PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Για τις Λιονταρίνες του club
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3 ... 17, 18, 19  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2005, 00:40:36    Θέμα δημοσίευσης: Για τις Λιονταρίνες του club Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ανοίγω αυτό το θέμα με αφορμή την αύξηση των κοριτσιών μας .
Εδώ θα μπορούνε να λένε τα δικά τους αλλά και όποιο νέο μέλος (γυναίκα) γραφτεί νομίζω ότι θα νιώθει πιο άνετα και οικεία εδώ.

Υ.Γ. Αν κάποιος από το Δ.Σ. νομίζει ότι δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης αυτής τις ενότητας ας προβεί στις κατάλληλες ενέργειες.
Ευχαριστώ

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Touristas στις Παρ 27 Μάϊ 2005, 06:00:12, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2005, 00:55:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
το 'παν και το 'κανες αθεόφοβε ε???

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Baphomet στις Παρ 27 Μάϊ 2005, 09:29:41, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
pygolabida (Γιάννα)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Fiat 500άκι C 1.4 100hp 16V Lounge

Ένταξη: 05 Αύγ 2004
Τόπος: London

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2005, 01:28:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η σχέση μίας γυναίκας με το αυτοκίνητό της διαφέρει κατά πολύ με αυτή του άντρα, καθώς επί των πλείστων τους τα κορίτσια δέν τα ενδιαφέρουν τόσο οι μηχανολογικές συζητήσεις, το tunning και οι κόντρες αλλά περισσότερο απλά θέματα τα οποία θα μπορούν να αναλυθούν εδώ χωρίς να βγάζουμε εκτός θέματος η να κάνουμε βαρετή μιά άλλη συζήτηση. Επίσης θα μπορούσαμε να συζητάμε και δύο τρία πράγματα εκτός αυτοκινήτου που μας αφορούν...

Κορίτσια ενωθείτε!

Ευχαριστώ πολύ τον Αργύρη για το topic αυτό!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2005, 01:35:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι ομωσ αυτο δεν πρεπει να ειναι κλειστο σε εμασ τα αρσενικα?οπωσ να ανοιξει και ενα topic αποκλειστικα τουσ ανδρεσ?καλο βραδυ σε ολουσ

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2005, 01:38:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pygolabida έγραψε:
Η σχέση μίας γυναίκας με το αυτοκίνητό της διαφέρει κατά πολύ με αυτή του άντρα, καθώς επί των πλείστων τους τα κορίτσια δέν τα ενδιαφέρουν τόσο οι μηχανολογικές συζητήσεις, το tunning και οι κόντρες αλλά περισσότερο απλά θέματα τα οποία θα μπορούν να αναλυθούν εδώ χωρίς να βγάζουμε εκτός θέματος η να κάνουμε βαρετή μιά άλλη συζήτηση. Επίσης θα μπορούσαμε να συζητάμε και δύο τρία πράγματα εκτός αυτοκινήτου που μας αφορούν...

Κορίτσια ενωθείτε!

Ευχαριστώ πολύ τον Αργύρη για το topic αυτό!

λοιπόν το πρώτο θεματακι που πρέπει να συζητήσουμε ειναι το πως χάθηκε το δαχτυλίδι σου και πως θα το αντικαταστήσουμε... Idea Wink

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
pygolabida (Γιάννα)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2005, 01:39:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shiba έγραψε:
ναι ομως αυτο δεν πρεπει να ειναι κλειστο σε εμας τα αρσενικα?οπως να ανοιξει και ενα topic αποκλειστικα τους ανδρες?καλο βραδυ σε ολους

....και βέβαια δέν είναι κλειστό όπως τίποτα στο forum... Wink αυτό που θα πρέπει να αναρωτηθείς είναι άν θα σε ενδιαφέρουν τα θέματα συζήτησής μας ή απλώς θα το χρησιμοποιήσεις σαν ευκαιρία για σχολιασμό Evil Evil Evil

Έχει επεξεργασθεί από τον/την pygolabida στις Παρ 27 Μάϊ 2005, 02:01:10, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Stalitsa (Αιμιλία)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Ένταξη: 27 Μάϊ 2005
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2005, 01:40:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Yahoo! Επιτέλους!!!!

Κορίτσια του club σας περιμένουμε!!!

Clapping Αργύρη σε ευχαριστούμε πολύ!! Thumbs Up
Επιστροφή στην κορυφή
pygolabida (Γιάννα)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2005, 01:54:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shark_zak έγραψε:

λοιπόν το πρώτο θεματακι που πρέπει να συζητήσουμε ειναι το πως χάθηκε το δαχτυλίδι σου και πως θα το αντικαταστήσουμε... Idea Wink

Το δαχτυλύδι χάθηκε κατόπιν γκέλ που έκανε στο παπούτσι του Αργύρη Smile.Σε ευχαριστώ πολύ και εσένα, την Αιμιλία και τον Αργύρη (ο οποίος και τραυματίστηκε κατά την προσπάθεια ανεύρεσής του ) αλλά δέν πειράζει, ήτος ή άλλως εχω άλλα πολλά περισσότερα από όσα θα έπρεπε να είχα Wink

Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2005, 02:10:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pygolabida έγραψε:
shark_zak έγραψε:

Το δαχτυλύδι χάθηκε κατόπιν γκέλ που έκανε στο παπούτσι του Αργύρη Smile.Σε ευχαριστώ πολύ και εσένα, την Αιμιλία και τον Αργύρη (ο οποίος και τραυματίστηκε κατά την προσπάθεια ανεύρεσής του ) αλλά δέν πειράζει, ήτος ή άλλως εχω άλλα πολλά περισσότερα από όσα θα έπρεπε να είχα Wink

"καθήκον μας..." Wink

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2005, 06:06:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shark_zak έγραψε:
pygolabida έγραψε:
shark_zak έγραψε:

"καθήκον μας..." Wink

Πούντο πούντο το δαχτυλίδι , ψάξε ψάξε δεν θα το βρεις Embarassed Embarassed
Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω που εξαφανίσθηκε ....... Scratch
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2005, 06:57:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shiba έγραψε:
ναι ομωσ αυτο δεν πρεπει να ειναι κλειστο σε εμασ τα αρσενικα?οπωσ να ανοιξει και ενα topic αποκλειστικα τουσ ανδρεσ?καλο βραδυ σε ολουσ

Μα καλά ολόκληρο foroum έχουμε δεν σου φτάνει …… Rolling eyes Question
Σαν άνδρες έχουμε αρκετό χώρο να πούμε και να γράψουμε ότι θέλουμε, ε δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάτι ξεχωριστώ.
Επιστροφή στην κορυφή
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2005, 07:46:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
shiba έγραψε:

Σαν άνδρες έχουμε αρκετό χώρο να πούμε και να γράψουμε ότι θέλουμε, ε δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάτι ξεχωριστώ.
αλλο εννοουσα..dont care

Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2005, 07:54:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shiba έγραψε:
Touristas έγραψε:
shiba έγραψε:

αλλο εννοουσα..dont care

Εντάξει Wink
Επιστροφή στην κορυφή
underage (Σοφία)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2003)

Ένταξη: 09 Οκτ 2003
Τόπος: Σαλαμίνα - Καναδά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2005, 11:36:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το όλο θέμα φαίνεται ενδιαφέρον και με αρκετό χαβαλέ Yahoo! Yahoo! Yahoo!
Προσοχή όμως κύριοι στα σχόλιά σας γιατί οι λιονταρίνες θα βγάλουν τα νυχάκια τους Silly

Αξίζει φίλε να υπάρχεις
για ένα όνειρο κι ας είναι
η φωτιά του να σε κάψει!!!
Επιστροφή στην κορυφή
...... (ΕΦΗ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

......

Ένταξη: 28 Μάρ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2005, 13:22:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν νομιζω κανενας απο σας να ειχε προβλημα να γραφουμε σε οποιοδηποτε τοπικ μεσα στο φορουμ....
Evil Evil
εκτος απο τους "μοντε"....
μπραβο ομως στον αργυρη που σπαει το κατεστημενο και αλλη μια φορα αποδεικνυει οτι αγαπαει τις γυναικες και γενικα αυτο που θελετε να ησασταν ολοι....ΓΥΝΑΙΚΑΑΑΑΑΑ...
οπως και να το κανουμε εχουμε πολλα καλα στα ποδια μας χωρις προσπαθεια...που εσεις μετα κοπων και βασανων τα κατακτατε...
Cool Cool Cool Cool
εεεετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι......
φιλια καλο σκ...και φρονιμα κοριτσια...
μην παιζετε πολυ με την φωτια.....
Επιστροφή στην κορυφή
pygolabida (Γιάννα)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2005, 13:26:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον....ξεκινάω με ένα θέμα που θίξαμε χθές.....

Παρόλο που όλες μας οδηγούμε, έχει τύχει σε πολλές περιπτώσεις να είμαστε συνοδηγοί με άντρα στο τιμόνι...και είναι πολλά τα περιστατικά που νομίζουν ότι στην πεταλιέρα υπάρχει μόνο δεξί πετάλι και ότι ο δρόμος είναι πίστα F1 και η σαμπάνια περιμένει στο τέλος τον "νικητή", η ακόμα παιχνίδι στο pc όπου όσες πιό πολλές προσπεράσεις κάνεις τόσους πόντους μαζεύεις κτλ κτλ κτλ...

Θα ήθελα τη γνώμη σας πάνω σ΄αυτό το θέμα, καθώς & εγώ δεν είμαι fan της μουρμούρας όταν ο άλλος οδηγεί, αλλά τη στιγμή στην καλύτερη περίπτωση θα σου βγεί το ταξίδι ξυνό, (σε κάποια άλλη περίπτωση θα σου βγεί κάτι άλλο Puke right ) για να μήν φτάσω και στη χειρότερη......

Η μουρμούρα είναι αδικαιολόγητη ή επιβάλλεται όταν ο οδηγός δέν σέβεται τον συνοδηγό του?

Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2005, 13:34:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άντε καλή αρχή
Thumb right Thumb right Thumb right Thumb right
Επιστροφή στην κορυφή
eve (eva)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 206 1.4 (8v) XT (2003)

Τόπος: Ηγουμενίτσα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2005, 17:33:29    Θέμα δημοσίευσης: Re: Για τις Λιονταρίνες του club Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Ανοίγω αυτό το θέμα με αφορμή την αύξηση των κοριτσιών μας ...

Θενκς Αργύρη, Worthy Thumb Left

206 rulez:)
Επιστροφή στην κορυφή
eve (eva)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 206 1.4 (8v) XT (2003)

Τόπος: Ηγουμενίτσα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2005, 18:54:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pygolabida έγραψε:
Λοιπον....ξεκινάω με ένα θέμα που θίξαμε χθές.....

Η μουρμούρα είναι αδικαιολόγητη ή επιβάλλεται όταν ο οδηγός δέν σέβεται τον συνοδηγό του?

Eπιβάλεται!!!Σπάνια εως ποτε θα έλεγα είμαι συνοδηγός σε αυτοκίνητο ατόμου που δεν ξέρω πως οδηγεί,,,αλλά και αν αυτο συμβαίνει θα μουρμουράω,αν δεν με σέβεται!
Επειδή όμως μου αρέσει να οδηγώ,δεν με κουράζει,σπάνια να υπάρχει λόγος να μην μπορώ να οδηγήσω κτλ κτλ κτλ,τις περισσότερες φορές είμαι οδηγός και δεν μουρμουράει ποτέ ο συνοδηγός ή και οι υπόλοιποι συνεπιβάτες όταν υπάρχουν!Για το μόνο που μουρμουράνε είναι για το ραδιοφωνοζάππινγκ μου! Big wink

206 rulez:)
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2005, 20:09:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...... έγραψε:
δεν νομιζω κανενας απο σας να ειχε προβλημα να γραφουμε σε οποιοδηποτε τοπικ μεσα στο φορουμ....
Evil Evil
εκτος απο τους "μοντε"....
μπραβο ομως στον αργυρη που σπαει το κατεστημενο και αλλη μια φορα αποδεικνυει οτι αγαπαει τις γυναικες και γενικα αυτο που θελετε να ησασταν ολοι....ΓΥΝΑΙΚΑΑΑΑΑΑ...
οπως και να το κανουμε εχουμε πολλα καλα στα ποδια μας χωρις προσπαθεια...που εσεις μετα κοπων και βασανων τα κατακτατε...
Cool Cool Cool Cool
εεεετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι......
φιλια καλο σκ...και φρονιμα κοριτσια...
μην παιζετε πολυ με την φωτια.....

Γιατι βρε Εφακι.....και εγω τις αγαπαω τις γυναικες.Δεν σε καταλαβαινω δηλαδη Scratch πως το ειπες αυτο Question Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3 ... 17, 18, 19  Επόμενη
Σελίδα 1 από 19

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης