PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Τουρμπινα garrett 28r σε 207 1,6Τ
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 88, 89, 90  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Σεπ 2009, 16:13:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ωχ...να το ντεμο καρ...

Ελα να χυνονται οι μπιελες στην ασφαλτο λεμεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

μετα εγω θα χω πιο καθημερινο αυτ/το απτο δικο σου!

Ενω εμεις ειμαστε οι γκράντε χεραδες...χαχαχα

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Σεπ 2009, 18:38:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ψιτ...
μην το κάνετε πάλι μπουρδελο το τοπικ... Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Σεπ 2009, 19:33:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ενας φιλος εχει ενα σαξο τουρμπο που τρεχει σε ντραγκστερ(κ το εχει κ για τις νυχτερινες βολτες του)κ τωρα εφτιαξε ενα αλλο σαξο,ατμοσφαιρικο,1.8 κ οχι 1.6 με εκκεντρα(δεν ξερω τι,δε λενε) κ για ελαφρωμα,εκτος απο το οτι εχει μονο ενα καθισμα μεσα,εχει βγαλει με χρι κ την πισα που ειχε στο πατωμα για μονωση Laughing Laughing ετσι καταντησανε αυτα τα αυτοκινητα το 2010,για να ανταπεξελθουν στον ανταγωνισμο... Laughing Laughing (πλακα κανω),παντως το συγκεκριμενο δε νομιζω να ειναι για ταξιδια Rolling eyes

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Οκτ 2009, 11:31:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

συνεχίζουμε με ΜΟΝΟ ΤΕΧΝΙΚΑ! ποστς

οφφτοπικ σχολια θα σβηνονται επιτοπου ανευ ειδοποιήσεως.

Παραθετω εδω τα 2 σχετικά ποστς απο το αλλο τοπικ :

salex έγραψε:
Ας επιστρέψουμε λοιπόν στο αρχικό θέμα με την GT28RS, αφού τόσο επίμονα ζητάς τεχνικώς τεκμηριωμένη γνώμη:

0) Η αναφορά έγινε σε ένα αυτοκίνητο με μαμά σωθικά.
Στην προκειμένη περίπτωση όμως, μόνο εργοστασιακός δεν ήταν ο κινητήρας από ότι μαθεύτηκε.

Άλλο να γράφεις είναι μαμά και θα γίνει σφυρήλατο και αλλο να γράψεις οτι ήταν ήδη σφυρήλατο πρωτού ρυθμιστεί. Δημιουργούνται εντυπωσεις...

1) Παρουσιάζεις μια δυναμομέτρηση που έχει μέγιστη ροπή στις 4800rpm.
Συγγνώμη που το γράφω, αλλά η GT28RS πάνω σε 207 έχει από τις 2500 ήδη 1 bar.

Πώς κατάφερε λοιπόν να έχει μέγιστη πίεση 1.5bar στις σχεδόν 5000rpm;

2) Για να βγάλεις 40κιλά ροπής από ένα κινητήρα 1.6 λίτρων ξέρεις πόση πίεση χρειάζεται;
Άσε με να σε βοηθήσω: 1.7 με 1.8bar τουλάχιστον. Που αποκλείεται να αντέξει εργοστασιακό μοτέρ 207, στο υπογράφω με σφραγίδα και αριθμό μητρώου αν θέλεις.

Άρα πού είναι το 1.5bar οεο; Δεν έχει Overboost στις 5000rpm καρδιά μου να πεις ότι σήκωσε λιγάκι παραπάνω!

3) Εις ό,τι αφορά τα misfires, εσύ γράφεις ότι δεν υπάρχουν ενώ ο Βαγγέλης -που έφτιαξε το αυτοκίνητο- έγραψε το αντίθετο, ότι υπάρχουν! Αποφάσισε καλέ μου, τελικά τί συνέβη στις ψηλές στροφές; Γιατί εγώ είδα μόνο την ισχύ να πέφτει

Τις υπόλοιπες ανακρίβειες θα τις εκθέσω αναλυτικά στο επόμενο ποστ, αφού θέλεις να γίνεται λόγος και είσαι τόσο φιλικός στη συζήτηση.

Χαίρομαι ιδιαίτερα που μετά από 2 χρόνια δοκιμών πάνω σε 207 βρέθηκε στις αρχές Σεπτεμβρίου ο υπερμάστορας που έχει όλες τις απαντήσεις ετοιμες! Razz

turborabbit έγραψε:
salex έγραψε:
Ας επιστρέψουμε λοιπόν στο αρχικό θέμα με την GT28RS, αφού τόσο επίμονα ζητάς τεχνικώς τεκμηριωμένη γνώμη:

0) Η αναφορά έγινε σε ένα αυτοκίνητο με μαμά σωθικά.
Στην προκειμένη περίπτωση όμως, μόνο εργοστασιακός δεν ήταν ο κινητήρας από ότι μαθεύτηκε.

====
Ο κινητήρας είχε μαμά μπιελοπίστονα την ημέρα που ήρθε στα χέρια μου για ρύθμιση.

salex έγραψε:
Άλλο να γράφεις είναι μαμά και θα γίνει σφυρήλατο και αλλο να γράψεις οτι ήταν ήδη σφυρήλατο πρωτού ρυθμιστεί. Δημιουργούνται εντυπωσεις...

====
Ήταν μαμά και δεν θα γίνει όλο σφυρήλατο, μόνο μπιέλλες θα του βάλουν. Αυτή είναι η τελευταία πληροφορία που έχω. Αν ο μηχανικός μου τα κρύβει και ξέρεις κάτι παραπάνω - πάω πάσο.

salex έγραψε:
1) Παρουσιάζεις μια δυναμομέτρηση που έχει μέγιστη ροπή στις 4800rpm.

====
4690. Παραπονιέσαι για ανακρίβειες αλλά και εσύ ο ίδιος δεν χάνεις την ευκαιρία.

salex έγραψε:
Συγγνώμη που το γράφω, αλλά η GT28RS πάνω σε 207 έχει από τις 2500 ήδη 1 bar.

====
Το συγκεκριμένο φούσκωνε εκεί που βλέπεις.
Ποιό το πρόβλημα;
Τα παράπωνα στον μηχανικό Razz
Εγώ από τις 2000 κρατάω ανοιχτή την πεταλούδα και αν δεν έχει να δώσει, θα έρθω εγώ να την σπουλάρω;

salex έγραψε:
Πώς κατάφερε λοιπόν να έχει μέγιστη πίεση 1.5bar στις σχεδόν 5000rpm;

====
Ερώτηση προς τον μηχανικό.

salex έγραψε:
2) Για να βγάλεις 40κιλά ροπής από ένα κινητήρα 1.6 λίτρων ξέρεις πόση πίεση χρειάζεται;

====
Το συγκεκριμένο μοτέρ χρειάστικε 1.5 bar

salex έγραψε:
Άσε με να σε βοηθήσω: 1.7 με 1.8bar τουλάχιστον.

====
Το συγκεκριμένο μοτέρ χρειάστικε 1.5 bar. Επαναλαμβάνω, σε κανένα σημείο η πίεση δεν έχει φτάσει τα 255kpa absolute μετρημένη από OBD σε turbo mode με 2.7 samples per second.

salex έγραψε:
Που αποκλείεται να αντέξει εργοστασιακό μοτέρ 207, στο υπογράφω με σφραγίδα και αριθμό μητρώου αν θέλεις.

====
Δεν ξέρω αν θα αντέξει με 1.8 αλλά με 1.5 δείχνει να αντέχει.

salex έγραψε:
Άρα πού είναι το 1.5bar οεο;

====
Στην πολλαπλή εισαγωγής. Στο σημείο που είναι τοποθετημένος ο ένας από τους 3 μαπ σένσορες.

salex έγραψε:
Δεν έχει Overboost στις 5000rpm καρδιά μου να πεις ότι σήκωσε λιγάκι παραπάνω!

====
Δεν σήκωσε παραπάνω.

salex έγραψε:
3) Εις ό,τι αφορά τα misfires, εσύ γράφεις ότι δεν υπάρχουν ενώ ο Βαγγέλης -που έφτιαξε το αυτοκίνητο- έγραψε το αντίθετο, ότι υπάρχουν! Αποφάσισε καλέ μου, τελικά τί συνέβη στις ψηλές στροφές; Γιατί εγώ είδα μόνο την ισχύ να πέφτει

====
Στην μέτρηση που παρέθεσα ΔΕΝ υπήρχαν misfires.
Σαφώς ΠΡΙΝ φτάσουμε στην μέτρηση αυτή είχαμε και missfires και safe mode. Γι'αυτό άλλοστε είμουν εκεί, για να το ρυθμίσω να δουλεύει. Και γι'αυτό λέω ότι τα misfires (μέχρι 300 άλογα τουλάχιστον) είναι προγραμματιστικό θέμα και δεν φταίνε οι πολλαπλασιαστές.

salex έγραψε:
Τις υπόλοιπες ανακρίβειες θα τις εκθέσω αναλυτικά στο επόμενο ποστ, αφού θέλεις να γίνεται λόγος και είσαι τόσο φιλικός στη συζήτηση.

====
Περιμένω.

salex έγραψε:
Χαίρομαι ιδιαίτερα που μετά από 2 χρόνια δοκιμών πάνω σε 207 βρέθηκε στις αρχές Σεπτεμβρίου ο υπερμάστορας που έχει όλες τις απαντήσεις ετοιμες! Razz

====
Τελικά δεν άντεξες να γράψεις ένα ποστ χωρίς προσωπικούς χαρακτηρισμούς και ειρωνία προς εμένα... Κρίμα. Δε πειράζει.

Θα μπορούσαν παρακαλώ οι mods να το μετακινήσουν στο κατάλληλο τόπικ μιας και πάλι (κλείνω τα μάτια στην ειρωνία που διέπει όλο το πόστ) μιλάμε τεχνικά ;

Εκ της MOD Team
MEMsound

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
turborabbit (Κύριλλος)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 06 Σεπ 2009
Τόπος: Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Οκτ 2009, 11:34:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μάνθο, στο 207 GT28R πάνε αυτά, όχι στην γενική κουβέντα για βελτίωση
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Οκτ 2009, 11:49:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σωστα - fixed

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
106 T16 (BΑΓΓΕΛΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

106 4x4 Τ16...

Ένταξη: 25 Οκτ 2007
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Οκτ 2009, 22:54:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

recife_rallye έγραψε:
Τι αλλα νεα απο το μετωπο?πως παει το προτζεκτ?

Ετοιμο το αμάξι και από μπιέλες..

www.kanteres.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Οκτ 2009, 23:30:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

106 T16 έγραψε:
recife_rallye έγραψε:
Τι αλλα νεα απο το μετωπο?πως παει το προτζεκτ?

Ετοιμο το αμάξι και από μπιέλες..
Thumb Left

Περιμενουμε νεοτερα απο την ρυθμιση του..

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
106 T16 (BΑΓΓΕΛΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

106 4x4 Τ16...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Οκτ 2009, 00:00:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο αυτοκίνητο τοποθετήθηκαν μόνο μπιέλες γιατί πιστόνια δεν υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα και θέλουν ένα μήνα για να φτιάξω custom από Αμερική,χρονος αρκετός μιας κ το παλικάρι το χρειάζεται το συντομότερο δυνατόν.Την επόμενη φορά...Πάντως θα δουλέψει άνετα και με τα μαμά έμβολα μέχρι 1,5-1,6.

www.kanteres.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
black7monster (Dimitris)
Μέλος
Μέλος

106 rallye 8v

Ένταξη: 22 Απρ 2009
Τόπος: N.Φ.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Οκτ 2009, 10:32:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tελικα αυτο το γαλλακι εχει καρυδια.......,πολλα καρυδια!!!!Μπορει και παραπανω???

106 rallye 8V.Σπερνει........πανικο!!!
http://i534.photobucket.com/albums/ee341/jimmys7/106_Turbo_97-1.jpg
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
106 T16 (BΑΓΓΕΛΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

106 4x4 Τ16...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Οκτ 2009, 21:01:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

black7monster έγραψε:
Tελικα αυτο το γαλλακι εχει καρυδια.......,πολλα καρυδια!!!!Μπορει και παραπανω???

Το αμάξι αφού μπήκαν οι μπιέλες ρυθμίστηκε και στο 1.5 σταθερό έιδαμε
280'ιππους στους τροχούς,και 34 κιλά ροπής,επίσης στους τροχούς στο δυναμόμετρο Cool

www.kanteres.gr
Επιστροφή στην κορυφή
106 T16 (BΑΓΓΕΛΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

106 4x4 Τ16...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Οκτ 2009, 21:07:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο κόφτης είναι στις 7000στρ!Το 1.5 bar έρχεται στις 3400 Very happy

www.kanteres.gr
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Οκτ 2009, 22:57:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Stis 2500 με 3000στρ τι πιεση εχεις?
Εχεις διαγραμμα να ανεβασεις?

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
106 T16 (BΑΓΓΕΛΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

106 4x4 Τ16...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Οκτ 2009, 23:25:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

recife_rallye έγραψε:
Stis 2500 με 3000στρ τι πιεση εχεις?
Εχεις διαγραμμα να ανεβασεις?

http://i782.photobucket.com/albums/yy110/106T16_2009/SCAN0001.jpg

www.kanteres.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Οκτ 2009, 08:08:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μορφή Spike η ιπποδύναμη (έπιασα 400 άλογα για 50 σ.α.λ.) και διαθέσιμη ροπή για λιγότερο από... 2.000 σ.α.λ.!

Αυτές είναι βελτιώσεις!

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
106 T16 (BΑΓΓΕΛΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

106 4x4 Τ16...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Οκτ 2009, 09:12:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Μορφή Spike η ιπποδύναμη (έπιασα 400 άλογα για 50 σ.α.λ.) και διαθέσιμη ροπή για λιγότερο από... 2.000 σ.α.λ.!

Αυτές είναι βελτιώσεις!

Αν επαιρνες λίγο χαμπάρι θα εβλεπες την ροπή που βάζεις καφέ επάνω Cool, αλλά βλέπεις εκεί κάπου στα 250 μοτέρ(210 τροχό)βάλαμε 380Volt ρευμα για να μην έχουμε missfires Shocked Shocked

www.kanteres.gr
Επιστροφή στην κορυφή
black7monster (Dimitris)
Μέλος
Μέλος

106 rallye 8v

Ένταξη: 22 Απρ 2009
Τόπος: N.Φ.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Οκτ 2009, 09:26:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αρχισαμε παλι........ROUND 2....FIGHT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

106 rallye 8V.Σπερνει........πανικο!!!
http://i534.photobucket.com/albums/ee341/jimmys7/106_Turbo_97-1.jpg
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Οκτ 2009, 09:30:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

106 T16 έγραψε:
Αν επαιρνες λίγο χαμπάρι θα εβλεπες την ροπή που βάζεις καφέ επάνω Cool
Για κανα espressάκι ή κανα ελληνικό καφέ, καλό είναι το φάσμα 1.800 σ.α.λ. για να ακουμπήσω.

Για γαλλικό καφέ, επειδή είναι πιό μεγάλη η κούπα, θέλω 3.000 σ.α.λ. τουλάχιστον για να μην πέσει η... κούπα Cool

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Steve στις Σαβ 17 Οκτ 2009, 09:34:15, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
106 T16 (BΑΓΓΕΛΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

106 4x4 Τ16...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Οκτ 2009, 09:32:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

black7monster έγραψε:
Αρχισαμε παλι........ROUND 2....FIGHT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ναι κανονικά.Για να μην βαριόμαστε.Είναι όπως οταν πας για καφέ σε άλλη πόλη και είσαι και φαντάρος Rolling eyes Το μεσημέρι έλα να φάμε στο "τραπεζάκι "της ροπής

www.kanteres.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Οκτ 2009, 09:34:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

106 T16 έγραψε:
Ναι κανονικά.Για να μην βαριόμαστε.Είναι όπως οταν πας για καφέ σε άλλη πόλη και είσαι και φαντάρος Rolling eyes Το μεσημέρι έλα να φάμε στο "τραπεζάκι "της ροπής
Για καναν ουζομεζέ μάλλον, και πάλι στριμωγμένα σε τόσο... χώρο!

Πάλι νηστικοί θα μείνουμε Sad

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 88, 89, 90  Επόμενη
Σελίδα 10 από 90

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης