PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

To PSClub στην Athens Tuning Show
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5 ... 14, 15, 16  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κοινωνικές Εκδηλώσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
LuNa (Αναστασία)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 107 1.0 (12V) (2006)

Ένταξη: 13 Δεκ 2004
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Σεπ 2005, 10:33:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

manosm3 έγραψε:
Ρε παιδια!!!! Πηγα στις 9 το βραδυ στην εκθεση και στις 9.25 περασα απο το μερος μας... Κανενας δεν ηταν εκει και τα αυτοκινητα ηταν κουκουλωμενα εκτος απο το 206... Τι εγινε; Και ηθελα να σας δω... Α ειδα ενα 206 γαλαζιο(νομιζω) οταν εμπαινα. Εκεινος εβγαινε στις 9 η ωρα... 3 ατομα μεσα, πινακιδες ΜΙΜ-....Ποιος ηταν;

Οι υπεύθυνοι που ήταν στην έκθεση εκείνη την ώρα, σε συνεργασία και συννενόηση με το Δ.Σ. αποφάσισαν ότι δεν υπήρχε κανένας λόγος και σκοπιμότητα να ανοίξουμε το περίπτερο μας εκείνη την ώρα δεδομένου ότι το περίπτερο μας θέλει κανά μισάωρο και βάλε προετοιμασίας για να ανοίξει και ενώ έβρεχε έως τις 9 και....
ήταν αρκετά δύσκολο να ξεκουκουλώσουμε ΒΡΕΓΜΕΝΑ αυτοκίνητα και να τα ξανακουκουλώσουμε σε μισή ώρα, να βγάλουμε και να βάλουμε τις ζάντες απ το 206 όπως κάνουμε 3 φορές τη μέρα, να στήσουμε και να ξεστήσουμε όλον τον περιφεριακό εξοπλισμό (ειδικά όταν αυτό το πράγμα το έχεις κάνει κάμποσες φορές αυτές τις μέρες με τη βροχή).
Για τυχών διαφωνίες, παρακαλώ συννενοηθείτε με το Δ.Σ. με e-mail (info@psclub.gr)
(Με τις πινακίδες ΜΙΜ ήταν ο douf και η παρέα του που είχαν έρθει νωρίτερα στην έκθεση να μας δουν)

ROM206 έγραψε:
Και εγώ που πήγα την Παρασκεύη μαζί με το Βασίλη (Sod) απο τις 11.30 για να πάμε να κάνουμε παρέα στα παιδιά και δεν ήταν κανείς....(δεν πειράζει όμως... μιλάγαμε με τα παιδιά απο το Punto Club για κανά 2ώρο)

Η ενημέρωση που είχαμε (και ίσχυε) ήταν ότι η έκθεση θα ήταν κλειστή τις πρωινές ώρες της Παρασκευής και γιαυτό δεν είχε γίνει πρόβλεψη να υπάρχουν δικά μας άτομα (να πάρουν δλδ άδεια απ τη δουλειά τους) για να είναι εκεί.
Όσα κλάμπ ήταν εκεί, ήταν γιατί ανησύχησαν για τα περίπτερα τους λόγω της βροχής της Πέμπτης.
Εμείς δεν ανησυχούσαμε γιατί είμασταν εκεί με τη βροχή ως τις 12 το βράδυ και κρατούσαμε το περίπτερο μας να μην το πάρει ο αέρας.

ROM206 έγραψε:
Πάντως πρέπει να πώ....

1. Πολύ ωραία η διακόσμηση του χώρου μας και γενικότερα το στήσιμο !!!
2. Φανταστικά τα νέα ΜΕΓΑΛΑ αυτοκόλλητα !!!!
3. Φοβέρα τα νέα μας διαφημιστίκα φυλλάδια !!!!!

1. Το στήσιμο παίρνει ώρα κάθε μέρα για να γίνει.... δεδομένου ότι το 206 παίζει το ρόλο του service pack και κάθε μέρα βάζουμε - βγάζουμε ζάντες τρίποδα κλπ
2. Τα μεγάλα αυτοκόλλητα είναι προσορινά στα αυτοκίνητα και είναι μόνο για την έκθεση. Παρόλα αυτα, τρελοκάγκουρες σαν και σένα αν θένε μπορούν να βαλουν στο όχημα τους Laughing
3. Συμφωνώ.... είναι ΣΟΥΠΕΡ!

206 1.6 .... περασμένα μεγαλεία ... Sad

πλέον.... 107 1,0 ... ΤΑ ΣΤΗΝΟΥΜΕ???? Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ROM206 (ΙΓΝΑΤΙΟΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 1.6ΧΤ '03( EVOLUTIONISED )

Ένταξη: 16 Απρ 2004
Τόπος: Παραλία πλευρά !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Σεπ 2005, 16:08:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

LuNa έγραψε:

1. Το στήσιμο παίρνει ώρα κάθε μέρα για να γίνει.... δεδομένου ότι το 206 παίζει το ρόλο του service pack και κάθε μέρα βάζουμε - βγάζουμε ζάντες τρίποδα κλπ
2. Τα μεγάλα αυτοκόλλητα είναι προσορινά στα αυτοκίνητα και είναι μόνο για την έκθεση. Παρόλα αυτα, τρελοκάγκουρες σαν και σένα αν θένε μπορούν να βαλουν στο όχημα τους Laughing
3. Συμφωνώ.... είναι ΣΟΥΠΕΡ!

1. To στήσιμο το είδα πως γίνεται καθώς ήμουν παρών όταν ήρθε ο Σταύρος με το Αλέξη στις 4+ γιατί περιμέναμε εκεί και βοηθήσαμε και εμείς λίγο στο να τον ετοιμάσουν τον χώρο.... και ευχαρίστως αν είχα τον διαθέσιμο χρόνο να το έκανα εγώ κάθε μερά αυτό!!!

2. Δεν θα με χάλαγε καθόλου να το είχα στο καγκουροάμαξο μου και αν ήθελε ο υπευθυνός να με προμηθεύσει δεν θα του έλεγα οχι Wink Wink Cool

3. Και για το λόγο το οτι είναι ΣΟΥΠΕΡ τα νέα φυλλάδια πήρα και εγώ και τα έχω βάλει μέσα στο μαγαζί μου και στα μαγαζιά 2 φίλων μου, επίσης εχω και μέσα στο αμάξι μου φυλλάδια σε περιπτώση που δώ κάποιο Peug που αξίζει να σταματήσω και να του το δώσω !!!!!!!!!!!!!!!!!

4. Το site του Athens Tunning Show αναγράφει μέσα τις ώρες λειτουργίας και ρωτήσαμε εκεί τι ώρα αρχίζει η έκθεση,δεν νομίζω να είναι μλκας ο Terry Grant και να κάνει show στις 12.30 μόνος του εφόσον η έκθεση άρχιζε στίς 4....δεν πρόκειτε να σας πάρουμε τα κεφάλια, απλώς αναρωτιόμαστε γιατί ήταν κλειστό ενώ η έκθεση λειτουργούσε κανονικά...
Τώρα αν ήταν κανονισμένο απο πρίν μεταξυ του Δ.Σ και τον ατόμων που ανάλαβαν την έκθεση... ζητάω συγνώμη γιατί δεν το γνωρίζαμε !!! Embarassed Embarassed

My Baby !!!!!
http://www.psclub.gr/forum/album_personal.php?user_id=1196
CURIOCITY DIDN'T KILL THE CAT!
MY PEUG 206 DID!!!!!
(Θέλω καινούργιοοοο αμάξι...!!! )
Επιστροφή στην κορυφή
ROM206 (ΙΓΝΑΤΙΟΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Σεπ 2005, 16:27:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tiesto έγραψε:

Σχετικα με την εκθεση, προσωπικα τρελαθηκα με τα τρελα Γιαπωνεζικα (ειδικα τα Skyline και το Sylvia) και με τα δυο Ferrari. Εφαγα 1 ωρα μονο σ αυτα (τα Ferrari ε...)!!!

Ferrari...???? Εννοείς τα F1 Ferrari??? γιατί αν είχε και αλλα που στο καλό τα είχαν κρυμμένα την Παρασκευή να τα βγάζαμε καμιά φώτο !!!!

Αχχχχ.... Αυτά τα Skyline.... τι ΑΜΑΞΙ !!!
Αλλά... και τo Supra διπλά δεν ήταν άσχημο... και το κόκκινο Supra που είχαν στο περίπτερο τις Auto Clean δεν ήταν καθόλου άσχημο !!!!

Αλλά γενικά δεν είχε πολλά.... με τόση βαβούρα που κάνανε με την διαφήμιση περίμενα να είχε στη σείρα καμιά 100 αμάξια ολά ΤΟΥΜΠΑΝΑ !!!

Αλλά μάλλον για τα ελλήνικα δεδόμενα ήταν σχετικά καλά !!!
Οπώς λες και εσύ μακάρι του χρόνου να είναι καλύτερη και προπάντων ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ !!!

Ρε παιδιά... έξω το είδατε το 206 wrc look... πωπώ... τι φούσκωμα ήταν αυτό... παρατηρούσα τις φώτο που έβγαλα ,απίστευτο...

Τελικό αποτέλεσμα : 450 φώτο , και 1 ώρα βίντεο !!!!

My Baby !!!!!
MY PEUG 206 DID!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

Ένταξη: 02 Ιούν 2005
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Σεπ 2005, 17:01:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τα F1 εννοω ναι.

Τα Skyline αστα! την υπολοιπη 1 ωρα την εφαγα εκει! lol
Θα το παρω αυτο τ αμαξι καποια στιγμη. Δεν υπαρχει περιπτωση!

Ειχα μπει μεσα στο περιπτερο της Toyo και γυρναγα μια στα Skyline, μια στο Sylvia, μια στο RX7 ενω οι αλλοι κοιταγαν το show με τις κοπελες του max power. Επισης πολυ καλο το Evo με την εξατμιση μπροστα κατω απτον προφυλακτηρα και την waste gate κατω απτο πλαινο spoiler, οπως και το evo της hks!

Btw, ειδα εξω ενα 206 μαμα με full look WRC. Αυτος ειναι ιδιωτης η καμια Peugeot το βαλε? Αν εναι ιδιωτης, το χει κανει παρα πολυ ωραιο!

"The world's best Dj! Dj Tiesto!" - Cream Amnesia Ibiza 10/08/2002

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
ROM206 (ΙΓΝΑΤΙΟΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Σεπ 2005, 17:52:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tiesto έγραψε:
Επισης πολυ καλο το Evo με την εξατμιση μπροστα κατω απτον προφυλακτηρα και την waste gate κατω απτο πλαινο spoiler, οπως και το evo της hks!

ΟΟΟ ναιιιιι.... τις έχω βγάλει σε φωτό !!!!!

Tiesto έγραψε:
Btw, ειδα εξω ενα 206 μαμα με full look WRC. Αυτος ειναι ιδιωτης η καμια Peugeot το βαλε? Αν εναι ιδιωτης, το χει κανει παρα πολυ ωραιο!

Της Peugeot δεν νομιζώ να είναι... δεν είχαν τπτ που να το δείχνει.. μάλλον κάποιος ιδιώτης θα ήταν!!! Πάντος ήταν απίστευο !!!

Όταν πήρα το 206 είχα ρωτήσει έναν γνωστό bodykita για να το κάνω έτσι...

- Με 6000 Ευρώ θα στο κάνω ολόιδιο wrc..... και με τα ίδια αυτοκόλλητα...

Τσάμπα πράγμα μώρε.... φέρε 5-6 σε διαφορετικά χρώματα για να αλλάζω..

My Baby !!!!!
MY PEUG 206 DID!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Σεπ 2005, 18:20:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

lol το αλλο το ωραιο ομως ηταν οτι το bodykit ειχε φανταστικη ποιοτητα! ειδικα απο βαφη!

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
ROM206 (ΙΓΝΑΤΙΟΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Σεπ 2005, 18:36:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όντως ρε συ.... απίστευη η ποιότητα της βαφής... λες και είναι απο την μάνα του... !!!

My Baby !!!!!
MY PEUG 206 DID!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Σεπ 2005, 19:09:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ROM206 έγραψε:
Tiesto έγραψε:
Επισης πολυ καλο το Evo με την εξατμιση μπροστα κατω απτον προφυλακτηρα και την waste gate κατω απτο πλαινο spoiler, οπως και το evo της hks!

ΟΟΟ ναιιιιι.... τις έχω βγάλει σε φωτό !!!!!

Tiesto έγραψε:

Της Peugeot δεν νομιζώ να είναι... δεν είχαν τπτ που να το δείχνει.. μάλλον κάποιος ιδιώτης θα ήταν!!! Πάντος ήταν απίστευο !!!

Όταν πήρα το 206 είχα ρωτήσει έναν γνωστό bodykita για να το κάνω έτσι...

- Με 6000 Ευρώ θα στο κάνω ολόιδιο wrc..... και με τα ίδια αυτοκόλλητα...

Τσάμπα πράγμα μώρε.... φέρε 5-6 σε διαφορετικά χρώματα για να αλλάζω..

Αν και οφ τοπικ,εχω βρει μποντικιτα που δεινει ολο το look wrc 1500 ευρω.χωρις βαψιμο και τοποθετηση.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Σεπ 2005, 21:51:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικα δεν καταφερα να κατεβω καμμια ημερα στο ελληνικο για την εκθεση... Sad Sad Ηθελα να δω το περιπτερο μας....
Συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια που ολες αυτες τις ημερες εδωσαν τον καλυτερο τους εαυτο ωστε να υποστηριξουν με τον καλυτερο δυνατο τροπο την παρουσια μας σαν club στην εκθεση... Thumbs Up Thumbs Up Thumbs Up Thumbs Up
Παντα τετοια παιδια... Wink Wink Thumb Left Thumb Left
Επιστροφή στην κορυφή
...... (ΕΦΗ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

......

Ένταξη: 28 Μάρ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Σεπ 2005, 09:05:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αναζητειται γαμπρος με αυτο το αυτοκινητο.... Laughing
φωτογραφια απο την εκθεση.....
ερχοντε κι αλλες

Ηλιοπαρτυ...........................................................................................................................................Όποιος βιάζεται φτάνει γρηγορότερα.....
Επιστροφή στην κορυφή
...... (ΕΦΗ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

......

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Σεπ 2005, 09:30:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτο ειναι ενα καρτ....
δεν παει ποτε στον δρομο...
ταξιδευεται παντα με κρανος...
και μερικοι απο σας το αγαπουν πολυ...
ηταν ακριβως πισω απο το περιπτερι μας...

***αναστασια χθες δεν μπορεσα να ρθω ειχα παρει τα βουνα και τα λαγκαδια...νυχτα...γυρισα..βρεγμενη...σαν γατα...
**τελος καταλαβα χθες οτι πολλοι Ελληνες οπλοφορουν...
Rolling eyes Rolling eyes

Ηλιοπαρτυ...........................................................................................................................................Όποιος βιάζεται φτάνει γρηγορότερα.....
Επιστροφή στην κορυφή
...... (ΕΦΗ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

......

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Σεπ 2005, 09:35:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και τελος γιατι νομιζω πως ο Αργυρης θα αρχισει να μου τα σβηνει...
ενα κοκκινο ξεσκεπαστο αβολο μηχανοκινητο...
δεν ειναι καλο...
ο συμφοιτητης μου που ηταν υπευθυνος στα φωτα και στις εικονες απο πισω απο τα κοριτσια...εκεινα τα χειμωνιατικα ντυμενα..(υψος 2.05m)(δικο του) παρακαλεσε και μπηκε...το πρωι μεσα...
εχει χωρους....βγαζεις τιμονια βαζεις τιμονια...μμμμ...
γκρεμους να μην εχει... Laughing Laughing κι ολα καλα...

Επιστροφή στην κορυφή
WIPPERMANN (Hans)
Μέλος
Μέλος

"Peugeut 207 Rallye 1.6 (16V) (2007

Ένταξη: 16 Ιούν 2005
Τόπος: Αθήνα-Αγ.Ανάργυροι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Σεπ 2005, 10:24:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συμφωνώ και εγώ με το Γιάννη και τον Ιγνάτιο...
Μεγάλη απογοήτευση...εντάξη δεν ήταν και για πέταμα...
αλλά με τόση διαφήμηση "5 μέρες που δεν θα ξεχάσεις
ποτέ"... ε!!! εμείς μία μέρα πήγαμε( Σάββατο μεσημεράκι)
δε νομίζω ότι θα τη θυμόμαστε για πάντα...
Πολύ φτωχή...πάρα πολύ φασαρία..ειδικά εκεί στο Μax Power..
όταν δε μοίραζαν κάτι cd η κατάσταση θύμιζε τσίρκο...
Show με γκόμενες δεν είδαμε (δε προλάβαμε)...
Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε ότι θα ήταν στα αυτοκίνητα
(είχε δηλ.μερικές) αλλά καμία σχέση...Γιατί άμα περιμένεις
να δεις το show πας και σε στριπτιζάδικο...
Μόνο αυτά τα ξένα αμάξια έλεγαν...τα EVO και τα Subaru(πήξαμε όμως)..
Το άσχετο που δε περίμενα ήταν το περίπτερο με τις
σχολές ΔΕΛΤΑ....Μου θύμιζε γενικά δώστε τα λεφτά σας
και δείχτε ότι έχετε...
Εξαιρετική εντύπωση τα περίπτερα από τα club...
Σα Μαρία δεν είχε τύχει ποτέ να δω τι μπορεί να κάνει κανείς
στο αμάξι του άμα έχει μεράκι και χρήμα...
Anyway...Στο περίπτερό μας εμείς είδαμε κόσμο...εξαιρετικό..
και φοβερά τα φυλλάδια...
Επιστροφή στην κορυφή
UnderTaker (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Αυτοκίνητο? Μπα....

Ένταξη: 18 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Σεπ 2005, 16:46:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε Τουρίστα ξαναστείλε το γα** mail σου...

WELCOME TO THE DARK SIDE!!!!!
(.....we have cookies....)
Επιστροφή στην κορυφή
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Σεπ 2005, 18:26:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...... έγραψε:

δεν ειναι καλο...
ο συμφοιτητης μου που ηταν υπευθυνος στα φωτα και στις εικονες απο πισω απο τα κοριτσια...εκεινα τα χειμωνιατικα ντυμενα..(υψος 2.05m)(δικο του) παρακαλεσε και μπηκε...το πρωι μεσα...

χμ... παραξενο που μπηκε. το ειχαν κλεισει το μονοθεσιο ακριβως μπροστα απτο καθισμα. εκτος απ αυτο το να μπει και να βγει το τιμονι δεν ηταν τοσο ευκολο. 3ο και καλυτερο ενας ανθρωπος 2 μετρων δεν μπορει να χωραει σ ενα μονοθεσιο που ειναι σχεδιασμενο για εναν ανθρωπο 1.75. Κατι δεν σου λεει καλα ο συμφοιτητης σου Smile

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
ROM206 (ΙΓΝΑΤΙΟΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Σεπ 2005, 20:16:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tiesto έγραψε:
...... έγραψε:

δεν ειναι καλο...

χμ... παραξενο που μπηκε. το ειχαν κλεισει το μονοθεσιο ακριβως μπροστα απτο καθισμα. εκτος απ αυτο το να μπει και να βγει το τιμονι δεν ηταν τοσο ευκολο. 3ο και καλυτερο ενας ανθρωπος 2 μετρων δεν μπορει να χωραει σ ενα μονοθεσιο που ειναι σχεδιασμενο για εναν ανθρωπο 1.75. Κατι δεν σου λεει καλα ο συμφοιτητης σου Smile

νομίζω πως έχεις άδικο στο πρώτο μέρος.... στην φωτογράφια που έχω βγάλει είναι ανοιχτή η θέση... και στην F1 που είχαν στο περίπτερο της shell δεν είχε τιμονί... αλλα εκεί δεν φαινεταί καλα στην φώτο... μόλις βρώ πως γίνεται να βάζουμε φώτο θα τις ανεβάσω...

My Baby !!!!!
MY PEUG 206 DID!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Σεπ 2005, 20:20:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οταν πηγα το σαββατο και τα δυο ειχαν τιμονι και ακριβως μπροστα απτο καθισμα (κατω απτο τιμονι) ειχαν ενα κομματι απο ανθρακονημα και ειχαν κλεισει τον χωρο για τα ποδια. Ειμαι παραπανω απο σιγουρος επειδη εκτος του οτι το ρωτισα και γω, περιεργαζομουν τα μονοθεσια για 1 ωρα και φυσικα το ειχα δει! Wink

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
ROM206 (ΙΓΝΑΤΙΟΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Σεπ 2005, 20:26:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

την παρασκευή παίζει τότε να το είχαν πιο χύμα στο κύμα....

My Baby !!!!!
MY PEUG 206 DID!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Σεπ 2005, 20:31:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τοτε μουντζωσε με επειδη ηθελα τρελα να μπω! lol

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
ROM206 (ΙΓΝΑΤΙΟΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Σεπ 2005, 20:36:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tiesto έγραψε:
τοτε μουντζωσε με επειδη ηθελα τρελα να μπω! lol

Πάντως εκεί που ήθελα να μπώ και δεν μας αφήσαν την Παρασκεύη ήταν στα Skyline και την Supra αλλα ουτέ μέσα απο τα σκοινια δεν μας αφήναν να μπούμε... Sad Sad

My Baby !!!!!
MY PEUG 206 DID!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κοινωνικές Εκδηλώσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5 ... 14, 15, 16  Επόμενη
Σελίδα 4 από 16

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης