PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Προβλημα: Ηλεκτρικα παραθυρα σε 306

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
vassilis-7- 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 306 cabriollet 1.6(2001)

Ένταξη: 19 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Δεκ 2006, 18:54:03    Θέμα δημοσίευσης: Προβλημα: Ηλεκτρικα παραθυρα σε 306 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω ενα 306 και τα παραθυρα (ολα!) ανεβαινουν με απελπιστικη ταχυτητα!Στην φαση που αμα πιασει βροχη τα παραθυρα κλεινουν μετα την μπορα!!(Μην αρχισεται τα οφφ τοπικ γι'αυτο!!Στο θεμα μας plz!!!)
To θεμα ειναι οτι του οδηγου δεν την παλευει καθολου!Αργει και καμια φορα αφου ανεβαινει αυτοματα σταματαει!!!!
Εχω βγαλει της πορτες-για πανελ πανε οχι οτι τρελαθηκα για τα παραθυρα- και σκεφτομαι με την ευκαιρια αν μπορω να κανω κατι οχι τοσο για την ταχυτητα αλλα για το να μην σταματανε γιατι με τον συναγερμο εχω γινει ρομπας αρκετες φορες(ξερετε ο σουπερ ανετος βγαινει απο το αμαξι και παταει το κουμπι και κλεινουν τα παραθυρα-εκτος απο ενα-!!)
Ξερει καποιος τι μπορω να κανω στα μοτερακια????

Αλλαχτηκε ο τιτλος ωστε να ταιριαζει καλυτερα στο θεμα.
STELIOS
Mod. Team

Αλλαχτηκαν μερικα γραμματα για λογους ορθογραφιας.
Vassilis-7-
Mod.Team Caraudioclub
Armed

www.caraudioclub.gr

Έχει επεξεργασθεί από τον/την vassilis-7- στις Σαβ 16 Δεκ 2006, 23:57:10, 4 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!

Ένταξη: 25 Μάϊ 2006
Τόπος: κατω απο τη ραμπα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Δεκ 2006, 19:19:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δε φταίνε τα μοτεράκια σου φιλαράκι.Καθάρισμα θέλει γενικά το σύστημα και παίζει να έχουν ξεφτιχτεί οι βίδες που πιάνουν το μοτέρ.Άνοιξε ταπετσαρία και έλενξε το.Και κάτι άλλο βγάλε τα λάστιχα που είναι γύρω απο τα τζάμια καθάρισε τα καλά και ρίξε σπρέι σιλικόνης για να γλυστράει.Δε πιστεύω να φταίει κάποιο μηχανάκι.

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
vassilis-7- 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 306 cabriollet 1.6(2001)

Ένταξη: 19 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Δεκ 2006, 19:54:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο με το σπρευ σιλικονης το εχω ηδη κανει!Βεβαια εχω ακουσει διαφορα γι'αυτα τα σπρευ οπως οτι σκληραινουν τις τσιμουχες μετα απο καιρο και διαφορα αλλα τετοια!Τεσπα!Διαφορα δεν ειδα με το σπρευ και το καθαρισμο γι'αυτο τον λογο σκεφτομαι για το μοτερακι μηπως μπορω να του κανω τιποτα!

www.caraudioclub.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης