Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
shiba (giwrgos) Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 1069 Τόπος: γαλατσι
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 14 Οκτ 2005, 01:42:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
megali διαφορα ρε γα**το...ηρθε ρε παιδεσ χτεσ ο ασφαλιστησ μ και μου ειπε οτι αν βαλω τουσ gt και τρακαρω η ασφαλεια θα μου δωσει τα179 του gti...ισχυει....?αν ναι ξενερωνω απιστευτα 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
Ένταξη: 18 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 2664
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 14 Οκτ 2005, 07:58:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
shiba έγραψε: | megali διαφορα ρε γα**το...ηρθε ρε παιδεσ χτεσ ο ασφαλιστησ μ και μου ειπε οτι αν βαλω τουσ gt και τρακαρω η ασφαλεια θα μου δωσει τα179 του gti...ισχυει....?αν ναι ξενερωνω απιστευτα  |
Oι προφηλακτηρες θεωρουνται αξεσουαρ στη περιπτωση σου. Οι ασφαληστικες δεν σου πληρωνουν ζημιες σε αξεσουαρ που εχουν μπει μετα την αγορα του αυτοκινητου και την ασφαληση του. Δες το απλα, εσυ το αμαξι το εχεις ασφαλισει οπως το πηρες απ'τη Peugeot, αρα σε περιπτωση ζημιας η ασφαληστικη θα πληρωσει να στο επαναφερει στην αρχικη του κατασταση (μαμα δηλαδη). Μπορεις να περιμενεις και οταν ανανεωσεις την ασφαλεια σου να τους πεις οτι θες να συμπεριλαβεις και τον προφηλακτηρα, εννοειτε θα εχεις και μια αυξηση στα ασφαληστρα.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
shiba (giwrgos) Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 1069 Τόπος: γαλατσι
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 14 Οκτ 2005, 12:06:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
STELIOS έγραψε: | shiba έγραψε: | megali διαφορα ρε γα**το...ηρθε ρε παιδεσ χτεσ ο ασφαλιστησ μ και μου ειπε οτι αν βαλω τουσ gt και τρακαρω η ασφαλεια θα μου δωσει τα179 του gti...ισχυει....?αν ναι ξενερωνω απιστευτα  |
Oι προφηλακτηρες θεωρουνται αξεσουαρ στη περιπτωση σου. Οι ασφαληστικες δεν σου πληρωνουν ζημιες σε αξεσουαρ που εχουν μπει μετα την αγορα του αυτοκινητου και την ασφαληση του. Δες το απλα, εσυ το αμαξι το εχεις ασφαλισει οπως το πηρες απ'τη Peugeot, αρα σε περιπτωση ζημιας η ασφαληστικη θα πληρωσει να στο επαναφερει στην αρχικη του κατασταση (μαμα δηλαδη). Μπορεις να περιμενεις και οταν ανανεωσεις την ασφαλεια σου να τους πεις οτι θες να συμπεριλαβεις και τον προφηλακτηρα, εννοειτε θα εχεις και μια αυξηση στα ασφαληστρα. | +αυτη η αυξηση θα ειναι τησ ταξησ?σορρυ για το off topic
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sidobre (Τάσος) Πρόεδρος - Webmaster

Peugeot 206 XS evo2
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 6846 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 14 Οκτ 2005, 12:07:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν είναι μεγάλη. Είναι ανάλογη του ποσού που ασφαλίζεις (επιπλέον).
Συνενοήσου με τον ασφαλιστη σου.
If everything seems under control, you're just not going fast enough... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kanelj (Γιαννης) Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?
Ένταξη: 27 Μάρ 2003 Δημοσιεύσεις: 2206 Τόπος: Γαλατσι
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Οκτ 2005, 21:36:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
STELIOS έγραψε: | shiba έγραψε: | megali διαφορα ρε γα**το...ηρθε ρε παιδεσ χτεσ ο ασφαλιστησ μ και μου ειπε οτι αν βαλω τουσ gt και τρακαρω η ασφαλεια θα μου δωσει τα179 του gti...ισχυει....?αν ναι ξενερωνω απιστευτα  |
Oι προφηλακτηρες θεωρουνται αξεσουαρ στη περιπτωση σου. Οι ασφαληστικες δεν σου πληρωνουν ζημιες σε αξεσουαρ που εχουν μπει μετα την αγορα του αυτοκινητου και την ασφαληση του. Δες το απλα, εσυ το αμαξι το εχεις ασφαλισει οπως το πηρες απ'τη Peugeot, αρα σε περιπτωση ζημιας η ασφαληστικη θα πληρωσει να στο επαναφερει στην αρχικη του κατασταση (μαμα δηλαδη). Μπορεις να περιμενεις και οταν ανανεωσεις την ασφαλεια σου να τους πεις οτι θες να συμπεριλαβεις και τον προφηλακτηρα, εννοειτε θα εχεις και μια αυξηση στα ασφαληστρα. |
Τι ειναι αυτα που λετεεεε ρεεεεε
Που το ακουσατε αυτο???
Το αυτοκινητο ΟΦΕΙΛΕΙ η ασφαλιστικη να στο κανει οπως ηταν στην αρχη!!!
Οτι και να ειχες βαλει!!!
www.secret-rooms.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Οκτ 2005, 22:47:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kanelj έγραψε: | ......
Το αυτοκινητο ΟΦΕΙΛΕΙ η ασφαλιστικη να στο κανει οπως ηταν στην αρχη!!!
|
Οφειλει να στο κανει οπως ηταν αρχικα, ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΣΦΑΛΗΣΕΣ.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nasoss Μέλος

Peugeot 206 2.0 (16V) GTI
Ένταξη: 26 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 121 Τόπος: athina
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Οκτ 2005, 00:28:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΑΚΡΙΒΟΣ ΑΥΤΟ, ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕΤΑ ΠΑΝΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ,ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΤΑ ΑΝΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΑΣΦΑΛΙΖΕΙΣ. 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
netblaster (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)
Ένταξη: 14 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 1763 Τόπος: Αθήνα-Άλιμος
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Οκτ 2005, 12:52:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
nasoss έγραψε: | ΑΚΡΙΒΟΣ ΑΥΤΟ, ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕΤΑ ΠΑΝΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ,ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΤΑ ΑΝΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΑΣΦΑΛΙΖΕΙΣ.  |
Ετσι ακριβως ειναι!!! Απλα, αν ειναι λιγο γατα ο ασφαλιστης (και υπαρχει και μια οικειοτητα) θα βρει ακρη και θα σε καλυψει!!! 
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ) Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc
Ένταξη: 05 Νοέ 2004 Δημοσιεύσεις: 392
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 17 Οκτ 2005, 10:15:15 Θέμα δημοσίευσης: ασφαλεια |
|
|
Συμφωνω εαν ειναι γατα ο ασφαλιστησ μπορεισ να κανεισ οτι θελεισ.
Μπορεισ να κανεισ και συνενωηση με τον φαναρτζη να τουσ εχεισ πει πιο πριν τι εξτρα ειχεσ βαλει επανω πριν ερθει ο πραγματωνομονας και να στο φτιαξει οπωσ ηταν πριν παντα βεβαια σε λογικα πλαισια και το κανουνε οι περισσοτεροι για να μη σας πω οτι το φτιαχουνε και καλυτερα απο πριν.
ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 17 Οκτ 2005, 22:24:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μην λετε κοτσανεεεεεες
Αυτο ειναι που λεμε "παραπληροφορηση"
Το κανονικο ειναι να σου φτιαξει το αμαξι σου οπως ηταν πριν τρακαρεις!!!
Ξερω τι σας λεω....Εχω πολυ πολυ μεγαλη συγγενεια με καποιον που δουλευει σε ασφαλιστικη
Τωρα οποιος σας ειπε το αντιθετο....τι να πω...τριξτε τα δοντια!
www.secret-rooms.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 17 Οκτ 2005, 23:36:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κατσε ρε Γιαννη, ο ασφαληστης πως ξερει πως ηταν το αμαξι μου οπτικα πριν το τρακαρω? Πες οτι εχω ενα ατυχημα και ο προφηλακτηρας μου φευγει εντελος απ'το αμαξι, χανεται, πεφτει σε χαντακι, σε γκρεμο, οπουδηποτε τελος παντων. Αν εγω του πω οτι ειχα προφηλακτηρα πχ. aftermarket 1500 ευρω, αυτος ειναι υποχρεωμενος να μου τον βαλει καινουριο και μαλιστα χωρις να εχει μια φωτο του πριν το ατυχημα ???? Δηλαδη αρκει απλα ο λογος μου χωρις κανενα αποδεικτικο ???
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 17 Οκτ 2005, 23:39:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ειναι λιγο δυσκολο να μην υπαρχει ουτε δειγμα του προφυλακτηρα!
Σε αυτη την περιπτωση δεν ξερω τι γινεται....ισως εκει να μην γινει κατι τετοιο!
Αλλα σε περιπτωση που φαινεται καθαρα οτι εχεις αλλαξει κατι...δεν θα σου πληρωσουν τον μαμα πχ προφυλακτηρα αλλα θα σου δωσουν τα λεφτα οσα εχει καινουργιος ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ 
www.secret-rooms.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 17 Οκτ 2005, 23:55:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kanelj έγραψε: | .....Αλλα σε περιπτωση που φαινεται καθαρα οτι εχεις αλλαξει κατι...δεν θα σου πληρωσουν τον μαμα πχ προφυλακτηρα αλλα θα σου δωσουν τα λεφτα οσα εχει καινουργιος ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ  |
Ωραια, δηλαδη πες οτι εγω ασφαλιζω το αμαξι μαμα και πληρωνω ενα ποσο Χ. Μετα του βαζω ενα body kit 3000 ευρω και στη διαρκεια ενως ατυχηματος γινεται ολο το αμαξι χαλια, μαζι και το πανακριβο body kit. Δηλαδη η ασφαληστικη θα μου καληψει τα εξωδα του ακριβου body kit τη στιγμη που εγω εχω πληρωσει ασφαληστρα για ενα αμαξι το οποιο ειναι εμφανησιακα μαμα ??? Και πες οτι εχω την αποδηξη αγορας του body kit, αρκει αυτο για να με καληψει η ασφαλεια (???), η οποια ουσιαστικα δεν εχει λαβει ποτε ασφαληστρα αντιστηχα της τιμης του body kit, αλλα μονο του αυτοκινητου ως εργοστασιακου.
Εμενα δεν μου φενεται ουτε λογικο ουτε οικονομικα συμφερον για μια σφαληστικη να λειτουργει ετσι.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 18 Οκτ 2005, 01:16:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
συγνωμη για να καταλαβω και κατι:
Αν σε χτυπησει καποιος απο πισω και σου σπασει ενα Lexus φως που ειχες βαλει και εκανε 200ε παραπανω απο το κανονικο,θα στο πληρωσουν σαν να ειναι μαμα???????? 
www.secret-rooms.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kovac (Χρήστος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!
Ένταξη: 13 Ιούλ 2003 Δημοσιεύσεις: 1201 Τόπος: Νίκαια
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 18 Οκτ 2005, 01:55:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
STELIOS έγραψε: | Κατσε ρε Γιαννη, ο ασφαληστης πως ξερει πως ηταν το αμαξι μου οπτικα πριν το τρακαρω? Πες οτι εχω ενα ατυχημα και ο προφηλακτηρας μου φευγει εντελος απ'το αμαξι, χανεται, πεφτει σε χαντακι, σε γκρεμο, οπουδηποτε τελος παντων. Αν εγω του πω οτι ειχα προφηλακτηρα πχ. aftermarket 1500 ευρω, αυτος ειναι υποχρεωμενος να μου τον βαλει καινουριο και μαλιστα χωρις να εχει μια φωτο του πριν το ατυχημα ???? Δηλαδη αρκει απλα ο λογος μου χωρις κανενα αποδεικτικο ??? |
Κανονικά πριν στο ασφαλίσει έρχεται και τραβάει φωτογραφίες.
-------------------------------------------------------------------------
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ
Δηλαδή αν έχεις βάλει κάτι και δεν το έχεις αναφέρει (ή δεν έχει φωτογραφηθεί ώστε να περαστεί στην ασφάλεια), τότε ουσιαστικά δεν υπάρχει.
-------------------------------------------------------------------------
Αν δεν έχει τραβήξει φωτογραφίες, βάζεις ένα σπασμένο GT ή ένα σπασμένο aftermarket των 1500€, και σου βάζει αυτόν!
Εγώ που είχα XS αντί τον XT, σε χτύπημα που έγινε και έσπασε, ΦΥΣΙΚΑ και μου βάλανε XS (ό,τι φορούσα πάνω δηλαδή).
Τώρα ή μαλ***ς ο ασφαλιστής (εγώ πάντως τον συμπάθησα ) ή εγώ τυχερός.
---------------------------------
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ 2
Μήπως ξεφύγαμε λίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιγο?
Θα ταίριαζε καλύτερα σαν τίτλος "Ασφαλιστικές και τι ισχύει" σε διαφορετικό τόπικ.
----------------------------------
Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 18 Οκτ 2005, 08:20:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Η συζητηση για τις πρακτικες των ασφαληστικων συνεχιζεται εδω.
STELIOS
Mod Team
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 206 XS evo2
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 18 Οκτ 2005, 09:52:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Γιάννη για να μην παραπληροφορείς τον κόσμο ρώτα τον ασφαλιστή σου.
Η ασφάλεια σου αποζημιώνει:
-Μέχρι το ποσό που είναι ασφαλισμένο το αυτοκίνητο (κεφάλαιο κάλυψης)
- Βάση της φωτό που τραβήξανε όταν πήρες το αυτοκίνητο.
- Αν το πήρες καινούργιο, βάση της αρχικής του κατάστασης (εργοστασιακό)
Ολα τα υπόλοιπα δηλώνονται με πρόσθετη πράξη (ακόμα και στερεοφωνικό)
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kovac (Χρήστος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!
Ένταξη: 13 Ιούλ 2003 Δημοσιεύσεις: 1201 Τόπος: Νίκαια
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 18 Οκτ 2005, 10:20:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μπορεί να ακουστεί χαζό, αλλά εγώ θα ρωτήσω...
Αυτό ισχύει κι όταν σε αποζημιώνει ο άλλος?
Αν ναι, τότε μάλλον τυχερός ήμουν εγώ, γιατί ναι μεν όταν το ασφάλισα (σε άλλη ασφαλιστική από αυτή που είχα), ήρθε και τράβηξε φωτογραφίες ο ασφαλιστής, αλλά ποτέ δεν το ανέφερα ώστε να "μπει" στην ασφάλεια και αυτό.
Όχι ότι έχει τόση διαφορά στην τιμή ο XS από τον XT, αλλά να ξέρω...να το πω του παπά ή όχι? 
Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 206 XS evo2
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 18 Οκτ 2005, 10:50:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Eφ'όσον στο έχουν φωτογραφήσει, σε αποζημιώνουν κανονικά.
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|