PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

AutoExelixis 2005
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κοινωνικές Εκδηλώσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Οκτ 2005, 01:24:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λεω να περασω να σας δω και εγω αυριο.... Silly

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Οκτ 2005, 04:38:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...Σιγουρα εχουμε το πιο ομορφο περιπτερο απο ολα τα clubs αυτοκινητου... Wink Wink
Συγχαρητηρια σε οσους ετρεξαν γι'αυτο το οποιο παρουσιαζουμε στην εκθεση... Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V

Ένταξη: 23 Νοέ 2004
Τόπος: JAMAICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Οκτ 2005, 10:05:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vinman έγραψε:
...Σιγουρα εχουμε το πιο ομορφο περιπτερο απο ολα τα clubs αυτοκινητου... Wink Wink
Συγχαρητηρια σε οσους ετρεξαν γι'αυτο το οποιο παρουσιαζουμε στην εκθεση... Wink Wink

Τωρα που ηρθαν και τα κοριτσια στο περιπτερο, ομορφυνε ακομα περισσοτερο!! Laughing Laughing Laughing (Σεμναααααααααα Razz Razz )

ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
307 ARMY! (ΝΙΚΟΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

307xsi (16V) 1600cc (Mάιος 2002)

Ένταξη: 26 Νοέ 2004
Τόπος: ΣΚΥΔΡΑ- Ν.ΠΕΛΛΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Οκτ 2005, 11:57:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία, γιατί ξέρω ότι σίγουρα κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια για την επιτυχία της έκθεσης. Σίγουρα θα την επισκεφθώ, αφού είναι ένα μέρος στο οποίο γνώρισα πέρυσι την ύπαρξη του Club μας και είμαι ήδη συγκινημένος που περασε κι όλας ένας χρόνος...Θα σας δω εκεί!

KING LION(Armed)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Οκτ 2005, 17:13:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Arrow ps club Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Οκτ 2005, 17:18:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Arrow Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

Επιστροφή στην κορυφή
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Οκτ 2005, 17:37:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όμορφα πράγματα!! Wink

®
Επιστροφή στην κορυφή
fallen_angel82 (Δημήτρης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.4 XS GT Look

Ένταξη: 14 Ιαν 2005
Τόπος: Μενίδι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Οκτ 2005, 19:18:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλό κουράγιο παιδιά και συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Μακάρι να μπορούσα να έρθω και εγώ στην έκθεση να γνωρίσω και κάποιον από το club. (Που θα πάει θα τελειώσει η ρημάδα η σχολή ...κάποτε...).

Όταν το παιχνίδι τελειώνει,
ο βασιλιάς και το πιόνι
μπαίνουν στο ίδιο κουτί...
Επιστροφή στην κορυφή
tsikis (Νικος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6

Ένταξη: 03 Νοέ 2004
Τόπος: ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Οκτ 2005, 20:32:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σας παιδια .. έχουμε το καλύτερο περίπτερο και θα έλεγα απο το πιο οργανομένο ! έκλεισα ένα ολόκληρο σάββατο και μια ολόκληρη κυριακή μέσα στην έκθεση μόνο που ήμουν σε άλλο περίπτερο ( clubfiesta ) που με χριαζόντουσταν ! μπράβο στον undertaker που πραγματικά έχει κλείσει πολλές μα πάρα πολλές ώρες στην έκθεση ! όσες βόλτες και να έκανα εκει μέσα ... τον έβλεπα μπροστά μου Wink Wink
καλή συνέχεια παιδιά , λογικά θα τα πούμε και τις υπόλοιπες μέρες !

http://img.photobucket.com/albums/v648/tsikis/100_5601n.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v648/tsikis/100_5608n.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v648/tsikis/100_5763.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v648/tsikis/DSC03391.jpg
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
sod (BASILHS)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων

PUG 206 1.4 (8v) Βελτιωμενο στα σημεια

Ένταξη: 10 Νοέ 2004
Τόπος: athina - peristeri

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Οκτ 2005, 21:42:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολυ καλο το περιπτερο μαs και bravo στα παιδια που ετρεξαν γι αυτο το ομορφο αποτελεσμα!!Πολυ καλη οργανωση!!Παντα τετοια!!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Οκτ 2005, 22:58:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ωραιες φωτογραφιες Μανο... Wink

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Οκτ 2005, 13:31:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ουπς!! Ανκαι ήμουν επισκέπτης φαινόμαι και εγώ στις φώτο! Twisted evil

Πραγματικά πολύ καλό το περίπτερο και συγχαρητήρια σε όλους και όλες που έτρεξαν (και ακόμη τρέχουν) για την οργάνωση και στελέχωση του περιπτέρου Thumb Left

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
tazmania (konstantinos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 206 CC 1.6

Ένταξη: 04 Φεβ 2004
Τόπος: Αιγάλεω CITY

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Οκτ 2005, 13:50:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά πέρασα κι εγώ το Σάββατο από την έκθεση και μάλιστα ένας από τους λόγους που πήγα ήταν για να δω το περίπτερο από το club μιας και είμαι ενα νέο μέλος,και να γνωρίσω και τα παιδιά.Πραγματικά το περίπτερο ξεχωρίζει από όλα των υπολοίπων clubs εκεί μέσα και αξίζουν πολλά πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που έτρεξαν για να το στήσουν και να το κάνουν να ξεχωρίζει.Γνώρισα και τον πρόεδρο του club (γειά σου πρόεδρε,εμείς τα λέγαμε για την ανάρτηση της Peugeot Sport Laughing ) και ένα παλικάρι που...κυνηγιόμασταν στην παραλιακή με τα Peugeot μας !!!(Sorry φίλε αλλά δεν πρόλαβα να μάθω το ονομά σου!!!!).Παιδιά και πάλι πολλά μπράβο !!!! Thumb Left Thumbs Up Clapping
Επιστροφή στην κορυφή
ROM206 (ΙΓΝΑΤΙΟΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 1.6ΧΤ '03( EVOLUTIONISED )

Ένταξη: 16 Απρ 2004
Τόπος: Παραλία πλευρά !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Οκτ 2005, 14:42:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΩΠΩΩΩΩ !!!!! Αυτό είναι τεράστιο ρε !!!!!!

Μάλλον την Παρασκεύη θα σας έρθω !!!! ( αν όλα πάνε καλά)

Τι ώρα ανοίγει η έκθεση αυτή την Παρασκευή?

My Baby !!!!!
http://www.psclub.gr/forum/album_personal.php?user_id=1196
CURIOCITY DIDN'T KILL THE CAT!
MY PEUG 206 DID!!!!!
(Θέλω καινούργιοοοο αμάξι...!!! )
Επιστροφή στην κορυφή
eve (eva)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 206 1.4 (8v) XT (2003)

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Ηγουμενίτσα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Οκτ 2005, 17:04:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για το άψογο αποτέλεσμα,όπως πάντα βέβαια! Clapping

Άντε να δω πότε θα απολαύσω και εγώ κάποιο event από κοντά,ας είναι καλά οι φωτογραφίες και οι περιγραφές σας Devil

206 rulez:)
Επιστροφή στην κορυφή
pygolabida (Γιάννα)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Fiat 500άκι C 1.4 100hp 16V Lounge

Ένταξη: 05 Αύγ 2004
Τόπος: London

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Οκτ 2005, 19:23:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα λόγια είναι......ΠΕΡΙΤΤΑΑΑΑΑ......ΑΑΑΑΑ......ΑΑΑΑΑ......ΑΑΑΑΑ (Μαρινέλλα νομίζω.... Razz)

Παρατηρήστε με πόση προσοχή παρακολουθεί το κοινό τον ξανθό κύριο με τα γυαλιά ARNETTE-στέκα Laughing

Πρώτη φάτσα τα κουλουράκια μας (Μάνο σε ευχαριστούμε!!!)

Το λιοντάρι και οι λιονταρίνες Wink

Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Οκτ 2005, 22:12:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tazmania έγραψε:
και ένα παλικάρι που...κυνηγιόμασταν στην παραλιακή με τα Peugeot μας !!!(Sorry φίλε αλλά δεν πρόλαβα να μάθω το ονομά σου!!!!)

Eγω ημουν Exclamation Thumb Left Thumb Left

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Stalitsa (Αιμιλία)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Ένταξη: 27 Μάϊ 2005
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Οκτ 2005, 22:36:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΑΑΑΑΑΑ Πολύ πολύ ωραίααα!!!Απο άυριο θα είμαι και εγώ εκεί..!! Smile

Είναι κάτι στιγμές,που στα σύννεφα χάνονται,στον ουρανό...
Πρόσωπα αγαπημένα,πρόσωπα λατρεμένα που αφήνουν κενό...
Επιστροφή στην κορυφή
UnderTaker (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Αυτοκίνητο? Μπα....

Ένταξη: 18 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Οκτ 2005, 22:52:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αφήστε τα σάπια, ώρα να βγούνε τα άπλυτά σας στη φόρα...

Τσίκις, άσε το γλύψιμο και σταμάτα να τρως γλυκάκια θα σε τσακίσω...!!! ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΙΨΟΥΛΕΣ ΜΟΥ!!!!! Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Μάνθο το ίδιο... Για τα γλυκά, όχι τις ανιψούλες... Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Για να μην πω για κάποιον που ξημερωβραδιάζεται στο απέναντι περίπτερο περιοδικού, γιατί έχει κάτι μοντέλαι και ελπίζει να στραβωθεί ο Θεός και να σταθεί τυχερός...

Χεαλερ, έλα να σου γνωρίσω τις ανιψούλες μου... Ότι πρέπει είναι για εσένα... Να δεις για πότε ξεχνάς καριέρα, λεφτά, αυτοκίνητα, κλαμπ και όλα τα συναφή...
Αρκεί να έχεις μεγάλη ακίνητη περιουσία... Γιατί μία από τις ανιψιές το δήλωσε...:
"Εγώ όταν θέλω να διασκεδάσω, πάω Αγγλία και το ευχαριστιέμαι..." Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Rastaviper, miss Pug, ευτυχώς που υπάρχετε και εσείς και ανοίγουμε στην ώρα μας! Αν περιμένατε εμένα, στις εξι θα άνοιγε κάθε μέρα το περίπτερο...

Αυτή τη Πέμπτη δεν έχει συγκέντρωση! Ελάτε κατά τις 8 από το περίπτερο να γίνει τζερτζελές, και να πάμε και πουθενά μετά... ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΙΨΟΥΛΕΣ... Wink Wink Wink Wink

WELCOME TO THE DARK SIDE!!!!!
(.....we have cookies....)
Επιστροφή στην κορυφή
UnderTaker (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Αυτοκίνητο? Μπα....

Ένταξη: 18 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Οκτ 2005, 22:57:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και κάποιος να πάρει τις φωτογραφίες... Έχω μπόλικες... RASTAVIPER, έχω και τις δικές σου!!! Με τις ανιψιές... Wink Wink Wink

WELCOME TO THE DARK SIDE!!!!!
(.....we have cookies....)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κοινωνικές Εκδηλώσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη
Σελίδα 2 από 7

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης