PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ασφαλιστικές, τι ισχύει ?
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Οκτ 2005, 01:42:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

megali διαφορα ρε γα**το...ηρθε ρε παιδεσ χτεσ ο ασφαλιστησ μ και μου ειπε οτι αν βαλω τουσ gt και τρακαρω η ασφαλεια θα μου δωσει τα179 του gti...ισχυει....?αν ναι ξενερωνω απιστευτα Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Οκτ 2005, 07:58:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shiba έγραψε:
megali διαφορα ρε γα**το...ηρθε ρε παιδεσ χτεσ ο ασφαλιστησ μ και μου ειπε οτι αν βαλω τουσ gt και τρακαρω η ασφαλεια θα μου δωσει τα179 του gti...ισχυει....?αν ναι ξενερωνω απιστευτα Crying or Very sad

Oι προφηλακτηρες θεωρουνται αξεσουαρ στη περιπτωση σου. Οι ασφαληστικες δεν σου πληρωνουν ζημιες σε αξεσουαρ που εχουν μπει μετα την αγορα του αυτοκινητου και την ασφαληση του. Δες το απλα, εσυ το αμαξι το εχεις ασφαλισει οπως το πηρες απ'τη Peugeot, αρα σε περιπτωση ζημιας η ασφαληστικη θα πληρωσει να στο επαναφερει στην αρχικη του κατασταση (μαμα δηλαδη). Μπορεις να περιμενεις και οταν ανανεωσεις την ασφαλεια σου να τους πεις οτι θες να συμπεριλαβεις και τον προφηλακτηρα, εννοειτε θα εχεις και μια αυξηση στα ασφαληστρα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Οκτ 2005, 12:06:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
shiba έγραψε:

Oι προφηλακτηρες θεωρουνται αξεσουαρ στη περιπτωση σου. Οι ασφαληστικες δεν σου πληρωνουν ζημιες σε αξεσουαρ που εχουν μπει μετα την αγορα του αυτοκινητου και την ασφαληση του. Δες το απλα, εσυ το αμαξι το εχεις ασφαλισει οπως το πηρες απ'τη Peugeot, αρα σε περιπτωση ζημιας η ασφαληστικη θα πληρωσει να στο επαναφερει στην αρχικη του κατασταση (μαμα δηλαδη). Μπορεις να περιμενεις και οταν ανανεωσεις την ασφαλεια σου να τους πεις οτι θες να συμπεριλαβεις και τον προφηλακτηρα, εννοειτε θα εχεις και μια αυξηση στα ασφαληστρα.
+αυτη η αυξηση θα ειναι τησ ταξησ?σορρυ για το off topic

Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Οκτ 2005, 12:07:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν είναι μεγάλη. Είναι ανάλογη του ποσού που ασφαλίζεις (επιπλέον).
Συνενοήσου με τον ασφαλιστη σου.

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Οκτ 2005, 21:36:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
shiba έγραψε:

Τι ειναι αυτα που λετεεεε ρεεεεε Exclamation Exclamation
Που το ακουσατε αυτο???
Το αυτοκινητο ΟΦΕΙΛΕΙ η ασφαλιστικη να στο κανει οπως ηταν στην αρχη!!!
Οτι και να ειχες βαλει!!!

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Οκτ 2005, 22:47:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
......
Το αυτοκινητο ΟΦΕΙΛΕΙ η ασφαλιστικη να στο κανει οπως ηταν στην αρχη!!!

Οφειλει να στο κανει οπως ηταν αρχικα, ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΣΦΑΛΗΣΕΣ.

Επιστροφή στην κορυφή
nasoss 
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 2.0 (16V) GTI

Ένταξη: 26 Δεκ 2002
Τόπος: athina

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Οκτ 2005, 00:28:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΑΚΡΙΒΟΣ ΑΥΤΟ, ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕΤΑ ΠΑΝΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ,ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΤΑ ΑΝΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΑΣΦΑΛΙΖΕΙΣ. Rolling eyes

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email AIM διεύθυνση
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Οκτ 2005, 12:52:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nasoss έγραψε:
ΑΚΡΙΒΟΣ ΑΥΤΟ, ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕΤΑ ΠΑΝΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ,ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΤΑ ΑΝΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΑΣΦΑΛΙΖΕΙΣ. Rolling eyes

Ετσι ακριβως ειναι!!! Απλα, αν ειναι λιγο γατα ο ασφαλιστης (και υπαρχει και μια οικειοτητα) θα βρει ακρη και θα σε καλυψει!!! Wink

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

Ένταξη: 05 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Οκτ 2005, 10:15:15    Θέμα δημοσίευσης: ασφαλεια Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συμφωνω εαν ειναι γατα ο ασφαλιστησ μπορεισ να κανεισ οτι θελεισ.
Μπορεισ να κανεισ και συνενωηση με τον φαναρτζη να τουσ εχεισ πει πιο πριν τι εξτρα ειχεσ βαλει επανω πριν ερθει ο πραγματωνομονας και να στο φτιαξει οπωσ ηταν πριν παντα βεβαια σε λογικα πλαισια και το κανουνε οι περισσοτεροι για να μη σας πω οτι το φτιαχουνε και καλυτερα απο πριν.

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Οκτ 2005, 22:24:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μην λετε κοτσανεεεεεες Exclamation Exclamation Exclamation
Αυτο ειναι που λεμε "παραπληροφορηση" Exclamation
Το κανονικο ειναι να σου φτιαξει το αμαξι σου οπως ηταν πριν τρακαρεις!!!
Ξερω τι σας λεω....Εχω πολυ πολυ μεγαλη συγγενεια με καποιον που δουλευει σε ασφαλιστικη Exclamation Cool
Τωρα οποιος σας ειπε το αντιθετο....τι να πω...τριξτε τα δοντια!

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Οκτ 2005, 23:36:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κατσε ρε Γιαννη, ο ασφαληστης πως ξερει πως ηταν το αμαξι μου οπτικα πριν το τρακαρω? Πες οτι εχω ενα ατυχημα και ο προφηλακτηρας μου φευγει εντελος απ'το αμαξι, χανεται, πεφτει σε χαντακι, σε γκρεμο, οπουδηποτε τελος παντων. Αν εγω του πω οτι ειχα προφηλακτηρα πχ. aftermarket 1500 ευρω, αυτος ειναι υποχρεωμενος να μου τον βαλει καινουριο και μαλιστα χωρις να εχει μια φωτο του πριν το ατυχημα ???? Δηλαδη αρκει απλα ο λογος μου χωρις κανενα αποδεικτικο ???

Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Οκτ 2005, 23:39:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειναι λιγο δυσκολο να μην υπαρχει ουτε δειγμα του προφυλακτηρα!
Σε αυτη την περιπτωση δεν ξερω τι γινεται....ισως εκει να μην γινει κατι τετοιο!
Αλλα σε περιπτωση που φαινεται καθαρα οτι εχεις αλλαξει κατι...δεν θα σου πληρωσουν τον μαμα πχ προφυλακτηρα αλλα θα σου δωσουν τα λεφτα οσα εχει καινουργιος ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ Exclamation

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Οκτ 2005, 23:55:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
.....Αλλα σε περιπτωση που φαινεται καθαρα οτι εχεις αλλαξει κατι...δεν θα σου πληρωσουν τον μαμα πχ προφυλακτηρα αλλα θα σου δωσουν τα λεφτα οσα εχει καινουργιος ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ Exclamation

Ωραια, δηλαδη πες οτι εγω ασφαλιζω το αμαξι μαμα και πληρωνω ενα ποσο Χ. Μετα του βαζω ενα body kit 3000 ευρω και στη διαρκεια ενως ατυχηματος γινεται ολο το αμαξι χαλια, μαζι και το πανακριβο body kit. Δηλαδη η ασφαληστικη θα μου καληψει τα εξωδα του ακριβου body kit τη στιγμη που εγω εχω πληρωσει ασφαληστρα για ενα αμαξι το οποιο ειναι εμφανησιακα μαμα ??? Και πες οτι εχω την αποδηξη αγορας του body kit, αρκει αυτο για να με καληψει η ασφαλεια (???), η οποια ουσιαστικα δεν εχει λαβει ποτε ασφαληστρα αντιστηχα της τιμης του body kit, αλλα μονο του αυτοκινητου ως εργοστασιακου.
Εμενα δεν μου φενεται ουτε λογικο ουτε οικονομικα συμφερον για μια σφαληστικη να λειτουργει ετσι.

Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Οκτ 2005, 01:14:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Οκτ 2005, 01:16:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

συγνωμη για να καταλαβω και κατι:
Αν σε χτυπησει καποιος απο πισω και σου σπασει ενα Lexus φως που ειχες βαλει και εκανε 200ε παραπανω απο το κανονικο,θα στο πληρωσουν σαν να ειναι μαμα???????? Rolling eyes

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Οκτ 2005, 01:55:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
Κατσε ρε Γιαννη, ο ασφαληστης πως ξερει πως ηταν το αμαξι μου οπτικα πριν το τρακαρω? Πες οτι εχω ενα ατυχημα και ο προφηλακτηρας μου φευγει εντελος απ'το αμαξι, χανεται, πεφτει σε χαντακι, σε γκρεμο, οπουδηποτε τελος παντων. Αν εγω του πω οτι ειχα προφηλακτηρα πχ. aftermarket 1500 ευρω, αυτος ειναι υποχρεωμενος να μου τον βαλει καινουριο και μαλιστα χωρις να εχει μια φωτο του πριν το ατυχημα ???? Δηλαδη αρκει απλα ο λογος μου χωρις κανενα αποδεικτικο ???

Κανονικά πριν στο ασφαλίσει έρχεται και τραβάει φωτογραφίες. Very happy
-------------------------------------------------------------------------
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Δηλαδή αν έχεις βάλει κάτι και δεν το έχεις αναφέρει (ή δεν έχει φωτογραφηθεί ώστε να περαστεί στην ασφάλεια), τότε ουσιαστικά δεν υπάρχει. Wink
-------------------------------------------------------------------------
Αν δεν έχει τραβήξει φωτογραφίες, βάζεις ένα σπασμένο GT ή ένα σπασμένο aftermarket των 1500€, και σου βάζει αυτόν! Very happy

Εγώ που είχα XS αντί τον XT, σε χτύπημα που έγινε και έσπασε, ΦΥΣΙΚΑ και μου βάλανε XS (ό,τι φορούσα πάνω δηλαδή). Wink

Τώρα ή μαλ***ς ο ασφαλιστής (εγώ πάντως τον συμπάθησα Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ) ή εγώ τυχερός. Very happy
---------------------------------
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ 2

Μήπως ξεφύγαμε λίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιγο? Laughing Laughing Laughing Laughing
Θα ταίριαζε καλύτερα σαν τίτλος "Ασφαλιστικές και τι ισχύει" σε διαφορετικό τόπικ. Wink Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
----------------------------------

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Οκτ 2005, 08:20:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η συζητηση για τις πρακτικες των ασφαληστικων συνεχιζεται εδω.

STELIOS
Mod Team

Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Οκτ 2005, 09:52:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιάννη για να μην παραπληροφορείς τον κόσμο ρώτα τον ασφαλιστή σου.

Η ασφάλεια σου αποζημιώνει:

-Μέχρι το ποσό που είναι ασφαλισμένο το αυτοκίνητο (κεφάλαιο κάλυψης)
- Βάση της φωτό που τραβήξανε όταν πήρες το αυτοκίνητο.
- Αν το πήρες καινούργιο, βάση της αρχικής του κατάστασης (εργοστασιακό)

Ολα τα υπόλοιπα δηλώνονται με πρόσθετη πράξη (ακόμα και στερεοφωνικό)

Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Οκτ 2005, 10:20:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορεί να ακουστεί χαζό, αλλά εγώ θα ρωτήσω...

Αυτό ισχύει κι όταν σε αποζημιώνει ο άλλος?
Αν ναι, τότε μάλλον τυχερός ήμουν εγώ, γιατί ναι μεν όταν το ασφάλισα (σε άλλη ασφαλιστική από αυτή που είχα), ήρθε και τράβηξε φωτογραφίες ο ασφαλιστής, αλλά ποτέ δεν το ανέφερα ώστε να "μπει" στην ασφάλεια και αυτό.

Όχι ότι έχει τόση διαφορά στην τιμή ο XS από τον XT, αλλά να ξέρω...να το πω του παπά ή όχι? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Οκτ 2005, 10:50:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eφ'όσον στο έχουν φωτογραφήσει, σε αποζημιώνουν κανονικά.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης