Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Touristas (Αργύρης) Τεχνικός Σύμβουλος
Peugeot Geopolis RS 300
Ένταξη: 15 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 3273 Τόπος: Νικαια-Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2005, 00:40:36 Θέμα δημοσίευσης: Για τις Λιονταρίνες του club |
|
|
Ανοίγω αυτό το θέμα με αφορμή την αύξηση των κοριτσιών μας .
Εδώ θα μπορούνε να λένε τα δικά τους αλλά και όποιο νέο μέλος (γυναίκα) γραφτεί νομίζω ότι θα νιώθει πιο άνετα και οικεία εδώ.
Υ.Γ. Αν κάποιος από το Δ.Σ. νομίζει ότι δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης αυτής τις ενότητας ας προβεί στις κατάλληλες ενέργειες.
Ευχαριστώ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Touristas στις Παρ 27 Μάϊ 2005, 06:00:12, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Baphomet (Πέτρος) Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)
Ένταξη: 06 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 4616 Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2005, 00:55:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
το 'παν και το 'κανες αθεόφοβε ε???
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Baphomet στις Παρ 27 Μάϊ 2005, 09:29:41, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
pygolabida (Γιάννα) Τρελλαμένο μέλος

Fiat 500άκι C 1.4 100hp 16V Lounge
Ένταξη: 05 Αύγ 2004 Δημοσιεύσεις: 824 Τόπος: London
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2005, 01:28:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Η σχέση μίας γυναίκας με το αυτοκίνητό της διαφέρει κατά πολύ με αυτή του άντρα, καθώς επί των πλείστων τους τα κορίτσια δέν τα ενδιαφέρουν τόσο οι μηχανολογικές συζητήσεις, το tunning και οι κόντρες αλλά περισσότερο απλά θέματα τα οποία θα μπορούν να αναλυθούν εδώ χωρίς να βγάζουμε εκτός θέματος η να κάνουμε βαρετή μιά άλλη συζήτηση. Επίσης θα μπορούσαμε να συζητάμε και δύο τρία πράγματα εκτός αυτοκινήτου που μας αφορούν...
Κορίτσια ενωθείτε!
Ευχαριστώ πολύ τον Αργύρη για το topic αυτό!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
shiba (giwrgos) Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 1069 Τόπος: γαλατσι
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2005, 01:35:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ναι ομωσ αυτο δεν πρεπει να ειναι κλειστο σε εμασ τα αρσενικα?οπωσ να ανοιξει και ενα topic αποκλειστικα τουσ ανδρεσ?καλο βραδυ σε ολουσ
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002
Ένταξη: 09 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 2116 Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2005, 01:38:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
pygolabida έγραψε: | Η σχέση μίας γυναίκας με το αυτοκίνητό της διαφέρει κατά πολύ με αυτή του άντρα, καθώς επί των πλείστων τους τα κορίτσια δέν τα ενδιαφέρουν τόσο οι μηχανολογικές συζητήσεις, το tunning και οι κόντρες αλλά περισσότερο απλά θέματα τα οποία θα μπορούν να αναλυθούν εδώ χωρίς να βγάζουμε εκτός θέματος η να κάνουμε βαρετή μιά άλλη συζήτηση. Επίσης θα μπορούσαμε να συζητάμε και δύο τρία πράγματα εκτός αυτοκινήτου που μας αφορούν...
Κορίτσια ενωθείτε!
Ευχαριστώ πολύ τον Αργύρη για το topic αυτό! |
λοιπόν το πρώτο θεματακι που πρέπει να συζητήσουμε ειναι το πως χάθηκε το δαχτυλίδι σου και πως θα το αντικαταστήσουμε... 
"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..." |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2005, 01:39:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
shiba έγραψε: | ναι ομως αυτο δεν πρεπει να ειναι κλειστο σε εμας τα αρσενικα?οπως να ανοιξει και ενα topic αποκλειστικα τους ανδρες?καλο βραδυ σε ολους |
....και βέβαια δέν είναι κλειστό όπως τίποτα στο forum... αυτό που θα πρέπει να αναρωτηθείς είναι άν θα σε ενδιαφέρουν τα θέματα συζήτησής μας ή απλώς θα το χρησιμοποιήσεις σαν ευκαιρία για σχολιασμό 

Έχει επεξεργασθεί από τον/την pygolabida στις Παρ 27 Μάϊ 2005, 02:01:10, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Stalitsa (Αιμιλία) Δραστήριο μέλος

Ένταξη: 27 Μάϊ 2005 Δημοσιεύσεις: 220 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2005, 01:40:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Επιτέλους!!!!
Κορίτσια του club σας περιμένουμε!!!
Αργύρη σε ευχαριστούμε πολύ!!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2005, 01:54:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
shark_zak έγραψε: |
λοιπόν το πρώτο θεματακι που πρέπει να συζητήσουμε ειναι το πως χάθηκε το δαχτυλίδι σου και πως θα το αντικαταστήσουμε...  |
Το δαχτυλύδι χάθηκε κατόπιν γκέλ που έκανε στο παπούτσι του Αργύρη .Σε ευχαριστώ πολύ και εσένα, την Αιμιλία και τον Αργύρη (ο οποίος και τραυματίστηκε κατά την προσπάθεια ανεύρεσής του ) αλλά δέν πειράζει, ήτος ή άλλως εχω άλλα πολλά περισσότερα από όσα θα έπρεπε να είχα 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002
Ένταξη: 09 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 2116 Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2005, 02:10:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
pygolabida έγραψε: | shark_zak έγραψε: |
λοιπόν το πρώτο θεματακι που πρέπει να συζητήσουμε ειναι το πως χάθηκε το δαχτυλίδι σου και πως θα το αντικαταστήσουμε...  |
Το δαχτυλύδι χάθηκε κατόπιν γκέλ που έκανε στο παπούτσι του Αργύρη .Σε ευχαριστώ πολύ και εσένα, την Αιμιλία και τον Αργύρη (ο οποίος και τραυματίστηκε κατά την προσπάθεια ανεύρεσής του ) αλλά δέν πειράζει, ήτος ή άλλως εχω άλλα πολλά περισσότερα από όσα θα έπρεπε να είχα  |
"καθήκον μας..." 
"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..." |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Peugeot Geopolis RS 300
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2005, 06:06:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
shark_zak έγραψε: | pygolabida έγραψε: | shark_zak έγραψε: |
Το δαχτυλύδι χάθηκε κατόπιν γκέλ που έκανε στο παπούτσι του Αργύρη .Σε ευχαριστώ πολύ και εσένα, την Αιμιλία και τον Αργύρη (ο οποίος και τραυματίστηκε κατά την προσπάθεια ανεύρεσής του ) αλλά δέν πειράζει, ήτος ή άλλως εχω άλλα πολλά περισσότερα από όσα θα έπρεπε να είχα  |
"καθήκον μας..."  |
Πούντο πούντο το δαχτυλίδι , ψάξε ψάξε δεν θα το βρεις
Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω που εξαφανίσθηκε .......  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Peugeot Geopolis RS 300
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2005, 06:57:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
shiba έγραψε: | ναι ομωσ αυτο δεν πρεπει να ειναι κλειστο σε εμασ τα αρσενικα?οπωσ να ανοιξει και ενα topic αποκλειστικα τουσ ανδρεσ?καλο βραδυ σε ολουσ |
Μα καλά ολόκληρο foroum έχουμε δεν σου φτάνει ……
Σαν άνδρες έχουμε αρκετό χώρο να πούμε και να γράψουμε ότι θέλουμε, ε δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάτι ξεχωριστώ. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
shiba (giwrgos) Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 1069 Τόπος: γαλατσι
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2005, 07:46:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Touristas έγραψε: | shiba έγραψε: | ναι ομωσ αυτο δεν πρεπει να ειναι κλειστο σε εμασ τα αρσενικα?οπωσ να ανοιξει και ενα topic αποκλειστικα τουσ ανδρεσ?καλο βραδυ σε ολουσ |
Σαν άνδρες έχουμε αρκετό χώρο να πούμε και να γράψουμε ότι θέλουμε, ε δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάτι ξεχωριστώ. | αλλο εννοουσα..dont care
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Peugeot Geopolis RS 300
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2005, 07:54:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
shiba έγραψε: | Touristas έγραψε: | shiba έγραψε: | ναι ομωσ αυτο δεν πρεπει να ειναι κλειστο σε εμασ τα αρσενικα?οπωσ να ανοιξει και ενα topic αποκλειστικα τουσ ανδρεσ?καλο βραδυ σε ολουσ |
Σαν άνδρες έχουμε αρκετό χώρο να πούμε και να γράψουμε ότι θέλουμε, ε δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάτι ξεχωριστώ. | αλλο εννοουσα..dont care |
Εντάξει  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
underage (Σοφία) Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2003)
Ένταξη: 09 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 319 Τόπος: Σαλαμίνα - Καναδά
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2005, 11:36:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το όλο θέμα φαίνεται ενδιαφέρον και με αρκετό χαβαλέ
Προσοχή όμως κύριοι στα σχόλιά σας γιατί οι λιονταρίνες θα βγάλουν τα νυχάκια τους 
Αξίζει φίλε να υπάρχεις
για ένα όνειρο κι ας είναι
η φωτιά του να σε κάψει!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
...... (ΕΦΗ) Δραστήριο μέλος

......
Ένταξη: 28 Μάρ 2003 Δημοσιεύσεις: 299
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2005, 13:22:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
δεν νομιζω κανενας απο σας να ειχε προβλημα να γραφουμε σε οποιοδηποτε τοπικ μεσα στο φορουμ....
εκτος απο τους "μοντε"....
μπραβο ομως στον αργυρη που σπαει το κατεστημενο και αλλη μια φορα αποδεικνυει οτι αγαπαει τις γυναικες και γενικα αυτο που θελετε να ησασταν ολοι....ΓΥΝΑΙΚΑΑΑΑΑΑ...
οπως και να το κανουμε εχουμε πολλα καλα στα ποδια μας χωρις προσπαθεια...που εσεις μετα κοπων και βασανων τα κατακτατε...
εεεετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι......
φιλια καλο σκ...και φρονιμα κοριτσια...
μην παιζετε πολυ με την φωτια..... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2005, 13:26:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Λοιπον....ξεκινάω με ένα θέμα που θίξαμε χθές.....
Παρόλο που όλες μας οδηγούμε, έχει τύχει σε πολλές περιπτώσεις να είμαστε συνοδηγοί με άντρα στο τιμόνι...και είναι πολλά τα περιστατικά που νομίζουν ότι στην πεταλιέρα υπάρχει μόνο δεξί πετάλι και ότι ο δρόμος είναι πίστα F1 και η σαμπάνια περιμένει στο τέλος τον "νικητή", η ακόμα παιχνίδι στο pc όπου όσες πιό πολλές προσπεράσεις κάνεις τόσους πόντους μαζεύεις κτλ κτλ κτλ...
Θα ήθελα τη γνώμη σας πάνω σ΄αυτό το θέμα, καθώς & εγώ δεν είμαι fan της μουρμούρας όταν ο άλλος οδηγεί, αλλά τη στιγμή στην καλύτερη περίπτωση θα σου βγεί το ταξίδι ξυνό, (σε κάποια άλλη περίπτωση θα σου βγεί κάτι άλλο ) για να μήν φτάσω και στη χειρότερη......
Η μουρμούρα είναι αδικαιολόγητη ή επιβάλλεται όταν ο οδηγός δέν σέβεται τον συνοδηγό του?
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Peugeot Geopolis RS 300
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2005, 13:34:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Άντε καλή αρχή
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
eve (eva) Δραστήριο μέλος

peugeot 206 1.4 (8v) XT (2003)
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 247 Τόπος: Ηγουμενίτσα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2005, 17:33:29 Θέμα δημοσίευσης: Re: Για τις Λιονταρίνες του club |
|
|
Touristas έγραψε: | Ανοίγω αυτό το θέμα με αφορμή την αύξηση των κοριτσιών μας ...
|
Θενκς Αργύρη, 
206 rulez:) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
eve (eva) Δραστήριο μέλος

peugeot 206 1.4 (8v) XT (2003)
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 247 Τόπος: Ηγουμενίτσα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2005, 18:54:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
pygolabida έγραψε: | Λοιπον....ξεκινάω με ένα θέμα που θίξαμε χθές.....
Η μουρμούρα είναι αδικαιολόγητη ή επιβάλλεται όταν ο οδηγός δέν σέβεται τον συνοδηγό του? |
Eπιβάλεται!!!Σπάνια εως ποτε θα έλεγα είμαι συνοδηγός σε αυτοκίνητο ατόμου που δεν ξέρω πως οδηγεί,,,αλλά και αν αυτο συμβαίνει θα μουρμουράω,αν δεν με σέβεται!
Επειδή όμως μου αρέσει να οδηγώ,δεν με κουράζει,σπάνια να υπάρχει λόγος να μην μπορώ να οδηγήσω κτλ κτλ κτλ,τις περισσότερες φορές είμαι οδηγός και δεν μουρμουράει ποτέ ο συνοδηγός ή και οι υπόλοιποι συνεπιβάτες όταν υπάρχουν!Για το μόνο που μουρμουράνε είναι για το ραδιοφωνοζάππινγκ μου! 
206 rulez:) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ) Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!
Ένταξη: 09 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 2111 Τόπος: Were the Eagles fly higher
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2005, 20:09:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
...... έγραψε: | δεν νομιζω κανενας απο σας να ειχε προβλημα να γραφουμε σε οποιοδηποτε τοπικ μεσα στο φορουμ....
εκτος απο τους "μοντε"....
μπραβο ομως στον αργυρη που σπαει το κατεστημενο και αλλη μια φορα αποδεικνυει οτι αγαπαει τις γυναικες και γενικα αυτο που θελετε να ησασταν ολοι....ΓΥΝΑΙΚΑΑΑΑΑΑ...
οπως και να το κανουμε εχουμε πολλα καλα στα ποδια μας χωρις προσπαθεια...που εσεις μετα κοπων και βασανων τα κατακτατε...
εεεετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι......
φιλια καλο σκ...και φρονιμα κοριτσια...
μην παιζετε πολυ με την φωτια..... |
Γιατι βρε Εφακι.....και εγω τις αγαπαω τις γυναικες.Δεν σε καταλαβαινω δηλαδη πως το ειπες αυτο 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|