Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
gxanthop (George) Μόλις έγραψα

206 XT
Ένταξη: 05 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 3
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 15 Ιούλ 2005, 20:54:56 Θέμα δημοσίευσης: Πρόβλημα με την ηλεκτρομαγνητική |
|
|
Επειδή έχουν σπάσει τα νεύρα μου με το συγκεκριμένο πρόβλημα, θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας...
Εδώ και λίγο καιρό, όταν πατάω το κλειδί για να κλειδώσουν οι πόρτες αυτές αρνούνται να το κάνουν (κλείνουν και ανοίγουν ξανά). Με το κλειδί στην κλειδαριά κλείνουν κανονικά. Αν όμως βάλω συναγερμό αυτός χτυπάει (λές και έχει μείνει κάποια πόρτα ανοιχτή ενώ τις έχω ελέγξει όλες - και την πίσω). Αυτό το παρατήρησα όταν κάποια στιγμή στον δρόμο, ο γλόμπος της καμπίνας άρχισε να αναβοσβήνει (δείγμα του ότι κάποια πόρτα είναι ανοιχτή).
Δοκίμασα επίσης να λαδώσω τις πόρτες μήπως και το πρόβλημα λυθεί, αλλά τίποτα. Δεν ξέρω αν έχει τύχει σε κανέναν απο εσάς, πάντως το θέμα είναι οτι δεν χρησιμοποιώ τον γλόμπο της καμπίνας καθώς και τον συναγερμό ...
Αυτά ..... και εκτός της αντλίας βενζίνης, εδώ και 5 χρόνια που έχω το Pug μου (206 1,4) δεν έχω αντιμετωπίσει ΚΑΝΕΝΑ άλλο πρόβλημα (έχω 104.000 χλμ).
Thanks
gxanthop - C&T Engineer |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Touristas (Αργύρης) Τεχνικός Σύμβουλος
Peugeot Geopolis RS 300
Ένταξη: 15 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 3273 Τόπος: Νικαια-Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Ιούλ 2005, 09:35:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αν δεν κάνω λάθος το pug σου είναι πεντάπορτο σωστά ..
Αν ναι δοκίμασε να το κλειδώσεις με το κοντρόλ σπρώχνοντας την πίσω αριστερή πόρτα προς τα μέσα.
Αν κλειδώσει κανονικά θέλει αλλαγή η κλειδαριά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
aimilios (Αιμίλιος) Μόλις έγραψα

Πεθγεοτ 206 1.4 (8v) XT (2000)
Ένταξη: 06 Αύγ 2004 Δημοσιεύσεις: 4 Τόπος: kallithea
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Ιούλ 2005, 00:49:09 Θέμα δημοσίευσης: Re: Πρόβλημα με την ηλεκτρομαγνητική |
|
|
Πράγματι πολύ σπαστικό πράγμα να μην μπορείς να κλειδώσεις το αμάξι σου. Το έχω πάθει και εγώ. Εγώ έχω XT τρίπορτο μοντέλο του 2000. Για τον ίδιο λόγο άλλαξα πέρσυ κλειδαριά οδηγού και φέτος συνοδηγού. Δεν είσαι μόνος! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
gxanthop (George) Μόλις έγραψα

206 XT
Ένταξη: 05 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 3
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 19 Ιούλ 2005, 21:19:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ευχαριστώ πολύ παιδιά ... θα το κοιτάξω άμεσα. Ειδικά τώρα που σκοπεύω να κάνω ένα ταξίδι, θα είμαι αρκετά ανήσυχος χωρίς συναγερμό ενεργοποιημένο ...
Θα σας ενημερώσω για τα υπόλοιπα !
Thanks Again !
gxanthop - C&T Engineer |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|