνης. Όπως και να είναι, τα πρώτα βήματα έγιναν, τώρα περιμένουμε όλοι πως θα πάνε από υγεία σε βάθος χρόνου. Επίσης, στα τελευταία πόστς κατεβάσατε αρκετά τους τόνους και έτσι μπορεί να γίνει διάλογος. Οπότε αν σταματήσει η καντίνια και από την πλευρά σας, δεν θα σας «ενοχλώ» συχνά, καμιά δυναμομέτρηση και ρεπόρτο για την εξέλιξη των πραγμάτων.
Και τελευταίο, είναι λογικό να μη με πιστεύετε (δεν πειράζει), αλλά δεν έχω φωνάξει κανέναν «υποστηρικτή», αντιθέτως, κάθε μέρα 3 άτομα ζητάμε στον Ανδρέα να σταματήσει…
turborabbit - Πεμ 01 Οκτ 2009, 11:33:16
Θέμα δημοσίευσης:
kostas207rc έγραψε:
ο Κύριλλος προφανώς θα καταλαβε για ποιον μιλάμε.Αν θέλει το ίδιο το παιδί ας το πει αν και απότι ξέρω δεν γράφει εδω μέσα καθόλου.

====
Μάλλον μιλάς για τον Άγγελο με την Α4 αλλά δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό που πρέπει πει για εμένα (προφανώς κακό για να το θέτεις έτσι). Όπως και να είναι, αν νομίζει ο ίδιος (ή αν νομίζεις εσύ) ότι πρέπει να πει κάτι εδώ και δημόσια - ας βγει να το πει. Αν το λες μόνο και μόνο για να με εκβιάσεις – κάνεις λάθος. Η κριτική μας βοηθάει όλους να γίνουμε καλύτεροι.
kostas207rc - Πεμ 01 Οκτ 2009, 14:43:05
Θέμα δημοσίευσης:
Είσαι λάθος και δεν λέω για τον Άγγελο...
Απόσο ξέρω το παιδί συνεργάζεται με τον Κρίτωνα και είναι και πολύ ευχαριστημένος...
Όπως και να χει εγω άλλον αναφέρω...
salex - Παρ 02 Οκτ 2009, 00:56:38
Θέμα δημοσίευσης:
Ας επιστρέψουμε λοιπόν στο αρχικό θέμα με την GT28RS, αφού τόσο επίμονα ζητάς τεχνικώς τεκμηριωμένη γνώμη:

0) Η αναφορά έγινε σε ένα αυτοκίνητο με μαμά σωθικά.
Στην προκειμένη περίπτωση όμως, μόνο εργοστασιακός δεν ήταν ο κινητήρας από ότι μαθεύτηκε.

Άλλο να γράφεις είναι μαμά και θα γίνει σφυρήλατο και αλλο να γράψεις οτι ήταν ήδη σφυρήλατο πρωτού ρυθμιστεί. Δημιουργούνται εντυπωσεις...

1) Παρουσιάζεις μια δυναμομέτρηση που έχει μέγιστη ροπή στις 4800rpm.
Συγγνώμη που το γράφω, αλλά η GT28RS πάνω σε 207 έχει από τις 2500 ήδη 1 bar.

Πώς κατάφερε λοιπόν να έχει μέγιστη πίεση 1.5bar στις σχεδόν 5000rpm;

2) Για να βγάλεις 40κιλά ροπής από ένα κινητήρα 1.6 λίτρων ξέρεις πόση πίεση χρειάζεται;
Άσε με να σε βοηθήσω: 1.7 με 1.8bar τουλάχιστον. Που αποκλείεται να αντέξει εργοστασιακό μοτέρ 207, στο υπογράφω με σφραγίδα και αριθμό μητρώου αν θέλεις.

Άρα πού είναι το 1.5bar οεο; Δεν έχει Overboost στις 5000rpm καρδιά μου να πεις ότι σήκωσε λιγάκι παραπάνω!

3) Εις ό,τι αφορά τα misfires, εσύ γράφεις ότι δεν υπάρχουν ενώ ο Βαγγέλης -που έφτιαξε το αυτοκίνητο- έγραψε το αντίθετο, ότι υπάρχουν! Αποφάσισε καλέ μου, τελικά τί συνέβη στις ψηλές στροφές; Γιατί εγώ είδα μόνο την ισχύ να πέφτει

Τις υπόλοιπες ανακρίβειες θα τις εκθέσω αναλυτικά στο επόμενο ποστ, αφού θέλεις να γίνεται λόγος και είσαι τόσο φιλικός στη συζήτηση.

Χαίρομαι ιδιαίτερα που μετά από 2 χρόνια δοκιμών πάνω σε 207 βρέθηκε στις αρχές Σεπτεμβρίου ο υπερμάστορας που έχει όλες τις απαντήσεις ετοιμες! Razz
turborabbit - Παρ 02 Οκτ 2009, 08:49:23
Θέμα δημοσίευσης:
salex έγραψε:
Ας επιστρέψουμε λοιπόν στο αρχικό θέμα με την GT28RS, αφού τόσο επίμονα ζητάς τεχνικώς τεκμηριωμένη γνώμη:

0) Η αναφορά έγινε σε ένα αυτοκίνητο με μαμά σωθικά.
Στην προκειμένη περίπτωση όμως, μόνο εργοστασιακός δεν ήταν ο κινητήρας από ότι μαθεύτηκε.

====
Ο κινητήρας είχε μαμά μπιελοπίστονα την ημέρα που ήρθε στα χέρια μου για ρύθμιση.

salex έγραψε:
Άλλο να γράφεις είναι μαμά και θα γίνει σφυρήλατο και αλλο να γράψεις οτι ήταν ήδη σφυρήλατο πρωτού ρυθμιστεί. Δημιουργούνται εντυπωσεις...

====
Ήταν μαμά και δεν θα γίνει όλο σφυρήλατο, μόνο μπιέλλες θα του βάλουν. Αυτή είναι η τελευταία πληροφορία που έχω. Αν ο μηχανικός μου τα κρύβει και ξέρεις κάτι παραπάνω - πάω πάσο.

salex έγραψε:
1) Παρουσιάζεις μια δυναμομέτρηση που έχει μέγιστη ροπή στις 4800rpm.

====
4690. Παραπονιέσαι για ανακρίβειες αλλά και εσύ ο ίδιος δεν χάνεις την ευκαιρία.

salex έγραψε:
Συγγνώμη που το γράφω, αλλά η GT28RS πάνω σε 207 έχει από τις 2500 ήδη 1 bar.

====
Το συγκεκριμένο φούσκωνε εκεί που βλέπεις.
Ποιό το πρόβλημα;
Τα παράπωνα στον μηχανικό Razz
Εγώ από τις 2000 κρατάω ανοιχτή την πεταλούδα και αν δεν έχει να δώσει, θα έρθω εγώ να την σπουλάρω;

salex έγραψε:
Πώς κατάφερε λοιπόν να έχει μέγιστη πίεση 1.5bar στις σχεδόν 5000rpm;

====
Ερώτηση προς τον μηχανικό.

salex έγραψε:
2) Για να βγάλεις 40κιλά ροπής από ένα κινητήρα 1.6 λίτρων ξέρεις πόση πίεση χρειάζεται;

====
Το συγκεκριμένο μοτέρ χρειάστικε 1.5 bar

salex έγραψε:
Άσε με να σε βοηθήσω: 1.7 με 1.8bar τουλάχιστον.

====
Το συγκεκριμένο μοτέρ χρειάστικε 1.5 bar. Επαναλαμβάνω, σε κανένα σημείο η πίεση δεν έχει φτάσει τα 255kpa absolute μετρημένη από OBD σε turbo mode με 2.7 samples per second.

salex έγραψε:
Που αποκλείεται να αντέξει εργοστασιακό μοτέρ 207, στο υπογράφω με σφραγίδα και αριθμό μητρώου αν θέλεις.

====
Δεν ξέρω αν θα αντέξει με 1.8 αλλά με 1.5 δείχνει να αντέχει.

salex έγραψε:
Άρα πού είναι το 1.5bar οεο;

====
Στην πολλαπλή εισαγωγής. Στο σημείο που είναι τοποθετημένος ο ένας από τους 3 μαπ σένσορες.

salex έγραψε:
Δεν έχει Overboost στις 5000rpm καρδιά μου να πεις ότι σήκωσε λιγάκι παραπάνω!

====
Δεν σήκωσε παραπάνω.

salex έγραψε:
3) Εις ό,τι αφορά τα misfires, εσύ γράφεις ότι δεν υπάρχουν ενώ ο Βαγγέλης -που έφτιαξε το αυτοκίνητο- έγραψε το αντίθετο, ότι υπάρχουν! Αποφάσισε καλέ μου, τελικά τί συνέβη στις ψηλές στροφές; Γιατί εγώ είδα μόνο την ισχύ να πέφτει

====
Στην μέτρηση που παρέθεσα ΔΕΝ υπήρχαν misfires.
Σαφώς ΠΡΙΝ φτάσουμε στην μέτρηση αυτή είχαμε και missfires και safe mode. Γι'αυτό άλλοστε είμουν εκεί, για να το ρυθμίσω να δουλεύει. Και γι'αυτό λέω ότι τα misfires (μέχρι 300 άλογα τουλάχιστον) είναι προγραμματιστικό θέμα και δεν φταίνε οι πολλαπλασιαστές.

salex έγραψε:
Τις υπόλοιπες ανακρίβειες θα τις εκθέσω αναλυτικά στο επόμενο ποστ, αφού θέλεις να γίνεται λόγος και είσαι τόσο φιλικός στη συζήτηση.

====
Περιμένω.

salex έγραψε:
Χαίρομαι ιδιαίτερα που μετά από 2 χρόνια δοκιμών πάνω σε 207 βρέθηκε στις αρχές Σεπτεμβρίου ο υπερμάστορας που έχει όλες τις απαντήσεις ετοιμες! Razz

====
Τελικά δεν άντεξες να γράψεις ένα ποστ χωρίς προσωπικούς χαρακτηρισμούς και ειρωνία προς εμένα... Κρίμα. Δε πειράζει.

Θα μπορούσαν παρακαλώ οι mods να το μετακινήσουν στο κατάλληλο τόπικ μιας και πάλι (κλείνω τα μάτια στην ειρωνία που διέπει όλο το πόστ) μιλάμε τεχνικά ;
SAKIS-LEMANS - Παρ 02 Οκτ 2009, 09:55:43
Θέμα δημοσίευσης:
Θεωρώ ότι ως "προγραμματιστής" εγκεφάλων αυτοκινήτων δεν μπορεί να υπάρξει κάποιος αν δεν έχει γνώσεις μηχανικού και δεν ασχολείται γενικά με τα μηχανολογικά. Και αυτό για ασφάλεια του κάθε πελάτη. Αλλιώς και εγώ προγραμματιστής είμαι και θα μπορούσα κάλιστα να κάνω προγράμματα για αυτοκίνητα. Να σηκώνω πιέσεις και να ακούω τον καθένα και να κάνω ότι μου ζητά... δεν το κάνω καθώς δεν έχω γνώσεις μηχανολογικές και δεν ξέρω την τύφλα μου για τους εκάστοτε κινητήρες που θα "προγραμματιζα". Ξέρω όμως να ασχολούμαι με sql, C++ Java και όχι, με μπιέλες, πιστόνια, και να έχω απόψεις για αντοχές κινητήρων αυτοκινήτων. Δεν μπορεί απλά να μου λένε πιέσεις και avance να πειράζω και να μην έχω ευθύνη. Τώρα προσωπικά θα έβαζα πρόγραμμα σε κάποιον ο οποίος θα είχε γνώσεις για τον κινητήρα μου και τις αντοχές του.Δηλαδή να το πάρουμε και εμπορικά το θέμα, κάποιος πουλάει ένα προϊόν (πρόγραμμα) έρχεται ένας πελάτης και του λέει το τρόπο που θα το πουλήσει (π.χ με πίεση τόσο με avance τόσο) και το κάνω? Δεν τσεκάρει ο έμπορος (προγραμματιστής) αν είναι καλός ο τρόπος και αν θα δυσφημίσει την εταιρία του?
RME - Παρ 02 Οκτ 2009, 10:33:03
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπον εγω θα πω ενα πραγμα.

Τον Κυριο Κυριλλο δεν τον ξερω προσωπικα και ουτε εχω δει απο κοντα καποια δουλεια του γι αυτο και δεν θελω να εκφρασω καποια γνωμη για το ατομο του γιατι δεν θα ειναι αντικειμενικη.

Τον Στελιο ομως μπορω να τον κρινω παντα συμφωνα με την γνωμη μου
Ημουν ενας απο τους πρωτους που του εμπιστευθηκα την περιουσια μου (νομιζω ο δευτερος ημουν) γιατι για μενα 20000 ευρω ειναι ενα πολλυυυυυυ μεγαλο ποσο. Εχω ιντερκουλερ προγραμα και φιλτροχοανη. Το αυτοκινητο δουλευει πραγματικα σαν ελβετικο ρολοι το οποιο ειναι πιστωποιημενο απο εμενα τον ιδιο βαζοντας πανω το scanmaster εχω κρατησει και log files για οποιον θελει να τα δει. (Ειμαι επαγγελματιας προγραματιστης λογο δουλειας σε υπολογιστες και ξερω τι παιζει με τους εγγεφαλους αφου γνωριζω καλα assembly και δεκαεξαδικο) Δεν εχω ουτε ειχα το παραμικρο προβλημα. Ο στελιος απο την αλλη παρολο που του εχω κανει ενα κεφαλι καζανι και απο κοντα και απο το τηλ δεν εχει δυσανασχετισει ποτε.

Κατα την γνωμη μου ειναι σοβαρος επαγγελματιας και ανθρωπος εχει ικανους και εμπιστους συνεργατες και ποτε μα ποτε εδω και 2 χρονια περιπου δεν εχω ακουσει κατι μεμπτο ειτε για τον ιδιο ειτε για την δουλει του.

Και πιστευω οτι ειναι πολλυ δυσκολη η θεση του γιατι αν εσπαγε εστω και ενα αυτοκινητο θα το μαθαιναμε αμεσως εν ρυπη οφθαλμου.

Επισης μια και αποφασισα να μιλησω δημοσια θελω να πω οτι καλο ειναι να υπαρχει ανταγωνισμος για να εχουμε εμεις οι καταναλωτες ποιο πολες λυσεις αλλα ο ανταγωνισμος να μην ειναι ποτε αθεμιτος απο οποια πλευρα και αν προερχετε.
turborabbit - Παρ 02 Οκτ 2009, 11:06:41
Θέμα δημοσίευσης:
SAKIS-LEMANS έγραψε:
Θεωρώ ότι ως "προγραμματιστής" εγκεφάλων αυτοκινήτων δεν μπορεί να υπάρξει κάποιος αν δεν έχει γνώσεις μηχανικού και δεν ασχολείται γενικά με τα μηχανολογικά. Και αυτό για ασφάλεια του κάθε πελάτη. Αλλιώς και εγώ προγραμματιστής είμαι και θα μπορούσα κάλιστα να κάνω προγράμματα για αυτοκίνητα. Να σηκώνω πιέσεις και να ακούω τον καθένα και να κάνω ότι μου ζητά... δεν το κάνω καθώς δεν έχω γνώσεις μηχανολογικές και δεν ξέρω την τύφλα μου για τους εκάστοτε κινητήρες που θα "προγραμματιζα". Ξέρω όμως να ασχολούμαι με sql, C++ Java και όχι, με μπιέλες, πιστόνια, και να έχω απόψεις για αντοχές κινητήρων αυτοκινήτων. Δεν μπορεί απλά να μου λένε πιέσεις και avance να πειράζω και να μην έχω ευθύνη. Τώρα προσωπικά θα έβαζα πρόγραμμα σε κάποιον ο οποίος θα είχε γνώσεις για τον κινητήρα μου και τις αντοχές του.Δηλαδή να το πάρουμε και εμπορικά το θέμα, κάποιος πουλάει ένα προϊόν (πρόγραμμα) έρχεται ένας πελάτης και του λέει το τρόπο που θα το πουλήσει (π.χ με πίεση τόσο με avance τόσο) και το κάνω? Δεν τσεκάρει ο έμπορος (προγραμματιστής) αν είναι καλός ο τρόπος και αν θα δυσφημίσει την εταιρία του?

====
1. Μπερδεύεις τις κονσέρβες με τα custom και τα big turbo.

Στις κονσέρβες ο προγραμματιστής έχει όλη την ευθύνη και οφείλει να ξέρει τις ανοχές. Φτιάχνει κάτι, το δοκιμάζει και το πουλάει.

Στα custom παίρνει μια κονσέρβα και την προσαρμόζει ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Γραμμικότητα, απόκριση γκαζιού, περιορισμός ροπής ανά σχέση σασμάν, κόφτες, οικονομία, χρήση ειδικού καυσίμου, κατάργηση βλαβών, αισθητήρων κλπ. Και βέβαια ο πελάτης θα πει τι ακριβώς θέλει, πάντα όμως μέσα στις ανοχές του κινητήρα.

Στα big turbo όμως τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά, όλη τη μετατροπή την κάνει κάποιος μηχανικός, που αυτός έχει υπολογίσει τα υλικά που έβαλε και μόνο αυτός ξέρει τις νέες ανοχές. Έρχεται στον προγραμματιστή που συνεργάζεται και του λέει τις ανοχές αυτές. Ή λέει στον πελάτη «εγώ τελείωσα, βρες προγραμματιστή να το ρυθμίσει, το μοτέρ αντέχει 1.7 και 8000 κόφτη». Ή έρχονται παρέα στον προγραμματιστή. Ο προγραμματιστής αν ακούσει κάτι εξωπραγματικό, μπορεί να έχει κάποιες ενστάσεις, ή μπορεί να έχει κάποιους περιορισμούς προγραμματιστικά (πχ να του ζητήσουν 1.7bar με τους εργοστασιακούς MAP αισθητήρες) – θα τους καταθέσει την γνώμη του και τους πιθανούς κινδύνους. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως για ποιο λόγο να έχει ευθύνη ο προγραμματιστής για την μελέτη και υλοποίηση της μηχανολογικής μετατροπής?

2. Σίγουρα ο προγραμματιστής πρέπει να έχει μηχανολογικές γνώσεις, αλλά πάνω απ' όλα πρέπει να ξέρει να «προγραμματίζει». Μην μπερδεύεις τον προγραμματισμό που ξέρεις (C++, Java & SQL) με αυτό που λέγετε προγραμματισμός εγκεφάλων, καθώς ελάχιστες είναι οι φορές που γίνεται επέμβαση στον ίδιο στον κώδικα. Αυτό που γίνεται ουσιαστικά είναι η παραμετροποίηση συστημάτων αυτόματου ελέγχου. Ο «προγραμματιστής» πρέπει να ξέρει πως δουλεύουν αλγόριθμοι αυτόματου ελέγχου συστημάτων, πως επεμβαίνεις σε αυτούς, να ξέρει ποιες δικλείδες, γιατί και ΠΟΥ πρέπει να μπουν. Και δεν μιλάω για "άγραφους" εγκεφάλους για αγωνιστική χρήση που δεν έχουν ούτε το 1/10 των αλγορίθμων που τρέχει ένας εγκέφαλος ενός συμβατικού ΙΧ παραγωγής.

Εκεί που θέλω να καταλήξω, είναι ότι καλύτερα ο καθένας να κάνει καλά αυτό που ξέρει και αυτό που ειδικεύεται, παρά να γίνεται μπαλαντέρ με υποδιέστερα αποτελέσματα.
MEMsound - Παρ 02 Οκτ 2009, 11:32:53
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπον...

ΛΕΩ να το ξαναγυρησουμε στο τεχνικό κομμάτι...

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΚΕΙ να λυψουν τα οφ τοπικ ποστ και να γίνεται αποκλειστικα και μόνο τεχνικη κουβεντα.

Αν θελετε οτιδηποτε αλλο ΜΗ-τεχνικο συνεχιστε το εδω ή οπου αλλου τελους πάντων ΕΚΤΟΣ των τεχνικων ενοτήτων.

Εκ της MOD Team
MEMsound

black7monster - Παρ 02 Οκτ 2009, 15:24:28
Θέμα δημοσίευσης:
recife_rallye έγραψε:
black7monster έγραψε:

Εισαι εκτος θεματος αδερφε..δεν εχεις καταλαβει τπτ απολυτως

Μπορει οπως λες να ειμαι εκτος θεματος αλλα τυχαινει να γνωριζω το μαυρο 207 για το οποιο ξεκινησε ολο αυτο το ''δραμα''και μπορω να ξερω καποια πραγματακια.....
Εγω φιλε μου κρινω συμπεριφορες και συμμαχιες,καταλαβες???
recife_rallye - Παρ 02 Οκτ 2009, 16:07:00
Θέμα δημοσίευσης:
Δημητρη το αν ξερεις τον ιδιοκτητη δεν παιζει κανενα ρολο..το θεμα μας ηταν αλλο!
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες