PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

The Memsound/Stevon/desease/Hlias summer party....
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Ιούλ 2006, 02:38:15    Θέμα δημοσίευσης: The Memsound/Stevon/desease/Hlias summer party.... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολύ ωραίο πάρτυ....καλή μουσική....άφθονο ποτό και φαγητό....
Πολλές παρουσίες...(Ady,Ronin,Αντιπρόεδρας μετά της γυναικός του,Sod με την κοπέλα του,Γιώργος wrc,Roadrunner,Lef205,Pappaki,Xrisa xs,Stelios με την κοπέλα του,Pygolabida,Nassos,Ghost dog,Θωμάς με την miss pug,Ultra one ο οποίος έχει και φωτογραφικό υλικό....και πολλοί ακόμα που μου διαφεύγουν καθότι είναι και 4 παρά κάτι τα ξημερώματα..... Very happy
Αρκετές και οι απουσίες,και φαντάζομαι ότι οι εορτάζοντες θα τους τιμωρήσουν για την μη ελευσή τους στο πάρτυ... Very happy
Να είστε καλά παιδιά και να το ξανακάνετε και του χρόνου... Wink

Y.Γ....όλα τα λεφτά ήταν η διαδρομή μέχρι το σπίτι του Μάνθου.... Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V

Ένταξη: 23 Νοέ 2004
Τόπος: JAMAICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Ιούλ 2006, 09:45:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συμφωνω με τον Μανο.Ολα πολυ καλα,μονο που ο αερας ηταν πολυ ξενερα και μας περιορισε σε κλειστους χωρους,
Πειτε μου κατι ρε παιδια...Ποιον περιμεναμε για να κοψουμε αυτην την τιμημενη την τουρτα?? Question Question

ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Ιούλ 2006, 12:07:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με τους ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ απόντες ΔΕΝ Θ' ΑΣΧΟΛΗΘΩ... μιας και εκείνοι ούτε καν ασχολήθηκαν με το να ενημερώσουν για την απουσία τους...Evil Evil

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Για τους υπόλοιπους......

ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!!!

Θέλω να πιστευω ότι περάσετε όλοι όμορφα όπως και 'μεις.

υ.γ.1 σιγά να μην περιμένουμε μέχρι του χρόνου....
υ.γ.2 Η διαδρομή είναι γαμάτη αλλά θέλει προσοχή....
υ.γ.3 για την τούρτα υπήρξε μια εξωτερική "καθηστέρηση" που δεν οφειλόταν στους εορτάζοντες και δυστυχώς δεν μπορέσαμε να "προσπεράσουμε"....

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
pygolabida (Γιάννα)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Fiat 500άκι C 1.4 100hp 16V Lounge

Ένταξη: 05 Αύγ 2004
Τόπος: London

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Ιούλ 2006, 23:20:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Thumb right Thumb right Thumb right

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιούλ 2006, 06:41:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
υ.γ.1 σιγά να μην περιμένουμε μέχρι του χρόνου....

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!! Joker Cheers
Να ετοιμαζω απο τωρα την playlist μου? Twisted evil Alien2
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιούλ 2006, 08:07:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατί άραγε σου διαφεύγουν Μάνε Question Question Question
Whistling

Ωραία ήταν γέλιο άφθονο κι αν είχε και οι οικοδεσπότες άψογοι Exclamation

Άντε και την επόμενη φορά να δέσουμε με λουρί τον Φυστίκη από το προηγούμενο βράδυ για να μας παίξει μουσική Cool

ΥΓ Ποιο μέλος του Club εθεάθη να χορεύει σε κλουβί ?

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιούλ 2006, 08:21:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ghost Dog έγραψε:
]Να ετοιμαζω απο τωρα την playlist μου?

will see... Wink Wink
Αρκεί όμως να την χρησιμοποιήσεις...αν και έχει ήδη προταθεί λύση.... Arrow

COOL ALEXIS έγραψε:
Άντε και την επόμενη φορά να δέσουμε με λουρί τον Φυστίκη από το προηγούμενο βράδυ για να μας παίξει μουσική Cool

Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιούλ 2006, 10:35:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολύ ωραίο το πάρτυ παιδιά, σας ευχαριστούμε πολύ!!

Το φαί και τα ποτά ήταν άψογα και τα σουβλάκια του πατέρα του Μάνθου ΑΠΑΙΚΤΑ!!!!!!! Laughing

Δυστυχώς όπως είπαν και κάποιοι άλλοι ο αέρας ήταν πολύ δυνατός και αναγκαστικά περιοριστήκαμε μέσα.

Έχω βγάλει κάποιες φώτο αλλά λόγο μεγέθους (9 Mega Pixels) θα πρέπει να τις μικρύνω αρκετά για να τις ποστάρω στο φόρουμ ή/και θα γράψω ένα CD και θα το δώσω στο Μάνθο ή στο Σταύρο την Πέμπτη στη λέσχη.

Νάστε πολύχρονοι και να κάνετε το πάρτυ κάθε χρόνο. ('Η πιο συχνά για να απολαμβάνουμε τη διαδρομή μέχρι εκεί! Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil )

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Ιούλ 2006, 08:49:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:
...Έχω βγάλει κάποιες φώτο αλλά λόγο μεγέθους (9 Mega Pixels) θα πρέπει να τις μικρύνω αρκετά για να τις ποστάρω στο φόρουμ ή/και θα γράψω ένα CD και θα το δώσω στο Μάνθο ή στο Σταύρο την Πέμπτη στη λέσχη.

Νάστε πολύχρονοι και να κάνετε το πάρτυ κάθε χρόνο. ('Η πιο συχνά για να απολαμβάνουμε τη διαδρομή μέχρι εκεί! Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil )

...περιμένω cd με full resolution photos... Cool
...όσο για την τριγύρω διαδρομή μια χαρά είναι αλλά θέλει προσοχή... Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

S2K χρονολάγνο

Ένταξη: 16 Ιαν 2006
Τόπος: Αθήναι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Ιούλ 2006, 09:00:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
ultra-one έγραψε:
...Έχω βγάλει κάποιες φώτο αλλά λόγο μεγέθους (9 Mega Pixels) θα πρέπει να τις μικρύνω αρκετά για να τις ποστάρω στο φόρουμ ή/και θα γράψω ένα CD και θα το δώσω στο Μάνθο ή στο Σταύρο την Πέμπτη στη λέσχη.

...όσο για την τριγύρω διαδρομή μια χαρά είναι αλλά θέλει προσοχή... Wink
KAI ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ εκτος αν θελετε να ....ΟΡΓΩΣΕΤΕ κανενα χωραφι........ Sad Α!! και λαστιχα και χερια και και και και και
ΟΧΙ ΑΝΩΡΙΜΟΤΗΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παντου βεβαια!

Γνώση είναι η γνώση οτι δέν είσαι γνώστης.

ΑγιοςVTECιος o....Turboκτόνος....
Επιστροφή στην κορυφή
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Ιούλ 2006, 13:52:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:

Άστο κάτω...ρέειιιιιιιιιιιιιιι....δικό μου είναι.....

Λοιπόν να ευχαριστήσω και εγώ όλα τα παιδιά που μας τίμησαν με την παρουσία τους.......η οποία ήταν πολύτιμη για τους εορτάζοντρες......Thnx....guys.......

Όσο για τον "John Peanuts"........άσε θα πάρω άλλον Dj'ss..... Silly Silly Silly

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Ιούλ 2006, 15:40:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

COOL ALEXIS έγραψε:
...Γιατί άραγε σου διαφεύγουν Μάνε Question Question Question
Whistling

oooooops....... Embarassed Embarassed
Εσένα βρήκα να ξεχάσω... Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Tomakos (Γεράσιμος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.6 16V

Ένταξη: 05 Ιούλ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Ιούλ 2006, 16:10:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μάνθο σόρυ που δεν ήρθα, αλλά τελευταία στιγμή "στράβωσε η δουλειά" και δε πρόλαβα να σε ειδοποιήσω!Next time... Wink

The italian job.......!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Ιούλ 2006, 16:17:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tomakos έγραψε:
Μάνθο σόρυ που δεν ήρθα, αλλά τελευταία στιγμή "στράβωσε η δουλειά" και δε πρόλαβα να σε ειδοποιήσω!Next time... Wink

Πάλι θα σε σέρνανε τίποτα πιπινάκια Δον Ζουάν....

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Ιούλ 2006, 17:00:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tomakos έγραψε:

Μην ανυσηχείς...
Next time θα σε περιμένω ...

Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Tomakos (Γεράσιμος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.6 16V

Ένταξη: 05 Ιούλ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Ιούλ 2006, 17:13:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

COOL ALEXIS έγραψε:
Tomakos έγραψε:

Πάλι θα σε σέρνανε τίποτα πιπινάκια Δον Ζουάν....

Όλα τα πιάνεις εσύ....... Wink Wink Wink Wink

Στις 7.00 το πρωί γύρισα από Σχοίνο!!!!!!!!

The italian job.......!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Ιούλ 2006, 17:31:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω να καταγγείλω τον Ζουζουνέλο ότι προγραμμάτισε το πάρτυ του ΕΠΙ ΤΟΥΤΟΥ σε ημερομηνία που ήμουν εκτός Αθήνας για να μην έρθω και του πιω όλες τις μπύρες!! Laughing Laughing Laughing
Αλλά κι εγώ του την έσπασα και τον πήρα τηλέφωνο από μπιτσόμπαρο τις Νάξου όπου κατέβαζα τον Βόσπορο εκείνη την ώρα.. Laughing Laughing Laughing

Έμαθα περάσατε καλά αν και ήταν λίγο "όσα παίρνει ο άνεμος" φάση ε?? Very happy

®
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Ιούλ 2006, 17:57:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικά ξεσκίστηκε ο αέρας...
Και το "γα**το" είναι ότι Κυριακή βράδυ δεν φύσαγε σχεδόν καθόλου.
Βέβαια ούτε και Κυριακή ήταν για έξω ... για τις κοπέλες γιατί τα φουστανο/φορεματάκια που φόραγαν θα είχαν ανυψωτικές τάσεις... Laughing Laughing

υ.γ. ρε συ το προηγούμενο ΣΚ δεν γινόταν λόγω touring και το επόμενο η αδελφή μου, που γιόρταζει αύριο και είχε και αυτή καλεσμένους, θα λείπει εκτός Αθηνών για οικογενειακή υποχρέωση.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Ιούλ 2006, 21:04:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
... για τις κοπέλες γιατί τα φουστανο/φορεματάκια που φόραγαν θα είχαν ανυψωτικές τάσεις... Laughing Laughing

Και που το βλέπεις το κακό monsieur Μάνθο Question Twisted evil Silly Silly
Επιστροφή στην κορυφή
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC F/L '10 & Peugeot 206 1.4 XT

Ένταξη: 17 Ιούν 2005
Τόπος: Βριλησσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Ιούλ 2006, 23:41:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
Βασικά ξεσκίστηκε ο αέρας...
Και το "γα**το" είναι ότι Κυριακή βράδυ δεν φύσαγε σχεδόν καθόλου.
Βέβαια ούτε και Κυριακή ήταν για έξω ... για τις κοπέλες γιατί τα φουστανο/φορεματάκια που φόραγαν θα είχαν ανυψωτικές τάσεις... Laughing Laughing

υ.γ. ρε συ το προηγούμενο ΣΚ δεν γινόταν λόγω touring και το επόμενο η αδελφή μου, που γιόρταζει αύριο και είχε και αυτή καλεσμένους, θα λείπει εκτός Αθηνών για οικογενειακή υποχρέωση.

Η Κυριακη ηταν για εξω για τους αντρες... ή μαλλον για τα ματια τους!!! Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης