kanelj έγραψε: |
ξερει μηπως κανενας απο ολους εσας τους λατρες του γαλλικου διαβολου (206 φυσικα!),ποσο κοστιζουν τα τριπλα μπροστα φαναρια???ειχα δει ενα 206 ασημι με αυτα και τρελαθηκα!(αφου εχω και εγω ασημι χρωμα 206).σε ενα μαγαζι που ρωτησα (autopro για οσους ενδιαφερονται) μου ειπε πως κοστιζουν περιπου 300.000δρχ.! ! ! νομιζω,λεω νομιζω,πως ειναι υπερβολικα χρηματα για φωτα αφου με αυτα τα χρηματα θα μπορουσα να ειχα κανει 100 αλλες μετατροπες!επεσα στην περιπτωση ή η τιμη τους ειναι εκει γυρω? ![]() ![]() ![]() |
ξερει μηπως κανενας απο ολους εσας τους λατρες του γαλλικου διαβολου (206 φυσικα!),ποσο κοστιζουν τα τριπλα μπροστα φαναρια???ειχα δει ενα 206 ασημι με αυτα και τρελαθηκα!(αφου εχω και εγω ασημι χρωμα 206).σε ενα μαγαζι που ρωτησα (autopro για οσους ενδιαφερονται) μου ειπε πως κοστιζουν περιπου 300.000δρχ.! ! ! νομιζω,λεω νομιζω,πως ειναι υπερβολικα χρηματα για φωτα αφου με αυτα τα χρηματα θα μπορουσα να ειχα κανει 100 αλλες μετατροπες!επεσα στην περιπτωση ή η τιμη τους ειναι εκει γυρω? ![]() ![]() ![]() |
Skull έγραψε: |
Ωραια ειναι και τα φωτα τα οποια το τζαμι τους ειναι πολυ διαφανεις και οχι θολα σαν αυτα του 206!Νομιζω και στα 307 τετοια ειναι!Τωρα μπορει και να θολωσαν λογο χρονου τα δικα μου και οσων εχω παρατηρησει ![]() Ετσι ειναι? |
kanelj έγραψε: | ||
οχι υπαρχουν αυτα που λες.αυτα εχω και εγω στο δικο μου (206 quiksilver).τα ειχε απο τη μαμα του. ![]() |
Skull έγραψε: | ||||
Δεν νομιζω τα μαμα να ειναι ετσι: ![]() Εγω αυτα λεω.... Ξερει κανεις τιποτα για αυτα??Ψαχνω πληροφοριες! ![]() |
GIANNIS206 έγραψε: |
Τα φώτα αυτά είναι τα διάφανα που βγάζει η PEUGEOT για τα 206.
Όμως και εγώ και ο Μίλτος που έχουμε αλλάξει το ένα από τα δύο,και το άλλο είναι από την μαμά,παρατηρήσαμε ότι τα after market φανάρια είναι πιο γυαλιστερά δεν έχουν θαμπάδες! Αυτό δεν έχει να κάνει με τον καιρό! Ίσως και να έχουν και πιο καλό φωτισμό! |
Skull έγραψε: | ||||
Δεν νομιζω τα μαμα να ειναι ετσι: ![]() Εγω αυτα λεω.... Ξερει κανεις τιποτα για αυτα??Ψαχνω πληροφοριες! ![]() |
pezomania έγραψε: | ||||||
Ακριβώς αυτά είναι που φοράει το 206 GTi - XS - QuickSilver Μόνο που στη φώτο, παίφτουν πάνω του και τα φώτα και λάμπουν ![]() |
συμφωνω μαζι σου αλλα μιας και εχουμε ολοι 206,νομιζω πως πρεπει να μαθουμε επιτελους πως γραφεται το quiksilver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pezomania έγραψε: |
οι "γρηγοροασημάκιδες" |
GFG έγραψε: |
ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΤΑ LEXUS 138 ΕΥΡΟ; ![]() |
DimiP έγραψε: |
αγανακτησα με αυτα που ειδα και εκτονωνομαι γραφοντας τα εδω, τιποτα αλλο!
ευχαριστω ![]() |
GFG έγραψε: |
ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΤΑ LEXUS 138 ΕΥΡΟ; ![]() |
Νωe έγραψε: |
εγω παντως πισω εβαλα απο το facelift κ ειναι μια χαρα...... ![]() |
...εχω ακουσει την Απιστευτη τιμη ![]() ![]() ![]() |
Skull έγραψε: | ||
100χιλιαρικα το ενα! ![]() ![]() |
kanelj έγραψε: | ||||
παραπανω παραπανω...... ![]() 130.000 το ενα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
PHSYBORG έγραψε: | ||||||
Μιλας για τα διπλοφαναρα( ειναι 3πλα) της Morette κ οταν ειχα ρωτησει πριν κανα χρονο τα χα βρει 500e |
PHSYBORG έγραψε: |
χεχεχε,δεν θυμαμαι αλλα θα το βρω το περιοδικο με το τηλ το χω κρατησει κ θα παρω να ρωτησω γιατι το επομενο μου βημα ειναι αυτο !!! ![]() |
PHSYBORG έγραψε: | ||||||
Μιλας για τα διπλοφαναρα( ειναι 3πλα) της Morette κ οταν ειχα ρωτησει πριν κανα χρονο τα χα βρει 500e |
nik7 έγραψε: |
pantos ta 180 gia lexus ine poli liga kai mallon tha ine moufa apo taiwan...
ego epeidi to poliepsaksa kanoun 200 ston louis stin kifissias kai afto logo tou club kai ine germanika tis inpro.... afta.... oso gia ta alla emena prosopika den mou aresoun kai kata defteron ontos polla ta lefta re pedia.... |
micho έγραψε: |
... κ να σας πω και το αλλο... πας δινεις 500 euro για κατι που σπαει πρωτο σε περιπτωση τρακας??? ![]() |
Πηρα τηλ κ ρωτησα , μετα το πρωτο εγκεφαλικο κ μετα το δευτερο κ μετα το τριτο ,συνηλθα λιγο οσο γινεται βεβαια κ μπρορω να σας πω την τιμη για group buy( τιμη χονδρικης ) για τα διπλοφαναρα της Μορετε :
715e το ζευγαρι !!!!!!!!!!!!! ![]() |
Skull έγραψε: |
Για να τα βαλεις ομως θα πρεπει να τα συνδυασεις και με ενα καλο κουστουμακι σαν αυτο της φωτογραφιας!Δηλαδη βαλε αλλα 1000ευρο=συνολο 1700ευρο!!! ![]() Ε και μετα να μην βαλεις κατι στην μηχανη για να πηγαινει μαμιοντας?? Βαλε και 3000ευρο εκει και κατι μερεμετια απο δω και απο εκει με 6000ευροπουλα εισαι ετοιμος! ![]() ![]() |
kanelj έγραψε: | ||
Aαααα! εσυ εισαι καλος.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Σε προλαβα εχει ηδη μπει το Bodykit |
Mimis έγραψε: |
Αναζητούνται foto απο μπροστινά φανάρια σε 206. ![]() Ξέρει κανείς να μου πεί πόσο περίπου κοστίζουν τα διάφανα φανάρια που φοράνε τα XS ![]() |
PoLiThS έγραψε: |
Μπαίνουν αλλα δεν θα θελουνε μια πατεντα Peugoet Autopower Δ.Κ. Πολυχρονίδου για την καλωδίωση αφ'ενος και αφ'ετερου πρεπει να πας στον ηλεκτρολόγο να προσθέσει εναν ρελε που θα σου κρατάει την μεσαια σκάλα αναμένη οταν αναβει και η μεγάκη καθως η φιλοσοφία του φαναριού στον τρόπο λειτουργείας του είναι εντελώς διαφορετική |
U lost me here λεμε !!!
Αν βαλεις αλλα μπροστινα φαναρια θελει πατεντες ??????Δεν ειναι τα ιδια τα φισακια ? ![]() |
PUGMAD έγραψε: |
Εγώ πάντως παιδιά έβαλα την προηγούμενη βδομάδα ένα σετ με μαύρα φανάρια απο Γεωργακόπουλο
α. ενώ παίρνουν δύο λάμπες Η7 αντί για μία Η4 έχει ΄φύσα που κουμπώνει στην εργοστασιακή (εκεί που κουμπόνει κανονικά η Η4 ) και μία παροχή με ασφάλεια σε κάθε φανάρι που πάει κατευθίαν δτην μπαταρία (μάλλων για τον ρελέ που αναφέρει ο PoLiThS,μίας και δεν του προσθεσα τίποτα εκτός του κιτ) β. μπαίνου πολύ εύκολα (τα έβαλα μόνος μου σε 15') γ. η τιμή τους πρέπει να είναι γύρω στα 280ευρώ τα ΤΑΙΒΑΝ και 500 τα VALEO (εγώ τα πειρα σε τιμή χονδρικής και δεν ξέρω τίποτα δ. φαίνοντε αρκετά καλης κατασκευής (τα ΤΑΙΒΑΝ που πήρα εγώ) το μόνο κακό που έχουνε είναι οτι θέλουν περισσότερο χώρο στην πίσω μεριά με αποτέλεσμα να δυσκολεύη την αλλαγη στις λάμπες |
ΤΩΡΑ κ Angel Eye για PUG ! ![]() ![]() |
BUBA έγραψε: |
Πετυχα κατι τετοια προσφατα σε ενα ...Πολονεζικο site, δηλαδη ειναι Πολονικης κατασκευης στα 199ε το ενα. Μηπως ειναι τα ιδια ?? Δεν ξερω.
Η ιδια εταιρια εχει και μια αεροτομη τυπου WRC σε αρκετα χαμηλη τιμη. Ιδου => http://www.kopistyling.com/scripts/index.php |
BUBA έγραψε: | ||
Γραφτε λαθος, ΤΣΕΧΙΑ ειναι τελικα, αν καταλαβαινω καλα απο την σημαια |
zzzleepy έγραψε: |
Τι ακριβά ρε; Τα Morette τα τριπλοφάναρα έχουν 700! Κι αυτά σου φαίνονται ακριβά; Τσκ τσκ νεολέρα!
![]() ![]() |
Dj-Steve έγραψε: |
πΕτΡοS : Απότι κατάλαβα η διαφορά τους έγκειται στο ότι, τα Morette δεν έχουνε τέρμα πάνω το φλασάκι και είναι πιο αραιά τα φωτιστικά σώματα ε? ![]() ![]() Και τα 2, αυτά που έδειξες και αυτά εδώ στο thread είναι αρκετά καλά! ![]() |
Dj-Steve έγραψε: |
Ευχαριστώ για την διευκρίνιση ![]() ![]() |
micho έγραψε: |
με 180 euro που λεει ο μητσος μαζι πηγαμε τα πηραμε απο τον maxdrive ειναι το μοναδικο σχεδιο που μου αρεσε και taiwan ξεταιβαν δεν ξερω....
τα χω βαλει μεσα σε πλυντηρια... σε βουρτσες... εχουν πεσει επανω τονοι βροχης ![]() ![]() ![]() ![]() |
πΕτΡοS έγραψε: |
ΥΓ ενδιαφερεται κανεις για τα μαμα μπροστα (διαφανα)? |
kavaliotis έγραψε: | ||
Σε εχω ρωτησει ποσο τα δινεις ή το μπερδευω με αλλο τοπικ? ![]() ![]() ![]() ![]() |
Steve έγραψε: |
Εγώ οδεύω χαλαρότατα για αυτά ![]() |
TiMoRiS έγραψε: | ||
Και εγω σαν του steve θα βαλω μαλλον μετα τα χριστουγεννα και θα τα αγορασω απο εκει που πηρα τα δικα μου μαυρα lexus και του Πετρου! Θα κοστισουν 270€!!! ![]() |
¶ντε μπράβο, να μαζευόμαστε σιγά σιγά ![]() |
fallen_angel82 έγραψε: |
..δηλαδή 500ε και τα δύο φανάρια? |
MEMsound. έγραψε: |
Η FK Automotive (UNI Ελαστικα ΕΠΕ 2310-685074) εχει στον καταλογο της τα νεοτερα με τους 2 δακτυλιους σε δυο εσωτερικους χρωματισμους μαυρο και χρωμιο.
Οι τιμες τους ειναι 299ευρω το ζευγαρι τα μαυρα και 289ευρω το ζευγαρι τα χρωμιομενα. ![]() Αυτα με τους 2 δακτυλιους τα εχει και ο Katsabidis (και αλλοι) εδω στην Ελλαδα 330ευρω. |
shark_zak έγραψε: |
τα διπλα πως ειναι δαχτυλιδι μεσα (στον μικρο κυκλο) δαχτυλιδι εξω... ![]() |
LuNa έγραψε: | ||
Αν έχω καταλάβει σωστά, (διατηρώ σοβαρές επιφυλάξεις για το μέγεθος της βλακείας που ίσως πω), διπλά είναι όταν είναι και στη μικρή και στη μεσαία σκάλα, ενώ μονά μόνο στη μεσαία σκάλα η μόνο στη μικρή.... Ο Μάνθος μάλλον (ως ο μόνιμα πιο ενημερωμένος και ψαγμένος) θα μας διαφωτήσει με σιγουριά ![]() Μανθούλη.... για πε για πε! |
kavaliotis έγραψε: |
MEMsound στην fkangel206oldstyle.jpg που δινεις απο τον καταλογο ειδα οτι πουλανε και ΣΑΝ τα γνησια τα crystal clear που εχουν τα καινουργια 206 ή απλα μου φανηκε? Το Νο18 νομιζω που λεει 199.90 ευρω πακετο τα 2? Η τοσο κανει το 1? Επισης τα διπλα αριστερα που λενε 15/17 με 209.90 ευρω ειναι angel eyes ή οχι? |
MEMsound. έγραψε: | ||
Θα σου φερω τον καταλογο την Πεμπτη στο στεκι να δεις απο κοντα. |
...γι αυτο και δεν απαντησα οτι ειμαι Θεσσαλονικη εγω... |
Δεν ειχα δει οτι μενεις προς Θεσσαλονικη μερια....! |
Μενω Θεσσαλονικη αλλα ειμαι απο Καβαλα... Οποτε για να μην ξεχνιομαστε...
Αλεξανδρουπολη μερια, Ορεστιαδα μερια Κομοτηνη και Καβαλα εχει δικα μας παιδια... ![]() ![]() ![]() |
Μενω Θεσσαλονικη αλλα ειμαι απο Καβαλα... Οποτε για να μην ξεχνιομαστε...
Αλεξανδρουπολη μερια, Ορεστιαδα μερια Κομοτηνη και Καβαλα εχει δικα μας παιδια... ![]() ![]() ![]() |
Stevon έγραψε: |
¶ ρε Μάνθο <<τι με κάμνεις-τι με κάμνεις>> απο παντού έξοδα και εσύ πρόσθεσες ΕΝΑ ακόμα....
Καλά κυρίως αυτό με τις δύο Halogen λάμπες ![]() |
shark_zak έγραψε: |
αυτα με το διπλο ειναι ονειρο.... ![]() αλλα τιμουλα δεν μας ειπες... ![]() |
Παράθεση: |
fkangel206oldstyle |
Mesie Zak με δουλεύετε?? Αν ανατρέξεις λίγο πιο πάνω θα βρείς τιμές για όλα εκτός από αυτό με τις δύο λάμπες αλογόνου που εχει τιμή στο link σε λίρες (δεν ξέρω αν έρχονται Ελλάδα τα συγκεκριμένα) ![]() |
ROM206 έγραψε: |
ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΤΙ ΦΑΝΑΡΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΝ ΦΟΝΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΕ ENGEL EYE ΣΤΑ ΦΩΤΑ ΠΟΡΕΙΑΣ. Ε, ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΦΩΤΑ. ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΣΑΝ 310 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΣΥΝ 50 ΕΥΡΩ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΥΝ 90 ΕΥΡΩ ΤΡΙΑ ΣΕΤ ΛΑΜΠΕΣ ΤΥΠΟΥ ΧΕΝΟΝ ΠΟΥ ΚΑΨΑΝ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΑ ΑΛΛΑΞΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΟΥ ΦΑΝΑΡΙΑ ΠΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΜΑ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑΣ ΦΩΣ ΑΝΑΜΕΝΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΗΓΑΙΝΑ ΜΕ ΦΩΤΑ ΑΝΑΜΕΝΑ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΑΝΑΨΕΙ, ΑΝΤΕ ΒΓΑΛΤΕ ΑΚΡΗ. |
pugsang έγραψε: |
Ακριβώς ετσι Δημητρη με τρομερή μαλιστα διαφορα στην τιμή λιανικής |
ROM206 έγραψε: |
ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΤΙ ΦΑΝΑΡΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΝ ΦΟΝΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΕ ENGEL EYE ΣΤΑ ΦΩΤΑ ΠΟΡΕΙΑΣ. Ε, ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΦΩΤΑ. ....... |
οχι ρε δεν ειναι τοσο ακριβα! Λοιπον υπαρχουν 2 τυποι: ο παλαιοτερος με ενα στεφανι μεσα και ο νεοτερος με 2 στεφανια. Ψιρες (φωτα θεσης κοινως παλιοκαγκουρες....) τα φαναρια αυτα εχουν αλλα για τον ιδιο σκοπο αυτο μπορουν να χρησιμοποιηθουν και οι φωτειζομενοι δακτυλιοι. Ο παλαιοτερος τυπος ειναι παρομοιος με αυτα που εδειξε ο Steve και υπαρχουν με μαυρο εσωτερικο αλλα και χρωμιομενο. Τα συγκεκριμενα ειναι της Ecosse αλλα εχει παρομοια και η FK με τιμες 229 τα χρωμιομενα και 239 τα μαυρα. Η FK Automotive (UNI Ελαστικα ΕΠΕ 2310-685074) εχει στον καταλογο της τα νεοτερα με τους 2 δακτυλιους σε δυο εσωτερικους χρωματισμους μαυρο και χρωμιο. Οι τιμες τους ειναι 299ευρω το ζευγαρι τα μαυρα και 289ευρω το ζευγαρι τα χρωμιομενα. ![]() Αυτα με τους 2 δακτυλιους τα εχει και ο Katsabidis (και αλλοι) εδω στην Ελλαδα 330ευρω. Ακομα υπαρχουν με τους 2 δακτυλιους: για 307 (319ευρω τα χρωμιομενα και 329 τα μαυρα, τιμες απο καταλογο FK), για 106 (1996-2003) (289 τα χρωμιου και 299 τα μαυρα) και για 306 (μετα facelift) (289 τα χρωμιου και 299 τα μαυρα). Και των τριων αυτων (307,106,306) δεν εχουν εχτρα θεση ψιρες. Δυστυχως στο site της FK δεν εχει σχετικες φωτο. Τις τιμες τις βρηκα απο τον ετησιο καταλογο προιντων για το 2005 της FK που αγορασα απο ενα περιπτερο 3,90 ευρω ( ![]() ![]() |
ROM206 έγραψε: | ||
Το έχω διαβάσει και 'γω ότι κάποια φανάρια με Angel Eyes έχουν πρόβλημα και καίγονται γι' αυτό ότι και να κανονηστεί από το club καλό θα είναι να είναι επώνυμο ώστε να παρέχεται μια σχετική εγγύηση από τον αντιπρόσωπο, κιας μην είναι η τελευταία λέξη της μόδας. Για τον ίδιο λόγο η παραγγελία από το εξωτερικό τέτοιο ηλεκτρικών / ηλεκτρονικών αξεσουαρ είναι σχετικά ριψοκίνδυνη... |
Περίμενε μέχρι την 1η Μαρτιου όπου θα ανακοινωθούν οι τιμές διαφόρων πραγμάτων για τα συνδρομιτικά μέλη (ελπίζω να είσαι και αν όχι να γίνεις).
Αν δεν σου αρέσει κάτι τότε το ψάχνεις και ατομικά. Θα προσπαθήσω πάντως να έχουμε και κάτι που να σου αρέσει, αρκεί να είναι ποιοτικό και σχετικά εγγυημένο... |
pugsang έγραψε: |
Σε μαύρο lexus έχω βρει αυτο
http://pg.photos.yahoo.com/ph/pugsang/detail?.dir=/8b31&.dnm=5736.jpg&.src=ph Μας κάνει? |
........
fkangel106-206new fkangel206fitted fkangel206oldstyle fkangel306-307 ..... |
μια σχετική φώτο.....
Μην αρχίσετε πάλι με το "πότε θα ανακοινωθούν οι προσφορές". Όλα είναι καθ' οδόν.... |
![]() ![]() ![]() θα (ξανα) βρω το απογευμα.... Ναι σε όλες τις φώτο είναι το ίδιο αυτοκίνητο. |
307cc alu έγραψε: |
MEMsound. κάτι αντίστοιχο για 307 ![]() ![]() ![]() ![]() |
Για φώτο με τοποθετημένα τέτοια φανάρια σε 307 πρέπει να το ψάξω λίγο... |
Ydwr έγραψε: |
Μια παρατηρηση της λεπτομεριας βεβαια αλλα για να ξερουμε ακριβως τι μας γινεται.
Η εκπτωση ειναι 13,6363% Τι νομιζατε οτι θα σας αφηνα χωρις αναλυση? Τιμη καταλόγου (100)+ ποσοστο εμπορου (10%) = 110 Τιμη καταλόγου (100) - ποσοστο ps club (5%) = 95 Αλλα Τιμη εμπορου (110) - υποτειθεμενη εκπτωση (15%)= 93,5 Μας το εφαγαν το 1,5.. ![]() Τα ποσοστα δεν μπορεις να τα προσθεσεις ποτε. Και για να βρουμε την πραγματικη εκπτωση εχουμε (95/110)-1. ![]() Καταραμενα μαθηματικα τι μου εχετε κανει. ![]() Ελα να βλέπω τις ντοματες ![]() ![]() ![]() |
DRAKE έγραψε: |
Μάνθο ερώτηση: Η FK εδώ Θεσσαλονίκη αντιπροσωπεύεται από την UNI ελαστικά ΕΠΕ. Οι τιμές ισχύουν και για εδώ ή μόνο για το κεντρικό τους Αθήνα; |
Και για τους .....τσιφουτηδες νομιζω το παρακατω ειναι οτι πρεπει ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΦΩΤΑ ANGELEYES ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ![]() ![]() ![]() ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ! |
shark_zak έγραψε: | ||
καλη φαση αλλα αξιζει τοσο κοπος... ![]() |
Και για τους .....τσιφουτηδες νομιζω το παρακατω ειναι οτι πρεπει ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΦΩΤΑ ANGELEYES ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ![]() ![]() ![]() ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ! |
shiba έγραψε: |
λοιπον σε 2 βδομαδεσ το πολυ λεω να βαλω angel eyes...για προτεινετε μου ρε παιδεσ ποια να βαλω γιατι ο φιλοσ μασ ο μανθοσ με τοσεσ φωτογραφιεσ μασ εχει μπερδεψει.. ![]() ![]() ![]() |
λοιπον σε 2 βδομαδεσ το πολυ λεω να βαλω angel eyes...για προτεινετε μου ρε παιδεσ ποια να βαλω γιατι ο φιλοσ μασ ο μανθοσ με τοσεσ φωτογραφιεσ μασ εχει μπερδεψει.. ![]() ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||
Την απάντηση θα την έχεις αυριο που θα έχω επίσημη τιμή από το κατάστημα. Τώρα αν θες να μαζευτείτε και να πάρετε τίποτα από έξω μόνοι σας κάντε ότι νομίζετε (και η ευθύνη δικιά σας). Εγώ πάντως θα έχω τιμή για ατομική παραγγελία. Και αναφέρομαι στα καινουργια angel eyes με τους 2 δακτύλιους. Ενδιαφέρεται άμεσα και ο CC-Gio οπότε αν τα βιαζεσαι και εσύ μου λες με πμ. (θα τις είχα σήμερα τις τιμές αλλά δεν προλάβαινε να μου τις ετοιμάσει) Επίσης τα παλιά με τον μονό δακτύλιο να τα αποφύγετε (αν και όποιος θέλει είναι ελέυθερος να βάλει ότι θέλει) γιατί από όσα έχω διαβάσει έχουν προβλήματα. |
MEMsound έγραψε: |
ε ναι!
Ο υδρατμός είναι φυσιολογικός όπως και στα μαμά φανάρια. |
CC-Gio έγραψε: | ||
Εγω δεν ειχα ποτε στα μαμα....!!! ![]() |
Ενδιαφέρεται άμεσα και ο CC-Gio οπότε αν τα βιαζεσαι και εσύ μου λες με πμ. |
καλημερα σε ολουσ..λοιπον να κανω μια τελευταια ερωτηση που νομιζω την ειχα κανει και απο κοντα στον μανθο.δεν θυμαμαι..μπορω να βαλω στην ασφαλεια τα angel eyes h prepei na perimenv να τα ασφαλισω στο επομενο ''εξαμηνο''?... |
πριν καποιες εβδομαδες υποτιθεται οτι θα εβγαιναν τιμες για ομαδικη παραγγελια (συμφωνια μεσω του club) των φαναριων του 206.
ΟΧΙ μονο για τα angel eyes αλλα για διαφορα φαναρια που θα ηθελαν οσοι ηθελαν να αλλαξουν τα "μαμα" φαναρια τους. απο οτι παρατηρω εχετε επικεντρωθει σε συμφωνια-παραγγελια angel eyes και μονο; ![]() ![]() |
πριν καποιες εβδομαδες υποτιθεται οτι θα εβγαιναν τιμες για ομαδικη παραγγελια (συμφωνια μεσω του club) των φαναριων του 206.
ΟΧΙ μονο για τα angel eyes αλλα για διαφορα φαναρια που θα ηθελαν οσοι ηθελαν να αλλαξουν τα "μαμα" φαναρια τους. απο οτι παρατηρω εχετε επικεντρωθει σε συμφωνια-παραγγελια angel eyes και μονο; ![]() ![]() |
Από που το κατάλαβες αυτό????!?!?!?!?!?! Από εμένα, τον Πέτρο, και τον Μάκη δεν έχει λεχθεί ποτέ κάτι τέτοιο. Προσεχε σε παρακαλώ τι διαβάζεις και σε τι συμπεράσματα καταλήγεις γιατί δημιουργούνται παρανοήσεις. Δεν επικεντρωνόμαστε πουθενά! Επικεντρωνόμαστε σε ... όλα! Αλλά σε αυτό το τόπικ μιλάμε για φανάρια μπροστινά! και όχι για κάτι άλλο! Στις προσφορές θα υπάρχουν τιμές για τα πάντα...! Αλλά πρέπει να είμαι On-line όλη την ώρα για να λύνω τις απορίες σας μου φαίνεται!!! ΡΕ ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ!!! 9ναι φωνάζω!!!) ![]() ![]() ![]() ![]() Εντάξη DimiP μου???? ![]() |
kαι σε περιπτωση ομαδικησ αγορασ θα μασ ερθει ακομα πιο φθηνα? |
τα φανάρια σίγουρα οχι καθως οι τιμες που πετύχαμε στα πιο πολλα ειναι πιο χαμήλες ακομα και απο μια ομαδικη παραγγελια απο εξωτερικο. Σε bodykits ή αεροτομές ή καποια άλλα επιλεγμένα είδη μπορεί να υπάρξει ακομα μεγαλυτερη εκπτωση αν πάνε πολλά αυτοκίνητα. |
Baphomet έγραψε: |
Αλέξανδρε μου φαίνεται πρέπει να το ψάξεις λίγο καλύτερα το Eshop... σε πιάνω αδιάβαστο!!! ![]() http://www.psclub.gr/eshop/product_info.php?manufacturers_id=21=Drago&products_id=115 |
Αλεξ@νδρος έγραψε: |
Τα φανάρια παραγγέλθηκαν από Drago
H Uni kit για οποιον ενδιαφέρεται θα τα φερει σε 2 εβδομάδες |
Αλεξ@νδρος έγραψε: |
Τα φανάρια ήρθαν ![]() ![]() ![]() ![]() Νομίζω θα είναι χρήσιμη μια γνωριμία τουλάχιστον για όσους σκέφτονται να αντικαταστήσουν τα original ( τ'ακούς Dimip ![]() ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ ![]() |
STELIOS έγραψε: |
Να σε ρωτησω...
Τα Angel Eyes εχουν δικο τους μηχανισμο για να ανεβοκατεβαζουν σε ηψος τα φωτα ή πρεπει να βαλεις αυτον απ'τα μαμα ??? |
CC-Gio έγραψε: |
Επειδη δε μου φερθηκε σωστα η FK (ειναι και μεγαλη εταιρεια) θα ηθελα να δησφημισω τα φαναρια που φερνουν!
Απ'οτι βλεπω εχουν και αλλοι προβληματα με τα φαναρια της......Αν δει καποιος το αμαξι μου (οσοι το ειδαν ξερουν) θα ψαχνουν να βρουν το αριστερο μπροστινο angel φαναρι! ΛΕΙΠΕΙ!!! ΓΙΑΤΙ??? Γιατι πολυ απλα καηκε ο δακτυλιος...και οχι μετα απο 1-2 χρονια αλλα μετα απο 1 μηνα! Η FK δεν παιρνει ευθυνη λεγοντας μου οτι δεν φτιαχνεται!!! ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ????!!!!???? Δεν πιστευω οτι στεκει λογικα! Μια τετοια εταιρεια επρεπε να με καλυπτει με εγγυηση...τουλαχιστον για 1 χρονο! To φαναρι το εχει παρει ενας γνωστος οικος βελτιωσης και μαζι με τον ηλεκτρολογο του προσπαθει να το φτιαξει! Ηταν ο μονος που προσφερθηκε να προσπαθησει....και αυτο μου φτανει! Με αυτη τη δημοσιευση θελω να προστατεψω τους συν-κλαμπιτες και να το ξανα-σκεφτουνε!!! Αν ομως οι MODS πιστευουν οτι δε θα επρεπε να γραφω αυτα τα γεγονοτα και οτι θα βλαψουν καποιους (ως προς το εμπορευμα τους) ας το σβησουν,αλλα να ξερουν οτι θα κανουν λαθος! |
bakclima έγραψε: |
ποσο ευκολο ειναι να βρεις ανταλακτικα αν καει καποια λαμπα ή angel |
Ape έγραψε: |
yep they're the new ones coming out, the ones you can see there are the first ever to be made.
They will come as a kit as far as i know, which you spray yourself etc. I cant believe how good they look!! cant wait to go down to get them all refitted and tested etc, and i'm still a bit shocked that mine was picked to be used and that its going on the cover of the new 06/07 catologue!!! :jumpin: :jumpin: :jumpin: :jumpin: :jumpin: :jumpin: :jumpin: :jumpin: :jumpin: :jumpin: :jumpin: :jumpin: :jumpin: :jumpin: |
Ape έγραψε: |
Hi everyone, took a trip to High Wycombe to see the good people at Ultra, they had sorted the lights and i had them fitted to the pug, now all i gotta do is road test them. The rear lights have been shelved for now due to difficulties that i cant go into.
anyway, i went with my good friend mr. paul, and we were on the road at 5:30am, got to High Wycombe at 7(ish) and the lights were all ready to go by 8:30 - 9: 00, so we took a road trip after into London. and we got lost, saw all the sights (by mistake rather than looking for them) and didnt get out of London till 3:30pm, and we had to be in birmingham for 5:00pm to collect some new ebc greenstuff pads for the 206. we made it with abot 15min to spare (London to B'ham in about an hour lol - never again), back in time for tea, and fitted the brakes after that. travelled 350miles in all, and i was cream crackered! Anyway, enough talking, here come the photos you wanted to see: http://i22.photobucket.com/albums/b317/ape3542/Trip%20to%20Ultra%20and%20London/33460032.jpg http://i22.photobucket.com/albums/b317/ape3542/Trip%20to%20Ultra%20and%20London/33460033.jpg http://i22.photobucket.com/albums/b317/ape3542/Trip%20to%20Ultra%20and%20London/33460041.jpg http://i22.photobucket.com/albums/b317/ape3542/Trip%20to%20Ultra%20and%20London/33460045.jpg ![]() http://i22.photobucket.com/albums/b317/ape3542/Trip%20to%20Ultra%20and%20London/33460081.jpg http://i22.photobucket.com/albums/b317/ape3542/Trip%20to%20Ultra%20and%20London/33460085.jpg http://i22.photobucket.com/albums/b317/ape3542/Trip%20to%20Ultra%20and%20London/33460087.jpg http://i22.photobucket.com/albums/b317/ape3542/Trip%20to%20Ultra%20and%20London/33460084.jpg http://i22.photobucket.com/albums/b317/ape3542/Trip%20to%20Ultra%20and%20London/33460088.jpg The weather forecast for tonight is Dark lol, so i will try and get some better pictures for you all here's a few sights of London when we were lost: had breakfast here: http://i22.photobucket.com/albums/b317/ape3542/Trip%20to%20Ultra%20and%20London/33460056-1.jpg http://i22.photobucket.com/albums/b317/ape3542/Trip%20to%20Ultra%20and%20London/33460053.jpg 2 happy chaps Road Trippin http://i22.photobucket.com/albums/b317/ape3542/Trip%20to%20Ultra%20and%20London/33460074.jpg http://i22.photobucket.com/albums/b317/ape3542/Trip%20to%20Ultra%20and%20London/33460052.jpg Emo!!!! (made me chuckle) http://i22.photobucket.com/albums/b317/ape3542/Trip%20to%20Ultra%20and%20London/33460050.jpg I have a few pics of the sights of London, but thats for another time. I will also scan in the catologue pages that have my car on!! |
nOkpos έγραψε: |
ειδα μπροστα στο φαναρι κατι γραφει αλλα δεν καταλαβα τι ...εγω τωρα τι να κανω? να του τα παω πισω? ![]() |
μαλ***ες σου είπε...
πιασε και δες αν γράφουν τίποτα πάνω τους πχ ultra αν και κάτι μου λέει ότι θα είναι "ότι να 'ναι"... ![]() |
Συγνώμη αλλά από που συμπέρανες ότι ψώνισε από τον Drago? ![]() Επίσης αν ρωτήσεις τον ΜΙΧΑΛΗ μπορεί να σου στείλει άλλες 2~3 σελίδες σχετικά με το πόσο τον έχει βοηθήσει το έν λόγω κατάστημα να κάνει το 306 του όπως το θέλει. ![]() anyway δεν είναι το θέμα εκεί. Πάντως αν ένα προιόν είναι ελαττωματικό οφείλουμε να το πάμε πίσω και να απαιτήσουμε αλλαγή/αντικατάστασή ή εν πάση περιπτώση επίλυση του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί. (υ.γ. ΒΑΣΙΚΟ αν ένα προιόν έχει συγκεκριμένη διάρκεια εγγύησης και αυτή έχει παρέλθει τότε δεν νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι... και πλέον είναι στην καλή διάθεση του εκάστοτε καταστηματάρχη να μας βοηθήσει χωρίς φυσικά να είναι "τυπικά" υποχρεωμένος) |
Κατ εμέ είναι μια χαρά πάλι... ![]() ![]() |
..................... .......... πάντως όλο και κάποια "σιλικονολύση" θα υπάρχει... ![]() ![]() ![]() ![]() |
volvos έγραψε: |
eχω 2 το ενα ειναι προσωρινα στο μανθο (του συνοδηγου) και υπαρχει του οδηγου...
αν το θες προσωρινα παρτο... ![]() |
κουκουρουκου.... |
και να ηθελα δε στο δινω καθως θεωρω οτι κανεις μπουρδες...
βγαλε το προβολακι και φερε αερα απο εκει με σωληνα. μη ξεχνας δε οτι οσο αερα και να βαλεις με το κωλομαπ που εχουμε διαβαζει ως 1.3 οποτε τσαμπα κοπος μετα απο ενα σημειο! |
AmIEvil, στο http://forum.peugeot206club.com/showthread.php?t=29247&highlight=ultra έγραψε: |
Hey, i just installed a pair or black angel eyes, but from what i read i noticed that a lot were getting blown off!
The LEDs are made to work on 12V that's fine when the engine is off, but once the alternator starts going, voltage is gonna go up to 14.3 volts or something like that! LEDs can handle that theoretically, but it will greatly diminish their lifetime! So you can go buy two 7812 chips (see below)...very cheap and some heat shrink to insulate its three legs. http://i45.photobucket.com/albums/f82/pierredz/7812.jpg Splice or split the side light wires...connect the + to the 1st pin of the 7812. Connect - to 2nd pin. Connect 3rd pin to red wire of LED ring and lastly connect the Black wire of LED ring to - It would be a good idea to screw it to a piece of aluminium or heatsink through that hole in the top so that it gets cooled down. LEDs to don require a lot of current so it won't really heat up. DON'T STICK THE HEATSINK TO METAL PARTS! it will be charged -vely! Anyways, now when the engine is off they will be slightly dimmer as they will run on 10.6V, but when the engine's going you're gonna get a smooth and safe 12V :jumpin: [/img] |
fynos έγραψε: |
Όλα αυτά είναι ρυθμιζόμενα καθ΄ ύψος από τον εσωτερικό διακόπτη ?? |
Τώρα σχετικά με τα ποίο ωραία πάντα με το δικό μου γούστο, από το παρακάτω link : http://www.potn.co.uk/ Δεν ρυθμίζεται ! http://www.potn.co.uk/-_c2553_3744_6656_6662_p2235436.htm Αυτά από εμένα Αν μπορέσουμε να μαζέψουμε πληροφορίες και της postaroume εδώ, σίγουρα θα διευκολύνουμε τους εαυτούς μας σχετικά πάντα, με αυτό που ψάχνουμε και μας ταιριάζει ! ![]() |
Χμμμμ
Steve ρίχτου μια ερώτηση εαν ρυθμίζονται τα ultra σε ύψος. |
Α ναι ξέχασα, αυτά που ανέφερα παραπάνω είναι για Η7 λάμπα Το λέω για όσους έχουν kit xenon H7 ![]() |
Έστειλα mail σε 2 από τα link που φιγουράρουν στο forum μας. Τα αποτελέσματα είναι τα ακόλουθα :
Από αυτόν -> http://www.ecosse-peugeot.co.uk/ Το 1ο δεν ρυθμίζεται ! http://www.ecosse-peugeot.co.uk/show_product.asp?id=1591 Το 2ο δεν έχει κανένα πρόβλημα, όπως χαρακτηριστικά μου είπαν ! http://www.ecosse-peugeot.co.uk/show_product.asp?id=1157 Τώρα σχετικά με τα πίο ωραία πάντα με το δικό μου γούστο, από το παρακάτω link : http://www.potn.co.uk/ Δεν ρυθμίζεται ! http://www.potn.co.uk/-_c2553_3744_6656_6662_p2235436.htm Αυτά από εμένα Αν μπορέσουμε να μαζέψουμε πληροφορίες και τις postaroume εδώ, σίγουρα θα διευκολύνουμε τους εαυτούς μας σχετικά πάντα, με αυτό που ψάχνουμε και μας ταιριάζει ! ![]() |
Χμμμ ενδιαφέρον.
Στο 2ο της ecosse φαίνεται το κενο μεταξύ του εσωτερικού πλαστικού φαναριού και κατόπτου που επιτρέπει την κίνησή του = την ρύθμιση του ήψους. Επίσης έτσι όπως τα βλέπω αυτά τα 2α είναι τα ultra που αναφερω πιο πάνω: http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=197375#197375 ενώ τα 1α (που δεν ρυθμίζονται) είναι τα άλλα. χμμμμ Τα ultra είναι αυτά που φέρνει και drago... Χμμμμ Steve ρίχτου μια ερώτηση εαν ρυθμίζονται τα ultra σε ύψος. |
Στο Site της Ecosse γράφει ποια είναι τα Ultra τα οποία είναι τα μην ρυθμιζόμενα.
Ρε Steve ρώτα τον drago... ![]() ![]() επίσης τι λάμπες παίρνουν... |
να έχουν 2ισομεγέθεις δακτυλίους σε κάθε φανάρι να είναι Η7 τουλάχιστον στην μεσαία σκάλα ώστε αν βάλουμε xenon να μπορούμε αν χρειαστεί να μπει και σε συμβατικό φανάρι. αυτά ![]() |
Hi John, You cannot fit your Xenon kit to these lights as the extra heat may cause the bulb holder to melt. Best Regards Paul |
brz20 έγραψε: |
Πρεπει να αλλαζουν λογικα τα Led. |
Τί είναι αυτό το κάτι? Αν πλυμμηρήσουν (απλή υγρασία δεν δέχεται) ή αν καεί ο δακτύλιος. Σε περίπτωση που περάσει το 6μηνο, μετά αν μπάζει νερά, το πουλί. Αν καεί ο δακτύλιος, με 10 ευρώ, φέρνει καινούριο, ενώ η τοποθέτηση του είναι αρκετά εύκολη (και μπορεί να γίνει σε οποιονδήποτε ηλεκτρολόγο/μάστορα και όχι απαραίτητα στον drago) |
Και σε chrome ->
1o http://www.fk-automotive.com/shop/product_info.php/info/p11801_FK-Angel-Eyes-Scheinwerfer-chrom-passend-f-r-Peugeot-206--96-03--inkl--elektronischer-Leuchtweitenregulierung.html 2o http://www.fk-automotive.com/shop/product_info.php/info/p11802_FK-Angel-Eyes-Scheinwerfer-chrom-passend-f-r-Peugeot-206--96-03--ohne-elektronischer-Leuchtweitenregulierung.html Τώρα εκτός τον κωδικό και την τιμή, άλλη διαφορά δεν διακρίνω ~! Έκτος το είδος της λάμπας, μας ενδιαφέρει και το χρώμα που φωτίζει ο δακτύλιος ! Λευκό θαλασσί του Led ή καφέ-τίζον της πυρακτώσεως ? (w5w) ![]() |
Έκτος το είδος της λάμπας, μας ενδιαφέρει και το χρώμα που φωτίζει ο δακτύλιος !
Λευκό θαλασσί του Led ή καφέ-τίζον της πυρακτώσεως ? (w5w) ![]() |
Εσωτερικό ή Εξωτερικό το μοτέρ ![]() |
Steve έγραψε: | ||
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΛΕΜΕ ΠΡΡΡ ΤΣΑΠ ΤΣΑΠ ![]() |
ανεξάρτητα με το άν τελικά ρυθμίζονται εμένα μου κάνουν μιας και παίρνουν Η7 πράγμα που σημαίνει ότι μπορούμε να βάλουμε xenon Η7 τα οποία αν χρειαστεί θα μπορούν να εφαρμόσουν και σε μαμά φανάρια...
|
Μιλαμε για κομματια μεμονομενα ή για GB? |
για να μην μπερδευτούμε μιλάμε για αυτούς του κωδικούς:
για 206: 3 ή 4 από αυτά: FKFSPG003 (steve/memsound/cool + ? fvnos) και μιας και μαζί θα πάρουμε και για 307: 1 ή 2 αυτά: FKFSPG111 (tour + ?brz) |
Pugobios έγραψε: |
Λοιπόν μόλις έπεσε τηλεφωνάκι στο μαγαζί που πείρα τα δικά μου.Αποτι μου είπε το παλικάρι έχει ανοίξει συνεργασία με την fk και φέρνει αυτός.Για 206 υπάρχουν για 307 θα μου πεί γιατι περιμένει καινούργιο κατάλογο.Πηροφορίες εδώ 2310541940.¶ντε σας έφτιαξα πάλι ![]() ![]() ![]() |
Φίλε Pugobios, καλό παιδί ο Σάκης... ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΓΑ**ΣΕ ΤΑ 330 για 5αδα και για 307 δεν ξέρουμε ακόμα... όσο για τον μηχανισμό ρύθμισης... @@ Για πείτε... |
για να μην χαθούμε σε αυτό το πόπικ
τα της παραγγελίας μιας και καταλήξαμε εδώ: |
Λες να είναι τόσο παραπάνω για GB ? |
Και από εγγύηση τι κάνουμε ? |
Περνω και δεν το σηκωνει κανεις προς το παρον. |
Savel Trade A.E.E 11142 Athens Tel: 0030 6937524752 Savel-stores@freemail.gr |
Θα σε προλαβω εγω Steve.
Με αλλη προσφορα. |
Ο τύπος λέει ότι το βάζει στον φούρνο για μερικά λεπτά, το έχω δει από πολλούς βασικά. Δεν ξέρω αν θα ρίσκαρα το φανάρι μου στο φούρνο με πατάτες ![]() ![]() |
Το πρώτο link στο βήμα 4 ![]() |
Σχετικά με το καφέ-τίζων φως το KF δακτυλίων, έχω καλά νέα.
Έμαθα ότι έχουν πρόσβαση από πίσω και έτσι μπορείς να αλλάξεις την λάμπα w5w με αυτή της αρεσκείας σου !! Δηλαδή LED = χαμηλή κατανάλωση και επιθυμητός φωτισμός για πολλούς ! ![]() |
Φανταστικές φωτογραφίες Steve.
Μεγειά σου και καλοφόρετα! Ανυπομονώ πλέον και για τα δικά μου!! Πάντως φαίνονται πάρα πολύ όμορφα! |
λοιπον απο οσο ειδα της φοτο τα φαναρια δεν εχουν καμια σχεση με τα δικα μου! ![]() ![]() Μεγειά και καλοφόρετα steve ![]() |
Κάτι άλλο που μου είπαν σχετικά με την εφαρμογή του φαναριού, είναι ότι ο λαιμός του δοχείου των υγρών για το τζάμι θα πρέπει να φύγει !
Και αυτό λόγο βάθους των φαναριών ! |
Πολύ καλή δουλειά, ωραίος !
¶μα ζεστάνουμε τον λαιμό και του κάνουμε μια ελαφριά καμπύλη, πετυχαίνουμε κάτι ![]() ![]() Από την πλευρά του ABS όλα ok ? |
αυτό ακριβώς είχα στο μυαλό μου κι εγώ (εδώ και πόση ώρα αλλά είχα πελάτη στο μαγαζί .... ![]() ![]() ![]() ![]() Στάνταρ με το σχετικό ζέσταμα θα γίνεται η δέουσα τροποποίηση... ![]() |
Όσο για την άλλη πλευρά αν μπορεί ας βγάλει ο Steve μια φώτο να δω και στο δικό μου που έχει και το ESP αν παίζει τίποτα διαφορετικό. ![]() |
Τα δαχτιλιδια αλλαζουν.
Μπορεις βεβαια χωρις να ειμαι σιγουρος να παραγγειλεις απο την αρχη με κιτρινοπα ή λευκα. |
![]() ![]() |
Τα δαχτιλιδια αλλαζουν.
Μπορεις βεβαια χωρις να ειμαι σιγουρος να παραγγειλεις απο την αρχη με κιτρινοπα ή λευκα. |
Της πλαφονιέρας αν θυμάμαι ειναι όπως της πινακίδας πίσω, και όπως των ψειρών μπροστά. Αν όντως είναι αυτά, τότε σίγουρα ΔΕΝ είναι τα ίδια με τα λαμπάκια του δακτυλίου, μιας και αυτά τα W5W είναι ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ μπροστα σε εκείνα |
Τωρα ποια απο τα δυο ειναι γαιδουρινα?Τα ψειρακια του εργοστασικου φαναριου σε σχεση με του δαχτυλιου? |
Ο πολος απο αυτα τα λαμπακια του δαχτιλιου πως ειναι?Κλασικος σαν της ψειρας? |
Τωρα οσο αναφορα στην σκεψη σου να βαλεις led εχω να πω οτι θα κερδισεις απο κοπο γιατι ενα led ή αλλιως φωτοδιοδος δεν καιγετε σχεδον ποτε.Μονο κατω απο ειδικες περιπτωσεις. |
Αυτες στο αμαξι δεν προκειτε να συμβουν γιατι περνει παντα σταθερο ρευμα. |
Οπως ομως πολυ σωστα αναφερεις ο φωτισμος ειναι σημειακος και αυτο θα ειναι ενα μιωνεκτημα υποθετω. |
Πολυ καλη δουλεια.Μπραβο.Οταν παρω τα δικα μου θα παμε μαζι στον μαστορα γιατι ειναι πολυ γατονι. |
Γαιδούρια είναι τα W5W. |
Τσκ. |
Γατόνι είναι αλλά η όλη δουλειά έγινε χάρη στην συνεργασία μας. Απορίες και προβλήματα που προέκυψαν, τα λύσαμε μαζί και εκτός αυτού, απέκτησε και παραπάνω εμπειρία αν του τύχει ανάλογη περίπτωση ![]() |
Εξαλλου σε εκοψα οτι σε τετοια θεματα εισαι ψειρας που λεμε και δεν θα αφηνες το αμαξι εκει για να πας να το παρεις οταν θα ηταν ετοιμο.
Το ιδιο ειμαστε.Ακολουθουμε πολιτικη "Πανω απο τον μαστορα για να βλεπουμε τι κανει" |
Απλα τωρα που θα φορεσω και εγω παραπλησια φαναρια λεω να κανεις εναν κοπο για να μπορεσει να κανει και σε μενα την ιδια δουλεια.Μιας και τωρα εχει την εμπειρια.
Ε φανταστικε Steve? ![]() ![]() ![]() |
Στην αντιπροσωπεία της Peugeot είναι. Αν θες πάμε και μαζί, δεν υπάρχει πρόβλημα. |
Σχετικά με το φωτισμό του δακτυλίου,
Το LED δεν θα πρέπει να είναι μπλε ! το άσπρο δημιουργεί αυτό το φωτισμό και νομίζεις ότι είναι μπλε Wink Idea Βρήκα από φίλο με μάντρα ηλεκτρολογικού υλικού για φορτηγά και αυτοκίνητα, τα περιβόητα ledakia αντίστοιχα πυρακτώσεως είναι 1,2w. Arrow Δεν χρειάζονται μετατροπές και μπαίνουν κατευθείαν ! ( βγάζεις – βάζεις ) |
Killbill απο CarputerMania έγραψε: |
Λοιπον , εχεις 3 εκδοχες :
1) Κανεις αυτο : http://www.ibiza.gr/forum/showthread.php?t=6213 (δικο μου ειναι ) με κοστος 1 ευρω το 1 . 2) Τα ιδια υλικα τα βαζεις σε ενα κομματακι πλακετα , για να κουμπωνει καλυτερα στη θεση της ψειρας (καλυτερο ) . Δυστυχως δεν εχω φωτο γιατι οσα ειχα φτιαξει τα χαρισα σε φιλους μου . 3) Αγοραζεις μεγαλα Λεντ που εχουν το σχημα της ψειρας και κουμπωνουν ακριβως στη θεση της , χωρις τη χρηση αντιστασης (δουλευουν στα 12V). Κοστος 2 ευρα το 1 , στο Βενιερη στο ποταμι |
Γύρω γύρω απο την πίσω πλευρά, έχει 5 κλιψάκια και 2 βίδες που κλείνουν το καπάκι για να προχωρήσουμε στα ενδώτερα... |
t0my έγραψε: |
Για να είμαι και εγώ ειλικρινής ούτε εμένα μου αρέσουν πολύ οι δακτύλιοι. Θα προτιμούσα να έβρισκα τα μαύρα φανάρια την FK χωρίς τα δακτυλίδια. Δυστυχώς όσο και αν έχω ψάξει δεν έχουν κατασκευάσει κάτι τέτοιο, οπότε η λύση που έχω σκεφτεί είναι είτε να μην συνδέσω καθόλου τα καλώδια των angel eyes ή να βάλω έναν διακόπτη on/off μέσα στο ταμπλώ και να τα ανάβω από εκεί. Η λύση για τα φλας μου ήρθε προχτές, αλλά και πάλι δεν ξέρω!
Ίσως να δούλευε καλύτερα αν είχα ψωνίσει παλαιότερα που η FK έβγαζε το φανάρι με έναν δακτύλιο. Όπως και να χει περιμένουμε φωτογραφίες από όλους σας. καλή συνέχεια |
PHSYBORG έγραψε: | ||
εχει η CIBIE αυτα που λες |
ναι βγαζει αυτα που λες αλλα καπου ειχε παρει το ματι μου κ με προτζεκτορα χωρις το δαχτυλιδι γυρω γυρω...
δεν θυμαμαι που ομως..αλλα ηταν Cibie θυμαμαι ! |
Και τα δικά μου φανάρια το ένα είχε την προστατευτική ζελατίνη στο διάφανο τζαμί μπροστά ! Αυτό ίσως επειδή τα είχε στην βιτρίνα ?? |
Ο Steve είχε κάτι κλιπ γύρω από το φανάρι, εγώ έχω μόνο ένα πλαστικό κλιπ και 2 βίδες! Αν προσπαθήσω να το ανοίξω δεν θα μου κάνει την χάρη, μιας και είναι με σιλικόνη γύρω γύρω !!! |
Steve οι μηχανισμοί για το ύψος των φώτων δεν έβγαιναν για να βάλεις τους μαμά ?? |
Θα προτιμούσα να έβρισκα τα μαύρα φανάρια την FK χωρίς τα δακτυλίδια. Δυστυχώς όσο και αν έχω ψάξει δεν έχουν κατασκευάσει κάτι τέτοιο, |
Η λύση για τα φλας μου ήρθε προχτές, αλλά και πάλι δεν ξέρω! |
Επίσης θέλω να πω κάτι σε όσους αγοράσατε τα φανάρια. Από διάφορα topic σε αντίστοιχα forum του εξωτερικού έχω δει ότι πολλές φορές τα led καίγονται και από ότι λένε αυτό οφείλεται στην μεταβολή της τάσης κατά την οδήγηση (12 - 14+ ). Η λύση, ίσως όχι η μοναδική όμως, είναι κάτι σταθεροποιητές τάσης με κωδικό 7812 (12V Angel eyes regulator chip), ο οποίος διατηρεί την τάση σταθερά στα 12V.
Δεν το παίζω έξυπνος απλά αν δεν το ξέρετε νομίζω καλό είναι να το ψάξετε λίγο. |
Προχωράμε στην συνέχεια για την μέτρηση του ρεύματος στο κύκλωμα μας... Με την μηχανή σβηστή, όντως έχουμε 12 πεντακάθαρα volt. Με την μηχανή αναμένη, ακόμα και με 5-6000 σ.α.λ. έχουμε 14.6 volt, η οποία τάση δυστυχώς, μένει σταθερό μέχρι να σβήσει η μηχανή. ¶ρα θα πρέπει να παρεμβάλλουμε μια αντίσταση στην φύσα... για να αποφύγουμε (αν τύχουν) τα χειρότερα (που ΔΕΝ νομίζω). |
Βάλε και 100 - 0 δεν έχω πρόβλημα, άλλωστε δεν νομίζω ότι ανταγωνιζόμαστε αλλά ότι ο καθένας βοηθάει τον άλλο, φυσικά είναι χαζό να λέμε τα ίδια και τα ίδια. Καλό απόγευμα. |
Με την ευκαιρία του 6χ6 σήμερα, (κυπελλούχοι) ενώσαμε και τους δακτυλίους το Sodάμαξου στα φανάρια, οι εικόνα μιλάει από μόνη της !
http://i171.photobucket.com/albums/u319/fynos/DSC00309.jpg http://i171.photobucket.com/albums/u319/fynos/DSC00308.jpg http://i171.photobucket.com/albums/u319/fynos/DSC00306.jpg |
Όμορφα... ![]() Τί μάρκα είπαμε είναι? ![]() |
sod? είσαι εδώ? |
... ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΤΙ ΜΑΡΚΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ |
Sod επειδή είχα ψάξει και εγώ για τα ultra μπορείς να μας πεις αν όντως χρησιμοποιούν Η1 λάμπες αντί για Η7; επίσης έχουν μοτεράκι για την ρύθμιση καθ' ύψος;
Το αποτέλεσμα είναι super, αν μπορείς ανέβασε καμία φωτογραφία με φως μέρας... Όσο για τα cibie φώτα με το projector, δεν έχω καταφέρει τίποτα, αν κάποιος ξέρει ή το είχε συναντήσει παλαιότερα ας βοηθήσει. Ευχαριστώ |
Θωμά ρίξε μια ματια στις προυγούμενες σελίδες...
Η1 είναι τα φανάρια του Sod και χωρίς ρύθμιση καθ' ύψος με μοτεράκι. Αυτοί είναι και οι δύο λόγοι που για το group buy προτιμήσαμε τα FK (2χΗ7 = βάζουμε τις μαμά λάμπες ή τα xenon που τυχόν ήδη έχουμε, και διατυρούμε την ευκολη εργοστασιακή ηλεκτρική ρύθμιση ύψους) |
Τι θα πει καταργήθηκαν,
δεν θα ξαναβγάλει η FK. Μα πάνε καλά, κόβει κάτι που γενικά έχει πετύχει τόσο; |
Sod επειδή είχα ψάξει και εγώ για τα ultra μπορείς να μας πεις αν όντως χρησιμοποιούν Η1 λάμπες αντί για Η7; επίσης έχουν μοτεράκι για την ρύθμιση καθ' ύψος;
Το αποτέλεσμα είναι super, αν μπορείς ανέβασε καμία φωτογραφία με φως μέρας... Ευχαριστώ |
Giannis307 έγραψε: |
![]() ![]() Μαλλον εχει δικιο ο κωσταντινος δοκιμασε με ajax και θα δεις... |
Ασε που τωρα με το GB φαναριων θα υπαρχουν πολλα για πουλημα. |
lam206 έγραψε: |
ρε παιδια ξέρει κανείς ποσο εχουν τα μαμα μαυρα φαναρια... γιατι μου ετυχε μια στραβη και θελω καινουρια φαναρια... |
τα μαμα χρωμιωμένα φανάρια από την peugeot έχουν γυρω στα 120 το ενα (αν δεν κανω λάθος) και είναι μάρκας VALEO |
Ghost Dog έγραψε: | ||
Tα μαμα μαυρο=valeo κοστιζουν κατι παραπανω απο 400 ευρω... Για τα μελη μας υπαρχουν κατι fk ολοιδια με τα μαμα (απλως δεν ρυθμιζεται το υψος της δεσμης απο μεσα ![]() ![]() |
...Κοιτώντας το φανάρι τώρα, έχει 2 βίδες που τις έκρυβε το μασκάκι, και μια επάνω, στην μια πλευρά δίπλα από τον αριθμό πλαισίου, και στην άλλη πλευρά αντίστοιχα στο ίδιο σημείο. 3ς βίδες σύνολο και είσαι οκ. |
![]() (είχε κάτι ρελιέ και καλώδια κλπ κλπ και ήταν λίγο μπέρδεμα για την ώρα... προτιμήσαμε να λιώσουμε στο Εμπόριο μέχρι αργά... από το να ενώνουμε καλώδια... ![]() ![]() |
...Επίσης, χθες με λύπη μου διαπίστωσα ότι για να είμαι "νόμιμος" στο ύψος των φώτων, ο διακόπτης πρέπει να είναι στο τέρμα χαμηλό... (δεν θυμάμαι αν είναι το 0 ή το 3). Αν το βάλω στην αντίθετη θέση, τα φανάρια δείχνουν στον Θεό. Και δυστυχώς, έχουν χειροκίνητο ρεγουλάρισμα μόνο για σύγκλιση-απόκλιση... όχι για ύψος ![]() |
Χθες αργά το βράδυ βάλαμε τα FK...
Απλά τέλεια... Απόλυτα σωστή κατανομή του φωτισμού! Με την "σαν εργοστασιακή" διαχωριστική γραμμή μεταξύ φωτισμένη περιοχή και μη φωτισμένης. Πολύ ποιοτική κατασκευή σε υπερπλήρη συσκευασία με τα πάντα μέσα για την τοποθέτηση... και τέλεια λειτουργεία της ηλεκτρική ρυθμισης υψους. Σχετικές άκρως ενδιαφέρουσες φωτογραφίες μέσα στο ΣΚ. Τα συστήνω ανεπιφύλακτα ανεξάρτητα αν έχει κανείς xenon ή όχι... ασε που στα 180 ε που τα πήραμε κοστίζουν όσο τα μαμά... ![]() Αυτά είναι! |
Τα ρελέ που έχει μέσα η συσκευασία, απλά ΔΕΝ τα χρησιμοποιείς. Εγώ τα έχω στο δωμάτιο και κάθονται. Χρησιμοποιείς μόνο ότι καλώδια έχει το φανάρι επάνω του, και τίποτα από το ματσάκι που έχει extra. |
Επίσης, χθες με λύπη μου διαπίστωσα ότι για να είμαι "νόμιμος" στο ύψος των φώτων, ο διακόπτης πρέπει να είναι στο τέρμα χαμηλό... (δεν θυμάμαι αν είναι το 0 ή το 3). Αν το βάλω στην αντίθετη θέση, τα φανάρια δείχνουν στον Θεό. Και δυστυχώς, έχουν χειροκίνητο ρεγουλάρισμα μόνο για σύγκλιση-απόκλιση... όχι για ύψος ![]() |
fynos έγραψε: | ||||
+ Η απαραίτητη προετοιμασία ! http://i171.photobucket.com/albums/u319/fynos/psclub%20photos/DSC00370.jpg Η ιδέα του Μέμ ΅όπου με το σχετικό ζέσταμα του λαιμού στο δοχείο για το υγρό πλύσης βοηθάει να παραμείνει στην θέση του !! http://i171.photobucket.com/albums/u319/fynos/psclub%20photos/DSC00372.jpg
Σωστα ! |
fynos έγραψε: | ||
την
Με το χαμήλωμα που έχω στο 0,5 ηΆ 1 είμαι μια χαρά ! Στην αδελφή μου στο 0 ηΆ 0,5 και τελος ! |
STELIOS έγραψε: |
Το 0 στρεφει τα φωτα πανω και το 3 κατω. Να υποθεσω πως τα καινουρια φαναρια εχουν δικο τους μοτερ για το πανω κατω, γιατι αλλιος το manual ρεγουλαρισμα γινεται απο το μηχανησμο που ξεκουμπωνει απο τα μαμα και κουμπωνει στα aftermarket. |
μπορείς να αλλάξεις λίγο την θέση τους χρησιμοποιώντας μια 2 ροδέλες στις βίδες στηριξης
με λίγο πείραμα θα εισαι οκ.... |
Σήμερα πήρα και αυτά (αδιάβροχα connector) ίδιου τύπου με τα εργοστασιακά για την πιο σωστή σύνδεση με τα φανάρια (ρυθμιστή ύψους) !
http://s171.photobucket.com/albums/u319/fynos/psclub%20photos/?action=view¤t=DSC00342.jpg Αν ΅ψήνεταιΆ κανένας, του λέω που τα βρίσκει !! (Το μαγαζί αυτό θα είναι κλειστώ από Τρίτη – 3 εβδομάδες). |
Πότε θα ανεβάσεις φωτογραφίες να δούμε το αποτέλεσμα, ίσως να βοηθούσαν κάπως.
|
Κακές επαφές είναι το μόνο που μπορώ να φανταστώ !!
Αν θες και έχει και καλό καιρό έλα το Σ/Κ να το φτιάξουμε ! |
Θα ελεγα να περάσεις αυριο από την Λέσχη να τα φτιάξουμε επιτόπου αλλά δεν ξέρω αν θα βρεχει Αν οχι πάντως κι έχεις ορεξη ελα... ![]() ![]() κατα 99% κάτι συνδέεις λάθος (και ομολογουμένως δεν κατάλαβα ακριβώς.. ισως να φταίει οτι ειμαι και λίγο κουρασμένος) ![]() ![]() |
Με τα Led θα έρθει και η κατανάλωση στα φυσιολογικά πλαίσια . . . . . |
Τέρμα πλέον στα φουσκωμένα τιμολόγια της ΔΕΗ για το αυτοκίνητο! |
Με τα Led θα έρθει και η κατανάλωση στα φυσιολογικά πλαίσια . . . . .
LED-> http://i171.photobucket.com/albums/u319/fynos/psclub%20photos/DSC00380.jpg Πυρακτώσεως -> http://i171.photobucket.com/albums/u319/fynos/DSC01481.jpg Επίσης την extra καλωδίωση δεν την χρειάζεται καθόλου το φανάρι, είτε βάλεις led είτε όχι ! |
Την προηγούμενη Τετάρτη σας είπα ότι προσπάθησα να βάλω τα φώτα μου και δεν τα κατάφερα, δυστυχώς λόγω κάποιων γεγονότων με τον πατέρα μου ακόμα δεν έχω βρει χρόνο να ξαναασχοληθώ. Ίσως αν όλα πάνε καλά να περάσω αύριο από την λέσχη, όμως όπως και να χει θα ήθελα να μου σχολιάσετε το γεγονός ότι με το καλώδιο που υπήρχε στο κουτί δεν άναβαν τα δακτυλίδια παρά μόνο χωρίς αυτό. Τελικά αυτό το έχετε χρησιμοποιήσει εσείς; |
Πάντως η καλωδίωση ΔΕΝ είναι απαραίτητη ίδίος αν βάλεις Led ! |
spiros_z έγραψε: |
http://home.hccnet.nl/vd.worp/angel2.JPG |
λες???
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
το εχεις ψάξει κι εσύ με το βάψιμο? |
...Επίσης νομίζω ότι το αριστερό θέλει λίγο μάζεμα γιατί αστοχεί και στοχεύει αρκετά αριστερά. Αλλά νομίζω ότι αυτό διορθώνεται εύκολα!... |
ΠΡΟΣΟΧΗ (όπς και στα μαμά φανάρια) να μην το τερματίσεις σε συγκλιση γιατί ξεκουμπώνει η βίδα από το κάτοπτρο και μετά θέλει άνοιγμα το φανάρι για την ξανακουμπώσεις. ![]() |
sod έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() |
StorM_GmA έγραψε: |
μόνοι μας παίζει να πάμε να πάρουμ?! ![]() |
StorM_GmA έγραψε: |
ελευσίνα?!?!?!?!?!?! πού πάτε και τα βρίσκετε ρε?! Εδώ έκανα δέκα ώρες να
βρώ τον savel! Μήπως πήγες εκτός Ελλάδος να βρεις και στο εξωτερικό κανένα μαγαζί?!?! ![]() ![]() ![]() |
sod έγραψε: |
Omορφο αλλα κατι λειπει...κατι λειπει...... |
τα μαμά φανάρια σε μαύρη έκδοση...
http://images.forum-auto.com/mesimages/109105/Photo%203.jpg http://images.forum-auto.com/mesimages/109105/Photo%20002.jpg και σήμερα μετά από μια σχετική μελέτη που θα έχουμε στην Λέσχη θα εχουμε μερικά ενδιαφεροντα νέα για αυτά... ![]() |
το 1 ο lam206 που τα χρειάζεται άμεσα λόγω τρακαρίσματος.
Για τα άλλα: τo 2o Stevon το 3ο πολύ πιθανό ο mafia206 μιας και οι 2 ειχαν από την αρχή εκδηλώσει το σχετικό ενδιαφέρον αλλά φυσικά (φαντάζομαι) μπορούμε να φέρουμε κι άλλα. συνέχεια επί του αγοραστικού θέματος στο σχετικό τόπικ. εδω θα γράψω αργότερα (ή μάλλον αυριο) τα τεχνικά, μόλις μου δώσει ακόμα κάποια τεχνικά στοιχεία |
Το 1ο σετ πριν λίγη ώρα τοποθετήκε στο μαυρο 206 του stevon...
Όλα μα όλα κουμπωσαν μια χαρά. Σαν εργοστασιακά. Μια μικρή προέκταση χρειάστηκε να κάνουμε στην καλωδίωση του φαναριού (χρησιμοποιήθηκε η καλωδίωση του μαμά φαναριού) ώστε αφενώς να πιο άνετη και αφετέρου για να μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε την ετοιμη λαστιχένια τάπα του μαυρουφαναριού και να μην μπούμε σε περίεργες διαδικασίες με τρυπήματα και άλλα περίεργα. Το αποτέλεσμα είναι μια χαρά. Βγήκαν και οι σχετικές φωτογρφίες (δυστυχώς από κινητό αλλά την δουλειάς του την κάνουν μια χαρά), τις οποίες θα ανεβάσω αργότερα ή αυριο γιατί αυτή τη στιγμή δεν προλαβαίνω... ![]() μεγειά... υ.γ. Από Δευτέρα θα πάμε να πάρουμε τουλάχιστον 1 σετ ακόμα για τον lam206 και περιμένω να μου πείτε τι υπόλοιποι ![]() |
Ghost Dog έγραψε: |
Καλοριζικα κουμπαρουλη!!!!!! ![]() Του πανε πολυυυ..... ![]() |
Romios206gti έγραψε: |
Ευχαριστώ φίλε. Λήμνο μένω και αυτές τις μέρες θα κατέβω αθήνα να βαλω τα φανάρια. Ειμαι επίσημο μέλος του Ps club. Eίμαι φίλος του MAD-Μάκη και του Sod-Βασίλη (Καλά παιδιά). |
Τα φανάρια τα ANGEL EYES στα 206 ρυθμίζονται το φως πάνω κάτω ??? |
Ειμαι επίσημο μέλος του Ps club. |
Ξέρει κανένας τι τιμή έχουνε τα εργοστασιακά φανάρια (Διαφανές ) για το 206 ![]() ![]() ![]() |
120 euro το ένα ! |
δεν ειναι δυσκολο ![]() |
Saveltrade έγραψε: |
Είμαι σίγουρος πως ο Μάνθος έκανε τον κόπο να φωτογραφίσει κάθε κίνηση στην διαδικασία αλλαγής των black clear φαναριών του 206 όχι για να πελαγώσει κανείς αλλά να κατατοπιστεί 100% ώστε το προιόν που θα παραλάβει από εμάς να τοποθετηθεί σωστά και η απόλαυση οδήγησης μετά να είναι η μέγιστη δυνατή. Και ας μήν ξεχνάμε τα clear φανάρια έχουν πάντα καλύτερη απόδοση φωτισμού σε σχέση με τα θαμπά των παλιότερων εκδόσεων, και σε συνδιασμό με το μάυρο χρώμα τους είναι για τα λεφτά τους μακράν η καλύτερη επιλογή (σχέση τιμής / ποιότητας) !!!! |
Στις προηγούμενες σελίδες διάβασα ότι στα μαύρα τα φανάρια δεν λειτουργεί ο μηχανισμός για να ρυθμίζεις το φως πάνω-κάτω. Ισχύει ![]() ![]() ![]() |
TopGear έγραψε: | ||
Μωρέ κι εγώ γι'αυτό είμαι σίγουρος ότι το έκανε και του δίνω συγχαρητήρια που είχε την υπομονή κιόλας. Απλά λίγο αυτό το κόβε-κόλλα καλώδια, πώς το έκανε, πώς τα προέκτεινε, τι εργαλεία χρησιμοποίησε κτλ. Anyway, ίσως περάσει λίγος καιρός μέχρι να πάρω τα φώτα, καθώς μεσολαβεί ένα ελεύθερο φίλτρο, ίσως μια αλουμινένια τάπα βενζίνης, πιθανώς λεβιεδάκι κτλ. ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||||||
αυτή ήταν η αρχική ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ εντύπωση που ειχαμε. Τώρα που το ξαναμελετήσαμε διαπιστώσαμε οτι το ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ μοτεράκι των μαμά φαναριών προσαρμόζεται και στα μαυρα ακριβώς με τον τρόπο που ειναι τοποθετημένο και στα μαμά. και λειτουργεί αξογα.
καταρχήν ευχαριστώ και τους 2 για τα καλά σας λόγια. ![]() Προσωπική μου άποψη είναι ότι τα φώτα σε 1 αμάξι ειναι προταρχικής σημασίας. Η διαφορά στο φωτισμό μεταξύ των παλιών θαμπών φαναριών και των διάφανων (είτε των μαμά ασημί , είτε των μαυρων FK) είναι παραπάνω από αισθητή. Εγώ στην θέση σου πρώτα θα εφτιαχνά τα φώτα και μετά θα ασχολιόμουν με τα λοιπά αισθητικά "τζιτζιμπλίκια" ![]() |
Στις προηγούμενες σελίδες διάβασα ότι στα μαύρα τα φανάρια δεν λειτουργεί ο μηχανισμός για να ρυθμίζεις το φως πάνω-κάτω. Ισχύει ![]() ![]() ![]() |
Ελπιζω να ειναι καλη καλη γιατι την θελω για σαλατα.
![]() ![]() ![]() Να ρωτησω κατι ετσι λιγο σχετικο? Εχετε δει καποια σχετικη υγρασια στα φαναρια σας οσοι φυσικα τα εχουν περασει? |
p206xs2 έγραψε: |
3. Φωτίζοντας σε λευκό τοίχο, παρατήρησα ότι η δέσμη του αριστερού φαναριού τελειώνει χαμηλότερα σε σχέση με το δεξί (η διαχωριστική γραμμή ουσιαστικά). Λογικό ή θέλει ρύθμιση ύψους, σύγκλισης ή συνδυασμό; |
1. Καταρχήν αυτή τη στιγμή ο ρυθμιστής ύψους είναι στο 3 (δηλαδή τελείως χαμήλα) και παρόλα αυτά τα φώτα φωτίζουν αρκετά ψηλά, σε σημείο να φτάνει η διάχυση στο ύψος των καθρεφτών του μπροστινού όταν είμαι σε απόσταση 3 μέτρων περίπου πίσω. Είναι φυσιολογικό; Δεν θυμάμαι αν ρυθμίζεται η δέσμη και από το φανάρι. Παρόλα αυτά η δέσμη πιστεύω είναι σωστή, για αυτό και λέω διάχυση. |
Υπάρχουν xenon που δεν στραβώνουν; |
στο 206 το 0 ειναι τερμα πάνω και το 3 ειναι τερμα κάτω?? |
stef80 έγραψε: |
Στο πάνω μέρος από τα μοτεράκια για τη ρύθμιση του ύψους έχει μία βίδα άλλεν (στον κόκκινο κύκλο)με την οποία μπορείς να τα κατεβάσεις βιδώνοντάς την. |
Επίσης κάποιος που έχει βάλει αυτά τα angel της FK μπορεί να ποστάρει καμιά φωτογραφία με το σχήμα της δέσμης τους σε τοίχο? |
Στέφανε, από όσο έχω δει (μπορεί να κάνω και λάθος), δεν βρήκα τέτοια βίδα στα FK angel πάνω στο ρυθμιστή.
Όποιος έχει βάλει τα FK angel, ας απαντήσει πώς μπορώ να ρυθμίσω το ύψος της δέσμης, γιατί αυτή τη στιγμή τυφλώνω κόσμο! Ήδη μου έχουν κάνει νόημα 3 άνθρωποι. |
Στα FK ΔΕΝ υπάρχει τέτοια βίδα. |
επειδή ακόμα δεν εχω καταλάβει ποιο ειναι το πρόβλημα
στο τερμα κάτω στραβώνεις τους επέναντι? |
Επίσης κάποιος που έχει βάλει αυτά τα angel της FK μπορεί να ποστάρει καμιά φωτογραφία με το σχήμα της δέσμης τους σε τοίχο? |
υ.γ.1 καλά ότι θες ανάρτηση ειναι γεγονός...ανεξάρτητο απ τα φανάρια... |
υ.γ.3 κατα 99% το "πρόβλημα" οφείλεται στην ιδέα της FK (¨η μάλλον αυτουνου που της προμηθευει τα φανάρια) να βάλει σιλικόνη αντί για τα μεταλλικά κλιπ πράγμα που εμποδίζει το πίσω μέρος του φαναριού να πατήσει με την σωστή προς τα κάτω κλίση, πάνω στο εμπρός τμήμα...πράγμα που λύνεται απ όσο εχω σκεφτεί... |
Αν και τώρα που ξαναβλέπω τη δέσμη σου παρατηρώ ότι είναι πολύ συγκεντρωμένη στο κέντρο και δεν έχει καλό φωτισμό στα πλάγια.
Δημιουργεί δύο έντονα hot spots όπως τα λένε. Φταίει που έχουμε κακής σχεδίασης προτζέκτορες οι οποίοι μάλιστα προορίζονται για να διαχειρίζονται το λιγοστό φως που παράγουν οι λάμπες αλογόνου. |
Όχι αυτο που λεω δεν εχει να κανει με τη συγκλιση αλλα με το απλωμα του κάθε προτζεκτορα ξεχωριστα.
να πως κατανέμουν το φως δυο καλοι προτζεκτορες ξενον |
p206xs2 έγραψε: | ||
Και καλά, μόνο σε εμένα δεν πάτησε σωστά; ![]() |
οσο σχεδόν κάνουν τα μαμα διάφανα ασημί φανάρια του 206 (~90ε το ενα)...
αυτά... ![]() ![]() |
Κώδικας: |
6204 S9 ΠΡΟΟΒΟΛΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ 144,84 EUR
6205 S9 ΠΡΟΒΟΛΕΑΣ ΔΕΞΙΑ 144,84 EUR |
Snap5 έγραψε: |
Παιδιά έχω angel eyes τοποθετημενα στο αυτοκινητό μου περιπου 1 χρονο τώρα χωρις κανένα προβλημα μέρχι προσφατα... Τις τελευταίες μέρες όταν τα αναβω οι δίσκοι που είναι στα φώτα πορείας την στιγμή που ανάβουν και για περιπου μισο λεπτό αναβοσβήνουν (έπειτα επανερχοδε κανονικα) ενώ εχει πέσει λιγο η ένταση που είχαν. Φοβάμαι έτσι που τα βλέπω μιην καούν γιατί απο όσο γωρίζω δεν αλλάζονται. Ξέρει κάποιος τι μπορεί να φταίει? Η μόνη αλλαγή που έκανα πρόσφατα στα φανάρια ήταν η αντικατάσταση των εργοστασιακών λαμπών με philips (δεν έχω xenon). |
κάπου εδω να σημειώσω ότι την Δευτέρα κάναμε τα φανάρια του sod
δηλαδή αυτά: http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=203914#203914 ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα σε ύψος με την χρήση των εργοστασιακών μοτερ... ... |
ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΟΜΑΤΙΑ!!!!!?!?!?!?!?!? ![]() ![]() ![]() |
alekoukos106 έγραψε: |
περνα καμια πεμπτη απο τη λεσχη............ |
Ghost Dog έγραψε: | ||
Ναι,να ξεκινησει το παιδι απο το μεσημερι (Θεσσαλονικη,γαρ!) για να φτασει στη λεσχη κατα το βραδακι... ![]() ![]() |
http://20054-fk-automotive.imosnet.de/data01/en/downloads/pdf_katalog/Seite_128.pdf
Εγω εβαλα την προηγουμενη πεμπτη αυτα που εχει στο νουμερο 7 |
φιλτατε "αρχάριε" ![]() επειδή σε βλέπω να εχεις ανοίξει τα φτερά σου και να μπαίνεις σε έξοδα για ενα σωρό πράγματα για το 206 σου ... με τον τρόπο αυτό δυσκολα θα μαζέψεις λεφτά για να το δυναμώσεις... ![]() στο προκείμενο τώρα το group buy εγινε ακριβώς για να μειωθούν τα μεταφορικά και να πετυχουμε καλύτερη τιμή για ατομική αγορά το κόστος ξεφευγει (για τα δικά μου δεδομένα τουλάχιστον) επίσης για φανάρια με προτζεκτορα να υπολογίζεις ότι θες σχεδόν υποχρεωτικά και ξενον λάμπες. σου προτίνω να γραφτείς μέλος στο Psclub και να συμμετάσχεις στο επόμενο groupbuy ![]() |
Δυστυχώς είναι καγκούρικα γιατί ενώ υποτίθεται πως τα λεντ είναι λευκά μπλεδίζουν αρκετά ακόμα και σε σχ'εση με τα ξένον 4300k που έχω.
Αν ήταν πιο λευκά θα τα προτιμούσα από τα angel eyes. |
και τα led: το κιτρινο πυρακτώσεως των FK (φαίνεται το ασημί "κεφάλι") , το λευκό αβαφτο, και το λευκό με βαμμένο κεφαλάκι (για να μην τονίζεται πάρα πολύ, αν και τελικά θέλει κι άλλο βαψιμο)
http://i26.photobucket.com/albums/c104/psclub/katalogos_synergasies/fk/angel_eyes/angel_inside_09.jpg http://i26.photobucket.com/albums/c104/psclub/katalogos_synergasies/fk/angel_eyes/angel_inside_10.jpg |
Αυτά πρέπει να σου κάνουν. Διαχέουν το φως καλύτερα. Και βολεύει και ο αριθμός αφού είναι 10 μαζι.
http://cgi.ebay.com/κλπ κλπ |
αν μπείς στην διαδικασία να πάρεις τέτοια πάρε μου κι εμένα 25 (10+10+5 καβάτζα) |
Ρε θηρίο ξεκινάς από την αρχή ? βλέπω καλά (206 gti) ?
¶ντε καλούς δρόμους !!! |
οντως... αν ειναι...
δεν μπορώ να καταλάβω όμως γιατί και τα ΦΚ ετσι ανάγλυφα ειναι στους δακτυλίους αλλά δεν εχουν περιμετρικά παντου λεντ αλλά μόνο 5 σε κάθε δακτυλίδι... |
Μαλλιάρη χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη!
Πού χάθηκες? Από εδώ Λάρισα ήταν να τα πάρεις? |
recife206 έγραψε: |
Πήγα. Αυτός είχε κάτι no name Taiwan-έζικα στα 300 ευρώ. Out of question. |
Ποιός σου είπε τα 450? |
μια τιμη για angel eyes της fk για το 206 μου γιατι τα δικα μου χαλασαν?... |
μια τιμη για angel eyes της fk για το 206 μου γιατι τα δικα μου χαλασαν?... |
geoadonakakis έγραψε: |
Ρε παιδια τοσο ταλαιπωρια ειναι τα ατιμα?Γιατι ψαχνω κ εγω για τα angel.Αληθεια δεν εχουν δυνατο φως? |
Athens έγραψε: |
Επειδή ψίνομαι άσχημα πήγα και ρώτησα σε έναν για τα angel eyes και μου πε 320 ευρω μαζί με τοποθέτηση! Καλά είναι? |
Από τους προμηθευτές μας δες savel και ρώτα αν έχει διαθέσιμο ΦΚ (νομίζω έχει) Σίγουρα η τιμή θα είναι αρκετά πιο χαμηλή ! |
dimisgr έγραψε: |
επείδη δεν έχω διαβάσει τις 44 σελίδες του θέματος.... θέτω το ερώτημά μ. έχω το διαφανές φανάρι στο 206 και έλεγα να έβαζα xenon. το πρόβλημά μ είναι ότι από άλλα 206 που είδα το φως από τα xenon πλημμύρίζε όλο το φανάρι. από οτι μ είπαν αυτό ωφείλεται στο ότι το φανάρι δεν έχει projectora. Ξέρετε αν μπορώ να βάλω κάτι τέτοιο ώστε να μην γλινεται αυτό που ανέφερα παραπάνω? |
ποσο παει το μαλλι? |
Την ποιότητα, φωτισμό και την ιδιαιτερότητα που μπορεί να σου δώσει μία μετατροπή στα εργοστασιακά φανάρια δεν μπορείς να τη βρεις στα αφτερ μαρκετ δυστυχώς.
Ακόμα και γω που έκανα τη μετατροπή με τους εργοστασιακούς προτζέκτορες στα αφτερ μαρκετ είμαι σίγουρος ότι το αποτέλεσμα θα ήταν ακόμα πιο σωστό αν έκανα τη μετατροπή στα εργοστασιακά μου. Αυτό τον καιρό παίζω με ένα φανάρι από Golf 5 στο οποίο έβαλα ένα άλλο είδος λωριδας με λεντ που είναι πιο αραια από αυτα που είχα βάλει στο δικό μου. Επίσης, έντυσα με αληθινό ανθρακόνημα ένα τμήμα του φαναριού. Να μία φωτο για να παρετε μια ιδέα. Η λωρίδα με τα λεντ θα βαφεί μαύρη για να είναι πιο διακριτική την ημέρα. |
drdino έγραψε: |
Ένας ακόμα εδώ... ![]() ![]() ![]() ![]() |
drdino έγραψε: |
Θα τα κάνεις; |
Danis έγραψε: |
Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ λάμπες Osram Night breaker ![]() |
Ετσι κακια full ![]() ![]() ![]() |
σιγα μην σκίσεις κανα καλσον ![]() |
για τα μποντυκιτ συνεχίστε στο αντίστοιχο τόπικ... ![]() ![]() |
AlienHack έγραψε: |
ΜΑΝΘΕ!!! |
lambrosp έγραψε: |
[Βαλε αυτα απο το drago διοτι τα angel eyes περνουν λαμπακι τυπου led σαν ανταλλακτικο σε περιπτωση που καποιο καει ενω τα αλλα εχουν πλακετακι και αν καει δεν αλλαζει!!Λογικα οπως τα βλεπω πρεπει να ειναι τα sonar.Ta ειχα και τα εβγαλα μολις μου καηκε καποιο angel το οποιο δεν ΑΡΓΗΣΕ ΚΙΟΛΑΣ!! ![]() |
εχει πεσει στα χερια μου ενα σετ και ισως τα βαλω καποια στιγμή... |
Πάνος έγραψε: | ||
Κανε μια απογραφη στην αποθηκη 31/12 να δω αν συμφωνουμε. ![]() Υ.Γ.Sorry για το offtopic αλλα ειναι περιοδος ελεγχων τωρα οποτε καλο ειναι να ειμαστε ετοιμοι... ![]() ![]() ![]() |
τα συγκεκριμένα led δειχνουν ακρως ενδιαφεροντα
δεν θυμαμαι τα χαρακτηριστικά αυτών που ειχαμε πάρει για να σου πω μας κάνουν ισως φινος ![]() |
http://www.ultraleds.co.uk/ultimate-wide-angle-xenon-white-leds-p-1669.html |
Τα συγκεκριμένα leds είναι στην ίδια κατηγορία με αυτά: http://www.ultraleds.co.uk/dual-ultimate-wedge-xenon-white-p-1429.html |
εγω ΔΕΝ θα εδινα λεφτα για αγορα καινουργιων ημιτασιον μαυρων.
θα αγοραζα ενα ζευγαρι μαμα μεταχειρ. θα τα ανοιγα και θα τα εβαφα... ![]() |
kmtr έγραψε: |
Γεία σας ,εχω ενα 206 και βρήκα τα angels ayes με 160ευρό θεωρείτε καλή σαν τιμή?Αν έχει βάλει κάποιος τα φανάρια ας μου πεί αν ειναι ευχαριστημένος |
giorgos2-0-6 έγραψε: | ||
http://fahrzeugteile.shop.ebay.de/Peugeot-/91010/i.html |
kmtr έγραψε: | ||||
ευχαριστώ για την απάντηση να σε ρωτήσω έχουν πάνω ξένον απο μόνα τους η θα πρέπει να βάλω? |
kmtr έγραψε: |
ευχαριστώ για την απάντηση να σε ρωτήσω έχουν πάνω ξένον απο μόνα τους η θα πρέπει να βάλω? |
|
giorgos2-0-6 έγραψε: |
η ουσια ειναι τα φαναρια ομως....γιατι οι λαμπες δεν ειναι φθηνες?ποσο εχουν? |
![]() |
υπαρχει το ενδεχομενο να εχεις λαμπες χενον για φαναρια με κατοπτρο οποτε (ιδανικα) θελουν αντικατακασταση |
nikolas206gti έγραψε: |
Στα μαμα φαναρια του 206 εχω xenon κιτ για τα φωτα πορεια. Στην μεγαλη σκαλα εχω βαλει λαμπες.
Ενιγουει, στην περιπτωση ομως που θελω να βαλω engel eyes, το κιτ xenon που εχω κουμπωνει απευθειας ή θέλω αλλες λαμπες ??? ![]() Πιθανον χωρις να γνωριζω, τα μπαλαστ δεν αλλαζουν ετσι ??? |
nikolas206gti έγραψε: |
Επειδη δν βρηκα σχετικο τοπικ, μαζι με βαλβιδα συμπλεκτη, χαλασε και ο αισθητηρας φωτων. Γνωριζουμε ποσο εχει το ανταλλακτικο ?? ![]() |
με αναμμένα φώτα ανεβοκατεβάσω παράθυρα |
spider25 έγραψε: |
καλησπέρα Χρονιά Πολλά. Έχω μια απορία λέω να αλλάξω τις λάμπες του 206 Η7 philips xtreme vision 100% απλώς χρειάζεται 2 ζευγάρια για την μεσαία και μεγάλη σκάλα??? δηλ 4 λάμπες στο σύνολο????
thanksss |