LuNa έγραψε: | ||
εγω θα προτείνω ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΦΥΣΙΚΑ!!! είναι δυνατόν να είμαστε εκθέτες κάπου και να κανονίζουμε αλλού συναντήσεις?? είναι αυτονόητο ότι η παρουσία των μελών μας στην έκθεση θα είναι σημαντική!!! Η έκθεση τελειώνει στις 10... για το μετά, θα το κανονίσουμε όλοι μαζί επιτόπου (και όσοι έχουμε τα κουράγια) |
UnderTaker έγραψε: |
Δεν κάνουμε την επόμενη συνάντηση στο ΕΜΠΑΤΗ?????
: |
Ενώ πέταξε [b]δυο δίσκους λουλούδια σε τσιφτετελέ γκόμενα, και αν δεν έρθει στο τραπέζι σου να σου σκάσει πονηρή ατάκα, εγώ θα κεράσω τα ποτά [/b]... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ρε άκου που σου λέω, άμα έμπεις μετά δε θες να βγεις...
Και δε θες να μάθεις τι μαζεύει από γυναίκες... Θα καταστραφεί η καριέρα σου χεαλερ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τώρα τι σχέση έχει το Vive Mar με τα μπουζουκλερί...??? Εκεί πας ρομαντζάδα στη θάλασσα αν ευελπιστείς να πάρεις κανένα τηλέφωνο από όμορφη κοπελίτσα που θα έχεις φέρει μαζί σου... Γιατί εκεί δεν παίζει κατάσταση να κάνεις επαφή... Όλο ζευγαράκια είναι... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ενώ πέταξε δυο δίσκους λουλούδια σε τσιφτετελέ γκόμενα, και αν δεν έρθει στο τραπέζι σου να σου σκάσει πονηρή ατάκα, εγώ θα κεράσω τα ποτά ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kanelj έγραψε: |
Εγω παλι θα προτεινω AMAZON που ειναι και πιο κοντα και εχουμε και τρελο κονε! ![]() ![]() ![]() |
WIPPERMANN έγραψε: |
Σωστά.... ![]() ![]() Γαϊτανάκι το κάναμε το topic... ![]() ![]() ![]() ![]() Mήπως να ανοίγαμε ένα topic...κοσμικά του psclub;;; ![]() ![]() ![]() |
Συμφωνώ με τη WIP για όλα τα μαγαζιά, εκτός από το Ακρωτήρι... Δε μου κάνει... Έχω πει να μην ξαναπατήσω εκεί... ![]() ![]() ![]() ![]() : |
christhehealer έγραψε: |
Κριός με Ιχθύ ταιριάζουν? |
Ούτε το Venue μου αρέσει... Βασικά δε μου αρέσει ο κόσμος που πάει εκεί... Όλο κάτι σνομπ κοριτσάκια πάνε ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΧΟΡΕΥΟΥΝ.... ![]() ![]() ![]() ![]() Αφού δεν το έχεις κυρία μου, τι πας να κάνεις το μπιτάκι γκαρσιλαμά...??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Βεβαια μετά, όταν ξερνάνε δίπλα στα παρκαρισμένα, το σνομπ υφάκι έχει πάει περίπατο... Και τότε οι λοιμούτσοι που τις συνοδεύουν κάνουν και το παγώνι και περιμένουν στο αυτοκίνητο μέχρι η φίλη τους να βγάλει τα άντερά της... ![]() ![]() ![]() ![]() Μπααα, μπουζουκλερί καλύτερα... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[μου ήρθε καινούριο βιβλίο από amazon... θάνατος... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ultra-one έγραψε: | ||
Μπες στο www.astroadvice.com και φτιάξε ένα free account. Βάλε τα στοιχεία που ζητάει (ημερομηνία, Ώρα και τόπο γέννησης) για να σου φτιάξει αστρικό χάρτη και ανάλυση. Μετά από αυτό να πας στην κατηγορία "Love & Romance" και στην υποκατηγορία "Romance Compatibility". Βάζοντας τότε τα δικά της στοιχεία (ημερομηνία, ώρα κλπ) θα σου κάνει πλήρη ανάλυση για αυτή τη σχέση και αν θα πετύχει ή όχι!!!! ![]() Επέλεξε Love Thermometer and Compatibility Interpretation για να τα δεις όλα!!!!!! ![]() |
Υ.Σ. Πήγαινε κανείς στο Tessera πριν γίνει όπως έγεινε;;;; Εποχή 1990...1991...1992;;;; |
eve έγραψε: | ||
![]() |
Ωραία για απλό καφε [ρομαντικά δηλαδή ![]() ![]() ![]() βρίσκεται στη μεταμόφωση πάνω σε γέφυρα της Αττικής Οδού [κοντά στον Μπουλέκο]. Είχα περάσει χιλιάδες φορές απ'έξω και δεν το είχα προσέξει ποτέ. Πήγα πριν λίγες μέρες, και είναι φοβερό μαγαζί! Και μαζεύει νέο κόσμο... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pygolabida έγραψε: | ||||
Πειραιώς και Ηρακλειδών ![]() ![]() ![]() |
chatasos έγραψε: |
Πριν τα κλουβιά ![]() |
Την εποχή με τα κλουβιά...
Σας απογοήτευσα ε;;; ![]() Ήταν η εποχή ακριβώς μετά που έκλεισε το Faz εποχή του West στο Άλσος...και αρκετά μετά που το Άτομο έγεινε FACTORY....και μετά Plus Soda... και που μετά το FACTORY πήγε στο DOM..... ![]() Εποχή 1995 στα πάρτυ του Alex στα Οινόφυτα;;;; Mάλλον μόνη μου πήγαινα... ![]() |
RASTAVIPER έγραψε: |
[Να ακουσω οτι πηγαινατε Faz,Alsos,Berlin και οτι ακουγατε και Happy Hardcore+Jungle να γινουμε ολοι παρεα!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
WIPPERMANN έγραψε: | ||
Ω ΝΑΙ!!!!!! ![]() ![]() Πες μου ότι πήγαινες και στα Jungle του Καλοπίτα.... και στο SPARTACUS στη οδό Αμερικής... ![]() ![]() |
Lef205 έγραψε: |
Παρακολουθω τοσες μερες αυτο το τοπικ και παραξενευομαι που δεν εχω ακουσει για La Note!Ολες των Β.Π. που το παιζουν δηθεν τα πρωινα, βγαζουν σε αυτο το μαγαζι κατα τις 2(αφου πιο πριν εχουν περασει απο Venue για μην ξεχασει τα μουτρα τους ο πορτιερης) τον πραγματικο τους εαυτο ![]() |
Ήταν η εποχή ακριβώς μετά που έκλεισε το Faz εποχή του West στο Άλσος...και αρκετά μετά που το Άτομο έγεινε FACTORY....και μετά Plus Soda... και που μετά το FACTORY πήγε στο DOM..... ![]() Εποχή 1995 στα πάρτυ του Alex στα Οινόφυτα;;;; Mάλλον μόνη μου πήγαινα... ![]() |
..και τεύχη από το Lemon..
|
Tomcat έγραψε: |
Πάντως για τους γνώστες της εποχής ΣΑΣ..... |
Ναι ρε TomCat χαλάρωσε, πώς το γράφεις έτσι...
Επειδή έχουν γεράσει, δεν υπάρχει λόγος να τους το λες κατάμουτρα... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
chatasos έγραψε: | ||||
Αν έψαχνες καλύτερα, ίσως να με έβρισκες ![]()
Και εδώ αν έψαχνες καλύτερα, ίσως να με έβρισκες ![]() |
Λοιπον παιδες επειδη πολυ ακουω για Alsos-Lemon κλπ...
Οποιος θελει να θυμηθει τα παλια ας ακουσει τον Σταυροπουλο στις εκπομπες του στον free fm (98 fm) καθε Δευτερα-Τριτη 00:00-02:00 |
Παρακολουθω τοσες μερες αυτο το τοπικ και παραξενευομαι που δεν εχω ακουσει για La Note!Ολες των Β.Π. που το παιζουν δηθεν τα πρωινα, βγαζουν σε αυτο το μαγαζι κατα τις 2(αφου πιο πριν εχουν περασει απο Venue για μην ξεχασει τα μουτρα τους ο πορτιερης) τον πραγματικο τους εαυτο ![]() |
Λοιπον παιδες επειδη πολυ ακουω για Alsos-Lemon κλπ... |
Μαγαζί στην Καλαμάτα...? Και εγώ νόμιζα ότι μόνο λάδι είχαν εκεί... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Λοιπον παιδες επειδη πολυ ακουω για Alsos-Lemon κλπ... |
pygolampida έγραψε: |
Κι εσύ αυτής της γενιάς είσαι ![]() ![]() ![]() |
UnderTaker προχώρα ακάθεκτος.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O christhehealer είναι εδώ να φυλάει Θερμοπύλες. ![]() ![]() Ήδη του έχουν μπει ιδέες για νέα εξοπλιστικά προγράμματα!!!!!!!!!!!! To τελικό αποτέλεσμα το ξέρουμε, αλλά λόγω εμπειρίας στο αντικείμενο έχουμε τις λύσεις... ... αλλά δεν λέω περισσότερα, καθότι καιροφυλακτούν ο ROM με την Wip στο chat, ν' αρχίσουν τα γνωστά σχόλια περί σφιξίματος ![]() ![]() ![]() ![]() Άντε τώρα να εξηγήσεις σε παντρεμένους τι εστί, ο ανυπέρβλητος ύμνος "Have you ever loved a woman".... Aπό την άλλη πλευρά βέβαια ούτε εμείς ξέρουμε πως φτιάχνεται η φρουτόκρεμα, ούτε πως καθαρίζει η μερέντα απ' το χαλί.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Άντε τώρα να εξηγήσεις σε παντρεμένους τι εστί, ο ανυπέρβλητος ύμνος "Have you ever loved a woman".... Aπό την άλλη πλευρά βέβαια ούτε εμείς ξέρουμε πως φτιάχνεται η φρουτόκρεμα, ούτε πως καθαρίζει η μερέντα απ' το χαλί.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Γίνεται να παγώσει η κόλαση? Δεν γίνεται!
Γίνεται να βγάλουν δοντια οι κότες? Δεν γίνεται! Γίνεται να βγάλει το ρημάδι μου 250 άλογα? Δεν γίνεται! |
Yes, have you ever loved a woman, so much you tremble in pain?
Aν έχεις από κάτω τον ROM και τον UnderTaker, o μεν πρωτός θα πει, τι κάνει αυτός εκεί πάνω μαζέψτε τον, ο δε δεύτερος απλά θα σηκώσει το χέρι να παραγγείλει τα επόμενα.... |
Aν έχεις από κάτω τον ROM και τον UnderTaker, o μεν πρωτός θα πει, τι κάνει αυτός εκεί πάνω μαζέψτε τον, |
pygolabida έγραψε: |
.............Μασάει η κατσίκα ταραμά??? |
..................Σπινιάρει η γάτα στο γιαούρτι??? |
........................Πέφτει η πιστωτική μου ποτέ κάτω από τα 1000€??? |
υπό την κατάποση σεβαστών ποσοτήτων ποτών που ευφραίνουν την καρδία, αλλά και μεζεκλίκιων που τουμπανιάζουν την κοιλία...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ROM206 έγραψε: |
Υ.Σ. Τελικά δεν μου είπες, ήταν στην φώτο ο Ηλίας στα πιο νεαρά του ή οχι??? |
Λευτέρη σε πήραν είδηση... Ακούς...????
ΚΑΙ ΣΥΚΑ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kομμένα τα Half Note, οι Eπίδαυροι και τα House of Art... Mε τα λαμόγια, έχουν πάει την είσοδο 30 ευρώ, κάτι να πιεις και δυο ποτά, κάτι να κάνεις και τα έξοδα στην άλλη [που είναι κι όπως οι "φίλες του Aργύρη"]... θες μισό μηνιάτικο, την ώρα που ο κάθε "ποντικός" κυκλοφορά το καλύτερο μωρό, με γκαζόζα απ' την καντίνα στα Λιμς... Bέβαια τίθεται ένα τεράστιας σημασίας φιλοσοφικό ερώτημα, γιατί οι γυναίκες meτο σωστό χρώμα μαλλλιών, το σωστό μέγεθος στήθους και τα σωστά ρούχα, επιλέγουν την κακογουστιά και την απομίμηση... Aλλά τι με νοιάζει... Mε όσο κάνει ένα γεύμα για δύο στην Ratka, αγοράζεις όλες τις καντίνες της παραλιακής για πάρτη της... ![]() ![]() ![]() |
crusader έγραψε: |
Ο πιο πιστός σου οπαδός θα είναι εκεί κολλητέ!!! ![]() Θέλω backstage pass και αυτόγραφο ε;; |
Αν το κατέχεις το σπορ μπες ρε, μην το σκέφτεσαι!! ![]() Εγώ πάντως θα είμαι εκεί σαν θεατής.. |
Stalitsa έγραψε: |
![]() ![]() |
Baphomet έγραψε: |
κι εγώ θα είμαι εκεί... ![]() |
Ξανθιά με δίμετρο πόδι, full extra σε αερόσακους και μυαλό ξυράφι, είναι σαν τα UFO. Όλοι μιλάνε γι' αυτήν αλλά κανένας δεν μπορεί ν' αποδείξει ότι υπάρχει...
Όποιος αρνείται να το παραδεχτεί, πάντα θα ψάχνει τι φταίει και δεν πάνε τα πράγματα καλά, στο συγκεκριμένο θέμα... |
Oι γυναίκες θα εντυπωσιάζονται πάντα από κάθε τι flashy, αδιαφορώντας για το τι υπάρχει από πίσω...Θα εντυπωσιάζονται πάντα από τον τύπο με το super cabrio |
pygolabida έγραψε: | ||
Καλά, μήν παίρνεις και όρκο.... ![]() |
![]() ![]() ![]() Να μην παίρνω όρκο γιατί ακριβώς Γιάννα? Μπορείς λίγο να μου το εξηγήσεις αυτό? Μπορεί να έχω και λάθος και τα λάθη είναι για να τα διορθώνουμε ![]() |
Αν και το χειμωνιάτικο στυλ του kitchen bar μου αρέσει πολύ...
Να πάτε με γυναίκα και να κάτσετε στους καναπέδες στον εξώστη... Έχει και τζάκι.... Αν δε σας κάτσει και τώρα, πάρτε το απόφαση και ψάχτε γι άλλη... ![]() ![]() ![]() |
-Αγ. Παρασκευή δυστυχώς δεν ξέρω τι παίζει ακόμα... Αλλά μάλλον καλά πρέπει να είναι εκεί τα πράγματα, απ' ότι μου είπαν... |
Aντιπαρέρχομαι αυτά με το ότι όλες οι γυναίκες δεν είναι έτσι... Λες και άμα η Γιάννα κάνει ποτέ της ωτοστόπ και σταματήσουν να την πάρουν ένα 307CC κι ένα Yugo, θα μπει στο Yugo... ![]() ![]() |
(απο αυριο θα ειμαι κατω,αν ερθεις τηλ!) |
Ρε κωλοφωτιά... Να τα έγραφε και κανένας άλλος αυτά, πάει στα κομμάτια... Αλλά εσύ...???? ![]() ![]() ![]() |
Aντιπαρέρχομαι αυτά με το ότι όλες οι γυναίκες δεν είναι έτσι... Λες και άμα η Γιάννα κάνει ποτέ της ωτοστόπ και σταματήσουν να την πάρουν ένα 307CC κι ένα Yugo, θα μπει στο Yugo... ![]() ![]() |
miss pug έγραψε: | ||
...Και γω σου λεω οτι θα εμπαινε,οπως και γω,στον πιο ωραιο οδηγο.Οπως καταλαβαινεις και παλι η εξωτερικη εμφανιση μετραει πρωτα(του αυτοκινητου)αλλα και πανω απ ολα το περιεχομενο!!! |
Εγώ και ο UnderTaker θα πάμε στο FEVER δεν ξέρω που είναι αλλά αυτό το βρίσκουμε...
|
Και θυμάσαι τι έλεγα λίγο πριν...????? Μόλις τελείωσε η παράσταση, πριν καν κοπούν εισιτήρια... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ρεμπετάδικο....................................................................... |
Όχι ρε, κάτι βαρύ πάει σήμερα... Χωρίς πολλά πολλά...
Ημιυπόγειο μαγαζί, βαριά ατμόσφαιρα από το τσιγάρο και live ρεμπέτικο... Μη σου πω ότι το έχω ήδη... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Τώρα αν επιμένεις...ξέρω αυτό... ![]() http://www.halfnote.gr/ και αυτό BLUES Ιδιαίτερη έμφαση στα blues Αθήνα Αμπελόκηποι Πανόρμου 20 |
Δοκιμάστε το του Αγ. Βαλεντίνου, αν για σας ο έρωτας, είναι ένταση, πάθος, εσκεμένη ταπείνωση και εξάρτηση... [ssss... κεντάω σήμερα ![]() : |
Υπάρχει και η εναλακτική του Βέρτη πάντα... ![]() |
Είπαμε, για αρχή έχει κληρώσει Πανόρμου που είναι δίπλα μου... ![]() ![]() ![]() |
Μπαρμπαχομέτ, το CD μέχρι πότε έχω dead line νε το γράψω? ![]() |
...... έγραψε: |
....Στο τελείωμα της βραδιάς, οπού ήταν και το καλύτερο κομμάτι...ΜΑΜΑΛΗΣ η κάπως έτσι στην πλατεία...το τελειότερο σουβλάκι ever...και δεν έχω φάει και λίγα στην ζωή μου...τρέφομαι μόνο με αυτά...
... |
Λοιπόν...
Τη Παρασκευή 18/11 ανοίγει στο αρχοντικό του Βαγιανού στο Κεφαλάρι Κηφησιάς, το PRIVILEGE πιο sexy από ποτέ, σε cafechocolat αποχρώσεις. Λειτουργεί το restaurant με Meditasian cuisine (έναν συνδυασμό Μεσογειακής και Ασιατικής κουζίνας με στοιχεία από Ελλάδα, Γαλλία αλλά και Ιαπωνία, Κίνα και Ταϋλάνδη) και στο 2ο level (με ξεχωριστή είσοδο) σε baroque στυλ το Boudoir . Το χρώμα που κυριαρχεί είναι το μαύρο, δημιουργώντας μια sexy dark ατμόσφαιρα... Highlight το οκτάμετρο τζάκι και το τεράστιο κρεβάτι που υπάρχει στο κέντρο. Κρεβάτι υπήρχε και στο Dragoste πέρσυ και “λέει” πολύ... ![]() |
COOL ALEXIS έγραψε: |
Θα το δοκιμάσουμε κι αυτό πάλι αλλά αν είναι το ίδιο στριμοκωλέ και με τον ίδιο δήθεν κόσμο τότε.. |
Για το Dragoste λές ;;; ![]() Ήτανε λίγο στενάχωρα...αλλά ο κόσμος ήταν αναμενώμενα δήθεν... |
Δηλαδή όλοι οι συνάδελφοί μου, είναι αναμενώμενα δήθεν? ![]() |
Kαι έχω και τις άλλες δύο να με κοροϊδεύουν για τον Εμπατή!!!!!![/b] |
Δηλαδή αν θέλω να κλείσω ένα τραπέζι, να ακούσω το χρυσό λαρύγγι Ίμβριο, θα πω θέλω ένα τραπέζι στο Εμπατή?
ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ!!!!!!!!! ![]() |
Καλά έτσι το λέμε τώρα..πληροφοριακά... ![]() Άλλωστε εσύ δεν πρόκειται να κλείσεις τραπέζι στο Εμπατή.... Καθ' όσον προτειμάς τα Νότια Προάστια... POSIDONIO ας πούμε... ![]() που τραγουδάει ο Βέρτης... όχι η Βέρτη... ![]() ![]() |
Ιδιαίτερη προσοχή στον ντράμερ. Είναι ο Πάνος ο Τόλιος [ο μεγάλος αδερφός του Γιώργου Τόλιου από τις Τρύπες], ο οποίος Πάνος Τόλιος είναι ο πρώτος ντράμερ των Blues Gang aka "Ηλίας"... ![]() |
24 - 25 Νοεμβρίου στο ευαγές ίδρυμα House of Art Ray Gelato and his Jazz Giants ![]() SWING, SWING, SWING και SWING!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Θα χορεύουν και οι καρέκλες... UnderTaker κλείσε τα τυπογραφικά και ετοιμάσου.... : |
Κυριακή 27 Νοεμβρίου
Ώρα 22.00 "5/4 Live" (Φιλίππου 14, Μικρολίμανο) Οι Mother Funkers με εμένα στο ένα μικρόφωνο LIVE σε μουσικές διαδρομές για...σχεδόν όλα τα γούστα! ![]() Όποιος έχει διάθεση θα τον περιμένω... ![]() ![]() ![]() Πληροφορίες εντός ![]() |
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ έγραψε: |
Ο Undertaker θα ερθει μαζι σου ? |
Baphomet έγραψε: | ||
απλά το υπενθυμίζω... θα έρθει κανείς?? ![]() |
christhehealer έγραψε: | ||
Φυσικά και θα έρθει. Ο άνθρωπος έχει καλό γούστο και του αρέσει η καλή ζωή... |
THN ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ? ![]() ![]() ![]() έχει πλάκα να μας μαντρώσουν και να μας πάνε, για να μας ευχαριστήσουν που μας έχουν πήξει 3 μήνες... |
....Βάζουν τα bikini στην ντουλάπα, φορούν τα χοντρά μάλινα πουλόβερ και μας καλούν γύρω από το τζάκι, για τσίπουρο, κουβέντα, κιθάρες... |
MEMsound έγραψε: | ||
Αν είναι αυτά που το καλοκαίρι φοράνε bikini τώρα να φοράνε μόνο...... μάλλινα πουλόβερ τότε είμαι μέσα.... χιχιχιχιχιχιχι ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Τι εννοεί η Χρύσα?????...... |
Δεν μ’ ενδιαφέρει, να κάνετε ότι θέλετε.
Εγώ θα πάω στο www.elatos.com Καταπληκτικά!!!! Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα ![]() Και μην αρχίσουν οι γνωστές δύο, δεν μας αρέσει είναι κοσμικά, είναι ακριβά κλπ. Ή πας σε καλό μέρος ή δεν πας πουθενά... |
έχει πάει μια γνωστή μου... ![]() ![]() |
Ρε εσείς παλικάρια που ξέρετε τα πολλά...
Για πειτε κανένα karaoke μαγαζί που μου ζητάνε και δεν ξέρω... [και καλά δεν είναι για εμένα...] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Μόνο το Μike's Irish bar στον πύργο Αθηνών γνωρίζω, το οποίο κάποτε κάθε Τρίτη είχε karaoke night... Κανένα άλλο...???? |
Και αφήστε την Αράχωβα και τους φλώρους...
Ο χειμώνας είναι για Ήπειρο και Καρπενήσι... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Εναλλακτικη διασκεδαση....
....(το σημειο δεν σας το λεω μην βρεθουμε ολοι μαζι...)... |
MEMsound έγραψε: |
Παραλία Σχοινιά βράδυ τέτοια εποχή... ![]() ![]() |
Προσοχή μόνο μη κάνει κανένα τσουνάμι... ![]() |
I Rest my Case |
Υπέρμετρος ρομαντισμός και συναίσθημα... ![]() Σύννεφα, άνεμοι και κύματα... ![]() Εγώ για απόψε προτείνω ΑΣΤΕΡΙΑ Πάνος Κιάμος... ![]() Γλέντι και χορός μέχρι πρωίας πάνω στα τραπέζια... ![]() |
εγω μεσα για κιαμο...σημερις....
ωρα,και πως πρεπει να ειμαι ντυμενη.... u know what i mean.... ![]() ![]() |
εχω αποψη και γι αυτο...αγαπητε Μανθο...
ξεκωλο με ξεκωλο εχει διαφορα....... |
Πάντως εγώ για Κιάμο δεν είμαι... Τουλάχιστον όχι χωρίς τον κατα τ άλλα μοτοrσπορτ Lef205.... ![]() ![]() ![]() |
Κιάμος δεν παίζει... ![]() Ρώτησα σχετικώς επί του θέματος, την "είμαι του Μεγάρου αλλά δεν έχω αφήσει σκυλάδικο για σκυλάδικο που να μην έχω πάει" και μου είπε ότι δεν είναι του επιπέδου μου... Βέβαια επιμένει ότι ένα σκυλάδικο θα μου κάνει καλό, γι' αυτό πρέπει να πάω στις Μάσκες... ![]() τέλος πάντων εκεί που τραγουδάει ο γιός του Μενιδιάτη... Δηλαδή μόλις έρθει ο Ηλίας, Αθήνα έχω πάει με τα τέσσερα... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Κιάμος δεν παίζει... ![]() Ρώτησα σχετικώς επί του θέματος, την "είμαι του Μεγάρου αλλά δεν έχω αφήσει σκυλάδικο για σκυλάδικο που να μην έχω πάει" και μου είπε ότι δεν είναι του επιπέδου μου... Βέβαια επιμένει ότι ένα σκυλάδικο θα μου κάνει καλό, γι' αυτό πρέπει να πάω στις Μάσκες... ![]() τέλος πάντων εκεί που τραγουδάει ο γιός του Μενιδιάτη... Δηλαδή μόλις έρθει ο Ηλίας, Αθήνα έχω πάει με τα τέσσερα... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Προσέξτε με, προσεκτικώς και οι δύο...
Στην υπογραφή μου, η προτελευταία φωτογραφία είναι ο Buddy Guy με την polka dot... I'm say'n something to you, I don't care how you feel You just don't realize, you got yourself a good deal She's nineteen years old, and she got ways just like a baby child Nothing I can do to please her, I'm just try'n to make this little woman feel satisfied... Το λει και ο αρχηγός "Nothing I can do to please her"... Άρα τι στον Κιάμο, τι στις Μούσες - Μάσκες whatever... τζάπα έξοδα!!! |
Κι όταν θα παίρνω τις στροφές
εσύ αν θέλεις κοιταζέ με τα μάτια σου δυο μαχαιριές και 'κει επάνω στο χορό αποτελειωσέ με.... Πως με βρίσκεις ![]() |
mick206 έγραψε: |
Αμάν ρε Χρήστο με τα μουσικά σου γούστα... ![]() ![]() ![]() Εξάλλου μπουκαλάκι Johnie Walker θα έχεις στάνταρ για την πάρτη σου! ![]() Απλώς αντικατέστησε στο μυαλό σου τα κλαρίνα και τα μπουζούκια με riffs και σολαρίσματα από μια Stratocaster και θα περάσεις μια χαρά! ![]() Άντε! Πάλι σου βρήκα τη λύση! ![]() ![]() ![]() |
Κυριακή 27 Νοεμβρίου
Ώρα 22.00 "5/4 Live" (Φιλίππου 14, Μικρολίμανο) Οι Mother Funkers με εμένα στο ένα μικρόφωνο LIVE σε μουσικές διαδρομές για...σχεδόν όλα τα γούστα! ![]() Όποιος έχει διάθεση θα τον περιμένω... ![]() ![]() ![]() Πληροφορίες εντός ![]() http://img.villagephotos.com/p/2005-5/1018838/xartis.JPG ορίστε και χάρτης για όποιον δε ξερει να έρθει... στις καφετέριες μετά τα goodys, συναντάμε το Poco poco...εκει στο στενό ειναι το μαγαζί... Ελπίζω να υπάρχει PS Club τραπεζάκι... ![]() ![]() |
Κυριακή 27 Νοεμβρίου
Ώρα 22.00 "5/4 Live" (Φιλίππου 14, Μικρολίμανο) Οι Mother Funkers με εμένα στο ένα μικρόφωνο LIVE σε μουσικές διαδρομές για...σχεδόν όλα τα γούστα! ![]() Όποιος έχει διάθεση θα τον περιμένω... ![]() ![]() ![]() Πληροφορίες εντός ![]() |
crusader έγραψε: | ||
|
Τι είναι αυτό που ωθεί κάποιον να πάει να δώσει ένα σωρό λεφτά για ένα τόσο κακό θέαμα. Η άγνοια; Το κακό γούστο; Η πλήση εγκεφάλου απ΄τα ΜΜΕ; Τι απ’ όλα αυτά; |
A,και μη το ξεχάσω... Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου κατά τις 23.30 θα κάνω μια σόλο εμφάνιση για 8 τραγούδια στην Μουσική Σκηνή "Ακρώρειον" στην Καστέλλα. Με συνοδεία πιάνο-κιθάρας, θα τραγουδήσουν αρκετά παιδιά...Ελληνικά εντεχνα ![]() ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ www.akrorion.gr |
Πέμπτη? ![]() Ελπίζω να ισχύει η παράδοση των Live... 10 λέμε... 11 παρά ανεβαίνουμε στην σκηνή για το τελευταίο Sound Check κατά τις 11 και αρχίζουμε ![]() |
Δεν μ' ενδιαφέρει τι ώρα θα πάμε για ύπνο...
αλλά να περάσουμε και μία από Λέσχη... ![]() |
Δεν μ' ενδιαφέρει τι ώρα θα πάμε για ύπνο...
αλλά να περάσουμε και μία από Λέσχη... ![]() |
A,και μη το ξεχάσω... Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου κατά τις 23.30 θα κάνω μια σόλο εμφάνιση για 8 τραγούδια στην Μουσική Σκηνή "Ακρώρειον" στην Καστέλλα. Με συνοδεία πιάνο-κιθάρας, θα τραγουδήσουν αρκετά παιδιά...Ελληνικά εντεχνα ![]() ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ www.akrorion.gr |
Οι 15/50 παίζανε όλο τον χειμώνα εκεί, το ίδιο και πρόπερσι νομίζω.. |
καλά...σήμερα πιο πολύ αγγαρεία ειναι για μένα... δε το πολυγουστάρω ![]() |
Έλα ρε Σπύρο.... MONO 18 ευρώ? ![]() Aν δεν πληρώσεις τουλάχιστον 300 ευρώα δεν είναι καλό .... ![]() ![]() |
![]() GAGARIN 205 - Live Music Space ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΤΙΣ : 21:00 ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ : 18 ΕΥΡΩ Προπώληση Εισιτηρίων : PMW / TICKET HOUSE / i-ticket.gr |
αφού όλοι για να χορέψουνε πρέπει να πιούν τουλάχιστον 10 ποτά ο καθένα... |
Και το χασάπικο είναι χορός συγκεκριμένος με συγκεκριμένα βήματα και κινήσεις... Όχι κουνάμε τα χεράκια δεξιά - αριστερά σαν την Λάσκαρη με τον Γεωργίτση και το υπόλοιπο σώμα χορεύει κάτι μεταξύ τσιφτετελιού και disco... |
Τι λες τώρα;;;; ![]() Δε το συζητώ... Την επόμενη φορά που θα σηκωθώ να χορέψω στα μπουζούκια θα έχω φροντίσει να πάω σε μια σχολή χορού πρώτα... ![]() ![]() |
![]() GAGARIN 205 - Live Music Space ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΤΙΣ : 21:00 ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ : 18 ΕΥΡΩ Προπώληση Εισιτηρίων : PMW / TICKET HOUSE / i-ticket.gr |
Ντιρι νταχτα
ντιρι ντιρι νταχτα ντιρι νταχτα ντιρι ντιρι ντα...... για να να πιάσουμε όλοι το ρυθμό να μπουμε στο κλίμα... ![]() ![]() ![]() ![]() Αριστα.... ![]() |
εγώ πάλι δεν έχω πάει καμία.. ![]() |
Τι μου λετε τωρα βρε παιδες??![]() ![]() ![]() ![]() Μανθο εσυ μονο σε μπαρακια πας?? ![]() ![]() |
Τραγουδάει ο Μπάφομετ πάλι???
Ώπα, να οργανωθώ... Και έχουν σαπίσει κάτι ζαρζαβατικά στο ψυγείο... Έλεγα, πού να τα πετάξω....???? ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΟ!!! Μπάφομετ, κάτι σε Κωστόπουλο θα πεις????? |
Και ο Κωστόπουλος εκτός συνόρων [της πόλης] είναι... Προς εθνική μεριά...
Χάρης στο όνομα... |
Και ο Κωστόπουλος εκτός συνόρων [της πόλης] είναι... Προς εθνική μεριά...
Χάρης στο όνομα... |
Stevon έγραψε: |
Γαμ..ο ήθελα και εγώ να έρθω αλλά με πηρε ο ύπνος..... ![]() Σάν ζώο κοιμόμουνα εχθές απο της 20:00 .... |
ΡΥΘΜΟΔΑΜΑΣΤΗΣ έγραψε: |
Στο 4/5 που κάνατε το 1ο Live ήταν ανέλπιστα καλός/άριστος ο ήχος... |
vinman έγραψε: |
Aν και δεν αναφερομαι σε καποια προταση για εξοδο...
(θα αναφερθω αργοτερα...)εντουτοις σημερα σε μια απο τις καλυτερες ελληνικες εκπομπες της τηλεορασης η οποια λεγεται ''Κοιτα τι εκανες''με την Σεμινα Διγενη,τιμωμενο προσωπο ηταν ο ενας....ο μοναδικος...ο ανεπαναληπτος... ΜΑΚΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ........................... Νομιζω οτι καθε σχολιο περιτευει....(αν και ξερω βεβαια οτι σε πολλους απο εσας μπορει να μην ειναι αρεστος............) Πλησιαζουν λοιπον οι μερες που θα τον ακουσω ζωντανα στην Γεφυρα που τραγουδαει....και οποιος/οποιοι θελουν μπορουν να ακολουθησουν.... ![]() ![]() |
Πλησιαζουν λοιπον οι μερες που θα τον ακουσω ζωντανα
στην Γεφυρα που τραγουδαει....και οποιος/οποιοι θελουν μπορουν να ακολουθησουν.... ![]() ![]() |
Μπράβο ρε Μάνο... καταπληκτική ιδέα!!!!!!! Κράτα μου δυο θέσεις σε παρακαλώ πολύ...[θα σου στείλω δυο φίλες μου... ![]() ![]() ![]() |
![]() Δεν θέλετε να έχετε δύο πολύ όμορφες παρουσίες στο τραπέζι σας? ![]() |
Και επειδή εγώ είμαι κλεισμένος για Μούσες φέτος, πάρτε τον Κρουσέϊντερ στον Χριστοδουλόπουλο... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Μην άγχεσαι...
Είναι σύστημα B-52 αυτό... Τους λέω διάφορα για να τους μπερδέψω... Στο τέλος θα νομίζουν ότι θα πας εσύ στις Μούσες εγώ στον Χριστοδουλόπουλο... θα πάνε αυτοί μόνοι τους κι εμείς θα πάμε ν' ακούσουμε Μπαρμπαχομέτ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aν και δεν αναφερομαι σε καποια προταση για εξοδο...
(θα αναφερθω αργοτερα...)εντουτοις σημερα σε μια απο τις καλυτερες ελληνικες εκπομπες της τηλεορασης η οποια λεγεται ''Κοιτα τι εκανες''με την Σεμινα Διγενη,τιμωμενο προσωπο ηταν ο ενας....ο μοναδικος...ο ανεπαναληπτος... ΜΑΚΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ........................... Νομιζω οτι καθε σχολιο περιτευει....(αν και ξερω βεβαια οτι σε πολλους απο εσας μπορει να μην ειναι αρεστος............) Πλησιαζουν λοιπον οι μερες που θα τον ακουσω ζωντανα στην Γεφυρα που τραγουδαει....και οποιος/οποιοι θελουν μπορουν να ακολουθησουν.... ![]() ![]() |
Tomcat έγραψε: | ||
ΜΑΝΟ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΔΙΝΕΙ ΡΕΣΤΑ.............. ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΜΩς ΤΙ ΠΑΝΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Ο ΛΕΠΑ............ στα ορια της κρεπάλης!!!!!!!!!!!@$%#*&#%$! (ο κρυφοσκυλάς χτυπάει πάντα Σαββατόβραδο)!!!!!!!!!!!!! |
...Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2005 στις 22.30....
...5/4 live (φιλίππου 14, μικρολίμανο)... ...mOtHeR FuNkErS... ...cya on stage... |
Σήμερα το βράδυ έχουμε Κρίνα στο Gagarin και τη σκυτάλη παίρνουν για το ΣΚ οι επίσης φοβεροί Madrugada! ![]() ![]() |
να πω "γα**" ή θα με πείτε ψώνιο...??? ανελπιστα γεμάτο το μαγάζι και τρελό κέφι!!! το groove το σημερινό και το feeling ήταν απίστευτο, προσωπικά το χάρηκα τρελλά και μάλλον και όλοι οι υπολοιποι!!! ![]() ![]() ![]() |
vinman έγραψε: | ||
Μπραβο ρε Πετρο... ![]() ![]() Πολυ θελω να σε ακουσω καποια στιγμη....αλλα βλεπεις τι ωρα σηκωνομαι για δουλεια... ![]() |
Και συνεχίζω το ![]() Η ΦΥΛΗ ΤΩΝ HAPPY FEW ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Η μουσική συναντά την ποίηση... Σχήμα μουσικό/ποιητικό με κεντρικό πυρήνα τους Θάνο Ανεστόπουλο & Νίκο Μπάρδη (από τα ΔΙΑΦΑΝΑ ΚΡΙΝΑ) και τον Γιώργο – Ίκαρο Μπαμπασάκη (ποιητής και συγγραφέας), αυτοσχεδιάζουν, μελοποιούν και απαγγέλουν ποιήματα των ALLEN GINSBERG, WILLIAM BURROUGHS, JACK KEROUAC, GREGORY CORSO κ.α... Είσοδος: 10 € Έναρξη: 22.00 AN CLUB - ΕΞΑΡΧΕΙΑ μείνετε συντονισμένοι... |
Εγώ δεν μπορούσα αλλά και δεν άντεχα να έρθω δυστυχώς... ![]() Όχι ότι κοιμήθηκα νωρίς βέβαια αλλά δεν ήμουν για "ταξίδι"... Next time Bap! ![]() |
ultra-one έγραψε: |
Καμιά ιδέα για ένα καλό (και φτηνό!) Μεξικάνικο εστιατόριο? |
Stevon έγραψε: | ||
Καλό ξέρω , αλλά ΔΕΝ είναι οικονομικό... ![]() |
Και συνεχίζω το ![]() Η ΦΥΛΗ ΤΩΝ HAPPY FEW ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Η μουσική συναντά την ποίηση... Σχήμα μουσικό/ποιητικό με κεντρικό πυρήνα τους Θάνο Ανεστόπουλο & Νίκο Μπάρδη (από τα ΔΙΑΦΑΝΑ ΚΡΙΝΑ) και τον Γιώργο – Ίκαρο Μπαμπασάκη (ποιητής και συγγραφέας), αυτοσχεδιάζουν, μελοποιούν και απαγγέλουν ποιήματα των ALLEN GINSBERG, WILLIAM BURROUGHS, JACK KEROUAC, GREGORY CORSO κ.α... Είσοδος: 10 € Έναρξη: 22.00 AN CLUB - ΕΞΑΡΧΕΙΑ μείνετε συντονισμένοι... |
....18 Ιανουαρίου 2006 λοιπόν, γύρω στις 22.30... Φυσικά με ανανεωμένο setlist και ευχάριστες εκπλήξεις ......
|
13-14 το ΣK που θα είμαστε touring ο Hλίας aka Blues Wire έρχεται στην Aθήνα στο House of Art.... |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
εύκολα Μάνο...εύκολα!! ![]() ![]() ![]() |
εύκολα Μάνο...εύκολα!! ![]() ![]() ![]() |
Πολύ χαίρομαι! Να τι θα κάνω εγώ που μάλλον θα μείνω Αθήνα! ![]() |
13-14 το ΣK που θα είμαστε touring ο Hλίας aka Blues Wire έρχεται στην Aθήνα στο House of Art....
Kρίμα γιατί ήθελα να πάω την Wip με την Aναστασία , ν' ακούσουν σοβαρή πενιά ![]() ![]() ![]() ![]() |
ΠΕΤΡΕΛΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΝΙΣΗ? ![]() ![]() ![]() ![]() ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ!!! ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ!!! ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ!!! Θα παίζουν αυτοί Απολώνιο κι εγώ θ' ακούω Μπαρμπαχομέτ και Τόνια στα 5/4? Όχι ρε γα**το!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
Εχεις δίκιο...ακούστε Πετρέλη όσο προλαβαίνετει γιατι δεν του μένει καιρός ακόμα...Κατεστραμένη φωνή κάτι που δυστυχώς φαίνεται και στο cd του. Για Live δε άστο. Για την Στανιση δε το συζητώ...εχει ξεπερασει προ πολλού το σταδιο καταστροφης...βρίσκεται στην σήψη και αποσύνθεση τώρα. Οπότε τρέξτε... ![]() |
Γι'αυτό σας λέω....
Μάκης και πάλι Μάκης... ![]() ![]() |
Απορώ τελικά όλοι εσείς που πάτε σε αυτά τα μαγαζιά αν ακούτε τίποτα ή απλά πίνετε και κουνιέστε... |
Γι'αυτό σας λέω....
Μάκης και πάλι Μάκης... ![]() ![]() |
xrisa-xs έγραψε: | ||
μας δίνουν από τη δουλειά δωρεάν προσκλήσεις για Μάκη και ΛεΠα.... να πάω????????? |
ο Λεπα νομίζω τραγουδαει με τον Αντυπα...οχι με τον Μάκη... έχεις και για τα 2 προσκλησεις? ![]() |
xrisa-xs έγραψε: |
ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ
ΕΧΩ ΔΥΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΚΗ & ΛΕΠΑ ΘΑ ΤΙΣ ΦΕΡΩ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΓΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ (ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΒΡΑΔΥ) ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ |
χιχι! κατοχυρώθηκαν στον κύριο vinman! |
shark_zak έγραψε: |
χτες πηγα Στανιση - Πετρελη - Αποστολια Ζωη (ολα τα λεφτα....) ![]() πολυ καλο προγραμμα απο ολους ... ![]() |
ΟΧΙ άλλο κάρβουνο Plsssssssssssssssssssss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
shark_zak έγραψε: |
ειδες τι παιδια βγαζουν τα ΤΕΦΑΑ.... ![]() |
ΠΑΡΑΚΑΛΩ...να διαγραφούν όλα τα πόστ ...για την Αποστολία Ζώη ...γιατί ο κανέλλης θα ανεβάσει ατμόσφαιρες και .......θα αρχίσει τις διαστροφές πάλι! Όσο για σένα Zachs ..τα Τεφαα...βγάζουν ......και τραγουδιάρες??? γα** τον επαγγελματικό προσανατολισμό μου , γα**! |
shark_zak έγραψε: | ||||
ολα τα καλα ![]() |
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ έγραψε: |
Λες να μην παω στο touring για να δω τους Blues Wire ?? ![]() Συγνωμη δεν θα τους κανω τη χαρη !!! ![]() ![]() |
Την είχα ξαναδεί την Εβελίνα πέρισυ στο club 22 & όντως ήταν καλή, κάτι διαφορετικό που σου τράβαγε την προσοχή.... |
αμα ψηνεται το κρουσαντερο θα παω ![]() |
ψήνεται.. ![]() |
Τα "κακά παιδιά" επιστρέφουν στον γνώριμο μας πια χώρο του 5/4 στο μικρολίμανο...Οι Mother Funkers θα γεμίσουν ρυθμούς ένα ακόμα ανιαρό βράδυ τετάρτης... 18 Ιανουαρίου 2006 λοιπόν, γύρω στις 22.30... Φυσικά με ανανεωμένο setlist και ευχάριστες εκπλήξεις ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ο Bapho πήρε τ'όπλο του ![]() ![]() |
Stalitsa έγραψε: |
Ήμουν και εγώ εκεί... ![]() ![]() ![]() Πραγματικά ήταν το πιο διασκεδαστικό live απο όλες τις άλλες φορές.Όσοι δεν ήρθατε απλά χάσατε.. ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Άκρως διασκεδαστικό και ενδιαφέρον το χθεσινό live!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (μιαου...) ![]() ![]() ![]() ![]() |
Stevon έγραψε: |
Πέτρο, πολύ καλός...... ![]() ![]() |
25η μαρτίου δεν μπορώ... έχει MANOWAR ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() !the time has come! AΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΕΡΑ AT LAST! MOTHER FUNKERZ LIVE ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2006 5/4 CLUB (ΦΙΛΙΠΠΟΥ 14 ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ) ΩΡΑ: 23.30 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ!!! ![]() ![]() ![]() ![]() (περίμενω άτομα, να κλείσω τραπεζάκι) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() !the time has come! AΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΕΡΑ AT LAST! MOTHER FUNKERZ LIVE ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2006 5/4 CLUB (ΦΙΛΙΠΠΟΥ 14 ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ) ΩΡΑ: 23.30 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ!!! ![]() ![]() ![]() ![]() (περίμενω άτομα, να κλείσω τραπεζάκι) |
Ady έγραψε: |
Θα έρθω και εγώ... |
Κράτα και τη θέση μου στην άκρη της σκηνής... ξέρεις εσύ! ![]() |
Ady έγραψε: |
Θα έρθω και εγώ... |
λαοθάλασσα... ![]() |
rumors about [b]Sepultura [/b]reuniting with founding member and current Soulfly frontman Max Cavalera for a spot on this summer's Ozzfest. He's even heard the one that involves the band's "plans" to perform three different sets from the main stage — one featuring Soulfly material, a second of just Roots and Chaos A.D. tracks, and the last consisting of songs off Dante XXI. But at this point he said they're nothing more than rumors, period. |
Εμένα 1 [δίνω 50 εούρος για την θέση του Κρουσέϊντερ!!!! ![]() |
Να 'στε καλά ρε Πετράν! Σας γουστάρω πολύ! ![]() Αν βγουν όλα τα ντοκουμέντα στη φόρα να αρχίσω από τώρα να ψάχνω πού να κρυφτώ.. ![]() ![]() Με έπιασες απροετοίμαστο bro! |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() έτσι αγορι μ, να τρίβεσαι με το σανίδ... ![]() ![]() ![]() |
.... Περιμένω τα ντοκουμέντα τώρα... ![]() ![]() ![]() |
Βέβαια, μετά τον τελικό πρέπει ν' ανέβει επάνω να τραγουδήσει τον ύμνο της ομάδας μαζί με τον Μπαρμπαχομέτ... Πως κάνουν στα σκυλάδικα οι της Α' Εθνικής? Έτσι!!! ![]() |
ντοκουμέντα αύριο από την δουλειά γιατί από το σπίτι με την dial-up δεν παίζει να καταφέρω ν' ανεβάσω φωτογραφία... ![]() ![]() |
Baphomet έγραψε: | ||||
καλα ας πάμε στον τελικό να σηκώσουμε την κούπα και θα τους ανεβάσω όλους επάνω να τραγουδήσουν... ![]() ![]() ![]() |
ξέρω, ξέρω... ![]() «Ακόμη και μέσα στα βάθη του σκότους, υπάρχει ομορφιά» max cavalera |
περιττό να πω οτι εφερε και τον γιό του που είναι πιο καφρος κι απο τον μπαμπά...ναι είπαν και 2 τραγούδια μαζί. ![]() |
περιττό να πω οτι εφερε και τον γιό του που είναι πιο καφρος κι απο τον μπαμπά...ναι είπαν και 2 τραγούδια μαζί. ![]() |
![]()
[i] |
Γιάννη, κάποιες πληροφορίες λένε ότι το Live της Πάτρας άλλαξε για τις 30 Μαρτίου.
Βέβαια, το REC στη σελίδα του το έχει ακόμα για τις 20. http://reclive.blogspot.com/ Αν έχεις σκοπό να πας, πάρε ένα τηλέφωνο πρώτα να μάθεις σίγουρα. Θα βρεις στοιχεία επικοινωνίας στο παραπάνω link. |
χαβαλέ είχαμε πάλι, ωραίο μαγαζάκι, πήχτρα κόσμος, καλούτσικος ήχος...μια χαρά! ![]() |
έρχεται και η "επίσημη" ανακοίνωση... Mother Funkerz επιστροφή στα 5/4 την Παρασκευή 28 Μαρτίου... ![]() ![]() ![]() |
STELIOS έγραψε: | ||
Παρασκευή 28 Μαρτίου ????? Σιγουρα ? Μηπως 24 Μαρτιου ??? |
χμμμ μάλιστα... αν γίνει 30 τελικά σκέφτομαι να πάω κι εγώ.
έχεις ξαναπάει στο REC; Ξέρεις τι λέει σαν χώρος; |
crusader έγραψε: | ||||
Μήπως 31 Μαρτίου??? |
gianic έγραψε: |
τελικα ειναι λενε στις συζητησεις με τα διαφανα για 30 μαρτιου με 2 απριλιου ![]() |
Επιβεβαιώθηκε για τις 2 Απριλίου Γιάννη! ![]() |
Αυτή την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2006 και ώρα 23.00 στον γνωστό μας πλέον χώρο του 5/4 (Φιλίππου 14 Μικρολίμανο) θα εμφανιστούμε ξανά σε ένα μεγάλο Live Party... Mother Funkerz live λοιπόν...
Σας περιμένουμε!! ![]() |
brz20 έγραψε: |
Παιδια εκτος απο το Venue μπορειτε να μου πειτε μερικα κλαμπ που να παιζουν Progressive House.Σκεφτομαι να ανεβω Αθηνα και λεω να παω σε μερικα. |
έχουμε και καμια ενδεικτική τιμή εισόδου... |
![]() ![]() sorry αλλά γκόμενα για να μου κάτσει δεν πληρώνω με τίποτα... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Επίσης μιας και το πρότεινε ο Σπύρος για τα Διαφανα Κρίνα.
Ρε συ δεν είναι πολύ μικρός χώρος το "στον Αέρα" για αυτό το συγκρότημα και μάλιστα για απρουσίαση των νέων του τραγουδιών?? ![]() ![]() |
Απ' όσο ξέρω το liveγίνεται με αφορμή το βιβλίο τους "ο γύρος της μέρας σε 80 κόσμους"... και όχι για παρουσίαση νέων τραγουδιών... |
Απ' όσο ξέρω το liveγίνεται με αφορμή το βιβλίο τους "ο γύρος της μέρας σε 80 κόσμους"... και όχι για παρουσίαση νέων τραγουδιών... |
έτσι από περιέργεια, πού τα άκουσες εσύ; |
Ένα μικρό πρόβλημα με τους μήνες το έχεις εδώ που τα λέμε... ![]() ![]() ![]() |
τι έγραψα?? |
christhehealer έγραψε: | ||||
5 Μαρτίου αντί για 5 Mαΐου.. Εδώ και δυο συναυλίες δεν πετυχαίνεις την ημερομηνία... ![]() ![]() ![]() |
gonakinen έγραψε: |
...
Ενδιαφέρον πρόταση, ε Μάνθο?? Την άλλη εβδομάδα που θα ανέβω, θα σε πάω για δείπνο... |
Θα κάνει θραύση στην πιτσιρικάδα που θα πηγαίνουν για χαβαλέ και στους γιάπις που θέλουν να ζήσουν τ' όνειρο ότι η σερβιτόρα τους κάνει νάζια επειδή είναι superγκόμενοι και όχι επειδή το γράφει το συμβόλαιο της... |
δεν πας καλύτερα σε ένα στριπτιτζάδικο να το φχαριστηθείς κιόλας? ![]() τουλάχιστον εκεί δεν σε παραμυθιάζουν, άσε που στο hooters το μόνο που θα πιάσεις είναι το μπουτάκι .......από το κοτόπουλο! ![]() |
δεν πας καλύτερα σε ένα στριπτιτζάδικο να το φχαριστηθείς κιόλας? ![]() τουλάχιστον εκεί δεν σε παραμυθιάζουν, άσε που στο hooters το μόνο που θα πιάσεις είναι το μπουτάκι .......από το κοτόπουλο! ![]() |
Παρασκευή 5 Μαΐου 2006 λίγο μετά τις 23.30, οι Mother Funkerz σε ένα ακόμα live party, στον γνώριμο χώρο του 5/4 (Φιλίππου 14, Μικρολίμανο). Σας περιμένουμε... ![]() |
Ρε Πέτρο γιατί δεν πάτε να παίξετε στη "Γιορτή της Μουσικής"?
http://www.musicday.gr/artcontactgr.html |
θα πείτε το "perfect strangers" σε αυτό το live? |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Είχα σκοπό να έρθω αλλά έρχεται ο Photoman από Πάρο σήμερα το βράδυ και θα πάω να τον πάρω από το λιμάνι.
Μου είπε ότι κατά τις 00:30~01:00 θα φτάσει. Αν αντέχω θα περάσω μετά αλλιώς some other time. ![]() |
έχω μια πρόταση για έξοδο έξω από την πρωτεύουσσα
Την Κυριακή το μεσημέρι για μπανάκι και clubbing στο Cocoon στο Λουτράκι, δίπλα στο Καζίνο πέρυσι λόγω περιορισμένης καλοκαιρινής άδειας εκέι την έβγαλα όλο το καλοκαίρι, είναι εγγύηση καλού ξεφαντώματος κανονίζετε μεγάλη παρέα, οπότε όσοι πιστοί προσέλθετε. υγ1: όσοι τα πιείτε προσοχή στην επιστροφή υγ2: η επιστροφή υπολογίζετε αργά, λόγω τρελής κίνησης στην εθνική τις ώρες 20:00 με 10:00.. εκτός αν στείλουμε "λαγό" με μηχανή και μας ενημερώσει για την κίνηση.. see ya there !!!!! |
COOL ALEXIS έγραψε: | ||
Το μενού μαμ δεν έχει ![]() ![]() ![]() Ωραίο το Cocoon αλλά γενικότερα το Λουτράκι δεν μου κάθεται και πολύ καλά αν όμως η παρέα είναι καλή... ![]() Ψήνεται κανένας Ζουζουνελοκουμπαροφυστίκης να πάμε??? |
Ψήνεται κανένας Ζουζουνελοκουμπαροφυστίκης να πάμε??? |
να φας από το σπίτι σου! ![]() αν θες έχει και φαϊ, μια καντίνα απέναντι με σουβλάκια ή καταπλήκτικά club σάντουϊτς του cocoon |
Θα λιώσω στην παραλία του Σκοινιά... [/size] |
Εκτός και αν με ξεσηκώσουν τίποτα συνήθεις ύποπτοι...αν και θα προτιμούσα να μην γιατί το επόμενο ΣΚ πάλι θα τρέχουμε... |
...ταδε εφη xrisa |
xrisa-xs έγραψε: | ||
καλό λιώσιμο αλλά στο Σκοινιά??? πιο χάλια θάλασσα δεν έχω ξαναδει όσες φορές και αν έχω πάει.. μονίμως με κύμα, μονίμως βρώμικη, μονόμως φύκια και προπαντός μονίμως κάτι ψώνια wannabemodelkagourasbratsaras style ![]() |
Road_Runner έγραψε: |
γιατί μανθούκο, που θα τρέχουμε το next Σ/Κ? |
Εγώ πάντως μετά την Χθεσινή βόλτα καλοέμαθα ![]() ![]() ![]() Αν δεν έχω ντεσιμπέλια φιμεδιές σκασοεξατμίσεις λιέδεροκαθίσματα και λοιπές χλιδοκαταστάσεις δεν μπορώ ακούς ζουζουνελοπτικέ ![]() ![]() ![]() ΥΓ Θέλω και μπιπ μπιπ μαζί να του βρω μια Α-Class |
ΝΑΙ αλλά θα μιλάς ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ με τις επιβάτες των A-Class... ![]() ![]() ![]() |
ο "δεν μιλαω γρήγορα στις κοπέλες" έγραψε: |
Αν και θα έπρεπε να ρίχναμε το μπιπ-μπιπ εκεί μέσα να σούμε τι θα πάθαινε....
|
TiMoRiS έγραψε: |
BALUX BALUX BALUX ![]() Μπορούν να το επιβεβαιώσουν κιάλλα μέλη... ![]() |
TiMoRiS έγραψε: |
BALUX BALUX BALUX ![]() Μπορούν να το επιβεβαιώσουν κιάλλα μέλη... ![]() |
Αύριο Σάββατο 22 Ιουλίου ο Dj Tiesto θα είναι στο γήπεδο ξιφασκίας
στο Ελληνικό. Επειδή εγώ δεν θα μπορέσω να πάω.. ![]() Εκτός απ΄τον γνωστό celebrity που θα είναι απ΄τους πρώτους ![]() ![]() ![]() θα πάει κανείς άλλος να μας πει εντυπώσεις;;; |
Αύριο Σάββατο 22 Ιουλίου ο Dj Tiesto θα είναι στο γήπεδο ξιφασκίας
στο Ελληνικό. Επειδή εγώ δεν θα μπορέσω να πάω.. ![]() Εκτός απ΄τον γνωστό celebrity που θα είναι απ΄τους πρώτους ![]() ![]() ![]() θα πάει κανείς άλλος να μας πει εντυπώσεις;;; |
ο dj τελικά μας γείωσε λίγο...
ας όψεται που άργησε για "ιερό" σκοπό... είναι και καλό παιδί και τον αγαπάμε και δεν του κρατάμε κακία... αλλά την επόμενη φορά... "τιιιιιιιιουν" ![]() η συνέχεια του πάρτυ "εδώ" |
p206gt έγραψε: |
ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 30/11 ΣΤΟ CLUB LUV sto ΨΥΡΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ RNB KAI HIP HOP EVENT. |
.Ta παιδια παιζαν στο galea το καλοκαιρι καθε τριτη με 3000 κοσμο καθε βδομαδα.δεν επεφτε καρφιτσα. |
ναι στελιο.στο galea itan knock-out.tora imaste vivedon |
shiba έγραψε: |
αυτοι που παιζανε καθε τριτη στο galea νομιζω πως παιζουνε boutique στν φιλλελληνων... ![]() |
ναι στελιο.στο galea itan knock-out.tora imaste vivedon |
STELIOS έγραψε: | ||
Σωστος. Και κανουν μαληστα πολυ ωραια party. [ |
Ronin έγραψε: |
'' μου λες τρείς φορές το έξι...
ανταπαντώ... κράτα αν θες το σκότος,κρατώ τον ήλιο τον νοητό...'' ![]() Ίσως είμαι κι εγώ εκεί... ![]() |
sod έγραψε: |
Ετσι ειναι γιατι ετσι παει............ ![]() ![]() ![]() |
Παράλληλα με τους MFZ ξεκινάω μία νέα μπάντα με rock ήχους και προσανατολισμούς. Το όνομα αυτής Vertigo και η πρώτη εμφάνιση της, σήμερα τρίτη 23/10, κατά τις 23.30, στο Enzzo de Cuba στο Μπουρνάζι. Όποιος έχει όρεξη για ποτάκι ας περάσει μιά βόλτα...
www.enzzodecuba.gr |
sod έγραψε: |
Παμε??? |
Παράλληλα με τους MFZ ξεκινάω μία νέα μπάντα με rock ήχους και προσανατολισμούς. Το όνομα αυτής Vertigo και η πρώτη εμφάνιση της, σήμερα τρίτη 23/10, κατά τις 23.30, στο Enzzo de Cuba στο Μπουρνάζι. Όποιος έχει όρεξη για ποτάκι ας περάσει μιά βόλτα...
www.enzzodecuba.gr |
Gr@lly έγραψε: | ||
Πετρο τελικα ο κοσμος ειναι πολυ μικρός... Το Σαββατο ησασταν γαματοι.... |
Το σημερινό live με τους Vertigo ήταν πραγματικά απίστευτο...α,ρε μπουρνάζι...ζωντανό μέχρι τις 04.00 ξημερώματα τετάρτης... |
vinman έγραψε: | ||
Πολύ ώρα κράτησε....Θα ήταν φανταστικά... ![]() |
www.enzzodecuba.gr |
Επομενες "εξορμησεις" οπως και δηποτε Σταυρο Νοτου Χ2 για Πυροβολακη κ μετα Πλιατσικα. |
Και κάθε τρίτη πλέον... ![]() |
Με τους MotherFunkerZ κάναμε μία ανανέωση στα μέλη, καθώς έφυγε η τραγουδίστρια και ο κιθαρίστας μας και πλέον έχουμε μπει για τα καλά στον χορό των live... Πλέον θα εμφανιζόμαστε κάθε Σάββατο βράδυ στο Bar-Restaurant Art-Deco στο Χαλάνδρι. Όποιος έχει διάθεση για ποτάκι (ή φαί ![]() Είσοδος ελεύθερη και δωρεάν πάρκινγκ στο μαγαζί ![]() Art-Deco: Κώστα Βάρναλη 12, Χαλάνδρι www.deco-ration.com www.motherfunkerz.gr www.myspace.com/motherfunkerz |
volvos έγραψε: |
http://www.in2life.gr/culture/music/articles/144700/article.aspx#bellow
an pane Ολα καλα με τη γαμωδουλεια πεμπτη θα ειμαι εκει στη τελευταια βραδια να ακουσω το ''αερικο'' και να ξεχασω τα παντα ![]() |
ΤΣΜΕΔΕ EXΩ ![]() ![]() ![]() |
Sinanai έγραψε: |
Και εγώ ψήνομαι για Μητροπάνο γενικά (και για τον ίδιο, αλλά και για Στόκα και Ελεονώρα Ζουγανέλη και Λιδάκη, φοβερό σχήμα). Το ΠΣΚ θα ανένω Αθήνα, αλλά για την Παρασκευή έχω κανονίσει με 3 φίλους για Ζυγό (Σταρόβας, Μακεδόνας, Μιλιώκας, Κούτρας, Μαχαρίτσας επίσης φοβερό σχήμα και σπάνια τα live του Μιλιώκα ![]() ![]() |
Και εγώ ψήνομαι για Μητροπάνο γενικά (και για τον ίδιο, αλλά και για Στόκα και Ελεονώρα Ζουγανέλη και Λιδάκη, φοβερό σχήμα). Το ΠΣΚ θα ανένω Αθήνα, αλλά για την Παρασκευή έχω κανονίσει με 3 φίλους για Ζυγό (Σταρόβας, Μακεδόνας, Μιλιώκας, Κούτρας, Μαχαρίτσας επίσης φοβερό σχήμα και σπάνια τα live του Μιλιώκα ![]() ![]() |
πεμπτη λοκομοντο κυτταρο...
οσοι πιστοι προσελθετε |
Road_Runner έγραψε: | ||
Mαθε ωρες τιμες κλπ Ειμαι μεσα |
Αρης-τακης-σπυρος μπαντ -
ποιοι αλλοι για αυριο να οργανωθουμε? |
alekoukos106 έγραψε: |
αυριο Πεμπτη 12/3 παιζουν οι locomondo στο κυτταρο live....ψηνεται κανεις???? |
VOULA7 έγραψε: | ||
Ξέρουμε πόσο παίζει είσοδος ?? Ψήσε κ τον Νίκο αύριο ρε ''πατριώτη'' να πάμε.... ![]() ![]() ![]() |
alekoukos106 έγραψε: | ||||
δεν ξερω ποσο παει...αλλα καλου κακου φερτε και πασο μαζι...νομιζω εχουν και φοιτητικο... ![]() |
alekoukos106 έγραψε: |
το προγραμμα ξεκιναει στις 11 και η γενικη εισοδος εχει 12 ευρω!!! ![]() |
Road_Runner έγραψε: |
Εγω μαλλον θα παω... |
Ο COOLALEXIS θα είναι Καρδίτσα εκείνες τις μέρες ![]() |
Steve έγραψε: |
μη του κάνω ότι θα κάνω και στην ξαδέρφη του salex ... |
206kwn έγραψε: | ||
|
Steve έγραψε: | ||||
|
Μόλις γύρισα από συναυλία Πασχαλίδη, στην οποία εμφανίστηκαν Θηβαίος, Ανδρέου, Νταγάκη, Παναγόπουλος και ο Ψαραντώνης.
ΣΟΚ και ΔΕΟΣ ![]() |
συναυλια χτες Bon jovi
αν και δε μου αρεσει ιδιαιτερα ο τυπος αν και η εξυπνη η δικια μου θυμηθηκε τα νιατα της με αποτελεσμα να κλεισει αρενα και να κοντεψουμε να λυποθυμησουμε απο την ιδρωτιλα γιατι θελαμε να ειμαστε και μπροστα αν και πιαστηκε η μεση μου απο την ορθοστασια οφειλω να παραδεχτω οτι ηταν απο τις πιο τιμιες και ωραιες συναυλιες που εχω παει ο τυπος πραγματικα τα ιδρωσε τα λεφτα του ![]() τρομερα σκηνικα σκηνοθεσια για ταινια στις οθονες πισω φωναρα οχι αστεια φωναρα επαιξε ολα τα καλα κομματια οχι μονο τα νεα αξιζε OCTANE EXASES... |
ποτε θα μαζευτουμε να παμε να το δουμε??
http://www.sport-fm.gr/videos/1023232 |