PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ενθάδε Κείται Punto GT
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Δεκ 2002, 05:06:15    Θέμα δημοσίευσης: Ενθάδε Κείται Punto GT Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχθές Πέμπτη 19/12/2002 εκηδεύθει στην περιφερειακή Θεσσαλονίκης από φανάρι σε φανάρι απόστασης 1χλμ ένα PuntoGT!! Η τελετή ολοκληρώθηκε μετά το φανάρι όπου το 206 εχάθηκε ελισσόμενο δίκην σλάλομ ανάμεσα στα προπορευόμενα αυτοκίνητα και το GT προσπαθούσε ψυχορραγώντας, μάταια να πάρει το αίμα του πίσω..
Ο θάνατος επήλθε ακαριαία δια της ευθείας οδού. Ούτε σε στροφή ούτε αλλού όπου το 206 θα είχε φυσιολογικά το πάνω χέρι!
Μετά τα προκαταρκτικά ξεκολλήματα και γκαζοχτυπήματα στην ευθεία προηγουμένως, στήθηκε στο φανάρι ένα 206 1.6 16V (100% νορμάλ μοτέρ) δίπλα σε ένα Punto GT με οδηγό γεμάτο σιγουριά. Λοξές ματιές εκδηλώνουν τις προθέσεις. Μονομαχία! Όλα δείχνουν ότι το 206 είναι χαμένο από χέρι!
Το 206 όμως δεν είπε την τελευταία του λέξη...
Πράσινο! Εκκίνηση αστραπιαία και από τα δυο.
1η τσίτα και μηδέν σπινάρισμα το 206. Το PuntoGT προσπαθεί να ξεκολλήσει σπινάροντας.
Πετάγεται 5 μέτρα μπροστά το 206 που δεν φλυαρεί καθόλου και σχετικά νωρίς (για αποφυγή άσκοπης εισόδου στον κόφτη) στις 6000σαλ καρφώνει 2α - σπινάρισμα εννοείται πάλι μηδέν. 2α και το GT και προσπαθεί και πάλι να συμμαζέψει τη μούρη από το πολύ σπιναρισμα.
Άλλα 10 μέτρα μπροστά το 206 που έχει πάρει πλέον φόρα και αυξάνει την απόσταση στα 20 μέτρα περίπου, με το στροφόμετρο στον κόφτη και 3η στο σασμάν. Στον κόφτη και αμέσως 4η. Μέχρι τα 170χαω το 206 κρατιέται μπροστά και μετά το Punto GT αρχίζει να πλησιάζει, επ ουδενί όμως απειλητικά.
180χαω με κρατημένη 4η και το φανάρι πλησιάζει, το Punto 5 μέτρα πίσω, ώρα για φρένα, και... το GT τρώει τη σφαίρα κατάστηθα! Θάνατος Ακαριαίος. Μια κι έξω.

Τα καινούρια Ρ7000 και οι σωστές πιέσεις 35-35 έπαιξαν καθοριστικό ρόλο. Αφενός λόγω τέλειας πρόσφυσης και αφετέρου λόγω διάστασης-βήματος. Η διάσταση 195/50/15 αποδεικνύεται "ελαφριά" και αποδοτική για τον 1.6 16V της Peugeot. Οι σχέσεις γεμίζουν αγόγγυστα και με άνεση. Wink
Η ανάρτηση βοήθησε στην απρόσκοπτη απόδοση των καινούριων ελαστικών.
Η βαλβολίνη της ELF στάθηκε στο ύψος της και δεν καθυστέρησε ούτε κόμπιασε, ούτε χτύπησε, ούτε γρατζούνισε, καμία αλλαγή στο σασμάν.

Όλα λειτούργησαν άψογα και το αποτέλεσμα δικαιώνει τη νίκη του 206 που κερδίθηκε τίμια και με χαρακτηριστική άνεση επωφελούμενη την αδυναμία να βρει πρόσφυση το GT και στερώντας του οποιαδήποτε ευκαιρία να αναπληρώσει το κενό. Ήταν χαρακτηριστικό ότι από τη θέση του οδηγού στο 206 πιο πολύ ακουγόταν ο λυσσαλέος βρυχηθμός του GT παρά ο βελούδινος και ψύχραιμος βρυχηθμός του Λέοντα. Φανταστείτε πώς φαινόταν η "μονομαχία" απ'έξω...

Ενθάδε Κείται Punto GT

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Δεκ 2002, 08:48:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αιωνία του η μνήμη.........

Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Δεκ 2002, 08:55:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μίλτο είσαι άπεχτος και ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΣ!!!

Φίλε όπως την διηγήθηκες αισθάνθηκα σαν συνοδηγός!! (μπράβο έκανες άψογες αλαγές Laughing Laughing )

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Rally (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

106 RALLYE 16v

Ένταξη: 15 Οκτ 2002
Τόπος: Καλλιθεα-Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Δεκ 2002, 08:55:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μηπως ηταν το sporting με διακριτικα το gt????? Exclamation Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Δεκ 2002, 10:16:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μιλτο σαν δυσπιστος θα ηθελα να το δω απο κοντα.
Ο μυθος του gt εχει εμποτισει τον εγκεφαλο και δυσκολα φευγει απο κει. Wink Wink
Απο την αλλη ειδικα εσενα σε πιστευω.

Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Δεκ 2002, 10:17:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rally έγραψε:

Mήπως του Mίλτου είναι 1600 και το Punto 1300 Question Question Question Question

Mήπως υπάρχει ένα παμπάλαιο αμερικάνικο ρητό για το αυτοκίνητο, που λέει ότι τίποτα δεν αντικαθιστά τις κυβικές ίντσες;

Επιστροφή στην κορυφή
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

Ένταξη: 17 Ιούλ 2002
Τόπος: Scholarington(Duke of..)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Δεκ 2002, 13:08:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπάρχει κάπου σε ένα χωριουδάκι λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη ένα GT που δεν θα περάσει ποτέ ο ήρωάς μας........

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Don't forget the boogie ... and those marvellous bastards !
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Δεκ 2002, 13:15:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
Rally έγραψε:

Mήπως του Mίλτου είναι 1600 και το Punto 1300 Question Question Question Question

Mήπως υπάρχει ένα παμπάλαιο αμερικάνικο ρητό για το αυτοκίνητο, που λέει ότι τίποτα δεν αντικαθιστά τις κυβικές ίντσες;

Chris το Punto gt είναι 1400 και δίνει 136 αλογάκια με 0-100 8'' και τελική περίπου στα 210....
Δηλαδή είναι ποιο γρήγορο από το 206/1600...τουλάχιστον σε ευθεία...

Αλλά εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με επιδόσεις αλλά με το ποιος είναι ποιο γρήγορος οδηγός...και εκεί κερδίζει κατά κράτος ο Μίλτος....
Ενστικτο, ταχύτητα, δράση, αντίδραση, όλα σε ένα...=Μίλτος
Επιστροφή στην κορυφή
Petros (Πέτρος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) ΧS2 (2002)

Ένταξη: 16 Δεκ 2002
Τόπος: Αθήνα - Βριλήσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Δεκ 2002, 13:20:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Διόλου απίθανη ιστορία...

Με το ταπεινό ραλάκι και με καινούρια Michelin Pilot, προ πενταετίας πάτησα RX-7 στην Κηφισίας (βρεγμένη) έως τα 120χλμ, όπου το RX-7 συνέχιζε να χαζοσπινάρει... Αυτό βέβαια δε κάνει το ραλλύ γίγαντα, αλλά τον οδηγό του RX-7... υπερόπτη Cool

In Rallye I trust (παρόλο που το αποχωρίστηκα)
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Δεκ 2002, 13:21:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Puntop GT ήταν! Στο προηγούμενο ισιάδι πριν το φανάρι έκανε άπιαστα ξεκολλήματα γι αυτό και δεν πίστευα ότι θα τον έπαιρνα στο φανάρι. Έλα όμως που την έπαθε στο ξεκόλλημα και το 206 δεν έκανε ούτε τσικ! Τέλειο ξεκίνημα που θα μπορούσε να γίνει και καλύτερο και τέλειες αλλαγές. Είναι σίγουρο ότι βοήθησε το νέο βήμα και μόνο όσοι ξέρουν και βάλουν 195/50/15 θα καταλάβουν τη διαφορά. Έτσι δεν είναι Πεζομανιακέ;

Πανοδουκούλη μου εύχομαι το GT της περιοχής σου να μην το κηδεύσω καμιά μέρα γιατί μετά ποιός σε ξεπλένει... Μετά σε βλέπω να πας να χώνεις τον 16άρη για να ηρεμήσεις! Twisted evil Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
seridim (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.4(8V) ΧΤ(2001)

Ένταξη: 31 Ιούλ 2002
Τόπος: ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Δεκ 2002, 13:49:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εύγε Μίλτο. Άντε τώρα σειρά να πάρει και κανένα 2λιτρο(Pduke Question ) για σουπίτσα. Πάνο μην παρεξηγηθείς

Βελτιώνοντας το........"ΑΒΕΛΤΙΩΤΟ"

ANOTHER MEMBER OF K.R.T
Επιστροφή στην κορυφή
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Δεκ 2002, 16:38:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
Πανοδουκούλη μου εύχομαι το GT της περιοχής σου να μην το κηδεύσω καμιά μέρα γιατί μετά ποιός σε ξεπλένει... Μετά σε βλέπω να πας να χώνεις τον 16άρη για να ηρεμήσεις! Twisted evil Laughing

Προς το παρόν θέλω μια φωτογραφία του 206 σου από πίσω ,να τη βάλω στο αλεξήλιο γιατί έχω ξεχάσει πως είναι..... Laughing Laughing Twisted evil Laughing Laughing

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Επιστροφή στην κορυφή
konstantinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XΤ (1999)

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Μελίσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Δεκ 2002, 16:44:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pduke έγραψε:
Miltellas έγραψε:

Προς το παρόν θέλω μια φωτογραφία του 206 σου από πίσω ,να τη βάλω στο αλεξήλιο γιατί έχω ξεχάσει πως είναι..... Laughing Laughing Twisted evil Laughing Laughing

Φίλε κρύβε λόγια... κάτι λάθος έγραψες και... διόρθωσέ το γρήγορα πριν μπει ο "άγριος" μέσα και το διαβάσει...

Τελικά... θα πάει κανείς απο τον Μπάκα???!!!???
http://www.bakas.gr/

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Δεκ 2002, 16:47:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

konstantinos έγραψε:

Φίλε κρύβε λόγια... κάτι λάθος έγραψες και... διόρθωσέ το γρήγορα πριν μπει ο "άγριος" μέσα και το διαβάσει...

Παρδόν???

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Επιστροφή στην κορυφή
konstantinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Δεκ 2002, 16:55:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pduke έγραψε:
konstantinos έγραψε:

Παρδόν???

Συγχωρεμένος...

στο πατρίδα, οταν βλέπεις το πίσω μέρος αυτοκινήτου και οδηγάς μάλλον είσαι ΠΙΣΩ απο αυτό, και πίνεις τσαγάκι με γεύση φράουλας... κερασμένο απο τον προπορεύομενο εν λόγω κύριο...

Είμαι λάθος?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Δεκ 2002, 17:04:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μα γιαυτό έχω ξεχάσει πως είναι.......

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Επιστροφή στην κορυφή
konstantinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Δεκ 2002, 17:07:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pduke έγραψε:
μα γιαυτό έχω ξεχάσει πως είναι.......

εχεις δίκιο... θέλω μαθήματα "γρήγορης συλλογιστικής" ή επειγόντως tour και κρασάκι κόκκινο μετά ορτανσίας κλπ κλπ κλπ

Επιστροφή στην κορυφή
TZAG 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) (2002)

Ένταξη: 25 Σεπ 2002
Τόπος: Theva

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Δεκ 2002, 18:06:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πλέον παλιό Punto GT ήταν 1372 cc και έβγαζε 136 άλογα με τον 1ης γενειάς κινητήρα και 133 με τον 2ης στις 5750 rpm.
Θεωρητικά λοιπόν, βάση εφορίας ήταν 1400...
Εγώ αναρωτιέμαι, αν ο Μίλτος οδηγούσε το συγκεκριμένο GT θα είχαμε το ίδιο αποτέλεσμα Question

Minus the roof, the sky is the limit.

Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Δεκ 2002, 04:25:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TZAG έγραψε:
Εγώ αναρωτιέμαι, αν ο Μίλτος οδηγούσε το συγκεκριμένο GT θα είχαμε το ίδιο αποτέλεσμα Question

Μην αναρωτιέσαι άδικα. Δεν υπήρξε ποτέ καιούτε θα υπάρξει ανάλογη περίπτωση. Αυτοκίνητο που ΔΕΝ στρίβει ΔΕΝ οδηγάω.

Προς PDuke:
Πανοδουκούλη, για να ξεχάσεις πώς είναι το 206 μου από πίσω σημαίνει ότι το έχεις δει να σε ταπώνει και πάει καιρός, έτσι δεν είναι;
Αλλά τέλος πάντων η αλήθεια είναι ότι δεν σε έχω φάει ακόμη, αλλά δεν με αδικεί και κανένας γιατί 1ον είσαι 2λιτρος, 2ον δεν οδηγάς Punto και 3ον είσαι και καλός οδηγός.
Αναρωτιέμαι όμως τί θα λες στον κόσμο τη μέρα που θα δεις το 206 μου από πίσω... Χε!Χε! Twisted evil Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Δεκ 2002, 08:50:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
TZAG έγραψε:

Μην αναρωτιέσαι άδικα. Δεν υπήρξε ποτέ καιούτε θα υπάρξει ανάλογη περίπτωση. Αυτοκίνητο που ΔΕΝ στρίβει ΔΕΝ οδηγάω.

Mην το λες αυτό.... Εγώ σε φαντάζομαι με Punto Gt .... και με ανάρτηση MADE BY MILTELLAS .... θα είχες πάρει τα σώβρακα όλων μας ....
Αλλωστε μην ξεχνάς ότι ο Μίλτος ΔΕΝ στρίβει ... οι δρόμοι στρίβουν και το εργαλείο τους ακολουθεί .... με εντολές του οδηγού ....

Τι είπα ο παίχτης πάλι.... ????? Idea Idea Idea

Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης