PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Περίεργος θόρυβος σε 206
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
teodor_v (Στο καλο...)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16V

Ένταξη: 20 Φεβ 2004
Τόπος: Θεσσαλονίκη-Καλαμαριά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Νοέ 2005, 22:14:30    Θέμα δημοσίευσης: Περίεργος θόρυβος σε 206 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καταρχήν δεν ξέρω αν έπρεπε να ανοίξω καινούριο θέμα η αν έπρεπε να συνεχίσω κάπου αλλού, αλλά δεν νομίζω να υπάρχει συσχετισμός με άλλα θέματα με θορύβους.
Λοιπόν εχθές το πρωί με θερμοκρασίες γύρω στους 4 βαθμούς βάζω μπρος το αυτοκίνητο και ξεκινάω. Όλα καλά μέχρι εδώ χωρίς να κάνει τον παραμικρό περίεργο ήχο η μηχανή. Όταν όμως σταμάτησα και κατέβηκα άκουσα κάτι που δεν το περίμενα. Όταν έκλεισα την πόρτα του οδηγού ακούστηκε ένας περίεργος θόρυβος από κάτω από το αυτοκίνητο. Κάτι σαν σίδερα να χτυπάνε μεταξύ τους. Δοκίμασα ξανά και ξανά και πάλι τα ίδια. Να σημειώσω ότι το ίδιο πράγμα μου το είχε κάνει και πέρυσι μια δυο φόρες πάλι με πολύ χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες και μόνο όταν το αυτοκίνητο είναι ζεστό. Υποπτεύομαι ότι ο ήχος προέρχεται είτε από την εξάτμιση μου (όχι η μαμά), είτε από τη βάση της ρεζέρβας την οποία όμως δοκίμασα και δεν το έκανε. Την βοήθεια σας παρακαλώ!

McLaren Mercedes!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
DAMON (Γιώργος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 206CC 1.6(16V)(2003)r.g. και 106

Ένταξη: 25 Οκτ 2005
Τόπος: χαλανδρι, αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Νοέ 2005, 02:35:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Idea εφ οσον η εξατμιση δεν ειναι μαμα, καποια μοντα εχει γινει για να στηριζεται στις μαμισιες βασεις. ολα δουλευουν ομως καλα. στις ειδικες συνθηκες ομως? που ολο το αυτοκινητο ειναι κρυο και η εξατμιση ζεστη (λογο συστολης του κρυου μερους & διαστολης του καυτου-εξατμιση) ειναι λογικο να μην συνεργαζονται ιδανικα Cool και εχεις αυτους τους θορυβους Evil Smile ελπιζω να βοηθησα

αχ και να ηταν το CC πισωκουνα!!!
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Δεκ 2005, 07:44:24    Θέμα δημοσίευσης: Ενας Ακομα ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ Θορυβος Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια μετα το service που εκανα πριν 2 μερες (72000 Κμ) και αφου πηρα το αμαξι , παρατηρησα το εξης:
υπαρχει ενας θορυβος ο οποιος ξεκιναει μετα τα 80-90 χλμ/ωρα αρκετα χαρακτηριστικος αν και δυσκολος να εντοπιστει.
συγκεκριμενα παρατηρησα τα εξης:
υπαρχει θορυβος (χωρια τη μπασαδουρα της εξατμισης που μαλλον προς τον "μηχανικο" θορυβο φερνει.
δεν μεταβαλεται αποτομα με το γκαζι/φρενο αλλα συνεχιζει να υπαρχει και σβηνει αργα οταν η ταχυτητα παισει κατω απο 80 χλμ/ωρα.
μεσα στην καμπινα του οδηγου με κλειστα παραθυρα ακουγεται εντονα χωρις να καταφερω να προσδιορισω απο που προερχεται.
δεν ειναι σπαστικος αλλα απο τη στιγμη που πριν δεν υπηρχε, ειναι παραξενο απο που ξεφυτρωσε.

στο service αλλαχτηκε ιμαντας χρονισμου. Ειναι μηπως δυνατον να κανει ετσι ο νεος ιμαντας ;
στο αμαξι δεν πειραχτηκε κατι αλλο που να δικαιολογει το θορυβο.
βεβαια μπηκε νεα αναρτηση και πισω δισκοφρενα αλλα δεν νομιζω να οφειλεται σε ενα απο τα δυο.

το ξερω πως δεν δινω πολλα στοιχεια αλλα μηπως καμια ιδεα ; Question

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Δεκ 2005, 13:38:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καμια ιδεα ρε παιδια ;
τιποτα ; Sad

Επιστροφή στην κορυφή
DAMON (Γιώργος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 206CC 1.6(16V)(2003)r.g. και 106

Ένταξη: 25 Οκτ 2005
Τόπος: χαλανδρι, αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Δεκ 2005, 16:57:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παρομοιο προβλημα εχει ενα ρενο 19 ενος φιλου και ψαχνουμε να βρουμε τι ειναι. ο θορυβος αυξανεται οσο αυξανονται τα χλμ/ω? παρ οτι το αποκλειεις Idea ειναι πολυ πιθανο να ειναι απο καποιο ρουλεμαν η το δισκοφρενο, εφ οσον λες οτι αλλαχθηκε η αναρτηση. Idea μπορει κατι να μην εχει σφιχθει καλα η να εχει σφιχθει πολυ. (κι εγω μετα απο σερβις ακουω διαφορα τριξιματα απο καποια σημεια που εχουν πειραχθει<σφιξιμο-αλλαγη>αλλα μετα απο μερικες μερες χανονται) Confused δεν ξερω κατα ποσο βοηθησα Confused Roll eyes Roll eyes φερτε μου θορυβους να σας πω ιδεες Roll eyes Silly

αχ και να ηταν το CC πισωκουνα!!!
Επιστροφή στην κορυφή
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 2.0 (16V) RC (2004) Α7

Ένταξη: 30 Δεκ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Δεκ 2005, 23:46:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Dimip αν δεν κανω λαθος εισαι 14αρης 8v αρα δεν εχει δισκοφρενα πισω, τωρα αν αλλαξες μαλλον εβαλες αλλο αξονα, σωστα; αρα μαλλον ηταν μεταχειρισμενος; για τσεκαρε τα ρουλεμαν μηπως ειναι φαγωμενα Wink .
Θοδωρη εγω λεω 99% οτι ειναι ο καταλυτης απο την μεγαλη διαφορα θερμοκρασιας Wink

DBH ENERGY SOLUTIONS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Δεκ 2005, 23:58:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bakclima έγραψε:
Dimip αν δεν κανω λαθος εισαι 14αρης 8v αρα δεν εχει δισκοφρενα πισω, τωρα αν αλλαξες μαλλον εβαλες αλλο αξονα, σωστα; αρα μαλλον ηταν μεταχειρισμενος; για τσεκαρε τα ρουλεμαν μηπως ειναι φαγωμενα Wink .
Θοδωρη εγω λεω 99% οτι ειναι ο καταλυτης απο την μεγαλη διαφορα θερμοκρασιας Wink

μπηκαν δισκοφρενα απο 206 gt στον δικο μου αξονα, τωρα θα το κοιταξω παντως. παντως τα ρουλεμαν αλλαχτηκαν γιατι παραλιγο να μου χαλασουν τον αξονα (τα προηγουμενα εννοω) λες να προλαβαν να κανουν τη ζημια τους ;

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Δεκ 2005, 00:01:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DAMON έγραψε:
παρομοιο προβλημα εχει ενα ρενο 19 ενος φιλου και ψαχνουμε να βρουμε τι ειναι. ο θορυβος αυξανεται οσο αυξανονται τα χλμ/ω? παρ οτι το αποκλειεις Idea ειναι πολυ πιθανο να ειναι απο καποιο ρουλεμαν η το δισκοφρενο, εφ οσον λες οτι αλλαχθηκε η αναρτηση. Idea μπορει κατι να μην εχει σφιχθει καλα η να εχει σφιχθει πολυ. (κι εγω μετα απο σερβις ακουω διαφορα τριξιματα απο καποια σημεια που εχουν πειραχθει<σφιξιμο-αλλαγη>αλλα μετα απο μερικες μερες χανονται) Confused δεν ξερω κατα ποσο βοηθησα Confused Roll eyes Roll eyes φερτε μου θορυβους να σας πω ιδεες Roll eyes Silly

ο θορυβος δεν αυξομειωνει με την ταχυτητα απλα εμφανιζεται μετα τα 80 χλμ.
τη Δευτερα θα το παω παλι μεσα για ...εξετασεις Wink

Επιστροφή στην κορυφή
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Δεκ 2005, 00:41:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και λιγο off topic πολυ καλη η επιλογη σου παντως (ειδες διαφορα) και εγω αυτα ειχα βαλει στο παλιο μου 14αρι αλλα ολοκληρο τον αξονα κοπλε.

DBH ENERGY SOLUTIONS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Δεκ 2005, 07:39:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bakclima έγραψε:
και λιγο off topic πολυ καλη η επιλογη σου παντως (ειδες διαφορα) και εγω αυτα ειχα βαλει στο παλιο μου 14αρι αλλα ολοκληρο τον αξονα κοπλε.

σιγουρα ναι αν και δεν με αφηνει να τα χαρω ο θορυβος και αρχιζει να μου σπαει τα νευρα Evil Evil Evil

Επιστροφή στην κορυφή
dor (dora)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 xs 1.4 90hp

Ένταξη: 04 Σεπ 2004
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Ιαν 2006, 13:43:01    Θέμα δημοσίευσης: Βοήθεια παράξενος θόρυβος!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μόλις βάλω μπρός ακούγεται ενα γκαπ κάτω απο το αμάξι(έτσι μου φαίνεται τουλάχιστον)Τι είναι πάλι αυτό?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Ιαν 2006, 14:54:57    Θέμα δημοσίευσης: Re: Βοήθεια παράξενος θόρυβος!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dor έγραψε:
Μόλις βάλω μπρός ακούγεται ενα γκαπ κάτω απο το αμάξι(έτσι μου φαίνεται τουλάχιστον)Τι είναι πάλι αυτό?

Σπασμένη βάση μηχανής μήπως??? Shocked

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
dor (dora)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 xs 1.4 90hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Ιαν 2006, 15:29:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μη λές τέτοια δεν θα το αντέξω
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Ιαν 2006, 16:30:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φτηνη ειναι μην ανησυχεις... Laughing γυρω στα 30 ευρω αν θυμαμαι καλα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Ιαν 2006, 10:34:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλα βρε ακομα δεν το πηγες απο τοτε που μιλησαμε;;;!!!!!!! τι στεναχωριεσαι, μεσα στην εγγυηση ειναι το αυτοκινητακι σου Wink , θα το ριξω βεβαια αυριο μια ματια αν ερθεις να σε πω που παει το μυαλο μου Wink

DBH ENERGY SOLUTIONS
Επιστροφή στην κορυφή
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

Ένταξη: 03 Ιούν 2004
Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Ιαν 2006, 16:09:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιωργο!!!αμεσως πανε να ελεγξεις σε παρακαλω!μην μας μαθει τπτ το κοριτσι...
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
lewnidios (Λεωνιδας)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 106 1.4 (8v)quicksilver (2003)

Ένταξη: 24 Νοέ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Ιαν 2006, 19:21:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
bakclima έγραψε:

μπηκαν δισκοφρενα απο 206 gt στον δικο μου αξονα, τωρα θα το κοιταξω παντως. παντως τα ρουλεμαν αλλαχτηκαν γιατι παραλιγο να μου χαλασουν τον αξονα (τα προηγουμενα εννοω) λες να προλαβαν να κανουν τη ζημια τους ;
αλλαξες και τα ακρα η απλα εβγαλες τα ταμπουρα και εβαλες δισκους δαγκανες;;
Επιστροφή στην κορυφή
dor (dora)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 xs 1.4 90hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Ιαν 2006, 23:07:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν νομίζω να το κρατάω για πολύ ακόμη.Ίσως πρέπει να βρείς και αγοραστή για τα πραγματά σου γιατί θα το δώσω όπως το πήρα ούτε καν τι σκούπα δεν θα δώσω

bakclima έγραψε:
καλα βρε ακομα δεν το πηγες απο τοτε που μιλησαμε;;;!!!!!!! τι στεναχωριεσαι, μεσα στην εγγυηση ειναι το αυτοκινητακι σου Wink , θα το ριξω βεβαια αυριο μια ματια αν ερθεις να σε πω που παει το μυαλο μου Wink
Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Απρ 2006, 10:12:47    Θέμα δημοσίευσης: Θόρυβος από κάτω.. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά θέλω την βοήθειά σας!!

Ακούω ένα θόρυβο κάτι σαν ντουπ ντουπ, από κάτω. Τον ακούω μόνο όταν το αμάξι είναι σε κίνηση και έχει ανεβάσει θερμοκρασία ο κινητήρας...

Πήγα σε μηχανικό το σήκωσα, αλλά ψαλίφια κτλ δεν κουνιέται τίποτα. Επειδή θέλω να πάω ταξίδι, μήπως γνωρίζετε τι μπορεί να είναι;;;;

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Απρ 2006, 15:51:00    Θέμα δημοσίευσης: Re: Θόρυβος από κάτω.. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pezomania έγραψε:
Παιδιά θέλω την βοήθειά σας!!

Ακούω ένα θόρυβο κάτι σαν ντουπ ντουπ, από κάτω. Τον ακούω μόνο όταν το αμάξι είναι σε κίνηση και έχει ανεβάσει θερμοκρασία ο κινητήρας...

Πήγα σε μηχανικό το σήκωσα, αλλά ψαλίφια κτλ δεν κουνιέται τίποτα. Επειδή θέλω να πάω ταξίδι, μήπως γνωρίζετε τι μπορεί να είναι;;;;

γατα; Scratch
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης