PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πρόβλημα με την ηλεκτρομαγνητική

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
gxanthop (George)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 XT

Ένταξη: 05 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Ιούλ 2005, 20:54:56    Θέμα δημοσίευσης: Πρόβλημα με την ηλεκτρομαγνητική Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδή έχουν σπάσει τα νεύρα μου με το συγκεκριμένο πρόβλημα, θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας...

Εδώ και λίγο καιρό, όταν πατάω το κλειδί για να κλειδώσουν οι πόρτες αυτές αρνούνται να το κάνουν (κλείνουν και ανοίγουν ξανά). Με το κλειδί στην κλειδαριά κλείνουν κανονικά. Αν όμως βάλω συναγερμό αυτός χτυπάει (λές και έχει μείνει κάποια πόρτα ανοιχτή ενώ τις έχω ελέγξει όλες - και την πίσω). Αυτό το παρατήρησα όταν κάποια στιγμή στον δρόμο, ο γλόμπος της καμπίνας άρχισε να αναβοσβήνει (δείγμα του ότι κάποια πόρτα είναι ανοιχτή).
Δοκίμασα επίσης να λαδώσω τις πόρτες μήπως και το πρόβλημα λυθεί, αλλά τίποτα. Δεν ξέρω αν έχει τύχει σε κανέναν απο εσάς, πάντως το θέμα είναι οτι δεν χρησιμοποιώ τον γλόμπο της καμπίνας καθώς και τον συναγερμό ...

Αυτά ..... και εκτός της αντλίας βενζίνης, εδώ και 5 χρόνια που έχω το Pug μου (206 1,4) δεν έχω αντιμετωπίσει ΚΑΝΕΝΑ άλλο πρόβλημα (έχω 104.000 χλμ).

Thanks

gxanthop - C&T Engineer
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Ιούλ 2005, 09:35:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν δεν κάνω λάθος το pug σου είναι πεντάπορτο σωστά ..
Αν ναι δοκίμασε να το κλειδώσεις με το κοντρόλ σπρώχνοντας την πίσω αριστερή πόρτα προς τα μέσα.
Αν κλειδώσει κανονικά θέλει αλλαγή η κλειδαριά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
aimilios (Αιμίλιος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Πεθγεοτ 206 1.4 (8v) XT (2000)

Ένταξη: 06 Αύγ 2004
Τόπος: kallithea

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Ιούλ 2005, 00:49:09    Θέμα δημοσίευσης: Re: Πρόβλημα με την ηλεκτρομαγνητική Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πράγματι πολύ σπαστικό πράγμα να μην μπορείς να κλειδώσεις το αμάξι σου. Το έχω πάθει και εγώ. Εγώ έχω XT τρίπορτο μοντέλο του 2000. Για τον ίδιο λόγο άλλαξα πέρσυ κλειδαριά οδηγού και φέτος συνοδηγού. Δεν είσαι μόνος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
gxanthop (George)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 XT

Ένταξη: 05 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Ιούλ 2005, 21:19:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστώ πολύ παιδιά ... θα το κοιτάξω άμεσα. Ειδικά τώρα που σκοπεύω να κάνω ένα ταξίδι, θα είμαι αρκετά ανήσυχος χωρίς συναγερμό ενεργοποιημένο ...
Θα σας ενημερώσω για τα υπόλοιπα !

Thanks Again !

gxanthop - C&T Engineer
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης