Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
kostask (KΩΣΤΑΣ) Φανατικό μέλος

JEEP WRANGLER
Ένταξη: 26 Μάρ 2005 Δημοσιεύσεις: 338 Τόπος: .......................................
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάρ 2005, 13:30:24 Θέμα δημοσίευσης: Αγορά 206cc |
|
|
ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΣΤΟ FORUM KAI ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ 206 CC, ΠΡΙΝ 4 ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑ, ΜΠΑΙΝΩΝΤΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ KAI AN ΤΕΛΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ.
ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ 450 EURO. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
overgr (Σταύρος) Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) CC (2002)
Ένταξη: 21 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 248 Τόπος: Παπάγου, Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάρ 2005, 13:40:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν νομίζω ότι το CC αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο προβλημα. Θα έλεγα ότι αναλογικά με τον τύπο του, και την τιμή του είναι εξαιρετικό.
Μοναδικός λόγος να μην το πάρεις για μένα είναι αν έχεις ιδιαίτερα
"γρήγορες" αναζητήσεις. Εκεί λόγου βάρους και χαμηλής ακαμψίας δεν είναι ιδιαίτερα καλό (και πάλι είναι θέμα οπτικής γωνίας, γιατί όποιος μπαίνει στο δικό μου το CC εντυπωσιάζεται από το πως στρίβει - ενώ εγώ βλέπω μειονεκτήματα στον συγκεκριμένο τομέα).
Για να συνοψίσω... αν δεν είσαι αποκλειστικά "γρήγορος", πάρτο.
Θεωρώ ότι τα θέματα χώρου κλπ. είναι προφανή... αν σου κάνει, σου κάνει.
Every man carries a circle of Hell around his head like a Helo.
Every man!
Every man has to go through Hell to reach his Paradise!
Max Cady - Cape Fear |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
gianic (Γιάννης) Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8
Ένταξη: 02 Ιούλ 2004 Δημοσιεύσεις: 835 Τόπος: Αγ.Παρασκευη
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάρ 2005, 13:51:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
κωστα καλωσηρθες ! το cc ειναι μια χαρα αυτοκινητο απλα εχει μερικα ψεγαδια που μαθαινεις να ζεις μαζ τους .
1ον το κιβωτιο ειναι απαραδεκτο σε αισθηση
2ον μετα απο κανα χρονο η οροφη του αρχιζει α βαραει καμπανες
3ον η θεση οδηγησης (υποκειμενικο) ειναι επιεικως απαραδεκτη
4ον καποιοι αεροδυναμικοι θορυβοι παρατηρουνται στην εθνικη
οσον αφορα τα θετικα του αυτοκινητου ειναι πολλα παραπανω.
1ον εχει τεραστιο χωρο αποσκευων με την οροφη κλειστη
2ον ειναι καμπριο
3ον εχει αξιοπρεπεις επιδοσεις
4ον ειναι πανεμορφο (υποκειμενικο αλλα για να το παραγγειλες θα συμφωνεις !)
5ον εχει πολυ καλη οδηγικη συμπεριφορα
6ον καλα φρενα
7ον ειναι γκομενοπαγιδα αναμφισβητητα
8ον οικονομικος κινητηρας οσο δεν το πατας φυσικα .
και πολλα πολλα αλλα που θα γραφα αλλα βιαζομαι να φυγω
παρτο με κλειστα τα ματια .
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ !!!
bye bye cc , welcome miata
Fuck army... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάρ 2005, 13:59:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αν δεν έχεις μεταφορικές απαιτήσεις (κοινώς σου δεν χρειάζονται τα πίσω καθίσματα καθημερινά αλλά μόνο παρεπιπτόντως) και επίσηεις δεν είσαι από αυτούς που σε κάθε φανάρι ψάχνουν για "αντίπαλο" το 206 CC είναι μια πολύ καλή επιλογή.
Εγώ θα σου πρότινα να έρθεις αυριο από το στέκι να δεις κάνα δυο CC από κοντά και να σου πούνε και τα παιδιά λεπτομερώς τις εμπειρίες τους με την συμβίωση του.
Ότι είναι γκομενοπαγίδα βέβαια είναι γεγονός αλλά δεν θα έλεγα ότι αυτός είναι λόγος για να αγοράσεις ή όχι ένα αυτοκίνητο....!!
(εκτός και αν είσαι ο CC-Gio.....χιχιχιχχιχιχ!!!)
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

JEEP WRANGLER
Ένταξη: 26 Μάρ 2005 Δημοσιεύσεις: 338 Τόπος: .......................................
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάρ 2005, 14:13:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
THNKS ΓΙΑ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ.
ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ?? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
LuNa (Αναστασία) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 107 1.0 (12V) (2006)
Ένταξη: 13 Δεκ 2004 Δημοσιεύσεις: 701 Τόπος: Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάρ 2005, 14:16:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
MEMsound. έγραψε: | Ότι είναι γκομενοπαγίδα βέβαια είναι γεγονός αλλά δεν θα έλεγα ότι αυτός είναι λόγος για να αγοράσεις ή όχι ένα αυτοκίνητο....!!
(εκτός και αν είσαι ο CC-Gio.....χιχιχιχχιχιχ!!!) |
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!

206 1.6 .... περασμένα μεγαλεία ...
πλέον.... 107 1,0 ... ΤΑ ΣΤΗΝΟΥΜΕ????  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
p206Mike (Μιχάλης) Αντιπρόεδρος

207 RC Lemans & 107 Trendy
Ένταξη: 29 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 2071 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάρ 2005, 14:44:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Χμμμμ....κάτι μου θυμίζει αυτή η περίπτωση....
Είχα αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα όταν έψαχνα τι κινητό να αγοράσω και διαβάζοντας λίγο τα γνωστά περί κινητών forum στο net είχα απογοητευτεί γιατί δεν υπήρχε κάποιο που να μην του έχουν σούρει και από κάτι....
Τελικά αφού διάβασα και ξαναδιάβασα και αφού σάστισα στο τέλος και ο καιρός πέρναγε κι εγώ έμενα με την μπαχαντέλα και περιμένοντας πάντα κάποιο νέο μοντέλο που λέγανε τα παιδιά πως θα ταν καλύτερο και που πάντα όταν ερχόταν είχε προβλήματα κατά τα λεγόμενά τους, αποφάσισα να μην ξαναμπώ και να πάρω αυτό που έκρινα εγώ καλύτερο για μένα...
Τελικά 1,5 χρόνο μετά έχω μείνει ευχαριστημένος και χωρίς πρόβλημα...
Το φέρνω αυτό το παράδειγμα γιατί η υπόθεση forums όταν πρόκειται να κάνεις μια αγορά μπορεί να σε μπερδέψει...Μπαίνει πολύς κόσμος που μπορεί να έχει πάρει αυτό που σκέφτεσαι να πάρεις εσύ και λέει το μακρύ του και το κοντό του από την πλευρά όμως που ο ίδιος βλέπει τα πράγματα τα κατανοεί και σύμφωνα με τις δικές του απαιτήσεις από ένα προϊόν άλλα και την τύχη του...(γιατί παίζει και αυτή σήμερα πολύ).
Εξάλλου αν κάνεις μια βόλτα θα διαπιστώσεις ότι δεν υπάρχει forum αυτοκινήτου που να μην έχει θεματική ενότητα για βλάβες...
Και γω όταν είχα κλείσει ήδη το αμάξι διάβασα διάφορα σε ξένα forums (μιας και το δικό μας δεν υπήρχε τότε) και δεν σου κρύβω ότι είχα ψηλοφοβηθεί...
Η απόφαση είναι δικιά σου απλά σε αυτό το θέμα μην σαστίζεις με αυτά που διαβάζεις στα forums ότι αυτοκίνητο και αν επιλέξεις τελικά....
Υ.Γ. Α ρε Μάνθο έγραψες πάλι.....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ εκτός αν είσαι ο CC-Gio...χαχαχαχαχαχαχαχα
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...) Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων

VF7 + VF3 = P.S.A.
Ένταξη: 22 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 2584
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάρ 2005, 16:34:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kostask έγραψε: | THNKS ΓΙΑ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ.
ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ?? |
Κώστα η τιμή που σου έχουν πεί δεν είναι άσχημη (άν σκεφτείς ότι η αρχική αξία του είναι:578,74)
άλλα άν τους πιέσεις λίγο ... κάτι καλύτερο θα κάνεις μέχρι τα 350- -380 έχουν περιθώριο
υ.γ τσίμπησες το καινούριο με τις ζάντες αλουμινίου στον βασικό εξοπλισμό...ή το ποιο παλιό με δώρο τις ζάντες??
Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

JEEP WRANGLER
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάρ 2005, 16:43:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΣΤΑΥΡΟ THNKS.
ΟΙ ΖΑΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ( ΔΩΡΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
shiba (giwrgos) Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 1069 Τόπος: γαλατσι
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάρ 2005, 16:53:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
loipon na σου δωσω και εγω τα φωτα μου μιασ και νομιζω οτι ειμαι ο πιο νεοσ κατοχοσ ccεδω μεσα..(νομιζω δηλαδη το κωλοψαρο)..ακου ειχα ανοιξει ενα topic τον σεπτεμβρη και το αμαξι το πηρα οκτωβρη.ενα μηνα μονο προβληματιστηκα..οταν το πηρα απλα τρελαθηκα οπωσ ακομα τρελοσ ειμαι και θα μαι.υπαρχουν καποια προβληματακια οπωσ οι τριγμοι το σημαντικοτερο αλλα με λιγο μουσικουλα δεν θα ακουσ τιποα.εγω αυτο κανω αν και οι τριγμοι ειναι ελαχιστοι στα cc παραγωγησ 2003-4 και μετα.οποτε παρτο με κλειστα ματια..δεν θα σε απογοητευσει..οσο για τον συναγερμο εγω τον εβαλα 300..αλλα καλυτερα να πασ να δωσεισ 500 και να βαλεισ κανεναν cobra κλπ..αντε πηγαινε κλειστο η ελα αυριο στο στεκι να σε ''ψησουμε'' για τα καλα και να κανουμε και καμια βολτα..καλο απογευμα σε ολουσ

Έχει επεξεργασθεί από τον/την shiba στις Τετ 30 Μάρ 2005, 16:59:38, 2 φορές συνολικά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

VF7 + VF3 = P.S.A.
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάρ 2005, 16:55:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kostask έγραψε: | ΣΤΑΥΡΟ THNKS.
ΟΙ ΖΑΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ( ΔΩΡΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ) |
E αφού σου έχουν κάνει δώρο τους αισθητήρες παρκαρίσματος και τα 450 για τον συναγερμό είναι μιά χαρά...... 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

VF7 + VF3 = P.S.A.
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάρ 2005, 17:08:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
shiba έγραψε: | ..οσο για τον συναγερμο εγω τον εβαλα 300..αλλα καλυτερα να πασ να δωσεισ 500 και να βαλεισ κανεναν cobra κλπ.. |
Γιώργο επέτρεψε μου στο ζήτημα του συναγερμού να επιμείνω ότι ΕΙΝΑΙ καλύτερο να προτιμήσει τον εργοστασιακό (έστω και άν λέμε ότι είναι κάπως ξεπερασμένες οι λειτουργίες του)παρά κάποιον after market είναι ρίσκο...πίστεψε με και άν όχι εμένα κάνε μία αναζήτηση για προβλήματα συναγερμών μή εργοστασιακών σε 206 multiplεxing 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
shiba (giwrgos) Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 1069 Τόπος: γαλατσι
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάρ 2005, 17:35:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Stevon έγραψε: | shiba έγραψε: | ..οσο για τον συναγερμο εγω τον εβαλα 300..αλλα καλυτερα να πασ να δωσεισ 500 και να βαλεισ κανεναν cobra κλπ.. |
Γιώργο επέτρεψε μου στο ζήτημα του συναγερμού να επιμείνω ότι ΕΙΝΑΙ καλύτερο να προτιμήσει τον εργοστασιακό (έστω και άν λέμε ότι είναι κάπως ξεπερασμένες οι λειτουργίες του)παρά κάποιον after market είναι ρίσκο...πίστεψε με και άν όχι εμένα κάνε μία αναζήτηση για προβλήματα συναγερμών μή εργοστασιακών σε 206 multiplεxing  | συμφωνω φιλε σταυρο οτι με εργοστασιακο θα εχει σιγουρα λιγοτερα προβληματα.απλα τωρα εχει βγει ειδοποιηση με κοντρολ αν παραβιαζεται το αμαξι κλπ κλπ..προχτεσ ενοσ γνωστου μου του εκλεψαν το vts του..αν ειχε πχ ειδοποιηση μπορει και να το γλυτωνε..εκτοσ αν πεσει σε κλεφτρονια μαγκεσ
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
GTA Νέος χρήστης

Ένταξη: 28 Μάρ 2005 Δημοσιεύσεις: 80 Τόπος: Και όπως θα παίρνω τις στροφές,εσύ αν θέλεις κοίταζε με...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
CC-Gio (Γιώργος) Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)
Ένταξη: 31 Αύγ 2004 Δημοσιεύσεις: 600 Τόπος: Κέντρο-Εξάρχεια
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάρ 2005, 22:05:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
MEMsound. έγραψε: |
(εκτός και αν είσαι ο CC-Gio.....χιχιχιχχιχιχ!!!) |
Χμμμ....Με σας Μανθουκο,Αναστασια και Μιχαλη θα τα πουμε απο κοντα!Θα σας φτιαξω!!!
Ειμαι τετοιος εγω???!!!???!!! Κοιταω μονο τα πιπινια? ε? Ανοιγω κεραιες οταν μπαινει θυληκο??? (οπως λεει και μια φιλη με 6 τελιτσες)
ΚΩΣΤΑ ΠΑΡΤΟ!!! Η ΤΕΛΕΙΑ ΓΚΟΜΕΝΟΠΑΓΙΔΑ!!!
Περα απο την πλακα,οταν το περιμενα να μου ερθει και εμενα,διαβαζα για τριξιματα....μπλα μπλα....δεν αντεχονται.....η αριστερη κολωνα του οδηγου σου κοβει ολο το πεδιο.....Ειχα χεστει πανω μου,ελεγα να το ακυρωσω!
Οταν ηρθε ομως,καταλαβα τελικα οτι ολα ειναι υποφερτα και υποκειμενικα!
Καλοταξιδο κ να το χαρεις οσο μπορεις!!!
Υ.Γ.Τι χρωμα το πηρες?
Νομίζω πως 2 πράγματα είναι χειρότερα για μια απόφαση,η βιασύνη και η οργή... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

JEEP WRANGLER
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάρ 2005, 22:58:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
THNKS ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΗ ΤΟ QUICKSILVER (ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΓΝΩΣΤΟ) ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΟΠΑΓΙΔΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΟ FORUM Η ΚΟΠΕΛΙΑ ΜΟΥ . (ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΤΣΕΚΑΡΩ)  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ) Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005
Ένταξη: 31 Οκτ 2004 Δημοσιεύσεις: 1684 Τόπος: Νικαια city
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάρ 2005, 23:06:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
φίλε κώστα δεν θα το μετανιώσεις...
Οι μικροτριγμοί είναι τίποτα μπροστά στην ευχαρίστηση που θα νιώθεις μόλις το ανοίγεις...
Καλωτάξιδο να είναι.
Και να προσέχεις διότι πάει αρκετά γρήγορα χωρίς να το καταλαβαίνεις....
Ειδικά στην αρχή μέχρι να το μάθεις ... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
TZAG Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) (2002)
Ένταξη: 25 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 451 Τόπος: Theva
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάρ 2005, 00:25:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλή επιλογή! Καλοτάξιδο και ότι άλλο "καλό" με το CC να το βρείς!! 
Minus the roof, the sky is the limit.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti
Ένταξη: 07 Ιαν 2005 Δημοσιεύσεις: 3142 Τόπος: στους αγωνες
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάρ 2005, 01:24:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παρτο!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
peugeot206cc (akis) Μέλος

308
Ένταξη: 25 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 114 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάρ 2005, 10:58:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Όσο για τους τριγμούς εγώ όταν τους το λέω στην αντιπροσωπεία μετά το παίρνω και δεν ακούγεται τίποτα για κανα 2μηνο. Οι τριγμοί αυτοί στο δικό μου είναι από την επαφή της οροφής με το παμπρίζ.
Όταν είναι ανοιχτό δεν ακούγεται απολύτως τίποτα ακόμα και στη χειρότερη λακούβα.
Peugeot for ever |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|