PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

106 - 106 Rallye - Θερμοκρασία νερού

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
GIORGOS71 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 28 Αύγ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Αύγ 2003, 10:09:16    Θέμα δημοσίευσης: 106 - 106 Rallye - Θερμοκρασία νερού Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ.
ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ 106 ΡΑΛΙ 16V. ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΥ/ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΙΝΗΤΟ ΑΛΛΑ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ (Π.Χ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ) ΤΟ ΒΕΝΤΙΛΑΤΕΡ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΦΕΡΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ (ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ), ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟ 1/3 ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ. Ο ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ. ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ RALLYE ΑΥΤΟ?

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΑΓΧΩΣΕΙ Smile

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΓΙΩΡΓΟΣ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Αύγ 2003, 10:36:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καταρχάς, καλώς ήρθες στην παρέα μας, φίλε Γιώργο! Wink

Αυτό που συμβαίνει στο 106 σου, συμβαίνει σε όλα τα αυτοκίνητα και είναι λογικό. Μέσα στην πόλη, και ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι, δεν χτυπάει ο αέρας το ψυγείο με την ίδια ορμή και δύναμη που το χτυπάει όταν ταξιδεύεις στην εθνική. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την άνοδο της θερμοκρασίας στα επίπεδα που περιγράφεις. Αυτό το έχει προβλέψει η Πεζό, και δεν υπάρχει πρόβλημα να λειτουργεί ο κινητήρας σου στα επίπεδα αυτά. Wink

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Αύγ 2003, 11:14:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σωστός ο Στέφανος!!!!

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Αύγ 2003, 17:39:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φυσιολογηκοτατο Exclamation Exclamation Exclamation Αν σου αναψει λαμπακι εκει να αρχισεις να ανχωνεσαι Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
lia206cc (Λιάνα)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) CC (2002)

Ένταξη: 25 Νοέ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Αύγ 2003, 11:48:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Φυσιολογηκοτατο Exclamation Exclamation Exclamation Αν σου αναψει λαμπακι εκει να αρχισεις να ανχωνεσαι Wink

Scratch Τώρα τί συμπέρασμα να βγάλουμε? ότι είσαι τέρας ψυχραιμίας; ότι χρησιμοποιείς ψυγείο της Algida ή ότι έχεις βγάλει το λαμπάκι; Bomb
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Σεπ 2003, 19:15:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

lia206cc έγραψε:
ότι είσαι τέρας ψυχραιμίας;

Αυτο ακριβως Cool Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
action_peugeot (Τηλεμαχος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

406 V6 24VALVE / 207 thp / 207 hdi

Ένταξη: 06 Μάϊ 2003
Τόπος: Νικαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Σεπ 2003, 23:11:26    Θέμα δημοσίευσης: Re: 106 RALLYE ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GIORGOS71 έγραψε:
ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ 106 ΡΑΛΙ 16V. ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΥ/ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΙΝΗΤΟ ΑΛΛΑ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ (Π.Χ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ) ΤΟ ΒΕΝΤΙΛΑΤΕΡ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΦΕΡΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ (ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ), ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟ 1/3 ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ. Ο ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ. ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ RALLYE ΑΥΤΟ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΓΙΩΡΓΟΣ

Γιωργο το βεντιλατερ ειναι δυσκαλο,αυτο συμβαινει σε ολα τα Rallye 1600cc 16v και 8v.Οταν ειναι στη μεση δουλευει η πρωτη ταχητητα που ειναι η χαμηλη,και λιγο πριν την τελευταια ασπρη γραμμη δουλευει η δευτερη ταχητητα που ειναι η δυνατη.Την πρωτη ταχητητα δυσκολα την ακους.Αν δουλευει συνεχως στην δευτερη ταχητητα κατι εχει το αυτοκινητο Embarassed ΠΡΟΣΟΧΗ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Σεπ 2003, 08:26:30    Θέμα δημοσίευσης: Re: 106 RALLYE ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

action_peugeot έγραψε:
GIORGOS71 έγραψε:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΓΙΩΡΓΟΣ

Γιωργο το βεντιλατερ ειναι δυσκαλο,αυτο συμβαινει σε ολα τα Rallye 1600cc 16v και 8v.Οταν ειναι στη μεση δουλευει η πρωτη ταχητητα που ειναι η χαμηλη,και λιγο πριν την τελευταια ασπρη γραμμη δουλευει η δευτερη ταχητητα που ειναι η δυνατη.Την πρωτη ταχητητα δυσκολα την ακους.Αν δουλευει συνεχως στην δευτερη ταχητητα κατι εχει το αυτοκινητο Embarassed ΠΡΟΣΟΧΗ

Εγω εβαλα στο δικο μου και δευτερο βεντιλατερ μιας και τα 8βαλβιδα δεν ειχαν και δευτερο ρελε(ενα για καθε βεντιλατερ)με την διαφορα οτι εχει μια σκαλα την δυνατη απο την αρχη.Μπαμ μια και εξω

Επιστροφή στην κορυφή
GIORGOS71 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 28 Αύγ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Σεπ 2003, 09:34:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΑΛΑ ΤΟΥ ΒΕΝΤΙΛΑΤΕΡ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟ ΑΥ/ΤΟ.

ΓΙΩΡΓΟΣ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης