ice gus έγραψε: |
ασε ρε βορειε!!!!!!!
και εγω μεσα ειμαι με τα σημερινα δεδομενα! |
πΕτΡοS έγραψε: |
πωπω...μας γ@#^ες... 16 πρωι πρωι το προγραμμα μου λέει "εξετάσεις proficiency"... ![]() ![]() |
crusader έγραψε: |
Λέω να κατέβω κι εγώ να σας γνωρίσω... ![]() Το μόνο πρόβλημα είναι πως δεν γνωρίζω καλά τα μέρη εκεί. Το αυτοκίνητο πάει μέχρι και το μαγαζί και αν ναι από ποιό σημείο μπαίνει κανείς ![]() ![]() ![]() |
Ευχαριστώ Έφη ![]() ![]() Θα το βρώ, δεν μπορεί, ολόκληρο Olympico είναι αυτό... ![]() |
OLGA έγραψε: |
Eφη θα σε πιάσει η Εφορία πρόσεχε.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ephi έγραψε: | ||
ΠΑΡΑΚΑΛΩ.... απλα η πληροφορια ειναι 20euro........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχααχαχαχαχαχααχ |
crusader έγραψε: | ||||
20 euro??? Χμμμ ![]() ΟΚ... θύμισέ μου να σου τα δώσω στο Olympico ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Καλα ρε εκει θα ειμαι...απλα πρεπει να δικαιολογησω το προσωνύμιο μου... |
kovac έγραψε: | ||
Έτσι μπράβο. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Μιας και ήδη υπάρχουν 2 παιδάκια (gskarmou και fpug) και ένα 3ο (George4, που δεν πολυκατάλαβα αν μπορεί ή δεν μπορεί ![]() ![]() Επιλέγω Σάββατο γιατί το Σάββατο (συνήθως) δε δουλεύει κανείς και ώρα 16.00 για να δούμε και τα κάρα και να μην παίζουμε κρυφτό! Πείτε παιδιά, τώρα το κανονίζουμε...μπορείτε να έρθετε όλοι αυτό το Σάββατο 8 Μαΐου (όσοι έχετε πει μέχρι τώρα) ή το αφήνουμε όπως έχει. ![]() |
PHSYBORG έγραψε: |
Εγω θελω να παιξουμε κρυφτο να δω αν θα με βρεις ![]() |
kovac έγραψε: | ||
Που να κρυφτείς εσύ με τη χιονάτη ρε? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Παιδιά ας κρατήσουμε το τόπικ σε ένα επίπεδο... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mick206 έγραψε: |
Πριν και μετά το καφέ θα πάμε για ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ στον Ιερό Ναό Αγ.Καραϊσκάκιου και θα πάρουμε ψωμάκι και νερό!!
![]() Θρυλε μου μόνο για σένανε υπάρχω που μου ομορφαίνεις πάντα τη ζωή... |
Πνεύμα αντιλογίας έγραψε: |
ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ!!!
ολοι μαζι... ΘΡΥΛΕ ΘΡΥΛΕ Σ'ΑΓΑΠΩ!!! ΟΜΑΔΑΡΑ!! ΕΕΕΕ Α ΕΕΕ!!! |
George4 έγραψε: |
α και για να μην ξεχνιεμαι ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13 ![]() |
Vaggelis έγραψε: |
Αν και προτιμώ τις επίσημες εκδηλώσεις, ίσως περάσω και εγώ καμία βόλτα.....
Το μέρος κατά την άποψή μου, είναι ιδανικό για τέτοιου είδους συγκεντρώσεις (parking, χώρος για να κάτσουν όλοι) Επίσης θα προτιμούσα βράδυ και μεσοβδόμαδα (Τετάρτη, Πέμπτη....) |
DimiP έγραψε: | ||
ναι ναι.... ξερουμε ξερουμε.... τα υψηλα προσωπα προτιμουν τις επισημες εκδηλωσεις... ![]() ![]() ![]() |
Αυτό το ΣΚ θα είμαι εκτός Αθήνας ρε γ@μ#τ# ![]() ![]() ![]() Ελπίζω να κανονιστεί κάτι και για το επόμενο για να έρθω κι εγώ επιτέλους σε μια συνάντηση ![]() |
Τοτε τα 20euro την επομενη φορα...... ![]() ![]() Αν παλι δεν θα ξερεις πως να ερθεις την επομενη φορα, αλλα 20 η πληροφορια ![]() ![]() ![]() ![]() |
margorita24(maria) έγραψε: |
ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΕΚΕΙ Η ΟΧΙ ΠΕΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΚ?ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ |
πΕτΡοS έγραψε: | ||
ισχυει ισχυει...αν τυχον ακυρωθει τιποτα θα σε ειδοποιησουμε! ![]() |
Λοιπόν για χάρη σας ακύρωσα το ταξιδάκι που ήταν να κάνω αυτό το ΣΚ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Βέβαια είναι 2-3 άτομα που με βρίζουν ![]() ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΩΝ ![]() Έτσι θα έρθω κι εγώ τελικά στην συνάντηση ![]() ΑΚΟΥΣ ΕΦΗ ![]() ![]() ![]() |
teoman έγραψε: | ||||
Ναι,θα έρθουμε όλοι μαζί στους Θρακομακεδόνες να σου πούμε ότι ακυρώνεται η συνάντηση... ![]() ![]() |
ο δεν διαβαζω ποτε τι γραφουν οι άλλοι MAG206cc1.6 έγραψε: |
Αυτό το Σάββατο 8 του μήνα θα γινει η συναντηση?Στο ειρήνης στο Ολύμπικο στις 4?Αν ναι θα έρθω.Απαντήστε ομως |
George4 έγραψε: | ||
|
MAG206cc1.6 έγραψε: |
ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΟΒΑΣ? |
Peugeot205 έγραψε: |
Mηπως μπορειτε ρε παιδια να μου πειτε πως μπορω να ερθω και εγω απο εδω πανω????? |
kovac έγραψε: |
Λοιπόν, αν δεν κάνω λάθος, είσαι δίπλα στο Περιστέρι. Σωστά? -Οπότε βγες Κηφισσό, στο ρεύμα για Πειραιά και πάρτο όλο ευθεία. Αφού περάσεις τη γέφυρα που περνάει πάνω από την Π.Ράλλη αρχίζουν κάτι έργα. Ευθεία πάλι όπως πάει ο δρόμος. Δε στρίβεις πουθενά, όλο ευθεία όπως πάει ο δρόμος. Θα βγεις στην Πειραιώς. -Θα την πάρεις και αυτή ευθεία, θα ανέβεις την ανηφόρα (34ου Συντάγματος λέγεται η οδός) στο τέλος του δρόμου και θα πας πάλι ευθεία. -Όταν τελειώσει η ανηφόρα, στα αριστερά θα δεις μία τεμπέλα που λέει προς Γλυφάδα νομίζω. Έχει και φανάρι εκεί. Θα πας αριστερά λοιπόν. -Θα πας όπως πάει ο δρόμος πάλι. Θα περάσεις την πρώτη διχάλα (το κλασσικό σηματάκι) από αριστερά (όπως πάει ο δρόμος δηλαδή, γιατί δεξιά πάει για Μικρολίμανο). -Στην επόμενη διχάλα (το κλασσικό σηματάκι) θα πας δεξιά, και το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ), όπως και το Olympico, θα είναι στο δεξί σου χέρι, όπου βρεις "άνοιγμα" στρίβεις και σε βγάζει καρφί στο Olympico. Αν έχω κάνει πουθενά λάθος διορθώστε με παίδες. ![]() |
Vaggelis έγραψε: | ||
Σωστός... Αλλά τώρα, πρέπει να σου δώσει ο crusader τα 20 ευρώ που θα έδινε στην Ephi... ![]() ![]() ![]() |
nikapos έγραψε: |
τελικά προέκυψε ιστιοπλοία οπότε άκυρο από εμένα... καποια άλλη φορά.
Μιχάλη σε πήρα τηλ. κι έλειπες, θα ξαναδοκιμάσω.. |
Kouzman έγραψε: |
για την θρυλαρα διαφωνω... |
Vaggelis έγραψε: |
Σωστός...
Αλλά τώρα, πρέπει να σου δώσει ο crusader τα 20 ευρώ που θα έδινε στην Ephi... ![]() ![]() ![]() |
DimiP έγραψε: |
ωραια ηταν παιδια. και η ωρα ηταν η καταλληλη για καφεδακι. η θαλασσα μουρλια και το μερος τελειο!
αλλη φορα θα εχω καρτουλες μαζι μου γιατι μπορει να χρειαστουν....ποτε δεν ξερεις.... και μια συμβουλη! PHSYBORG : χαμηλωσε το αμαξι 3 ποντους, βαψε και τα χερουλια στις πορτες ασπρα και βαλε πενταλ αλουμινιου!! μετα θα εισαι αψογος ![]() |
PHSYBORG έγραψε: | ||
soon my friend about the 3cms . ![]() οσο για τα χερουλια με πρηζωνει κ ο Χρηστος εδω κ καιρο κ για τις βασεις απο τους καθρεφτες ! |
Αργύρης έγραψε: |
Παίδες σορη αλλά δεν μπόρεσα να έρθω τελικά !!
Το καταλάβατε πάντως έτσι ??? |
Γιώργος έγραψε: |
ναι ρε πετρο, μια χαρα το ειπαμε και γελασαμε αρκετα, αλλα τοις αιθεριες υπαρξεις δεν καναμε μελη τελικα. και καλα οι αλλες αλλα η πιο αξιολογη ειχε και peugeot. τελος παντων περα απο την πλακα πιστευω οτι ηπιαμε εναν ευχαριστο καφε, και εγω χαρηκα που γνωρισα επιτελους ορισμενα μελη και απο κοντα |
αλλη φορα θα εχω καρτουλες μαζι μου γιατι μπορει να χρειαστουν....ποτε δεν ξερεις.... |
οσο για τα χερουλια με πρηζωνει κ ο Χρηστος εδω κ καιρο κ για τις βασεις απο τους καθρεφτες ! |
Αργύρης έγραψε: |
Παίδες σορη αλλά δεν μπόρεσα να έρθω τελικά !!
Το καταλάβατε πάντως έτσι ??? |
γελάσαμε με την ψυχη μας...απιστευτο ήταν... ναι ειχε peugeot 307 και μολις το ειδαμε αρχισαμε ολοι να λεμε "307, καλα από πάνω το περνάω.." και γυρισε η κυρία με ενα υποτιμητικό ύφος μιλάμε...αντε να της πεις για κλαμπ...ήταν ομως τρελό μωρο!! ; |
ΩΡΑΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΖΙΑ ΟΣΑ ΕΙΔΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΑ. |
ΕΙΧΕ ΚΙ ΚΑΛΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΠΑΡΚΙΝ ΕΚΕΙ. ΓΝΩΡΙΣΑ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΔΕΙ , ΔΗΛ ΟΛΟΥΣ. ΠΑΝΤΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ. ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΞΕΙΓΗΘΗΚΕ? |
KOVAC έχεις δίκιο για τις κάρτες, θα έπρεπε όλοι να έχουμε καμια καβάτζα γιατί αν μη τι άλλο είναι πολύ πιο εύκολο να δώσεις μια κάρτα σε κάποιον που θα συναντήσεις σε ένα φανάρι απ' το να αρχίσεις να φωνάζεις W W W . 2 0 6 . . . Άσε που μπορεί και να το έχει ξεχάσει μέχρι να πάει σπίτι του. |
teoman έγραψε: | ||
Και γιατί δεν ζητούσατε? |
Και γιατί δεν ζητούσατε? |
ζηταω ζηταω!!! εχω στην γειτονια τουλαχιστον 10 206 και πρεπει να γινουν μελη οπωσδηποτε...!! ασε τι βλεπω στους δρομους... οποιος εχει να με προμηθευσει αμεσα!!! |
Αν βρεθούμε το Σάββατο (για να μην πω Πέμπτη ![]() |
εχω 200 καρτουλες περιπου,
οποιος θελει ας αφησει την παραγγελια του. εκαστη καρτα 0,20Ε ![]() |
shark_zak έγραψε: |
εχω και εγω καποιες αν ειναι να βρεθουμε.... ![]() |
εγω μεσα...παρα το κωλοproficiency... ![]() |
και εγω μεσα ειμαι, αλλα δεν μπορω να το πω με σιγουρια γιατι δεν ξερω αν θα εχω αδεια απο τη μοναδα |
εσυ δεν χρεωνεις ![]() ![]() |
και εγω μεσα ειμαι, αλλα δεν μπορω να το πω με σιγουρια γιατι δεν ξερω αν θα εχω αδεια απο τη μοναδα. να δω ρε χρηστο πως θα ειδοποιησεις την κοπελα με το 307 ![]() ![]() |
Λοιπόν, μιας και όλοι θέλουμε κάρτες...και μιας και θέλουμε να ξανασυναντηθούμε:
Αυτό το Σάββατο 15 Μαΐου στις 16.00 στο Olympico. Όσοι είχαν έρθει την προηγούμενη φορά ξέρουν τι και πως. ![]() Δε χρειάζεται να ξαναπώ πως πρόκειται για τελείως ανεπίσημη συνάντηση. Κι όπως και την προηγούμενη φορά, αν θέλουμε, πίνουμε και τον γκαϊφέ! Θα πω και στην κοπελιά με το 307 να έρθει!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Και όσοι δεν μπόρεσαν να έρθουν το προηγούμενο Σάββατο, τους περιμένουμε αυτό το Σάββατο. Εννοείται πως όσοι είχαν έρθει την προηγούμενη φορά ΝΑ ΞΑΝΑΕΡΘΟΥΝ. ![]() ![]() ![]() Και μην ξεχάσω...ΦΕΡΤΕ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΣ ΜΑΖΙ. Άντε...και τα παπούτσια μέσα. ![]() |
christhehealer έγραψε: |
Λοιπόν...
Yπάρχει μία τσαντούλα με 1500 - 2000 καρτούλες... ![]() ... σε κάποιο βαρ... ... όποιος βρει ποιο είναι, πάει και τις ζητάει από τον μπάρμαν... ![]() τα δέοντα... |
Λοιπόν...
Yπάρχει μία τσαντούλα με 1500 - 2000 καρτούλες... ![]() ... σε κάποιο βαρ... ... όποιος βρει ποιο είναι, πάει και τις ζητάει από τον μπάρμαν... ![]() τα δέοντα... |
teoman έγραψε: |
Βρε συ,δεν το ξέρεις ότι δεν πηγαίνουμε σε μπαρ που έχουν barman?Μόνο με barwomen κανούμε παρέα...
|
παλι συναντηση ;;; ωχουυυυυυυυ!!! ![]() ![]() ![]() ![]() . . καλα ρε πλακα κανω θα ερθω!!!! |
να εχετε τα λεφτα προχειρα οσοι θελετε καρτουλες ετσι ;;; ![]() ![]() ![]() |
Lord Cypher έγραψε: |
Και μάλλον θα είμαστε πιο πολλοί αυτή την φορά... ![]() |
mick206 έγραψε: | ||
Άμα έρθουν και πολλές τότε θα έρθω κι εγώ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vaggelis έγραψε: | ||||
2η σερί παρουσία του DimiP για καφέ;;;;;;;;; ![]() ![]() Κάτι πρέπει να έχει πάθει αυτό το παιδί........ ![]() ![]()
ο γνωστό γερολαδάς - τοκογλύφος, ξαναχτυπά........ ![]() ![]() ![]() |
DimiP έγραψε: | ||||
εσυ να κατσεις στ'αβγα σου. για καφε ειπαμε θα παμε, οχι για ΤΕΚΙΛΕΣ !!! ![]() ![]() ![]() |
dimiP έγραψε: |
αντε κιαν ερθεις θα σου γνωρισω και τη σερβιτορα!! την καλη!! τωρα σερβιτορα ηταν ;; σερβιτορος ;;; γιατι ποιο πολυ με τη Χειλουδακη εμοιαζε παρα ... αλλα αυτα δεν τα λεμε.... |
στο προσωπο δεν εχεις κι άδικο... αλλα με μια σακουλα με δυο τρυπες για να αναπνεει.... ΧΑ-ΛΑ-ΡΑ!!!!! |
teoman έγραψε: |
Βρε συ,δεν το ξέρεις ότι δεν πηγαίνουμε σε μπαρ που έχουν barman?Μόνο με barwomen κανούμε παρέα... ![]() |
Διαλέγεις:
Πέρνεις την barwoman και σου τρώει τα λεφτά ο γνωστός τοκογλύφος Dimip-ής ![]() Πέρνεις τις κάρτες και τις εκμεταλεύεσαι, για να κάνεις γνωριμίες στα φανάρια, με αιθέριες υπάρξεις που έχουν 206, mercedes, land rover, mx-5... ... οι όμορφες είναι πάντα καλοδεχούμενες στο χώρο μας. Aαβάδιστα... ![]() |
Λοιπόν...
Μπορει να μην ηρθα το Σαββατο αλλα σε αυτη την συναντηση θα ειμαι σιγουρα εκει ...
Παιδια αυτοκολλητο εχει κανενας???? ![]() ![]() ![]() Διοτι δεν εχω .... |
Παίδες, τη βάζεις δίπλα σου και αποκτάς και πλευρικούς αερόσακους αν δεν έχεις ήδη. ![]() |
Να μου τις βρεξεις????
Εμενα ???Ξερω βαρετε αντε και να δουμε ποιοσ θα δειρει ποιον:-D ![]() ![]() Καλα δεν ντρεπεσαι ετσι μιλανε στα κοριτσακια ???Αντε.... ![]() |
Να κανω μια ερωτηση.... ![]() τωρα με τις αλλαγες που εχουν κανει στους δρομους απο που μπαινει για το μαγαζι ![]() ![]() |
Να κανω μια ερωτηση.... ![]() τωρα με τις αλλαγες που εχουν κανει στους δρομους απο που μπαινει για το μαγαζι ![]() ![]() |
-Οπότε βγες Κηφισσό, στο ρεύμα για Πειραιά και πάρτο όλο ευθεία. Αφού περάσεις τη γέφυρα που περνάει πάνω από την Π.Ράλλη αρχίζουν κάτι έργα. Ευθεία πάλι όπως πάει ο δρόμος. Δε στρίβεις πουθενά, όλο ευθεία όπως πάει ο δρόμος. Θα βγεις στην Πειραιώς.
-Θα την πάρεις και αυτή ευθεία, θα ανέβεις την ανηφόρα (34ου Συντάγματος λέγεται η οδός) στο τέλος του δρόμου και θα πας πάλι ευθεία. -Όταν τελειώσει η ανηφόρα, στα αριστερά θα δεις μία τεμπέλα που λέει προς Γλυφάδα νομίζω. Έχει και φανάρι εκεί. Θα πας αριστερά λοιπόν. -Θα πας όπως πάει ο δρόμος πάλι. Θα περάσεις την πρώτη διχάλα (το κλασσικό σηματάκι) από αριστερά (όπως πάει ο δρόμος δηλαδή, γιατί δεξιά πάει για Μικρολίμανο). -Στην επόμενη διχάλα (το κλασσικό σηματάκι) θα πας δεξιά, και το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ), όπως και το Olympico, θα είναι στο δεξί σου χέρι, όπου βρεις "άνοιγμα" στρίβεις και σε βγάζει καρφί στο Olympico. |
Αν θες, μπορούμε να συναντηθούμε να πάμε μαζί! ![]() |
Leonardo di Caprio έγραψε: |
![]() |
![]() |
ο με πονεί ο προστάτης μου... έγραψε: |
Nαυαγοσωστική ομάδα το 206 Super Puma του Βαγγέλη |
Skopeliths έγραψε: |
Όπως πάντα τελευταίος εγώ! Λοιπόν και εγώ μέσα! ΑΑΑΑΑ θέλω και εγώ καρτούλες αμα περισέψει καμία.... Ερώτηση: εκτός club άτομα δεχόμαστε ![]() ![]() |
Πάμε όρτσα για το Ολύμπικο λοιπόν ![]() Βίρα τα πανιά, σφίχτε τις μάτσες, στα βιτζιρέλα οι σκότες και πάνω η τζένοα ![]() ![]() ![]() ![]() ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ![]() ![]() ![]() |
Καπετάνιο να κάνω το τριμάρισμα ????? |
Tomcat έγραψε: | ||
Δεν <<τριμαρουμε>> παρεα για το Ολυμπικο?? ![]() |
PoiSoNeR έγραψε: | ||||
Και ότι έψαχνα γιουσουφάκι για το σκάφος!!!χεχεχεχε (Πάντα υπάρχει χώρος για ένα καγκούρι) Σε βλέπω μικρέ μούτσο στου καραβιού την πλώρη!! Το ραντεβού θα το κανονίσουμε τηλεφωνικώς!! |
Πάμε όρτσα για το Ολύμπικο λοιπόν ![]() Βίρα τα πανιά, σφίχτε τις μάτσες, στα βιτζιρέλα οι σκότες και πάνω η τζένοα ![]() ![]() ![]() ![]() ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ![]() ![]() ![]() |
το σαββατο και εγω μεσα, πηρα αδεια απο σημερα μεχρι και δευτερα πρωι. |
Σημερα ειχαμε μεγαλυτερη προσελευση απο την αλλη φορα! ![]() Κ το αλλο Σαββατο? Λες να γινει εβδομιδαιο το Ολυμπικο ? ![]() |
Εγώ θα το πω και ας πείτε πως σας έπρηξα:
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ (BUBA) ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΖΗΜΙΑ!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Να μην το ματιάσω, από τα καλύτερα pug που έχω δει! ![]() Που θα πάει, θα κάνεις κι εσύ παιδάκια και θα θες κι εσύ χώρους μετά... ![]() ![]() ![]() ![]() Εύγε! ![]() Κάθε Σάββατο? Γιατί όχι? Τώρα που μας έμαθαν και τα στρουμφ! ![]() Ευχαριστούμε για τις κάρτες!!!!!! ![]() ![]() |
χτες το βραδυ εκανα χρηση μιας καρτας για να προσκαλεσω μια αιθερια υπαρξη στο club. αν παντως γινει μελος το club θα γινει πολυ ¨ωραιοτερο¨, δεν θα εχουμε αναγκη και την κυρια της προηγουμενης συναντησης με το 307 ![]() ![]() ![]() |
mick206 έγραψε: | ||
Δηλαδή θα έχω μερίδιο και εγώ σε αυτήν την επιτυχία άμα έρθει η κοπέλα; ![]() ![]() ![]() Τις κάρτες τις μοιράσατε δίκαια ή θα πρέπει να ακολουθήσω τη Σολομώντεια λύση;; ![]() ![]() ![]() Ποσοστά απο τις κάρτες θα πάρω εν καιρώ(ειρήνης ![]() |
Skopeliths έγραψε: |
Παιδιά εγώ ζητώ συγνώμη που τελικά δεν ήρθα αλλά μου έτυχε κάτι και δεν μπόρεσα...
Ελπίζω να ξαναπάμε το άλλο σάββατο ![]() Για μένα κράτησε κανείς καμιά καρτούλα? ![]() |
george4 έγραψε: |
αν ερθει η κοπελα στο club πιστεψε με θα βρουνε και αλλοι λογο για να εχουν μεριδιο σε αυτη την ¨επιτυχια |
σπύρος έγραψε: |
Κάθε Σάββατο και καλύτερα στο Olympico
Μάλλον θα γίνει θεσμός η συνάντηση... Για να δούμε το επόμενο, θα περάσουμε τα 20 αυτοκίνητα; |
άρης έγραψε: |
Εγω ημουν αρρωστος.... (απο χθες τα ξημερωματα αρχισε να μου πεφτει ο πυρετος) |
BUBA έγραψε: |
και "σοκαρισμενοι" απο την τερατοδη αλα "405 Αri Vatanen Pikes Peak " αεροτομη σου ακουω μια φωνη...."Σιγα ρε μεγαλε , σε λιγο θα πεταξεις!!" |
θα τα περάσουμε, θα τα περάσουμε!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() θα σου έχω και εισιτηριο για rockwave το άλλο σάββατο!! ![]() |
shark_zak έγραψε: | ||||
το νου σου εσυ...κατι σου ειπα να κανονισεις μην το ξεχνας..... ![]() |
πΕτΡοS έγραψε: | ||||||
ΕΓΩ?? ![]() ![]() εσυ να το κανονισεις...!!!εγω ντεν ξερει τιποτα! ![]() |
σκοπος ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΖΕΡΕΛΙΝ. ΚΛΑΜΠ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΧΙ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙ ΓΙ ΑΥΤΟ. |
σκοπος ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΖΕΡΕΛΙΝ. ΚΛΑΜΠ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΧΙ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙ ΓΙ ΑΥΤΟ. |
Παράθεση: |
Ανεβαίνουμε την λεωφ. γαλατσιου τέρμα επάνω (περναμε goodys, zapatinas ![]() Για τον ζαχαρία που ερχεται απο βόρεια, απλα βγες βεικου και μολις φτασεις στα goodys γαλατσιου στριβεις αριστερα (πρωτοπαπαδακη) και ακολουθεις τα παραπανω. |
Για τον ζαχαρία που ερχεται απο βόρεια, απλα βγες βεικου και μολις φτασεις στα goodys γαλατσιου στριβεις αριστερα (πρωτοπαπαδακη) και ακολουθεις τα παραπανω. |
christhehealer έγραψε: | ||
Oι οδηγίες σαν οδηγίες είναι ακριβείς, για να πας... που είναι το zeppelin? Στην άλλη μεριά του βουνού. Δηλαδή Kυψέλη. Λένε μόνο πως από Γαλάτσι πας Kυψέλη. O teoman πχ. που μένει Aργυρούπολη εάν θέλει να πάει στο Zeppelin ακολουθόντας τις οδηγίες, πρέπει να πάει πρώτα στο Γαλάτσι και μετά να γυρίσει πίσω. Kαλά για Dimip δεν μιλάμε... θα τον μαζεύει ο Bαγγέλης με το SuperPuma από την Λαμία ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
πουλακι μου μολις ακουσες zepelin βγηκες απο το καβουκι σου ε? εμ βεβαια, τα Νοτια Προαστεια μας ξυνιζουν και το Olympico το...σνομπαρουμε! Να υποθεσω οτι Zepelin θα εισαι 1ο τραπεζι πιστα 2 ωρες πριν την ωρα συναντησης;;; βιβα Β.Π. ε; Ε ρε Μαζωνακης που σου χρειαζεται ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() α! να πω και κατι προτοτυπο; επειδη τα puma γενικα τα αντιπαθω και τα zepelin θελει πολλα ...λιτρα ...βενζινης για να φτασει κανεις λεω να χωσω ενα Μαζωνακη στο pioneer και να παω να το πλυνω το ρημαδι καλυτερα παρα να τρεχω εκει πανω.... ![]() ![]() φιλικα παντα , στο κατω κατω μια Π.Δ.Ε ειμαστε - δε θελω παρεξηγησεις ![]() |
Dimip-ης έγραψε: |
πουλακι μου μολις ακουσες zepelin βγηκες απο το καβουκι σου ε?
εμ βεβαια, τα Νοτια Προαστεια μας ξυνιζουν και το Olympico το...σνομπαρουμε! Να υποθεσω οτι Zepelin θα εισαι 1ο τραπεζι πιστα 2 ωρες πριν την ωρα συναντησης;;; βιβα Β.Π. ε; Ε ρε Μαζωνακης που σου χρειαζεται ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
α! να πω και κατι προτοτυπο; επειδη τα puma γενικα τα αντιπαθω και τα zepelin θελει πολλα ...λιτρα ...βενζινης για να φτασει κανεις λεω να χωσω ενα Μαζωνακη στο pioneer και να παω να το πλυνω το ρημαδι καλυτερα παρα να τρεχω εκει πανω.... ![]() ![]() |
φιλικα παντα ,
στο κατω κατω μια Π.Δ.Ε ειμαστε - δε θελω παρεξηγησεις :D |
Marellios έγραψε: |
Λογω κατασχεσης των πινακιδων μου απο ενα στρουμφ δεν ξερω αν θα καταφερω να ερθω ![]() Μηπως υπαρχει κανεις απο νοτια προαστεια που θα παει το Σαββατο και δεν υπαρχει προβλημα να του φορτωθω βεβαιως βεβαιως? |
Tι εκανες ρε συ κ στις τσιμπισανε ? ![]() |
οπωσ σου πα μαρ παμε μαζι αρκει να ξερεις πωσ παμε στο ζεπελιν. |
christhehealer έγραψε: | ||||||
Έχω μια βίλα στην Kιφησά, 450.000.000 μόνο τα κουφώματα! OΛA AΠO TIMIO ΞYΛO!!!!!!!!. Kαι έχω αυτό το χρέπι, τον γειτονά μου τον μεγαλοβιομήχανο, που πετάει τα σκουπίδια του κάθε μέρα στην αυλή μου, για να μου δείξει τι τρώει... και τα παίρνω στο κρανίο και αρχίζω και του πετάω κάτι stratocaster, κάτι πατέ μισοφαγωμένα, κάτι σκοταριές απ' τον Oρχομενό, κάτι σαμπάνιες Dom Perrignon... και τρελένεται! Mε ζηλεύουν όλοι εδώ πάνω γιατί έχω τα πιο πολλά και τα πιο high σκουπίδια στα B.Π...... Έχων και μιαν πισίναν Oλυμπιακών διαστάσεων εις τον σχήμαν της Mεγαλόνησου, δια να μην ξεχνω, οτι δεν ξαναπατάω σε καφεδάκι του club...
Eρώτηση Nο 1 Θα βάλεις την παλιά εκτέλεση ή την καινούρια με τον αρχηγό των Mασάι ![]() Eρώτηση Nο 2 Eπείδη το καλοκαίρι, το Xαρικλάκι θέλει θάλασσα κι εγώ ποτέ χατήρι δεν του χάλασα... μήπως να περάσω να σου αφήσω το jazzmobile να του ξηγηθείς ένα περποιημένο πλύσιμο, όσο εγώ θα πίνω τον καφέ μου... στο γνωστό σημείο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Pε Nτίμη αφού το ξέρεις ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα απ' την πλευρά μου. ![]() ![]() |
α! Μίλησε κανεις; μου φανηκε πως ενα γατι νιαουρισε και θελει να λεγεται και πουμααα..... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vaggelis έγραψε: | ||
RRRRROOOOOOOOOOAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRR.......!!!!!!!!! |
mick206 έγραψε: | ||||
Αυτό μου φάνηκε περισσότερο σαν θόρυβος απο αμάξι του '60 παρά σαν γατί που θέλει να λέγεται πούμα... ![]() ![]() ![]() ![]() |
η συναντηση πραγματοποιηθηκε σημερα στο zeppelin...ο καιρός ηταν super για μεσημεριανο καφεδάκι έστω κι αν αυτη τη φορά η ανταπόκριση δεν ηταν και τόσο μεγάλη (προφανως το γαλάτσι ειναι πολύ μακρια...).
Το παρών έδωσαν οι marellios,mag, skopeliths,Buba, crusader ενώ εντελώς τυχαία βρήκαμε εκεί και τον αγαπητό γείτονα kanelj με το ετερον ημισυ ![]() |
DimiP έγραψε: | ||
Απο οτι διαβαζω η συναντηση αυτη σημειωσε τρομερη επιτυχια ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
πΕτΡοS έγραψε: | ||||
μια χαρά περάσαμε εμείς... παρα το μποϋκοταζ απο τους τεμπέληδες των νοτίων προαστείων που βαριούνται να πάνε λίγο πιο πέρα κε DimiP ![]() |
θα γινει και αυτο το σαββατο.... ![]() ![]() ![]() |
Είναι 3ήμερο για τους περισσότερους οπότε αν κανονιστεί για Μύκονο μέσα... ![]() |
PHSYBORG έγραψε: | ||||
Παντως αν πατε Μυκονο να ξερετε οτι ισχυει κ φετος η απαγορευση για τις κοντες φουστες ! |
teoman έγραψε: | ||||||
Δηλαδή ούτε καν κοντές φούστες δεν θα φοράνε?Γουστάρω!!! ![]() ![]() |
Το καφεδακι επιστρεφει...
Σαββατο 26 Ιουνίου και ώρα 4.00μ.μ. στο γνωστο μας Olympico.Παλιά και καινουρια μέλη να ειστε εκει... ![]() ΥΓ υπενθυμιζω οτι ειναι ανεπισημη συναντηση... ![]() ![]() |
καποιος να καλεσει τον ΥΠΟΚΟΜΟ ! ![]() ![]() ![]() |
Touristas έγραψε: |
mpanio mpanio!!!! ![]() ![]() ![]() |
MR2 έγραψε: |
ΜΠΑΝΙΟ????
γιατι δεν παμε για μπανιο??? λοιπον εγω θα περασω να τεσταρω ποιο πεζοπαιδακι φοραει το μπανιερο του...να το παρω μαζι μου...να το πλυνω... |
Me , Πετρος , Crusader , Teoman , MR2 , Val , Kouzman( bro ) k 2 φιλοι του ( ο ενας με κοκκινο RC) * πηγαμε στο meeting κ αργοπορημενος ηρθε κ ο Lord Cypher !
Τελικα μαλλον καθημερινη πρεπει να γινεται για να χουμε κοσμο ! Την επομενη φορα να παμε καπου οπου θα χουμε κ χορο για φιλικα ανοιγματα , τι λετε ? ![]() ![]() Eιπαμε κατι για Σκιπερς αλλα ![]() *Κανε κανα ποστ να σε δουμε ! ![]() |
Τελικά πάλι οι ίδιοι γνωστοί-άγνωστοι δώσαμε το παρόν, με μόνη εξαίρεση την Μαρία και τον αερφό του kouzman με τα φιλαράκια του, αλλά και πάλι ο βαθμός προσέλευσης ήταν τραγικός για εμένα. ![]() Τεσπα... Επίσης προτείνω (όπως είπε και ο Φίλλιπος) την επόμενη φορά να συναντηθούμε στις 5 που αλλάζουν βάρδια οι σερβιτόρες. Προτιμώ την 2μετρη sexbomb με τα κανόνια του Ναβαρόνε ![]() ![]() |
Σεμνα ...σεμνα.... την ειδα πρωτος ! ![]() |
teoman έγραψε: | ||||
Μπαααα,όποιος έχει τα περισσότερα άλογα κερδίζει... ![]() ![]() |
Lef205 έγραψε: |
Παντως δεν ειναι οτι πιο ωραιο να σβηνετε ποστς και να διαγραφετε τοπικς ετσι "ψυχρα".
Πιστευω πως δεν καταφερνετε τιποτα με αυτο.Καλυτερα να κανετε συστασεις παρα ετσι. |
pygolabida έγραψε: |
Οι λιονταρίνες του PSclub διοργανώνουν beach party για τον αποχαιρετισμό του καλοκαιριού την τελευταία Παρασκευή του μήνα 26/8 στην παραλία της Αναβύσσου. ![]() (στη δεξιά μεριά, εκεί που κάνουν windsurfing το πρωί, όχι πρός Παλαιά Φώκαια). Είστε όλοι καλεσμένοι βέβαια καθώς & φίλοι-γνωστοί. ![]() Ώρα προσέλευσης & αποχώρησης ελεύθερη, (κατά προτίμηση μόλις σκοτεινιάσει λιγάκι.....) ![]() Καλούνται οι μουσικοί του club να φέρουν τις κιθάρες τους & να μας διαμορφώσουν το πρόγραμμα με δικές τους επιλογές.... ![]() |
Οι λιονταρίνες του PSclub διοργανώνουν beach party για τον αποχαιρετισμό του καλοκαιριού την τελευταία Παρασκευή του μήνα 26/8 στην παραλία της Αναβύσσου. ![]() |
Οι λιονταρίνες του PSclub διοργανώνουν beach party για τον αποχαιρετισμό του καλοκαιριού την τελευταία Παρασκευή του μήνα 26/8 στην παραλία της Αναβύσσου. ![]() (στη δεξιά μεριά, εκεί που κάνουν windsurfing το πρωί, όχι πρός Παλαιά Φώκαια). Είστε όλοι καλεσμένοι βέβαια καθώς & φίλοι-γνωστοί. ![]() Ώρα προσέλευσης & αποχώρησης ελεύθερη, (κατά προτίμηση μόλις σκοτεινιάσει λιγάκι.....) ![]() Καλούνται οι μουσικοί του club να φέρουν τις κιθάρες τους & να μας διαμορφώσουν το πρόγραμμα με δικές τους επιλογές.... ![]() |
Οι λιονταρίνες του PSclub διοργανώνουν beach party για τον αποχαιρετισμό του καλοκαιριού την τελευταία Παρασκευή του μήνα 26/8 στην παραλία της Αναβύσσου. |
SnakeMJK έγραψε: |
Κανείς από δυτικά/κέντρο για κατάβαση κηφισού - παραλιακής;
Με την προυπόθεση οι ταχύτητες να περιοριστούν μέχρι τα 150, καθώς θα είμαι με το μηχανάκι ![]() ![]() |
RASTAVIPER έγραψε: | ||
Εγω υπαρχει περιπτωση να ερθω απο κεντρο, αλλα οπως εγραψα πιο πανω θα το αργησω λιγο να ξεκινησω για κατω... Καλα εχετε σκοπο να γινετε λιωμα απο τις 12 το βραδυ??? ![]() ![]() Παντως ελπιζω να μαζευτει κοσμος.Το μερος ειναι πολυ καλο για τετοιο ειδους παρτακια. ![]() |
MEMsound έγραψε: |
χμμμμμμμμ
ενδιαφέρον! (αν ντυθείς και έτσι και τους περιμένεις στην είσοδο της παραλίας θα είναι super!!!) xixixixxi ![]() |
![]() χιχιχιχιχι!! ![]() ![]() ![]() Σοβαρά τώρα μην διανοηθεί κανείς να βουτήξει έχοντας πιει....... ![]() ![]() |
UnderTaker έγραψε: |
ΤΟ ΒΡΗΚΑ!!!!!
ΘΑ φέρω και VBOX να μετρήσουμε 0-100.....ΜΠΥΡΕΣ.....!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vinman έγραψε: |
...εξαλου εχει συνηθησει ως Ταλιμπαν.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
καλό.....!!!!! (η δις. Μπιν-Λαντεν....) |
Οι μπύρες φύγανε το πρώτο μισάωρο για να μην ζεσταθούν! ![]() |
ROM206 έγραψε: |
Σαν να είδα τον Sod στην φώτο.... ρε κολόπαιδο...πήγες και ούτε 1 ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ να μου το πείς... ![]() ![]() |
Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να δώσει σχετικά σαφείς οδηγίες για το
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΓΑΜΩΠΑΡΑΛΙΑ ??????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Γιατί για μπάνιο με βλέπω να ξεκινάω, και πάλι την ειδική του Σουνίου θα κάνω... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Για την ώρα δεν υπάρχει "νέο στέκι"... ούτε υπόστεγο... ούτε καν παγκάκι... ![]() |
Από όλο τον παραπάνω διάλογο, το L σε πείραξε που μπήκε...? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
christhehealer έγραψε: | ||
Kι εσύ τέκνον Σπύρε ![]() ![]() ![]() ![]() |
Υ.Γ. Στο καλοκαιρινό στέκι δεν ήταν που βρήκανε κάτι κιλά κοτόπουλα χαλασμένα τον Αύγουστο...??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Και εγω θα ηθελα πολυ να ερθω αλλα το αλλο Σαββατο παντρευεται μια ξαδερφουλα μου με τον κολλητο μου οποτε Πεμπτη ειναι το κρεββατι και θα πρεπει να ειμαι εκει... ![]() (Παρεπιπτοντως το αμαξι το αλλο Σαββατο θα βαλει τα καλα του για την γαμηλια τελετη των παιδιων μιας και επελεγει αναμεσα απο ενα Μοndeo,μια 316 και ενα Volvo s40 να εκτελεσει χρεη νυφικου αυτοκινητου... ![]() ![]() |
Αν πω να μαζευτούμε την επόμενη Πέμπτη στο παλιό στέκι, θα έρθει κανείς ή τσάμπα το γράφω?
Δε χρειάζεται και πολύ οργάνωση, το μέρος το ξέρετε... Θέλω συμμετοχή όμως...!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Μην μαζευτούμε τρία άτομα... |
Εγώ μέσα είμαι! |
CC-Gio έγραψε: | ||
Θελουμε φωτο απο το τουτου!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Συμφωνείτε αντί για το Dennis να συναντηθούμε κάπου αλλού;
Zeppelin / Olympico? |
Milksound έγραψε: |
εγω πάλι λέω όχι dennis... ![]() |
Εξακολουθώ να πιστεύω ότι το Zeppelin είναι πιο σωστή περίπτωση για λόγους που θα σας αναλύσω από κοντά.
Ευχαριστώ. |
CC-Gio έγραψε: | ||
Παντως ειλικρινα οταν αποφασισα να φαω κατι........μετα απο 1 ωριτσα............ ![]() |
Λοιπόν, άντε ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ΠΕΜΠΤΗ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ DENIS??????????????? ΕΚΛΕΙΣΕ???? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tι έγινε ρε παιδιά ![]() EKΛEIΣE TO DENNIS? ![]() ![]() ![]() Kαι που θα συναντηθούμε την Πέμπτη, άμα έκλεισε το Dennis? Που θα δω τα παιδάκια του club, να τα πούμε από κοντά? ![]() ![]() |
giannis_cc έγραψε: |
ρε παιδια δεν βολευει καλυτερα το ζεπελιν απο αποψη γεωγραφικης θεσης και παρκινγκ ? |
Λοιπόν αφού δεν παίρνετε μια απόφαση θα πάρω εγώ και όποιος θέλει έρχεται όποιος δεν θέλει μπορεί να κανονίσει αλλού συνάντηση.
Την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στο Dennis Cafe Club, Αγ. Αναργύρων 49, Αγ. Ανάργυροι. Συνάντηση (ανεπίσημη) για καφέ, ποτό, κουβέντα και ότι άλλο προκύψει. Όσοι πιστοί προσέλθετε... |
Baphomet έγραψε: |
....τρέχουν πιο γρήγορα κι από RC ![]() |
κανένας άλλος??? Άντε ρε μουντρούχες!!! |
Υπάρχει καλύτερο ζευγάρι παιδαγωγών από τον UnderTaker και τον Χεαλερ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στο Dennis Cafe Club, Αγ. Αναργύρων 49, Αγ. Ανάργυροι.
Συνάντηση (ανεπίσημη) για καφέ, ποτό, κουβέντα και ότι άλλο προκύψει. Όσοι πιστοί προσέλθετε... |
Μια χαρά....
Crusader, Baphomet, Stalitsa, Sidobre, Stevon , Ultraone, CoolAlexis, madjas, STELIOS, Buba, Chris.... , Undertaker και 'γω (δε νομίζω να ξέχασα κανένα) δώσαμε το παρόν. |
SnakeMJK έγραψε: | ||
αρχηγέ... με ξέχασες ![]() |
Καφέ ήπια!
Λες να είχανε ρίξει τίποτα μέσα?!?!?! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tην ώρα που ξεκινάμε εμείς για να βγούμε, οι μαμάδες και τα πιτσιρίκια είναι σε φάση REM!!!!! Άντε να προκόψεις με τέτοιο ωράριο!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
- Aκόμα έχω την απορία τι μάθημα είχε το κοριτσάκι του PR και δεν μπόρεσε να έρθει!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Παράθεση: |
Λίγο με το τσιγάρο θα έχουμε πρόβλημα, αλλά θα δούμε τι θα κάνουμε |
Υ.Γ. Ρε παπάρες, εγώ θα σας τραβάω κάθε φορά...??? Ξυπνάτε ρε, τι σόι club είμαστε... ![]() ![]() ![]() ![]() |
μέεεεεσα... έχουμε κ ένα μπουκάλι.... ![]() |
-
[ [Tην ώρα που ξεκινάμε εμείς για να βγούμε, οι μαμάδες και τα πιτσιρίκια είναι σε φάση REM!!!!! Άντε να προκόψεις με τέτοιο ωράριο!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wip... Ειδικά εσύ θα πρέπει να περιμένεις 15 μέρες ακόμα... ![]() ![]() ![]() ![]() Να βγει το επόμενο τεύχος... ![]() ![]() ![]() ![]() Με τσάκισες την Παρασκευή και δεν το πήρες είδηση... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Σε 15 μέρες.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
WIPPERMANN έγραψε: | ||
Σε 15 μέρες ειδοποίαμαι ![]() ![]() ![]() Η συνάντηση της Πέμπτης είναι να μαζευτούμε στις 21:00 για να έρθετε στις 22:00 ![]() ![]() ![]() |
Αυτό το μπουκάλι ούτε εγώ το είδα... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Λοιπόν συνοψίζω. Πέμπτη 15 του μηνού [τουτουνού του μηνού], Dennis Cafe ανεπίσημη συνάντηση νούμερο δύο. Θα έρθει κανείς??? |
περναωταμπλοκα έγραψε: |
- O Mεμσάουντ πρέπει να ευλογεί το Θεό, εμένα και τον UnderTaker που κατάφερε να πάρει από το ξανθό αστροπελέκι, καφέ μέσα σε ποτήρι.... ![]() ![]() ![]() |
Σε 15 μέρες.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
WIPPERMANN έγραψε: |
Εκεί που είσαι ήμουνα και εδώ που είμαι θα' ρθεις... ![]() ![]() ![]() |
Εγώ πάντως θα σας προτείνω να πάμε να "σνιφάρουμε" λίγο καμμένο λάστιχο στις Αφίδνες την Τετάρτη 14 του μήνα (τουτουνού του μήνα....)
Έχει Drift Show! Εγώ θα πάω και όποιος θέλει ακολουθεί! |
Χάρη εγώ κατά 99% θα πάω.
Πάρε με αυριο το μεσημέρι τηλέφωνο να κανονίσουμε. ![]() |
Harvester έγραψε: |
Για που λέμε? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Αν έχει πάει καλά η ΑΕΚ το απόγευμα της Πέμπτης, θα περάσω κι εγώ για καμια μπύρα ![]() Αν έχουμε φάει καμια 5-άρα πάλι, θα περάσω για εκείνο το μπουκάλι ![]() ![]() ![]() |
Αν έχουμε φάει καμια 5-άρα πάλι, θα περάσω για εκείνο το μπουκάλι ![]() ![]() ![]() |
crusader έγραψε: | ||
Φυσικά και να έρθεις Χρήστο να σε γνωρίσουμε! ![]() Δες στο παρακάτω link πως λέγεται το μαγαζί που θα μαζευτούμε και πού περίπου είναι : http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=129836#129836 |
Harvester έγραψε: | ||||
Έχω μια απορία ![]() ![]() |
crusader έγραψε: | ||||||
Κατέβασε την Φόρμα Μέλους, εκτύπωσέ τη (σε 1 σελίδα κατά προτίμηση), συμπλήρωσέ τη και φέρτη μαζί με τα χρήματα της συνδρομής την Πέμπτη. Αν είναι εκεί ο ταμίας μας σου κόβει και την απόδειξη και είσαι έτοιμος, αλλιώς την παίρνεις στην επόμενη συνάντηση. Όπως και να 'χει από την επόμενη κιόλας μέρα θα ενεργοποιηθείς ως επίσημο μέλος στο φόρουμ και εντός κάποιων ημερών θα λάβεις και το welcome pack! ![]() |
Κόβει λάσπη ο Πρόεδρας....????
|
pappaki έγραψε: |
Αν τα καταφέρω μπορεί και εγώ να περάσω.Ελπίζω να βρω κανένα γνωστό. |
miss pug έγραψε: |
Σας τιμησαμε και χθες οι λιονταρινες με την παρουσια μας,την επομενη φορα θα ειμαστε περισσοτερες |
MEMsound έγραψε: | ||
(πειράγματος συνέχεια...)
...και ίσως κάτσετε και περισσότερο... χιχιχιχιχιχι ![]() ![]() ![]() |
αυτό νομίζω ότι ήταν πασιφανές.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Είχαμε μία πρόταση που δέν μπορούσαμε να αρνηθούμε..............![]() |
Club Decadence ![]() |
Και ο ΡΟΜ ήταν άψογος εχτές... ![]() ![]() ![]() Μόνο που είχε κάτι διαφορετικό... ΑΑΑΑΑ, ΝΑΙΙΙΙΙ.... Δεν είχε τιγκάρει το στόμα του με παγωτό... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pygolabida έγραψε: | ||||
Είχαμε μία πρόταση που δέν μπορούσαμε να αρνηθούμε.............. ![]() |
Εγώ θα προτείνω την Πέμπτη αυτή (22/09) αντί για Dennis να πάμε κάπου πιο κοντά στο Ελληνικό ώστε τα παιδιά που θα είναι στο περίπτερο της έκθεσης να μην τρέχουν από Ελληνικό -> Αγ.Αναργύρους...
Τόσες καφετέριες έχει σε Αργυρούπολη και Ηλιούπολη...κλπ κλπ ![]() ![]() Τι λέτε?? ![]() |
Εγώ θα προτείνω την Πέμπτη αυτή (22/09) αντί για Dennis να πάμε κάπου πιο κοντά στο Ελληνικό ώστε τα παιδιά που θα είναι στο περίπτερο της έκθεσης να μην τρέχουν από Ελληνικό -> Αγ.Αναργύρους...
Τόσες καφετέριες έχει σε Αργυρούπολη και Ηλιούπολη...κλπ κλπ ![]() ![]() Τι λέτε?? ![]() |
Stalitsa έγραψε: |
Εγώ πάλι σε όσα έχουν αναφερθεί,προτιμώ τον ΘΑΝΟΟΟΟ!!!! ![]() |
Harvester έγραψε: |
Μικρούτσικο?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Stalitsa έγραψε: | ||
Όοοοοοοοοοοχι.....Τον Θάνο Ανεστόπουλο,τον τραγουδιστή απο τα Διάφανα Κρίνα!!! ![]() |
Stalitsa έγραψε: | ||
Όοοοοοοοοοοχι.....Τον Θάνο Ανεστόπουλο,τον τραγουδιστή απο τα Διάφανα Κρίνα!!! ![]() |
giannis_cc έγραψε: |
παιζουν διαφανα σαββατο ; και γω γιατι δεν το μυριστηκα ; ; ; |
Μπορούμε να συναντηθούμε μέσα στο σ/κ εντός της έκθεσης! Φραπεδάκια θα πάρουμε απ έξω, χαβαλέ θα κάνουμε μέσα, θα γεμίσουμε και το περίπτερο κόσμο ![]() |
Μπορούμε να συναντηθούμε μέσα στο σ/κ εντός της έκθεσης! Φραπεδάκια θα πάρουμε απ έξω, χαβαλέ θα κάνουμε μέσα, θα γεμίσουμε και το περίπτερο κόσμο ![]() |
Baphomet έγραψε: | ||
συμφωνούμε...σάββατο το πρωι όλοι εκει!! ![]() ![]() ![]() |
manosm3 έγραψε: |
Εμενα μπορει να μου πει καποιος γιατι ημασταν το μονο κλαμπ που ειχε ριξει κουκουλες στα αμαξια του και δεν υπηρχε τιποτα εκει; (εκτος απο εναν καφε) ![]() ![]() ![]() |
Y.Σ...Cusader τις ξεβράκωτες δεν τις είδαμε... ![]() ![]() |
Ούτε εγώ.. ![]() |
LuNa έγραψε: | ||||
Μάλλον δεν κοιτούσατε σε σωστό σημείο! ![]() Εγώ (και πολλοί άλλοι ![]() |
Εμείς κάναμε μια προσπάθεια και ήρθαμε κατά τις 13:30...
Σας είδαμε,το περίπτερο εξαιρετικό...αλλά για καφέ δε κάτσαμε γιατί για μια ακόμη φορά είχαμε το πιτσιρικά και άρχισε τα πεινάω..νυστάζω και πάμε να φύγουμε... ![]() Κάτσαμε δηλ.συνολικά μιάμιση ώρα μαζί με βόλτα στην έκθεση... Y.Σ...Cusader τις ξεβράκωτες δεν τις είδαμε... ![]() ![]() |
ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΞΕΒΡΑΚΩΤΕΣ!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ΧΟΡΕΥΤΡΙΕΣ ΕΞΩΤΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΗΤΑΝΕ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ...πολύ εξωτικών... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Δεν παίζουν τα Κρίνα Γιάννη, μόνο ο Θάνος και οι εκλεκτοί καλεσμένοι του... (Πολυδούρη , Καρυωτάκης , Πολέμης , Nick Cave , Tom Waits , Neil Young , Σύλβια Πλαθ , Justelene , Υβόν....) "Όταν οι τροβαδούροι αγκαλιάζουν τους ποιητές και όταν τα ποιήματα κραυγάζουν νότες, τότε τα κεριά ανάβουν, τα μπουκάλια ανοίγουν και οι καρδιές αφουγκράζονται μια φωνή και μια κιθάρα." |
Μπαααααααααααααα...........
ΜΟΝΟ Η ΒΕΡΝΤΕΡ ΑΝΑΣΤΑΙΝΕΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΔΙΝΕΙ 10!!!!!!!!!! |
...τι εκτός αττικής... Κοντά τουρκία... ![]() ![]() ![]() ![]() |
ΚΩ!!! |
SnakeMJK έγραψε: | ||
Έφυγα για πρακτορείο...!!!! Βαζελάκια, δείτε το βράδυ πως γίνονται οι εκπλήξεις της χρονιάς! |
Ρεεεε αφήστε τις ομάδες...
ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕΕΕΕ ΡΕΕΕ ΤΗΝ ΠΕΜΤΗ ??????? |
Ήταν να έρθω, αλλά παρουσιάστηκε αγνώστου προέλευσης βλάβη στη μηχανή... Ξενέεεερααααα.... ![]() ![]() Καλά, χαλάνε τα Honda;;;;;; ![]() |
Baphomet έγραψε: |
έχεις στο μυαλο σου κάτι που δε μας λες τρελοπαιδο? ![]() |
Καλά, κόψε, είπαμε, μη το χοντραίνεις... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Λοιπόν, άκου τι θα κάνουμε... Θα αρχίσουμε να πίνουμε, και όποιος ταβλιαστεί πρώτος, θα κεράσει...
Για την ακρίβεια, κάποιος θα του βουτήξει το πορτοφόλι και θα κεράσει... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Λοιπόν, άκου τι θα κάνουμε... Θα αρχίσουμε να πίνουμε, και όποιος ταβλιαστεί πρώτος, θα κεράσει...
Για την ακρίβεια, κάποιος θα του βουτήξει το πορτοφόλι και θα κεράσει... : |
Γι αυτό θα κεράσεις!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Γεια σας παιδιά είμαι ένα καινούριο μέλος, έχω μια εβδομάδα γραμμενος και έχω εντυπωσιαστεί από την δουλειά που έχεται κάνει...
Για ποια συνάντηση λέτε την Πέμπτη; Kατεβαίνεται Λιμανάκια γιατί θέλω να σας συναντήσω από κοντά... Eγώ κάθομαι συνήθως απέναντι απ' την καντίνα... Θα είναι κάποιος εκεί να γραφτώ μέλος? |
Γεια σας παιδιά είμαι ένα καινούριο μέλος, έχω μια εβδομάδα γραμμενος και έχω εντυπωσιαστεί από την δουλειά που έχεται κάνει...
Για ποια συνάντηση λέτε την Πέμπτη; Kατεβαίνεται Λιμανάκια γιατί θέλω να σας συναντήσω από κοντά... Eγώ κάθομαι συνήθως απέναντι απ' την καντίνα... Θα είναι κάποιος εκεί να γραφτώ μέλος? |
Γεια σας παιδιά είμαι ένα καινούριο μέλος |
glf έγραψε: | ||
α καλά λέμε.... ![]() |
Στην καντίνα πάτε εσείς? ![]() ![]() ![]() Kαι πως δεν σας έχω πάρει χαμπάρι? ![]() Τώρα αυτός με το "καμιά μπύρα" εννοεί μια [1] μπύρα ή μια αποθήκη μπύρες? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
Γεια σας και απο μενα.....Με λενε Ποπη...........
......Λεω να περασω ενα και να παω στο πεταλο του μαλιακου να το παρω με τις πορτες. |
Πάντως αυτό το OPC οφείλει το όμονάτου στο όνομά του στο φτερνισμα της τουρμπίνας: Oooo-P-Ciououououo ![]() ![]() ![]() |
Eίχα παραγγείλει την Porsche με full extra και όταν την παρέλαβα απ' τον Kalfaki δεν είχε ξανθιά στο διπλανό κάθισμα!!!! |
Τι θα γίνει παίδες αυτή την Πέμπτη???
θα υπάρχει συνάντηση? και που?? |
Ρε σεις.... γιατί δεν κάνετε αυτό που κάνω εγω....
Να τις φέρνετε μαζί σας ώστε να κάθονται αυτές μεταξύ τους και τα λένε και να αφήνουν εμάς να λέμε τα δικά μας.... ![]() ![]() |
διότι φίλε μου δουλευουν μέχρι αργά (καθηγήτρια) αλλά και γιατί δεν είναι λίγο κάπως να κάνω delivery (κατα τις 01:00 - 02:00 που το διαλάμε από εκεί) στην Ηλιούπολη και μετά να ανεβαίνω προς τα πάνω.... ![]() ![]() |
Ναι ναι τίποτα...
μισή γκαζιά δρόμος... ![]() ![]() ![]() Anyway Ιταλικά διδάσκει. ![]() |
![]() ![]() Γιατί παιδί μου Ιγνάτιε? Αφού το κείμενο είναι βατό. Σαν τα θέματα των Πανελληνίων ένα πράμα... Δηλαδή είναι οφθαλμοφανές εκ των συμφραζομένων... Και ως εκ τούτου είναι κατανοητό από το απλό μέλος... Δηλαδή που να πέσει και κανένα άγνωστο κείμενο!!!! |
ΘΕΜΑ : Ποιά είναι η βαθύτερη έννοια του συγγραφέα ChrisTheHealer ???? |
Αγαπητέ χεαλερ,
Πάει και το μπακάρντι, πάνε και οι Γιάννηδες οι περιπατητές, πάνε όλα... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Καλά, δεν πάνε ακόμα, λέμε τώρα σε περίπτωση που.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ROM206 έγραψε: | ||
Απο τα συφραζόμενα έβγαλα το εξής συμπέρασμα.... ο UnderTaker ΒΡΗΚΕ ΓΥΝΑΙΚΑ(την κακομοίρα) |
Ναι...αλλά εγώ κατάλαβα ότι δεν είναι σίγουρο ακόμα... Οπότε μη το συζητάμε και το γκαντεμιάσουμε... ![]() ![]() ![]() |
Πόσο λίγο με ξέρετε.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Κάποια πράγματα δεν γίνεται να αλλάξουν! Είναι παγκόσμιες φυσικές σταθερές... Όπως η επιτάχυνση της βαρύτητας ένα πράγμα... Γίνεται να παγώσει η κόλαση? Δεν γίνεται! Γίνεται να βγάλουν δοντια οι κότες? Δεν γίνεται! Γίνεται να βγάλει το ρημάδι μου 250 άλογα? Δεν γίνεται! Ε, αφού δεν γίνονται τα απλά παραπάνω, θα γίνουν άλλα πιο δύσκολα...?????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Τα βλέπεις, αφού βρήκαμε λύσεις για αυτά θα βρούμε και στο άλλο !!!! Keep up the Spirit mate !!! |
UnderTaker εδώ: AutoExelixis 2005
έγραψε: |
....Αυτή τη Πέμπτη δεν έχει συγκέντρωση! Ελάτε κατά τις 8 από το περίπτερο να γίνει τζερτζελές, και να πάμε και πουθενά μετά... ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΙΨΟΥΛΕΣ... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Όσο για τις δίμετρες υποσχέσεις, πάλι στης Άννας το πάρτυ θα καταλήξω... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Τσάμπα συζητάμε... Εσύ δε γιατρεύσαι με τίποτα... |
Όπως....
Είστε μέσα??? ![]() |
STELIOS έγραψε: |
...αντε να μαζευτουμε κοσμος να κανουμε λιγο τζερτζελε στο περιπτερο !!! |
Όπως....
Είστε μέσα??? ![]() |
Τα δύο από τα τρία φύγανε γιατί τα τρόμαξε ο Rastaviper!!! Αφού έπεσε με τα μούτρα... Τι να κάνουν οι ανιψιές... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To τρίτο που έμεινε ποιός θα το πάρει;;; ![]() ![]() ![]() |
To τρίτο που έμεινε ποιός θα το πάρει;;; ![]() ![]() ![]() |
εγώ σχολάω στις 21:00 οπότε δεν προλαβαίνω να έρθω από την έκθεση εκτός και αν οι δρόμοι είναι άδειοι ....
Οπότε θα έρθω μετά αν κανονίσουμε μετά καμια "καφεδο/ποτο-ποσία"..... ![]() ![]() |
LuNa έγραψε: |
ΑΧ.... ![]() δεν έχω χρόνο να έρθω να σας δω... ![]() ελπίζω σύντομα οι νέοι μου ρυθμοί στη δουλειά να μπουν σε μια σειρά ώστε να σας δω και φυσικά.... να σας δείξω τη νέα μου... χεχεχε.... σκουπίτσα ![]() |
ΑΧ.... ![]() δεν έχω χρόνο να έρθω να σας δω... ![]() ελπίζω σύντομα οι νέοι μου ρυθμοί στη δουλειά να μπουν σε μια σειρά ώστε να σας δω και φυσικά.... να σας δείξω τη νέα μου... χεχεχε.... σκουπίτσα ![]() κάπου έπρεπε να βρω για να το γράψω και να σκάσει ο Μάνθος χοχοχοχο |
χαχαχαχαχαχα
Αντε ρε Αναστασία σε χάσαμε τελείως!!! Μεγεία την σκουπίτσα Καλός ο ήχος??? (εγώ στο έλεγα.....) Σε εμένα δεν μπαίνει γα**το! ![]() ![]() Αλλά να σου πω κάτι?? Δεν χρειάζεται.... χιχιχιχιχιχιχιχι ![]() ![]() ![]() ![]() |
όσο για το ότι δεν σου χρειάζεται.... στη ζωή αυτή δεν κάνουμε μόνο όσα "χρειάζεται" αλλά και όσα απλά μας "φτιάχνουν" ![]() και ζάντες έχεις... δεν χρειάζεσαι άλλες... ή μήπως όχι?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() εγώ λοιπόν με το "μικρούτσικο" αμαξάκι μου... μπορεί να "χρειαζόμασταν" τη σκουπίτσα αλλά προσωπική μου άποψη είναι ότι είναι άλλη η κα**α του να το "φτιάχνεις μόνος/η σου" και άλλο θέμα να το έχει από τη μαμά του!! χιχιχιχιχιχι |
[Αλλά να σου πω κάτι??
Δεν χρειάζεται.... χιχιχιχιχιχιχιχι ![]() ![]() ![]() ![]() |
Τα δύο από τα τρία φύγανε γιατί τα τρόμαξε ο Rastaviper!!! Αφού έπεσε με τα μούτρα... Τι να κάνουν οι ανιψιές... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lef205 έγραψε: | ||
Σωστα!Παλι ψοφιο θα ειναι! ![]() |
ROM206 έγραψε: | ||
Αχχ ρε Σάσα ΠΕΣ ΤΑΑΑ !!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Όσο για τον "φίλτατο αγαπητό ημών αδελφό" Lef τι να πω...
Τουλάχιστον το "σερνάμενο και ψόφιο" λευκό κουβαδάκι μου σε "στενές...", "σφιχτές..." και "γλυστερές..." διαδρομές (προσοχή δεν περιγράφω μέρος γυναικείου σώματος ) στρίβει.... (μη σου πω και μόνο του...όποτε το παίζω κουλός...) και όχι σαν κάτι "άλλα" που κάνουν "τσουλήθρα"... χιχιχιχιχιχι ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Μ΄αρέσει που και οι 2 τα λέτε σε κάποιον που ξέρετε πως συμπεριφέρεται στο αμαξάκι του στο θέμα των διαφόρω "αισθητικομηχανικόμετατροποβελτιώσεων"... ![]() ![]() ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΣΟΥ ΤΑ ΠΡΗΖΑ ΑΓΑΠΗΤΗ LUNA ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΡΗΜΑΔΑ ΤΗΝ ΣΚΟΥΠΙΤΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΠΑΙΖΕΣ ΔΥΣΚΟΛΗ!! Αυτά... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
... στρίβει.... (μη σου πω και μόνο του...όποτε το παίζω κουλός...) ... |
LuNa έγραψε: | ||
τι το "παίζεις" ρε??????? αφού ΕΙΣΑΙ! ![]() ![]() ![]() ![]() χαχαχαχαχαχαχαχαχα ![]() ![]() ![]() ![]() |
Πλακα πλακα,απο το πουθενα μαζευτηκαμε γυρω στα 25 ατομα σημερα στο Dennis... ![]() ![]() Αντε και απο την αλλη Παρασκευη....στον δικο μας χωρο... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Πλακα πλακα,απο το πουθενα μαζευτηκαμε γυρω στα 25 ατομα σημερα στο Dennis... ![]() ![]() Αντε και απο την αλλη Παρασκευη....στον δικο μας χωρο... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Η σερβιτόρα.. οεοοο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
STELIOS έγραψε: |
....YΓ. ΜΕΜSOUND εχεις αλλαξει κινητο ? |
Stevon έγραψε: | ||
Tί....η ..... Ελαφίνα......????χίχιχιχιχιχιιιιιιι |
Sidobre έγραψε: |
ΣΗΜΕΡΑ 3-11 ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ!!! |