PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Προσοχή!! Κάμερες στον Κηφισό!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούν 2005, 12:56:38    Θέμα δημοσίευσης: Προσοχή!! Κάμερες στον Κηφισό! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πρέπει να τοποθετήθηκαν προχθες το βράδυ... Είναι σε όλο το μήκος του κηφισού (από τους Ολυμπιακούς Αγώνες είχε μόνο στο τέλος του κηφισού που είχε την "κούρμπα" για γλυφάδα). Πιάνει από Πειραιά μέχρι έξοδο για Περιστέρι στάνταρ, για μετά δεν ξέρω.. Κάθε 200-300 μέτρα κ κάμερα!! Βέβαια παίζει να είναι παρακολούθησης της κυκλοφορίας, καθώς είναι σαν αυτές που έχει στην Αττική Οδό, και όχι σαν τα "κουτιά" της Μεσογείων που στέλνουν και κλήσεις... Αλλά ποτέ δεν ξέρεις... Προσοχή λοιπόν!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούν 2005, 13:45:04    Θέμα δημοσίευσης: Re: Προσοχή!! Κάμερες στον Κηφισό! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
Πρέπει να τοποθετήθηκαν προχθες το βράδυ... Είναι σε όλο το μήκος του κηφισού (από τους Ολυμπιακούς Αγώνες είχε μόνο στο τέλος του κηφισού που είχε την "κούρμπα" για γλυφάδα). Πιάνει από Πειραιά μέχρι έξοδο για Περιστέρι στάνταρ, για μετά δεν ξέρω.. Κάθε 200-300 μέτρα κ κάμερα!! Βέβαια παίζει να είναι παρακολούθησης της κυκλοφορίας, καθώς είναι σαν αυτές που έχει στην Αττική Οδό, και όχι σαν τα "κουτιά" της Μεσογείων που στέλνουν και κλήσεις... Αλλά ποτέ δεν ξέρεις... Προσοχή λοιπόν!!

υπήρχε εδώ και πολύ καιρό και μια λίγο πριν την ωραία στροφή του γαλαξία. αλλα δεν ειναι φωτο, απλα τσεκαρει για τρακαρισματα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούν 2005, 13:46:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδη τον Κηφισσο τον διασχιζω καθημερινα δυο φορες το λιγοτερο οι καμερες που λες ειναι τοποθετημενες εδω και ενα χρονο περιπου σε ολο το μηκος της λεωφορου....και ειναι καμερες διαχειρησης κυκλοφοριας και οχι καμερες ρανταρ... Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούν 2005, 18:38:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κifisos is scanned Cool
nothin beeps Wink

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης