PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Μπροστινά Φανάρια
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 50, 51, 52  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Απρ 2007, 08:44:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

όντως?!?!? Shocked
Βγάλε μερικές κοντινές φωτος αν μπορείς να "συγκρίνουμε" Shocked

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Απρ 2007, 09:07:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξέχασα να αναφέρω πως τα FKανάρια Razz παίρνουν 2x H7 σε κάθε σώμα και την μαμά ψείρα που βρίσκεται στην πάνω άκρη με την βάση της. Λάμπα φλας υπάρχει ήδη Smile

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Απρ 2007, 09:23:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άριστα.
Οπότε σε πρώτη φάση δεν χρειάζεται να κάνουμε την οποιαδήποτε τροποποίηση στις λάμπες μας και θα είμαστε "έτοιμοι" για τα ΧΕΝΟυλάκια" μας... Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Απρ 2007, 09:28:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι αλλά αν θυμάμαι καλά, στα "μαμά" έχουμε μόνο ένα ζευγάρι Η7... μας λείπει το 2ο Razz

Ετοιμάστε κανα Group Buy PIAA ξέρω γω... Silly

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
t0my (Θωμάς)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 206 1.6 (16v) xs (2004)

Ένταξη: 23 Φεβ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Απρ 2007, 11:01:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=126291#126291

Καλημέρα, Αλέξανδρε θα ήθελα αν έχεις να ανεβάσεις καποια φωτογραφία του αυτοκινήτου σου ε τα φώτα αναμένα, μάλλον θα προτιμούσα να είναι νυχτερινή. Θέλω να δω πως φωτίζονται τα στεφάνια των angel eyes. Έχω δει κάποια τα οποία φέγγουν κάπως κιτρινοπά και κάποια άλλα μια λευκά και επειδή το ψάχνω για να βάλω angel της Ultra, θα με βοηθούσες αρκετά. Ευχαριστώ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Απρ 2007, 13:05:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όχι, εγώ έχω και στις 2 Η7, αλλά νομίζω ότι τα τελευταία 206 του προβολέα την έχουν Η1.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την fynos στις Τρι 03 Απρ 2007, 16:34:42, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Απρ 2007, 13:07:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάτι άλλο που μου είπαν σχετικά με την εφαρμογή του φαναριού, είναι ότι ο λαιμός του δοχείου των υγρών για το τζάμι θα πρέπει να φύγει !
Και αυτό λόγω βάθους των φαναριών !

Έχει επεξεργασθεί από τον/την fynos στις Τρι 03 Απρ 2007, 16:35:06, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Απρ 2007, 13:22:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...που είναι αυτός ο brz να προχωρήσουμε νε την αγορά... Confused Question Shocked Very happy

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Απρ 2007, 15:03:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fynos έγραψε:
Κάτι άλλο που μου είπαν σχετικά με την εφαρμογή του φαναριού, είναι ότι ο λαιμός του δοχείου των υγρών για το τζάμι θα πρέπει να φύγει !
Και αυτό λόγο βάθους των φαναριών !

Στο επιβεβαιώνω εγώ, το βράδυ θα βάλω και τις ανάλογες φωτό Evil

Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Απρ 2007, 15:10:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ουπςςς Confused
Το μπλε πώμα πάντως πρέπει να κουμπώνει και χωρίς τον λαιμό !
Αν δεν σε κουράζω, για δες. Όντως φαίνεται να αλλάζουν τα λαμπάκια στους δακτυλίους ?
Idea
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Απρ 2007, 18:55:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Από εφαρμογή δεν έχουμε πρόβλημα : 1, 2, 3, 4.

Από χωροταξία έχουμε πρόβλημα... 1, 2.

Είναι η φύσα που συνδέεται για το ρεύμα. Δυστυχώς δεν μπορείς να την πάς ούτε μέσα ούτε έξω ούτε να την αλλάξεις θέση. Χωρίς τον λαιμό του δοχείου για τους υαλοκαθαριστήρες, είμαστε μια χαρά. Το πρόβλημα όμως είναι πως δεν έχουμε επιλογή να βάλουμε κάτι άλλο, όπως με το δοχείο για το νερό του ψυγείου! Sad

Η μόνη λύση που μένει είναι να μετατοπιστεί προς τα πίσω το δοχείο και να ξανασφιχθεί με την βίδα που το συγκρατεί. Το κενό που μας δίνεται είναι 1,5 ~ 2 cm. 1, 2.

Φυσικά, θα είμαστε χωρίς τον λαιμό από εδώ και πέρα όταν μπούνε τα φανάρια, πράγμα που σημαίνει πως πρέπει να ταπώσουμε το στόμιο που απομένει. Η μπλε τάπα που έχει ο λαιμός, δεν μπαίνει επάνω στο στόμιο διότι είναι πιο χοντρό. Θέλει λίγο τρόχισμα στο στόμιο απο την εξωτερική πλευρά για μικρύνουμε την διάμετρο Smile Μετά όλα οκ. Αλλά είναι τόσο κάτω που θα πρέπει να βάζουμε νερό με σωληνάκι Razz

Αυτά για την ώρα... Ότι άλλο προκύψει, εδώ είμεθα πάλι... Evil

γα** την FK Sad

Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Απρ 2007, 19:25:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολύ καλή δουλειά, ωραίος !
Άμα ζεστάνουμε τον λαιμό και του κάνουμε μια ελαφριά καμπύλη, πετυχαίνουμε κάτι Question ή είναι πολύ χαμηλά και δεν παίζει κάτι τέτοιο Question
Από την πλευρά του ABS όλα ok ?
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Απρ 2007, 20:03:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτό ακριβώς είχα στο μυαλό μου κι εγώ (εδώ και πόση ώρα αλλά είχα πελάτη στο μαγαζί .... Laughing Laughing Laughing Laughing )

Στάνταρ με το σχετικό ζέσταμα θα γίνεται η δέουσα τροποποίηση... Wink

Όσο για την άλλη πλευρά αν μπορεί ας βγάλει ο Steve μια φώτο να δω και στο δικό μου που έχει και το ESP αν παίζει τίποτα διαφορετικό. Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Απρ 2007, 21:05:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παρα πολυ καλες φωτογραφιες.
Βεβαια πρεπει να εχεις σπασει το χερι καμια 10αρια φορες γιατι ειναι πολυ στενα τα πραγματα.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Απρ 2007, 23:40:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fynos έγραψε:
Πολύ καλή δουλειά, ωραίος !
Άμα ζεστάνουμε τον λαιμό και του κάνουμε μια ελαφριά καμπύλη, πετυχαίνουμε κάτι Question ή είναι πολύ χαμηλά και δεν παίζει κάτι τέτοιο Question
Από την πλευρά του ABS όλα ok ?

MEMsound έγραψε:
αυτό ακριβώς είχα στο μυαλό μου κι εγώ (εδώ και πόση ώρα αλλά είχα πελάτη στο μαγαζί .... Laughing Laughing Laughing Laughing )

Στάνταρ με το σχετικό ζέσταμα θα γίνεται η δέουσα τροποποίηση... Wink

Άντε ρε μαλ**ες και οι 2 σας Laughing

Ότι και να ζεστάνετε, δεν υπάρχει χώρος για να πάρει κάποια καμπύλη να πάει προς τα πίσω διότι βρίσκει στον εγκέφαλο Wink

Αφήστε τις πατέντες, την λύση σας την έδωσα παραπάνω...

MEMsound έγραψε:
Όσο για την άλλη πλευρά αν μπορεί ας βγάλει ο Steve μια φώτο να δω και στο δικό μου που έχει και το ESP αν παίζει τίποτα διαφορετικό. Wink

Από την άλλη δεν υπάρχει πρόβλημα... έχει χώρο Wink

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Απρ 2007, 12:58:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

H FK ειναι εγγυηση τελικα.
Παρολο που τελευταια πρεπει να πληρωση 4εκ ευρω στην Racaro δεν εχει ριξει καθολου την ποιοτητα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Απρ 2007, 13:20:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Idea Steve, είδες να αλλάζουν τα λαμπάκια στους δακτυλίους Question
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Απρ 2007, 13:21:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικά με ενδιαφέρει το τι λάμπα παίρνει μέσα !
Ευχαριστώ
Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Απρ 2007, 13:36:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα δαχτιλιδια αλλαζουν.
Μπορεις βεβαια χωρις να ειμαι σιγουρος να παραγγειλεις απο την αρχη με κιτρινοπα ή λευκα.
Παντως η FK βγαζει ανταλακτικα και τα αλλαζεις ευκολα εφοσον το φαναρι της ειναι διερουμενο

Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Απρ 2007, 13:42:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δηλ, αλλάζει ο δακτύλιος ή έχει μια δυο τρεις λάμπες από πίσω ?
Για ερεύνησε και αυτό πριν την παραγγελία !
Οι ερωτήσεις προκύπτουν από την ανυπομονησία Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 50, 51, 52  Επόμενη
Σελίδα 20 από 52

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης