PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Η Αθήνα τη νύχτα... Προτάσεις για έξοδο στην πρωτεύουσα....
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 38, 39, 40  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
xrisa-xs (ΧΡΥΣΑ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

206xs 1.4 (2002) & 207 GT 1.6 (2009)

Ένταξη: 25 Οκτ 2005
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Νοέ 2005, 11:20:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

WIPPERMANN έγραψε:
Τώρα αν επιμένεις...ξέρω αυτό... Sad
http://www.halfnote.gr/

και αυτό

BLUES Ιδιαίτερη έμφαση στα blues
Αθήνα
Αμπελόκηποι
Πανόρμου 20

χιχιχι... με πρόλαβές!!! Wink

Watch out!!! Red demoness on the loose!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
UnderTaker (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Αυτοκίνητο? Μπα....

Ένταξη: 18 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Νοέ 2005, 12:07:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτό θα πει άμεση εξυπηρέτηση....

Να διαλέξω Πανόρμου που είναι και δίπλα μου... ????

Κατοχυρώθηκε λοιπόν... Μες το ΣΚ.... Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink

WELCOME TO THE DARK SIDE!!!!!
(.....we have cookies....)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Νοέ 2005, 14:36:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πω πω!!!!!!!!! Shocked

Αυτά θα διαβάζει η Wip και θα βγάζει σπυράκια... Mr. Green

Λοιπόν να ξεκαθαρίσουμε κάτι... Twisted evil

Επειδή η ζωή δεν είναι σινεμάς [είδες Wip πόσο γρήγορα μαθαίνω], blues underground, λαϊκό και τα σχετικά... όπως το ξέρουμε από τις ταινίες, μόνο στην Maxweel Street στο Chicago και στην Burbon Street στην Νέα Ορλεάνη [αν και η δεύτερη δεν νομίζω να έχει συνέλθει από τον Katrina...]

Το blues στην Ελλάδα είναι μια πολύ ακριβή και ελιτιστική υπόθεση... Έχουμε και λέμε:

Blues στην Πανόρμου: 3 λεπτά από το σπίτι μου, καλή μουσική, χάλια ποτά Confused Το έκοψα εδώ και χρόνια λόγω ποτών και λόγω πολλών μουσικών σκηνών... Γιατί ν’ ακούς από CD όταν υπάρχουν τα live Wink

Half Note: Το top μαγαζί, που φέρνει τα top ονόματα. Αυτή την εβδομάδα HENRY BUTLER & THE GAME BAND, the New Orleans Blues Legent. Mε καμία 100στη ευρώα,[30 είσοδος και... όσα ποτά] βλέπετε, ένα πολύ μεγάλο όνομα του χώρου...

tip: Στο half note παίζει και πολύ flamenco εκτός από Jazz - Blues. Δοκιμάστε το του Αγ. Βαλεντίνου, αν για σας ο έρωτας, είναι ένταση, πάθος, εσκεμένη ταπείνωση και εξάρτηση... [ssss... κεντάω σήμερα Devil]

Avalon στου Ψυρή: Τις Κυριακές το μεσημέρι, φέρνει διάφορα εγχώρια μουσικά σχήματα. Πρόσεξε UnderTaker πως έχει το σενάριο... Παίρνεις την Αυγερινή [το ‘μαθα? Razz]. Την πας εκεί. Τραπέζι gourmet [τα καλύτερα μύδια στην πόλη], υπό τους live ήχους jazz!!!! Άν δεν της αρέσει, δεν κάνει για σαλόνια... Tην ξαναστέλνουμε στ’αλώνια, με κανά κοντό, καράφλα...

Ηλίας: Kατά κόσμον Ηλίας Ζάικος και το group λέγεται Blues Wire. Το μεγαλύτερο blues group στην Ευρώπη, έχει παίξει σε συνεργασία με πολύ μεγάλα ονόματα του χώρου. Θεσαλονικιώτες [άρα τους βλέπουμε όταν πάμε πάνω,απαρέτιτλι] κατεβαίνουν κατά καιρούς στο Αν και το House of Art.
Τις χρυσές εποχές του KΛΙΚ [τα ξέρει καλά η Wip αυτά], υπήρχε το Παραρλάμα πάνω. Σε κάθε αφιέρωμα του ΚΛΙΚ για την Θεσσαλονίκη, υπήρχε απαραίτητα αναφορά σ’ αυτό το μαγαζί... Τι γινόταν εκεί... Έπαιζαν οι Blues Wire κανονικά και κατά τη διάρκεια του προγράμματος, ανέβαιναν και οι πελάται και έπαιζαν. Θέλοντας να ξαναεπαναφέρουν αυτό το κλίμα, έφτιαξαν το KΑΡΤΕΛ. Τα τελευταία νέα είναι, ότι μαζεύει υπερβολικά πολύ κόσμο, άσχετο κυρίως, που έρχονται για να είναι και αυτοί εκεί!!!

Mike’ s Iris Bar: Στον Πύργο Αθηνών. Μικρή σκηνή, ντόπια σχήματα, ωραία φάση οικογενειακή σχεδόν...

Μικρότερες σκηνές Τα νέα μαθαίνονται επιτόπου, δηλαδή πρέπει να είσαι θαμώνας στο μαγαζί, ή να περάσεις τυχαία από ‘κει.

Διαλέγεις και παίρνεις. Υπάρχει και η εναλακτική του Βέρτη πάντα... Ha Ha

Επιστροφή στην κορυφή
...... (ΕΦΗ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

......

Ένταξη: 28 Μάρ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Νοέ 2005, 15:16:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

avalon THE BEST....
τρελο μαγαζι απιστευτοι τυποι αυτοι που το εχουν....
και τα μυδια με μπεικον.... Laughing Laughing Laughing

Ηλιοπαρτυ...........................................................................................................................................Όποιος βιάζεται φτάνει γρηγορότερα.....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
WIPPERMANN (Hans)
Μέλος
Μέλος

"Peugeut 207 Rallye 1.6 (16V) (2007

Ένταξη: 16 Ιούν 2005
Τόπος: Αθήνα-Αγ.Ανάργυροι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Νοέ 2005, 15:20:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
Δοκιμάστε το του Αγ. Βαλεντίνου, αν για σας ο έρωτας, είναι ένταση, πάθος, εσκεμένη ταπείνωση και εξάρτηση... [ssss... κεντάω σήμερα Devil]
:

Nα το σημειώσω να μη το ξεχάσω....το τέλειο μαγαζί... W00t

Να μη το ξέρω τόσα χρόνια...
Black eye
Επιστροφή στην κορυφή
WIPPERMANN (Hans)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Νοέ 2005, 15:25:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
Υπάρχει και η εναλακτική του Βέρτη πάντα... Ha Ha

Εγώ προτείνω Βέρτη ανεπιφύλακτα...

και Πέγκυ Ζήνα... Yahoo!

Φέτος είναι πολύ καλύτερη από πέρσι... Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
UnderTaker (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Αυτοκίνητο? Μπα....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Νοέ 2005, 15:30:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είπαμε, για αρχή έχει κληρώσει Πανόρμου που είναι δίπλα μου... Wink Wink Wink

Επιστροφή στην κορυφή
WIPPERMANN (Hans)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Νοέ 2005, 15:36:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

UnderTaker έγραψε:
Είπαμε, για αρχή έχει κληρώσει Πανόρμου που είναι δίπλα μου... Wink Wink Wink

Καλή διασκέδαση Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2005, 13:00:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κυριακή 27 Νοεμβρίου
Ώρα 22.00
"5/4 Live" (Φιλίππου 14, Μικρολίμανο)

Οι Mother Funkers με εμένα στο ένα μικρόφωνο LIVE σε μουσικές διαδρομές για...σχεδόν όλα τα γούστα! Wink
Όποιος έχει διάθεση θα τον περιμένω... Wink Wink Wink
Πληροφορίες εντός Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2005, 13:54:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπαρμπαχομέτ, το CD μέχρι πότε έχω dead line νε το γράψω? Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2005, 13:55:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
Μπαρμπαχομέτ, το CD μέχρι πότε έχω dead line νε το γράψω? Rolling eyes

όποτε θες χρήστο...αλλωστε δεν θα ειναι το μοναδικό Live...το σετλιστ θα ειναι κυλιομενο και θα ανανεωνεται... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2005, 15:24:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα άσχετα posts των αγοριών απέναντι με την αυξημένη τεστοστερόνη τα έστειλα στην καταβόθρα!

®
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2005, 16:03:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

UnderTaker τέρμα οι μεθαδόνες... Ο christhehealer σού έχει καθαρή ηρωίνη !!!!

Αν είναι ν’ ασχοληθείς με τα blues, κάντο τουλάχιστον σωστά...

Πρόσεξε τι μου έστειλε ο Eric Arrow

Eric plans to tour the UK in May 2006. With a new band, he will play in Glasgow, Manchester, Birmingham, Sheffield and Nottingham, before returning to the venue he has made his own, the Royal Albert Hall, for seven shows. Eric, who was reunited recently with his Cream bandmates Jack Bruce and Ginger Baker for seven sensational shows in the Royal Albert Hall and New York's Madison Square Garden, last toured the UK in May 2004.

Tickets go on sale on Monday 7 November 2005 at 9am (UK time / GMT) and tour details are as follows;

GLASGOW SECC - Monday 8 May 2006
box office (UK) 0870 040 4000

MANCHESTER MEN ARENA - Tue 9 May 2006
box office (UK) 0870 190 8000

BIRMINGHAM NEC - Thursday 11 May 2006
box office (UK) 0870 909 4133

SHEFFIELD HALLAM FM ARENA - Friday 12 May 2006
box office (UK) 0114 2565656

NOTTINGHAM ARENA - Sunday 14 May 2006
box office (UK) 0870 121 0123

LONDON ROYAL ALBERT HALL
Tue 16, Wed 17, Fri 19, Mon 22, Tue 23, Thur 25, Fri 26 May 2006
box office (UK) 020 7589 8212

24 hour ticket hotline (UK) 0870 143 2202 / www.bookingsdirect.com
Maximum 6 tickets per household
Agency and credit card bookings subject to booking fee
Royal Albert Hall ticket sales by telephone & internet only

EricClapton.com
ECaccess.cc

Πρόσεξε πως έχει το πλάνο για να το κάνεις σωστά Afroman

* Kλείνεις δύο εισητήρια από τα ακριβά για τις 19 Μαίου [Παρασκευή]... 200 ευρώα... [δεν θέλω τσιπιές, 200 ευρώ κάνει η φιάλη στον Βέρτη κι εσύ με τόσα θα δεις ολόκληρο Clapton!!!!]

* Περίπου 200 ευρώ πήγαινε-έλα, Αθήνα - Louton [2 άτομα] με Easyjet... Mε 220 ευρώα από το ίδιο site σου βρήκα ξενοδοχείο για όλο το ΣΚ με πρωινό... Λονδίνο κέντρο. Αυτοκίνητο δεν κοίταξα, γιατί κάτι που είσαι κουλός, κάτι που είναι δεξιοτίμονα εκεί, θα γίνουμε διεθνώς ρεζίλι... Ha Ha

Βάλε και άλλα 400 ευρώα διάφορα έξοδα, με μια χιλιάδα είσαι κομπλέ σεμπλόν... [περισσότερα δίνεις στον Λιο κάθε φορά που σπάει το χρέπι σου...]

Μην αργείς... Ξαναπήγαινε σ’ αυτήν με την πενταπλάσια κυκλοφορία και πες της έχω ανανεωμένη πρόταση... ΠΣΚ στα Λονδίνα μετά θεαμάτων και τα σχετικά... Την έχεις εύκολα... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι η αυθεντική ES-335 της εποχής των Cream, έχει πουληθεί σε δημοπρασία [854.000 $ τζάπα πράμα] και μάλλον θα παίξει με καμιά από τις 200 replices που έφτιαξε φέτος η Gibson...

Επιστροφή στην κορυφή
UnderTaker (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Αυτοκίνητο? Μπα....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2005, 16:33:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν, το Σαββατόβραδο δυστυχώς δεν πήγα Πανόρμου... Έφυγα πολύ
αργά από την πίστα. Δηλαδή δεν έφυγα ακριβώς, ήρθαν κάτι φίλοι και με
πήρανε και πήγαμε στη Γλυφάδα για καφέ - ποτό... Κλασικά πράγματα!

Αλλά επειδή δε γίνεται να φύγει το Σαββάτο χωρίς να βγάλω το άχτι μου,
κατά τις 12+ φεύγουμε από Γλυφάδα και πάμε Μελίσσια [στην άλλη
άκρη...], σε ένα καφέ - μπαρ ονόματι
D'arte ή κάπως έτσι.

Δεν είχα ξαναπάει, ωραίο ντεκόρ, ήσυχο,
μπαλάντες του θανάτου 80ies
, και όποιος αντέξει. Για
εμένα μια χαρά ήτανε..... Άλλος με γύρισε σπίτι... Wink Wink Wink

Και δούλευα και την Κυριακή... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Πάντως η διάθεση δεν έχει αλλάξει, οπότε θα επισκεφθούμε και Πανόρμου το μαγαζί... Wink Wink Wink Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Νοέ 2005, 00:08:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και η αφίσα...

Επιστροφή στην κορυφή
...... (ΕΦΗ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

......

Ένταξη: 28 Μάρ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Νοέ 2005, 08:49:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΤΤΙΚΗΣ....
Laughing Laughing
Μετά από ένα τρελό σαββατόβραδο σε ένα μπαρ του Μαρκόπουλου το οποίο λεγόταν άκρη απέξω μπλε από μέσα...θέλω να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας...
μου πηρέ ένα τέταρτο να συνειδητοποιήσω ότι ήμουν εγώ μια LADY σε ένα τέτοιο μέρος...
άνθρωποι άλλης δεκαετίας...
ντυμένοι κάπως που για μένα έμοιαζαν στολές αποκριάτικες...
γυναίκες με λιγοστά ρούχα...μάλλον εσώρουχα...
μαύρες άσπρες διεθνή καταστάσεις...
τραγούδια...ένα μόνο κατάλαβα τι έλεγε και το οποίο ανήκει στην τραγουδιαρα Ζηνα...
Όλα τα υπόλοιπα μιλούσαν για θανάτους, έρωτες ανεκπλήρωτους, μεθυσμένους από αγάπη και όχι μονό...Η ΤΕΛΕΙΑ ΠΑΡΑΚΜΗ....
Νομίζω ότι ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα ότι είμαι πολύ κυριλέ σε ένα μαγαζί...
Ήμουν ενημερωμένη βέβαια ότι πρέπει να έχω ένα ειδικό dressing look που δεν συνηθίζεται...ούτε εγώ δεν με αναγνώριζα στον καθρέπτη πριν βγω...
φτου μου...
Το σοκ ηρθε όταν με πλησίασε ένας αγροτοβοσκος...τα είδα όλα...
Το δεύτερο σοκ ηρθε όταν με πλησίασε μια γυναικά(λέμε τώρα) για τον ίδιο ακριβώς λογο που είχε και ο παραπάνω...
Το τρίτο σοκ ηρθε στο χρώμα του ποτού... Beer
Και το τέταρτο σοκ ηρθε με τον τυπα δίπλα μου.. Shocked
Ριγέ κουστούμι...άσπρο μαύρο...γυαλισμένο μαλλί...και ασπρόμαυρο λουστρίνι παπούτσι...με μια φουσκωμένη τσέπη...(στο τέλος κατάλαβα ότι ήταν ένα μεγάλο πακέτο από πράσινα χαρτονομίσματα)όπου έδωσε 80ευρω πουρμπουάρ...
Παρακολουθούσα βλέπετε όλες τις κινήσεις των αλλιώτικων αυτών ανθρώπων...
Ζούνε χωρίς αύριο...με πολλά λεφτά...
(τι έχει κάνει ο ΕΛ.Βενιζελος...???)
Question Question
Στο τελείωμα της βραδιάς, οπού ήταν και το καλύτερο κομμάτι...ΜΑΜΑΛΗΣ η κάπως έτσι στην πλατεία...το τελειότερο σουβλάκι ever...και δεν έχω φάει και λίγα στην ζωή μου...τρέφομαι μόνο με αυτά...
Δεν ξέρω αν θα πρέπει να σας προτείνω το μπαρ αυτό...αλλά σίγουρα είναι μια εμπειρία ζωης....
Έχω βρεθεί παλαιότερα...σε παρακμιακα σκυλάδικα των Αθηνών σε μπαρ που συχνάζουν τύποι περίεργοι(παλιές καλές μέρες) αλλά ποτέ σε τέτοια παρακμή...
Ήταν σαν να ηξεραν όλοι ότι το μαγαζί είναι χάλια, ήταν ένα κοινό μυστικό, και όλοι συμπεριφερόντουσαν (έτσι θέλω να πιστεύω) αντίστοιχα...
Δεν μπορώ με τίποτα να πιστέψω ότι υπάρχουν μέρα τέτοιοι άνθρωποι...
ήή αν το κάνουν να φαίνεται έτσι...τότε εγώ ζω στον κόσμο του γκουφη....και απέχω πολύ από την πραγματικότητα...τελικά...
και πάλι υπόλοιπο ΑΤΤΙΚΗΣ θα ξαναπάω…να γελάσω....κι ας μην τους καταλαβαίνω…. Wink Wink

Ηλιοπαρτυ...........................................................................................................................................Όποιος βιάζεται φτάνει γρηγορότερα.....
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Νοέ 2005, 10:44:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...... έγραψε:
....Στο τελείωμα της βραδιάς, οπού ήταν και το καλύτερο κομμάτι...ΜΑΜΑΛΗΣ η κάπως έτσι στην πλατεία...το τελειότερο σουβλάκι ever...και δεν έχω φάει και λίγα στην ζωή μου...τρέφομαι μόνο με αυτά...
...
Thumb right Wink Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Νοέ 2005, 12:24:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπαρμπαχομέτ... την Πέμπτη 95% θα έχεις αυτό που σου χρωστάω...

Αν δεν έρθεις θα το δώσω στους φίλους μπάντας [κρουσέϊντερ] να στο δώσει... Cool

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Νοέ 2005, 12:28:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορεί να μου εξηγήσει κανείς παιδάκι τι είναι αυτό το

Εμπάτης στην Ίμβρο Question

Σαν συναυλία του Λουδοβίκου σε βραχομησίδα μου ακούγεται...

Ξέρεται απ' αυτές στην άκρη του γκρεμού που πάει η Νατάσσα και οι ακροατές από την βαρεμάρα, παίζουν τις Σουλιώτισσες... Confused

Επιστροφή στην κορυφή
WIPPERMANN (Hans)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Νοέ 2005, 12:43:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν...
Τη Παρασκευή 18/11 ανοίγει στο αρχοντικό του Βαγιανού στο
Κεφαλάρι Κηφησιάς, το PRIVILEGE πιο sexy από ποτέ,
σε cafechocolat αποχρώσεις.
Λειτουργεί το restaurant με Meditasian cuisine
(έναν συνδυασμό Μεσογειακής και Ασιατικής κουζίνας με
στοιχεία από Ελλάδα, Γαλλία αλλά και Ιαπωνία, Κίνα και Ταϋλάνδη) και
στο 2ο level (με ξεχωριστή είσοδο) σε baroque στυλ το Boudoir .
Το χρώμα που κυριαρχεί είναι το μαύρο, δημιουργώντας μια
sexy dark ατμόσφαιρα... Highlight το οκτάμετρο τζάκι και το
τεράστιο κρεβάτι που υπάρχει στο κέντρο. Κρεβάτι υπήρχε και στο Dragoste πέρσυ και “λέει” πολύ... Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 38, 39, 40  Επόμενη
Σελίδα 10 από 40

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης