PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Διαφορές XS 1.6 (2003) με GTi 1.6 (2003)

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Gungnir (Έλα ντε εδώ σε θέλω)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206

Ένταξη: 13 Φεβ 2006
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Φεβ 2006, 11:02:26    Θέμα δημοσίευσης: Διαφορές XS 1.6 (2003) με GTi 1.6 (2003) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορεί να μου πει κανείς τις διαφορές και γιατί θα άξιζε να πάρω το GTi και όχι το XS, αν υπολογίσω ότι διαφορές στους ίππους / τελική / κυβικά δεν έχουν, και στον εξοπλισμό πολύ λίγες (από όσο γνωρίζω είναι ζάντες αλουμινίου δερμάτινα καθίσματα 2-3 ακόμα και κάτι ψιλολόγια θέμα αισθητικής στο εσωτερικό του αυτοκινήτου).. Τι χάνω αν πάρω το XS; που έχει και μεγάλη διαφορά στα μεταχειρισμένα από το GTi ( γύρω στα 2.000ευρώ )..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Φεβ 2006, 12:29:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οπως ακριβως λες κιεσυ μηχανικα δεν υπαρχει καμια διαφορα!!! Αρα το αυτοκινητο που θα οδηγεις θα ειναι το ιδιο!!!

Απο κει και περα μπαινουμε στον αισθητικο τομεα που ειναι υποκειμενικος παραγοντας!!! Προσωπικα προτιμω την GTi γιατι εχει αυτο το κατι παραπανω σε σχεση με την XS!!! Θεμα αισθησης και μονο...

Σκεψου οτι παιρνοντας την XS καποια στιγμη θα βαλεις και ζαντες, και αεροτομη και... και..., πραγματα που θα μπορεις να τα εχεις εξαρχης με πολυ μικροτερο συνολικο κοστος απτο να τα εβαζες μονος σου!!! Wink

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Φεβ 2006, 12:54:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster έγραψε:
Οπως ακριβως λες κιεσυ μηχανικα δεν υπαρχει καμια διαφορα!!! Αρα το αυτοκινητο που θα οδηγεις θα ειναι το ιδιο!!!

Απο κει και περα μπαινουμε στον αισθητικο τομεα που ειναι υποκειμενικος παραγοντας!!! Προσωπικα προτιμω την GTi γιατι εχει αυτο το κατι παραπανω σε σχεση με την XS!!! Θεμα αισθησης και μονο...

Σκεψου οτι παιρνοντας την XS καποια στιγμη θα βαλεις και ζαντες, και αεροτομη και... και..., πραγματα που θα μπορεις να τα εχεις εξαρχης με πολυ μικροτερο συνολικο κοστος απτο να τα εβαζες μονος σου!!! Wink

Σε ευχαριστώ για την απάντηση με κάλυψες απόλυτα Smile . Ζάντες πιθανότατα να βάλω όπως και αεροτομή, για κάτι παραπέρα, άγνωστο, οπότε μάλλον θα βολευτώ με το XS μιας και θα γλυτώσω αρκετές χιλιάδες διαφορά.. Αλλά η αεροτομή στο GTi είναι στον στάνταρ εξόπλισμο; νόμιζα έξτρα..
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Φεβ 2006, 13:01:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Gungnir έγραψε:
... Αλλά η αεροτομή στο GTi είναι στον στάνταρ εξόπλισμο; νόμιζα έξτρα...

Το GTi, εκτος απο τα δερματινα, ειχε αεροτομη, ζαντες, ταπα, λεβιε και πενταλ αλουμινιου και το καντραν του GTi (διαφερει μονο στο χρωματισμο και στο φωτισμο, οι ενδειξεις ειναι ακριβως οι ιδιες)!!!

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Φεβ 2006, 14:08:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster έγραψε:
ειχε αεροτομη,

Γιώργο,η αεροτομή και στο GTi είναι στον έξτρα εξοπλισμό.
Το μόνο 206 που έχει στον βασικό του εξοπλισμό αεροτομή είναι το RC. Wink

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Φεβ 2006, 14:52:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστώ Stevon. Και τέλος, εξωτερικά, έχουν καμία διαφορά; εφόσον δεν έχουν μπει κάποια έξτρα, μαμα το ένα μαμα και το άλλο..
Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Φεβ 2006, 15:01:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster έγραψε:
Gungnir έγραψε:
... Αλλά η αεροτομή στο GTi είναι στον στάνταρ εξόπλισμο; νόμιζα έξτρα...

Το GTi, εκτος απο τα δερματινα, ειχε αεροτομη, ζαντες, ταπα, λεβιε και πενταλ αλουμινιου και το καντραν του GTi (διαφερει μονο στο χρωματισμο και στο φωτισμο, οι ενδειξεις ειναι ακριβως οι ιδιες)!!!

Και επιπλέον αυτόματα φώτα, αυτόματους καθαριστήρες, 3 προσκέφαλα στα πίσω καθίσματα, Αλουμινένια μαρσπιέ, 2 σποτ ανάγνωσης χάρτη και χρώμιο στην εξάτμιση.
Η αεροτομή πίσω είναι έξτρα σε όλα τα 206 πλην του RC.

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Φεβ 2006, 15:48:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Gungnir έγραψε:
Και τέλος, εξωτερικά, έχουν καμία διαφορά;

Η μόνη διαφορά στο εξωτερικό τους τμήμα είναι οι καθρέπτες ,στην έκδοση XS είναι μαυρο-μάτ ο κορμός με το καπάκι βαμμένο στο χρώμα του αμαξώματος,ενώ στο GTi είναι ολόκληροι μαύρο - σατινέ = γυαλιστερό.

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Φεβ 2006, 17:28:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τωρα ειναι εξτρα το ξερω!!! Πριν 3 χρονια ηταν standard ομως!!! Εχω δυο προσφορες απο διαφορετικους αντιπροσωπους που το επιβεβαιωνουν!!! Wink

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Φεβ 2006, 18:21:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξαναγράφτo με Ελληνικά και όχι greeklish...

Δεν είναι δυνατό να κάνουμε οι Moderator edit σε χρήστες του forum από το 2004, σα να μην ξέρουν τους κανόνες. Shocked

Εκ της MOD Team
MEMsound
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης