Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Miltellas (Μίλτος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001
Ένταξη: 24 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 3657 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 20 Δεκ 2002, 05:06:15 Θέμα δημοσίευσης: Ενθάδε Κείται Punto GT |
|
|
Εχθές Πέμπτη 19/12/2002 εκηδεύθει στην περιφερειακή Θεσσαλονίκης από φανάρι σε φανάρι απόστασης 1χλμ ένα PuntoGT!! Η τελετή ολοκληρώθηκε μετά το φανάρι όπου το 206 εχάθηκε ελισσόμενο δίκην σλάλομ ανάμεσα στα προπορευόμενα αυτοκίνητα και το GT προσπαθούσε ψυχορραγώντας, μάταια να πάρει το αίμα του πίσω..
Ο θάνατος επήλθε ακαριαία δια της ευθείας οδού. Ούτε σε στροφή ούτε αλλού όπου το 206 θα είχε φυσιολογικά το πάνω χέρι!
Μετά τα προκαταρκτικά ξεκολλήματα και γκαζοχτυπήματα στην ευθεία προηγουμένως, στήθηκε στο φανάρι ένα 206 1.6 16V (100% νορμάλ μοτέρ) δίπλα σε ένα Punto GT με οδηγό γεμάτο σιγουριά. Λοξές ματιές εκδηλώνουν τις προθέσεις. Μονομαχία! Όλα δείχνουν ότι το 206 είναι χαμένο από χέρι!
Το 206 όμως δεν είπε την τελευταία του λέξη...
Πράσινο! Εκκίνηση αστραπιαία και από τα δυο.
1η τσίτα και μηδέν σπινάρισμα το 206. Το PuntoGT προσπαθεί να ξεκολλήσει σπινάροντας.
Πετάγεται 5 μέτρα μπροστά το 206 που δεν φλυαρεί καθόλου και σχετικά νωρίς (για αποφυγή άσκοπης εισόδου στον κόφτη) στις 6000σαλ καρφώνει 2α - σπινάρισμα εννοείται πάλι μηδέν. 2α και το GT και προσπαθεί και πάλι να συμμαζέψει τη μούρη από το πολύ σπιναρισμα.
Άλλα 10 μέτρα μπροστά το 206 που έχει πάρει πλέον φόρα και αυξάνει την απόσταση στα 20 μέτρα περίπου, με το στροφόμετρο στον κόφτη και 3η στο σασμάν. Στον κόφτη και αμέσως 4η. Μέχρι τα 170χαω το 206 κρατιέται μπροστά και μετά το Punto GT αρχίζει να πλησιάζει, επ ουδενί όμως απειλητικά.
180χαω με κρατημένη 4η και το φανάρι πλησιάζει, το Punto 5 μέτρα πίσω, ώρα για φρένα, και... το GT τρώει τη σφαίρα κατάστηθα! Θάνατος Ακαριαίος. Μια κι έξω.
Τα καινούρια Ρ7000 και οι σωστές πιέσεις 35-35 έπαιξαν καθοριστικό ρόλο. Αφενός λόγω τέλειας πρόσφυσης και αφετέρου λόγω διάστασης-βήματος. Η διάσταση 195/50/15 αποδεικνύεται "ελαφριά" και αποδοτική για τον 1.6 16V της Peugeot. Οι σχέσεις γεμίζουν αγόγγυστα και με άνεση.
Η ανάρτηση βοήθησε στην απρόσκοπτη απόδοση των καινούριων ελαστικών.
Η βαλβολίνη της ELF στάθηκε στο ύψος της και δεν καθυστέρησε ούτε κόμπιασε, ούτε χτύπησε, ούτε γρατζούνισε, καμία αλλαγή στο σασμάν.
Όλα λειτούργησαν άψογα και το αποτέλεσμα δικαιώνει τη νίκη του 206 που κερδίθηκε τίμια και με χαρακτηριστική άνεση επωφελούμενη την αδυναμία να βρει πρόσφυση το GT και στερώντας του οποιαδήποτε ευκαιρία να αναπληρώσει το κενό. Ήταν χαρακτηριστικό ότι από τη θέση του οδηγού στο 206 πιο πολύ ακουγόταν ο λυσσαλέος βρυχηθμός του GT παρά ο βελούδινος και ψύχραιμος βρυχηθμός του Λέοντα. Φανταστείτε πώς φαινόταν η "μονομαχία" απ'έξω...
Ενθάδε Κείται Punto GT
Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης
Performance of Real Cardriving Club |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ady (Αδριανός) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)
Ένταξη: 03 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 1468 Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 20 Δεκ 2002, 08:48:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αιωνία του η μνήμη.........
Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
pezomania (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 1231 Τόπος: Mandra
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 20 Δεκ 2002, 08:55:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μίλτο είσαι άπεχτος και ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΣ!!!
Φίλε όπως την διηγήθηκες αισθάνθηκα σαν συνοδηγός!! (μπράβο έκανες άψογες αλαγές )
Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Rally (Γιάννης) Μέλος

106 RALLYE 16v
Ένταξη: 15 Οκτ 2002 Δημοσιεύσεις: 138 Τόπος: Καλλιθεα-Αθηνα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 20 Δεκ 2002, 08:55:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
μηπως ηταν το sporting με διακριτικα το gt?????  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5257 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 20 Δεκ 2002, 10:16:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μιλτο σαν δυσπιστος θα ηθελα να το δω απο κοντα.
Ο μυθος του gt εχει εμποτισει τον εγκεφαλο και δυσκολα φευγει απο κει.
Απο την αλλη ειδικα εσενα σε πιστευω.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
christhehealer (Celebrity) Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile
Ένταξη: 19 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 3066 Τόπος: Αθήνα - Γκύζη
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 20 Δεκ 2002, 10:17:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Rally έγραψε: | μηπως ηταν το sporting με διακριτικα το gt?????  |
Mήπως του Mίλτου είναι 1600 και το Punto 1300
Mήπως υπάρχει ένα παμπάλαιο αμερικάνικο ρητό για το αυτοκίνητο, που λέει ότι τίποτα δεν αντικαθιστά τις κυβικές ίντσες;
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
pduke (Πάνος) Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V
Ένταξη: 17 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 1311 Τόπος: Scholarington(Duke of..)
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 20 Δεκ 2002, 13:08:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Υπάρχει κάπου σε ένα χωριουδάκι λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη ένα GT που δεν θα περάσει ποτέ ο ήρωάς μας........
GT όπως Μέγας Τουρίστας
Don't forget the boogie ... and those marvellous bastards ! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vini (Nick) Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 3374 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 20 Δεκ 2002, 13:15:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
christhehealer έγραψε: | Rally έγραψε: | μηπως ηταν το sporting με διακριτικα το gt?????  |
Mήπως του Mίλτου είναι 1600 και το Punto 1300
Mήπως υπάρχει ένα παμπάλαιο αμερικάνικο ρητό για το αυτοκίνητο, που λέει ότι τίποτα δεν αντικαθιστά τις κυβικές ίντσες; |
Chris το Punto gt είναι 1400 και δίνει 136 αλογάκια με 0-100 8'' και τελική περίπου στα 210....
Δηλαδή είναι ποιο γρήγορο από το 206/1600...τουλάχιστον σε ευθεία...
Αλλά εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με επιδόσεις αλλά με το ποιος είναι ποιο γρήγορος οδηγός...και εκεί κερδίζει κατά κράτος ο Μίλτος....
Ενστικτο, ταχύτητα, δράση, αντίδραση, όλα σε ένα...=Μίλτος |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Petros (Πέτρος) Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) ΧS2 (2002)
Ένταξη: 16 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 113 Τόπος: Αθήνα - Βριλήσσια
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 20 Δεκ 2002, 13:20:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Διόλου απίθανη ιστορία...
Με το ταπεινό ραλάκι και με καινούρια Michelin Pilot, προ πενταετίας πάτησα RX-7 στην Κηφισίας (βρεγμένη) έως τα 120χλμ, όπου το RX-7 συνέχιζε να χαζοσπινάρει... Αυτό βέβαια δε κάνει το ραλλύ γίγαντα, αλλά τον οδηγό του RX-7... υπερόπτη 
In Rallye I trust (παρόλο που το αποχωρίστηκα) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 20 Δεκ 2002, 13:21:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Puntop GT ήταν! Στο προηγούμενο ισιάδι πριν το φανάρι έκανε άπιαστα ξεκολλήματα γι αυτό και δεν πίστευα ότι θα τον έπαιρνα στο φανάρι. Έλα όμως που την έπαθε στο ξεκόλλημα και το 206 δεν έκανε ούτε τσικ! Τέλειο ξεκίνημα που θα μπορούσε να γίνει και καλύτερο και τέλειες αλλαγές. Είναι σίγουρο ότι βοήθησε το νέο βήμα και μόνο όσοι ξέρουν και βάλουν 195/50/15 θα καταλάβουν τη διαφορά. Έτσι δεν είναι Πεζομανιακέ;
Πανοδουκούλη μου εύχομαι το GT της περιοχής σου να μην το κηδεύσω καμιά μέρα γιατί μετά ποιός σε ξεπλένει... Μετά σε βλέπω να πας να χώνεις τον 16άρη για να ηρεμήσεις! 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
seridim (ΔΗΜΗΤΡΗΣ) Δραστήριο μέλος

206 1.4(8V) ΧΤ(2001)
Ένταξη: 31 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 290 Τόπος: ΦΛΩΡΙΝΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 20 Δεκ 2002, 13:49:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εύγε Μίλτο. Άντε τώρα σειρά να πάρει και κανένα 2λιτρο(Pduke ) για σουπίτσα. Πάνο μην παρεξηγηθείς
Βελτιώνοντας το........"ΑΒΕΛΤΙΩΤΟ"
ANOTHER MEMBER OF K.R.T |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 GT 2.0 16V
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 20 Δεκ 2002, 16:38:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Miltellas έγραψε: | Πανοδουκούλη μου εύχομαι το GT της περιοχής σου να μην το κηδεύσω καμιά μέρα γιατί μετά ποιός σε ξεπλένει... Μετά σε βλέπω να πας να χώνεις τον 16άρη για να ηρεμήσεις!  |
Προς το παρόν θέλω μια φωτογραφία του 206 σου από πίσω ,να τη βάλω στο αλεξήλιο γιατί έχω ξεχάσει πως είναι..... 
GT όπως Μέγας Τουρίστας
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
konstantinos Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XΤ (1999)
Ένταξη: 30 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 918 Τόπος: Μελίσσια
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 20 Δεκ 2002, 16:44:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
pduke έγραψε: | Miltellas έγραψε: | Πανοδουκούλη μου εύχομαι το GT της περιοχής σου να μην το κηδεύσω καμιά μέρα γιατί μετά ποιός σε ξεπλένει... Μετά σε βλέπω να πας να χώνεις τον 16άρη για να ηρεμήσεις!  |
Προς το παρόν θέλω μια φωτογραφία του 206 σου από πίσω ,να τη βάλω στο αλεξήλιο γιατί έχω ξεχάσει πως είναι.....  |
Φίλε κρύβε λόγια... κάτι λάθος έγραψες και... διόρθωσέ το γρήγορα πριν μπει ο "άγριος" μέσα και το διαβάσει...
Τελικά... θα πάει κανείς απο τον Μπάκα???!!!???
http://www.bakas.gr/
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 GT 2.0 16V
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 20 Δεκ 2002, 16:47:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
konstantinos έγραψε: |
Φίλε κρύβε λόγια... κάτι λάθος έγραψες και... διόρθωσέ το γρήγορα πριν μπει ο "άγριος" μέσα και το διαβάσει... |
Παρδόν???
GT όπως Μέγας Τουρίστας
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 20 Δεκ 2002, 16:55:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
pduke έγραψε: | konstantinos έγραψε: |
Φίλε κρύβε λόγια... κάτι λάθος έγραψες και... διόρθωσέ το γρήγορα πριν μπει ο "άγριος" μέσα και το διαβάσει... |
Παρδόν??? |
Συγχωρεμένος...
στο πατρίδα, οταν βλέπεις το πίσω μέρος αυτοκινήτου και οδηγάς μάλλον είσαι ΠΙΣΩ απο αυτό, και πίνεις τσαγάκι με γεύση φράουλας... κερασμένο απο τον προπορεύομενο εν λόγω κύριο...
Είμαι λάθος?
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 GT 2.0 16V
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 20 Δεκ 2002, 17:04:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
μα γιαυτό έχω ξεχάσει πως είναι.......
GT όπως Μέγας Τουρίστας
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 20 Δεκ 2002, 17:07:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
pduke έγραψε: | μα γιαυτό έχω ξεχάσει πως είναι....... |
εχεις δίκιο... θέλω μαθήματα "γρήγορης συλλογιστικής" ή επειγόντως tour και κρασάκι κόκκινο μετά ορτανσίας κλπ κλπ κλπ
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
TZAG Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) (2002)
Ένταξη: 25 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 451 Τόπος: Theva
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 20 Δεκ 2002, 18:06:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το πλέον παλιό Punto GT ήταν 1372 cc και έβγαζε 136 άλογα με τον 1ης γενειάς κινητήρα και 133 με τον 2ης στις 5750 rpm.
Θεωρητικά λοιπόν, βάση εφορίας ήταν 1400...
Εγώ αναρωτιέμαι, αν ο Μίλτος οδηγούσε το συγκεκριμένο GT θα είχαμε το ίδιο αποτέλεσμα 
Minus the roof, the sky is the limit.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Δεκ 2002, 04:25:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
TZAG έγραψε: | Εγώ αναρωτιέμαι, αν ο Μίλτος οδηγούσε το συγκεκριμένο GT θα είχαμε το ίδιο αποτέλεσμα  |
Μην αναρωτιέσαι άδικα. Δεν υπήρξε ποτέ καιούτε θα υπάρξει ανάλογη περίπτωση. Αυτοκίνητο που ΔΕΝ στρίβει ΔΕΝ οδηγάω.
Προς PDuke:
Πανοδουκούλη, για να ξεχάσεις πώς είναι το 206 μου από πίσω σημαίνει ότι το έχεις δει να σε ταπώνει και πάει καιρός, έτσι δεν είναι;
Αλλά τέλος πάντων η αλήθεια είναι ότι δεν σε έχω φάει ακόμη, αλλά δεν με αδικεί και κανένας γιατί 1ον είσαι 2λιτρος, 2ον δεν οδηγάς Punto και 3ον είσαι και καλός οδηγός.
Αναρωτιέμαι όμως τί θα λες στον κόσμο τη μέρα που θα δεις το 206 μου από πίσω... Χε!Χε! 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vini (Nick) Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 3374 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Δεκ 2002, 08:50:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Miltellas έγραψε: | TZAG έγραψε: | Εγώ αναρωτιέμαι, αν ο Μίλτος οδηγούσε το συγκεκριμένο GT θα είχαμε το ίδιο αποτέλεσμα  |
Μην αναρωτιέσαι άδικα. Δεν υπήρξε ποτέ καιούτε θα υπάρξει ανάλογη περίπτωση. Αυτοκίνητο που ΔΕΝ στρίβει ΔΕΝ οδηγάω.
|
Mην το λες αυτό.... Εγώ σε φαντάζομαι με Punto Gt .... και με ανάρτηση MADE BY MILTELLAS .... θα είχες πάρει τα σώβρακα όλων μας ....
Αλλωστε μην ξεχνάς ότι ο Μίλτος ΔΕΝ στρίβει ... οι δρόμοι στρίβουν και το εργαλείο τους ακολουθεί .... με εντολές του οδηγού ....
Τι είπα ο παίχτης πάλι.... ?????
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|