Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
vassilis-7- Νέος χρήστης

Peugeot 306 cabriollet 1.6(2001)
Ένταξη: 19 Μάρ 2006 Δημοσιεύσεις: 56
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Δεκ 2006, 18:54:03 Θέμα δημοσίευσης: Προβλημα: Ηλεκτρικα παραθυρα σε 306 |
|
|
Εχω ενα 306 και τα παραθυρα (ολα!) ανεβαινουν με απελπιστικη ταχυτητα!Στην φαση που αμα πιασει βροχη τα παραθυρα κλεινουν μετα την μπορα!!(Μην αρχισεται τα οφφ τοπικ γι'αυτο!!Στο θεμα μας plz!!!)
To θεμα ειναι οτι του οδηγου δεν την παλευει καθολου!Αργει και καμια φορα αφου ανεβαινει αυτοματα σταματαει!!!!
Εχω βγαλει της πορτες-για πανελ πανε οχι οτι τρελαθηκα για τα παραθυρα- και σκεφτομαι με την ευκαιρια αν μπορω να κανω κατι οχι τοσο για την ταχυτητα αλλα για το να μην σταματανε γιατι με τον συναγερμο εχω γινει ρομπας αρκετες φορες(ξερετε ο σουπερ ανετος βγαινει απο το αμαξι και παταει το κουμπι και κλεινουν τα παραθυρα-εκτος απο ενα-!!)
Ξερει καποιος τι μπορω να κανω στα μοτερακια????
Αλλαχτηκε ο τιτλος ωστε να ταιριαζει καλυτερα στο θεμα.
STELIOS
Mod. Team
Αλλαχτηκαν μερικα γραμματα για λογους ορθογραφιας.
Vassilis-7-
Mod.Team Caraudioclub 
www.caraudioclub.gr
Έχει επεξεργασθεί από τον/την vassilis-7- στις Σαβ 16 Δεκ 2006, 23:57:10, 4 φορές συνολικά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Pugobios (Costantin) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!
Ένταξη: 25 Μάϊ 2006 Δημοσιεύσεις: 1146 Τόπος: κατω απο τη ραμπα...
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Δεκ 2006, 19:19:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δε φταίνε τα μοτεράκια σου φιλαράκι.Καθάρισμα θέλει γενικά το σύστημα και παίζει να έχουν ξεφτιχτεί οι βίδες που πιάνουν το μοτέρ.Άνοιξε ταπετσαρία και έλενξε το.Και κάτι άλλο βγάλε τα λάστιχα που είναι γύρω απο τα τζάμια καθάρισε τα καλά και ρίξε σπρέι σιλικόνης για να γλυστράει.Δε πιστεύω να φταίει κάποιο μηχανάκι.
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vassilis-7- Νέος χρήστης

Peugeot 306 cabriollet 1.6(2001)
Ένταξη: 19 Μάρ 2006 Δημοσιεύσεις: 56
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Δεκ 2006, 19:54:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αυτο με το σπρευ σιλικονης το εχω ηδη κανει!Βεβαια εχω ακουσει διαφορα γι'αυτα τα σπρευ οπως οτι σκληραινουν τις τσιμουχες μετα απο καιρο και διαφορα αλλα τετοια!Τεσπα!Διαφορα δεν ειδα με το σπρευ και το καθαρισμο γι'αυτο τον λογο σκεφτομαι για το μοτερακι μηπως μπορω να του κανω τιποτα!
www.caraudioclub.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|