Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
GIORGOS71 Μόλις έγραψα

Ένταξη: 28 Αύγ 2003 Δημοσιεύσεις: 3
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Αύγ 2003, 10:09:16 Θέμα δημοσίευσης: 106 - 106 Rallye - Θερμοκρασία νερού |
|
|
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ.
ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ 106 ΡΑΛΙ 16V. ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΥ/ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΙΝΗΤΟ ΑΛΛΑ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ (Π.Χ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ) ΤΟ ΒΕΝΤΙΛΑΤΕΡ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΦΕΡΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ (ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ), ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟ 1/3 ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ. Ο ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ. ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ RALLYE ΑΥΤΟ?
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΑΓΧΩΣΕΙ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΓΙΩΡΓΟΣ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Svstouk (Στέφανος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)
Ένταξη: 09 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 869 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Αύγ 2003, 10:36:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καταρχάς, καλώς ήρθες στην παρέα μας, φίλε Γιώργο!
Αυτό που συμβαίνει στο 106 σου, συμβαίνει σε όλα τα αυτοκίνητα και είναι λογικό. Μέσα στην πόλη, και ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι, δεν χτυπάει ο αέρας το ψυγείο με την ίδια ορμή και δύναμη που το χτυπάει όταν ταξιδεύεις στην εθνική. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την άνοδο της θερμοκρασίας στα επίπεδα που περιγράφεις. Αυτό το έχει προβλέψει η Πεζό, και δεν υπάρχει πρόβλημα να λειτουργεί ο κινητήρας σου στα επίπεδα αυτά. 
Be ware! Lion within! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
pezomania (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 1231 Τόπος: Mandra
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Αύγ 2003, 11:14:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σωστός ο Στέφανος!!!!
Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ) Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!
Ένταξη: 09 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 2111 Τόπος: Were the Eagles fly higher
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 29 Αύγ 2003, 17:39:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φυσιολογηκοτατο Αν σου αναψει λαμπακι εκει να αρχισεις να ανχωνεσαι 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
lia206cc (Λιάνα) Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) CC (2002)
Ένταξη: 25 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 268
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Αύγ 2003, 11:48:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | Φυσιολογηκοτατο Αν σου αναψει λαμπακι εκει να αρχισεις να ανχωνεσαι  |
Τώρα τί συμπέρασμα να βγάλουμε? ότι είσαι τέρας ψυχραιμίας; ότι χρησιμοποιείς ψυγείο της Algida ή ότι έχεις βγάλει το λαμπάκι;  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 01 Σεπ 2003, 19:15:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
lia206cc έγραψε: | ότι είσαι τέρας ψυχραιμίας; |
Αυτο ακριβως 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
action_peugeot (Τηλεμαχος) Τρελλαμένο μέλος

406 V6 24VALVE / 207 thp / 207 hdi
Ένταξη: 06 Μάϊ 2003 Δημοσιεύσεις: 696 Τόπος: Νικαια
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 01 Σεπ 2003, 23:11:26 Θέμα δημοσίευσης: Re: 106 RALLYE ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ |
|
|
GIORGOS71 έγραψε: | ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ.
ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ 106 ΡΑΛΙ 16V. ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΥ/ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΙΝΗΤΟ ΑΛΛΑ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ (Π.Χ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ) ΤΟ ΒΕΝΤΙΛΑΤΕΡ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΦΕΡΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ (ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ), ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟ 1/3 ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ. Ο ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ. ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ RALLYE ΑΥΤΟ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΓΙΩΡΓΟΣ |
Γιωργο το βεντιλατερ ειναι δυσκαλο,αυτο συμβαινει σε ολα τα Rallye 1600cc 16v και 8v.Οταν ειναι στη μεση δουλευει η πρωτη ταχητητα που ειναι η χαμηλη,και λιγο πριν την τελευταια ασπρη γραμμη δουλευει η δευτερη ταχητητα που ειναι η δυνατη.Την πρωτη ταχητητα δυσκολα την ακους.Αν δουλευει συνεχως στην δευτερη ταχητητα κατι εχει το αυτοκινητο ΠΡΟΣΟΧΗ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 02 Σεπ 2003, 08:26:30 Θέμα δημοσίευσης: Re: 106 RALLYE ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ |
|
|
action_peugeot έγραψε: | GIORGOS71 έγραψε: | ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΓΙΩΡΓΟΣ |
Γιωργο το βεντιλατερ ειναι δυσκαλο,αυτο συμβαινει σε ολα τα Rallye 1600cc 16v και 8v.Οταν ειναι στη μεση δουλευει η πρωτη ταχητητα που ειναι η χαμηλη,και λιγο πριν την τελευταια ασπρη γραμμη δουλευει η δευτερη ταχητητα που ειναι η δυνατη.Την πρωτη ταχητητα δυσκολα την ακους.Αν δουλευει συνεχως στην δευτερη ταχητητα κατι εχει το αυτοκινητο ΠΡΟΣΟΧΗ |
Εγω εβαλα στο δικο μου και δευτερο βεντιλατερ μιας και τα 8βαλβιδα δεν ειχαν και δευτερο ρελε(ενα για καθε βεντιλατερ)με την διαφορα οτι εχει μια σκαλα την δυνατη απο την αρχη.Μπαμ μια και εξω
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
GIORGOS71 Μόλις έγραψα

Ένταξη: 28 Αύγ 2003 Δημοσιεύσεις: 3
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 02 Σεπ 2003, 09:34:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΑΛΑ ΤΟΥ ΒΕΝΤΙΛΑΤΕΡ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟ ΑΥ/ΤΟ.
ΓΙΩΡΓΟΣ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|