Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
SnakeMJK (Ζήσης) Άντε γεια !!!

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)
Ένταξη: 27 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 5109 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούν 2005, 12:56:38 Θέμα δημοσίευσης: Προσοχή!! Κάμερες στον Κηφισό! |
|
|
Πρέπει να τοποθετήθηκαν προχθες το βράδυ... Είναι σε όλο το μήκος του κηφισού (από τους Ολυμπιακούς Αγώνες είχε μόνο στο τέλος του κηφισού που είχε την "κούρμπα" για γλυφάδα). Πιάνει από Πειραιά μέχρι έξοδο για Περιστέρι στάνταρ, για μετά δεν ξέρω.. Κάθε 200-300 μέτρα κ κάμερα!! Βέβαια παίζει να είναι παρακολούθησης της κυκλοφορίας, καθώς είναι σαν αυτές που έχει στην Αττική Οδό, και όχι σαν τα "κουτιά" της Μεσογείων που στέλνουν και κλήσεις... Αλλά ποτέ δεν ξέρεις... Προσοχή λοιπόν!!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Baphomet (Πέτρος) Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)
Ένταξη: 06 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 4616 Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούν 2005, 13:45:04 Θέμα δημοσίευσης: Re: Προσοχή!! Κάμερες στον Κηφισό! |
|
|
SnakeMJK έγραψε: | Πρέπει να τοποθετήθηκαν προχθες το βράδυ... Είναι σε όλο το μήκος του κηφισού (από τους Ολυμπιακούς Αγώνες είχε μόνο στο τέλος του κηφισού που είχε την "κούρμπα" για γλυφάδα). Πιάνει από Πειραιά μέχρι έξοδο για Περιστέρι στάνταρ, για μετά δεν ξέρω.. Κάθε 200-300 μέτρα κ κάμερα!! Βέβαια παίζει να είναι παρακολούθησης της κυκλοφορίας, καθώς είναι σαν αυτές που έχει στην Αττική Οδό, και όχι σαν τα "κουτιά" της Μεσογείων που στέλνουν και κλήσεις... Αλλά ποτέ δεν ξέρεις... Προσοχή λοιπόν!! |
υπήρχε εδώ και πολύ καιρό και μια λίγο πριν την ωραία στροφή του γαλαξία. αλλα δεν ειναι φωτο, απλα τσεκαρει για τρακαρισματα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
Ένταξη: 21 Φεβ 2005 Δημοσιεύσεις: 4577
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούν 2005, 13:46:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Επειδη τον Κηφισσο τον διασχιζω καθημερινα δυο φορες το λιγοτερο οι καμερες που λες ειναι τοποθετημενες εδω και ενα χρονο περιπου σε ολο το μηκος της λεωφορου....και ειναι καμερες διαχειρησης κυκλοφοριας και οχι καμερες ρανταρ...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
PHSYBORG (HULK) Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''
Ένταξη: 24 Μάϊ 2003 Δημοσιεύσεις: 1109 Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούν 2005, 18:38:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κifisos is scanned
nothin beeps 
FULL THROTLE....
NEW forum at www.btt.20m.com |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |