PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αγορά 206cc
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kostask (KΩΣΤΑΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

JEEP WRANGLER

Ένταξη: 26 Μάρ 2005
Τόπος: .......................................

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάρ 2005, 13:30:24    Θέμα δημοσίευσης: Αγορά 206cc Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΣΤΟ FORUM KAI ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ 206 CC, ΠΡΙΝ 4 ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑ, ΜΠΑΙΝΩΝΤΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ KAI AN ΤΕΛΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ.

ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ 450 EURO. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
overgr (Σταύρος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) CC (2002)

Ένταξη: 21 Ιούλ 2002
Τόπος: Παπάγου, Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάρ 2005, 13:40:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν νομίζω ότι το CC αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο προβλημα. Θα έλεγα ότι αναλογικά με τον τύπο του, και την τιμή του είναι εξαιρετικό.

Μοναδικός λόγος να μην το πάρεις για μένα είναι αν έχεις ιδιαίτερα
"γρήγορες" αναζητήσεις. Εκεί λόγου βάρους και χαμηλής ακαμψίας δεν είναι ιδιαίτερα καλό (και πάλι είναι θέμα οπτικής γωνίας, γιατί όποιος μπαίνει στο δικό μου το CC εντυπωσιάζεται από το πως στρίβει - ενώ εγώ βλέπω μειονεκτήματα στον συγκεκριμένο τομέα).

Για να συνοψίσω... αν δεν είσαι αποκλειστικά "γρήγορος", πάρτο.

Θεωρώ ότι τα θέματα χώρου κλπ. είναι προφανή... αν σου κάνει, σου κάνει.

Every man carries a circle of Hell around his head like a Helo.
Every man!
Every man has to go through Hell to reach his Paradise!
Max Cady - Cape Fear
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάρ 2005, 13:51:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κωστα καλωσηρθες ! το cc ειναι μια χαρα αυτοκινητο απλα εχει μερικα ψεγαδια που μαθαινεις να ζεις μαζ τους .

1ον το κιβωτιο ειναι απαραδεκτο σε αισθηση
2ον μετα απο κανα χρονο η οροφη του αρχιζει α βαραει καμπανες
3ον η θεση οδηγησης (υποκειμενικο) ειναι επιεικως απαραδεκτη
4ον καποιοι αεροδυναμικοι θορυβοι παρατηρουνται στην εθνικη

οσον αφορα τα θετικα του αυτοκινητου ειναι πολλα παραπανω.

1ον εχει τεραστιο χωρο αποσκευων με την οροφη κλειστη
2ον ειναι καμπριο
3ον εχει αξιοπρεπεις επιδοσεις
4ον ειναι πανεμορφο (υποκειμενικο αλλα για να το παραγγειλες θα συμφωνεις !)
5ον εχει πολυ καλη οδηγικη συμπεριφορα
6ον καλα φρενα
7ον ειναι γκομενοπαγιδα αναμφισβητητα
8ον οικονομικος κινητηρας οσο δεν το πατας φυσικα .

και πολλα πολλα αλλα που θα γραφα αλλα βιαζομαι να φυγω

παρτο με κλειστα τα ματια .
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ !!!

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάρ 2005, 13:59:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν δεν έχεις μεταφορικές απαιτήσεις (κοινώς σου δεν χρειάζονται τα πίσω καθίσματα καθημερινά αλλά μόνο παρεπιπτόντως) και επίσηεις δεν είσαι από αυτούς που σε κάθε φανάρι ψάχνουν για "αντίπαλο" το 206 CC είναι μια πολύ καλή επιλογή.

Εγώ θα σου πρότινα να έρθεις αυριο από το στέκι να δεις κάνα δυο CC από κοντά και να σου πούνε και τα παιδιά λεπτομερώς τις εμπειρίες τους με την συμβίωση του.

Ότι είναι γκομενοπαγίδα βέβαια είναι γεγονός αλλά δεν θα έλεγα ότι αυτός είναι λόγος για να αγοράσεις ή όχι ένα αυτοκίνητο....!!

(εκτός και αν είσαι ο CC-Gio.....χιχιχιχχιχιχ!!!)

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
kostask (KΩΣΤΑΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

JEEP WRANGLER

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάρ 2005, 14:13:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

THNKS ΓΙΑ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ.
ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ??
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
LuNa (Αναστασία)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 107 1.0 (12V) (2006)

Ένταξη: 13 Δεκ 2004
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάρ 2005, 14:16:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound. έγραψε:
Ότι είναι γκομενοπαγίδα βέβαια είναι γεγονός αλλά δεν θα έλεγα ότι αυτός είναι λόγος για να αγοράσεις ή όχι ένα αυτοκίνητο....!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Thumb right

206 1.6 .... περασμένα μεγαλεία ... Sad

πλέον.... 107 1,0 ... ΤΑ ΣΤΗΝΟΥΜΕ???? Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάρ 2005, 14:44:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χμμμμ....κάτι μου θυμίζει αυτή η περίπτωση.... Arrow

Είχα αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα όταν έψαχνα τι κινητό να αγοράσω και διαβάζοντας λίγο τα γνωστά περί κινητών forum στο net είχα απογοητευτεί γιατί δεν υπήρχε κάποιο που να μην του έχουν σούρει και από κάτι....

Τελικά αφού διάβασα και ξαναδιάβασα και αφού σάστισα στο τέλος και ο καιρός πέρναγε κι εγώ έμενα με την μπαχαντέλα και περιμένοντας πάντα κάποιο νέο μοντέλο που λέγανε τα παιδιά πως θα ταν καλύτερο και που πάντα όταν ερχόταν είχε προβλήματα κατά τα λεγόμενά τους, αποφάσισα να μην ξαναμπώ και να πάρω αυτό που έκρινα εγώ καλύτερο για μένα...
Τελικά 1,5 χρόνο μετά έχω μείνει ευχαριστημένος και χωρίς πρόβλημα...

Το φέρνω αυτό το παράδειγμα γιατί η υπόθεση forums όταν πρόκειται να κάνεις μια αγορά μπορεί να σε μπερδέψει...Μπαίνει πολύς κόσμος που μπορεί να έχει πάρει αυτό που σκέφτεσαι να πάρεις εσύ και λέει το μακρύ του και το κοντό του από την πλευρά όμως που ο ίδιος βλέπει τα πράγματα τα κατανοεί και σύμφωνα με τις δικές του απαιτήσεις από ένα προϊόν άλλα και την τύχη του...(γιατί παίζει και αυτή σήμερα πολύ).

Εξάλλου αν κάνεις μια βόλτα θα διαπιστώσεις ότι δεν υπάρχει forum αυτοκινήτου που να μην έχει θεματική ενότητα για βλάβες...

Και γω όταν είχα κλείσει ήδη το αμάξι διάβασα διάφορα σε ξένα forums (μιας και το δικό μας δεν υπήρχε τότε) και δεν σου κρύβω ότι είχα ψηλοφοβηθεί...

Η απόφαση είναι δικιά σου απλά σε αυτό το θέμα μην σαστίζεις με αυτά που διαβάζεις στα forums ότι αυτοκίνητο και αν επιλέξεις τελικά....

Υ.Γ. Α ρε Μάνθο έγραψες πάλι.....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ εκτός αν είσαι ο CC-Gio...χαχαχαχαχαχαχαχα

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάρ 2005, 16:34:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kostask έγραψε:
THNKS ΓΙΑ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ.
ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ??

Κώστα η τιμή που σου έχουν πεί δεν είναι άσχημη (άν σκεφτείς ότι η αρχική αξία του είναι:578,74)
άλλα άν τους πιέσεις λίγο ... κάτι καλύτερο θα κάνεις μέχρι τα 350- -380 έχουν περιθώριο Arrow

υ.γ τσίμπησες το καινούριο με τις ζάντες αλουμινίου στον βασικό εξοπλισμό...ή το ποιο παλιό με δώρο τις ζάντες??

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
kostask (KΩΣΤΑΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

JEEP WRANGLER

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάρ 2005, 16:43:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΣΤΑΥΡΟ THNKS.
ΟΙ ΖΑΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ( ΔΩΡΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ)
Επιστροφή στην κορυφή
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάρ 2005, 16:53:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

loipon na σου δωσω και εγω τα φωτα μου μιασ και νομιζω οτι ειμαι ο πιο νεοσ κατοχοσ ccεδω μεσα..(νομιζω δηλαδη το κωλοψαρο)..ακου ειχα ανοιξει ενα topic τον σεπτεμβρη και το αμαξι το πηρα οκτωβρη.ενα μηνα μονο προβληματιστηκα..οταν το πηρα απλα τρελαθηκα οπωσ ακομα τρελοσ ειμαι και θα μαι.υπαρχουν καποια προβληματακια οπωσ οι τριγμοι το σημαντικοτερο αλλα με λιγο μουσικουλα δεν θα ακουσ τιποα.εγω αυτο κανω αν και οι τριγμοι ειναι ελαχιστοι στα cc παραγωγησ 2003-4 και μετα.οποτε παρτο με κλειστα ματια..δεν θα σε απογοητευσει..οσο για τον συναγερμο εγω τον εβαλα 300..αλλα καλυτερα να πασ να δωσεισ 500 και να βαλεισ κανεναν cobra κλπ..αντε πηγαινε κλειστο η ελα αυριο στο στεκι να σε ''ψησουμε'' για τα καλα και να κανουμε και καμια βολτα..καλο απογευμα σε ολουσ

Έχει επεξεργασθεί από τον/την shiba στις Τετ 30 Μάρ 2005, 16:59:38, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάρ 2005, 16:55:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kostask έγραψε:
ΣΤΑΥΡΟ THNKS.
ΟΙ ΖΑΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ( ΔΩΡΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ)

E αφού σου έχουν κάνει δώρο τους αισθητήρες παρκαρίσματος και τα 450 για τον συναγερμό είναι μιά χαρά...... Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάρ 2005, 17:08:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shiba έγραψε:
..οσο για τον συναγερμο εγω τον εβαλα 300..αλλα καλυτερα να πασ να δωσεισ 500 και να βαλεισ κανεναν cobra κλπ..

Γιώργο επέτρεψε μου στο ζήτημα του συναγερμού να επιμείνω ότι ΕΙΝΑΙ καλύτερο να προτιμήσει τον εργοστασιακό (έστω και άν λέμε ότι είναι κάπως ξεπερασμένες οι λειτουργίες του)παρά κάποιον after market είναι ρίσκο...πίστεψε με και άν όχι εμένα κάνε μία αναζήτηση για προβλήματα συναγερμών μή εργοστασιακών σε 206 multiplεxing Wink

Επιστροφή στην κορυφή
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάρ 2005, 17:35:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Stevon έγραψε:
shiba έγραψε:
..οσο για τον συναγερμο εγω τον εβαλα 300..αλλα καλυτερα να πασ να δωσεισ 500 και να βαλεισ κανεναν cobra κλπ..

Γιώργο επέτρεψε μου στο ζήτημα του συναγερμού να επιμείνω ότι ΕΙΝΑΙ καλύτερο να προτιμήσει τον εργοστασιακό (έστω και άν λέμε ότι είναι κάπως ξεπερασμένες οι λειτουργίες του)παρά κάποιον after market είναι ρίσκο...πίστεψε με και άν όχι εμένα κάνε μία αναζήτηση για προβλήματα συναγερμών μή εργοστασιακών σε 206 multiplεxing Wink
συμφωνω φιλε σταυρο οτι με εργοστασιακο θα εχει σιγουρα λιγοτερα προβληματα.απλα τωρα εχει βγει ειδοποιηση με κοντρολ αν παραβιαζεται το αμαξι κλπ κλπ..προχτεσ ενοσ γνωστου μου του εκλεψαν το vts του..αν ειχε πχ ειδοποιηση μπορει και να το γλυτωνε..εκτοσ αν πεσει σε κλεφτρονια μαγκεσ

Επιστροφή στην κορυφή
GTA 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 28 Μάρ 2005
Τόπος: Και όπως θα παίρνω τις στροφές,εσύ αν θέλεις κοίταζε με...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάρ 2005, 19:26:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε δες και το νέο :

http://dutchbyte.xs4all.nl/gallery/mx5_2005?page=1

προσωπικά το είδα και το ερωτεύτηκα...

Πιό ακριβό απο το CC αλλα... Armed
Επιστροφή στην κορυφή
CC-Gio (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)

Ένταξη: 31 Αύγ 2004
Τόπος: Κέντρο-Εξάρχεια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάρ 2005, 22:05:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound. έγραψε:

Χμμμ....Με σας Μανθουκο,Αναστασια και Μιχαλη θα τα πουμε απο κοντα!Θα σας φτιαξω!!! Twisted evil

Ειμαι τετοιος εγω???!!!???!!! Κοιταω μονο τα πιπινια? ε? Ανοιγω κεραιες οταν μπαινει θυληκο??? (οπως λεει και μια φιλη με 6 τελιτσες)

Laughing Laughing Laughing

ΚΩΣΤΑ ΠΑΡΤΟ!!! Η ΤΕΛΕΙΑ ΓΚΟΜΕΝΟΠΑΓΙΔΑ!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Περα απο την πλακα,οταν το περιμενα να μου ερθει και εμενα,διαβαζα για τριξιματα....μπλα μπλα....δεν αντεχονται.....η αριστερη κολωνα του οδηγου σου κοβει ολο το πεδιο.....Ειχα χεστει πανω μου,ελεγα να το ακυρωσω! Shocked

Οταν ηρθε ομως,καταλαβα τελικα οτι ολα ειναι υποφερτα και υποκειμενικα! Wink

Καλοταξιδο κ να το χαρεις οσο μπορεις!!! Wink

Υ.Γ.Τι χρωμα το πηρες?

Νομίζω πως 2 πράγματα είναι χειρότερα για μια απόφαση,η βιασύνη και η οργή...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
kostask (KΩΣΤΑΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

JEEP WRANGLER

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάρ 2005, 22:58:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

THNKS ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΗ ΤΟ QUICKSILVER (ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΓΝΩΣΤΟ) ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΟΠΑΓΙΔΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΟ FORUM Η ΚΟΠΕΛΙΑ ΜΟΥ Rolling eyes . (ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΤΣΕΚΑΡΩ) Evil
Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάρ 2005, 23:06:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φίλε κώστα δεν θα το μετανιώσεις...

Οι μικροτριγμοί είναι τίποτα μπροστά στην ευχαρίστηση που θα νιώθεις μόλις το ανοίγεις...

Καλωτάξιδο να είναι.

Και να προσέχεις διότι πάει αρκετά γρήγορα χωρίς να το καταλαβαίνεις....

Ειδικά στην αρχή μέχρι να το μάθεις ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
TZAG 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) (2002)

Ένταξη: 25 Σεπ 2002
Τόπος: Theva

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάρ 2005, 00:25:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλή επιλογή! Καλοτάξιδο και ότι άλλο "καλό" με το CC να το βρείς!! Wink

Minus the roof, the sky is the limit.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάρ 2005, 01:24:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παρτο!

Επιστροφή στην κορυφή
peugeot206cc (akis)
Μέλος
Μέλος

308

Ένταξη: 25 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάρ 2005, 10:58:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όσο για τους τριγμούς εγώ όταν τους το λέω στην αντιπροσωπεία μετά το παίρνω και δεν ακούγεται τίποτα για κανα 2μηνο. Οι τριγμοί αυτοί στο δικό μου είναι από την επαφή της οροφής με το παμπρίζ.
Όταν είναι ανοιχτό δεν ακούγεται απολύτως τίποτα ακόμα και στη χειρότερη λακούβα.

Peugeot for ever
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης