Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Gungnir (Έλα ντε εδώ σε θέλω) Μόλις έγραψα

Peugeot 206
Ένταξη: 13 Φεβ 2006 Δημοσιεύσεις: 22 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Φεβ 2006, 11:02:26 Θέμα δημοσίευσης: Διαφορές XS 1.6 (2003) με GTi 1.6 (2003) |
|
|
Μπορεί να μου πει κανείς τις διαφορές και γιατί θα άξιζε να πάρω το GTi και όχι το XS, αν υπολογίσω ότι διαφορές στους ίππους / τελική / κυβικά δεν έχουν, και στον εξοπλισμό πολύ λίγες (από όσο γνωρίζω είναι ζάντες αλουμινίου δερμάτινα καθίσματα 2-3 ακόμα και κάτι ψιλολόγια θέμα αισθητικής στο εσωτερικό του αυτοκινήτου).. Τι χάνω αν πάρω το XS; που έχει και μεγάλη διαφορά στα μεταχειρισμένα από το GTi ( γύρω στα 2.000ευρώ ).. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
netblaster (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)
Ένταξη: 14 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 1763 Τόπος: Αθήνα-Άλιμος
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Φεβ 2006, 12:29:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Οπως ακριβως λες κιεσυ μηχανικα δεν υπαρχει καμια διαφορα!!! Αρα το αυτοκινητο που θα οδηγεις θα ειναι το ιδιο!!!
Απο κει και περα μπαινουμε στον αισθητικο τομεα που ειναι υποκειμενικος παραγοντας!!! Προσωπικα προτιμω την GTi γιατι εχει αυτο το κατι παραπανω σε σχεση με την XS!!! Θεμα αισθησης και μονο...
Σκεψου οτι παιρνοντας την XS καποια στιγμη θα βαλεις και ζαντες, και αεροτομη και... και..., πραγματα που θα μπορεις να τα εχεις εξαρχης με πολυ μικροτερο συνολικο κοστος απτο να τα εβαζες μονος σου!!! 
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 206
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Φεβ 2006, 12:54:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
netblaster έγραψε: | Οπως ακριβως λες κιεσυ μηχανικα δεν υπαρχει καμια διαφορα!!! Αρα το αυτοκινητο που θα οδηγεις θα ειναι το ιδιο!!!
Απο κει και περα μπαινουμε στον αισθητικο τομεα που ειναι υποκειμενικος παραγοντας!!! Προσωπικα προτιμω την GTi γιατι εχει αυτο το κατι παραπανω σε σχεση με την XS!!! Θεμα αισθησης και μονο...
Σκεψου οτι παιρνοντας την XS καποια στιγμη θα βαλεις και ζαντες, και αεροτομη και... και..., πραγματα που θα μπορεις να τα εχεις εξαρχης με πολυ μικροτερο συνολικο κοστος απτο να τα εβαζες μονος σου!!!  |
Σε ευχαριστώ για την απάντηση με κάλυψες απόλυτα . Ζάντες πιθανότατα να βάλω όπως και αεροτομή, για κάτι παραπέρα, άγνωστο, οπότε μάλλον θα βολευτώ με το XS μιας και θα γλυτώσω αρκετές χιλιάδες διαφορά.. Αλλά η αεροτομή στο GTi είναι στον στάνταρ εξόπλισμο; νόμιζα έξτρα.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Φεβ 2006, 13:01:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Gungnir έγραψε: | ... Αλλά η αεροτομή στο GTi είναι στον στάνταρ εξόπλισμο; νόμιζα έξτρα... |
Το GTi, εκτος απο τα δερματινα, ειχε αεροτομη, ζαντες, ταπα, λεβιε και πενταλ αλουμινιου και το καντραν του GTi (διαφερει μονο στο χρωματισμο και στο φωτισμο, οι ενδειξεις ειναι ακριβως οι ιδιες)!!!
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...) Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων

VF7 + VF3 = P.S.A.
Ένταξη: 22 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 2584
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Φεβ 2006, 14:08:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
netblaster έγραψε: | ειχε αεροτομη, |
Γιώργο,η αεροτομή και στο GTi είναι στον έξτρα εξοπλισμό.
Το μόνο 206 που έχει στον βασικό του εξοπλισμό αεροτομή είναι το RC. 
Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 206
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Φεβ 2006, 14:52:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ευχαριστώ Stevon. Και τέλος, εξωτερικά, έχουν καμία διαφορά; εφόσον δεν έχουν μπει κάποια έξτρα, μαμα το ένα μαμα και το άλλο.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ultra-one (Χάρης) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)
Ένταξη: 13 Οκτ 2004 Δημοσιεύσεις: 1792 Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Φεβ 2006, 15:01:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
netblaster έγραψε: | Gungnir έγραψε: | ... Αλλά η αεροτομή στο GTi είναι στον στάνταρ εξόπλισμο; νόμιζα έξτρα... |
Το GTi, εκτος απο τα δερματινα, ειχε αεροτομη, ζαντες, ταπα, λεβιε και πενταλ αλουμινιου και το καντραν του GTi (διαφερει μονο στο χρωματισμο και στο φωτισμο, οι ενδειξεις ειναι ακριβως οι ιδιες)!!! |
Και επιπλέον αυτόματα φώτα, αυτόματους καθαριστήρες, 3 προσκέφαλα στα πίσω καθίσματα, Αλουμινένια μαρσπιέ, 2 σποτ ανάγνωσης χάρτη και χρώμιο στην εξάτμιση.
Η αεροτομή πίσω είναι έξτρα σε όλα τα 206 πλην του RC.
Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...) Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων

VF7 + VF3 = P.S.A.
Ένταξη: 22 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 2584
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Φεβ 2006, 15:48:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Gungnir έγραψε: | Και τέλος, εξωτερικά, έχουν καμία διαφορά; |
Η μόνη διαφορά στο εξωτερικό τους τμήμα είναι οι καθρέπτες ,στην έκδοση XS είναι μαυρο-μάτ ο κορμός με το καπάκι βαμμένο στο χρώμα του αμαξώματος,ενώ στο GTi είναι ολόκληροι μαύρο - σατινέ = γυαλιστερό.
Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 17 Φεβ 2006, 17:28:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τωρα ειναι εξτρα το ξερω!!! Πριν 3 χρονια ηταν standard ομως!!! Εχω δυο προσφορες απο διαφορετικους αντιπροσωπους που το επιβεβαιωνουν!!! 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 17 Φεβ 2006, 18:21:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ξαναγράφτo με Ελληνικά και όχι greeklish...
Δεν είναι δυνατό να κάνουμε οι Moderator edit σε χρήστες του forum από το 2004, σα να μην ξέρουν τους κανόνες.
Εκ της MOD Team
MEMsound |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|